Uke 1 - Starten på ei morsom reise

Postet av Ullern Fotball den 29. Des 2021

Velkommen tilbake! Håper alle har hatt ei god jule- og nyttårsfeiring, at store og litt mindre har ladet batteriene og gjort seg klar for de utfordringer og oppgaver som ligger foran oss i det nye året. 2022. Jeg kjenner allerede at dette kan bli et veldig morsomt fotballår. Vi skal på camp, vi skal til Danmark, vi skal på cup og vi skal spille svært mange fotballkamper. Det er bare å spenne setebeltene, for her kjører vi på!

De første ukene blir vi nok litt påvirket av koronarestriksjonene i form av at det ikke er mulig å spille kamper mot andre lag enda. Vi skal som før være fleksible og likevel sørge for at spillerne får spilt en del internkamper og lignende. 

Taktisk tema: Etablert forsvar lavere i banen (1) + sjanseskaping (2)

Mandag

Kl. 16:30-17:45. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med EPE
 • Pasningsøvelse: Rondo med småmål 4v2/5v2
 • Spilløvelse: Spill i overtall/undertall (lavt press i fokus)
 • Spill på mellomstor bane (5v5-7v7)

Tirsdag

Kl. 20:30-22:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming & EPE
 • "Vanlig" possession (3v3+3/4v4+2/4v4+3)
 • Position-øvelse på større bane
 • Spill på så stor bane som mulig (7v7-8v8)

Onsdag

Kl. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming (prepp) og EPE
 • 2v2+1 med retning (linje eller småmål å score på)
 • Bølgeøvelse
 • Spill på kvart bane - 5v5-6v6

*Fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

TG1: ØKT UTSATT TIL LØRDAG PGA. SNØ PÅ BANEN. Se Messenger for info. 

Lørdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Søndag

KL. 09:00-10:30 Trening for TG1 i Valhall Arena:

 • Oppvarming (prepp) og EPE
 • Pasningsøvelse: Rondo mot småmål/linjer
 • Spilløvelse med fokus på lavt press og spill mot lavere press
 • Spill på så stor bane som mulig (3 kamper 9v9-11v11)
 • Styrke bein

Uke 1 - Endelig er vi igang igjen!

Postet av Ullern Fotball den 27. Des 2021

Da har du forhåpentligvis fått tatt så mye eller lite fri som akkurat du har hatt behov for og er ladet opp for et nytt år med lek og moro. Ofte blir nyttårsforsett omtalt i noe negative ordlag, men i vår verden er det ikke så dumt og det kan ofte føles helt naturlig å gå inn i et nytt år med nye målsettinger og strategier både som menneske og som fotballspiller. Ofte vil de to ha mange ting til felles. 

Vårt neste store høydepunkt er treningsleir i uke 8 der vi skal reise nedover med nesten 40 spillere pluss trenere, vi krysser fingrene for at vi kan kjenne lukten av nyklippet gress i februar. 

Frem til den tid er vår base på Ullern der vi skal kose oss med gode økte på raskt gress med rim og om ikke lenge får vi håpe vi også får lov å avvikle første treningskamp. 

Så ønsker alle et godt nytt år fra meg, Ingo, Marius, Ole og Dennis. 

Tirs 4.jan

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo på små områder + aktivering/dynamisk tøying, possession 4v4+3 på liten plass og spill 9v9/11v11 på halv bane. Ferdig kl.20.30. 

Kl.20.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkanter, 2v2 og spill. Ferdig kl.22.00. 

Ons 5.jan

TG.1 og 2 - Fri/egentrening

Tors 6.jan

Kl.19.00 - Trening TG.2. Innhold: 4v2 med mål, spill og konkurranse. Ferdige kl.20.30. 

Kl.19.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo på mellomstort område + skadeforebyggende, spilløvelse og spill 11v11. Ferdige kl.21.30. 

Fre 7.jan

Kl.20.15 - Trening TG.1. Innhold: Spilløvelse + skadeforebyggende, spill mot et mål øvelse (inn i slottet med kontroll og forsvare mål/hindre mål) og spill 4v4/5v5 på to baner. Ferdige kl.22.15. 

Lør 8.jan

TG.1 og 2 - Fri/egentrening

Søn 9.jan

Kl.16.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, 1v1 og spill. Ferdig kl.17.30. 

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: 2v1 øvelse, 4+1v2 øvelse mot 2 småmål, spill på offensiv halvdel 6v6/7v7. Ferdig kl.17.30. 
Uke 1 - Let`s go!

Postet av Ullern Fotball den 27. Des 2021

 Med sesongstart første uke i april er det ikke lenger til vi sparker 2022 sesongen i gang. Vi gleder oss masse til det! Før første seriekamp har vi 3 måneder til å bli litt bedre i fotball både på trening og i treningskamper, og vi skal bruke disse 3 måneder bedre enn alle andre!

Tema: Skåre mål

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, possession, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball
* Fin dag for gjennomføring av styrkeprogram

Fredag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, deløvelse, spill. 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball
* Fin dag for gjennomføring av styrkeprogram

Søndag

Kl. 19.00-20:30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: oppvarming, 3v2/4v3, spill. 
G17: Et fullverdig sportslig tilbud

Postet av Ullern Fotball den 25. Des 2021

I Ullern Fotball har vi de siste årene hatt et klart mål om at G17 skal være et naturlig trinn mellom G16 og G19. Det vil alltid være noen som kan ta steget rett opp til G19, men for mange er det behov for litt mer tid og da trenger spillerne et sportslig opplegg som gir de alle muligheter til å ta det steget i sitt tempo. 

Årets G17 gruppe er allerede godt i gang og det er svært gledelig at også flere 18 åringer er blitt med i opplegget. Dette gir oss et solid antall spillere som ønsker å trene mye og med den kvaliteten vi ønsker i våre treningsgrupper. 

Trenerteamet for 2022 sesongen er for lengst på plass med Dennis Berg Smalsundmo som hovedtrener og Tobias Fjellbakk som assistent. Begge tungt involvert i Ullern Fotball mens de prøve å få studert litt ved siden av. 

Hovedtrener Dennis Berg Smalsundmo er mer enn klar for å ta fatt på en ny sesong

Dennis Berg Smalsundmo. 

 G16 TG.1 hadde forrige sesong både lag i G16 1. divisjon og G19 2. divisjon. Det ble spennende til siste slutt i G16 1. divisjon, hvor det ble en solid 2. plass bak Kolbotn. I G19 2. divisjon ble det tøffere motstand, men neste sesong vil det bli nye muligheter i samme divisjon, hvor det skal legges til rette for opprykk til G19 1. divisjon! Med en gjeng som dette, vil mulighetene være store.

På neste års G17 vil det bære et stort preg av spillere som vil ta et stort steg som lag og egen utvikling. Derfor har allerede 4 spillere fra fjorårets G17 blitt med oss, for å fortsette den gode utviklingen og ta større steg som individ. Derifra er veien åpen for alle som vil opp på årets G19! Samtidig har Ullern sitt A-lag rykket opp til toppfotballen, noe som gir spillerne masse mål å strekke seg etter (om det er ønsket). Parallelt blir det gøy, både på og utenfor fotballbanen.


I uke 8 (om ikke dette viruset setter en stopper for all reising) vender gruppen nesen mot Spania og nærmere bestemt Ullern Fotball sin faste base for G16, G17 og G19 i vinterferien - Salou. En drøy time sør for Barcelona blir det en full uke med profesjonelle rammer der alt fokus og energi kan brukes på å forberede seg optimalt til trening, trene på ekte gress og alle detaljer rundt som en ikke alltid får tid til i en normal hverdag med skole og annet som tar sin tid. 

Om du leser dette og har lyst å teste ut vårt tilbud så er du velkommen til å kontakte oss for en nærmere prat og et eventuelt prøvespill 

Dennis nås på: 

Telefon: 97 61 98 10

E-post: densmal@me.com 
J2007 - Første sesong gjennomført som Ullern/Ready

Postet av Ullern Fotball den 17. Des 2021

J2007 har nå gjennomført sin første sesong som Ullern/Ready. Etter hektiske måneder med seriespill i 2 divisjoner + OBOS-cup ser nå disse jentene tilbake på en vel gjennomført sesong og en god start på samarbeidet mellom Ullern og Ready.

En ny treningshverdag

De trives bedre i treningshverdagen nå enn før samarbeidet kom i gang. Blant annet på grunn av økt mengde, men også at antallet spillere har doblet seg. Videre sier de at kullet som enhet passet veldig godt sammen da det som har manglet tidligere kom fra motsatt klubb, dette gjelder begge veier.

Nye venner

Det å skulle møte opp på trening med 15-20 nye spillere som du ikke kjenner fra før var nytt og kjentes litt skummelt til å begynne med. Dette gikk overaskende fort over og nå er vi en sammensveiset gjeng som har det moro med fotball sammen.

Sesongen 2021

For jentene endte det med opprykk til 1.divisjon, etter en 2.plass årets seriespill. Det mener de selv forklares av mye trening og stor forbedring utover sesongen. Kampene de husker best var mot Røa og Heming, som var de største utfordringene denne sesongen. Kampene som huskes best er de som ble tapt, men selv sier de at erfaringene fra de kampene har hjulpet dem og kommer til å hjelpe dem i framtiden.

I OBOS-cup ble det stopp mot KFUM i semifinalen. Før det var det spennende runder mot Årvoll og Vålerenga. Begge kampene endte 2-2, men vi gikk heldgivis videre etter straffesparkkonkurranse begge gangene. Det var første gang vi opplevde straffesparkkonkurranse og det var stressende. Men, en erfaring rikere.

Oppfordring til andre kull som nå er Ullern/Ready

Kristine Askim har en klar oppfordring og sier at det handler om å møte opp på trening, være åpen og ha et ønske om å bli kjent nye jenter. De har fotball som felles interesse, ha det gøy med fotball sammen, så har dere mange morsomme år i vente!


MSA: Nergaard skadefri og klar for ny sesong!

Postet av Ullern Fotball den 14. Des 2021

Tilbake for fullt.

Nergaard signerte for Ullern i desember 2020 og var da klar for å ta opp kampen om spissplassen, men allerede i februar 2021 merket han at noe var galt med kneet.
- Jeg følte meg veldig bra når jeg kom til Ullern, men i februar merket jeg smerter i kneet som jeg hadde operert i 2018. Det viste seg at jeg måtte sy roten til menisken, noe som ville holde meg ute i 6 måneder. Så i mai ble jeg operert og sesongen var da mer eller mindre over for min del. Men jeg hadde et mål om å rekke spilleminutter i sesongen som var og jeg rakk å få med meg siste kampen for sesongen for Ullern 2. 

Du har vært i full trening nå et par måneder, føler du at du nærmer deg toppformen igjen?
- Jeg merker at det blir bedre og bedre, men jeg har enda en vei å gå. Jeg har jo en stor kropp som skal koordineres, så jeg trenger litt mer tid. Men med 4-5 måneder med pre-season, så skal jeg være skarpere enn noen gang når sesongen starter. 

Skadeplagene og veien videre
Allerede som 17-åring fikk Thorvald sin første alvorlige kneskade. En skade som skulle vise seg å holde han ute fra fotballen i 1,5 år.
- Jeg trente da med a-laget til Asker og på denne tiden gikk jeg på NTG og trente først fotball på morgenen der, før jeg hadde styrkeøkt og påfølgende trening med Asker. Så det er mulig at det ble for mye og at det var derfor det skjedde. Vi hadde en possession øvelse hvor jeg skulle snu meg å gå i press. Så satt foten fast i bakken og jeg kjente det bare knaset i kneet. Det visste seg da at både korsbånd og menisken var røket. Og på grunn av komplikasjoner i arrvevet så var jeg ute i 1,5 år. 


Når Thorvald kom tilbake igjen fra skaden var veien lang for å få spilletid i Asker og han bestemte seg da for å ta en overgang til Ready. Og i sin første hele sesong nettet han 9 mål på 24 kamper og ble dermed toppscorer i 2017-sesongen. Men også denne sesongen skulle ikke gå helt knirkefritt, i en av sesongens siste kamper mot Gjøvik-Lyn ble han taklet og måtte gå av med skade tidlig i kampen. Det viste seg at ytre leddbånd i kneet var røket og nye 4-5 måneder ventet på sidelinjen.
En sulten Thorvald var klar til å fortsette utviklingen sin i Ready i 2018, men det skulle vise seg å bli en vanskelig sesong hvor han igjen måtte tilbringe tid på sidelinjen.
- Jeg begynte å føle smerter i menisken igjen som jeg hadde operert, dette går det jo an å spille med, men du blir veldig hemmet av smertene. Så da ble det bestemt at jeg måtte fjerne menisken, hvilket betydde at nye 5 måneder i treningsrommet ventet. Når jeg da kom tilbake var jeg ikke i form, pluss at vi hadde en annen meget god spiss i Finn Badou Jor som scoret bra med mål, så det ble bare med noen innhopp den sesongen. Endelig skadefri 

Etter en ødelagt 2018-sesong så skulle Thorvald igjen vise hva han var god for. Finn var dratt til Ullern for å score mål der, mens oppe på Gressbanen var det en annen rask og sterk spiss som begynte å finne formen for alvor.

i 2019 var jeg endelig helt skadefri og jeg merket at jeg ble bare bedre og bedre utover sesongen. Spesielt siste halvdel av sesongen var veldig bra. Jeg endte vel på 13 mål i serien og scoret blant annet hat-trick mot Frigg husker jeg. Så da følte jeg meg sterkere og bedre enn noen gang. 


Kjelsås og Corona

Den gode sesongen hadde blitt lagt merke til oppe på Oslos tak som de liker å si, og trener for Kjelsås, Eivind Kampen kunne gjerne tenke seg en rask og sterk spiss i laget sitt. Thorvald følte seg klar for å ta et steg opp og meldte overgang til Kjelsås. Men lite visste man da at sesongen 2020 skulle bli en helt spesiell sesong. 

- etter sesongen jeg hadde hatt med Ready følte jeg meg mer enn klar for å prøve meg i 2.divisjon. Og jeg syns det gikk veldig bra i de treningskampene vi rakk å spille før nedstengingen. Vi spilte da blant annet mot sterke motstandere fra Obos ligaen og jeg følte jeg hadde nivået inne. Dessverre så ble det jo full nedstenging og når vi endelig kunne trene å spille kamper igjen så var jeg ikke samme form som jeg hadde vært. Så det ble bare med to innhopp i den amputerte sesongen vi spilte. Overgangen til Ullern

Som tidligere nevnt så ble dessverre ikke første sesongen helt som planlagt, men nå ser Thorvald fremover og er klar til å ta fatt på ny sesong.
- jeg gleder meg veldig til sesongen starter og jeg tror vi har et lag som kan matche enhver motstander i serien. Så jeg tror vi kommer til å slå godt fra oss selv om det er en divisjon opp. 
For min del hadde jeg selvfølgelig håpet at vi skulle få møte Asker og Kjelsås og et hadde også vært gøy med et Oslo derby, men uansett så blir dette veldig spennende. 

Hva er ambisjonen din for kommende sesong?
- jeg håper at jeg får mitt endelige gjennombrudd i 2.divisjon. I og med at oppholdet i Kjelsås ikke ble noen personlig suksess, så håper jeg at jeg får vist hva jeg kan denne sesongen. 

Er det noen andre unge spillere på laget du tror også kan få sitt gjennombrudd i kommende sesong?
- ja, jeg tror Alexander Nilsen kommer til å få en god sesong. Han har en sterk mentalitet og masse ferdigheter, så han tror jeg kan bli ordentlig god. Også må jeg nevne kanskje min favorittspiller i Ullern, Magnus Fosen. Selv om det kanskje ikke kan kalles et gjennombrudd siden han spilte mer eller mindre fast i sesongen som var, så har jeg tro på at også han vil bli bare bedre og bedre. 


