G19: To knepne tap mot Moss FK i helgen

Postet av Ullern Fotball den 30. Jan 2024

Det var duket for årets første treningskamper når en dobbel i Moss ble til en dobbel på Ullernbanen grunnet baneforholdene i sør. Kampene gav gode svar, mye øving mot lavtliggende press og to knepne tap. 

Ullern 1-2 Moss FK

I den første kampen er det hjemmelaget som styre kampbildet da Moss FK legger seg veldig lavt og viser liten interessa av å presse oss. De venter på våre feil og kontringer. Begge lag skaper noen halvsjanser uten at det skjer det helt store foran noen av målene. 29 min er gått når et alt for pinglete høyt press fra hjemmelaget fører til at Moss får spilt seg fri i mellomrom og spilt inn i et enormt bakrom, men Ullern får klarert både en og to ganger før Moss er gjennom med Mikkel Skretting som først redder og så er Moss først på returen og 0-1 er et faktum. Ullern slet med å spille seg til store sjanser mot et lag som gjorde det veldig trangt og vanskelig for oss. 

Etter en god start på 2.omg der vi har funnet bedre løsninger mot Moss sitt ultralave press så er vi igjen for gavmilde i egne rekker. Et innlegg vi egentlig har full kontroll på blir aldri klarert, Moss snapper ballen og runder Skretting i målet. Hjemmelaget brenner en del sjanser før Ludwig L. Aulie setter ballen i mål fra 40m over keeperen og fastsetter resultatet til 1-2. 

Vi får flere svar som vi tar med oss videre 

Det er veldig åpenbart hva vi har øvd på sammen som en ny gruppe og hva vi ikke har brukt særlig med tid på. Spillet vårt fra egen keeper og frem til siste 3 del av banen er veldig bra, vi får skapt overtall i en tidlig fase og ofte spilt med kontroll frem til Moss er lave. Derifra og inn ser vi at vi har flere spillere som ikke helt vet hvordan vi skal bryte ned en så lav struktur. Det er heller ikke så rart all den tid det er mange nye som skal bli både kjent med våre prinsipper og sine lagkamerater. Det høye presset sitter som et skudd allerede, der er vi gode og bare litt udyktighet hindrer at vi setter et par mål etter gode brudd høyt i banen. Vi får alle gjennom en solid fysisk gjennomkjøring, får masse gode bilder vi skal analysere og jobbe videre med de neste ukene frem til vi reiser til Portugal i uke 8 der spill mot lavere press som dette blir et hovedtema for oss", sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 

Ullern 2-4 Moss FK

Storm Sundet Luytkis tilbake fra sin stressreaksjon etter å ha mistet så å si hele 2023. Med spillere fra 3 forskjellige treningsgrupper, nye spillere utenfra og dermed enormt mange nye relasjoner så ble det en noe rotete første omgang mot Moss i kamp nr 2 for dagen. Dette laget var noe mer gira på å ta sjanser i eget press og satte oss på prøve. 27 min er gått når ikke mindre enn 5! klareringsforsøk mislykkes og Moss ender alene med keeper Benestad inne i 16m, 0-1. Kun få minutt senere lar vi Moss komme seg fri fra vårt høye press, ingen skikkelig taklingsforsøk gir de fri bane fremover, langt innlegg mot kun en Mossespiller i boks blir ikke håndtert og dermed 0-2. 35 min og Moss kontrer på vår egen corner, ingen takler skikkelig og de kan enkelt sette sitt tredje mål for omgangen. Veldig åpenbart hvor skoen trykket for hjemmelaget i denne omgangen. 

Etter hvilen er det gjort gode justeringer. Jone S. Næss putter på en straffe og Peder Nes på en flott heading. Mens Moss får et mål helt på tampen på en dødball som går direkte i mål fra skrå vinkel helt ute fra sidelinjen. Dermed 2-1 seier i 2.omg og en klar heving fra de første 35 min. 

Kjekt å se mange i aksjon 

Haugevis med både G15 og G16 spillere i aksjon og vi som juniortrenere må være tålmodige, det er et nytt nivå for flere og det er mange som skal lære hverandre å kjenne. Spesielt gøy å se at de yngre virkelig tar opp hansken i 2.omg og er med på å snu kampen litt for vår del. Flere på vei tilbake fra skader som er i aksjon og som nærmer seg full kamp, sier hovedtrener Rudi. 

Neste kamprunde for G19 er om to uker når Bærum SK og Grorud står på menyen. 

God gjennomkjøring mot Bærum

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2024Første treningskamp for Ullern var mot Bærum i den nyopprettede Obos Supercup. Ullern har hatt stor utskiftning i stallen siden forrige sesongs nedrykk fra PostNord og vår nye hovedtrener Alexander Bendiksen var fornøyd med kampen selv om det endte med 2-0 tap på Aj Arena. 


Foto: Merethe Fosby


Ullern stilte et meget ungt mannskap i kampen mot Bærum med blant annet nylig landslags uttatte 15-år gamle Philip Fjellman fra start. I tillegg fikk vi se nysigneringene Noah Sergio, Sindre Lundh og Vegard Holsæther gjøre sine uoffisielle debuter. 

Ullern startet kampen veldig rotete og det tok ikke mange minuttene før Bærum setter inn 1-0 når Jesper Tuven Holter setter ballen sikkert i mål når han kommer alene gjennom mot Jesper Wold i Ullern buret. 


Det tar drøye 10 minutter før Ullern begynner å få litt mer kontroll på eget spill, og den påfølgende halvtimen så er det Ullern som styrer mesteparten av spillet. Bærum får et par farlige brudd og kunne fort økt ledelsen, men det er mye positivt å spore fra bortelaget. Jonathan Aarenes kunne og burde kanskje satt inn utligningen når han blir spilt strålende alene med keeper av Brage Tobiassen etter et mønsterangrep, men dessverre for Aarenes og Ullern så ender avslutningen til side for mål. 


