G19: I rute og klare for dobbel seriestart

Postet av Ullern Fotball den 9. Aug 2020

Ullerns G19-lag anno 2020. Bakerst fra venstre: Jesper Nesbakk Wold, Sondre Brudal, Andreas Dahl Jørgensen, Fredrik Gjerde, Bendik Foss Evensen, Markus Dahl Jørgensen, Christian Ågnes, Adrien Vachaud, Simen Brauti, Lukas Gallo, Henrik Lode Pedersen, Thor Rasmussen Skrindo, Sigurd Davidsen, Ingvald Benestad og Peder Leikvoll. Foran fra venstre: Mathias Enge Railo, Ferdinand Algarheim, Snorre Ruud Valen, Jacob Cleve Broch, Daniel Smedsrud, Casper Lindeman, August Haug Bjerknæs, Martin Sending Slåtsve, Erik Breive Oma. Ikke på bildet: Mikkel Hagen, Alexander Nilsen, Fredrik Haugen

 

Ullerns G19-lag har vært i full sving helt siden barne- og ungdomsfotballen ble åpnet. Med sommerferie, coronapause og nytt skoleår, har mye skjedd fra den opprinnelig planlagte seriestarten og frem til nå. Et par har gått ut, et par nye har kommet inn. Sammen skal stallen kjempe i to divisjoner, første- og andredivisjon G19. Ambisjonene er høye, da gutta har selv uttalt at de ønsker å kjempe om opprykk denne sesongen. 

- Selv om et par sentrale spillere rakk å forlate oss før sesongen er i gang, har vi en god nok stall til å slå alle i divisjonen. Det viktigste for meg er at vi klarer å få ut enhver prosent av oss selv, slik at vi klarer å gjøre alt i vår makt for å prestere best mulig. Tabellposisjon og sånt blir et resultat av det, og det får vi telle opp i november, sier Anders Johansson, hovedtrener for G19-laget i tospann med Johan Egil Rudi. 

- Gutta har trent veldig bra hittil, og mange har tatt steg. Det ser lovende ut, legger Johansson til. 

Snorre Ruud Valen er en av nykommerne i G19-stallen. Den tekniske midtbanespilleren kom fra Røa i mai. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 Gode resultater i treningskamper

I løpet av de to siste helgene har G19 spilt tre treningskamper: To ganger mot Nordstrand og én gang mot Bærum. Alle tre kampene endte med seier til de hvite og røde fra Oslo vest. Først ble Nordstrand 2 (1. div.) slått 3-0 forrige helg. Så ble Nordstrands førstelag fra Interkrets A beseiret 3-1 nå på lørdag, før Bærum 2 (1. div.) ble slått 2-0 like etterpå. 

- Vi ser tendenser i spillet vårt og tidvis spiller gutta meget bra. Innsatsen er upåklagelig, og vi står kampene godt - noe som antakelig kommer av at de også har lagt ned de nødvendige meterne på trenings de siste månedene, sier Johansson. 

Dobbel seriestart

 I uka som kommer skal Ullern starte sesongen i både første- og andredivisjon. Første hinder er Grorud i førstedivisjon. Gul- og blåtrøyene fra Groruddalen er en konkurrentene til opprykket, så alt ligger til rette for en heidundrende åpning.

- Vi gleder oss, og vi håper de stiller et best mulig lag. Gutta har vist at de kan hamle opp med lag fra både 1 og 2 divisjoner over, så vi frykter ingen, uttaler Johansson til Ullern.no. 

Lørdagen etterpå spiller Ullern 2 mot Holmen 2 på bortebane. 

- Det blir også en tøff kamp, og vi skal ikke glemme andredivisjon og bare ha det som en arena for å vise seg frem. Vi går for å vinne enhver kamp der også, lover G19s trener.

Bendik Evensen (bakerst), Mikkel Hagen og resten av Ullern G19 har fått anledningen til å juble litt i treningskampene. Forhåpentligvis blir det mer av den slags fra og med torsdag av, når sesongen offisielt er i gang. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc