Uke 36 - Endelig ulike kampdager

Postet av Ullern Fotball den 31. Aug 2020

En god uke gjennomført med god motstand for begge lag. 

Nå om dagen går vi fra sommer til sensommer og det som ofte skjer da er at kveldene blir langt kaldere. Så husk at være som er når du forlater huset for å gå på trening er rimelig mye varmere enn det du møter når økten er over. Så ha med tørt og varmt tøy som du fort kan skifte til. Da unngår vi snufs som fører til corona sjekk osv. 

Søn 6 sept

Kl.15.00 - Lag 2 vs Nesodden på CC Vest. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Ole (k), Ludvik, Casper, August, Viktor, Simen, Risan, Johannes, Ivers, Samuel, Jo og Seb. 


0 Kommentar

Bli med på Ullern Jenter 2014!

Postet av Ullern Fotball den 31. Aug 2020

Ullern Fotballs Jenter 2014 kom godt i gang i vår, og har blitt en stabil gjeng som møtes til trening 1 gang i uken. Vi ønsker å bli enda flere og håper at nettopp du har lyst til å komme å teste fotball! Det eneste man trenger er egnet bekledning i form av treningstøy og godt humør : )

Vi trener mandager fra kl 17.00 - 17.55 på Ullernbanen.
Hovedansvarlig trener for kullet er Daniel Garcia, som er ansatt i klubben, men vi er også avhengig av bidrag fra foreldre både på og utenfor banen. 


Ta kontakt med Daniel på 46464255 eller "daniel@ullern.no" om har spørsmål, eller om du vil melde din ankomst. Vi trener på den lille banen på enden av "gamle kunstgress" mot Lysehagan.

Vi sees! : )


0 Kommentar

Uke 36 - kamp far, far away mot Gui

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Enda en kamp denne uka! Borte mot Gui denne gang. Som jeg gleder meg :) Adresse og tropp står under. Møt opp senest 19:30.

Vi har hatt en god treningsuke, men noen småskader har gjort antallet på trening mindre etter onsdag. Det har ikke stoppet oss fra å gjennomføre økter med god innsats, noe som kommer til å bli gjenspeilet på mandag!

Mulig jeg også legger inn en ekstra økt ila. uka, da melder jeg dere!

Jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at flest mulig møter for å grisetakle (eller drible forbi noen)! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

20:15 - Kamp borte mot Gui. Adresse: Øvre Gjellumsv. 4, 1380 HEGGEDAL. Oppmøte 19:30, ferdigskiftet. Tropp: Halla, Peder, William, Henrik, Jesper, Petter, Emil, Elias, Gresko, Sindre, Thomps, Zaca, Bastian og Lucas. 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

Kl. 19:30-21:00. Trening på Hulleberg. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • Soneøvelse med overtall
 • Spill

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag

Kl. 16:30-17:30. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • 4v1/3v1
 • Småbanespill

0 Kommentar

Uke 36 - Takk til alle som tok en vakt for nyehallen! :)

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

I det august skal gå over i september går vi inn i høstperioden og den herlige tiden med kamper i flomlys i perfekt fotballtemperatur. Men det er også tiden da 14 åringer sliter med å kle seg, sol og 22 grader når en går ut døren hjemme og 8 grader når treningen er ferdig. Slikt blir det snufserier av og sånt blir det covid test og karantene av. Så vi må være meget påpasselige med å ha nok tøy med oss på trening og tørt skift bør skje om vi ikke skal rett i en bil. 

Minner om at høstferien er helt fri for normal fellestrening, frivillige økter blir såklart satt opp for de som ønsker å delta på det. 

Ellers stor takk til alle for godt gjennomført vakthold i hallen! At vi, 2006 gjengen, ble valgt som de som kunne ta første runde på kort varsel må vi ta som et komplement på at vi er en dugende gjeng. Thomas har organisert det meget godt og dermed har vi gjort vårt på en stund i denne sammenheng. 

God uke til alle! 

Fre 4 sept

Kl.18.45 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/pas øvelse uten motstand, pasningsøvelse 3v1, 2v2 spill og spill 3v3/4v4 (mer for de med kamp søndag og mindre for de med kamp i morgen lørdag). Ferdige kl.20.15. 

Kl.17.00 - Trening TG. 2. Innhold: Oppvarmning, Angrepp vs Försvar (genomgång av kampsituationer), spel, headkonk.

Lør 5 sept

Kl.17.15 - Lag 2 vs Stabæk på CC Vest. Oppmøte kl.16.30. Tropp: Seb, Philip, Adrian, Ken Ole, Benni, Teo, Noah, LJ, Ellef, Fredrik, Thomas, Jonas og Chris B. 

Søn 6 sept

Kl.18.30 - OBOS Cup vs Snarøya på Hundsund. Oppmøte kl.17.45. Tropp: Ole, Gustav, Jacob, Emil, Jon, Tollef, Andreas, Estin, Brage, Dani, Storm + 2-4 som tas med etter lag 2 kampen lørdag. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 36

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

Hei,


Tar fatt på nok en hektisk uke, hvor vi forhåpentligvis kan se lyset i enden av tunellen i form av lengre tid mellom hver kamp, som gjør at vi får bedre tid til å hente oss inn igjen og få restituert ordentlig. Som igjen betyr at vi kan trene bedre. 

Vi dropper trening tirsdag, da vi har kamp både i morgen mandag og onsdag, så er det ikke umulig at det blir en økt fredag eller lørdag, men det tar jeg en avgjørelse på i løpet av de nærmeste dagene. Mandag. 1 div v Korsvoll. Oppmøte kl 19.15. Info i Spond, resten i whatsapp. 

Onsdag. 3 div v KFUM 2. Oppmøte kl 18.55. Info i Spond, resten i whatsapp. 

Søndag. 1 div v Lyn på Kringsjå. Avspark kl 18.30. Info kommer. 


0 Kommentar

G19: Ni poeng på ei uke

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

Det har vært ei innholdsrik uke for Ullern G19. Hele tre kamper har vært avviklet; to i andredivisjon og én i førstedivisjon. Det resulterte i full pott og 9 poeng!

Det ble totalt 9 poeng for Fredrik Haugen (i duell) og resten av juniorgutta denne uka. Bilde fra kampen mot Jardar søndag. Foto: Trude Dahl Jørgensen 

 

Ukas første hinder var Lommedalen i andredivisjon. Det ble et mildt sagt spennende oppgjør. Bortelaget fra Bærum tok ledelsen etter få minutter, men takket være en flott scoring rett før pause ble det 1-1 etter første 45. Etter pause tok Ullern føringen, og scora først. 2-1 ble derimot til 2-2, og det så ut til å gå mot poengdeling helt til det gjenstod få minutter av ordinær tid. Da dukket målsniken August Bjerknæs opp og satte inn scoringen som sikret seier for Ullern.

- Dette var andre kamp på rad der gutta får et sent vinnermål, og med BVH-kampen den tredje jevne kampen de klarer å vippe i sin favør. Det er ikke tilfeldig og viser moralen som bor i laget, sier Ullern juniors trener, Anders Johansson.

Sjansebonanza 

Dagen etter var det dags for et nytt oppgjør i førstedivisjon. Årvoll sto klare på motsatt banehalvdel, men det skulle bare handle om ett lag denne kvelden. Ullern tok styringa fra start av og scoret 1-0 tidlig, og i løpet av omgangen økte hjemmelaget ledelsen tre ganger. 4-0 til pause kan kanskje få enkelte til å ta foten av gasspedalen i kampens andre halvdel, men slik ble det ikke. De neste 45 minuttene handlet også mest om Ullern, mens Årvoll ikke klarte å få et eneste skudd på mål.

- Til tross for at vi «bare» scorer ett mål til i andre omgang, er det ikke en svakere prestasjon enn i første. Jeg er veldig fornøyd med at gutta klarer å holde nivået oppe gjennom 90 minutter, og at vi klarer å nullstille etter hver scoring. Gutta spiller kjempebra i 90 minutter, og dette er en prestasjon vi skal forsøke å gjenskape mange ganger i løpet av sesongen, sier Johansson om torsdagens prestasjon.

5-0 ganger to

Kampen mot Lommedalen var ikke det eneste oppgjøret i andredivisjon denne uka. På grunn av et par flyttede kamper, var det duket for bortekamp på søndag. Jardar, som spilte 1-1 mot nettopp Lommedalen i sin første kamp, skulle beseires på ukas siste dag. Og som i førstedivisjonskampen på torsdag, ga ikke Ullern seg før det sto 5-0 i denne kampen heller.

- Vi kunne scoret mye mer og jeg er veldig fornøyd med hvor fokuserte gutta er fra oppvarming til kampslutt, selv om vi hadde full kontroll, sier Johan Egil Rudi, medtrener for Ullern G19 og kampleder mot Jardar.

Mot Jardar hadde Ullern bare med seg én ren kantspiller, i Mikkel Hagen. Ellers besto kamptroppen av hele 11 spillere som på et eller annet tidspunkt har gått under kategorien «midtbanespiller»!

- Det medførte at vi måtte justere litt i strategien vår for denne kampen, samtidig som vi forsøkte å ivareta våre prinsipper for spillestil. Ifølge rapportene skal det ha gått veldig bra. Gutta klarer dette veldig fint generelt, synes jeg; de klarer å tilpasse seg justeringer i kampplaner og er taktisk fleksible. Da har vi mange strenger å spille på, sier Anders Johansson til Ullern.no.

 Bortekamp venter

Neste uke blir det roligere for juniorgutta. På torsdag reiser de til Sandvika for å spille mot Bærum i førstedivisjon. Deretter blir det ei frihelg for spillergruppa.

- Det har vært en hektisk seriestart og gutta har jobba godt. De har fortjent noen dager fri, konkluderer Johansson.  


0 Kommentar

Uke 36 - bortetur til Sandvika

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2020

Videre i Obos cup, flere nye spillere inn, og en god start (i alle fall per skrivende stund) i begge divisjoner. Slettes ikke dårlig. Men vi må jobbe på, vi. Som vi kan se, er det mange gode lag i begge divisjoner, så vi må være på tå hev hele tiden for å kunne prestere på vårt beste. Denne uka skal vi møte Bærum 2 i førstedivisjon, og så ser det ut til at dere får dere ei frihelg. Det er mulig kampen mot Jardar blir flyttet til denne helga, men om ikke så blir det fri.


Trym Sivertsen og Emre Askelund er to av fire nye signeringer på juniorlaget den siste tida. I tillegg har Sander Strømme og Evan Bjerke blitt med i troppen.  

 


“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 20:00-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Possession
 • Spill: Liten-Mellomstor bane

Merk: Restitusjonsøkt for dem som stilte mot Jardar. Innhold vil derfor være litt annerledes enn det som står. 

Onsdag

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Intensiv
 • Innlegg og avslutninger
 • Spill: 7v7 

Torsdag

KAMP - Bærum 2 vs. Ullern, kl. 20:15 på Sandvika stadion. Oppmøte senest kl. 19:15 på banen på Sandvika. Tropp: Ingvald, Wold, Cas, Dani, Makko, Thor, Oma, Sander, Lode, Hagen, Peder, Ben, Nilsen, Mik, Brudz, Ågi, Sigurd, Railo

*styrke bein etter kamp

Fredag  

KL. 17:15(oppmøte 17:00 ferdig skifta og klar)-18:45. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + bøy og tøy
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Fotballtennis/1v1 i roller 
 • Spill: Småbanespill
 • Styrke bein etter trening for dem som har hatt høy belastning

Lørdag  

Frihelg!

Søndag 

Frihelg!
0 Kommentar

Uke 36 - Meget bra sesongstart!

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2020

Vi kom godt i gang med høstsesongen hvor vi leverte 3/3 seier forrige uke. Nå må vi bare fortsette å jobbe bra på treninger som vi har gjort hittil, slik at vi fortsetter å utvikle oss i riktig retning. 

Nå er det litt kaldere enn det det har vært de siste ukene, spesielt sent på kvelder når vi har kamp. Så viktig at alle tar med ekstra tøy slik at vi unngår sykdom og fravær fra treninger. 

For dere som blir satt opp som dommeransvarlig: Ta gjerne kontakt med Nicolas dersom du ikke kan dømme kampen og ikke får til å bytte intern. Da kan vi hente inn en klubbdommer som koster 250kr.

Stjerne Cup Innlandet: Pr i dag så er det ikke lov med spill på tvers av kretser. Regjeringen kommer med ny info vedr fotballen første uke av september, alt tyder på at det ikke blir mulig å spille cupen. Men vi må jo da vente til turnering blir flyttet til en ny dato eller om det blir gjennomført fra den 11. – 13. september. 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Oppbyggende spill.

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 3 hjemme mot Ready. Tropp: Adrian, Johan WJ, Cedric, Jacob, Thomas, Aslak, Bjørklund, Oscar S, Martin, Philip A, Sander. 

Dommeransvarlig:  Thomas Thorsrud

Tirsdag

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 hjemme mot Korsvoll. Tropp: Aksel H, Eimhjellen, Tian, Johannes, Mateo, Bernhard, Noah BS, Magnus, Iver Jacobsen, Ler, Even.

Dommeransvarlig: Christian Eimhjellen

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 borte mot ØHIL på Hosle kgress. Tropp: Otto, Loly, Lucas, Emil, Erik, Fjellman, William, Ankjell, Ola, Max, Amund. 

Torsdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Søndag  

Kl. 13.00 - 14.30 Trening


0 Kommentar

Uke 36 - 4 kamper!

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2020

Da kom seieren mot VASK torsdag og den smakte rimelig godt😁

Kommende uke skal 4 av 5 lag i aksjon og vi gleder oss til å bli litt bedre! 

UKE 36

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen for alle som ikkje skal spille kamp – Konkurranse, fotballsprinter, soneøvelse, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

3.div: Lag 4 hjemme mot Holmen kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Ullern) Tropp: Oscar I (keeper), Eirik G, Linus MK, David U, Mikkel KS, Filip P, Oscar HS, Jakob SA, Martin KF, Jesper SB, Noah L, Markus OT, Isak O, Adam L, Arn A

Trener: Bendiksen (95992088)

Dommeransvarlig: Håkon Myhre

Kampvert: Gaute Kristiansen og Pål Boye

Tirsdag:

Basisprogrammet og/eller lek med ball

Keepertrening kl 14:15 – Jonas, Magnus, Vemund, Oscar + evt andre keeperemner!

Lag 5 hjemme mot Skeid kl 17:45 (oppmøte 17:15 på Ullern) Tropp: Vemund LO (keeper) Albert M, Didrik H, Per AW, August AB, Filip B, Victor J, Jakob SB, Halvor M, Jayden SS, Fabian H, Per HR, Aleander K, Petter L, Gabriel S, Thomas G, Scott GL

Trener: Herman Tangen (984 05 058)

Dommeransvarlig: Matthias Hallin

Kampvert: Mi Lagergren og Tone Smedsrud


1.div: Lag 1 hjemme mot BMIL kl 18:55 (oppmøte 18:25 på Ullern kunstgress gamlebanen). Tropp: Håkon H, Gustav S, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Sebastian S, Lyder BV, Jacob S, Nicholas VT, Jon AS, Andreas H

Trener: Bendiksen (95992088)

Dommeransvarlig: Andrej Stachowski

Kampvert: Saverio Ventrelli og Kristoffer Solberg

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, pasningsøvelse m/retning, spill 9v9/7v7/5v5

Torsdag:

3.div: Lag 3 borte mot Heming kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Heming Tropp: Jonas LD (keeper), Markus OT, Arn A, Christian FB, Leon Z, Oscar HS, Noah L, Edvard N, Anders O, Erik MB, Morten H, Andreas I, Jesper SB, Bastian M

Trener: Dennis (+358 503008424)

Basisprogrammet og/eller lek med ball

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2/3v3, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Lørdag:

Fri/egentrening

Søndag:

Fri/egentrening

 

 

‘Når du er langt bak de andre hjelper det ikke å gjøre det samme som de gjør, du må gjøre noe bedre’

 • Arild Tveiten (landslagstrener i Triatlon)

0 Kommentar

Uke 36 - ny runde med kamper!