Like før pause så øker Bærum ledelsen til 2-0 ved Ludvig Hertzenberg, men Bendiksen var passe fornøyd med mye av det han fikk se av sine gutter i første omgang. 

- etter en litt rotete start så syns jeg vi får til mye bra offensivt, men vi sliter litt med å få satt det høye presset vårt, så der må vi se om vi kan forbedre oss til andre omgang, sa Bendiksen i pausen. 


Foto: Merethe Fosby


Bedre i 2.omgang

Ullern gjør noen bytter i 2.omgang, blant annet kommer Vegard Holsæther inn til sin debut etter overgangen fra Gjelleråsen. De helhvite for anledningen virker å ha hatt en god prat i garderoben i pausen da det høye presset Bendiksen ikke var fornøyd med sitter langt bedre etter pausen. Ullern skaper flere gode muligheter og Bendik Foss Evensen føler nok på at han burde hatt en scoring med seg hjem fra Aj Arena. Han får to meget gode sjanser i boksen, men dessverre for Foss Evensen og Ullern så sitter ikke avslutningene helt fra unggutten som normalt sett er sikkerheten selv foran mål. 


Det blir ikke flere mål, men mye positivt å spore selv om det endte med tap i Bærum. Med enda god tid til seriestart så blir det spennende å se hvilket mannskap Bendiksen mønstrer i serieåpningen i april. 

Vi er ganske happy med hvordan ting så ut denne kampen. Det er en del nytt for flere og vi har en gradvis progresjon gjennom kampen. Også får både vi og spillergruppen en del svar på hvor vi står per nå, også skal vi jobbe med kvalitet på trening fremover for å bli bedre, sier Bendiksen. 


Det er et ganske ungt mannskap du kommer med i dag, og veldig mange unge gutter fra eget akademi. Kan man forvente at Ullern kommer til å signere flere nye spillere før seriestart? 

- Først og fremst så jobber vi med å forbedre de spillerne vi har, men det er klart at vi ønsker å se på muligheten for å forsterke oss frem mot seriestart. Vi har noen som enda er uavklart foran kommende sesong og som ikke var med i dag, men vi ser også på andre konkrete spillere som vi tror kan bidra til å gjøre oss sterkere i sesongen som kommer. 


Lagoppstilling: 

1. Jesper Wold

4. Anders Vestengen (prøvespiller) (Bjørge 85.min)

14. Jacob Francke

19. Herman Udnæs (Hockic 45.min)

29. Philip Fjellman (Goulehi 60.min)

6. Noah Sergio (Peya 45.min)

21. Sindre Lundh (Holsæther 45.min)

10. Brage Tobiassen (kpt)

22. Jonathan Aarenes (Støfring 45.min)

24. Albert Aleksanjan (Gjesdahl 45.min)

23. Bendik Foss Evensen (83.min Khoshpayam)


Res: 

12. Mikkel Skretting

 2. Francklyn Goulehi

8. Vegard Holsæther

15. Edi Hockic

17. Junior Peya

25. Dani Khoshpayam

26. Thomas Støfring

27. Nicholas Gjesdahl (prøvespiller)

28. Jon Røen Bjørge


Foto: Merethe Fosby


Poengbørsen

3.poeng: Jacob Francke

Francke avsluttet sesongen i fjor med en strålende prestasjon mot Levanger i siste serierunde. Og unggutten gjør sine saker meget godt mot Bærum og bortsett fra noen rotete første minutter, så fullfører han resten av kampen på meget godt vis. 


2.poeng: Vegard Holsæther

Kommer inn i pausen og er med på å gi midtbanen enda bedre kontroll i andre omgang. Flink og rolig med ball og finner ofte gode løsninger. En finfin debut av nysigneringen og kunne med en litt bedre avslutning kronet debuten med scoring. Spennende å følge med videre!


1.poeng: Noah Sergio

Fort gjort kanskje å legge ekstra merke til de nye signeringene, men også Noah Sergio viste pro på godt overblikk, bra ballbehandling og evnen til å løse trange situasjoner på banen. Fysisk også sterk og står godt i 50/50 duellene. 


Uke 5: Frihelg

Postet av Ullern Fotball den 28. Jan 2024

Da er vi i gang med veien mot seriestart og vi fikk prøvd oss mot solid motstand i Obos klubben Moss på Ullernbanen. Mange gode svar og mange nyttige erfaringer vi skal bruke godt gjennom uken frem mot kommende helg som da er fri fom fredag tom søndag. 

Man 29.jan

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp 

** Video og evaluering kan sendes inn til trenere 

Tirs 30.jan

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Videoklipp i garderoben, oppvarming, spilløvelse og spill 7v7 5X4 min. Ferdige kl.22.00. 

Ons 31.jan

Kl.16.30 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende, spill 11v11 struktur og spill 7v7. Ferdige kl.18.00. 

Tors 1.feb

Kl.16.30 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl 1v1 og prepp, fotballsprinter og spill 3v3/4v4 med vegger cup. Og styrke ben sammen i treningsrommet. Ferdige kl.18.00.

Fredag, lørdag og søndag

A kamp lørdag vs Frigg kl.13.00 på NIH. 