Stor som liten
Akkurat som nå så raget Thorvald et hode over de andre også i barn og ungdomsfotballen. Bildet er tatt fra G13 laget til ØHIL hvor han blant annet spilte med landslagspiller og Belgia proff Andreas Hanche-Olsen, som for øvrig er bror til vår egen Christian Hanche-Olsen.
- Jeg begynte å spille fotball for Hosle når jeg var 5 år også ble vi senere slått sammen til Øvrevoll Hosle. Der var Pappa med som trener i barneårene og etter hvert som jeg ble eldre gikk han over til å følge opp laget jeg spilte på som oppmann. Så han har fulgt meg opp hele veien og er jo også med her i Ullern. (Per Nergaard som er lagleder for a-laget er også Pappa til Thorvald. Red.anm)
Så han har både støttet og kritisert meg når jeg trengte det. Han visste at jeg hadde veldig lyst å bli god i fotball, så han har alltid pushet meg i riktig retning. Jeg har alltid ønsket å drive med fotball og det har aldri vært slik at jeg har vurdert å gjøre noe annet. Og slik føler jeg det fortsatt. Selv om jeg har hatt tanken i hodet når jeg har vært skadet at hvis jeg blir skadet igjen så gir jeg meg. Men den tanken klarer jeg ikke å følge og har derfor gått på med opptrening igjen når jeg har blitt skadet. 

Vi ønsker Thorvald Storm Nergaard en riktig god jul og lykke til med sesongen som kommer! 
Ukeplan uke 50

Postet av Ullern Fotball den 12. Des 2021

Heisann! Da tar vi fatt på det som i utgangspunktet blir siste treningsuke i kalenderåret 2021. Ryktene går om en god treningsuke i uken som var, selv om forholdene var utfordrende til tider, spesielt på torsdag. Som dere vet, og undertegnede kan skrive under på, så er det fort gjort å ryke på sykdom nå for tiden, og selv om man ikke har noen garantier, er det viktig at vi gjør det vi kan for å holde oss friske. Det inkluderer nok og varme klær, spise nok og riktig og nok søvn så langt det lar seg gjøre. 

Jeg tar sikte på å delta igjen denne uken, så sørger vi sammen for at vi får en strålende treningsuke. 


Mandag. Trening på Fossum, 18.30 - 20.00

 • Boks + skadeforebyggende 
 • Småbane 5v5 /6v6
 • 9v9 

Tirsdag. Trening på Heming, 20.30 - 22.00

 • Boks + skadeforebyggende
 • Småbane
 • Spill

Onsdag: Fri

Torsdag. Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Boks + styrke
 • Avslutninger
 • Spill og/eller turneringsspill. 

Fredag: Juleferie :) 
Uke 50: Årets siste normale treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 12. Des 2021

Jula nærmer seg men først skal vi gjennom en siste treningsuke og så håper vi på litt mindre snø mens vi trener og har kamp. Værmeldingen tyder på bedre fotballforhold kommende uke. 

Minner om betaling av grunnavgift og sats for sommer som forfaller 1.januar, vi setter stor pris på alle som kan betale i god tid før det. Gir oss mindre purrejobb like over nyttår. 

Dessverre er covid med ny variant også klar for jul, så vi velger å være forsiktige med samlinger/julebord nå rett inn mot jul og tar det heller igjen over nyttår når ting er roet seg noe forhåpentligvis. 

Tir 14.des

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Ferdige kl.20.30. 

Kl.19.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkanter, skuddkonk og spill. Ferdige kl.21.00. 

Ons 15.des

Kl.20.30 - Trening TG.1. Innhold: Ferdige kl.22.00. 

Tors 16.des

Kl.17.00 - G19 vs MSA

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Ferdige kl.20.30. 

Kl.19.00 - Trening TG.2. Innhold: Lagkonkurranse og spill. Ferdige kl.20.30. 

*Felles enkel mat og drikke ute etter siste økt før jul. 
Uke 50 - Siste uke (og kamp) før juleferie!

Postet av Ullern Fotball den 11. Des 2021

Da går vi inn i siste uke før juleferie. Som det ble sagt på fredag så vil det ikke bli gjennomført noe julebord i uke 50 (som planlagt) pga. covid-situasjonen. Likevel kan (og skal) vi fortsette å trene godt opp mot kampen mot Korsvoll, en skikkelig test før vi lar jula sige innpå!
The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will. - Vince Lombardi

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag. 

Ordensmenn denne uken TG1: Ludvik M, Fredrik R, Fabian G og Johannes A


Tema: Oppbyggende spill mot høyt press

Uke 50

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse 
 • Pasningsøvelse 4v2
 • Spill 4v4 (4-lags)

*Økta filmes i Spiideo fra 20:50

Onsdag 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Uklart innhold

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein

**Økta filmes i Spiideo

Torsdag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag 

Trening TG1, 18:30 – 20:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Uklart innhold

*Økta filmes i Spiideo

Lørdag

Juleferie!

Søndag

Juleferie! 

Uke 50 og 51 - Juleavslutning

Postet av Ullern Fotball den 11. Des 2021

Da går vi inn i årets siste halvannen uke med fotball. I tillegg til mye moro med treninger og kamper, skal vi ha en felles juleavslutning. I år som i fjor holdes den utendørs, av åpenbare årsaker. Pass på at du setter av litt tid etter økta tirsdag 21. desember, slik at du får vært med på opplegget sosialkomiteen har stelt i stand for oss. 

Vi ønsker videre alle en riktig god julefeiring og et godt nytt år når den tid kommer. Vi gleder oss til fortsettelsen på Ullern G2007 i 2022!

Mandag

Kl. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Position-rondo (rondo i ca. formasjon)
 • Spill på trang bane
 • Fotballtennis

Tirsdag

Kl. 20:30-22:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Possession (3v3+3)
 • Position-øvelse på større bane
 • Spill på så stor bane som mulig (7v7-8v8)

Onsdag

Kl. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • 2v2+1 med retning (linje eller småmål å score på)
 • Spilløvelse (mellomstor bane)
 • Småbanespill u/støtte til keeper

*Fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL. 18:30-20:00 Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Possession: 5v5+3
 • Spilløvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

KL. 14:00-15:30 Internkamp for TG1 på CC Vest Arena. Kampstart kl. 14:30, oppmøte ferdig skifta og klar kl. 14:00. 

Søndag

TG1: Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp

Mandag

TG1: Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

Kl. 18:30-20:00. Trening for TG1 og TG2 på CC Vest Arena. Innhold TG1:

 • Oppvarming
 • Rondo
 • Spill
 • Konkurranser


KL.20:00: Juleavslutning for begge grupper! :-D Se Spond for in
Uke 50 - Siste uke før juleferie

Postet av Ullern Fotball den 10. Des 2021

Da tar vi juleferie fra og med fredag denne uken. Det skal være gode muligheter for å stikke opp på banen og ha egentrening enten alene eller med en gjeng, spesielt i den tiden vi vanligvis har trening :)Håper alle får en fin ferie med familie og venner! Vi er da tilbake på feltet tirsdag 4.1 kl 18.00!
 
God jul og godt nyttår!

Tema: Skåre mål

Utstyrsansvarlige


Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, pressøvelse, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, possession, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16.45-18:15 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, deløvelse, spill.

Lørdag

Juleferie / Egentrening med ball

Søndag

Juleferie / Egentrening med ball
PostNord avdelingene 2022 er klare!

Postet av Ullern Fotball den 10. Des 2021


Avdeling 1
Ullern slapp unna forhåndsfavoritten Ull-Kisa i sin avdeling, men skal opp mot sterke lag som Strømmen, Arendal og Egersund.
Strømmen rykket ned fra Obos denne sesongen, mens Arendal og Egersund ble henholdsvis nummer 2 og 3 i PostNord avdeling 2.

Avdelingsoppsett PostNord 2022

Avdeling 1
Strømmen
Notodden
Odd 2
Fløy
Sotra
Øygarden
Moss
Ørn-Horten
Egersund
Kvik-Halden
Vard Haugesund
Staal Jørpeland
Ullern
Arendal

Avdeling 2
Hødd
Alta
Brattvåg
Levanger
Træff
Ull/Kisa
Asker
Bærum
Frigg Oslo
Gjøvik/Lyn
Vålerenga 2
Eidsvold Turn
Tromsdalen
Kjelsås

Spennende oppsett
Hovedtrener Didrik Bjella syns oppsettet er spennende med mange lag man ikke har møtt noe særlig tidligere.
- Jeg syns det er litt synd at vi ikke får noen oppgjør mot Oslo lagene. Dette er kamper som potensielt kunne trukket bra med publikum og det er alltid gøy med lokaloppgjør. Til gjengjeld er det også morsomt å møte lag man ikke har møtt noe særlig tidligere, så vi ser absolutt frem til sesongen starter. 

Er det noen lag du mener skiller seg ut som topp og bunn?
- Nå skal jeg innrømme at vi ikke kjenner alle lagene i vår avdeling like godt, enda. Men jeg ser for meg at Arendal og Egersund er lag som kommer til å kjempe i toppen. Litt usikker på hvor sterke Strømmen blir, men det er klart at de også som nedrykket fra Obos blir et lag å regne med i toppen. Når det gjelder nedre halvdel av tabellen er det naturlig å tenke at opprykkslagene inkludert oss selv må kjempe for å holde seg i ligaen. Det er en betydelig nivåforskjell på andre og tredje divisjon, så det blir en annen verden for lagene som rykket opp og er veldig vandt til å vinne fotballkamper til plutselig kjempe knallhardt for hvert eneste poeng. 

Hva tenker du om målsetningen foran neste sesong?
- Først og fremst så er selvfølgelig målsetningen vår å holde oss i divisjonen. Men samtidig så vet vi at vi har god kvalitet i troppen og flere unge spillere som vi håper og tror vil ta ytterligere steg fra 21-sesongen, så jeg håper vi skal kunne kjempe om en plass på øvre halvdel av tabellen.  


Vær en Ullernvenn!

Postet av Ullern Fotball den 8. Des 2021

Vær en Ullernvenn, bli med å bidra til Ullern Fotball 
Til tross for at Ullern IF i sitt samfunnsoppdrag aktiviserer over 1000 unge medlemmer i fotball hver eneste dag er vi å regne som en liten fisk i et stort hav, og innen fotballen konkurrerer vi om oppmerksomhet og støtte med sterke navn som Stabæk og Lyn i vårt nærområde. I motsetning til hva mange kanskje tror - at Ullern Fotball er synonymt med overflod av ressurser- er vi en klubb som må snu på hver eneste krone. Og det skal vi fortsette med!   
Men for å kunne opprettholde vår gode drift og også utvikle den til det beste for bydelens innbyggere, trenger vi økonomisk støtte fra alle våre gode venner. Derfor oppretter vi nå Ullernvennveggen. Gir du et bidrag til oss lover vi at pengene vil brukes fornuftig til utvikling av anlegg, sportslig satsing og nesten døgnåpent bruk av Ullernbanen som et sunt og aktivt møtested. 
• Kan du bidra med 1000 kroner å bli en Ullernvenn? 
• Eller kan du bidra med 5000 kroner å bli en Ullern perlevenn. 
• Eller om du har litt ekstra følelser for det vi gjør for barn og unge i bydelen kan du kanskje bidra med 10 000 kroner å bli en Ullern hjertevenn?  
Alle våre venner får navnet sitt på våre nettsider, samt på en fysisk vegg i tilknytning til Ullernbanen. Ønsker du å være en hemmelig venn, respekterer vi selvsagt det😊 
Ta kontakt med sportslig leder Magne Aarvik (magne@ullern.no - Tlf. 47265966) eller daglig leder Tage Hoseth (tage@ullern.no - Tlf. 9152541) dersom du vil være en venn. Og hvis du ønsker og har mulighet til å bidra med mer, vil vi også gjerne høre fra deg.  
Heia Ullern!Abdel-Hedi Ali signerer for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 7. Des 2021


"Ny" midtstopper klar for Ullern
Abdel-Hedi Ali med 10 kamper for Ullern i 2016-2017 returnerer nå til Ullern og er klar for 2022-sesongen. Hedi spilte forrige sesong i Bjarg i 3.divisjon avd. 4. Den høyreiste midtstopperen spilte ungdomsfotball i Oppsal før han dro til Tunisia og spilte for Esperance Sportive de Tunis frem til han returnerte til Oslo og Ullern i 2016. Før Bjarg har han også vært i Gjelleråsen og Bærum, pluss et bittelite opphold i Ready. 
- Abdel-Hedi er en spiller vi har fulgt med en god stund og han var aktuell også før 2021-sesongen uten at det ble noen overgang. Nå er vi glade for at han er på plass foran neste sesong, sier hovedtrener Didrik Bjella. 

Hedi selv var også meget fornøyd med at overgangen var klar og at han igjen skulle ikle seg Ullern drakt.
- Jeg føler at Ullern er en klubb i utvikling og på vei opp, og det er noe jeg gjerne har lyst å være en del av, og forhåpentligvis hjelpe laget med å nå målene sine. Jeg tror laget er sterkt nok til at vi skal kunne kjempe om en plass på øvre halvdel neste sesong, selv om vi er nyopprykket. 

Rask og duellsterk
- Hedi er en rask og duell sterk stopper som også er god med ballen i beina. Og vi mener han er en spillertype som vil passe veldig godt inn med måten vi ønsker å spille fotball på, sier Bjella. 

Vi ønsker Abdel-Hedi Ali hjertelig velkommen tilbake til Ullern og han blir å ikle seg trøye nummer 5 i året som kommer!
Hoseth og Brauti klar for semifinale i kveld!

Postet av Ullern Fotball den 6. Des 2021

                   Håkon Helland Hoseth og Jonas Vatne Brauti før kveldens kamp mot Fredrikstad
3 hinder igjen fra Eliteserien 2022
Både Hoseth og Brauti har gått gradene i Ullern Fotball før de tok steget opp i norsk toppfotball.
Jonas Vatne Brauti (f.99) debuterte for Ullern i PostNord i 2016 og spilte 33 kamper for Ullern før ferden gikk videre til Stabæk foran 2019 sesongen. I sommer valgte han å ta turen til KFUM Oslo i Obos-ligaen hvor han nå sammen med en annen vaskeekte Ullern gutt, Håkon Helland Hoseth (f.99) kjemper om den siste plassen i neste års Eliteserie.

Etter å ha slått Sogndal 1-0 i kvartfinalen så er de nå klare for semifinale mot Fredrikstad i kveld. En kamp som for øvrig vises klokken 18:00 på Eurosport.
Vinner KFUM denne kampen så er det finale mot Jerv. Og vinneren av den kampen skal møte laget som havner på kvalikplassen i Eliteserien for endelig å avgjøre hvem som får den siste plassen i neste års Eliteserie.

(Bilde: Håkon Helland Hoseth 2019. Foto: O. Helland)


97 kamper for Ullern
Håkon debuterte helt tilbake i 2015 og rakk hele 97 kamper for Ullern før ferden gikk videre til KFUM og Obos ligaen i 2020 hvor han nå står med 44 kamper for KFUM.
Han er også en del av den gylne 99-generasjonen som i tillegg til Hoseth og Brauti også har Felix Horn Myhre som nå spiller i Brann.

Dere har stabilisert dere i Obos ligaen med 4.plass i 2019, 8.plass i 2020 og nå 5.plass i 2021. Og dette med et budsjett som er langt lavere enn de fleste lagene i ligaen. Hva er det som gjør at KFUM presterer på et så jevnt og høyt nivå?
- Det er jo på banen at resultatene kommer, hvis man klarer å gjøre den delen bedre enn motstanderne gir det et veldig godt utgangspunkt for å hente mange poeng. Når de frivillie i klubben i tillegg hjelper til med rammene rundt gjør det oss til et godt fotballag. 

Ullern skal neste år spille i PostNord ligaen, hva tenker du om mulighetene for Ullern til å hevde seg der? 
- Ullern tror jeg kommer til å klare seg bra i 2.divisjon neste år. De har satt sammen et sterkt lag og hadde en veldig god sesong i år. En ubeseiret sesong gir et veldig godt utgangspunkt til neste sesong. Det blir selvsagt en tøffere sesong, men det skal ikke mye til før Ullern etablerer seg som et godt lag i PostNord, ingen tvil. 

Semifinale mot Fredrikstad i kveld, hva blir nøkkelen for at dere skal gå seirende ut av denne kampen? 
- For vår del, kampen mot Fredrikstad, har vi også et godt utgangspunkt. Vi har spilt god fotball i det siste, og resultatene har fulgt med. 
Når vi er på vårt beste kan vi slå hvem som helst, så det gjelder å pushe det nivået i kveld, så tror jeg vi kan utsette ferien litt til. 