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2020

Mange kamper kommende uker. Sove, drikke og spise nok blir en nøkkelfaktor for å holde seg sykdoms- og skadefri! I tillegg er høsten i anmarsj, det betyr å ha med seg nok klær til og fra trening og unngå å sitte lenge etter økten slik at svetten tørker og en blir kald. Å ha med skift til innerste laget er rimelig essensielt for å minimere sjansen for sykdom!

UKE 36

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Herman V, Fabian G, Sean BA, Olav S

Ordensmenn denne uken TG2: Due, Kasper, Wililliam

Oppgaver: Pumpe 28 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Rettvendt i mellomrom – hvordan kommer vi derfra til skudd på/i mål?

Tema TG2: Rettvendt i mellomrom – hvordan kommer vi derfra til skudd på/i mål?

 

Mandag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 4v2 sone + stor firkant til slutt og nedjogg 8 min.

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming, soneøvelse på mål, spill 3v3 (6x1 min, 3 min pause) + nedjogg 5 min

TG2 kl 18:00 (17:45) Gamlebanen. Extensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 5v2 firkant, spill 6v6, nedjogg

05.2 vs Heming kl 20:15 (oppmøte 19:15 på Ullern) Tropp: Gantzel, Haakon, Ludvig, Martin, Dugstad, Adrian, Gaas, Schneidt, Due, Rongve, Theodor, Shane, Simeon, Markus

* Styrke overkropp kan gjennomføres

** Styrke bein for de som spiller kamp

Torsdag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Rest for de som spilte en omgang eller mer onsdag

Overload for de andre: Intensiv oppvarming, fotballsprinter (3x7 15m, 10 sek pause, 4 min seriepause), spill 4v4 (4x6,5 min), skadeforebyggende + nedjogg 8 min

TG2 kl 20:15: OBOS Cup: Ullern-Høvik på CC Vest Arena. Oppmøte 19:35. Tropp: Gustav, Aasen, Erlend, Niko, Otto, Schneidt, Haakon, Shane, Due, Bela, William, Victor, Kasper

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Egentrening/fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:45) – Intensiv oppvarming m/konkurranse, overtallsøvelse, spill 9v9 (2x6 min) + tvella!

TG2 kl 15:00 (14:45) - CC Vest Arena. Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 20 min der du/dere trener på en egen valgt ferdighet, spill 4x4 min 6v6/7v7, nedjogg (trening i styrkebua 16-17 for de som har meldt seg på)

Søndag:

Bærum v 05.1 kl 14:00 (Oppmøte 13:00 på Kadda) Tropp: Mikkel, Johannes, Sean, Ola, Olav, Udnæs, OC, Caspar, Fabi, Støfring, Varden, Theo, Markus, Ludde, Rongve, Gustav

05.2 v Dikemark kl 18:30 (oppmøte 17:45 på Ullern) Tropp: Gantzel, Dugstad, Martin, Andreas, Aasen, Adrian, Gaas, Shane, Due, Kasper, Simeon, Markus, Theodor, Ludvig, Fredrik Farstad

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


“Today’s teenagers don’t want to be told it will take seven years before you’ll be really good. They want to make loads of money, get shoe contracts, and go to the big events. That’s the mentality of today’s youngsters. How good are you? They’d probably rather not know. Me, that’s all I want to know. I want to push to the point where it’s a bit dodgy because I want to know if I’m as good as I say or think I am. Most people never want to find that out”

 • Daley Thompson (Britisk ti-kjemper)

0 Kommentar

Uke 36: Bortetur til Sandvika

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2020

Videre i Obos cup, flere nye spillere inn, og en god start (i alle fall per skrivende stund) i begge divisjoner. Slettes ikke dårlig. Men vi må jobbe på, vi. Som vi kan se, er det mange gode lag i begge divisjoner, så vi må være på tå hev hele tiden for å kunne prestere på vårt beste. Denne uka skal vi møte Bærum 2 i førstedivisjon, og så ser det ut til at dere får dere ei frihelg. Det er mulig kampen mot Jardar blir flyttet til denne helga, men om ikke så blir det fri.

Trym Sivertsen og Emre Askelund er to av fire nye signeringer på juniorlaget den siste tida. I tillegg har Sander Strømme og Evan Bjerke blitt med i troppen.  

 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 20:00-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Possession
 • Spilløvelse
 • Spill: Mellomstor bane

Onsdag

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Intensiv
 • Innlegg og avslutninger
 • Spill på liten bane

Torsdag

KAMP - Bærum 2 vs. Ullern, kl. 20:15 på Sandvika stadion. Oppmøte senest kl. 19:15 på banen på Sandvika. Tropp: Kommer!

*styrke bein etter kamp

Fredag  

KL. 17:15(oppmøte 17:00 ferdig skifta og klar)-18:45. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + bøy og tøy
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Fotballtennis/1v1 i roller 
 • Spill: Småbanespill
 • Styrke bein etter trening for dem som har hatt høy belastning

Lørdag  

Frihelg!

Søndag 

Frihelg!


0 Kommentar

Uke 36: Spond som kanal nr. 1

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2020

Som de flesteparten forhåpentligvis fikk med seg i løpet av forrige uke, har vi gått over til å bruke Spond mye mer enn tidligere. Det blir på mange måter vår kanal nummer 1, ved siden av ukeplanen (som vi kommer til å legge ut lenke til i Spond etter den er publisert og når endringer skjer). Derfor er det viktig at alle er med i Spond; om ikke, send meg ei melding. 

Ellers må jeg si det er veldig gøy å ha komme i gang igjen, og inn i den vante "serierytmen" med så mange kamper i alle retninger. Heia Ullern og kjør på videre!

Ukens tema: Lavt press og spill mot lavere press

Ukeplan TG3: Trener sammen med TG2 på onsdag.

Mandag

KAMP - Ljan vs Ullern 4 kl. 17:30 på Hallager kunstgress (oppmøte senest 17:00 på banen). Tropp: kalles inn på Spond.

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur for dem som spilte kamp dagen før

Tirsdag

KAMP - Ullern 3 vs Kjelsås kl. 20:15 på Ullern kunstgress 2 (oppmøte senest 19:45 på banen). Tropp: kalles inn på Spond.

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Firkant
 • Possession: Vending av spill
 • Spilløvelse

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur 

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 og TG3 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på gamlebanenInnhold:

 • Oppvarming
 • 1v1
 • Spilløvelse

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Småbanespill (turnering)

*fin dag for basistrening bein etter trening/kamp

KAMP - Ullern 1 vs. Oppsal kl. 20:15 på CC Vest Arena (oppmøte senest kl. 19:35 på banen). Tropp: Matta, Jone, Steen, Elias, Peder, Seb, Lucas, Ludde, William, Markus, Sam

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på Hulleberg. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Fredag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur TG1

Lørdag

KL. 11:45-13:15. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Firkant (liten)
 • Possession: 3+3 v 4 (midtbaneøvelsen)
 • Spilløvelse

KL. 13:30-15:00. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Firkant
 • Spill på så stor bane som mulig
 • Konkurranser

*ikke fin dag for basistrening TG1 - ladd batteriene til søndag :)

Søndag

KAMP - Asker SKK vs. Ullern 2 kl. 11:00 på Risenga kunstgress (oppmøte 10:20 på banen). Tropp: Jan, Nico, Luca, Moe, Trym, Myhre, Joachim, Gaas, Ibrahim, Paul, Fredrik, Max, Simen, Hågå, Albert T

KAMP - Ullern 1 vs. Rustad kl. 18:30 på Rustad kunstgress (oppmøte senest kl. 17:50 på banen). Tropp: Matta, Lucas, Markus, Seb, Ludwig, Elias, Steen, Sam, Jone, William, Peder, Emil


0 Kommentar

Ullern G15 - Sesongen godt i gang

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2020

Ullern G15 består av 40 spillere fordelt på to treningsgrupper og tre lag. Lagene spiller i henholdsvis første-, andre- og tredjedivisjon. Lagene er allerede godt i gang med serien og har spilt tilsammen 9 kamper så langt. Vi teller 7 seiere og to uavgjort og intet mindre enn 76 mål scoret i protokollen. Kullet har to trenere, Alexander Bendiksen er hovedtrener for treningsgruppe 1, mens Mads Hultgren er årgangsansvarlig og trener for treningsgruppe 2.

G15 1. Divisjons laget etter 8-0 seier mot Klemetsrud

Grunnet coronapandemien ble det en meget lang preseason. Kullet fikk likevel trent veldig godt i perioden. Treningsgruppe 1 hadde 30 økter på rad uten et eneste forfall i vår og treningsgruppe 2 hadde sin beste måned i April med nesten 90% oppmøte. 


 • Kullet har en stor andel ivrige og utviklingsorienterte spillere som stiller krav både til seg selv, medspillere og trenere. Samtidig er det en veldig fin gjeng å jobbe med. De trives veldig godt i lag og det er mye latter og moro på treningsfeltet. I tillegg har vi en veldig positiv og engasjert foreldregruppe som bidrar med en fin sosial ramme rundt aktivitetene våre kommenterer Hultgren.

G15 3. Divisjonslaget før seriestart mot Skeid på Nordre Åsen som endte i 8-0 til de hvitkledde

Tidvis har det vært spilt meget god fotball så langt og det legges ned en solid jobb på treningsfeltet. Spillerne har satt seg mål for sesongen om å vinne alle tre divisjonene. Det blir ingen enkel oppgave for det er mange gode fotballag i Oslo Fotballkrets, men som kaptein Herman Varden sier "vi frykter ingen".

G15 2. Divisjonslaget etter 9-0 seier mot nabo Ready

Vi er godt kjent med at spillerne har satt seg høye mål for lagene deres denne sesongen. For oss trenere er vi imidlertid mest opptatt av at hver enkelt har best mulig utvikling ut fra egne forutsetninger og ambisjoner. Det vil også gi best mulig resultater på sikt kommenterer trener Bendiksen.

En sjelden gang når vi avviker for mye fra spillestilen vår kommer pekefingeren til trener Bendiksen frem. Men det endte godt denne gangen også med seier mot Frisk Asker i 2. Divisjons oppgjøret på Risenga kunstgress.


0 Kommentar

Er du tilskuer? Husk å registrere deg med QR-kode OG holde avstand

Postet av Ullern Fotball den 25. Aug 2020

I henhold til reglene i fotballens koronahåndbok for kampgjennomføring, skal alle tilskuere registreres med navn, telefonnummer og tidspunkt  I Ullern Fotball har vi organisert det slik at alle raskt og enkelt selv registrerer navn og telefonnummer via en QR-kode-link ved ankomst på CCVest Arena og Hullebergmyra. På begge områdene henger det mange oppslag med QR-koden som skal brukes. Tidspunkt tar systemet seg av. Fint om vi minner hverandre på denne registreringen. NB! Registreringen må gjøres hver gang man ser kamp på banen.

Og veldig fint om vi minner hverandre på å holde minimum 1 m avstand på tribunen/sidelinja, det er fortsatt det aller viktigste smitteverntiltaket.

God kamp!! 


0 Kommentar

Uke 35: Alle tre lag i aksjon!

Postet av Ullern Fotball den 24. Aug 2020

Etter en skuffende prestasjon mot Kolbotn venter en uke der alle skal i aksjon igjen. Vi jobber stadig med å flytte kamper for å unngå direkte kollisjoner. 

Lør 29.aug

Kl.15.00 - Lag 2 vs Lyn på Kringsjå 3 (den i skogen ved volleballbanene). Oppmøte kl.14.15. Tropp: Keeper, Ludvik, Viktor, August, Casper, Simen, Jo, Seb, Samuel, Ivers, Johannes og Fors-S. 

Kl.18.00 - Lag 1 vs Asker på CC Vest. Oppmøte kl.17.15 ved hovedinngangen. Tropp: Maks, Lynne, Tor Ed, Sletten, Jonatan, Talstad, Ole, Slåstad, Peter, Jonas, Didrik, Jordet og Stinus. 

Søn 30.aug

Kl.11.00 - Trening TG.1. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse 16v3, fotballtennis og lunsj. 


0 Kommentar

Uke 35 - Vanlig treningsuke med en sving innom Hulleberg

Postet av Ullern Fotball den 24. Aug 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Pga. mange kamper med 09 denne uka, vil det bli noen varierte treningstider. En av treningene denne uka er også på Hullebergmyra.

Opp til hver enkelt hvor bra treningsuka blir, slik at kamp neste mandag også blir best mulig! Gleder meg. 

Jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at flest mulig møter for å grisetakle (eller drible forbi noen)! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

Kl. 17:00-18:15. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • Pasningsøvelse m/ retning (3v2)
 • Spill

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag  

Kl. 18:30-20:00. Trening på CC vest. Innhold:

 • Oppvarming
 • Etablert angrep vs lavt press
 • Spill

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag

Kl. 18:30-19:30. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • 4v1/3v1
 • Småbanespill0 Kommentar

Ukeplan uke 35

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2020


Da har vi såvidt rukket å hente oss inn igjen etter en hektisk uke som ble avsluttet med hjemmekamp mot Jardar. 

Som sagt så er mange av dere på den berømte felgen, det vil si litt småslitne og med litt småvondt her og der og med behov for hvile. Den må dere være flinke til å ta, og stå over trening om dere har behov for hvile. Veldig dumt å møte opp på trening om man er halvskadet eller relativt sliten. Det er fortsatt en god del kamper som skal spilles på relativt kort tid, så det er som jeg nevnte viktig at vi gjør alt vi kan for at vi holder oss så friske og raske som mulig. 


Uken som kommer byr på nye kamper med kort mellomrom. 

Nok søvn, mat, drikke (vann) og så lite tid som mulig i sola, så er mulighetene gode. 

Kun økt tirsdag, som nok blir av den lette sorten med litt frispilling og 11v11. Husk forøvrig info om skadeforebyggende i forkant av økten. 17.45 utenfor hallen. 


Tirsdag. Økt, møter 17.40 utenfor hallen. Hege (eller undertegnede) møter dere, før dere tar turen opp i 3. etg. Økten starter 18.45. 

-Oppvarming m skadeforebyggende.

-Frispilling mot høyt press

-11v11


11v11 frispilling. Hvordan løse høyt press? 20-30 min.
-Skape overtal.

-Føre på press.

-Vurdere om ballen kan fremover (innover eller utover), må tas vare på eller spilles i støtte. 

-Om motstanderen presser høyt, finnes det rom bak presset? Kan ballen nå dit og til egen spiller? Hvilke erfaringer har vi med det fra kampene vi har spilt så langt? 


-Hvordan skape gode betingelser for å få spilt den fremover? 

--Overtall rundt nærmeste motstander

--Skape og/eller utnytte rom. 

--Så høyt vi kan, så lavt vi må. Så smalt vi kan, så bredt vi må. 

--Åpen pasningslinje er viktig. 

--Ønsker å posisjonere oss slik at vi får med ballen forbi nærmeste motstander på 1 berøring. Er ikke det mulig, faller vi såpass at vi rekker å få kontroll på ballen før motstander kommer i press. 