Bruk frihelgen godt! Muligens en frivillig futsal i løpet av helgen for de som vil være med der.  
Uke 5 - Frihelg for TG1

Postet av Ullern Fotball den 28. Jan 2024

 

Et bilde som inneholder person, utendørs, gress, klærAutomatisk generert beskrivelse
 Uke 5
 

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Frank + Ankjell
 • Vester og kjegler: Ler
 • 6 småmål: Emil + Loly

Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: 
 • Vester og kjegler: 
 • 6 småmål: 


Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

 • Egentrening/fri

Tirsdag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 19:30 (19:20) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Onsdag 

 • Trening TG1, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

 • FRIHELG TG1

Fredag

 • FRIHELG TG1

Lørdag

 • FRIHELG TG1

Søndag

 • FRIHELG TG1

 
Ukeplan uke 5

Postet av Ullern Fotball den 28. Jan 2024

Da glir vi straks inn i den siste vintermåneden og det går mot lysere tider. Forhåpentligvis varmere også. 

Helt ok prestasjon på lørdag, hvor resultatet nok kunne og burde vært annerledes, men et vrient utgangspunkt kom til syne spesielt mot slutten av oppgjøret. 

Ny(e) mulighet(er) denne uken, 3 økter og en kamp i slutten av uka. 


Mandag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Boks + dynamisk
 • 3v3 paningsøvelse 25m bred, start på 30m. 
 • 5v5 + lånekeeper 45x25m bane, 3 min kamper
 • 10 v 10 2x8

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Dynamisk + Minibane 
 • 3v2 pasningsøvelse
 • Spill 5v5 / 4v4 3 min kamper
 • Spill 7v7 2x7 min
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Dynamisk + Minibane
 • 1v1 omstilling
 • HIFen
 • Spill på 2 baner
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Fredag og Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Hoopit. 
Uke 5 - Frigg lørdag på NIH

Postet av Ullern Fotball den 28. Jan 2024


Godkjent start mot Bærum, en del bra og en god del vi må bruke de neste ukene på å forbedre. Heldigvis kamp igjen allerede lørdag hvor vi får en ny mulighet til å utvikle alle deler av spillet vårt!

RUTINER:

 • Fravær seinest 12:00
 • Ferdig skiftet seinest 10 minutter før i garderoben
 • Utstyrsansvarlige sørger for at alt utstyr er klart 10 min før øktstart

UKE 5:

Utstyrsansvarlige: JESPER+MIKKEL

Garderobeansvarlige: STØFRING+ALBERT

Lagsfunksjon: Kommer tirsdag

 

Mandag:

Spillermøte 19:00 i NYE KLUBBHUS - tema: forberedelser

Trening kl 19:30: Kose 4-kant, skadeforebyggende, konkurranser

Spillermøte 20:00 i NYE KLUBBHUS - tema: video fra Bærumkampen

*Fin dag å trene styrke overkropp

Tirsdag:

Fri

Onsdag:

Trening kl 17:00

Innhold: Deløvelse 1, deløvelse II, spill 5v5

Torsdag:

Trening kl 17:00

Innhold: Konkurranse, taktisk trening 11v11+ spill 11v11 + skadeforebyggende

*Fin dag å trene styrke overkropp og bein

Fredag:

Fri

Lørdag:

OBOS Supercup mot Frigg kl 12:15 på Norges Idrettshøgskole

Oppmøte seinest 11:15 i garderoben rett ved siden av banen (og kunstisen)

*Fin dag å trene styrke bein etter kamp

Søndag:

Fri


"Det blir ikke gitt til deg.

Du må komme deg ut der og legge ned tiden som trengs.

Du må komme deg ut der og fortjene det.

Du må betale gjennom innsats.

Du må gjøre det når ingen ser på - når ingen er der."

Suksess handler aldri om det du ønsker. Det handler om hva du er villig til å gjøre.
UKE 4 - Bærum i supercupen lørdag

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2024

Første uke med kamp blir gøy😊

Sørg for å ha kontroll på rutinene dine slik at standarden på det vi driver med er så høy som du ønsker den skal være! Tider er absolutte, ikkje opp til tolkning. Ryddig kommunikasjon er et must for at dette skal bli det vi alle ønsker. 

RUTINER:

 • Fravær seinest 12:00
 • Ferdig skiftet seinest 10 minutter før i garderoben
 • Utstyrsansvarlige sørger for at alt utstyr er klart 10 min før øktstart

UKE 4:

Utstyrsansvarlige: INGVALG + FRANCKLYN

Garderobeansvarlige: JONATHAN + BENDIK

Lagsfunksjon: A-F/F-A + dødballer

 

Mandag:

Spillermøte 18:55 i gamle klubbhus

Trening kl 19:30

Innhold: Kose 4-kant, skadeforebyggende, taktisk trening 11v11 + spill 11v11

*Fin dag å trene styrke overkropp

Tirsdag:

Fri

Onsdag:

Trening kl 17:00

Innhold: Deløvelse 1, deløvelse II, spill 5v5

Torsdag:

Trening kl 17:00

Innhold: Konkurranse, taktisk trening 11v11+ spill 11v11 + skadeforebyggende

*Fin dag å trene styrke overkropp og bein

Fredag:

Fri

Lørdag:

OBOS Supercup borte mot Bærum kl 13:00

Oppmøte seinest 12:00

*Fin dag å trene styrke bein etter kamp

Søndag:

Fri


"Forberedelse overgår press. Forberedelse gir selvtillit. Når du er under press, leverer du ikke på toppnivå. Du faller til nivået av forberedelsene dine. Du ønsker å gjøre forberedelse til din fordel. Det er din fordel over motstanderen."
Uke 4 - Varmegrader!

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2024


 
Et bilde som inneholder person, klær, sko, innendørsAutomatisk generert beskrivelse

Uke 4

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Amund + Bernhard
 • Vester og kjegler: Oscar B
 • 6 småmål: William S + Otto

Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: Iver & Persen
 • Vester og kjegler: Iver & Persen
 • 6 småmål: Iver & Persen

 

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Skåre mål (siste 1/3)

 

Mandag 

 • Egentrening/fri

Tirsdag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 19:30 (19:20) på CC. Ca. 90 min. 

