Behov for klær og/eller utstyr?

Ullern Fotball ønsker i hovedsak at alle trener i klubbtøy på alle alderstrinn (se «Ullernkolleksjonen» under), da dette bidrar til å skape lagfølelse og en felles identitet. 

Vi har en klær- og utstyrsavtale med Nike og Torshov Sport som gir klubben og klubbens medlemmer fordeler, både økonomisk og med hensyn på leveringssikkerhet. 

Torshov Sports fotballavdeling på Torshov har klær, sko, leggskinn, sokketape og annet som du trenger til livet på Ullernbanen. Mye er også på lager på butikken på Sandvika Storsenter. Ved å si i kassen at du kommer fra Ullern Fotball, får du 15% rabatt alle* Nike-produkter. I tillegg får Ullern Fotball et «kick back» på Nike-kjøpet, som vi «veksler inn i» baller, vester, kjegler og annet fellesutstyr. Vinn-vinn, altså!

*) Enkelte toppmodeller av fotballsko er ferdig rabattert i butikken. Butikken har da ikke har rom for å gi mer rabatt.

Ullernkolleksjonen: 

Hele tøykolleksjonen (Nike) ser du her i nettbutikken 

Kampdrakt FÅR spillerne av klubben og låner så lenge det er behov. Keepere er blå og utespillere er røde. En del plagg er sorte og gjelder for begge, f.eks vinterjakker. Og (skulle da bare mangle!!): En del tøy finnes både i jente/dame- og gutt/herre-modell. 

Etter bestilling i nettbutikken blir varene levert hjem til deg eller på "post i butikk".  Om hastverk så kan alt kjøpes over disk hos Torshov Sports fotballavdeling på Torshov.