Josefine 

Maja Pilar Hanna 

Sofia Julie Aurora Frida Elena 

Anna Ingeborg KB


v442/244

Ingrid Annika 

Stella Johanne Nora Anniken

Elfie Ingeborg LR (Ilja/Ingelin) Marie B


Ingelin /Brian 11v11 spill, fritt spill. 2x15

Josefine 

Hanna Pilar Elfie 

Sofia Julie Aurora Johanne Stella 

Annika Ingrid Anna Ingeborg KB 

Elena Frida Ingeborg LR Nora Anniken 

Maja Ilja/Ingelin Marie B


Ingelin/Brian 


Småbane (15 min) 


Marie B, Nora, Ingelin, Frida, Daniel/Brian

Anniken, Annika, Stella Johanne, Elfie


Onsdag. Hjemmekamp 3 div mot Ski 2. Info i Spond


Fredag. Bortekamp mot Kolbotn i 1 div. Info i Spond.


Søndagens kamp mot Korsvoll blir etter alle solemerker flyttet til mandag. Vet forhåpentligvis mer i løpet av morgendagen. 


0 Kommentar

Uke 35 - 1.div onsdag

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2020

UKE 35

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Louis MC, Caspar H, Adrian V

Ordensmenn denne uken TG2: Simeon, Schneidt og Ole Martin

Oppgaver: Pumpe 28 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1:  Rettvendt i mellomrom – regler og retningnslinjer

Tema TG2: Rettvendt i mellomrom – regler og retningnslinjer

 

Mandag:

TG1 kl 18:15 (18:00): Video, Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2 eller større og nedjogg 8 min.

TG2 kl 1630 (1615): Hullebergmyra. Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, dobbeltfirkant ala battleship, spill 7v7/8v8 og nedjogg

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

Kl 2030 3. div kamp: Ullern3-Lyn3 Ullern KGB2 Oppmøte 1950

Tropp: Gantzel, Haakon, Aasen, Kasper, Leo, Otto, Schneidt, Shane, Due, Bela, William, Simeon, Victor, Peter, Nikolai, Erlend

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

05.1 vs Klemetsrud kl 18:30 (oppmøte 17:30 på Ullern) Tropp: Mikkel S, Ola R, Martin E, Fredrik D, Sean BA, Olav S, Herman U, Caspar H, Markus F, Johannes A, Louis MC, Fabian G, Herman V, OCK, Theo HV

Trening for alle som ikke er i tropp rett etter kampen

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Rest for noen og trening for noen (detaljer kommer)

*Styrke overkropp

Fredag:

TG2 kl 17:00 (1645) Gamlebanen - Lille på enden: Intensiv oppvarming med prep & skadeforebyggende, 3v3+3 posession, spill 7v7 + nedjogg

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:45) – Intensiv oppvarming m/konkurranse, angrepsøvelse 3v2, spill 9v9 (2x6 min) + nedjogg. 

3.div;  kl 1300 Ready3-Ullern3 Gressbanen kunstgress. Oppmøte 1220.

Tropp: Gantzel, Niko, Otto, Leo, Erlend, Schneidt, Gaas, Haakon, Shane, Simeon, Bela, Due, William, Nour

Søndag:

05.1 vs Lommedalen kl 14:00 (Oppmøte 13:00 på Ullern) Tropp: Mikkel, Olav, Ola, Sean, Johannes, Udnæs, Caspar, Markus, Fabian, Louis, Varden, Støfring, Ludvig, Theo

Haslum v 05.2 kl 18:30 (oppmøte 17:50 på Haslum) Tropp: Gustav, Aasen, Martin, Adrian, Dugstad, Gaas, Schneidt, Shane, Otto, Simeon, Due, Rongve (+de fra lag 1 kampen som spiller 1 omgang eller mindre)

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


“When you are not playing well, that’s the time you start working. Then when you are playing well, that’s the time you start working harder than ever”

 • Kapil Dev (Indisk krikettspiller)

0 Kommentar

Uke 35 - kamper for alle lag😁

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2020

Huskeliste til alle treninger:

 • Fravær meldes seinest kl 12:00 den aktuelle dag
 • Vi er ferdig skiftet 100% klar med alt av eget utstyr på plass senest 10 min før økten starter
 • Vi trener i Ullernkolleksjonens bekledning
 • Vi har på oss jakke, ull- eller superundertøy, hals, hue og hansker når det er kaldt
 • Vi takker alltid for økten, uansett hvordan det har gått!

UKE 35

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen for alle som ikkje skal spille kamp – Konkurranse, fotballsprinter, spill 9v9/7v7 + bevegelighet og samling

Kamp: Lag 5 borte mot Frigg kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Frogner kunstgress 7’er B -Frognerveien 57, 0266 Oslo) Tropp: Albert M, Didrik H, Roberto MW, Vemund LO (keeper), Per AW, August AB, Ghalib K, Filip B, Victor J, Jakob SB, Halvor M

Tirsdag:

Basisprogrammet og/eller leker med ball

Keepertrening kl 14:15 – Jonas, Magnus, Vemund, Oscar + evt andre keeperemner!

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen for alle som ikkje skal spille kamp – Konkurranse, pasningsøvelse m/retning, spill 5v5

Kamp: Lag 4 borte mot Lommedalen kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Lommedalen kunstgress nedre 9’er A - Skolegata 30, 1350 LOMMEDALEN. Tropp: Per HR, Scott GL, Aleander K, Petter L, Jayden SS, Fabian H, Thomas G, Gabriel S, Eirik G, Oscar I, Linus MK

Kamp: Lag 2 borte mot Kjelsås kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Myrerfeltet 9’er A - Myrerskogvn. 12, 0495 OSLO) Tropp: Oscar HS, Erik MB, Jakob NSA, Christian FB, Arn A, Bastian M, Leon Z, Jesper SB, Martin KF, Edvard N, Edvard E

Kamp: Lag 1 hjemme mot Korsvoll kl 18:55 (oppmøte 18:25 på Ullern kunstgress gamlebanen). Tropp: Jonas LD, Markus L, Gustav S, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Sebastian S, Lyder BV, Jacob S, Nicholas VT, Jon AS, Andreas H

Dommeransvarlig: Knut Strandskogen

Torsdag:

Kamp: Lag 3 hjemme mot VASK kl 18:55 (oppmøte 18:25 på Ullern kunstgress gamlebanen). Tropp: Anders O, Adam L, Isak O, David U, Morten H, Markus OT, Andreas I, Mikkel KS, Filip P, Linus MK, Oscar I (keeper), Edvard N

Dommeransvarlig: Tron Ilaug

Basisprogrammet og/eller leker med ball

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2/3v3, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Lørdag:

Fri/egentrening

Søndag:

Fri/egentrening


“I think it’s important to have discipline and patience. You should focus on the goal and you should not let go of it, no matter what it is – and you should not listen to anyone who says you cannot do it. You just have to make up your mind, think about what you want to do and make sure you don’t lose the vision of your goal”

 • Felix Baumgartner (første mennesket til å bryte lydmuren uten motor)

0 Kommentar

Keeperhverdagen i Ullern

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2020

Som vi skrev om litt tidligere i uken, så ble G16 keeper Mats Edwin Lindegaard (f.04) invitert til å trene med OBOS-laget Kongsvinger IL, og Mats blir da den tredje keeperen fra Ullern som beveger seg inn i toppfotballen, med Lars Kvarekvål (nå Skeid) og Jonas Brauti (Stabæk). Sistnevnte ble det, i likhet med mange andre fra samme kull, investert mye tid og ressurser i med tett oppfølging og et veldig profesjonelt opplegg fra tidligere keeperansvarlig i Ullern Alexander Søgnen Bendiksen, som nå har overlatt stafettpinnen til Daniel Garcia og Dennis Berg Smalsundmo. 


Nå vil ikke alle som står i mål i Ullern nå like langt, men vi er opptatt av at alle skal få muligheten til det, og uavhengig av nivå og ambisjoner skal alle finne sin plass tilpasset sine behov slik at man først og fremst har det moro på Ullernbanen, men som nevnt da også kan få det tilrettelagt om man ønsker å bli virkelig god. Og med de tre nevnte, i tillegg til aldersbestemte keepere på ulike sone og kretssamlinger, tror og håper vi at vi skal klare å få frem enda flere keepere til toppfotballen.


                                                     Josefine Svennevig (f.06) til venstre i gult på kretssamling.


De som ønsker å stå i mål i Ullern, får et tilbud om rene keeperøkter fra de fyller 7 år. Her får de en grunnleggende innføring i, og øving på keeperrollen og hvordan man rent teknisk utfører alt det rollen fører med seg, tilpasset eget nivå. 


Det isolerte keepertekniske er noe vi i Ullern vi selvsagt mener det er viktig å øve på, men vi er samtidig opptatt av en helhet og at øving sammen med med- og motspiller på ulike situasjoner som oppstår i en kamp er vel så, om ikke mer verdifullt for at de skal være best mulig rustet til selve fotballkampen.

I denne alderen er det dog vanlig at man veksler litt på å stå i mål og spiller ute, noe som sørger for at de som etterhvert ender opp i mål er gode også med ballen i beina og har en relativt god forståelse for spillet. Keeperrollen er sammensatt, og handler ikke kun om å slenge seg og redde skudd, men vel så viktig er det at keeperen klarer å treffe en medspiller på både kort og lang avstand, fra fot og hånd, under lite eller hardt press, evner å kommunisere til egne medspillere om hva de burde gjøre, gode i feltet for å nevne noe.


                                                                     G08, G09 og G10 på keepertrening.


Når man går over i ungdomsfotballen, fra 11-12 års alderen, tar man som regel et valg, selv om man fortsatt ikke vil være bundet til målet om det er det man velger. Her går vi delvis vekk fra de isolerte keeperøktene, og følger heller keeperne opp i en vanlig lagsøkt, som selvsagt består av keeperspesifik oppvarming og innhold tilpasset keeperen, så vil de underveis få tilbakemeldinger, innspill men også bli utfordret på valg og stilt spørsmål, som vi mener er viktige for å reflektere rundt det de foretar seg, slik at læringen og utbytte blir størst mulig. De følges også opp utenfor banen, med spørsmål og tilbakemeldinger om både trening og kamp, og vet også at vi med keeperansvaret er tilgjengelig stort sett døgnet rundt om de måtte lure på noe. 


Dette løpet og denne modellen følger vi hele veien, som forhåpentligvis ender opp på Ullern sitt A-lag, eller enda bedre (om mulig) i toppfotballen, enten i Norge eller det store utland. 

Men veien dit er lang og nåløyet trangt, men som vi innledet med å skrive har vi sett eksempler på at det er fullt mulig å nå målene sine i Ullern Fotball uansett posisjon på banen. 


0 Kommentar

Uke 35: 06 toget ruller videre!

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2020

Moro å se alle i aksjon igjen, en flott uke med flotte prestasjoner for alle våre 3 lag. Matthias er tilbake fra Finland symtomfri og fin. 

De (foreldre) som ikke har satt seg opp på vakter som tilsynsvakt for nyebygget må gjøre det, se link på 2006 FB siden. Vi har fått æren som åpningskull og jobben er nokså behagelig nå i disse tider. 

Moro å se dere foreldre poste video og bilder fra alle kamper, det er fint for oss som ikke får med oss alle kampene. 

Hold dere friske, ta smittevernet på alvor og bidra til at vi slipper noen nye problemer som kan hindre oss i å spille kamper. 

Ha en fin uke! 

Søn 30 aug

Kl.11.00 - Trening TG.1. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse 8v2, teknikk og headinger. Ferdige kl.13.00. 


0 Kommentar

Uke 35 - Sesongstart!

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020

Da er vi endelig klare for sesongstart! Denne uka er det lag 1, lag 2 og lag 3 som har kamper. Vi jobber fortsatt med å finne en treningskamp for lag 4 som har seriestart første uka i september.
Mange navn som skal inn i ulike tropper og feil kan oppstå, hvis man ikke ser navnet sitt på et lag man pleier å spille i så er det bare å si ifra til oss trenere. 

Vi har dommeransvarlige på hjemmekamper, jobben er å dømme kampen som sin egen sønn skal spille. Hvis man ikke har mulighet/lyst til å dømme selv så går det an å leie inn en klubbdommer for 250 kr, ta evt kontakt med Nicolas hvis det er spørsmål rundt dette. 

Lag 1: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=138675
Lag 2: 
https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=138681
Lag 3: 
https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6635
Lag 4: 
https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6636 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Press/spill mot 3-4-1

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening

Tirsdag

Kl. 18.55 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 3 borte mot Heming. Tropp: Adrian, Jacob, Marcus, Nityan, Philip A, Strandbakken, Johan WJ, Bjørklund, Noah, Albert. 

Onsdag
 KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 18.55 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Stabæk. Tropp: Otto, Loly, Lucas, Magnus, Erik, Fjellman, William, Ankjell, Ola, Max, Eimhjellen. 

Dommeransvarlig: Erik Steffensen

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 borte mot BMIL. Tropp: Aksel H, Thomas, Even, Ler, Mateo, Iver Jacobsen, Joachim, Bernhard, Noah BS, Cedric, Johannes, Aslak. 

Torsdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Søndag  

Kl. 12.00 - 13.30 Trening


0 Kommentar

G19: Cupavansement!

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020


Sander Strømme, Ullern-troppens nyeste signering, ble matchvinner i debuten mot Bøler. To minutter inn i første ekstraomgang scoret han golden goal-målet som sendte Ullern videre. Da ble det full jubel fra de røde og hvite!

 

To dager etter at G19 hadde tatt sin første trepoenger i førstedivisjon, borte mot BVH, var det duket for en ny bortekamp. Denne gangen i Obos cup. Bøler tok imot Ullern denne fine lørdagen, og om det var spennende på torsdag, så ble det ikke noe mindre nervepirrende mot Bøler. Til tross for at Ullern scora først, ble det både 1-2 og 2-3 i favør Bøler, før Sigurd Davidsen reduserte mot slutten og sørget for golden goal. 

- Vi skaper fullt av sjanser og situasjoner som bør bli sjanser, og har sikkert 40 cornere bare i første omgang. Men mot et lavtliggende og hardtkjempende Bøler-lag - i en vinn-eller-forsvinn-kamp - så ble det vanskelig likevel. De scorer på omtrent hver eneste sjanse de har, og da straffes vi hardt for at vi selv er litt ineffektive i dag, oppsummerer Johansson. 

I golden goal varte derimot ikke spenningen særlig lenge. Etter bare to minutter steg nemlig nykommeren Sander Strømme opp og headet inn en corner fra August "Ævern" Bjerknæs, og vipps, så var Ullern videre til neste runde. 

- Det var fryktelig deilig. Vi rir i land to jevne kamper denne uka, og i dag kommer vi tilbake ved to anledninger. Det viser moralen i laget, fremhever Johansson.

- At vi scorer fire på corner er også noe å ta med seg. Å være gode på dødball skal kjennetegne oss, og det er et viktig våpen å ha når vi ikke klarer å score i åpent spill, legger Ullern-treneren til.  


0 Kommentar

Uke 35 - Lokaloppgjør på rekke og rad

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020

Denne uka er det fullt av godbiter av kamper for G07-kullet. Vi skal nemlig ut i skikkelige lokaloppgjør på alle fire lag. Bærum, Øvrevoll-Hosle, Frigg og Heming er våre motstandere, og det er egentlig bare å glede seg :-) 


Ukens tema: Omstillinger begge veier


Ukeplan TG3: Trener sammen med TG2 på onsdag.