Onsdag 

 • Trening TG1, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. 

Torsdag 

 • Egentrening/fri

Fredag

 • Trening TG1, 19:00 (18:45) på CC. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

 • Kamp hjemme for lag 2 mot Kjelsås, 12:00. Oppmøte senest 11:05. Tropp: Michael, Frank, Ler, Jørgen (07), Tekken (07), Sondre (07), Bernhard, Noah, Heidar, Parsa, Spilde og Andreas
 • Kamp hjemme for lag 1 mot Lørenskog, 14:00. Oppmøte senest 13:05. Tropp: Otto, Magnus, William, Sandro, Tarald, Emil, Æræs, Ankjell, Amund, Elias, Yousef, Leart og Erik

Søndag

 • Trening TG1, 18:00 (17:45) på CC. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Hjemmekamp G16-3 mot Hasle-Løren 12:00. Oppmøte senest 11:00. Tropp kommer.

 

 

 
Uke 3: Moss X 2 og første A kamp på lørdag

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2024

Vinteren gir og vinteren tar. Kulde og nedbør stjal fra oss kampene i Mjøndalen, men denne uken ser det bedre ut med plussgrader over hele linja. Mye om skjer om dagen. 

- Philip Fjellman har tatt steget både inn i "proffenes" verden, A stallen og landslagstroppen 

- Proto har deltatt i sin første spilldel på et halvt år 

- den tykke fleecebuffen er igjen på lager til 200kr per stk 

- og ikke minst er det bare 5 uker til vi skal til sørlige breddegrader 

Fre 26.jan

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighetstrening

Lør 27.jan

Kl.12.30 - IK vs Moss på Melløs. Oppmøte kl.11.30. Tropp: Mikkel, Antoni, Bryn, Bentzen, Ludde, Gustav, Hallvard, Amir, Tran, Magnus, Junior, Theo og Daniel N. 

Kl.14.30 - 1.div vs Moss på Melløs. Oppmøte kl.13.30. Tropp: Ingvald, Luca, Strevens, Loly, Fosby, Didrik, Peder (07), Garcia, Smith, Strandskogen, Iver, Theo, Peder (08), Jone. 

Kl.13.00 - MSA vs Bærum på AJ Arena: Edi og Dani og Jon. 

Søn 28.jan

Kl.09.00 - Trening i VALHALL! Innhold: Lek og moro! Litt dødballer, litt konkurranser og ++. Ferdige kl.10.30. 
Ukeplan uke 4

Postet av Ullern Fotball den 20. Jan 2024

Da nærmer Januar måned seg slutten, en måned som værmessig har vært sådær, men vi har likevel fått gjennomført gode økter (og kamp?). Om herren er med oss er forhåpentligvis det verste bak oss hva angår suboptimalt vær.

 Vi trener bedre og bedre, noe som lover godt for det som skal komme. Alle har et ansvar for at det forblir slik, og at samtlige i gruppa trener på et nivå vi ønsker. Husk, du skaper selv eget arbeidsmiljø :) 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Boks + dynamisk
 • 3v2 10x6m bane
 • 4v3 innkaststart, føre over linja. 
 • Dødballer
 • 5v5, de som spilte i går spiller 1 min, de andre 3, andre låner keeper. 

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Minibane + dynamisk
 • 4v3 pasningsøvelse
 • Cornere
 • 5v5 3 lags, 4 min kamper
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Dynamisk + EPE
 • 9v9 2x8 min
 • Sprinter + minispill
 • 7v7 / 6v6
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Fredag: Fri

Lørdag: Kamp, se Hoopit

Søndag: Fri
Philip Fjellman tatt ut på G16 Landslaget

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2024

Som om ikke plass i A-stallen og proffkontrakt var nok, kom nyheten om at Philip også er tatt ut til G16 landslaget sin talentsamling i Sarpsborg neste helg!

Vi tok en prat med Philip for å høre hvordan de siste dagene har vært for gutten. 

Hvordan har de siste to dagene med A-stall, proffkontrakt og uttak til landslag vært? Hvilke tanker har gått gjennom hodet ditt?


"De to siste dagene har det ikke gått så alt for mye igjennom hodet mitt pga jeg for det meste bare har vært glad og fornøyd med de store nyhetene jeg har fått og hvor mye jeg gleder meg videre til å fortsette å jobbe på."


Hvorfor tror du du har blitt tatt ut?

"Jeg tror jeg har blitt tatt ut fordi jeg har alltid prøvd mitt beste i kamper, kretskamper og kretstreninger der jeg også har prestert bra som landslagstreneren likte."


Hva skal du jobbe for å utvikle fremover for å ta nye steg som fotballspiller?

"Nå videre kommer jeg vel bare til å tenkte på å bli bedre på det jeg er best og jobbe med det som trengs så jeg kan bli en enda bedre fotballspiller og nå mitt fulle potensial."


Trener for A-laget, Alexander Bendiksen, sier følgende om uttaket:

"Først og fremst er dette veldig gøy for Philip, men det er ikkje å legge skjul på at det er etterlengtet for oss som klubb å ha med en spiller i dette selskapet. Det betyr mye for våre mange unge og ambisiøse spillere å se at både A-stall og landslagsplass er innen rekkevidde dersom en trener mye og godt over tid. Nå skal vi hjelpe Philip konsentrere seg om å bli litt bedre hver dag og sørge for at han slipper masse støy fra omgivelsene."


