Uke 11 - kamper mot Kolbotn og Lørenskog

Postet av Ullern Fotball den 8. Mar 2020

UKE 11

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Sean BA, Ludvig L, Johannes A

Ordensmenn denne uken TG2:  Olav og Victor

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Forsvarsspill (soneforsvar + kommunikasjon) og dødballer

Tema TG2: Forsvarspill (soneforsvar + kommunikasjon) og dødballer 

 

Mandag:

TG1 kl 17:00: Video på klubbhuset, ekstensiv oppvarming, pasningsøvelse 5v2, + nedjogg 5 min

TG2 kl 16:30 (16:15): Ekstensiv oppvarming m skadeforebyggende, fotballtennis og nedjogg 5 min 

* styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:45 (16:30): Ekstensiv oppvarming, soneforsvarsøvelse, spill 6v6/7v7 (3x6 min) + nedjogg 5 min

TG2 kl 16:30 (16:15) Ekstensiv oppvarming, posessionøvelse og spill 6v6 (3 lags) + nedjogg 5 min 

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG2 kl 18:00 (17:45): Intensiv oppvarming m prepp, 2v2 omstillingsspill og spill 3v3/4v4 med høyt press (4 lags) + nedjogg 

TG1 kl 19:30 (19:15): Intensiv oppvarming + EPE 30 og 20m, fotballsprinter med min rest (2x8 15m, 10 sek pause), spill 4v4 4x7 min med høyt press (4-lags) + nedjogg 8 min

*Styrke bein kan gjennomføres

Fredag:

Keepertrening: Gantzel, Philip og Gustav

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 16:45 (16:30): Intensiv oppvarming, spill 4v4 (kamper på 2 min), dødballer, egentrening 15 min + nedjogg 5 min

Kolbotn v Ullern kl 18:00 på Nordstrand sin bane (oppmøte 17:00)

Søndag:

Ullern vs Lørenskog kl 12:00 (oppmøte 11:00 i garderobe 1)

*Styrke bein og overkropp kan gjennomføres


‘Successful people recognize what they don't have, and compensate for it. Unsuccessful people make excuses, and give up’
Uke 15 - Hjemme for lag 2, borte for resten

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2019

Da var første kamp vel unnagjort for lag 4, lag 3 og lag 1. På mandag starter lag 2 også. Husk å meld fra i tide om kampene krasjer med noe, og meld til riktig trener! Anders skal ha for lag 1 og lag 2, Jakob for lag 3, Lukas for lag 4. Lag 3 har ikke kamp denne uken, så ja, det stemmer det som står i ukeplanen. 

Og så ber vi om at dere alle forsøker å legge egne bursdagsfeiringer til dager da det ikke krasjer med (planlagt) aktivitet for laget. Om det er uunngåelig, så velg en dag der det krasjer med trening fremfor en dag der det krasjer med kamp. Nå vet jeg at den kampen som skulle egentlig bli spilt på fredag og som krasjet med en bursdag egentlig var flyttet, og da er det selvsagt lite å få gjort med det; det er på ingen måte denne bursdagen jeg klandrer for noe som helst nå! Jeg bare fremhever det for de kampene som ligger inne i terminlisten nå og som kommer på løpende bånd fremover. Gjerne sjekk terminlisten før dere planlegger bursdagsfeiringer. Hvis det f.eks. er en spiller på TG2 som skal feire, og som skal invitere mange fra TG3, er det også fint om man sjekker lag 4s aktivitet den dagen. Vi ønsker å ha med flest mulig mest mulig, vet dere! 😊 Anbefalte «bursdagsdager» fra vårt ståsted er lørdag ettermiddag/kveld og søndag kveld, uten at vi skal forsøke å diktere sånt i særlig stor grad. 

Legg også merke til at det ikke er trening denne onsdagen. Onsdag kommer ikke til å være en fast treningsdag fremover, da det er veldig mange kamper som har havnet på denne dagen. Vi vil i stedet ha en ekstra satsningsøkt lørdag morgen/formiddag.  TG3 trener nå på fredager fremover. Etter denne uka ønsker vi tilbakemelding fra TG3 som eventuelt ønsker mer aktivitet enn én trening og en kamp i uka: Er det passe, eller vil man trene mer?

Månedens spillere for mars er klare for nye tak i april! Fra venstre: Johannes Juvik Tveitnes, Niels-Henrik B. Kran og Mikkel B. Aasbrenn.

Ukens tema:

Høyt press og spill mot etablert forsvar. 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

KAMP – Ullern 2 vs. KorsvolL kl. 19:10 på Ullern. Oppmøte senest 18:40 på Ullern. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Markus, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Albert, Henke, Trym N, Nicco. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

KAMP – Ullern 1 vs. BMIL kl. 18:55 på Ferd stadion. Oppmøte senest 18:25 på banen på Ferd. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert

KAMP – Ullern 2 vs. Ready kl. 19:10 på Ready (Gressbanen kunstgress). Oppmøte senest 18:40 på banen på Ready. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Trym N, Henke, Markus. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

KAMP – Ullern 4 vs. Ready kl. 19:10 på Ready (Gressbanen kunstgress). Oppmøte senest 18:40 på banen på Ready. Tropp: Alle i TG3 

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Fotballsprinter

·Spill på så stor bane som mulig

·Konkurranse

A-laget serieåpner kl. 13. Anbefales for store og små å ta turen!

Søndag

Egentrening/fri

Mandag

KL. 15:00-16:30. Frivillig trening for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 12:00 samme dag. 