Mandag

KAMP - Ullern 4 vs Frigg kl. 20:15 på Ullern kunstgress 2 (oppmøte senest 19:45 på banen). Tropp: Anund, Fredrik E, Trym, Marius, Alek, Benjamin, Daniel, Felix, Viktor, Mats

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur for dem som spilte kamp dagen før

Tirsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Firkant
 • Possession
 • Spilløvelse

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur 

KAMP: Heming vs Ullern 3 kl. 20:15 på Heming kunstgress 9er (oppmøte senest 19:45 på banen). Tropp: Sebjørnsen, Kasper, Martin, Kleivdal, Cornelius, Philip TM, Filip RH, Herman JC, Sebastian T, Lars, Jan

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 og TG3 på gamlebanen. Innhold:

 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming individuelt
 • 10-minuttern
 • Possession: LitenStor
 • Spill på liten bane

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur

Torsdag

KL. 16:30-18:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • 2v1/3v2/3v1 mot mål
 • Spilløvelse: Kontringer offensivt
 • Storbanespill: 9v9. Tema: Gjenvinning

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Småbanespill (turnering)

*fin dag for basistrening bein etter trening

Fredag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur TG1

Lørdag

KL. 11:30-13:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Firkant (liten)
 • Possession: LitenStor
 • Spilløvelse

KAMP - Frigg vs. Ullern 3 kl. 15:00 på Tørteberg kunstgress (oppmøte senest kl. 14:30 på banen). Tropp: Kalles inn på Spond.

*ikke fin dag for basistrening TG1 - ladd batteriene til søndag :)

Søndag

KAMP - Ullern 1 vs. ØHIL kl. 17:00 på Ullern CC Vest Arena (oppmøte senest kl. 16:20 på banen). Tropp: Matta, Luca, Ibra, Myhre, William, Ludde, Sebastian, Lucas, Sam, Steen, Jone, Elias

KAMP - Ullern 2 vs. Bærum kl. 11:00 på Ullern kunstgress 2 (oppmøte senest 10:30 på banen). Tropp: Jan, Peder, Markus, Fredrik, Paul, Nicolai, Gaas, Magnus Moe, Trym, Emil, Hågå, Max, Joakim, Simen


0 Kommentar

Uke 35 - Rock 'n' roll-uke!

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020

Denne uka blir det fullt kjørt. Vi har kamp både torsdag, fredag og søndag. Det betyr at vi må gjøre alt vi kan for å være best mulig forberedt på alle tre. Sørg for at du er helt restituert til alt av treninger, slik at vi samler mest mulig overskudd inn mot helga. Det blir masse spilletid på samtlige, det kan jeg love, og da må vi være litt påpasselige slik at vi ikke drar på oss noe unødvendige. Med gode forberedelser står vi godt rustet til å kunne komme ut med tre gode prestasjoner her!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 20:00-21:30. Trening. Oppmøte ferdig skiftet og med utstyret klart 15 minutter før. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Possession-øvelse 
 • Spill: Liten bane

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Intensiv firkant
 • 3v2/2v1
 • Spill på så stor bane som mulig
 • 10-minuttern

KAMP - Ullern vs. Lommedalen, kl. 20:15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 19:15 ute ved nyhallen. Tropp: Brauti, Ingvald, Sigurd, Andy, Talstad, Emre, Sander, Trym, Evan, Slåtsve, August, Snorre, Railo, Fred Haugen, Lynne

Torsdag

KAMP - Ullern vs. Årvoll, kl. 20:15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 19:15 i garderobe 2 (om åpnet). Tropp: Wold, Ingvald, Ferdi, Oma, Thor, Casper, Makko, Nilsen, Mikael, Brudal, Bendik, Peder, Hagen, Daniel, Ågnes

Fredag  

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighet 

Lørdag  

KL. 13:00-14:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Firkant
 • 1v1+1                De som spilte kamp mot Årvoll kjører fotballtennis fra her. 
 • Rolletrening
 • Spill på mellomstor bane

Søndag 

KAMP - Jardar vs. Ullern 2, kl. 16:00 på Bjørnegård kunstgress. Oppmøte senest kl. 15:00 i garderoben på Bjørnegård. Tropp: Thor, Ingvald, Brauti, Sigurd, Trym, Sander, Emre, Evan, Hagen, Slåtsve (om klar), Railo, Snorre, Fred Haugen, August, Lode, Andy


0 Kommentar

G19: Sliteseier mot Bærums Verk Hauger

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020

I andre serierunde var det BVH på Gommerud som stod på menyen for G19 gjengen i 1.div. Det som lenge så ut til å bli en komfortabel reise ble plutselig alt annet enn det og det måtte virkelig kriges for å stå igjen med 3 poeng og en knepen 2-1 seier. 

Assistenttrener Johan Egil Rudi kan fortelle om en kamp der det svingte veldig 

Vi hadde en god inngang til kampen, åpningen er solid og vi får kampen inn i vårt spor. BVH sin måte å forsvare seg på gav oss store rom, ofte så store og at vi nesten virket litt overrasket over det. Vi klarte ikke helt å utnytte det og spilte dermed på oss mange overganger mot. 

Det så lenge solid og trygt ut

Men etter en halvtime så det nokså bra ut, vi hadde skapt flere gode offensive situasjoner og når Bendik Foss Evensen putter inn 1-0 på flott forarbeid av Alexander Nilsen og Mikkel Hagen lobber inn en krempasning i bakrom fra Ferdinand Wien Algarheim så virker det hele solid og trygt. 

En suser i krysset endrer kampen

Like før pause får BVH en livlinje ut av det blå når deres venstreback pisker ballen i motsatt kryss fra 25 meter. De går inn i pausen med troen og vi litt skuffet over at kampen ikke er avgjort. 

2 omg alt annet enn kontrollert men en sliteseier innkasseres

De siste 45 + 6 min tillegg ble lange, vi får aldri kontroll på kampen og BVH vil nok føle at de kunne fått med seg både et og tre poeng fra denne kampen. Til tross for et utall angrep der vi kunne skapt store målsjanser ender siste trekk ofte opp hos BVH og kampen svinger frem og tilbake. Ingvald Benestad sin dobbelredning mot slutten sikrer oss poengene som vi på en slik dag tar med oss. De smakte ekstra godt når de må fightes for å vinnes. 

Mikkel Hagen lobber følsomt over BVH sin keeper og avgjør kampen til Ullerns fordel. 

 Ullern XI vs. BVH (1-4-5-1 fra høyre): Ingvald Benestad- Markus Dahl Jørgensen, Lars Petter Hotvedt (k), Ferdinand Wien Algarheim, Casper Lindeman (Daniel Smedsrud fra 75 min) - Mikkel Hagen,  Mikael Foss Andersen, Christian Ågnes, Alexander Nilsen, Peder Leikvoll (Sondre Brudal fra 60. min.) - Bendik Foss Evensen. 

Neste seriekamp for 1.div laget er kommende torsdag kl.20.15 på CC Vest Arena mot Årvoll. 


0 Kommentar

Velkommen, Lysaker Kiropraktorklinikk!

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2020

Vi har vært så heldige å få «Motorikknerden» Anette Kristvik som primærbehandler for klubbens medlemmer, og Lysaker Kiropraktorklinikk er blitt vår nye samarbeidspartner på undersøkelse og behandling av muskel-og skjelettskader. 

I tillegg til 25 års erfaring som kiropraktor, er Anette en av tre i Norge som har fullført videreutdanning i analyse av den motoriske utviklingen hos mennesket (DNS), samtidig som hun  har gjennomført de aller fleste idrettsmedisinske kurs som finnes i Norge. 

Jeg er alltid sulten på ny kunnskap og nye erfaringer, selv etter 25 år som behandler! Jeg brenner for skadeforebyggende behandling med riktig trening, og jeg gleder meg til å få bidra med dette inn mot trenerteamet i Ullern fotball. 

I barne- og ungdomsårene ser jeg viktigheten av at spillere ikke blir tatt ut av fellestreningene hvis de blir skadet. Det er i dette miljøet de har vennene sine, og derfor vil jeg gå inn for tett kontakt med treneren, slik at vi kan tilrettelegge for at den skadede kan være med på trening, så langt det er mulig. 

Som kiropraktor har jeg meget god kompetanse på akutte og kroniske muskel- og skjelettskader. Min hverdag består normalt i å undersøke, stille diagnose, behandle, rekvirere røntgen og MR, samt henvise videre til ortoped hvis det er behov for det. Når du kommer til behandling hos meg vil du se at jeg benytter mange forskjellige teknikker, som tilpasses etter behov og preferanse. 

Jeg oppfatter Ullern Fotball som en foregangsklubb som ønsker å ta godt vare på sine medlemmer, uansett alder og ferdighetsnivå. 

Etter å ha jobbet i mange år med utøvere i forskjellige individuelle idretter gleder jeg meg virkelig til å samarbeide med Ullern fotball!”, sier Anette entusiastisk.

Anette etablerer seg i «fysiorommet» i klubbhuset når dette blir tilgjengelig, slik at det er kort vei til undersøkelse og behandling. Du kan også bestille behandling hos henne og de andre kiropraktorene på klinikken på Lysaker Torg 2. 

Anette kan kontaktes direkte på tlf. 976 99 166, eller på

Lysaker Kiropraktorklinikk tlf. 67 10 56 90. 

Vil du lese mer om Anette kan du gjøre det på https://www.lysaker-kiro.no  0 Kommentar

Vi er i gang!

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2020

Første hjemmekamp i barnefotballen i 2020 ble spilt 17/8 på Hullebergmyra mellom G2012 Ullern Pytons og gjestende lag Oppsal Kryptons.

Det var fullt trøkk fra første spark med mye bra spill. Det var fine driblinger, taklinger, innlegg og flotte mål av begge lag. Begge lag uttrykte stor begeistring over endelig å få komme i gang med kamper!

Kampfakta Ullern Pytons Z - Oppsal Kryptons

Sted; Hullebergmyra 5er B

Strøken uvannet matte med fine spilleforhold

Antall tilskuere; 21 stk, hovedsaklig foresatte samt søsken til spillerne

Pauseresultat; Mål til begge lag

Sluttresultat; Mange mål til begge lag

Dommer; Godkjent, ingen store feil

0 Kommentar

Ukeplan uke 34

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2020

Hei! Moro å endelig spille seriekamp igjen, og enda mer moro at det blir 3 poeng. Veldig positivt at prestasjonen er god og at det på ingen måte er ufortjent at vi trekker det lengste strået i det som tross alt etterhvert ble en jevn kamp. 


Ny uke foran oss, en travel en sådan, men det har vi jo lengtet etter alt for lenge, så det ser vi selvsagt frem til. Som nevnt i går så har vi kun 1 trening denne uken, mens vi får hele 3 kamper hhv torsdag, fredag og søndag. Så viktig at dere tilbringer så lite tid som mulig ute i solen, hvil og sov så mye dere kan, spis fornuftig, drikk mye vann, så blir mulighetene for å prestere godt så store som mulig. 


Tirsdag, UFO trening 19.00-20.30

Oppvarming, 11v11, småbane


Torsdag

Seriekamp 3 div, borte mot Snarøya, kampstart 18.30. All info i Spond.


Fredag.

Seriekamp 3 div, borte mot Haslum, kampstart kl 17.30. All info i Spond. 


Søndag

Seriekamp i 1 div, hjemme mot Jardar. Kampstart kl 18.30. All info i Spond. 
0 Kommentar

Uke 34 - Kamp mot Korsvoll 2

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Nå skal treningstidene være nokså faste, men anbefaler enda å lese ukeplanen. 

Det er også kamp denne uka! Borte mot Korsvoll 2. Som jeg gleder meg :) Adresse og tropp står under. Møt opp senest 18:00. 

Jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at flest mulig møter for å grisetakle (eller drible forbi noen)! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

18:45 - Kamp borte mot Korsvoll 2. Adresse: Langåsvn 18, 0880 OSLO. Oppmøte 18:00 ferdigskiftet. Tropp: Ingvald, Halla, Peder, William, Henrik, Jesper, Petter, Emil, Elias, Gresko, Sindre, Thomps, Zaca, Bastian, Brage.

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

Kl. 20:00-21:30. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • Etablert angrep vs lavt press
 • Spill

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Kl. 15:30-16:30. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • 4v1/3v1
 • Småbanespill

Søndag

Egentrening/fri0 Kommentar

Uke 34 - Lag 3 serieåpner!

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2020

Moro å være godt i gang igjen. Mandag er også lag 3 i aksjon for første gang i år om poeng. 

Lag 2 har ikke kamp til helgen så den erstattes med trening. 

Fre 21 aug

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 3v1, 2v2 omstillingsspill og spill 3v3/4v4. Ferdige kl.17.30. 

Lør 22 aug

Kl.15.00 - Lag 1 vs Kolbotn på Sofiemyr. Oppmøte kl.14.15 ferdig skiftet. Tropp: Ole (06), Sekulic, Tor, Sletten, Lynne, Talstad, Ole, Jordet, Seb, Jonas, Didrik, Stinus, Ivers, Slåstad og Simen. 

Søn 23 aug

Kl.17.00 - Trening TG.1 (de som IKKE spilte i går eller spilte lite). Oppvarming, pasningsøvelse, deløvelse og spill. Ferdige kl.18.30. 


0 Kommentar

Uke 34 - Skolestart = seriestart

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2020

Med skolestart kommer også seriestart og kommende uke skal alle våre 3 lag i aksjon. I samfunnet er det tegn til oppblomstring så vi må hele tiden minne hverandre på å være forsiktige, vi som lever i fotballbobla vet godt hvor vanskelig dette er og at det ofte oppstår situasjoner der engasjement og iver for øyeblikket gjør at småglipper skjer. Spesielt når skolen begynner og en blandes med mange flere andre blir det viktig at vi stepper dette opp noen knepp igjen. 

Ellers så ser cup høsten noe utsatt ut, Hamar er avlyst og Stjerne Cup henger nok også i en tynn tråd. Vi skal oppdatere dere så snart vi får noe endelig avgjørende beskjeder fra arrangørene. 

Uten garderober så fortsetter vi med den enkle retningslinjen at alle skal være klar 100% ferdig skiftet 5 min før økten starter. 


Fre 21 aug

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 3v1, rolletrening og spill 11v11. Innlegg og avslutninger.Ferdige kl.20.15. 

Lør 22 aug

Kl.13.40 - Lag 2 vs Lyn 2 på Kringsjå 3 (den banen nede i skogen ved volleyballbanene). Oppmøte kl.13.00 ferdig skiftet ved banen. Tropp: Jonas GP, Philip, Adrian, Jonas L, Seb, Benni, LJ, Noah, Sanne, Thomas, Linus, Chris B, Falk og Kavlie. 

Kl.18.00 - Lag 1 vs Skeid på CC Vest Arena. Oppmøte kl.17.15 ferdig skiftet. Tropp: Proto, Jon, Ellef, Ken Ole, Storm, Andreas, Estin, Brage, Dani, Tollef, Jacob, Emil, Gustav og Christian. 

Søn 23 aug

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Video, skadeforebyggende, pasningsøvelse 4v4+3 og headekonkurranse. Mat og CL finale etterpå. Ferdige kl.22.45. 

Kl. 11:00 - Trening TG2. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 4v4+4 og spill. 


0 Kommentar

J06 "UFO"

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2020

Søndag 16/8 sparkes endelig sesongen 2020 i gang i J14 1 divisjon borte mot Holmen, og laget og kullet tar fatt på det som blir en travel høst med kamper for 2 Ullern lag i hhv 1. og 3 div. 