Hvor viktig har Ullern vært for din spillerutvikling?
- Ullern har vært veldig viktig for min utvikling, gode sportslige rammer, gode trenere og alltid gode medspillere som pushet hverandre. Så må jo absolutt den individuelle oppfølgingen gjennom blant annet samarbeidet med Bix nevnes som ga meg utrolig mye.


Brauti tror på seier
Også Brauti tok seg tid til å svare på noen spørsmål fra oss.

Hvordan har overgangen vært fra Stabæk til KFUM?
- Jeg er veldig fornøyd med overgangen til KFUM. Jeg tror det var bra med et miljøskifte og jeg setter stor pris på sjansen jeg har fått i KFUM. 

Det er sterk kamp om keeperplassen i Kåffa og du måtte godta å sitte på benken de første kampene, men nå har du stått de 5 siste og dere er ubeseiret i alle de kampene Føler du at du er inne i din beste periode i karrieren?
- Jeg har fått mye spilletid i 4.divisjon og Obos ligaen som jeg ikke har gjort siden Ullern tiden. Det hjelper veldig på og jeg føler jeg er i stadig utvikling og håper det skal fortsette videre.

Semifinale mot Fredrikstad, hva tenker du om kveldens kamp?
- Jeg tror det blir en jevn kamp som kan bikke begge veier, men tror vi drar det lengste strået. 

Vi ønsker de begge lykke til og minner igjen om at kampen kan sees direkte på Eurosport klokken 18:00 i kveld! 
Uke 49 - On the road again!

Postet av Ullern Fotball den 6. Des 2021


Da var vi endelig i gang igjen. 2022-sesongen, come at us! Jeg håper alle har hatt en fin fotballferie, og at samtlige er klare for nye tak inn mot en ny sesong. Vi trenerne gleder oss enormt, og håper dere andre gjør det samme. Som vi sa på foreldremøtet og spillermøtet før ferien, er det fritt frem til å ringe meg eller Mads om man har spørsmål om ting og tang. Vi går også i gang med spillersamtaler denne uka, og vil gi ut skriftlig tilbakemeldinger til alle før jul. Merk at foreldre er veldig velkomne til å stille på samtalen, såfremt spilleren selv ønsker det. 


Mandag

Kl. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: 7/6v4
 • Spilløvelse: 7v7/8v8+2
 • Spill på mellomstor bane (5v5-7v7, 2x2-4 min.) 

Tirsdag

Kl. 20:30-22:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Pasningsøvelse: 2v2+1/3v3+1
 • Bølgeøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Kl. 19:30-21:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • 2v2 omstillingsspill
 • Spill 4v4/5v5

Onsdag

Kl. 18:30-20:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • 4v2 med retning
 • Possession
 • Spill 4v4/5v5

Egentrening/fri for TG1

*Fin dag for styrke bein

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein

Fredag

KL. 18:30-20:00 Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming og liten possession
 • Possession/position-øvelse (tredjemann i fokus)
 • Spilløvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

KAMP - Ullern vs. Vålerenga rekrutt kl. 18:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:10 i garderobe 7. Tropp: 


Keepere: Teo & Matta
Høyrebacker: Trym & Emil
Stoppere: Luca, Marius, Nicco
Venstrebacker: Utheim & Simen
Sentrale: Kiki, Samuel, Peder, Aksel
Høyrekanter: Lucas & Albert
Venstrekanter: Paul & Markus
10ere: Steen, Jone & Alex
Spisser: Moe, Ibra, Jokke


Søndag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med ball 
 • Sprints/skudd
 • Spill storbane 

Egentrening/fri for TG1
*Fin dag for styrketrening overkropp 


 
Uke 49 - nytt tema og nye muligheter til å bli litt bedre

Postet av Ullern Fotball den 5. Des 2021

Olav Sætre er en av de som har blitt tatt med i kapteinsgruppa på G17 TG1. Her ser vi litt hvorfor. 

Det ble ikke det resultatet som var ønsket mot Frigg, men vi tar med oss situasjoner hvor vi både vinner ballen høyt og tidlig, noe vi har jobbet masse med de siste ukene. Vi skal uansett fortsette å trene godt for å ta enda flere steg mot sesongstart 😊 Denne uka skifter vi tema til det oppbyggende spillet mot høyt press, og det gledes til en ny og god uke. Ellers er det godt å se at relasjoner begynner å bli bedre mellom spillere som ikke har spilt så mye sammen tidligere!
 
 Som en ekstra gladnyhet er Muslim Razzaq med som assistenttrener på G17 TG1 fra og med neste uke, noe som både blir å heve standarden i gruppa sosialt og sportslig.

 
“Be Brave and Take Risks: You need to have faith in yourself. Be brave and take risks. You don't have to have it all figured out to move forward.” - ― Roy T. Bennett

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag. 

Ordensmenn denne uken TG1: Ludvik M, Fredrik R, Fabian G og Johannes A

Tema: Oppbyggende spill mot høyt press

Uke 49

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

 • Videomøte TG1, 19:00-20:15 i 3. etasje på nye klubbhus. 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse 
 • Pasningsøvelse 4v2
 • Spill 5v5 (3-lags)

Onsdag 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Prepp + EPE 
 • Fotballsprinter (2x6, 15 meter, 10 sekund pause)
 • Spill med så mange som mulig
 • Skadeforebyggende 2x9

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein

Torsdag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag 

Trening TG1, 18:30 – 20:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant 
 • Konkurranse 
 • Posisjonsøvelse 7v5
 • Spill 6v6 (3-lags)

* Økta filmes i Spiideo
** Treningsrommet er booket til 21:00

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

Trening TG1, 19:00 – 20:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Posisjonsøvelse 9v7
 • Spill 8v8/9v9
 • Konkurranse

* Økta filmes i Spiideo
Ukeplan uke 49

Postet av Ullern Fotball den 5. Des 2021

Hei, da var adventstiden over oss og vi har to uker med økter igjen får vi får (enda en) liten pause. 

Treningstidene ser relativt satte ut nå, med mandag, tirsdag og torsdag som faste dager, så skal vi ikke se bort ifra at en slenger fredag her og der kan dukke opp. Ja og forhåpentligvis kamper i helgene. Sistnevnte håper vi å få til denne helgen. Hold utkikk i Spond. 

Mandag: Trening på Fossum, 18.30 - 20.00

 • Boks + skadeforebyggende
 • HIFen
 • Småbane
 • 9v9

Tirsdag: Trening på Heming, 20.30 - 22.00

 • Boks + Skadeforebyggende
 • Possession
 • Spill
 • Avslutningstrening + styrke

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Boks + Skadeforebyggende
 • Småbane
 • Spill

Fredag: Fri

Lørdag: Forhåpentligvis kamp. Info i Spond

Søndag: Forhåpentligvis kamp. Info i Spond
Uke 49: Nest siste uke før vi tar julefri

Postet av Ullern Fotball den 5. Des 2021

Da går vi inn i årets nestsiste fulle treningsuke og kong vinter har virkelig entered the building. Mye sykdom og delvis panikk over ny covid hører som seg hør og bør førjulstiden til siste årene. Så kle dere godt, forsiktig med julebord og fullføre 2021 med stil får være målet vårt nå fremover. God bedring til Ole! 

Man 6.des

TG.1&2 - Fri/egentrening

Treningsrommet booket fra kl.16.00-17.00 for begge grupper. 

Tirs 7.des

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, taktisk gjennomgang 11v11 fra 1-4-5-1 til høyt press og spill 9v9/11v11 3X12 min. Boller (uten rosiner, gjerne med sjokko ;)): Proto, Fredrik, Gustav og Theo i garderobe 5 etter trening. Ferdige kl.21.00. 

Kl.20.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkant+lagkonkurranse, 2v2 og spill. Ferdige kl.22.00. Varm kakao på termos: Jonas, Preben og Chris B. Pappkopper og krem: Henrik W. 

Ons 8.des

TG.1&2 - Fri/egentrening

Tors 9.des

Kl.18.30 - Trening TG.2. Innhold: 4v2, spill og straffekonk. Ferdig kl.20.00. 

Kl.20.00 - Trening eller kamp TG.1. Mer kommer. 

Fre 10.des

Kl.20.00 - Kamp TG.1 vs HSV fra Østfold. Oppmøte kl.19.00. Tropp: 

Lør 11.des

TG.1 - Fri/egentrening

Kl.16.00 - G19 vs Follo på CC Vest Arena. 

Kl.19.00 - TG.2: Miniturnering i futsal.

Søn 12.des

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Kommer når vi ser hvordan fredag ble. Ferdige kl.17.30. 

G16: Tøff matching for 2006 modellene i Kristiansand mot Agder kretslag

Postet av Ullern Fotball den 1. Des 2021

Tidligere Ullerntrener Alexander P. Øren har de siste årene jobbet for IK Start i Kristiansund og siste helgen i november var G06 trener Johan Egil Rudi og hans disipler klare for tur til sørlandet for kamper mot Agder kretslag 2006. 

Hovedtrener Johan Egil Rudi om å komme seg litt bort utenfor sesong

Vi ønsker utenfor sesong å komme oss litt ut av Oslogryta og møte andre lag enn de vi vanligvis møter i serien. Så når vi fikk muligheten til å komme sørover på tur så var det en ekstra utfordring for oss å skulle møte ett kretslag med hele spillergruppen. IK Start tok oss godt i mot og lånte bort stadion for oss til den kampforberedende økten dagen i forveien. 

Etter en nokså strabasiøs busstur der vinteren skapte en del forsinkelser kom den 30 mann store gruppen frem til Scandic Bystranda Hotel som var base for helgen. 

Det var ikke bare fotball som stod i fokus for gutta denne helgen, men det sosiale som vanlig også viktig på tur. Spillermøter med ulike tema, styrketrening på den lokale gymmen, bading i badeland og OBOS kamp på Sør Arena. 

Men høydepunktet for turen var kampene mot Agder kretslag i Sørlandshallen. De skulle egentlig gå på Sør Arena, men tvilsomme værmeldinger gjorde at de ble flyttet inn på nytt kunstgress. Det var like greit så surt været var ute. 

Knalltøffe kamper

Vi møter to veldig gode fotballag, og når vi har to av våre egne gutter på kretslag hjemme i Oslo så ble ikke oppgaven noe mindre. Men vi skal alltid være på jakt etter å skape referanser for spillerne og for mange er ikke det aktuelt via kretsaktivitet i egen krets i Oslo. Derfor er slike tiltak viktige for mange. I den ene kampen er vi fullt på høyde med Agder og det er bare litt uflaks foran begge mål som gjør at vi ikke går seirende ut av den. I den andre kampen gjør litt skader og sykdom at vi fra start av får store utfordringer mot et Agderlag uten svakheter hverken fysisk eller fotballmessig og i den kampen får vi oss en skikkelig referanse på hvor listen ligger. Alt i alt en solid referanse for alle som ble med, vi ser at vi er nærme kretsnivå på noen områder også har vi en vei å gå på andre. Så hjem å øve bedre. 

Vi takker IK Start for gjestfriheten og Øren for hjelpen med å sette i stand trening og kamper.
Uke 49 - Julebord på fredag!

Postet av Ullern Fotball den 1. Des 2021

På fredag er det planlagt julebord for hele kullet i gamle klubbhus! Håper alle har mulighet til å komme :)
Vi tar gutta i mot med julestemning, grøt, drikke og quiz!

På søndag spiller vi en intern futsal turnering inne i Ullernhallen. Så ta med futsalsko/joggesko, shorts og t-skjorte. 

Tema: Fra angrep til forsvar 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: 2v1+1 øvelse, possession 8v5 med småmål, spill 5v5, headekonk.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, pressøvelse, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 16.30-18:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Pasningsøvelse 6v3, 3v3 omstillingsspill, spill 7v7/9v9.

Innhold TG2: Rondo, 2v2, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl 18.00 Julebord i gamle klubbhus for alle. Det blir servert grøt, drikke og quiz.
Dresscode: Kle dere pent :) 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 18.00 - 19.30  Futsal turnering i hallen

Innhold TG1 og TG2: Turnering 6v6. 
Uke 48: Da er begge grupper inne i sesong 2022 og vi kaller oss dermed for G16 fra nå av

Postet av Ullern Fotball den 29. Nov 2021

Kristiansand turen ble siste sprell fra oss i sesongen 2021 og vi forlater nå G15 og entrer G16 klassen. 


Søn 5.des

Kl.18.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, 2v2 og spill. Ferdig kl.19.30. 

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, prepp og 1v1, spill 9v9. Ferdige kl.20.00. 
Ukeplan uke 48

Postet av Ullern Fotball den 28. Nov 2021

Hoi! Da er første uke som "RUFO" gjennomført, moro med et såpass høyt antall på trening og å få hilst på og forsøke å bli kjent med nye ansikter. Også moro å registrere at dere tilsynelatende kommer godt overens :)

Det lover jo godt for fortsettelsen, som på kort sikt består av rundt 3 uker før vi tar juleferie. Som nevnt via messenger så er det fare for at treningstidene kan variere litt i denne perioden, men jeg jobber iherdig med å sørge for mest mulig forutsigbarhet her. Men det er dessverre mange lag og lite plass, så enkelt er det ikke. Men trent skal vi få! 

Hold utkikk etter endringer, som annonseres både i Spond og via messenger.


Mandag: Trening på Fossum

 • Boks + skadeforebyggende
 • Spill 7v7+ småbane

Tirsdag: Trening på Heming, 20.30 - 22.00

 • Boks + skadeforebyggende og styrke
 • Småbane 5v5/6v6 4 lags
 • Spill 9v9

Onsdag: Fri. 

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Boks + Skadeforebyggende
 • 3v2 / 2v2 +1 (finne ledig spiller). 
 • Spill 6v6 / 7v7 eller 9v9 + styrke. 

Fredag: Fri

Lørdag: Fri 

Søndag: Fri. 
Uke 48 - Kamp både for TG1 og TG2!

Postet av Ullern Fotball den 27. Nov 2021

Vi har fått en flott start på sesongen 2022, og fortsetter den gode jobben med kamp både for TG1 og TG2 i uke 48. Endelig skal vi få testet det høye presset mot en motstander i kampsammenheng 😊 Ellers er det kaldt, så kle dere godt for å unngå unødvendig sykdom!

 
“It’s only after you’ve stepped outside your comfort zone that you begin to change, grow, and transform.” ― Roy T. Bennett

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag. 

Ordensmenn denne uken TG1: Marcus BF, Magnus G, Simen S og Theo HV

Tema: Høyt press 

Uke 48

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

Trening TG1, 20:00 – 21:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Konkurranse
 • EPE (9x25m, 90%) 
 • Pasningsøvelse 4v3
 • Spill 4v4 (4-lags)
 • Skadeforebyggende 2x8

Onsdag 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • EPE (10x20m, 100%)
 • posisjonsøvelse 7v5
 • 8v8/9v9 

- Økten filmes i Spiideo

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein

Torsdag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag 

Trening TG1, 18:30 – 20:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant 
 • Posisjonsøvelse 9v6
 • Spill 9v9 
 • Volleykonk
 • Skadeforebyggende 2x8

Lørdag

Kamp mot Frigg på CC Vest Arena, klokken 15:00. Oppmøte senest 14:15. Tropp: Magnus G, Sean BA, Faustas F, Johannes A, Ludvig L, Olav S, Adrian V, Caspar H, Theo HV, Fabian G, Fredrik R, Sondre LR, Tiam F, Samuel J, Casper S, Ludvik M, Alexander H, Marcus BT og Simen S

- Kampen filmes i Spiideo

Søndag

Egentrening/fri

Uke 48 - Lag 1, 2 og 4 i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 25. Nov 2021

Denne helgen skal lag 2 og 4 i aksjon!
Lag 1 skulle møte Holmen på søndag, men de klarer dessverre ikke å stille lag. Så vi jobber med å finne en ny motstander. Lag 2 møter Manglerud Star, et lag som vi ikke har møtt før og lag 4 har nabooppgjør mot ØHIL. Så det blir to (håper på tre) spennende kamper som skal spilles på søndag :)

Tema: Oppbyggende spill

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Pasningsøvelse 5v2+skadefor, possession 8v5 med småmål, spill 7v7, volleykonk.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, pressøvelse, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Pasningsøvelse 6v3, Possession med soner, spill 7v7/9v9.