G19 trener Johan Egil Rudi har fulgt Philip tett de siste årene og sier følgende:

"Philip har hatt en meget solid 2023 sesong med både KM tittel på G15 og G19, debut Norsk Tipping ligaen og Post Nord. Har tjent stort på å bli matchet tøft i G19 gruppen der han virkelig har måttet krige om spilletiden og begynt å bruke den enorme fysikken sin til å ta mer og mer for seg. Kombinasjonen å bære stort ansvar på G15 og å være i angrepsposisjon i G19 gruppen har vært en fin kombinasjon både for å spisse det han er god til og samtidig bli avslørt på det som måtte bli bedre. Har også gjennom vinteren blitt prøvd å backrollen på krets og sonenivå, og taklet det på glimrende vis. Med kontrakt i hånd og A stall på plass så kan han få den roen som trengs for å fokusere på å bli litt bedre for hver dag som går. At det nå belønnes med plass på talentleir viser at vi har gjort mye riktig og at Philip selv har gjort seg nytta av det på beste vis."


Vi gratulerer Philip og gleder oss til fortsettelsen!


P.S Her finner du hele troppen:

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/landslagsskolen/2024/uttak-equinor-talentleir-gutter/

Proffkontrakt i hånda og klar for A-stallen!

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2024

Unggutten Philip Fjellman tas opp i Ullerns A-stall og signerer samtidig sin første profesjonelle kontrakt med klubben.

Ikke mange måneder er gått siden guttens femtende bursdag, men utviklingen har gått raskt i høst og vinter. Sportslig leder, Magne Aarvik, ser frem til å følge Philips utvikling videre i Ullerndrakta:
- Både på klubbens aktiviteter med junior og A-lag og kretslagsaktivitet, har Philip vist at han stadig tar nye steg. Med gjennombruddskraft, 1v1-ferdigheter og en utsøkt venstrefot er det mange som allerede følger Philips utvikling med argusøyne. Vi er således glad og stolt over at Philip ønsker å fortsette samarbeidet for hans videre utvikling. Med hardt arbeid fremover har vi tro på at Philip skal bli spennende å følge for Ullernpublikummet på A-kamper allerede denne sesongen, og med tiden bli klar for enda høyere nivåer i fotballpyramiden. Philip har slitt ut fotballknotter på Ullernbanen siden han var 5 år. For alle involvert i klubben betyr det mye å se han ta steget opp i A-stallen. 

Det er mange fotballtrenere i Ullern som har bidratt til Philips utvikling gjennom det drøye tiåret hans i klubben. En av disse er faktisk ikke A-lagstrener, Alexander Bendiksen som tilfeldigvis ikke har vært involvert i Philips lag (i hvert fall ikke direkte):

- Jeg kjenner Philip først og fremst gjennom diskusjoner på trenerkontoret der hans navn har dukket opp helt siden han begynte med fotball, da han hele tiden har ligget langt fremme ferdighetsmessig. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med gutten, og jobbe direkte med hans utvikling fremover. Det er veldig stas å kunne ta en Ullerngutt opp i A-stallen. I Ullern er utvikling et nøkkelord, og om både vi og Philip klarer å holde fullt fokus på nettopp det, ligger en lys fremtid tilgjengelig.


Vi gratulerer både spiller og klubben, og gleder oss til fortsettelsen!


PS: Om danseskoa sitter like godt som fotballskoa, vites ikke, men hovedpersonen selv hastet videre fra signeringen til skoleball🕺
Uke 3 - Meld på treningsleir😁👍

Postet av Ullern Fotball den 15. Jan 2024

Uke 3

Arrangementet og påmelding til treningsleir er åpnet! Med både treninger, kamper, futsal-turerning og andre artigheter – er det bare å melde seg på 😊

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Æræs + Yousef
 • Vester og kjegler: Parsa
 • 6 småmål: Bernhard + Leart

Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: Caesar & Sander
 • Vester og kjegler: Caesar & Sander
 • 6 småmål: Caesar & Sander

 

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Oppbyggende spill

 

Mandag 

 • Egentrening/fri

Tirsdag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 19:30 (19:20) på CC. Ca. 90 min. 

Onsdag 

 • Trening TG1, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. 

Torsdag 

 • Egentrening/fri

Fredag

 • Trening TG1, 19:00 (18:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

 • Kamp borte for lag 1 mot Skeid, 17:30. Oppmøte senest 16:35 (Kjelsåsveien 9, 0468 OSLO). Tropp: på Facebook!

 

 
Uke 3: Dobbelkamp i Mjøndalen på lørdag

Postet av Ullern Fotball den 14. Jan 2024

Rondo med retning er moro, kamper i Mjøndalen enda mer moro. Husk å begynne planleggingen av kjøring tidlig så skal vi komme ut med nøyaktige tropper så fort som mulig etter økten på torsdag. 

Minner igjen om at forfall totalsum treningsleir nå har forfalt, send meg melding om det skulle være noe. 

Litt roligere uke nå etter en nokså tøff langhelg som vi gjennomførte til god stilkarakter. 

Fre 18.jan

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bev. 

Lør 19.jan

Kl.13.00 - IK vs Mjøndalen. Oppmøte kl.12.00. Tropp: Keeper, Antoni, Jon, Olav, Ludde, Hallvard, Ellef, Dani, Magnus, Junior, Amir. 

Kl.15.00 - 1.div vs Mjøndalen. Oppmøte kl.14.00. Tropp: Otto, Gustav, Didrik, Bentzen, Bryn, Luka, Peder, Tran, Iver, Lucas, Storm, Jone, Theo (?). 

Søn 20.jan

Fri/egenrestitusjon 
Uke 3 - Etablert angrep

Postet av Ullern Fotball den 13. Jan 2024

Første fulle treningsuke gjennomført med fin progresjon gjennom uken. Kommende blir det litt mer tid brukt på angrepsspill. I og med at belastningen var høy denne uken, reduserer vi litt kommende. 