Vi skrev i vinter om jentene som rett i etterkant av fjorårets sesong inngikk et samarbeid med Fossum J14, som muliggjør at vi kan stille 3 lag, hvorav 1 er et Ullern/Fossum samarbeidslag, kjent som "UFO". Kullet ledes av Daniel Garcia og Brian Hansen. Vi har i vår og sommer trent sammen 2 ganger i uken (de aller ivrigste fra Ullern og Fossum) og hatt egen lagsøkt 1 gang i uken. Nå som vi setter i gang med kamper vil treningsmengden måtte tilpasses. Utover dette har vi også passet på å møtes også utenfor fotballen igjennom ulike sosiale tiltak, som har bidratt til at vi nå har en relativt sammensveiset gjeng. 


Det har vært en spesiell vår og sesong så langt, men heldigvis ble oppholdet uten neon form for aktivitet relativt kort. Så skal vi samtidig ikke legge skjul på at vi, både spillere og trenere, har savnet det å kunne spille tellende kamper. 

Planen for sesongen var å delta på Sør Cup med 2 lag, Norway cup med 1 lag og Hamar Talentcup med 2 lag. Sistnevnte er i skrivende stund ikke bekreftet avlyst, så vi lever fortsatt i håpet.                                               (Ullern/Fossum er klare for sesongstart! Her etter en økt tidlig i vinter)Rundt den tiden det igjen ble tillatt med "vanlig" fotballtrening, tok vi en prat med to av de aller ivrigste jentene, som tilbringer mye tid sammen både på og utenfor banen, og som begge to har mer eller mindre 100% treningsoppmøte så langt tilbake i tid det er mulig å huske, kun avbrutt av gyldige forfall som enten sykdom eller SUP/Kretsoppdrag. -12.3.2020 er en dato vi vil huske lenge. Hvordan opplevde du ukene som fulgte og frem til vi fikk lov til å trene igjen, og hva gikk dagene med til? 


Josefine:

Det var ganske rart og gå fra å trene hver dag til å ikke trene noe, jeg spilte jo i hagen og trente styrke men det var ikke det samme. 

Jeg savna og spille fotball og bare kjenne på følelsen av å spille fordi dette er noe jeg virkelig liker å gjøre. Og selvom fotball ikke er for å treffe venner var det jo ett savn der, så veldig gøy å komme tilbake og trene med jentene.


Jeg ble veldig glad når vi fikk vite at banen hadde åpnet og at jeg kunne begynne å trene mere og sakte med sikkert til en «vanlig» trenings hverdag.


Anna:

Ja det var jo plutselig helt stans i treningen, Vi trente ikke på flere uker og banen var stengt av. Derfor måtte vi ha egentrening og øve på alt som trengtes selv. Det ble en del løpeturer og jeg trente også mye teknikk i hagen. 


Egentreningen har gjort sånn at jeg har blitt bedre på det tekniske, jeg har øvd mere på å drible og å trikse. Jeg har også lært at det er mulig å trene alene uten trener og bane, bare øve på akkurat det du føler du trenger å øve på.


-Hvordan opplevde du disse "koronaøktene"?


Josefine:

Reglene var jo selvfølgelig annerledes men jeg føler vi får lært mye av det. Vi får andre øvelser på treningene som er veldig lærerike. Som feks og lære hvordan man presser også har vi også lært mange nye finter og vendinger.


Anna:

Jeg syntes det var veldig deilig å få kommet tilbake, men det var vanskeligere å trene med 2 meters avstand. Vi måtte hele tiden holde avstand og det ble noen ganger litt dårligere treninger. Etter tid ble vi jo mere vant til dette og brukte det at vi måtte holde avstand på en god måte


-Hva er motivasjonen din for å tilbringe så mye tid på fotballbanen?


Josefine:

Motivasjonen min når jeg er trener er rett og slett at jeg syntes det er gøy. Jeg syntes fotball er noe av det beste, jeg vil bli bedre og se min egen utvikling innenfor fotballen.


(Her er begge samstemte). 


-Hva ser du mest frem til i tiden som kommer?


Anna: 

Jeg ser mest frem til å endelig få lov til å spille kamper igjen, det er jo det jeg syns er det morsomste med fotball. Jeg savner det at vi faktisk får vunnet en ordentlig kamp som har noe å si i en tabell eller cup. 


(Samstemthet). 


                                                  (Anna og Josefine om det som har vært og det som kommer). 


Da ser vi frem til en travel høst med mye fotballmoro!


0 Kommentar

G06: TreningsGruppe 1 forberedte seg til sesongstart langt utti Gokk, nærmere bestemt Lunner

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Fantastisk flotte omgivelser på Lunner. 

 

Etter fjorårets storsuksess med sommercamp til Sunnmøre var planen for G06 gjengen å reise på cup i Danmark denne sommeren. Et virus satte en effektiv stopper for det, men engasjerte foreldre kom opp med et artig alternativ og dermed var ideen om Camp i Gokk født. 

Hovedtrener for G06 TG.1 Rudi om Camp Gokk konseptet 

Å kunne reise litt bort sammen og få jobbe med både det sosiale i gruppen og ikke minst fotball i fred og ro er alltid fint for en trener. Når Stine og Hugo (foreldre til Brage Tobiassen) fortalte om at det lå en "forlatt" fotballbane på Lunner som ingen brukte så var det noe som umiddelbart gav meg noen ideer. Vi bestemte oss for å investere litt i banen og prøve ut første utgave av Camp Gokk. Det ble en kjempesuksess! 

Naturgress er det fotball skal spilles på. 

 

Kun en drøy times kjøretur fra Ullern finner en Roa stasjon og like ved Nordre Opplandet IL sitt flotte klubbhus og med en fotballbane som med litt kjærleik kan bli til den strøkne matten den en gang var. G06 gjengen tilbrakte en langhelg her på Lunner fra torsdag til søndag der kamp både før avreise og dagen etter hjemkomst utgjorde årets sommerutflukt gjort etter smittevernboka. 

Frokost på terassen før dagens fotballtrening. 

 

Mobilfri sone gjør at alle er 100% tilstede med hverandre 

Vi bestemte tidlig at mobil og andre skjermer skulle få lov å bli igjen i Oslo. Det er liten tvil om at den ikke ble særlig savnet, gutta fikk komme tettere på hverandre og det ble spilt alt fra tennis til sjakk i fritiden. Ingen tvil om at dette er noe vi kommer til å gjøre igjen neste år, sier Rudi godt fornøyd med utbyttet av den lille minitreningsleiren. 

Sjakk på skjerm var byttet ut med sjakk på brett. 

 0 Kommentar

G16: Nesten 65 spillere klare for seriestart

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Antallet på G16 kullet har faktisk økt gjennom coronaperioden og det er en klar indikasjon på at vi har gjort mye riktig. Satsingsgruppen TG.1 er 31 stk og Breddegruppen TG.2 hele 33 stk. Tre lag er påmeldt i serien og denne helgen ruller fotballen i igjen. 

Det er liten tvil om at gutta har opplevd måten vi har gjort ting på gjennom coronatiden som god tross at vi ikke har fått spilt fotball som normalt. Begge grupper har stort sett hatt normal treningsmengde og det må gis en voldsom tommel opp til Victor Skilbred i samarbeid med Roar Smedsrud som ikke bare har holdt gutta samlet men faktisk økt i antall, sier kullansvarlig Johan Egil Rudi. 

I uke 8 var en stor gjeng samlet i Spania for treningsleir, lite visste vi da om at verden og Spania spesielt få dager senere skulle være midt oppe i en global pandemi. I Salou Spania tilbrakte laget 7 dager på gode forhold i behagelig temperatur og fikk jobbet godt både med det sportslige og det sosiale innad i gruppen og på tvers av kull da 4 stk fra G05 kullet var med. 

Brasil har mange legendariske trenere, men ingen er mer legendarisk for våre 2004 modeller enn Victor Godt oppmøte på TG.2 selv midt i sommerferien på Ullernbanen. Skilbred. En god balanse mellom gøy og skikkelig fotballtrening gjør at TG.2 gjengen samler et betydelig antall fotballgutter både under kontaktforbud og i sommerferien. 

 Gjengen gikk faktisk med planer om en tur til nettopp Brasil denne sommeren, men av åpenbare grunner er den blitt lagt på is. Men når en ser på engasjementet i gruppen så er det liten tvil om at Victor får nye muligheter til å ta med seg gutta tilbake til hjemlandet når verden en vakker dag normaliseres. 

Lag 1 serieåpnet med solide 5-2 mot naborival Frigg på CC Vest Arena og Lag 2 slo Holmlia komfortabelt med 7-3 på Lusetjern. Mandag kveld er også lag 3 klare for seriestart. 

Kullansvarlig Rudi om G16 året 

Vi har vist gjennom vinteren og våren at det å være i G16 Interkrets ikke er noen livsnødvendighet for et kull. Gjennom et tipp topp profesjonelt opplegg har vi stadig tiltrukket oss ambisiøse spillere og 1.div Oslo har aldri vært sterkere når den er spisset til en avdeling. Våre 5 beste spillere er fast flyttet opp i G19 stallen og i serieåpningen mot Grorud var to av de sågar i startoppstillingen og Bendik Foss Evensen skåret kampens eneste mål. Disse 5 gutta var en del av vår gruppe inntil nylig og flere har vært hyppig innom G19 på treningsfeltet og snuser på en plass i løpet av høsten. 

Den svært lovende keeperen vår Mats Edwin Lindegaard er i skrivende stund i Kongsvinger og trener nå med deres A-lag. Mats skal gå på NTG og bo for seg selv og vi følger spent med på hvordan det vil gå. 0 Kommentar

Uke 34 - Skolestart og tilbake til vanlig treningstider

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Vi har hatt to fantastiske uker på Summercamp med mye bra fotball og god samhold utenfor banen. Denne uka er det skolestart med nye timeplaner for alle og sikkert mye som skjer. Viktig at alle gir oss trenere beskjed så fort som mulig dersom skole kolliderer med treninger/kamper, slik at vi kan legge til rette for de som ikke rekker ting. 

Neste uke (uke 35) er det sesongstart for lag 1, lag 2 og lag 3! (Lag 4 har seriestart 7.sep, prøver å få til treningskamp før det). Viktig at alle legger kampene inn i kalender og prioriterer disse, vi har 4 lag meldt i serien og er avhengig at alle er spilleklare til hver kamp.
Lag 1: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=138675
Lag 2: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=138681
Lag 3: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6635
Lag 4: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6636 

Vi er da også tilbake til våre vanlig treningstider, hvis noen sliter med å rekke treninger send oss en melding så får vi se om vi klarer å komme på en løsning. 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Posisjoner og bevegelser i angrep.

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening

Tirsdag

Kl. 18.00 (oppmøte senest 17.30) Kamp for lag 1 borte mot Snarøya. Tropp: Aksel H, Emil, Loly, Fjellman, William, Iver, Ankjell, Ola, Erik, Amund, Tarald

Kl. 19.30 (oppmøte senest 19.00) Kamp for lag 2 borte mot Snarøya. Tropp: Adrian, Lucas, Julian, Aksel AW, Magnus, Tian, Johannes, Cedric, Joachim, Ler, Bernhard.

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 18.00 (oppmøte senest 17.30) Kamp for lag 3 borte mot Asker. Tropp: Tobias, Adrian, Ler, Cedric, Johannes, Martin, Martinus, Philip A, Joachim, Nityan, Albert. 

Kampen spilles på Borgen kgress. Adresse: Vardefaret, 1388 ASKER.

Torsdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Søndag  

Kl. 16.00 - 17.30 Trening 


0 Kommentar

G19: Fire poeng i dobbelstart

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Kaptein Thor Skrindo og Ullern G19 åpnet sesongen 2020 på torsdag i førstedivisjon og mot Holmen i andredivisjon. I begge divisjoner fikk laget en godkjent start. Her feires målet til nevnte Skrindo av han selv og Henrik Lode Pedersen (93) og Erik Breive Oma.

 Det smalt skikkelig i serieåpningen i førstedivisjon. Torsdag gjestet Grorud Ullern CC Vest Arena til det som av mange blir ansett som en av de største kampene i årets førstedivisjon. Og for en kamp det skulle bli. 

Siden Groruds andrelag på seniornivå (kalt U21) ikke har fått lov til å spille kamper enda (som de fleste andre tredjedivisjonslag), har deres G19-stall blitt kraftig forsterket. Flesteparten i lagoppstillingen til de gule og blå fra Groruddalen er opprinnelig i U21-gruppa deres, og et par har erfaringer med både landslag og Obosliga. Det betydde en tøff kamp for Ullerns juniorgutter.

Dramatiske sluttminutter

- Vi møter et veldig bra lag, og måtte være på vårt beste for å henge med. Det synes jeg at vi gjør i store perioder, men de kjører oss mot slutten og viser jevnlig gjennom kampen at de er et godt fotballag, sier juniortrener Anders Johansson til Ullern.no lørdag ettermiddag.

Til tross for tøff motstand, var det Ullern som tok første stikk. Bendik Foss Evensen gjorde som han har gjort i treningskampene den siste tiden: Sette ballen i mål. Denne gangen etter en flott kontring regissert av Mikael Foss Andersen. Dermed ble det 1-0, og det resultatet sto seg til pause. 

Det ble en tett og jevn kamp for Sondre Brudal og resten av Ullern-gutta mot Grorud på torsdag. 

 

Begge lag noterte seg for flere store sjanser i løpet av kampen, selv om bortelaget hadde mest ball. En jevnstartet andreomgang ble stadig mer Grorud-dominert ettersom Ullern-beina ble slitne, og til slutt klarte ikke Ullern å holde unna lenger. Fem minutter på overtid kom scoringen og 1-1, og det ble sluttresultatet på en meget spennende og underholdende seriestart. 

- Det er klart det er meget surt å slippe inn og se to poeng glippe på overtid. Men ut fra spill og sjanser er det vel ikke direkte ufortjent. Jeg er veldig stolt over hvordan gutta kriger gjennom hele kampen, selv om kampbildet ikke blir slik vi er vant til eller slik vi "ønsker" at det skal være. Det er også fint å se at vi mestrer nettopp dette; vi takler kampbildet bra og forsvarer oss godt veldig lenge. Gutta gjør en god prestasjon og det er jeg fornøyd med, sier Johansson. 

Spennende høst

Med ett poeng til hvert av lagene kan det bli en spennende høst i førstedivisjon; siden alle lag møtes bare én gang, kan det være små marginer det står om i høst. 

- Det er viktig at spillerne ikke nå tror at ting handler om målforskjell og at de ikke tror det er en tolagsliga riktig enda. Mange lag kan være med i toppen og vi må ta én kamp av gangen. Neste utfordring er BVH, og det er de og våre prestasjoner vi må ha fokus på, poengterer Johansson. 

- Når det er sagt, så er vi like mye i førersetet som det Grorud er, så vi har alt i våre hender. Vi skal gi alt for at sesongen går så bra den kan gå, legger han til. 

Tre poeng i 2. divisjon

De siste to årene har Ullern 2 gått til topps i 2. divisjon G19. Årets sesong ble startet nå på lørdag. Første hinder i årets liga var Holmen 2. Det skulle vise seg å bli en grei seier for de hvite og rød fra Oslo vest, og til slutt sto det 5-1 til Ullern. 

- Gutta gjør mye bra og varter tidvis opp med morsom angrepsfotball. Særlig i første omgang. Det var glovarmt i dag, og kreftene hos begge lag går litt tomme mot slutten og da blir alt litt dårligere. Men vi står i det og får med oss poengene, sier Johansson etter kampslutt. 