Innhold TG2: Rondo, 2v2, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16:30 - 18.00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Pasnignsøvelse 3v1, possession, spill 5v5.  

Innhold TG2: Oppvarming, 1v1, spill 5v5.

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 13.45 Kamp for lag 1 hjemme mot Frigg på CC Vest Arena. Oppmøte senest 45 min før i garderoben. Tropp: Otto, Lier, Max, William, Erik, Emil, Seb, Nicholas, Iver, Loly, Noah BS, Ankjell, Tarald, Frank. 

Kl. 15.00 Kamp for lag 2 hjemme mot Manglerud Star på CC Vest Arena. Oppmøte senest 45 min før i garderoben. Tropp: Otto, Lier, Joachim, Ler, Skindlo, Tian, Julian, Thomas, Eimhjellen, Bernhard, Magnus, Matteo Ø, Cedric.

Kl. 17.30 Kamp for lag 4 borte mot ØHIL på Ferd Arena på Hosle. Oppmøte senest kl. 16.50. Tropp: Tobias, Philip H, Nityan, Sander, Jacob, Philip A, Noah, Kristian, Eirik, Martinus, Johan, Henrik, Marcus, Adrian, Alex, Mathias, Aslak.
Ullern Fotball søker keepertrener til A-lag herrer og trenere ungdomsfotball.

Postet av Ullern Fotball den 23. Nov 2021

Ullern er en stor breddeklubb beliggende like ved Bjørnsletta T-banestopp på Oslos verste vest. Her har en gruppe fotballtrenere fått mulighet til å jobbe over tid med en sjelden kontinuitet i denne bransjen. Sammen med de mest erfarne trenerne i klubben har vi selvsagt også mange som har kommet til i senere tid. I sum blir det et spennende utviklingsmiljø for oss alle. Med stadig oppgraderte fasiliteter ligger alt til rette for å fortsette å utvikle oss.

I 2021 klarte vårt A-lag herrer å rykke opp til Post Nord-Ligaen. Til den gruppa søker vi nå en engasjert keepertrener for 2022-sesongen. Engasjement og personlige egenskaper vektlegges foran erfaringsmengde, så ikke nøl med å ta kontakt om du tror dette kunne vært spennende - selv om du er ung og/eller mindre erfaren i keepertrenerrollen. Erfaring og fagkompetanse er selvsagt et pluss.

For de aldersbestemte trinnene tar vi mål av oss om å legge til rette for at spillere kan utvikle seg til de aller høyeste nivåer samtidig som vi skal ivareta vår rolle som breddeklubb med et godt tilbud til ALLE. Med store årskull og mange treningsivrige jenter og gutter, har vi fortsatt roller å fylle i vår ungdomsfotball.

Interessert? 
Ta kontakt med sportslig leder, Magne Aarvik, på 47 26 59 66 eller magne@ullern.noUke 47 - Vi kjører på!

Postet av Ullern Fotball den 21. Nov 2021

Da har vi gjennomført vår første uke som G14 gjeng og vi gleder oss til fortsettelsen :D

Lag 3/4 fikk det dessverre litt tøff i sin første treningskamp på 11er borte mot Manglerud Star. Gutta henger veldig godt med i første omgang, og så blir andre omgang litt tøffere for våre gutter som kjemper bra gjennom hele kampen.

Husk at nå er vinteren her, så ta med nok varmt tøy både før, under og etter trening! Slik unngår vi sykdom og kan spille mer fotball!

Tema: Høyt press

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo 5v2 + skadefor, possession 7v4 med småmål, spill 7v7, konkurranse.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, pressøvelse, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo 6v3, Possession mot småmål, spill 7v7.

Innhold TG2: Rondo m/småmål, 2v2, spill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16:30 - 18.00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo 4v2, possession, spill 5v5.  

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 19.00 - 20.30 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo 4v2, possession 4v4+3, spill på så stor bane som mulig.

Innhold TG2: Oppvarming, pressøvelse, spill.
Uke 47: Vi er klare for Interkrets 2022 og TG.2 vokser stadig!

Postet av Ullern Fotball den 21. Nov 2021

Etter en uke fri for TG.1 er begge grupper i full vigør igjen til uken. For lag 1 ble det den perfekte avslutning på sesongen da Bærums Verk Hauger ble slått 2-1 og plass i neste års Interkrets ble sikret. Det betyr at vi neste år skal møte de beste lagane fra Oslo, Akershus, Indre Østland og Østfold. Noe som i Ullern Fotball sin historie bare har skjedd 3 ganger tidligere, så det er noe helt spesielt. 

Ellers er det veldig kjekt å se stadig flere bli med i vår TG.2 og antallet der begynner å bli veldig solid. 

Tors 25.nov

Kl.19.00 - Trening TG.2. Innhold: 6v2, skuddkonk og spill. Ferdige kl.20.30.

Kl.19.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilleøvelse (angrepsberedskap) og spill 11v11. Ferdige kl.21.15. 

Fre 26.nov

Lør 27.nov

Kl.13.00 - Lag 3 vs Stabæk på CC Vest. Oppmøte kl.12.15.

Søn 28.nov

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, fotballtennis 2v2 og spill på liten bane. Ferdige kl.18.00.
Uke 47 - Endelig starter vi!

Postet av Ullern Fotball den 19. Nov 2021


Endelig kan vi starte sesongen, noe spesielt jeg har gledet meg masse til 😊 Vi starter uken med et lagsmøte, hvor det blir diskutert flere faktorer rundt forventninger og holdninger for å oppnå ønsket resultat. Kamp mot Frigg er allerede planlagt den 4. desember, hvor tidspunkt kommer! Vi har fått med Marcus fra Røa og flere fra 04 som er klare til å gjøre årets sesong til en av de bedre, så nå står det bare på oss og arbeidet vi legger ned fra start!

Treningstidene kommer til å være sånn noenlunde likt ut 2021, men avvik kan komme. Ukeplanen oppdateres da fortløpende.


 “The only person who can stop you from reaching your goals is you.” - Jackie Joyner-Kersee
 

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag. 

Ordensmenn denne uken TG1: Casper S, Alexander H, Olav S og Caspar H

Tema: Høyt press 

Uke 47

Mandag

Lagsmøte TG1, 17:10 – 18:30, oppe på nye klubbhus. Alle møter, så lenge det er forsvarlig. 

Tirsdag

Trening TG1, 20:00 – 21:15 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Konkurranse
 • EPE (6x60m, 60%) 
 • Pasningsøvelse 4v3
 • Spill 5v5 (4-lags)
 • Skadeforebyggende 2x7

Onsdag 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Prepp + EPE (7x50m, 70%)
 • posisjonsøvelse 6v4
 • 7v7 (4x4 minutter)

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein

Torsdag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag 

Trening TG1, 18:30 – 20:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant 
 • Konkurranse 
 • EPE (8x40m, 80%) 
 • Posisjonsøvelse 9v6
 • Spill 11v11 vs G19 (3x8 minutter)

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

Trening TG1, 17:30 – 19:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Posisjonsøvelse 9v6 med nye betingelser
 • Spill 8v8/9v9
 • Skadeforebyggende 2x8

Trening TG2, 20:30-22:00 CC Vest Arena. Innhold kommer i messenger.
Ukeplan uke 47

Postet av Ullern Fotball den 19. Nov 2021

Der var vi igjen! 2 uker har flydd av gårde og det føles ikke som alt for lenge siden vi spilte siste seriekamp mot ØHIL. 

En lang, men samtidig kort, og innholdsrik sesong avløses av en ny og forhåpentligvis normal sesong, helst med mange oppturer og mye moro! 

Vi har som dere vet innlemmet Ready i det allerede eksisterende samarbeidet mellom Ullern og Fossum, som innebærer flere spillere, som igjen gir større og flere muligheter f.eks på trening. 

Vi skal bruke de kommende ukene inn mot jul til å bli kjent, og det starter allerede kommende mandag.
Registrerer at enkelte er ganske lunkne til navnforslaget (RUFO). Dere får jo da evt bruke de kommende dagene og ukene til å komme opp med et lurt forslag : )

Fremover vil vi ha fast treningstid tirsdager og torsdager på hhv Heming og Ullern, mens vi jobber med å spikre de øvrige tidene og øktene. Mandagsøkten denne uken kommer ikke til å ligge fast inne fremover. Det vil vi forhåpentligvis få avklart innen rimelig tid. 


Mandag. Trening på Ullern. 19.00 - 20.30 

 • Boks + prestasjonsfremmende
 • Deløvelse
 • Spill 9v9 3 lags 

Tirsdag: Trening på Heming. 20.30 - 22.00

 • Boks + prestasjonsfremmende
 • 2v2
 • Spill

Onsdag. Fri

Torsdag. Trening på Ullern. 16.30 - 18.00

 • Boks + prestasjonsfremmende
 • Storbanespill (m/taktisk)
 • Spill + styrke 

Fredag. Fri

Lørdag. Fri

Søndag. Fri 
3 spillere fra J09 tatt ut på sone.

Postet av Ullern Fotball den 19. Nov 2021

Dinah Aasen (t.v.), Nive Halseth (t.h.) og Karen Stavseng (J09) representerte Ullern på uttakstreningene til sone nå i høst. Etter tre uttakstreninger, var det for våre tre Ullern-jenter en spennende og nervepirrende periode hvor de ventet på det endelige uttaket. En gledelig nyhet da det ble annonsert at alle tre ble tatt ut. Nå venter ukentlige treninger med jenter fra andre klubber som holder et høyt sportslig nivå. Vi gratulerer og ser frem til fortsettelsen! 


                                            (Dinah og Nive, fornøyde med uttaket)

G15: 2006 modellene klare for G16 Interkrets 2022

Postet av Ullern Fotball den 17. Nov 2021

Halvveis å høstens kvalifisering til G16 Interkrets så det slettes ikke så lovende ut for Ullerns gutter født 2006 i 1.div, noe knepne tap og en hadde havnet på etterskudd. Men etter en forløsende 6-2 seier mot Bækkelaget og ikke minst den formidable snuoperasjonen mot KFUM på Ekeberg der laget snudde 1-2 til 3-2 på få minutter så markerte de starten på en rekke med kamper uten tap som ble fullført tirsdag kveld mot Bærums Verk Hauger på Gommerud kunstgress. 

Vi har hele veien vært bevisste på at det er fokuset vårt på neste trening, neste øvelse, neste involvering, som vil avgjøre prestasjonen vår i kamp og dermed sjansen for å få resultatet vi ønsker. Det er ingen tvil om at G15 året er spesielt i Oslo, mange opplever kvaliken som et enten eller for sine videre fotballkarrierer, noe vi som jobber med dette såklart vet at det langt fra er. Jeg er veldig fornøyd med hvordan både vi som trenere rundt gutta og ikke minst gutta selv har taklet dette, tabellen har ikke vært et tema, IK ikke noe vi har snakket om, mens prestasjoner, utvikling og at vi driver med tross alt er en lek har vært tankegangen hele veien inn, sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 

Tabellen slik den endte etter 11 serierunde. 

 Alt skulle avgjøres i siste serierunde. De 3 øverste skulle til IK etter at Asker G16 havnet på nedrykksplass i årets G16 IK og Oslo dermed mistet en fjerde plass. Ullern avhengig av at serieleder Stabæk slo Asker og at de selv fikset biffen mot Bærums Verk Hauger. Det ble langt fra enkelt på Gommerud mot et godt organisert BVH lag som la seg lavt og var farlige på kontringer. Ullernsupporterne fikk en god start når Emil Schjesvold banket inn 1-0 fra nesten 30 meter etter bare 5 min. Men når Ullern ikke lenge etter gav fra seg et noe unødvendig frispark og muren var litt småredd ballen så stod det 1-1. Resten av kampen ble en test i kontrollerte angrep, ble en for utålmodig så var BVH der med sine giftige overganger og ble en forsiktig så var det vanskelig å finne noe ledige foran ball. Så det skulle bli et innøvd frisparktrekk som avgjorde det og Storm Sunder Luytkis kunne stange inn 2-1 på bakre stolpe. Når rapportene om Stabæk seier tikket inn og en rodde kampen i land på Gommerud så kunne jubelen runge. 

Å bygge en kultur, en gruppe og et lag som kan konkurrere i toppen av 1.div i Oslo er ikke bare bare. Det krever spillere som er villig til å legge ned timene med kvalitetstrening som trengs, støttende foreldregruppe og ikke minst en kjemi mellom alle parter som gjør at en trives sammen, kan være kritiske med hverandre og en finfin miks av kjærleik og respekt. Jeg må også rette en solid dose skryt til assistentrener Ingebrigt Skollerud som igjen har vært med på reisen mot Interkrets. Vi har utviklet et særs godt samarbeid etter alle disse årene og gutta kommer virkelig til å savne "Ingo" når han reiser bort en liten tur i vinter/vår, avslutter Rudi om veien fra småtasser på G13 og frem til G16 Interkrets. 

 
Uke 46 - TG2 tilbake fra en liten pause :)

Postet av Ullern Fotball den 14. Nov 2021

Etter to uker med treningsfri, er TG2 tilbake med treninger igjen. Håper alle har fått ladet batteriene etter en hektisk sesong, og er klare til å bruke tiden fremover på mye fotball! 

Selv om det har blitt nevnt før, kan det ikke sies for ofte; sommeren har forlatt oss, og temperaturen ute synker. Det er viktig at alle er godt kledd både før, under og etter trening. Lue, bøff og hansker skal alltid være på når vi starter økten. Og jakke og bukse burde tas på snart treningene er ferdige! Det er bedre med for mye enn for lite!


Man 15. nov

Fri/egentrening

Tir 16. nov

Kl.18.30 - Trening TG2. Innhold: Firkanter, fotballtennis og spill 7v7. Ferdige kl.20.00

Ons 17. nov

Fri/egentrening

Tor 18.nov

Kl.19.00 - Trening TG2. Innhold: 6v2, skuddkonk og spill. Ferdige kl.20.30.

Fre 19.nov

Fri/egentrening

Lør 20.nov

Fri/egentrening

Søn 21.nov

Kl.16.30 - Trening TG2. Innhold: Firkanter, 1v1 turnering og spill. Ferdige kl.18.00.
Uke 46 - Serieavslutning og cup i Ski

Postet av Ullern Fotball den 13. Nov 2021

Vi har da kommet til veis ende. Siste seriekamp. Onsdag smeller det. Mot Heming på hjemmebane. Deretter drar vi alle på cup. Ski Alliansecup (futsal) i helga. FOR. EI. UKE. Dette blir helt kanon! Tropper og info om cupen i helga kommer på Spond. 

Mandag

Kl. 16:30-18:00 TG2 på CC Vest Arena

 • Oppvarming
 • Possession 
 • Spill 5v5/6v6 (4-lags)

Kl. 18:00-20:15. Videomøte og trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Videomøte (i gamle klubbhus)
 • Oppvarming med skadeforebyggende 
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Possession
 • Fotballtennis

Tirsdag

Kl. 18:45-20:00 trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming
 • Liten possession
 • Bølgeøvelse
 • Spill: 11v11 + dødballer

Onsdag

KAMP - lag 1 vs. Heming kl. 18:30 på CC Vest Arena. Oppmøte seinest kl. 17:40 i garderobe 7. Tropp: Teo, Matta, Seb, Abbe, Emil, Lud, Markus, Luca, Moe, Peder, Elias, Aksel, Steen, Sam, MØ, Marius, Ibra, Jone


Kl. 20:00-21:30 TG2 på CC Vest Arena

 • Oppvarming
 • Possession 
 • 2v2 omstillingsspill
 • Spill 8v8

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein

Fredag

CUP - Ski Alliansecup (futsal) - All info ligger I Spond til de som meldte seg på

P.S.: Husk at du må ha innesko til denne cupen. 