RUTINER:

 • Fravær seinest 12:00
 • Ferdig skiftet seinest 10 minutter før i garderoben
 • Utstyrsansvarlige sørger for at alt utstyr er klart 10 min før øktstart

Lagsfunksjon uke 3: Etablert angrep

Mandag:

Spillermøte 18:45

Trening kl 19:30

Innhold: Minispill, pasningsøvelse 4v2(3), taktisk trening 11v11, spill 11v11

*Fin dag å trene styrke overkropp

Tirsdag:

Fri

Onsdag:

Fri

Torsdag:

Trening kl 17:00

Innhold: Minispill, EPE, taktisk trening + spill 11v11

*Fin dag å trene styrke overkropp

Fredag:

Fri

Lørdag:

Trening kl 11:15

Innhold: Minispill, EPE, spill 11v11

Lunsj etter økten!

*Fin dag å trene styrke bein

Søndag:

Fri


"Vinnere fokuserer på tingene som bidrar til å vinne, mens alle andre kaster bort tid på å rettferdiggjøre hvorfor de ikke er villige til å gjøre de samme tingene."
Ukeplan uke 3

Postet av Ullern Fotball den 13. Jan 2024

Godt i gang og to uker gjennomført etter jul, dog med visse utfordringer. Det kan det også bli i uken som kommer, men vi krysser fingre og tær for at vi får gjennomført på høvelig fornuftig vis. Husk å kle dere etter forholdene, heller for mye enn for lite klær. 
Gjentar også det som tidligere er nevnt rundt arbeidsmiljø. Det er arbeiderne, eller i vårt tilfellet, dere spillerne, som selv avgjør hvordan det er på trening, både miljø og gjennomføring. De to henger jo også sammen og påvirker hverandre. Vi er et fotballag tilhørende en fotballklubb og det er således det vi primært er her for, men det er samtidig viktig at vi trives underveis. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Boks + dynamisk
 • Pasningsøvelse 6v5
 • Småbane 5v5 3 min kamper, 4 kamper hver.
 • 9v9 4 kamper a 5 min hver. 

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Minispill + dynamisk
 • HIFen
 • 4 lags 6v6 / 5v5, 4 kamper a 3 min hver. 
 • 7v7 3 lags, 5 min kamper, 2 kamper hver. 
 • Nordic + Copenhagen 1x6

Onsdag: Fri

Torsdag. Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Boks + dynamisk 20 min, Maja med Dennis
 • Sprinter 15m 2 og 2, gå hurtig tilbake, 6 sprinter x2 hver (2 min pause mellom de to settene). 
 • Spill 6v6 / 7v7 50x30 bane  6 kamper hver a 4 min. 
 • Nordic + Copenhagen 1x6

Fredag og Lørdag: Fri

Søndag: Treningskamp, se Hoopit. 


Utstyr: Dokken, Joner, Solheim.
"Gleder meg til årets sesong!"

Postet av Ullern Fotball den 12. Jan 2024

Jacob Francke har akkurat rukket å fylle 18-år og er klar for sin fjerde sesong (!) på seniornivå med Ullern. Etter å ha debutert som 15-åring så har skader satt unggutten en del på sidelinjen de siste par årene, men han har allikevel rukket å spille 40 kamper på seniornivå til tross for sin unge alder. Nå er han skadefri og virkelig klar for å kjempe om plassen i elleveren denne sesongen.

Spennende tider
Jacob Francke ble tatt opp i seniorstallen allerede tilbake i 2021. Etter glimrende spill på aldersbestemt og spill for G15 landslaget ble han tatt opp i stallen til Didrik Bjella som senere samme sesong endte som seriemester i 3.divisjon. 
Nå er Ullern tilbake i 3.divisjon etter nedrykket forrige sesong, men Francke tror dette kan bli en viktig sesong for mange av de unge spillerne i klubben. 
Jeg er veldig spent foran årets sesong og har veldig tro på det prosjektet vi jobber med nå. Vi ønsker å spille Ullern fotball som innebærer at vi ønsker å ha ballen i laget og satser på raske gjenvinninger hvis vi mister den. Dette er også en type fotball som alle de unge spillerne i klubben er godt vant med fra tidligere, så jeg tror det kan funke veldig bra. 
Vi er mange unge spillere her nå som har prestert bra både på dette nivået og nivået over, så jeg tror dette kan bli veldig bra. Skal ikke se bort i fra at det også kan komme et par nye navn fra juniorlaget som kommer til å utmerke seg i årets a-lag. Jeg tror feks Albert Aleksanjan kan bli veldig spennende å følge denne sesongen, sier Francke. 

Men selv om det er mange spennende unge spillere i troppen så er Francke klar på viktigheten av å ha erfarne seniorspillere også i laget. 
- Jeg tror det blir viktig at vi får til en god miks av yngre spillere og eldre og mer erfarne spillere. Jeg vet det er noen av de eldre spillerne i laget som fortsatt er uavklart med tanke på kommende sesong, men jeg håper virkelig at de er med videre. Det er til stor hjelp for oss unge spillerne å ha noen man kan snakke med og som kan hjelpe deg underveis i kamper. Siste kampen mot Levanger feks som jeg egentlig syns gikk veldig bra, så fikk jeg masse hjelp fra Espen Lindøe underveis i kampen. Og det var avgjørende for at det gikk såpass bra som det gikk, spesielt med tanke på styrken til Levanger. 

(Jacob Francke har måttet tilbringe mye tid på tribunen de siste par årene. Nå håper den unge midtstopperen at den tiden er forbi.) 

Litt ny start

Jacob debuterte som nevnt allerede i 2021, men sesongen 2022 ble ganske amputert på grunn av et langvarig skadeavbrekk. Og preseason 2023 fikk han nok et tilbakeslag som satte han mye på sidelinjen de første månedene. Men sakte, men sikkert har han nå jobbet seg tilbake i form og lagt skadeproblemene bak seg. 