Peder Leikvoll var i godt slag mot Holmen 2 og gjorde dagen tung for Holmens forsvarsspillere. Her setter han inn 2-0 til Ullern i første omgang. 

 

- Vi har fått en fin start i begge divisjoner, og synes det er gøy å se så mange tilskuere på kampene våre. Så vi håper det gjentar seg til neste uke, oppfordrer Ullern-treneren. 

Neste uke skal Ullern møte BVH i førstedivisjon og Bøler i Obos cup . Kampene går begge på bortebane, henholdsvis på torsdag og på lørdag.

Ullern XI vs. Grorud (1-4-5-1 fra høyre): Wold (Benestad fra 85. min.) - Markus Dahl Jørgensen, Hotvedt (k), Algarheim, Lindeman - Hagen (Bjerknæs fra 80. min.), Brudal, Ågnes, Nilsen (Lode Pedersen fra 67. min.), Andersen (Leikvoll fra 60. min.) - Evensen (Dahl Jørgensen fra 90. min.) 

Ullern XI vs. Holmen 2  (1-4-5-1 fra høyre): Brauti - Davidsen, Skrindo (k), Oma, Andreas Dahl Jørgensen - Slåtsve, Ruud Valen, Fredrik Haugen (Halla fra 65. min.), Bjerknæs, Leikvoll - Lode Pedersen (Emil Varden fra 25. min.)


Bilder: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Uke 34 - skolen er i gang, sov nok!

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Da er ferien over og skolen starter. Sjansen for å bli skadet og syk øker derimot, men vi kan gjøre veldig mye for å motvirke det. Sove 10 timer hver natt, spise mye og variert gjennom uken + drikke jevnt med vann. 

UKE 34

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Thomas S, Martin E, Lars HK

Ordensmenn denne uken TG2: Peter, Bela, Aasen

Oppgaver: Pumpe 28 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Kommer

Tema TG2: Overganger F-A

Mandag:

TG1 kl 18:15(18:00): Video, Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2, fotballtennis og nedjogg 8 min.

TG2 kl 20:30 (20:15) CC Vest Arena: Intensiv oppvarming m/prepp & skadeforebyggende, 2v2 omstilling/overgang, spill stor bane, nedjogg (økta varer ca 70 min)

*styrke overkropp kan gjennomføres i bua fra kl 20-21 (maks 10 stk)

Tirsdag:

3.div: Skeid 3 vs 05.3 kl 20:30 (oppmøte 19:45 på Nordre Åsen 2)

Tropp: Gantzel, Leo, Aasen, Kasper, Erlend, Otto, Schneidt, Shane, Bela, Simeon, Haakon, Niko, Victor, Nour, William, Peter og Due (om ryggen er bra)

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 19:00 (18:45): 

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 18:45 (18:30): Intensiv oppvarming, sprinter med min rest (2x10 15m, 10 sek pause, 4 min seriepause), spill 4v4 (4x6 min) + 5 min 11v11 + skadeforebyggende og 8 min nedjogg 

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Egentrening/fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:45) – Intensiv oppvarming, 2v2 omstillingsøvelse, 4v4 (4-lags 3x2 min), volleykonkurranse + nedjogg 5 min


TG2 kl 14:00 (13:45) CC Vest Arena - Intensiv oppvarming m/prepp & skadeforebyggende, dobbeltfirkant ala "Battleship", spill 7v7/8v8, nedjogg

Søndag:

Kolbotn vs 05.1 kl 11:00 (Oppmøte 10:00 på Sofiemyr kunstgress) Tropp: Mikkel, Johannes, Ola, Sean, Olav, Udnæs, OC, Caspar, Fabian, Louis, Varden, Markus, Theodor

05.2 vs Ready kl 18:30 (oppmøte 17:30 på Ullern) Tropp: Gustav, Ludvig, Martin, Trym, Dugstad, Adrian, Gaas, Shane, Simeon, Rongve, Kasper, Aasen (+2-3 fra lag 1 kampen)

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

 

‘When you get knocked down, sometimes you need to stay there until you figure out how you got there, and what needs to happen when you get up’


0 Kommentar

Uke 34 - vanlige uker

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Da legger vi bak oss to veldig fine uker uten eksterne forstyrrelser. Nå er hverdagen tilbake og da er det viktig å minne om viktigheten av minst 10 timer søvn hver natt, mye mat og drikke gjennom dagen og gode forberedelser inn mot treningen for at den skal bli gøy og ha høy kvalitet. 

For at en 11-åring skal ha nok overskudd til både skole og fotballtrening trenger han å sove minst 10 timer hver natt. Da øker sjansen for å holde seg skadefri, sjansen for å bli syk synker og det generelle humøret vil være mer stabilt. I tillegg øker evnen til å lære mest mulig effektivt😊

Keepertrening: Keepertrening er tirsdager kl 14:15 med Daniel Garcia. Husk å melde forfall direkte til han om dere ikkje kommer. 

Foredrag: Onsdag rett etter trening kommer Espen Tveter Andresen (A-lags spiller) for å fortelle om hans motgang og hvordan han har brukt dette til sin fordel. Espen har hatt mer motgang enn en 21-åring burde ha i sitt unge liv. Dette anbefales på det sterkeste og foreldre er også velkommen!

Uke 35: I Uke 35 begynner kampene for alle lag, tropper legges ut i ukeplanen lørdag eller søndag. Husk å sjekke den grundig for ditt navn.

UKE 34

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen– Konkurranse, fotballsprinter, spill 9v9/7v7 + bevegelighet og samling

Tirsdag:

Basisprogrammet og/eller leker med ball

Keepertrening kl 14:15 – Jonas, Magnus, Vemund, Oscar + evt andre keeperemner!

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, pasningsøvelse m/retning, spill 9v9/7v7/5v5 og deretter rett i klubbhuset!

 • 16:30 Espen Tveter Andresen (A-lags spiller) kommer for å snakke om hans motgang og hvordan han har brukt den til sin fordel. Anbefales også for foreldre.

*Ferdig ca. 17:30

Torsdag:

Basisprogrammet og/eller leker med ball

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Lørdag:

Fri/egentrening

Søndag:

Fri/egentrening

  

«It’s not about thinking, it’s just doing, being and preparing to find this 100 percent awareness and presence”

 • Robbie Maddison (motorsyklist)

 


0 Kommentar

G2007: Nå begynner moroa!

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Ullerns G13-lag teller nå ned timene til seriestart. Det er nemlig ikke lenge igjen. Totalt har kullet tre treningsgrupper, over femti spillere og til sammen fire lag fordelt i de fire divisjonene på G13. Først ut er lag 1 og lag 2 – de åpner ballet på søndag. Ventetiden er endelig omme, og det klør i beina hos samtlige etter å spille den første «tellende» fotballkampen siden oktober 2019.

- Det har vært en lang preseason i år, for å si det sånn. For unge gutter har det antakelig føltes enda mer langvarig enn det har gjort for oss, så nå gleder vi oss skikkelig til å spille på ordentlig igjen, sier årgangsansvarlig trener, Anders Johansson, til Ullern.no. I tillegg til han er det nordlendingen Mads Hultgreen og bergenseren Marius Hovdenak Sandberg som er trenerne på kullet.

Ullern G2007 er veldig klare for å spille skikkelige fotballkamper igjen! I løpet av de fire neste dagene begynner moroa for samtlige fire lag. Foto: Mads Hultgreen

 

Mange kamper på kort tid

Lag 3 spiller sin første kamp tirsdag 18. august, mens lag 4 begynner serien dagen før borte mot Teisen. I tillegg skal kullet stille i OBOS cup og Stjerne cup, samt andre lokale cuper (etter planen). Med andre ord blir det mange kamper i løpet av august, september og oktober – og dermed mange anledninger til å ta turen til CC Vest Arena eller andre lokale baner for å se klubbens G13-spillere.

 • At vi får mange kamper nå, tror jeg ingen har så mye imot. Vi lover at vi skal spille Ullern-fotball med alle lag, og gutta har ikke for vane å gi særlig mye mindre enn 100 prosent, så selv om sesongen blir kort så kan det likevel bli veldig gøy, tror Johansson.

Morsomt og utviklende

G2007 som kull har som ambisjon å være en inkluderende og trygg arena for barn og ungdom på herresiden hele veien til G19, hvor man «oppløses» som eget kull og går inn i ei samla gruppe med flere årganger. Her skal man få muligheten til å bli så god som man vil i fotball, samtidig som det hele veien skal legges vekt på at deltakelse i idretten skal være morsomt, engasjerende og givende.

- Målet er å ha et tilbud til alle, uansett ambisjonsnivå. Og da et godt tilbud til alle, der alle føler behovene sine blir møtt og at man som enkeltperson blir sett, sier Johansson.

07-gutta elsker å konkurrere. Emil Spilling dro i år hjem seieren i Luringmesterskapet (Luring = énspretten med litt andre regler)

 

 

- For de mest ivrige har vi satsningstilbudene våre, kalt Treningsgruppe 1 og Treningsgruppe 2. Her forsøker vi å kombinere alt det lystbetonte med idrettsdeltakelse med det å utvikle seg. Det er ingen motsetninger her; man blir ofte god i ting man synes er givende å holde på med, og man synes ofte det er givende å holde på med noe man føler mestring og utvikling i.

Spillere som ikke har lyst til å bruke like mye tid på fotball, har et tilbud kalt Treningsgruppe 3. Her legges hovedvekten på at man skal ha det gøy sammen gjennom fotballen, uten at man trenger å ha store ambisjoner med fotballspillingen utover det. 

- Selv om man ikke bruker mange kvelder i uka på fotball, kan man likevel synes det er kjempegøy. Fotballen på TG3 ønsker vi skal være en topp sosial arena, der man kan knytte kameratskap og ha det veldig kult med fotball en gang i blant,Under Summer camp dro 07-gutta til Sognsvann. Der ble det både grilling og bading, blant annet. sier Johansson.

Pangstart på

  sommeren

Egentlig skulle kullet både på Sør cup og Norway cup denne sommeren, men alt dette ble avlyst av litt for velkjente årsaker. Men dette fikk ikke ødelegge fotballsommeren totalt. I uke 31 og 32 deltok 07-gutta på Summer camp for andre år på rad. Her ble det både utflukter til Voldsløkka og Sognsvann, fullt av konkurranser, og mange innslag fra eksterne trenere og "forelesere". I tillegg til mange fotballtreninger, så klart.

- Vi fikk en flott sommer til tross for forholdene. Så nå er vi veldig klare for høst og seriespill, lover Johansson. 


0 Kommentar

Uke 34 - Full sving

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Vi peiser på videre, vi! Når denne ukeplanen skrives så er det ukjent hvordan de to kampene våre gikk i foregående uke, så derfor unnlater jeg å kommentere den særlig her. Det er verdt å merke seg en liten endring i ukeplanen. Vi skal nå ta mer og mer utgangspunkt i kampene som har vært for planleggingen av ei treningsuke. Hva har vi gjort bra? Hvor kan vi forbedre oss? Dette, å kontinuerlig prøve å bli bedre som lag inn mot neste kamp, er fin øving inn mot seniorfotballen hvor det er alfa omega på alle nivå. Vi skal samtidig holde vedlike vår spillestil og fremdeles øve på å spille Ullern-fotball - bare så det er sagt. 

Neste uke har vi to kamper: Torsdag og lørdag. På lørdag møter vi Bøler i Obos cup - så da er også cupeventyret vårt i full sving :-) 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige kamp 

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 20:00-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Spilløvelse: 7v7-9v9
 • Spill

Onsdag

KL. 18:00-19:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Intensiv firkant
 • 1v1/2v2
 • Spill på liten bane
 • Evt.: Dødballer

Torsdag

KAMP - Ullern vs. BVH, kl. 20:15 på Gommerud kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:15 i garderoben til BVH. Tropp: Ingvald, Simen, Daniel (om klar), Casper, LP, Skrindo, Ferdinand, Ågi, Nilsen, Makko, Brudal, Mikael, Peder, Hagen, Ben, Sigurd, August, Oma 

Fredag  

Trening kl. 17:30. 

Lørdag  

KAMP (OBOS CUP) - Bøler vs. Ullern 2, kl. 15:00 på Haraløkka kunstgress. Oppmøte senest kl. 14:00 i garderobene på Haraløkka. Tropp: Brauti, Ingvald, Varden, Halla, Fred Haugen, Sander, Evan, August, Sigurd, Daniel, Andy, Oma, Snorre, Slåtsve, Brudal

Søndag 

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo
 • Possession
 • Spill / fotballtennis

0 Kommentar

Uke 34 - Skolestart, OBOS cup og mer faste uker

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2020

Da var serien i full sving og nå begynner jaggu skolen igjen, også. Kan det bli bedre? Som før er det topp med tidlig dialog på alt av skoleting (f.eks. leirer og utflukter) som krasjer med treninger og/eller kamper. Nå går vi inn i mer faste uker med tanke på treningsdager og kampdager, samt treningstidspunkt. Men fleksible skal vi fortsatt være. Og det kan komme endringer fortsatt, så ukeplanen må nok leses jevnlig av spillerne for at de skal få med seg alt.

Forrige uke startet lag 1 og lag 2 sin sesong. Nå skal endelig lag 3 og lag 4 i gang. Dette blir bra!


Ullern 2 spilte en fin kamp mot Holmen 2 forrige uke. Nå ser vi frem mot seriestart for lag 3 og lag 4. Heia Ullern G07!

 Ukens tema: Etablert forsvar (press både lavt og høyt)

Ukeplan TG3: Trener sammen med TG2 på onsdag.

Mandag

KAMP - Teisen vs Ullern 4 kl. 20:15 på Bryn kunstgress (oppmøte senest 19:45 på banen). Tropp: Lars, Sebjørnsen, Jonathan, Haugen, Anund, Daniel, Benjamin, Viktor, Johannes, Marius, Felix, Aleksander

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur

Tirsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Firkant
 • Possession
 • Småbanespill

KAMP - Ullern 3 vs Skeid kl. 20:15 på Ullern kunstgress 2 (oppmøte senest 19:45 på banen). Tropp: Dyrland, Cornelius, Filip RH, Martin FH, Kasper, Johannes, Arkady, Kleivdal, Sebastian T, Herman JC, Sebjørnsen, Lars, Jan

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur 

Onsdag

KAMP - OBOS CUP: Asker SKK vs. Ullern, kl. 20:15 på Borgen kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:35 på banen på Borgen. Tropp: Matta, Trym, Peder, Sebastian S, Lucas, Sam, Elias, Jone, Luca, Moe, Steen, Ibra, Emil, Kiki, Gaas, Nicco

KL. 17:00-18:30. Trening for TG1 (de som ikke er med på kamp), TG2 og TG3 på gamlebanen. Innhold:

 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

 • fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur 

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Possession: 4v4+3/3v3+3
 • Spilløvelse
 • Storbanespill: 9v9

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Småbanespill (turnering)

*fin dag for basistrening bein

KL. 18:30: Sollerudstranda! Vi sykler ned dit og bader! Ta med håndkle og badetøy. Baguetter ordnes av soskom, så mat får vi :-)

Fredag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur TG1

Lørdag

KL. 12:00-13:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Firkant (liten)
 • 1v1/2v2
 • Småbanespill
 • 10-minuttern

KL. 14:00-15:30. Trening for TG2 på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Spill på så stor bane som mulig

*ikke fin dag for basistrening TG1 - ladd batteriene til søndag :)

Søndag

KAMP - Ullern 1 vs. Ski kl. 17:00 på Ski kunstgress (oppmøte senest kl. 16:20 på banen). Tropp: Matta, Ludde, Luca, Seb, Lucas, Steen, Elias, Samuel, Ibrahim, Jone, Trym, Peder

Lag 1: Trening kl. 15:00 på CC Vest Arena. 