Lørdag

CUP - Ski Alliansecup (futsal)  - All info ligger I Spond til de som meldte seg på

Søndag

Kl. 16:30-18:00 TG2 på CC Vest Arena

 • Oppvarming
 • Possession 
 • Spilløvelse 5v3/7v4 AvF
 • Spill 5v5

Ferie! TG1 har sin første økt mandag 6. desember. Vi gleder oss allerede. God ferie, gutta!


Uke 46 - G14 sesongen i gang!

Postet av Ullern Fotball den 11. Nov 2021


Nå har vi fått ladet batteriene våre og er klare for å starte en ny sesong!
Vi kan nå kalle oss G14-gutter for første gang og det blir også vår første sesong med 11er fotball :D
Vi har et mål om å bruke denne vinterperioden til å lære oss nye roller, nå som banen blir større, og få masse erfaring slik at vi er best mulig forberedt for den sesongen som starter opp i april 2022. 


Fra og med første treningen på tirsdag har vi et krav om at lue, buff og hansker MÅ være på når vi har den første samling på trening. Dette er en veldig enkel og viktig grep som kan føre til mindre sykdom og mer fotball!

Alle våre treninger vil foregå på CC Vest Arena, med mindre noe annet er spesifisert i ukeplanen. 

Tema: Komme i gang

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo 5v2 + skadefor, possession 7v4 med småmål, spill 7v7, volleykonk.

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill.

Onsdag

Kl. 20.00-21:30 Trening TG1 på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo 6v3, Possession m soner, spill 7v7.

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16:30 - 18.00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo 4v2, possession med soner, spill 5v5.  

Innhold TG2: Oppvarming, 2v2, spill

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl: 14:00 Kamp for TG2 borte mot Manglerud Star, Oppmøte 13:15. Adresse: Plogveien 22. Tropp: Tobias, Nityan, Eirik, Jacob, Thomas, Philip G, Sander, Philip H, Philip A, Kristian, Noah, Oscar S, Bjørklund, Johan, Aksel AW, Mathias, Alex, Henrik, Adrian, Marcus, Aslak, Elvis, Martinus og Julian.

Kl. 18.00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo 4v2, rolletrening, spill 11v11.  
G19 - 2022 sesongen kan ikke komme tidlig nok!

Postet av Ullern Fotball den 9. Nov 2021

G19 avsluttet en sterk seriesesong med 6-3 seier over Lyn, men noen få feilskjær gjorde at opprykket uteble. Det betyr bare at vi må bli enda litt bedre kommende sesong dersom vi skal ta et nytt steg og spise kirsebær med bedre klubber!

Planen for G19 sesongen er klar og opplegget ble presentert for en sulten spillergruppe for litt siden og det er liten tvil om at vi nå skrur til kravene for hva en G19 spiller i Ullern skal være. Like fullt, det å ha det morsomt sammen er prioritet 1!

Nicolas Gajardo og Alexander Bendiksen blir hovedtrenere kommende sesong. Johan Egil Rudi blir spillerutvikler og ansvarlig for keeperspillerne blir Dennis Smalsundmo. Et slagkraftig trenerapparat som er brennende opptatt av å skape en kultur som gjør det mulig å ta steget opp til vårt A-lag (nyopprykket 2.div lag) og videre derfra på sikt. 

Nicolas Gajardo blir med videre inn i en spennende sesong for G19 gruppen

                   Alexander Bendiksen kommer fra G16 og blir med mange spillere videre til G19

Treningsleir: I vinterferien setter G19 seg på flyet til Barcelona for en hel uke med tipp topp treningsforhold på gress. Det blir en unik mulighet til å videreutvikle det sportslige, men også å styrke samholdet på kullet som rommer tre ulike alderstrinn. 

Unge norske spillere får sjelden naturgress under knottene, men det blir det orden på i uke 8!

Spillerutvikling: Nå er det naturligvis ikke slik at hovedtrenerne ikke er spillerutviklere, men med "Rudi" inn vil hver enkelt kunne bli fulgt opp tettere på og utenfor banen og ta tak i små detaljer som kan være vanskelig for trenerne som har et lagsansvar. Dette blir et stort løft og vil øke profesjonaliteten rundt gruppen flere hakk!


I Ullern er vi opptatt av at keeperspillerne er en del av lagstreningen og ikke blir stuet bort i et hjørne slik det er stort sett overalt i hele fotballverden. Kommunikasjon/relasjoner er plassert øverst i fotball hierarkiet og da må keeperne lære seg å samarbeide med resten av laget i alle spillets faser. Derfor har vi også en svært kompetent trener, som sammen med de andre trenerne skal bidra til akkurat dette, i Dennis. 
Vi ser frem til å komme i gang med 2022 sesongen og oppkjøringen for G19 gruppen starter allerede mandag 22. november.

Vi kommer tilbake med hyppige oppdateringer gjennom vinterhalvåret både på nett og i sosiale medier!
Uke 45 - Kamper i november :))

Postet av Ullern Fotball den 6. Nov 2021

Ja det er ingen tvil om at årets sesong er sånn høstsesongen burde være med kamper godt utover i november, så vi gleder oss over flere kamper fremover. 

Ekstra moro å melde at vi blir godt over 30 stk på tur i uke 8 med begge våre grupper med på tur. Vi håper også jentene blir med, det avgjøres i disse dager. Det blir i tilfelle første gang vi reiser på treningsleir samlet med TG.1, 2 og Jentene. En aldri så liten milepel der altså. 

Men først skal serien rulle videre noen uker til. 

Fre 12.nov

Kl.20.00 - Lag 1 vs Lyn på CC Vest. Oppmøte kl.19.00.

Lør 13.nov

Kl.13.00 - Lag 2 vs Hasle Løren 2 på CC Vest. Oppmøte kl.12.00. 

Søn 14.nov

Kl.12.00 - TG.1: Video i 3 etasje. 

Kl.13.00 - Trening TG.1. Innhold: Kommer. 
Uke 45 - Treningskamp mot Lyn

Postet av Ullern Fotball den 6. Nov 2021

Endelig tid for kamp igjen! Vi har avtalt en treningskamp mot Lyn lørdag 13. desember. Det blir stas! Ellers har vi også gleden av å invitere til foreldremøte for TG2 denne uka. Her blir det info om kommende sesong, så det møtet vil jeg påstå det er verdt å få med seg :-) 

Mandag

Kl. 18:00-19:30. Trening for TG1 (alle som spilte mindre enn 35 min søndag) på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: 5v3 mot småmål
 • Spilløvelse
 • Spill på mellomstor bane (5v5+1)

Tirsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Onsdag

Kl. 17:30-19:00. Trening for TG1 (alle som som ikke er i Hasle/Løren troppen) på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming m/skadeforebyggende
 • Liten possession 2v2+1
 • Middels possession 3v3+3
 • Spill på liten bane 4v4+1 10x1.5 min

KAMP - lag 1 vs. Hasle-Løren kl. 19:30 på CC Vest Arena. Oppmøte seinest kl. 18:40 i garderobe 7. Tropp: Teo, Emil, Abbe, Markus, Luca, Jone, Elias, Aksel, Sam, Ibra, Moe, Lucas, Peder, Steen

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein

Fredag

KL. 17:00-18:10 Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Ekstensiv oppvarming m/firkant & skadeforebyggende
 • Liten possession (3x2 min)
 • Spill på så stor bane som mulig (2x5 min)

Lørdag

KAMP vs. Lyn på Kringsjå 13:00. Oppmøte 12:15. Tropp: I Spond.

Søndag

Egentrening/fri
*Fin dag for egentrening på banen
Uke 44 - Lag 1 og 2 med kamper

Postet av Ullern Fotball den 1. Nov 2021

Lag 3 er ferdigspilt for sesongen, få utsettelser gjør at de er ferdigspilt i noenlunde normal tid. Mens lag 1 og 2 har endt med flere utsatte kamper og dermed en utvidet sesong. TG.2 tar dermed fri et par uker, noe TG.1 gjør senere i vinter. 

Fre 5.nov

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Lør 6.nov

Kl.12.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, avslutninger, struktur og spill 11v11. Ferdig kl.13.15. Mat etterpå i 3etasje med City - Manu på storskjerm. Alle, også skadde, er med på mat. 

Søn 7.nov

Kl.18.00 - Lag 1 vs Asker på CC Vest. Oppmøte kl.17.00. Tropp:
Ukeplan uke 44

Postet av Ullern Fotball den 1. Nov 2021

Da tar vi fatt på den siste uken som J15, som avsluttes på søndag med siste serierunde i 1 div. Det setter en strek for det som har vært en travel høst med både opp- og nedturer. To økter denne uken, med kveldsmat etter onsdagsøkten, og etter endt kamp søndag, tar vi etter alle solemerker 2 uker fri før vi tar fatt på 2022 sesongen. Hvordan den ser ut og planene for denne, kommer vi selvsagt tilbake til. Enn så lenge sitter vi stille i båten og konsentrerer oss om å gjennomføre denne uka : )

Mandag: Fri

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern 18.00 - 19.30.


Torsdag: Trening på Ullern 18.30 - 20.00

 • Boks + skadeforebyggende 
 • 1v1
 • 3v3/4v4+3 possession med skåring på småmål og/eller via 3 mann. Poeng for å flytte den fra en endespiller til en annen, dobbel for å skåre på smålmål via 3 mann. 
 • 5v5/6v6


Boks

Ilja - Hanna - Frida - Anna - Julie (4v1)

Josefine - Broch - IKB - Meyer - Maja (4v1)


4v4 +3

Jokers + endespillere

Ende: Maja

Midt: Julie 

Ende: Josefine


1: Anna, IKB, Frida Meyer

2: Hanna, Ilja, Annika, Broch


6v6

Josefine 

Mia Ilja Meyer

Frida

Anna

VS

Maja

Julie Hanna Broch

Annika

IKB 


Fredag : 16.30 - 18.00

 • Boks (4+1) + prestasjonsfremmende 
 • Sprinter
 • Overtallsspill med jokere 4v4+2 på småmål 
 • Spill 5v5
 • Avslutningstrening 
 • Tennis

Lørdag: Fri

Søndag: Seriekamp hjemme på Ullern mot ØHIL. Se Spond. 

Fra mandag: Fri i 14 dager. 
Ubeseiret 2021!

Postet av Ullern Fotball den 1. Nov 2021

Arkivfoto: David Rydningen


Siste match i sesongen 2021

Ullern er for lengst klar for opprykket til PostNord, men det var nok et sterkt ønske om å fullføre sesongen uten tap. Og for Didrik Bjella var det kanskje ekstra viktig siden motstanderen var hans gamle klubb, Lokomotiv Oslo.
"Loket" lå på 2.plass foran siste serierunde og ville med seier sikre seriesølvet. For øvrig den beste plasseringen de har hatt i seriesystemet siden de ble etablert i 1999.


Kampfakta
Lokomotiv Oslo - Ullern: 1-2
Dietrichson 43.min, Dizdar 64.min (Austnes), Fosen 76.min.

Gule kort: Austnes, Navarsete, Martinussen, Øverby

Bytter: Jor 55.min (Kristiansen), Mufoncol 79.min (Lindøe).

Tilskuere: Ca 70

Hjemmelaget farligst før pause

Lokomotiv Oslo kunne gått opp i ledelsen allerede etter 1 minutt når Andreas Kytiri kommer helt alene gjennom, men Kytiri setter ballen utenfor stengene til Kirsebom.

Ikke uventet så er det bortelaget Ullern som har mest ball og Loket virker å være komfortable med å ligge lavt og heller satse på overganger. Og det er Loket som produserer de største sjansene i første omgangen og har 2-3 gode muligheter for scoring. Like før halvtimen så burde hjemmelaget gått opp til 1-0 når de får straffe, men Mikkel Storeskar setter ballen utenfor stolpen og lagene er fortsatt like langt.

Men, like før pause skal hjemmelaget få sin fortjente ledelse, Ullern er veldig passive når Dietrichson får lov til å føre ballen rett gjennom Ullern forsvaret og setter ballen kontant i korthjørnet til Kirsebom.
Tok grep i 2.omgang

Trener Didrik Bjella gjorde et tidlig grep i 2.omgang når han satt inn på Finn Badou Jor og la om til 2 spisser. Dette ga Ullern mer duellstyrke på topp og Jor markerte seg umiddelbart med sin fysikk.

Han har bare vært på banen et par minutter når han får sin første mulighet på hodet etter innlegg fra Lars Austnes, og i påfølgende situasjon noen sekunder etterpå får han dempet ballen ned på brystet inne i 16 meter, men pasningen inn foran mål blir klarert ut av Loket forsvaret.

62 minutter er spilt og Lindøe tar et raskt kast i bakrom mot Jor som vinner en corner. Ullern flytter opp sitt tunge skyts i luftrommet, deriblant Ismar Dizdar. Corneren slås som vanlig med nydelig presisjon av Lars Austnes, og på bakerste kommer nettopp Dizdar og header inn sitt 5 (!) seriemål for sesongen. Solid målsnitt på midtstopperen.

Der Ullern i første omgang slet med å komme seg til sjanser, så er det et Ullern lag som ser langt mer giftige ut etter pausen, og spesielt Jor viser seg å være en håndfull for Loket.

Ullern får nok en corner i det vi passerer 71.min. Corneren slås fra Austnes og Jor header ballen i mål, men det dømmes frispark til Loket. En uforståelig avgjørelse av dommer og Ullern snytes for ledelsen.

 

Like etterpå får Loket sin første ordentlige mulighet i kampen, og den var ikke så rent liten heller. Ringlund rundlurer Magnus Fosen og stormer opp langs høyresiden, finner innbytter Dahlen i feltet med en ikke altfor enkel ball, men Dahlen får til en mesterlig avslutning som dessverre går i stolpen for så lande rett i fanget til Ullern keeper, Terje Kirsebom. 

Men Ullern har vært et helt annet lag i 2.omgang og etter 75.minutter så får Magnus Fosen sin aller første scoring for Ullern på seniornivå når han banker inn 2-1 til Ullern etter en dødball fra Austnes som medfører en del klabb og babb før til slutt Fosen får avsluttet.


Ullern skaper et par meget gode sjanser på slutten ved Jens Aslaksrud. Den første kommer etter flott samspill med Jor inne i feltet, men dessverre går avslutningen rett på keeper. Sjanse nummer to kommer på overtid etter av keeper til Loket har vært oppe på en corner. Corneren heades ut og Aslaksrud stormer oppover banen langs høyresiden med halve Loket på slep. En sliten Aslaksrud velger å avslutte mot åpent mål fra ca 40 meter, men avslutningen triller dessverre ved siden av mål.

11-2-0

Ullern avslutter altså sesongen med sin ellevte seier. Og med to uavgjorte og null tap så er det en suveren seriemester i avdeling 6 som rykker opp til PostNord. 

14 forskjellige målscorere på 13 kamper og kun 9 baklengs viser et lag som har mange strenger å spille på foran neste sesong i 2.divisjon.

I et intervju etter kampen valgte Didrik Bjella å fremheve evnen til å vinne fotballkamper selv på dager hvor ting er litt vanskelig og den opprinnelige planen ikke sitter. Poengbørsen


3.poeng: Lars Jensen Austnes


Avslutter sesongen med sin assist nummer 10! Etter å ha spilt ving i 2019-sesongen så har han denne sesongen inntatt vingback rollen i Ullern sitt nye system. Slet litt med skade som han spilte med i starten av sesongen, men etterhvert som skaden har blitt bedre så har også spillet til Austnes bare blitt bedre og bedre utover sesongen. Viser igjen denne kampen sin viktige rolle i dette Ullern laget.
2.poeng: Ismar Dizdar

Dizdar ble signert like før sesongstarten braket løs og hvilken tilvekst han har vært for Ullern denne sesongen. Scorer nok et mål i denne kampen og har også et par meget viktige involveringer defensivt. Bunnsolid levert nok en gang av Dizdar. 
1.poeng: Espen Lindøe

Vet ikke hvor mye Lindøe har spilt venstre vingback før denne sesongen, men uansett så har han løst rollen på en meget god måte. Viser seg meget god i første omgang 1 mot 1 og har blant annet en sekvens etter 10 minutter hvor han dribler av 3 Loket spillere og kommer seg nesten helt inn i 5 meteren til motstanderen. Leverer stort sett alltid gode kamper og dette er også en av dem. Blir tom på slutten og byttes ut etter 79.minutter, men Lindøe kan se tilbake på en meget god sesong fra hans side. 