- Jeg har som du nevner måttet være veldig tålmodig og som ung spiller så kan det være veldig vanskelig. Det har vært tider hvor jeg nesten har tvilt på at jeg skal klare å komme skikkelig tilbake igjen når man hele tiden møter motgang. Men nå som jeg har vært skadefri over en lengre periode så har jeg lært meg å stole mer på kroppen igjen og ikke være redd hele tiden for nye tilbakeslag. Så jeg håper og tror jeg kan legge det bak meg nå og kun fokusere på å bli så god som mulig på fotballbanen. 

Det har vært interesse rundt flere av dine lagkamerater fra høyere nivåer og til og med fra eliteserien, er det inspirerende for din egen del og har du ambisjoner selv om eliteseriespill og kunne leve av fotballen? 

- Jeg tenkte mye mer på det før enn jeg gjør nå. Nå har jeg egentlig bare fullt fokus på å være frisk og å gjøre det så bra som overhodet mulig for Ullern. Det er det målet jeg har foran meg nå, så får vi heller se hva fremtiden bringer når den tid kommer. Jeg ser veldig frem til å spille i avdelingen vi har havnet i denne sesongen, masse lokale lag er veldig gøy. Så jeg håper vi får masse støtte fra tribunen både på hjemme og bortebane denne sesongen, avslutter Francke. 
Espen Ringlund til Viking - vi søker ny behandler

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2024


Vår fysioterapeut har blitt snappet opp av Viking Fotball med en spennende jobb der. Vi gratulerer Espen, men må i år, som i fjor, lete etter den rette personen for oss.

For 2024-sesongen (og gjerne videre) søker Ullern Fotball således skadebehandler. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i en fotballklubb, og bidra inn i trenermiljøet med friske perspektiver.

Du vil kunne disponere behandlingsrom i vårt nye, flotte klubbhus i Ullern Flerbrukshall.
Du vil ha mulighet til å bygge deg opp et bredt kontaktnett med stort kundepotensiale.
Du vil bli del av et trenermiljø med bred kompetanse, inkludert den fysiske dimensjonen, med gode sparringsmuligheter for dine tanker.
Du blir behandleren for vårt A-lag herrer i 3. og 4.divisjon.

For arbeidet med klubbens A-lag herrer vil du ikke motta godtgjørelse, men betaler heller ingenting for tilgangen til lokale og alle våre aktive medlemmer.

Vi har vist oss som en stabil eksportør av fysioterapeuter til Viking når Espen nå følger fotsporene til Niklas Juliussen. Niklas og Espen har følgende beskrivelser av sin henholdsvis ganske lange og korte tid i Ullern:

Niklas: "Som fysioterapeut med ønske om å jobbe i fotballen var tiden i Ullern uvurderlig for meg. Der fikk jeg muligheten til å arbeide tett på spillere i alle aldre. Jeg fikk mye erfaring med idrettsrelaterte skader og plager, utarbeiding og gjennomføring av screening, forebygging og fysisk trening. Samtidig fikk jeg muligheten til å lære fotballtrenerfaget av mange dyktige kollegaer, og lærte meg å knytte medisinsk kunnskap opp mot forståelsen av spillets egenart og krav. 

Dette er kunnskap og erfaring som er helt essensielt for meg i jobben som fysioterapeut og fysisk trener for Viking Fotball og G16-landslaget."

Espen: "Som nyutdannet fysioterapeut kom jeg inn i en faglig sterkt gruppe med fokus på læring. Her kunne jeg jeg utvikle meg som fysioterapeut i fagfeltet idrettsmedisin. I Ullern fikk jeg mye praktisk erfaring med idrettsrelatert skader og uvurderlig erfaring med rehabilitering tilbake til idrett."

Kan dette være interessant for deg å diskutere nærmere? 

Ta i så fall kontakt med sportslig leder Magne Aarvik på magne@ullern.no eller 47 26 59 66. Vi ser frem til å høre fra deg!

Uke 2: Årets første treningskamp

Postet av Ullern Fotball den 7. Jan 2024

Husk husk, å ha kontroll på ditt ansvar. 

Fredag forfaller også betaling av treningsleir, da må alt være betalt om du skal være sikret plass på turen i uke 8. Ta kontakt med meg om det er noe. 

Faro Portugal - generell info

Flytider (Oslo-Faro 18.feb kl.12.55-23.50 og Faro-Oslo 24.feb 11.15-17.55). Betaling (totalsum 11.500kr/depositum 2000kr) gjøres ved bankoverføring (ikke Vipps) til konto 1594 22 78478. Merk betalingen med navn og treningsleir/ depositum. Frist: Depositum 2000kr 1.desember, restbeløp 9500kr 12.januar. Total sum 11.500kr. 

Deilig med økt inne i disse vintertider, ny økt der kommende søndag. 

Man 8.jan 

Kl.19.45 - Trening. Innhold: Møte i 3 etasje (døren lukkes kl.19.45), oppvarming inne for å få opp kjernetemperaturen, fotballspesifikk oppvarming ute, spilløvelse og spill 9v9/11v11 på lite areal. Styrke ben felles etter økten. Ferdige kl.22.00. 

* MSA starter sin oppkjøring. 

Tirs 9.jan

Fri/egentrening

* En del individuelle og gruppesamtaler 

Ons 10.jan 

Kl.16.30 - Trening. Innhold: Oppvarming + prepp og 1v1, EPE, fotballsprinter 5/15/25m med lange pauser og spill 5v5/7v7 med fire lag. Ferdige kl.18.00. 

* Styrke ben kan gjennomføres. 

Tors 11.jan

Fri/egentrening 

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Fred 12.jan

Kl.19.30 - Trening. Innhold: Oppvarming med 3+1v2, dødball - innkast, viss det er varmt nok (går gjennom de inne før økten) og spill 11v11 2X10 min. Ferdige kl.20.30. 