KAMP - Frigg - Ullern 2 kl. 14:00 på Tørteberg kunstgress (oppmøte senest 13:30 på banen). Tropp: Jan, Paul, Moe, Hågå, Gaas, Myhre, Albert T, Simen, Max, Fredrik, Nicco, Emil, Markus, Joakim


0 Kommentar

2020-kampene er i gang, og nå med resultattavle fra OBOS!

Postet av Ullern Fotball den 12. Aug 2020

13/8 kl. 20:15 blåses vår første offisielle hjemmekamp i 2020 i gang på Ullern CC Vest Arena! Laget som skal i aksjon er G19-1, og motstander er Grorud. Se seneste omtale av juniorene våre her

Vi ønsker G19-1 lykke til og håper den nye resultattavla på hallen vil vise en sluttscore i favør Ullern. Resultattavla er en gave fra OBOS, som ble gitt ved utgangen av 2019, men det er altså først nå den er klar til bruk. OBOS har gjennom flere år vist seg å være en viktig samarbeidspartner og støttespiller for både topp- og breddeidretten. Ikke minst har de gjennom tiltaket OBOS JUBEL bidratt sterkt til å begrense de økonomiske skadevirkningene av koronapandemien, også for Ullern IF.

TUSEN TAKK!! 


0 Kommentar

Ukeplan uke 33

Postet av Ullern Fotball den 10. Aug 2020

Etter en relativt lang periode uten trening for mange, og ikke minst en enda lengre en uten en tellende fotballkamp, markerer denne uken starten på fotballsesongen 2020, i alle fall når det gjelder seriekamp.

Det ble en innholdsrik helg med mye spill for mange av dere, men håper det var moro og at dere bruker mandagen til å hente dere inn igjen slik at dere er klar til tirsdagen. 

Vi har 3 økter denne uka, som avsluttes med kamp søndag.


Tirsdag blir litt roligere med en del taktisk i 11v11.

Onsdag har vi en noe tøffere økt, det samme gjelder fredag, før fri lørdag og kamp søndag.


Tirsdag 18-00 - 20.30. Videomøte i forkant av økten. Selve økten starter 19.00  

Oppvarming m bevegelighet

Pasningsøvelse

11v11 (eller det antallet tillater oss) med fokus på frispilling mot høyt press og angrepsspill. Onsdag 16.30 - 18.00

Oppvarming m ballmestring

Omstillingsspill på 2 baner

10v10

Småbanespill. 


Fredag 18.45 - 20.30 

Oppvarming, 15 min. 


Omstilling 1v1 10-15 min 

Bane 1: Anna, Aurora, Elena, Frida, Josefine, Julie, Martine, Sofia

Bane 2: Annika, Anniken, Maja, Nora, Hanna, Ingrid, Smedsrud, Stella 


Småbane (spiller på samme bane, 3 kamper a 4 min, 6 kamper totalt). 

1: Anna, Aurora, Elena, Frida, Josefine, Julie, Martine, Sofia

2: Annika, Anniken, Maja, Nora, Hanna, Ingrid, Smedsrud, Stella 


Spill 8v8 ca 30 min. 


1: Josefine, Aurora, Elena, Martine, Hanna, Stella N, Nora, Sofia


Josefine

Hanna, Martine, Elena

Stella N-Aurora-Sofia

Nora


2: Anna, Frida, Julie, Anniken, Annika, Maja, Ingrid, Smedsrud


Smedsrud (rullerer jevnlig)

Julie Maja Annika

Anniken Anna Frida

Ingrid


Søndag

Seriekamp 1 div borte mot Holmen. Kampstart kl 17.00 Tropp Spond. 0 Kommentar

Uke 33 - Siste treningsuke før sesongstart

Postet av Ullern Fotball den 9. Aug 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Det vil være litt forskjellige treningstider denne uka grunnet summercamp for de yngste. Noter derfor ned treningstidene, og meld fravær om du ikke kommer før 12:00.

Vi fortsetter å jobbe med høyt press vs frispill fra B4.

HUSK Å GJENNOMFØRE COVID-19-TESTEN TIL NFF! Den må man gjennomføre for å kan spille seriekamp. 

Jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at flest mulig møter for å grisetakle (eller drible forbi noen)! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.


Lørdag  

Kl. 15:00 (14:45)-16:00. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming uten ball 
 • 4v2/3v1
 • Spill

Søndag

Egentrening/fri


0 Kommentar

Uke 33

Postet av Ullern Fotball den 9. Aug 2020

UKE 33

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Fabian G, Herman V, OCK

Ordensmenn denne uken TG2: Victor, Erlend, Shane

Oppgaver: Pumpe 28 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Bevegelser siste 1/3

Tema TG2: Bevegelser siste 1/3

 

Mandag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2 eller større og nedjogg 8 min.

Video rett etter økt

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 18:00 (17:45):  Ekstensiv oppvarming inkl minigolf😊, hvordan skape og utnytte målsjanse fra rettvendt mellomrom, spill 4v4-6v6 (4x3 min) + nedjogg 5 min

TG2 kl 20:30 (20:15) CC Vest Arena: Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 4v4+3 posession, spill 6v6/7v7, nedjogg

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 18:15 (18:00): Intensiv oppvarming inkl prepp +  EPE (10x20m til 100%, 2m brems og 20 sek pause) , struktur 11v11, spill opp til 11v11 (3x10 min) + skadeforebyggende og 8 min nedjogg 

TG2 kl 17:00 (16:45) Gamlebanen: Intensiv oppvarming inkl prepp & skadeforebyggende, 2v2v2 omstilling, spill 7v7, nedjogg

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

 Fredag:

Egentrening/fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:45) – Intensiv oppvarming m/konkurranse, spill 4v4 (4-lags 4x2 min), partrening 15 min + nedjogg 5 min

TG2 kl 1400 (1345) CC Vest Arena- Intensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 2v2 omstilling/overgang, spill 8v8, nedjogg

Søndag:

05.1 vs Kjelsås kl 12:00 (Oppmøte 11:00 på Ullern) Tropp: Mikkel, Dugstad, Sean, Ola, Johannes, Udnæs, OC, Caspar, Fabian, Louis, Varden, Theodor, Markus

Nesøya vs 05.2 kl 16:00 (oppmøte 15:15 på Nesøya) Tropp: Gustav, Ludvig, Olav, Kasper, Trym, Martin, Gaas, Adrian, Lars, Thomas Due, Simeon, Fredrik R, Shane (+2-3 fra lag 1 troppen som spiller en omgang eller mindre)

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

 

“When you are not playing well, that’s the time you start working. Then when you are playing well, that’s the time you start working harder than ever”

 • Kapil Dev (Indisk krikettspiller)

 

 


0 Kommentar

G19: I rute og klare for dobbel seriestart

Postet av Ullern Fotball den 9. Aug 2020

Ullerns G19-lag anno 2020. Bakerst fra venstre: Jesper Nesbakk Wold, Sondre Brudal, Andreas Dahl Jørgensen, Fredrik Gjerde, Bendik Foss Evensen, Markus Dahl Jørgensen, Christian Ågnes, Adrien Vachaud, Simen Brauti, Lukas Gallo, Henrik Lode Pedersen, Thor Rasmussen Skrindo, Sigurd Davidsen, Ingvald Benestad og Peder Leikvoll. Foran fra venstre: Mathias Enge Railo, Ferdinand Algarheim, Snorre Ruud Valen, Jacob Cleve Broch, Daniel Smedsrud, Casper Lindeman, August Haug Bjerknæs, Martin Sending Slåtsve, Erik Breive Oma. Ikke på bildet: Mikkel Hagen, Alexander Nilsen, Fredrik Haugen

 

Ullerns G19-lag har vært i full sving helt siden barne- og ungdomsfotballen ble åpnet. Med sommerferie, coronapause og nytt skoleår, har mye skjedd fra den opprinnelig planlagte seriestarten og frem til nå. Et par har gått ut, et par nye har kommet inn. Sammen skal stallen kjempe i to divisjoner, første- og andredivisjon G19. Ambisjonene er høye, da gutta har selv uttalt at de ønsker å kjempe om opprykk denne sesongen. 

- Selv om et par sentrale spillere rakk å forlate oss før sesongen er i gang, har vi en god nok stall til å slå alle i divisjonen. Det viktigste for meg er at vi klarer å få ut enhver prosent av oss selv, slik at vi klarer å gjøre alt i vår makt for å prestere best mulig. Tabellposisjon og sånt blir et resultat av det, og det får vi telle opp i november, sier Anders Johansson, hovedtrener for G19-laget i tospann med Johan Egil Rudi. 

- Gutta har trent veldig bra hittil, og mange har tatt steg. Det ser lovende ut, legger Johansson til. 

Snorre Ruud Valen er en av nykommerne i G19-stallen. Den tekniske midtbanespilleren kom fra Røa i mai. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 Gode resultater i treningskamper

I løpet av de to siste helgene har G19 spilt tre treningskamper: To ganger mot Nordstrand og én gang mot Bærum. Alle tre kampene endte med seier til de hvite og røde fra Oslo vest. Først ble Nordstrand 2 (1. div.) slått 3-0 forrige helg. Så ble Nordstrands førstelag fra Interkrets A beseiret 3-1 nå på lørdag, før Bærum 2 (1. div.) ble slått 2-0 like etterpå. 

- Vi ser tendenser i spillet vårt og tidvis spiller gutta meget bra. Innsatsen er upåklagelig, og vi står kampene godt - noe som antakelig kommer av at de også har lagt ned de nødvendige meterne på trenings de siste månedene, sier Johansson. 

Dobbel seriestart

 I uka som kommer skal Ullern starte sesongen i både første- og andredivisjon. Første hinder er Grorud i førstedivisjon. Gul- og blåtrøyene fra Groruddalen er en konkurrentene til opprykket, så alt ligger til rette for en heidundrende åpning.

- Vi gleder oss, og vi håper de stiller et best mulig lag. Gutta har vist at de kan hamle opp med lag fra både 1 og 2 divisjoner over, så vi frykter ingen, uttaler Johansson til Ullern.no. 

Lørdagen etterpå spiller Ullern 2 mot Holmen 2 på bortebane. 

- Det blir også en tøff kamp, og vi skal ikke glemme andredivisjon og bare ha det som en arena for å vise seg frem. Vi går for å vinne enhver kamp der også, lover G19s trener.

Bendik Evensen (bakerst), Mikkel Hagen og resten av Ullern G19 har fått anledningen til å juble litt i treningskampene. Forhåpentligvis blir det mer av den slags fra og med torsdag av, når sesongen offisielt er i gang. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


0 Kommentar

Uke 33 - Seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2020

Da er endelig uken kommet, vi skal få spille om poeng igjen, det blir en hektisk høst men vi skal være glade for at vi får lov til å gjøre det veldig mange andre dessverre ikke får lov til. 

Søn 16 aug

Kl.18.45 - Lag 1 vs ØHIL på Jarmyra. Oppmøte kl.18.00. Tropp: Ole, Proto, Gustav, Jacob, Emil, Christian, Tollef, Andreas, Estin, Brage, Dani, Storm, Philip, Jon, Ken Ole og Ellef. 


0 Kommentar

Uke 33 - Seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2020

Da er det endelig duket for tellende kamper og begge lag skal i aksjon til helgen. Må si jeg gleder meg enormt til å spille om noe. G19 begynner allerede på torsdag og møter der Grorud i viktig kamp rett ut fra startblokkene, vi stiller såklart på tribunene for å heie på gutta! 

Ellers så er alt annet helt i det blå, cuper osv er høyst usikkert om det blir noe av i hele år. Time will tell. 

Så, meny for kommende uke er som følger. 0 Kommentar

Uke 33 - Seriestart ganger 2!

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2020

Mange måneders ventetid er over. Endelig skal vi spille om poeng igjen, om heder, ære og om å slå hva enn som måtte møte oss på andre halvdel av de mange gressmattene vi skal trå utpå i løpet av de neste ukene. Første hindring er Grorud i førstedivisjon, og så venter Holmen i andredivisjon. Selv om dere har satt dere noen forventninger til sesongen, er mitt største håp at vi sammen klarer å se hverandre inn i øynene etter sesongslutt og alle være vel vitende om at vi klarte å ta ut 100 % av det vi er gode for. At vi gjorde alt i vår makt for å bli den beste utgaven av oss selv. Tabeller får være tabeller, og resultat får være resultat - om vi gjør vårt beste så får vi som fortjent, så får vi se hvor langt det bærer. Det er ingen hemmelighet at jeg tror vi kan nå veldig langt.  

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Angrep og forsvar av boks

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 15:30-17:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • EPE
 • Pasningsøvelse: Rondo / pasningsmønster
 • Spilløvelse: 7v7-9v9
 • Spill: Småbanespill med vegger

Onsdag

KL. 17:00: Videomøte

KL. 18:00-19:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Intensiv firkant
 • 3v2/2v1 mot mål
 • Småbanespill
 • Dødballer

Torsdag

KAMP - Ullern vs. Grorud, kl. 20:15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 19:15. Tropp: Jesper, Ingvald, Dani, Makko, Ferdi, LP, Andy, Lode, Mikael, Mikkel, Nilsen, Cas, Ågi, Thor, Ben, August, Peder, Slåtsve, Brudal

Fredag  

KL. 18:00-19:00. Trening på CC Vest Arena. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Firkant 
 • Endespillspossession   / Fotballtennis for dem som spilte mot Grorud

Lørdag  

KAMP - Holmen 2 vs. Ullern 2, kl. 13:20 på Holmen kunstgress. Oppmøte senest kl. 12:20 i garderobene på Holmen. Tropp: Brauti, Bjerke, Snorre, Andy, August, Martin, Lode, Peder, Sigg, Oma, Thor, Varden, Halla, Fred Haugen

Søndag 

KL. 19:30: Videomøte. Klipp fra Grorud-kampen. 

KL. 20:30-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo
 • Possession
 • Småbanespill / fotballtennis

0 Kommentar

Uke 33 - Seriestart! :-)

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2020

Takk for en flott Summer camp, alle sammen! Særlig til våre hjelpere, som gjorde dette mulig. Nå skal vi se fremover, for nå er det jaggu seriestart! :-D Alltid noe å glede seg til for oss som holder på med fotball, vet dere. Lag 1 og lag 2 kjører først en treningskamp mot Holmen på CC Vest Arena og på Hullebergmyra på tirsdag, men så smeller det på ordentlig til helga. Merk at lag 4 spiller mandag og lag 3 spiller tirsdag neste uke!

Viktige ting å huske nå som det blir mange kamper på kort tid, for at det her skal gå opp. 

 • Vi trenerne har mange lag og mange spillere, så vi er nødt til å få forfallsmeldinger om man ikke kan stille til kamp - og i god tid helst. 
 • For å få spilt mest mulig fotball er det viktig å være sykdomsfri. Få nok søvn, ta tran, spis sunt, og vær nøye med å dusje og det å ha på tørt tøy etter man har blitt svett (hvis man ikke kan dusje veldig kjapt). 
 • For å få spilt mest mulig fotball er det viktig å være skadefri. Kjør Runhilds basisprogram (helst på de dagene vi anbefaler at dere kjører det) og si ifra om du er sliten eller kjenner på en mulig skade. Sammen kan vi da redusere sjansene for å bli skadet. 