Uke 44 - Siste seriekamp

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2021

Da har vi kommet til siste uke i sesong 2022. Vi avslutter sesongen med en restitusjonsøkt på fredag og tar fri i et par uker.Vi har gjennomført en meget bra høstsesong og vi gleder oss allerede til neste sesong som starter mandag 22.november.
Bendiksen og Gajardo legger ut aktivitetsplanen i løpet av uka. Ta vare på hverandre og vi ses 22.november på feltet!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 19:30-20:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + tøy og bøy
 • Possession med soner
 • Egenstyrt firkant / Fotballtennis

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Onsdag

KL. 17:00-18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + skadefor
 • Possession med soner - spille mot 4-3-3 press
 • Skuddøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Torsdag

KAMP - Lyn vs Ullern kl 20.15 på Kringsjå kgress. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Fred, Sigurd, Rye, Lunde, Talstad, Peter B, Ågnes, Snorre, Udnæs, Cleve, Thomas, Andy.

Fredag

KL. 17:00-18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + tøy og bøy
 • Possession med soner

Sosialt etter treningen - Mer info kommer. 

Ferie!  Tilbake på feltet mandag 22.november.
`G13 - Hva skjer nå?

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2021

Da var G12 sesongen og barnefotballen unnagjort for G2009 kullet og vi har hatt det morsomt både på og utenfor banen de to siste årene - det har tidvis vært krevende pga eksterne faktorer som vi ikkje har hatt spesielt god kontroll over. Vi mener vi har løst det på en god måte og har nå 53 ivrige gutter som er klare for å fortsette med full styrke inn i ungdomsfotballen😊

Så snart trenerapparat, treningstider og annet er helt spikret kommer det ut mer info. Under finner dere uansett det viktigste for at dere skal kunne planlegge tidlig. 

Ukeplanen (vi ønsker det slik i hvert fall):

Søndag - kamp/trening (søndag blir forøvrig kampdag for i hvert fall lag 1 og 2 i sesong)

Mandag - fri

Tirsdag - trening

Onsdag - trening

Torsdag - fri

Fredag - trening

Lørdag  - fri (vi har 2 lørdager inne i Valhall i vinter)

*seriestart blir etter all sannsynlighet før påske og uke 13 eller 14 peker seg ut som mest trolig


Cuper/turer (ligger allerede i Spond med påmeldingfrist 1.desember):

- Gøteborg (fredag-søndag i palmehelgen - 2 kamper per lag er tanken)

- Flint Cup i Tønsberg (Kristi himmelfart torsdag-lørdag)

- Norway Cup (30.7-6.8)

*Etter Norway cup trener vi som vanlig igjen


Ferier:

Juleferie 2021 (fra søndag 20. desember til og med søndag 2.januar)

Vinterferie (fra lørdag 19.februar til og med lørdag 26. februar)

Påskeferie (fra mandag 11.  april til og med søndag 17. april)

Sommerferie (fra og med lørdag 25. juni til og med mandag 25. juni)

Høstferie (den kommer an på terminlisten og vil bli klar så fort den kommer ut i mars)

Juleferie 2022 (fra onsdag 21. desember til og med søndag 1. januar)


Vi går inn i en fryktelig morsom sesong med masse aktiviteter både innenlands og utenlands. Når det kommer til seriespill vil vi mest sannsynlig melde på 4 lag i G13 1., 2., 3., og 4.divisjon. Fotballen utvikler seg for hvert år som går både lokalt og globalt så om vi skal henge med er det helt nødvendig å øke litt mengde, men først og fremst kvalitet. Uansett, vårt viktigste mål er at det er usannsynlig gøy å komme på Ullernbanen og samtidig klare å utvikle både spilleren og personen. 

Vi kommer ikke til å dele inn i noen faste grupper, men vil fortsette å dele slik vi har gjort helt siden dere begynte på akademiet. Likevel vil vi ikke kunne trene samtidig hver treningsdag pga baneplass og ønsket innhold på økter. Det vil derfor stå i ukeplanen, de dagene vi trener på ulike tider, hvem som skal møte når.

Det er også viktig for oss å påpeke at de som ønsker å være aktuell for spill for lag 1 kommende sesong er forventet å delta på alle aktiviteter (treninger, kamper og cuper) gjennom året og planlegger ferier etter aktivitetsplanen (så er vi fullstendig klar over og har full forståelse for at ikke alle kan velge eksakt sommerferie, og med god og tidlig dialog så løser det seg fint) Om vi skal fortsette å konkurrere mot de beste lagene i Oslo Fotballkrets og omegn og sikre en best mulig kamparena de kommende årene er det slik det må være.

Som klubb har vi et mål om å gi alle et topp sportslig og sosialt opplegg uavhengig av hvor ivrig du er og samtidig kunne legge til rette for de som har lyst å kunne leve av fotballen på sikt. Vi skal jobbe hardt for å skape et unikt samhold på kullet og fortsette å øke kvaliteten på treningene. 

Vi er helt avhengig av foreldre som både legger til rette for aktivitet, viser interesse, støtter opp om sosiale arrangement og heier for full hals på tribunen - tusen takk for alt dere gjør og har gjort de to siste årene😍

Om dere har noen spørsmål, innspill eller bare vil slå av en prat så må dere aldri nøle med å ta kontakt med meg når det måtte være🙂

God helg videre og så sees vi seinest tirsdag 16. november☺
Uke 44 - siste seriekamp onsdag

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2021

Da går vi inn i siste uke som G16 og det er veldig gøy at vi har muligheten til å vinne noe når vi skal spille sesongens siste kamp onsdag borte mot Kolbotn! Vi håpe foreldre, besteforelde, søsken, osv stiller mannsterke opp og heier oss frem!😁

UKE 44

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Theo HV, Faustas F, Fabian G, Caspar H

Ordensmenn denne uken TG2

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Skape målsjanser og skåre mål

Mandag:

Trening kl 17:00 (16:45): Egenfirkant, posisjonsøvelse 6v4(5), spill 11v11 (3x8 min) + lagkonkurranse.

*Liten samling i klubbhuset for de som har vært en del av TG1 i høst rett etter trening (ha med klesskift)

**styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Egenfirkant 5+3, dynamisk, stigningsløp + pass 2 og 2 lengre, avslutningsøvelse (1v1 på to mål), spill 6v6 (4-lags 4x1,5 min) + volleykonk

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Kolbotn v 05.kl 20:00 (oppmøte 19:15 på Sofiemyr kunstgress). Tropp: Mikkel S, Martin G, Olav S, Johannes A, Andreas S, Sean BA, Adrian V, Joakim S, Theo HV, Caspar H, Julian VL, Ludvig L, Fabian G, Markus H, Fredrik T, Sondre LR, Fredrik R, Tiam F

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

Fri

Fredag:

Fri

Lørdag:

Fri

Søndag:

Fri


 “Do what you can with what you have, where you are.” 

 • Teddy Roosevelt

Uke 44 - TG1s "mellomuke"

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2021

På grunn av den seine sesongavslutninga i 1. divisjon så blir dette en slags "mellomuke" for TG1 (med forbehold om at Ski-kampen ikke er flyttet etter skrivende stund) uten seriekamp. Det kan hende at vi får ordnet en treningskamp denne uka, enten internt eller mot andre lag. Men uansett så skal det bli ei god og utviklende treningsuke, der vi kan ta nye steg som enkeltspillere og som lag. 

Mandag

Kl. 20:30-21:45. Trening for TG1 (alle som spilte mindre enn 35 min søndag) på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming m/liten possession
 • 2v2/3v3 omstillingsspill (uten tilbakespill til keeper)
 • 7v7/8v8 spill på halv bane. 3x8 min
 • Skadeforebyggende

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Possession: 4v4+3
 • Spilløvelse
 • Spill på stor bane

Onsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Torsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med rondo
 • Større possession
 • Overtallsspill. Fokus: Skape og utnytte gjennombrudd
 • Spill på mellomstor bane

Fredag

KL. 17:30-19:30. Videomøte og trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Videomøte
 • Oppvarming med pasningsøvelse
 • Bølgeøvelse
 • Angrep vs. forsvar: Sjanseskaping/forsvar av slottet
 • Spill på stor bane

Lørdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein

Søndag

Treningskamp 11:00, oppmøte 10:15. NF Academy - Ullern Nesøya kunstgress. Matta, Luca, Nicco, Albert, Peder, Jone, Alex, Gaas, Lucas, Ibrahim, Moe, Trym, Gaas, Hågå, Joachim, Paul
Samarbeid med Ready på jentesiden

Postet av Ullern Fotball den 28. Okt 2021

I 2021 har Ready og Ullern stilt med to sammensatte lag på J14. Såpass godt har dette fungert at klubbene nå er enig om å utvide samarbeidet på flere årganger på jentesiden.

Begge klubber har mål om å gi et godt tilbud til alle som vil spille fotball. Begge klubber opplever å ha litt for få spillere på hver årgang til å klare å gi et tilpasset tilbud til alle de ulike interessene som finnes i ethvert årskull - særlig mot slutten av barneårene og oppover i ungdomsfotballen. For en fotballklubb er det litt motsatt av en skoleklasse - jo flere spillere vi er, jo enklere er det å gi et godt tilbud til alle. Ved å slå sammen kreftene våre håper vi å klare å ha med flere jenter enda lenger, fordi de vil oppleve å få et fotballtilbud som er bedre tilpasset deres egne ønsker og et større sosialt miljø. Gjennom samarbeidet håper vi også å gi de mest sportslig ambisiøse enda bedre utviklingsmuligheter, og komme et steg nærmere vårt mål om å utvikle spillere helt opp til Røas A-lag - som forhåpentligvis er i Toppserien igjen i 2022.

Samarbeidet vil omfatte årgangene fra 2010 og oppover. Nøyaktig hvilken form dette vil ha vil variere noe på de ulike alderstrinnene. Alle steder vil det være trenere fra begge klubber, og alle steder vil det være aktivitet på begge klubbers baner. På noen kull vil det også være aktiviteter der klubbene deler seg igjen. Både Ready og Ullern har ambisjon om å etablere senior damelag i nær fremtid. Et samarbeid om dette er også en del av den pågående planleggingen.

Oppstart for samarbeidet vil være 15. november, og innen den tid vil få detaljene på plass for hver årgang.

MSB: Berget plassen i 4.divisjon

Postet av Ullern Fotball den 27. Okt 2021

(ARKIVFOTO: Christian Strømme)


Ullern trengte uavgjort for å være helt sikker
Ullern burde ha poeng mot Fagerborg for å sikre plassen i 4.divisjon, mens Fagerborg var mer eller mindre sikret fortsatt plass i divisjonen før tirsdagens kamp mot Ullern.
Hjemmelaget stilte et meget sterkt mannskap med flere spillere fra a-laget og i tillegg var det meget gledelig å se Thorvald Storm Nergaard som har vært ute med langtidsskade i kamptropp igjen.

Kampfakta
Ullern 2 - Fagerborg: 2-1
Mål: Sjøvold 4.min, Lindøe 38.min, Foss Evensen 60.min
Bytter: Rye 55.min (Sankoh), Sunde 60.min (Jor), Nergaard 70.min (Tveter Andresen)
Tilskuere: 40

Lagoppstilling Ullern 2:
12. Wold
3. Mufoncol
4. Dizdar
14. Francke
6. Lindøe
17. Diseserud
16. Følstad
18. Sankoh
23. Foss Evensen
9. Jor
26. Tveter Andresen

Res:
84. Røang
5. Ågnes
27. Rye
24. Nergaard
19. Sunde
25. Ruud Valen

Havnet under
Ullern fikk en verst tenkelig åpning på kampen som ble definert som den viktigste enkeltkampen så langt i år for seniorfotballen.
Fagerborg spiller en lang ball opp i banen etter at Ullern har vært oppe i angrep. Francke taperløpsduellen med en meget rask Thomas Sjøvold på bortelaget. Sjøvold finner åpning i buret til Jesper Wold og setter inn 0-1 for bortelaget. En iskald dusj for hjemmelaget.
Fagerborg er tydelig på at de vil la Ullern styre spillet og heller satse på overganger, og det første kvarteret ser det småfarlig ut til tider.
Ullern er også heldige når Fagerborg får et hjørnespark etter ca 25.min. Hjørnesparket stusses på bakerste og det er et under at det ikke står 0-2 når Fagerborg setter den i stolpen fra 2-3 meter.
Men dette var også det siste vi så til farligheter fra Fagerborg i første omgangen og det er fortjent når Ullern utligner ved Espen Lindøe etter en del klabb og babb i feltet.

Ullern kunne også gått opp i ledelsen før pause ved Badou Jor som treffer stolpen etter og ha blitt spilt glimrende gjennom i bakrom av Ismar Dizdar.

Sikret plassen
Selv om begge lag var helt sikre på å bevare plassen i divisjonen med et uavgjort resultat så fortsatte Ullern å angripe i andre omgangen. Johannes Dieserud som spilte sin siste kamp for klubben var meget aktiv langs høyresiden og venstrebacken til Fagerborg kjenner nok i dag at han spilte kamp i går. Dieserud går flere ganger 1 mot 1 og lykkes ofte med å komme seg rundt. Kunne stått med assist når han kommer rundt og finner Tveter Andresen som styrer ballen i mål, men dessverre markerer linjedommer for offside.
Bortelaget skaper fint lite i andre omgangen og når Bendik Foss Evensen scorer på frispark etter drøye timen, så virker det rimelig trygt at Ullern 2 skal spille 4.divisjon også neste år.
70 minutter ut i kampen får vi endelig se Thorvald Storm Nergaard debutere i Ullern drakta etter å ha vært ute med skade i nesten 1 år. Spissen med fortid i blant annet Ready og Kjelsås har hatt en kamp mot klokka for å rekke spilletid denne sesongen og helt på tampen av sesongen kunne han endelig ta på seg drakta og entre banen.
Ullern 2 drar seieren ganske greit i land og sikrer dermed plassen i neste års 4.divisjon.

Poengbørsen

3.poeng: Lars Følstad

Spiller sin første kamp for Ullern 2 i denne viktige kampen og fortsetter den solide formen han har vist på a-laget de siste kampene i 3.divisjon. Holder tydelig et høyere nivå enn motstanderen. Vinner mye ball og som vanlig flink i sine offensive valg. Har også en crosser fra høyresiden over til venstresiden til Lindøe som det er høy høy klasse over.


2.poeng: Ismar Dizdar

Dizdar har hatt en strålende debutsesong for Ullern i 3.divisjon og fortsetter storspillet mot Fagerborg. Blir ikke utfordret veldig defensivt, men til gjengjeld er han strålende offensivt med ball for Ullern. Strør den ene crosseren etter den andre gjennom kampen med perfeksjon som ville fått Roar Stokke til å dra frem sine beste sammenligninger.

 


1.poeng: Harold Biata Mufoncol

Harold har kanskje spilt mindre i 3.divisjon enn han selv hadde ønsket, men har til gjengjeld spilt en helt avgjørende rolle på Ullern 2 for å sikre plassen i 4.divisjonen. Bauta i forsvarsspillet og finner også gode offensive valg med ballen. 
MSA: Ustoppelige Ullern

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2021


Kampfakta
Ullern - Melbo: 4-0
Følstad 41.min, Kristiansen 44.min (Nilsen), Nilsen 66.min (Aslaksrud), Kristiansen 72.min
Gule kort: Ingen
Bytter: Dizdar 1.min (Foss Andersen), Lindøe 1 min (Hanche-Olsen), Følstad 1.min (Smith Halle), Francke 73.min (Følstad), Jor 73.min (Fosen).
Tilskuere: ca 400

Seriemesterne skulle hedres
Ullern var allerede seriemestere før kampen mot Melbo, men Didrik Bjella var tydelig før kampen at dette ikke skulle påvirke lagets prestasjoner de siste to kampene. Og foran et fantastisk hjemmepublikum som virkelig møtte opp for å hedre Ullernguttene så holdt Bjella sine ord vann, og vel så det!

