Sommertrening J2011


Bli med på sommeruker med fotball og moro!


I Ullern Fotball benytter vi starten og slutten av sommerferien både til å ha mye moro, få enda flere og nærmere venner, og bli enda litt flinkere i fotball. Disse ukene (i år 25, 32, 33) er det normalt sett flest deltagere første og siste uke. Således er følgende planlagt for jentene:

Uke 25: Egne jentegrupper med samarbeid på tvers av et par kull

Uke 32: Vi arrangerer spillerutviklingsuke for jenter sammen med Røa. Mandag, onsdag og fredag er på Røabanen med Røas trenere, mens tirsdag og torsdag er på Ullernbanen med Ullerns trenere. Spillere fra andre klubber inviteres også. Dersom man heller vil være sammen med guttene på Ullernbanen er man hjertelig velkommen til det.

Uke 33: Egne jentegrupper med samarbeid på tvers av et par kull

Invitasjon for hver uke går ut til alle via arrangement på lagets Spondgruppe. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.

Priser er 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16. Utover treningsgjennomføring i rammer som er godt kjent for barna fra sin hverdag i klubben, innebærer sommerukene:

- Spill i oppblåsbare 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802
- Turneringsspill på slutten av hver dag alle ukene, med lag som holdes gjennom hele uka. Finalespill fredag etter lunsj.
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk med kun sunne alternativer hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset knyttet til temaer vi jobber med. Det er inspirerende å se hvordan de beste i bransjen utfører det vi skal ut å øve på!


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!