* God plass til litt ekstra terpings etter økten. 

Lør 13.jan

Kl.14.00 - Alle i kamp mot Årvoll. De fleste spiller 45, noen litt mindre. Oppmøte kl.13.00. 

* IKKE styrke ben etter kampen :), men mat sammen i 3 etasje med Bayer Leverkusen på storskjerm. 

Søn 14.jan

Kl.08.45 - Trening i VALHALL. Innhold: Kort aktivering inkl styre ben nordic, Copenhagen, 11v11 struktur i kombinasjon med spill og spill 11v11 2X20 min. 

* Styrke ben kan gjennomføres etter økten. 
Uke 2 - Bedre forhold for knallgod fotball!

Postet av Ullern Fotball den 7. Jan 2024

 Uke 2

Et bilde som inneholder person, utendørs, lag, gruppeAutomatisk generert beskrivelse

Kulden fra Sibir fikk satt en stopper for våre planer i uke 1, men i uke 2 skal ingen få stoppe oss. Både økter og kamper for 08-kullet, og høydepunkter nærmer seg med stormskritt! Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Erik + Sandro
 • Vester og kjegler: Elias 
 • 6 småmål: Spilde + Magnus A

Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: Oscar & Elvis
 • Vester og kjegler: Oscar & Elvis
 • 6 småmål: Oscar & Elvis

 

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Oppbyggende spill

 

Mandag 

 • Egentrening/fri

Tirsdag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 19:30 (19:20) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Onsdag 

 • Trening TG1, 20:00 (19:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 20:00 (19:50) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

Torsdag 

 • Egentrening/fri

Fredag

 • Trening TG1, 18:00 (17:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

 • Egentrening/fri

Søndag

 • Trening TG1, 13:30 (13:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Kamp hjemme for lag 3 mot Sagene, 11:30. Oppmøte senest 10:35. Tropp: kommer!

 
Ukeplan uke 2

Postet av Ullern Fotball den 6. Jan 2024

Hoi, da er både vi og ukeplan tilbake igjen. Småkjølig for tiden, som forhåpentligvis bedrer seg i løpet av uka, men ekstra viktig i denne perioden at dere kler dere godt nok. Da er det mulig å både møte opp til økt og ikke minst ha forutsetninger for å gjøre sitt ytterste. Det er i disse månedene grunnlaget for seriespillet legges. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Minibane 3v3 og 4v4 + dynamisk
 • Angrepsøving 6v5
 • 9v9 3x8 min

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Boks + dynamisk
 • 1v1 sprinter 15m med avslutning på småmål. 
 • 4 lags spill 5v5 / 7v7 3 lags, 4 min kamper a 6 stk pr lag, eller begge. 
 • Copenhagen + Nordic 1x6


Onsdag Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Boks + dynamisk (og evt flytting av mål ut av banen)
 • 11v11 1x15 min, alt. 2x10
 • 5v5 / 6v6 4 lags, 4 min kamper 3 kamper pr lag. 
 • 7v7 3 lags 5 min kamper, 3 kamper. 
 • Nordic + Copenhagen 1x6

Fredag - Søndag: Fri
Uke 2 - Seriestart 3 mnd unna

Postet av Ullern Fotball den 4. Jan 2024

Godt nytt år🎉

Seriestarten er 3 mnd unna, men første OBOS supercup kamp mot Bærum er bare 3 uker unna. Med andre ord, vi har ingen tid å miste. Forventer å se en sulten gruppe i garderoben på mandag som er klar for å bidra til å skape det mijøet og den treningskvaliteten vi alle ønsker!

RUTINER:

 • Fravær seinest 12:00
 • Ferdig skiftet seinest 10 minutter før i garderoben
 • Utstyrsansvarlige sørger for at alt utstyr er klart 10 min før øktstart
  • Uke 2: Herman U, Jacob F og Francklyn G

Lagsfunksjon uke 2: HØYT PRESS

Mandag:

Trening kl 19:00

Innhold: Skadeforebyggende, 

*Fin dag å trene styrke overkropp

Tirsdag:

Fri

Onsdag:

Trening kl 17:00

Innhold:

Spillermøte i gamle klubbhus rett etter økten - "hvordan skal vi spille fotball"

*Fin dag å trene styrke overkropp på etter økt

Torsdag:

Trening kl 17:00

Innhold: Oppvarming, taktisk trening + spill 11v11

*Fin dag å trene styrke bein etter økt

Fredag:

Fri

Lørdag:

Trening kl 10:30

Innhold: Taktisk trening + spill 11v11 og skadeforebyggende etter økt

*Fin dag å trene styrke bein etter økt

Søndag:

Fri

*Fin dag å trene styrke overkropp på


“I loved the preparation more than the competing part. I prepared so much that I KNEW what was going to happen.” - Kobe Bryant
Uke 1 - 2024 har åpnet sine dører for oss!

Postet av Ullern Fotball den 1. Jan 2024


 Uke 1

  Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Erik + Sandro
 • Vester og kjegler: Elias 
 • 6 småmål: Spilde + Magnus A


Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: Oscar og Elivs

 • Vester og kjegler: Oscar og Elivs

 • 6 småmål: Oscar og Elivs

 • Garderobeansvar: Oscar og Elivs

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Oppbyggende spill

 

Mandag 

 • Egentrening/fri

Tirsdag 

 • Trening TG2, 18:00 (17:50) på CC. Ca. 75 min. 

Onsdag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 19:30 (19:20) på CC. Ca. 90 min. 

Torsdag 

 • Egentrening/fri

Fredag

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

 • Trening TG1, 13:00 (12:45) på CC. Ca. 65 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Kamp Hjemme for lag 3/4 mot Gruner, 12:00. Oppmøte senest 11:15. Tropp: kommer!