Massiv respekt fra Melbo
Melbo viste Ullern en flott respekt da de stilte seg opp og klappet inn Ullern i innmarsjen. Men det skulle vise seg at de også skulle vise Ullern en enorm respekt ute på banen når dommeren blåste i gang kampen. Melbo lå med hele laget konstant innenfor 40 meter og prøvde så godt de kunne å stenge rom som Ullern liker å angripe i.
Men de fleste på CC Vest Arena følte nok at det bare ville være spørsmål om tid før Ullern ville score det første målet. Men tid tok det, etter at ballen har vært i tverrliggeren pluss noen halvsjanser, så tar det faktisk 41.minutter før hjemmelaget får sin første scoring. Lars Følstad plukker opp en retur etter corner utenfor 16 meteren, drar av en mann med en skuddfinte før han nydelig plasserer ballen opp i venstre kryss.
Og allerede da føles det som at denne kampen langt på vei er avgjort, Melbo hadde rett og slett ingenting å komme med fremover og det skulle nesten et lite mirakel til om de skulle klare å få med seg noe fra dette.
3 minutter etter scoringen til Følstad så varter Ullern opp med et nydelig angrep. Samme Følstad trer Alexander Nilsen nydelig igjennom og Nilsen finner Kristiansen som enkelt dobler ledelsen fra 5 meter. Et mønsterangrep som definitivt Bjella og Johansson på Ullern benken virkelig satte pris på.

Samme tendens i andre omgang pluss en meget ung debutant
Et solid oppmøte fra hjemmepublikum pluss et nydelig høstvær var med på å sette en utrolig fin ramme på den siste hjemmekampen for sesongen for Ullern. Og andre omgang skulle fortsette på samme måte som første omgang. Melbo fortsetter å ligge dypt og Ullern har ball stort sett hele tiden.
 
Ullerns Jens Bonde Aslaksrud hadde to store sjanser alene med keeper i andre omgang, og den første kom allerede 3 minutter ut i andre omgang, men i begge tilfellene redder Andreassen flott i Melbo buret. Og når han i tillegg treffer tverrligger fra 5 meter på en heading, så var nok Aslaksrud noe småfortvilet over uttellingen i denne kampen.
En som fikk uttelling denne kampen var 18-år gamle Alexander Nilsen som fikk sin andre kamp på rad fra start. Han ligger fint på bakerste når et avslutningsforsøk fra Aslaksrud etter en corner finner Nilsen på bakerste som enkelt setter inn 3-0. Nilsen som for øvrig var meget toneangivende denne kampen.

Børsa fra Bergen, Nicholas Kristiansen er nære på etter 71 minutter når skuddet hans er på tur helt nede i hjørnet, men nok en gang en mesterlig redning fra Melbo keeperen. Men på påfølgende corner så ligger han som vanlig i returrommet, og som vi har sett før denne sesongen, så banker han den utagbart i nota til 4-0, hans 5 mål denne sesongen!

 Francke får sin debut
Kanskje dagens største jubel fra hjemmepublikummet kommer når 15-år gamle Jacob Francke får sin senior debut for a-laget. Gutten som har fått flere kamper i 4.divisjon for Ullern 2 denne sesongen har vært i kamptropp flere ganger denne sesongen uten å få debuten sin, men denne gangen får han altså muligheten, og foran et solid antall oppmøtte på tribunen så var også dette et strålende høydepunkt.


Verdige vinnere
Ullern har blitt bare bedre og bedre utover i sesongen og selv om det bare ble spilt enkelt serie, så har de hele 9 poengs forsprang ned til nummer to på tabellen når 1 kamp gjenstår.
Og det synlige beviset på at de er årets seriemester ble utdelt av NFF etter kampslutt når Ullerns kaptein Finn Badou Jor mottok Sølvpokalen til stor jubel både blant spillere og fans.

Poengbørsen


3.poeng: Nicholas Grøndalen Kristiansen
Spilleren som startet de 4 første kampene denne sesongen på benken har etter sin første start mot Nordstrand vært selvskreven i midtbaneleddet til Ullern. Leverer nok en strålende kamp og noterer seg for to nye mål i protokollen. Er også rask på pletten når Melbo glimtvis prøver å kjøre en overgang, og avverger situasjonene.2.poeng: Alexander Nilsen

På mange måter en kamp som er skapt for unge Nilsen. Et veldig lavtliggende Melbo hvor han kan få operere i mellomrommene og da kommer hans tekniske ferdigheter og gode offensive løsninger virkelig til sin rett. Flott bevegelse på assisten og er på rett plass til rett tid på scoringen sin. Skaper mye både for seg selv og andre i denne kampen. 

1.poeng: Lars Følstad
Som i forrige match så spiller han i en litt dypere rolle enn vanlig og i en slik type kamp så får han igjen sammen med sin partner Kristiansen fritt spillerom til å bruke sine ferdigheter. Scorer et nydelig mål som var veldig forløsende for kampen for hjemmelaget. Fin stikker også til Nilsen på mål nummer 2. 
Uke 43 - Trening og kamp mandag!

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2021

Da skal sesongens siste seriekamp spilles og det er lag 4 som avslutter showet borte mot Heming på mandag.
Lag 1 drar på Odd cup på fredag og avslutter sesongen der. Vi tar ferie etter treningen søndag 31.oktober og er tilbake på feltet tirsdag 16. november. 

Vi (trenere) kommer til å bruke ferien på å ta spillersamtale med spillere, hvor foreldrene kommer til å bli invitert. Mer info om dette tas direkte med spilleren. 

Liten endring i treningstider denne uken. Vi trener mandag, onsdag, fredag og søndag, det måtte bli slik siden det er mye som skjer på hovedbanen denne uken. 

Tema: ledig spiller

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 18:30-20:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, possession, fotballtennis.

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill. 

Kl. 20.15 Kamp for lag 4 borte mot Heming 2 på Heming kgress 9er. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Nityan, Tobias, Henrik, Kristian, Philip A, Aslak, Adrian, Mathias, Noah, Elvis, Alex, Marcus, Eirik, Johan, Philip H, Bjørklund

Tirsdag

Fri / Egentrening med ball

Kl. 18.30 Sonetrening for nominerte spillere på NiH kgress.

Onsdag

Kl. 16:15-18:00 Trening TG1 på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Oppvarming, 11v11, rolledel, spill. 

Kl. 16:00-17:30 Trening TG2 på Gamlebanen

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16:00 - 17.30 Trening på Gamlebanen

Innhold TG2: Oppvarming, 2v2, spill

Lag 1 reiser til Odd Cup. Oppmøte ved Skagerak Arena kl. 19.00 
Pakkeliste:
Luftmadrass, dyne, pute.
Varme (vanlig) klær
Fotballtøy (shorts, bukse, genser, t-skjorte osv)
Fotballsko, leggskinn og kampdrakt.
Ullern vannflaske
Lommepenger
Håndkle + toalettsaker
Kortstokk e.l. spill som man kan spille med andre.

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Odd Cup for lag 1

Søndag

Kl. 15.00 - 16.30 Trening på Hullebergmyra

Innhold TG2: Rondo, skudd, spill. 

Odd Cup for lag 1
Uke 43 - Siste G19 kamp onsdag

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2021

Da nærmer vi oss for alvor en liten pause, men vi skal vinne to seriemesterskap først😁

UKE 43

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Olav S, Sean BA, Johannes A, Ludvig L

Ordensmenn denne uken TG2

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Skape målsjanser og skåre mål

Mandag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

TG1 kl 17:30 (17:15): Egenfirkant, pasningsøvelse 5v2, 3v2(3) avslutningsøvelse, spill 11v11 (2x6 min) + lagkonkurranse

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

05.1 vs Holmen G19 20:15 (oppmøte 19:30 i garderobe 5). Tropp: Magnus G, Johannes A, Olav S, Tiam F, Sean BA, Sondre LR, Adrian V, Ludvig L, Theo HV, Fabian G, Markus H, Caspar H, Faustas F, Fredrik R, Fredrik T + Casper, Samuel, Ludvik 

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

Fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

TG1 kl 18:00 (17:45): Egenfirkant, skadeforebyggende, avslutningsøvelse 3v3(3), spill 7v7 for noen og fotballtenniskonk for andre

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:30 (10:15) på Hullebergmyra: Egenfirkant, avslutningsøvelse 1v1(2), spill 4v4 (4-lags), skadeforebyggende 4øvelser x 10 reps. 

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

Fri!

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


Trening er mest optimalt (og skaderisiko lavest) 30 minutter, 3 timer eller 11 timer etter at du våkner. Dette er pga høy mengde kortisol og en økning i kroppstemperatur.

Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2021

"Slutten" rykker stadig nærmere, i det vi tar fatt på en fryktelig travel uke med hele 3 kamper. Dermed må vi bruke tiden mellom disse på å hente oss inn igjen. 

Vi avslutter årets 3 divisjon på onsdag med en seriefinale mot Jardar, som skvises inn i mellom kamper i 1 divisjon mot hhv Asker og Røa. På tide å slå sistnevnte, er det ikke?

Søndag bidrar alle på jentefotballdagen som lagledere : ) Mer nøyaktig info kommer i løpet av uka. 


Mandag: Fri

Tirsdag: Kamp mot Asker, se Spond

Onsdag: Kamp mot Jardar, kommer i Spond.

Torsdag: Fri

Fredag: Fri eller trening

Lørdag: Kamp mot Røa, se Spond

Søndag: Jentefotballdagen. 
Uke 43 - Serieavslutning for lag 3

Postet av Ullern Fotball den 23. Okt 2021

Vi går inn i siste uken av oktober og temperaturen når solen tar fri går dramatisk ned. Så minner alle om at lue, buff og hansker bør være på når økten begynner. Bedre å ta av om for varm enn på når for kald. 

Moro å se så mange på A-kamp på lørdag og ekstra stas for vårt kull når vår egen Jacob Francke fikk sin debut til stor jubel fra mange lagkamerater, ikke minst Victor Løvold som leder for Francke supporterklubb på tribunen ;) 

Med islegging på vår ene bane må vi belage oss på litt mindre plass fremover, så treningstider vil være nokså varierende. 

Tropp Odd Cup: Kasper, Proto, Fredrik, Torstein, Ellef, Emil, Theo, Gustav, Tollef, Noah, Andy, Brage, Estin, Teigen, Dani, Storm og Railo. 

Tors 28.okt

Kl.16.30 - Møte Odd Cup tropp. Varer 30-45 min. 

Kl.20.00 - Trening TG.2 + de som ikke skal til Odd.. Innhold: Firkant, konkurranse og spill.

Fre 29.okt

Fra Kl.19.00 - Odd Cup. Oppmøte og innsjekk på Skagerak Arena. 

Lør 30.okt

Kl.13.30 - Odd Cup vs Ull/kisa. Bane Skagerak Arena. 

Kl.17.00 - Lag 3 vs Stabæk på CC Vest Arena. Oppmøte kl.16.15. 

Kl.18.00 - Odd Cup vs Borg. Bane Gjerpen. 

Søn 31.okt

Kl.?? - Sluttspillkamp Odd Cup. 
Uke 43 - Førstedivisjon gjenstår

Postet av Ullern Fotball den 23. Okt 2021

Etter lag 3s kamp mot Asker SKK på torsdag er altså alle lag unntatt lag 1 ferdigspilte. I førstedivisjon gjenstår det nemlig to kamper, mot Ski og mot Heming. Siste kamp er 17. november, som medfører at TG1 tar ferie på et noget spesielt tidspunkt. Etterslepet fra korona er altså fortsatt med oss, men vi skal være glade for at vi nå endelig får spille fotball igjen. At ting er litt "uvanlig" tåler vi absolutt, og så krysser vi fingrene for at vi på ny har normale tilstander i 2022. Jeg gleder meg til en full fotballsesong, det må jeg si.

TG2 har ferie i tre uker fra søndag av. Takk for 2021-sesongen, gutter!

Mandag

KL. 19:30-21:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Possession på lite område
 • Spilløvelse: Minispill (2v2/3v3+jokere mot småmål)
 • Spill på stor bane

Tirsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med rondo
 • 1v1 i roller
 • Større possession-øvelse / spilløvelse med fokus på å finne den ledige
 • Spill på liten bane uten støtte til keeper (5v5/4v4)

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein

Fredag

KL. 19:00-21:00. Videomøte og trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Videomøte
 • Oppvarming med possession
 • Angrep vs. forsvar: Oppbyggende spill mot høyt press / høyt press
 • 11v11: 3x8 minutter

Lørdag

Kamp MSA: Borte mot Lokomotiv Oslo kl. 13:00 på Tørteberg kunstgress.

KL. 16:00-17:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming med rondo
 • Angrep vs. forsvar: Siste tredjedel
 • Spill: Mellomstor bane

Søndag

KAMP 1. div. - Ullern vs. Ski kl. 18:30 på CC Vest Arena (oppmøte senest kl. 17:50 i garderobe 7). Tropp: Teo, Matta, Emil, Lud, Luca, Markus, Seb, Sebu, Sam, Elias, Peder, MØ, Aksel, Steen, Lucas, Marius, Ibra, Moe
Uke 43 - Nabooppgjør mot Ready

Postet av Ullern Fotball den 22. Okt 2021

Da skal vi prøve å (endelig) spille kampen mot Ready. Forrige gang vi prøvde å spille mot Ready gikk ikke lyset på, dermed måtte vi finne en ny dato for nabooppgjøret. På søndag er vi klare for å ta i mot Ready gutta og ta nye 3 poeng!

Tirsdag spiller B-laget en viktig kamp som kan avgjøre hvilken divisjon Menn Senior B spiller neste sesong. Mange G19 spillere har bidratt på B-laget denne sesongen og vi trenger all hjelp både på banen og tribunen for å ta full pott på tirsdag.

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 16:30-18:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Possession med soner
 • 2v2 omstillingsspill 
 • Spill 4v4

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

4. div herrer - MSB: Ullern vs Fagerborg kl 20.15 på CC Vest Arena.

Onsdag

KL. 18:00-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + tøy og bøy
 • Rondo 5v3
 • Stor possession
 • Spill 6v6/7v7

Torsdag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Rondo 6v3 med retning
 • Spilløvelse mot et mål
 • Spill 7v7/9v9

Fredag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Lørdag

Trening på Hullebergmyra!

KL. 12:00-13:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rondo
 • Skuddøvelse
 • Spill 5v5

3. div herrer - MSA: Lokomotiv Oslo vs Ullern på Tørteberg kgress. kl 13.00

Søndag

KAMP - Ullern vs Ready kl 16.45 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 15.45 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Peter B, Jonas, Andy, Talstad, Lunde, Rye, Joakim, Strømme, Ågnes, Udnæs, Fred, Junior, Cleve, Thomas. 
Uke 43 - siste som G12😁

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2021

Da går vi inn i siste uken vår som G12 - fra 15. november går vi offisielt over til å være G13 og kan se frem til en meget innholdsrik sesong! Før den tid skal vi avslutte med stil og ser frem til en ny uke i høstsolen sammen med dere😊

UKE 43

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Tema: Skape målsjanser og skåre mål

Mandag:

Trening kl 16:30 på HULLEBERGMYRA: Egefirkant, konkurranser, pasningasøvelse, spill 4v4/5v5 +

rydding og samling

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på HULLEBERGMYRA: Konkurranse, pasnings-/posisjonsøvelse, spill 5’er + rydding og samling

Onsdag:

Kamp borte mot Bærum kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40 på Sandvika Stadion). Tropp: Arn A, Marius F, Gustav S, Leon O, Ferdinand SH, Christian V, Sebastian S, Lyder BV, Jon AS, Leon Z, Jesper SB

Kamp borte mot Stabæk kl 19:10 (oppmøte seinest kl 18:40 på Nadderud Kunstgress 2 – Gamle Ringeriksvei 59). Tropp: Vemund LO, Noah L, Martin KF, Oscar HS, Erik MB, Christian FB, Jakob SA, Isak O, Anders O, Bastian M, Eirik G, Edvard N, Morten H

Torsdag:

Kamp borte mot Røa kl 19:10 (oppmøte seinest kl 18:40 på Røabanen). Tropp: Oscar I, Aleander K, Petter L, Linus MK, Andreas I, Markus OT, Per HR, Magnus B, Gabriel S, Scott GL, Fabian H, Mikkel KS

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50) på Ullern: Fotballgolf (premie til topp 5), egenfirkant, spill 5v5, skadeforebyggende + rydding og samling

Lørdag:

Fri!