·Firkanter

·Avslutningskonkurranser

·Spill

Tirsdag

KL. 14:00-15:30. Frivillig trening for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 12:00 samme dag. 

·1v1

·Avslutningskonkurranser

·Spill

Onsdag

KL. 12:00-13:30. Frivillig trening på Hullebergmyra for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 20:00 kvelden før. 

·Ballmestring

·Avslutningskonkurranser

·Spill

+ konkurranse
Uke 14 - seriestart 2. div

Postet av Ullern Fotball den 30. Mar 2019

Da er det endelig seriestart i 2.div også!

Nye treningsdager: En 'vanlig' uke for TG1 vil være trening mandag, onsdag, fredag og kamp lørdag, mens TG2 vil ha mandag, kamp onsdag, fredag, og lørdag eller søndag. Tider vil variere litt fra uke til uke, men ikkje veldig.

Kommende uke er litt spesiell pga kamp onsdag for begge lag og Grancup søndag for lag 1. Mer info om den cupen kommer tirsdag/onsdag. 

Foreldremøte mandag: I og med at vi er blitt såpass mange nye blir det et kort (45 min) foreldremøte på mandag kl 18:00. Vi tenkte å kjøre en liten spillestilspresentasjon før Mads går kort gjennom status for kullet og litt fremtid. 

Styrketrening denne uken: I og med at det er kamp både onsdag og søndag blir det vanskelig med styrke bein denne uken. For de av dere som fortsatt ønsker å få gjort det så er etter økten mandag eller etter kampen onsdag den beste dagen for det. 


UKE 14

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken: Fabin G, Herman V, Ole-Christian Kran

Ordensmenn tg2 denne uken: Peder og Leo 

Oppgaver: Pumpe 23 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Høyt press + etablert angrep


Mandag:

Foreldremøte kl 18:00 i klubbhuset - spillestil + generell status for kullet

TG1 18:45: Video fra 18:45 i klubbhuset. Ekstensiv oppvarming, Spill 7v7/8v8 (Tema: Høyt press + etablert angrep).

TG2 16:30: Trening på hullebergmyra. Oppvarming med og uten ball, Posessionøvelse og Spill. 

Tirsdag:

Fri/egentrening

*Styrke: Overkropp gjør dere denne dagen

Onsdag:

1.div: Haslum v 05.1 kl 18:00 (oppmøte 17:15 på Haslumbanen). Tropp: Mikkel, Dugstad, Johannes, Olav, Ludvig, Sean, Trym, Gaas, Schneidt, Theodor HV, Theo, Fabian, Varden, OC, Støfring

2.div: Kjelsås vs 05.2 kl 20:15 (oppmøte 19:30 på Grefsen stadion) Tropp: Magnus, Nikolai, Max, William, Otto, Molly, Aasen, Bull, Erlend, Peder, BS, Bela, Thomas Due, Haakon, Victor, Leo, Shane, Peter

Torsdag:

*Styrke: Overkropp gjør dere denne dagen

Fredag:

Keepertrening kl 16.30  for Magnus og Nico

TG1-2 kl 19:00 (18:50)

TG1 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, struktur med fokus på etablert angrep, spill så stor bane som mulig (3x10 min)

TG2 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 1v1 og 2v2 omstilling & overganger, spill på så stor bane som mulig 7v7/8v8 (3x10 min) 

Lørdag:

Fri

Søndag:

Lag 1: Gran Cup - Mer info kommer

TG2 kl 13:00 - Oppvarming med og uten ball, passningsøvelse, spill + konkurranse


"The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather in a lack of will"

-Vincent T. Lombardi
Uke 14

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019

Sesongen er i gang for fullt, og dessverre har vi ikke fått den starten vi ønsket oss. Verken i form av resultater eller hvordan vi gjennomfører kampen ellers. Gode perioder, enkeltsituasjoner og et angrep her og der blir en mager trøst når helhetsinntrykket er tynt. Det får vi ikke gjort noe med nå. Men som vi snakker om på dagens møte får vi gjort noe med det som kommer. Denne uken gir oss noen svar på om vi klarer å samle oss å ha en god respons på hvordan de forrige ukene har vært. Møtet gir oss også noen viktige punkter å ta med oss inn i alle økter, BÅDE offensivt og defensivt. Gjør det! Vi trenere ser at mot gode lag å ha spillere på banen som man kan regne med, og laguttakene deretter. Denne uken kommer andre kamparenaer etter, og både jr2 og MSB er inne i ukeplanen.

Samle hodene våre nå, og gjøre alt vi som står i vår makt på feltet denne uken! 

Mandag 1.april: 
OBS: Møt opp i dress, vi skal ta noen kule lagbilder før økten!
Trening kl. 18:30.
Oppvarming: Prepp
Possession: Pressøvelse 2x3 min
EPE: 10x20 meter
9v9/11v11: 4x13 min

Jr2: Lyn - Ullern 2. Kampstart 20:15. 

Tirsdag 2.april:
Egentrening/fri.


MSB: Ullern 2 - Oslo City. Kampstart 20:15. 

Onsdag 3.april:
Trening kl. 17:00
Oppvarming
Rolle: Relasjonelt fokus
5v5/7v7: 4x3 min 

Torsdag 4.april:
Ullern - Skedsmo. Oppmøte 19:15. Kampstart 20:15. 

Fredag 5.april:
Trening kl. 17:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse 4v2
Possession 

Lørdag 6.april:
Egentrening/fri. 

Søndag 7.april:
Video kl. 11:00.
Trening kl. 12:00.
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse 8v3
11v11: Tema fra video
11v11: 2x8 min