Endelig er det seriestart igjen! Vi håper på å se mange ivrige supportere, spillere og foreldre på tribunene i år som i fjor. Dette har vi gledet oss lenge til! Bilde fra fjorårssesongen da denne fine gjengen skapte stemning på 2 kamper.

 


Ukens tema: Etablert forsvar (høyt press)

Ukeplan TG3

Mandag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming: Felles
 • Firkant
 • Possession
 • Spill: Småbane

KL. 15:30-17:00 Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Tirsdag

KAMP - Ullern 1 vs. Holmen 1 kl. 20:30 på CC Vest Arena (oppmøte senest kl. 19:50 ute på banen). Tropp: Matta, Jone, Sam, Steen, Albert O, Ludde, Albert Tveitnes, William, Peder, Markus, Elias Roander, Lucas

KAMP - Ullern 2 vs. Holmen 2 kl. 20:30 på Ullern KG2 (oppmøte senest kl. 19:50 ute på banen). Tropp: Jan, Fredrik, Joachim, Christian Hågå, Luca, Sebastian, Magnus Moe, Simen, Nicco, Myhre, Gaaserud, Trym, Paul, Ibrahim

KL. 17:00 - Frivillig trening på Hullebergmyra for de som ikke spiller kamp. Påmelding på WhatsApp.

*fin dag for basistrening bein ETTER kampen (knebøy og lignende)

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur

Torsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Rondo/possession
 • Spilløvelse                                   
 • Spill: 5v5-7v7

KL. 15:30-17:00 Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for basistrening overkropp/kjernemuskulatur (kanskje ikke samme øvelser som dagen før, hvis du gjorde det dagen før)

Fredag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming + dobbeltfirkant                                
 • Spill: 9v9
 • Kjempefin mulighet for egentrening på gamlebanen etter økt. Anbefaler å bruke litt tid på noe du vil øve på inn mot kampen: Innkast? Frispark? Pasninger? Headinger? Du vet best!

KL. 15:30-17:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Småbanespill (turnering)

*fin dag for basisprogrammet etter trening

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for egentrening

Søndag

Spillersamtale: Luca kl. 15:00

KAMP - Ullern 1 vs. Fornebu kl. 16:30 på Ullern CC Vest Arena (oppmøte senest kl. 15:50 på banen). Tropp: Matta, Ludde, Sebastian, Peder, Tveitnes, Jone, Lucas, Elias, Sam, Steen, Ibrahim, Opdahl (om skadefri)

KAMP - Ullern 2 vs. Røa 2 kl. 19:30 på Ullern KG2 (oppmøte senest kl. 18:50 på banen). Tropp: Jan, Trym, Luca, Moe, Nicco, Myhre, Emil, Gaas, Joachim, Paul, Fredrik, Simen, Hågå


0 Kommentar

Uke 32 - SERIESTART!😁

Postet av Ullern Fotball den 2. Aug 2020

DA er det endelig klart for seriekamper! Dette blir meget gøy og spennende så nå gjenstår det å lade opp på best mulig måte den siste uken.


UKE 32

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A, Herman U, Markus F

Ordensmenn denne uken TG2: Otto, Gantzel, Shane

Oppgaver: Pumpe 28 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Høyt press og offensivt spill mot lavtliggende

Tema TG2: Høyt press og oppbyggende spill

 

Mandag:

TG1 kl 17:00 (16.45) for alle som ikkje er i kamptroppen: Intensiv oppvarming, press-/oppbyggende øvelse, spill 4v4 (4x2 min) + nedjogg

TG2 kl 17:30 (17:15) Hulleberg. Intensiv oppvarming m/prepp, 2v2 omstilling/overganger, spill 4x4 min

Lag 1 vs Asker kl 20:30 (19:30) Tropp: Mikkel S, Sean BA, Ola R, Fredrik D, Lars HK, Caspar BH, Herman U, Herman V, Johannes A, Thomas S, Louis M, Theo HV, OCK

* styrke overkropp kan gjennomføres

**styrke bein for de som spiller full kamp

Tirsdag:

TG1 kl 16:00 (15:45): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2 + nedjogg 10 min. Videomøte rett etter økten.

TG2 kl 18:00 (17:45): Hulleberg. Intensiv oppvarming+skadeforebyggende, 3v3+3 posession, spill 4x4 min

Lag 2 vs Høybråten/Stovner kl 20:30 (Oppmøte 19:30 på Ullern) Tropp: Gustav H, Fredrik D, Trym M, Martin E, Lars HK, Markus F, Adrian V, Ludvig L, Fabian G, Henrik G, Ole MW, Simeon M, Olav S, Fredrik R, Leo Brubakk

* styrke overkropp kan gjennomføres

**styrke bein for de som spiller full kamp

Onsdag:

TG2 kl 15:30 (15:15) Hulleberg. Ekstensiv oppvarming, 4v4+3 posession, spill 4x4 min + konkurranse

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 19:00 (18:45): Ekstensiv oppvarming, struktur 11v11 m/dødballer. Deretter delt i restitusjon for de som spilte kamp i går og spill 6v6 (4x4 min) for de andre + nedjogg og skadeforebyggende

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

Egentrening/fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:45) – Intensiv oppvarming m/konkurranse, 2v2 omstillingsøvelse (1 runde til 8 mål), spill 11v11, dødballer + nedjogg 5 min

TG2 kl 12:00 (11:45) Hulleberg - Intensiv oppvarming m/skadeforebyggende, struktur gjennomgang før kamp, spill 5v5/6v6, 3x4 min (økta er ca 70 min)

Søndag:

Ready vs 05.1 kl 12:00 (Oppmøte 11:00 på Gressbanen kgb) Tropp: Mikkel S, Ola R, Adrian V, Fredrik D, Herman V, Sean BA, Johannes A, Herman U, Lars HK, Caspar H, OCK, Louis MC, Fabian G, Theo HV, Thomas S

Frisk Asker vs 05.2 kl 18:30 (oppmøte 17:30 på Risenga Kunstgress) Tropp: Gustav H, Leo B, Ole MW, Simeon M, Ludvig L, Martin E, Trym M, Olav S, Markus F, Fredrik R + opp til 5 stk fra Lag 1 troppen

05.3 vs Haslum2 kl. 20.30 (oppmøte 20:00 på Ullern CC Vest Arena) Tropp: Gantzel, Kasper, Due, Aasen, Schneidt, Otto, Haakon, Erlend, Peter, William, Nour, Nikolai, Victor

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

 


«It’s not about thinking, it’s just doing, being and preparing to find this 100 percent awareness and presence”

 • Robbie Maddison (motorsyklist)

0 Kommentar

Uke 32 - Serien nærmer seg som ild i tørt gress

Postet av Ullern Fotball den 2. Aug 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Det vil være litt forskjellige treningstider de neste to ukene grunnet summercamp for de yngste. Noter derfor ned treningstidene, og meld fravær om du ikke kommer før 12:00.

Vi fortsetter å jobbe med høyt press vs frispill fra B4. 

Jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at flest mulig møter for å grisetakle (eller drible forbi noen)! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for å trene overkropp

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

Kl. 19:30 (19:15)-20:30. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming uten ball
 • 3v1/4v2
 • Småbanespill

Torsdag

Kl. 20:30 (20:15)-22:00. Trening på CC vest, men varmer opp i 30 min. på gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming uten og med ball
 • Avslutningskonkurranse
 • Possession 
 • Spill

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Egentrening/fri

*Fin dag for å spenst/hurtighet

Søndag

Kl. 16:00 (15:45)-17:30. Trening på CC vest. Innhold: 

 • Oppvarming uten ball 
 • Pasningsøvelse 
 • Frispilling i B4 vs høyt press
 • Spill0 Kommentar

Uke 32 - Moro med kamper igjen!

Postet av Ullern Fotball den 2. Aug 2020

Det var til tross for et knepent tap for Asker veldig moro å være igang igjen med kamper, det gir oss retning i treningsarbeidet og en pekepinn på hvor vi står både som enkeltspillere og lag. 

Kommende uke er jeg (Rudi) borte fra torsdag av og Gaja styrer skuta mens jeg er borte. Enkelt er det ikke å skaffe motstandere da hytte og ferier holder de fleste motstandere nede på et antall som gjør at de er for å få til å spille kamp, men vi jobber med saken og som folk kanskje vet kan vi kun møte lag fra vår krets altså Oslo. Det gjør ting litt vanskeligere. 

Tirs 4 aug

Kl.19.00 - Trening TG.2. 

Ons 5 aug

Kl.20.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/skadeforebyggende, pasningsøvelse 7+1v2, taktisk gjennomgang press og spill 11v11 om mulig. Ferdige kl.21.30. 

Tors 6 aug

Kl.19.00 - Trening TG.2. 

Fre 7 aug

Kl.15.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming (prepp og aktivering), pasningsøvelse 3v1 5X1 min, EPE 2X30 og 2X20m, 2v2 omstillingsspill 2 runder til 8 mål maks 5 min per runde og spill 3v3/4v4 turneringsspill. Ferdige kl.17.00. 

Lør 8 aug

TG.1 - Fri/egentrening. 

Noen skal spille G19-2 kamp. 

Søn 9 aug

TG.1 - Fri/egentrening. 


0 Kommentar

Uke 32 - Seriestart nærmer seg med stormskritt!

Postet av Ullern Fotball den 2. Aug 2020

Endelig er vi både godt i gang med normal trening og sist uke til og med kamp mot noen andre enn oss selv. Både for spillere og trenere så var det godt å få kjenne på spenningen som alltid er knyttet til å møte en utfordring som er noe annet enn oss selv. Det er først når en blir nektet dette at en merker hvor mye det betyr å kunne få konkurrere. 

Vi håper flere er tilbake fra ferie i TG.2 til uken så antallet på treningen igjen kan komme opp på et nivå som gjør det langt artigere å møtes. Treningskamper for lag 3 kan vi ikke avtale før vi har nok folk tilbake i Ullern. 

Ellers kan vi meddele at treningsrommet i vårt nye klubbhus nå er åpnet for aldersklassene 16 og oppover, vi håper å få lov å komme inn om ikke alt for lang tid når de ansvarlige ser at dette vil gå helt fint. Men foreløpig må vi altså vente litt til. 

Tors 6.aug

Kl. 17:00 - Trening TG.2 på gamlebanen. Innhold: Oppvarming med ball individuelt, frispill fra B4 vs høyt press og småbanespill. 

Fre 7.aug

Kl. 15:30 - Trening TG.2. på gamlebanen. Innhold: oppvarming uten ball, firkant 4v2, avslutningskonkurranse og spill.

Lør 8.aug

Søn 9.aug

Kl. 10:30 - Lag 3 vs Oppsal 3 på Ullern CC Vest. Oppmøte 09:45 ferdig skiftet. Tropp: alle på TG.2. 


0 Kommentar

Uke 32 - Mange leiker og mye læring

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2020

Summer camp ruller videre. Vi legger bak oss ei fin uke med mye moro og mye fotball. Nå gleder vi oss til å få enda flere tilbake fra ferie, og så håper vi at vi kan gjenta de gode opplevelsene fra uka som gikk. Det er et par høydepunkter å se frem til, og det blir veldig spennende å se hvem som blir Straffesparkmester og Luringmester for året 2020. På onsdag legger vi opp til en ny utflukt, men vi tar litt hensyn til værmeldingen den gangen her også. Info om utflukten kommer kvelden før - resten av opplegget står i ukeplanen. 


Gutta boys ved Sognsvann forrige uke. Vi satser på like fine dager i Summer camp-uka som kommer.

 


Ukens tema: Diverse (repetisjon av flere tema)

Ukeplan TG3: Ferie! Begynner når skolen har startet igjen (slik det står i aktivitetsplanen). 

Mandag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming: Felles
 • Firkant
 • Possession
 • Konkurranser, leik og luring

KL. 15:30-17:00 Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Possession
 • Konkurranser

KL. 18:00-19:00. Basistrening med Runhild Ødegaard - en gjennomgang av basisprogram. 

Tirsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Intensiv oppvarming + firkant 2v2+2
 • Possession: "LitenStor"               TEMA: OMSTILLINGER FRA ANGREP TIL FORSVAR           
 • Spill: 9v9

KL. 15:30-17:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

KL. 17:30-18:30. Kosthold og søvn - et foredrag av kiropraktor Hege Herstad

Onsdag

Utflukt til Berg skole for Ullernleikene 2020: Vi sykler opp dit sammen kl. 11:00 og er tilbake rundt kl. 15:00. Mer info kommer!

Torsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming felles
 • Rondo: 5v3                                     TEMA: PRESS HØYT OG LAVT
 • Spill: Så stor bane som mulig

KL. 15:30-17:00 Trening for TG2 på Hulleberg. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

KL. 19:00-20:00. Luringmesterskapet 2020 (regjerende mester: Martin Gaaserud). Sted: Gamlebanen

Fredag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming + firkant
 • Omstillingsspill med vegger              TEMA: ANGREP OG FORSVAR AV BOKS                                    
 • Spill på så stor bane som mulig

KL. 15:30-17:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Småbanespill

KL. 17:00-18:45. A-lagstrening. Alle skal møte og følge én eller flere spillere som spiller samme rolle som seg selv. Fint om man forbereder noen gode spørsmål på forhånd! :-)

Lørdag

Fri!

Spillersamtale: Sebastian Skjæveland kl. 12:00

Spillersamtale: Paul kl. 12:30

Søndag

Fri!

Spillersamtale: Emil Spilling kl. 17:30

"Samhold, hvit og rød - det er tid for å blø"


0 Kommentar

Uke 32 - Nordstrand og Bærum hjemme

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2020

Én treningskamp gjennomført, two to go. Lørdag er det Nordstrands IKA-lag og Bærum som står på motsatt banehalvdel. Det er også de siste treningskampene vi rekker før seriestart. Det begynner å krible nå! 

Ukens tema:

Angrep og forsvar av boks

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp og bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 19:00-20.30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • EPE
 • Pasningsøvelse: Rondo (diagonal orientering og -kombinasjoner i fokus)
 • Forsvarsspillere: Drill i B4. Angrepsspillere: Retningsbestemt pasningsøvelse/kombinasjoner
 • Spill: Småbanespill med vegger (tema: innløp)

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Intensiv firkant
 • Avslutningsøvelse: Overtall på angripende lag 
 • Spill: 5v5-7v7
 • Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening og styrke overkropp

Fredag  

KL. 19:00-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Rondo
 • 10-minuttern
 • Spill: Småbanespill med vegger 
 • Evt.: Dødballtrekk

Lørdag  

KAMP - Ullern vs. Nordstrand, kl. 14:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 13:00 ute på banen. Tropp: Wold, Smedsrud, Gallo, Ferdinand, Casper, Hagen, Markus Dahl Jørgensen, Ågnes, Adrien, Mikael, Bendik, LP, Peder, Nilsen, Brudal, Thor

KAMP - Ullern vs. Bærum, kl. 16:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 15:00 ute på banen. Tropp: Ingvald, Brauti, Sigurd Davidsen, Oma, Andreas Dahl Jørgensen, Slåtsve, Railo, Fred Haugen, Snorre, August

Søndag 

KL. 18:30: Videomøte. Klipp fra Nordstrand- og Bærum-kampene. 

KL. 19:30-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + tøy og bøy
 • Rondo
 • Possession-øvelse
 • EVT: Fotballtennis / evt. andre konkurranser (headeleiken?)

0 Kommentar

Powered by: Bloc