Søndag:

Fri!


“Simply live now and there will be no problems”

 • Tao teaching

MSB: Poengdrama i 4.divisjon

Postet av Ullern Fotball den 20. Okt 2021Kampfakta
Kolbotn - Ullern 2: 2-2
Furebotn 5.min, Tveter Andresen 16.min (Rye), Jor 77.min, Kippe 85.min
Gule kort: Strømberg, Dieserud, Ripegutu, Pedersen.
Rødt kort: Strømberg
Tilskuere: 30

Livsviktig poeng
Ullern 2 gjestet Kolbotn på Sofiemyr Kunstgress i en meget viktig kamp om livsviktige poeng. Ullern på sin side stod med 12 poeng før kvelden oppgjør, mens Kolbotn hadde 11 poeng med en kamp til gode.
Begge lag i fare for nedrykk fra 4.divisjon.
På en kald og våt høstkveld i dårlig lys var det allerede klart før kamp at dette ville bli et tett og hardt oppgjør uten det fineste spillet.

Tidlig mål i mot
Ullern 2 hadde nok et veldig viktig fokus før kamp, unngå dødballer i mot og pakk inn tidligere eliteserieprofil og Lillestrøm legende Frode Kippe hvis det blir dødball. Men allerede etter få minutter skal Kolbotn få muligheten på nettopp en dødball.
En corner slås mot nevnte Kippe som får satt hodet på ballen og ballen går mellom beina på keeper Jesper Wold, ballen blir liggende på streken og Henrik Furebotn er først på den og setter inn 1-0 til hjemmelaget. Kolbotn legger seg mer bakpå etter dette og Ullern får lov til å styre spillet. 16.minutter er spilt når Ullern får utligningen.
Ola Nikolai Rye slår ballen inn i feltet, der stiger Tveter Andresen høyt til værs og stanger inn 1-1. En meget bra scoring fra Tveter Andresen som dermed scoret sitt 10.mål for sesongen.

Jevnt også i andre omgang
Ullern forsøkte å gjøre noen forandringer i andre omgang uten at dette egentlig gjorde utslag i bedre kontroll på kampen.
Kolbotn virker tidvis mer farlig enn Ullern, men når innbytter Finn Badou Jor på mesterlig vis skrur ballen i lengste kryss fra hjørnet av 16-meteren så ser plutselig alt meget lyst ut for Ullern. Men som en god del ganger tidligere denne sesongen så mister Ullern 2 igjen 3 viktige poeng på slutten av en fotballkamp. Og igjen er det en dødball i mot som Frode Kippe får satt hodet på og denne gangen går ballen rett i mål og utligningen er et faktum når det gjenstår 5 minutter på klokka.
Kolbotn får en mann utvist på tampen av oppgjøret, men det blir ikke flere mål på Sofiemyr og dermed poengdeling i nedrykk striden. Noe Ullern 2 nok kan være mest fornøyd med med tanke på tabellsituasjon.
Ullern 2 møter Fagerborg i siste seriekamp førstkommende tirsdag klokken 20:15 på CC Vest Arena, og vil med seier her sikre plassen i 4.divisjon.

Poengbørsen
3.poeng: Johannes Dieserud
Dieserud er inne i sin siste sesong i Ullern. Sesongen har dessverre vært preget av skader, men har den siste tiden blitt bedre og bedre og i kampen mot Kolbotn holder det til bestemanns prisen. Gjør en solid jobb defensivt gjennom hele kampen.
2.poeng: Harold Biata Mufoncol
Bidrar med sin rutine bak og avverger en god del farlige situasjoner. God og trygg med ballen og har også nødvendig fart til å løpe opp det som blir spilt i bakrom. 


1.poeng: Finn Badou Jor
Kommer inn i 2.omgang og er umiddelbart en ny trussel for Kolbotn å forholde seg til. Bidrar med fart og kraft på topp og scorer også et fantastisk mål. 
Ullern klar for PostNord 2022!

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2021


Ullern klare for opprykk! 
Serieleder Ullern reiste med visshet om at med seier i bortekampen mot Mjølner så ville opprykket til PostNord være sikret, selv om det fortsatt gjenstår 2 serierunder.
I fraværet av Thomas Martinussen som var ute med skade, så fikk Alexander Nilsen (f.03) sin debut fra start.
Underveis i første omgang ble det også klart at Ullern også ville klare seg med uavgjort i og med at Junkeren tapte hjemme mot Nordstrand i en kamp som startet før kampen mot Mjølner.


Kampfakta
Mjølner - Ullern: 1-2
Kristiansen 32.min, Kalinins 45.min, Jor 76.min (Aslaksrud).
Gule kort: Kalinins (Mjølner)
Bytter: Jor 63.min (Nilsen)

Voldsom respekt fra hjemmelaget
Ullern møtte et hjemmelag som la seg veldig lavt og lot Ullern ha ballen mer eller mindre hele omgangen. Men med et Mjølner lag som la seg så dypt så ble det også vanskelig for Ullern å skape de største sjansene.
Etter 2-3 halv farlige muligheter for Ullern så sitter den endelig etter 31.minutter. Og som mot Tromsø 2 i forrige kamp så er det Nicholas "børsa" Kristiansen som skyter fra ca 20 meter på en retur etter dødball. Ballen finner nettmaskene og det så nå meget lyst ut for bortelaget.
Ullern kunne like etter gått opp til 2-0 når Øverby får en dobbelmulighet etter en svak retur fra keeper på Aslaksrud sitt skudd. Men dessverre for Øverby og Ullern så klarer keeper Kamsvåg å redde begge forsøkene fra Øverby.
I en omgang som Ullern har full kontroll på så føltes det fryktelig unødvendig når Mjølner utligner like før pause etter en corner. Corneren blir slått på bakerste og heades tilbake i feltet til en totalt umarkert Kalinins som enkelt kan styre inn 1-1 og en viktig medisin innsprøytning for Mjølner. Svak markering av Ullern forsvaret, noe som garantert ble et tema i pausepraten.

Samme melodi i andre omgang
Mjølner fortsetter å legge seg lavt også i andre omgang, men er litt mer opptatt av å flytte laget frem når sjansen byr seg.
Men det er fortsatt Ullern som er det førende laget og burde tatt ledelsen etter 67.min når Aslaksrud får stå helt alene foran mål, men skostørrelsen var dessverre litt for liten på innlegget fra Lars Austnes og ballen går utenfor.
Så var det Mjølner sin tur å være veldig nære på å ta ledelsen. Dos Santos får avsluttet fra 7 meter, men ballen stryker stolperoten til Kirsebom.
Så skal Mjølner rote det litt til for seg selv, Aslaksrud vinner ballen høyt i banen og kan storme mot mål, Aslaksrud finner Finn Badou Jor i feltet som styrer ballen i mål med kneet og opprykket virker nå å være et faktum.
Resten av andre omgangen handler det i bunn og grunn kun om at Ullern vil sikre resultatet. Og Mjølner som sårt egentlig trengte omså det ene poenget klarer aldri å skape noen flere farligheter enn den en store sjansen ved Dos Santos.
Ullern kan dermed slippe jubelen løs når dommeren blåser i fløyta, det blir PostNord på CC Vest Arena i 2022.

Poengbørsen

3.poeng: Nicholas Grøndalen Kristiansen
Børsa fra Bergen hadde enda en kanon på lager denne sesongen. I tillegg til scoringen er han som vanlig meget god i det defensive arbeidet og skaper god balanse på midten sammen med sin rekkepartner for dagen.

2.poeng: Lars Følstad
I fraværet av Thomas Martinussen så inntok Følstad en litt dypere rolle på midten enn vanlig. Utgjør en solid duo på dypet sammen med Kristiansen og er flink til å spille opp i mellomrom. Løser opp spillet godt for Ullern.
  1.poeng: Lars Jensen Austnes
I tillegg til å være meget livlig offensivt på høyre siden så gjør han også en meget sterk jobb defensivt og har et par nøkkelinvolveringer som forhindrer en potensiell stor mulighet for motstander. Offensivt var han langt flittigere til å utfordre 1 mot 1 enn tidligere og dette gjør han med hell. 

Ukeplan uke 42

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2021

Det drar seg mot en potensielt spanande avslutning i årets 3 div etter at vi, får vel si ikke overraskende, innkasserte 3 poeng hjemme på Fossum mot Snarøya. Fri i den divisjonen denne uken, før vi kanskje får en seriefinale neste uke. Blir moro! 

Innen den tid skal det trenes. Får igjen 3 økter denne uken, før uken avsluttes lørdag med seriekamp i 1 div. 


Mandag: Fri

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00. 

-Boks + skadeforebyggende

-Overtalssvariant siste 1/3 (finne den ledige spilleren)

Maja keeper alltid 

1: Hanna + Martine v Anna, Nora, Sofia (ILR og Julie) 

2: Mia, Elena, Broch v Saron, Annika, Ilaug, Stella (2v3, rullerer)

8v8, 4v4 og 3v3

Onsdag: Trening på Ullern. 17.30 - 19.00. 

 • Boks + styrke
 • 7v7/6v6 
 • Småbane. 

Torsdag: Fri

Fredag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00. 

 • Boks + prestasjonsfremmende 
 • Possession 5v5+2 og 8v4 
 • Spill 5v5/6v6 
 • Styrke. 

Lørdag: Kom å se a-laget spille årets siste seriekamp. Kampstart kl 13.00 på Ullern. 

Søndag: Kamp mot Abildsø kl 19.30 på Ullern. Se Spond. 
Uke 42: ALLE på A-kamp lørdag kl.13.00 på CC Vest Arena!

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2021

Som de aller fleste helt sikkert vet om så ligger vårt A-lag veldig godt an til opprykk fra 3.div til 2.div PostNord serien og at vi som klubb endelig er tilbake i toppfotballen der vi hører hjemme på seniornivå. Opprykket kan bli avgjort allerede i dag (søndag) så da blir det opprykksfest mot Melbo, viss ikke blir det opprykksfinale. Uansett så skal vi fylle tribunen mot Melbo å feire at vi neste år kanskje kan møte Hødd! :) 

Ellers sniker årets høstsesong seg mot slutten for denne gang, men alle skal fortsatt i aksjon denne helgen. 

Søn 24.okt

Kl.11.00 - Lag 1 vs KFUM på KFUM Arena. Oppmøte kl.10.15. Tropp: Proto, Kasper, Fredrik, Ellef, Emil, Gustav, Theo, Tollef, Noah, Andy, Brage, Teigen, Dani, Storm og Railo. 

Kl.18.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, 2v2 og spill.
Uke 42 - A-kamp på lørdag!

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2021

Ikke så mange kamper igjen av sesongen, lag 3 spiller sin siste kamp denne uken og lag 4 har sin siste kamp mandag neste uke.

Vi tar ferie etter siste helg i oktober (siste trening 31.oktober) og er tilbake på feltet tirsdag 16. november. 

Lørdag 23.okt spiller A-laget sesongs siste hjemmekamp. Vi har lyst til å fylle opp tribunen og anlegget med Ullern medlemmer som feirer opprykket opp til 2. divisjon. Så ta med en venn og bli med på kamp!

Tema: Siste del av angrepet

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18.00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena 

Innhold TG1: Rondo + skadefor, possession, spill

Innhold TG2: Opvarming, possession, spill

Kl. 19.10 Kamp for lag 3 borte mot Stabæk 3 på Nadderud kgress 2. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Aksel, Magnus, Mateo, Jacob, Johannes, Bernhard, Oscar S, Joachim, Julian, AW, Aslak, Thomas.

Kl. 18.15 Sonetrening for nominerte spillere på NiH kgress.

Onsdag

Kl. 16:00-17:30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, 1v1 i roller, spill 4v4 med vegger.

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16.30 - 18.00 Trening på gamlebanen 

Innhold TG1: Rondo, possession, spill 5v5.

Innhold TG2: Rondo, 2v2, spill. 

Lørdag

3. div herrer - MSA: Ullern vs Melbo på CC Vest Arena kl. 13.00.

Søndag 

Kl. 10.00 Treningskamp for lag 1 borte mot Asker på Føyka. Oppmøte senest 30 min før. Tropp: Otto, Frank, Nicholas, Loly, Amund, Ankjell, Fjell, Noah, Tarald, Ola, Erik, William, Max. 

Kl. 11.30 - 13.00 Trening på CC Vest Arena

Innhold TG2: Rondo, skudd, spill. 
Uke 42 - Hjemmekamp mot Skeid 2

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2021


Bra møte vi hadde på onsdag hvor vi fikk lagt frem hvordan G19 opplegget skal se ut neste sesong. Hvis det er spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med Gajardo.

Vi setter i gang spillersamtaler på mandag og går gjennom alle spillere før oktober er over. 


Etter et par bortekamper er vi endelig tilbake på CC Vest Arena. På torsdag tar vi imot Skeid 2, vi er klare for å ta 3 nye poeng på hjemmebane!

Lørdag 23.okt spiller A-laget sesongs siste hjemmekamp. Vi har lyst til å fylle opp tribunen og anlegget med Ullern medlemmer som feirer opprykket opp til 2. divisjon. Så ta med en venn og bli med på kamp!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Possession med soner
 • 1v1 i roller
 • Spill 4v4

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

4. div herrer - MSB: Kolbotn vs Ullern 2 kl 20.15 på Sofiemyr Kgress.

Onsdag

KL. 16:30-17:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Possession med soner
 • 2v2 +1 omstillingspill
 • Spill 5v5

Torsdag

KAMP - Ullern vs Skeid 2 kl 20.15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19.15 i garderoben. Tropp: Ingvald, Maks, Fred, Joakim, Emil, Jonas, Cleve, Lunde, Talstad, Andreas, Ågnes, Thomas, Junior, Brage, Udnæs, Snorre, Peter B.

Fredag

KL. 18:30-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Fotballgolf
 • Tøy og bøy
 • Egenstyrt rondo / fotballtennis

Lørdag

3. div herrer - MSA: Ullern vs Melbo på CC Vest Arena kl. 13.00.

Søndag

KL. 16:30-17:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + skadefor
 • Rondo
 • Spilløvelse mot et mål
 • Spill på så stor bane som mulig.G19: 3 poeng mot et godt Nordstrand lag

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2021

Ullern G19 laget tok turen til Nordstrand der vi skulle møte Nordstrand 2. Sistnevnte lå sist på tabellen og stilte med et sterkt mannskap hvor de fleste spillerne deres hadde erfaring fra Interkrets B og høyere nivå.  


May be an image of 1 person, playing a sport, standing and grass

 

Kampfakta
 Nordstrand 2 – Ullern : 2-3
 Mål: Kling 24.min, Nguyen 29.min, Støfring 56.min , Dahl Jørgensen 62. min, Støfring 87.min.
 
 Gule kort: Brage Tobiassen (Ullern).
 Tilskuere: 28 

Sjanser for, scoringer mot.

De første 20 minuttene av første omgang skapte vi et par store sjanser som burde ha endt opp med scoring til oss. Vi er gode til å skape overtall sentralt i banen og klarer til tider å skape et par angrep via en rask kombinasjonsspill som fører oss i deres bakrom.
 Vi spiller mot gode fotballspillere som, gjennom med sine bevegelser, gjør det vanskelig for oss å sette en effektivt høyt press og dermed klarer de å spille av presset i store deler av første omgang.
 Vi taper et par nøkkeldueller sentralt i banen og Nordstrand tar ledelsen midt i omgangen og øker ledelsen til 2-0 noen få minutter senere. 

 

Viktig pauseprat

I pausen er alle enige om at hvis vi justerer et par små ting så har vi store muligheter til å snu kampen. Vi endrer strategien vår både i det lave og det høye presset, og venter på Nordstrand litt lavere i banen noe som førte til mer rom for oss å kontre i.
 Vi får rask gevinst av våre endringer som vi gjorde i pausen og det tok bare 10 minutter ut i andre omgang før Thomas Støfring setter i gang snuoperasjonen.
 I tillegg til at vi traff bedre taktisk i andre omgang, er det viktig å nevne vår innstilling i pausen og hvordan vi kommer ut i andre omgang med et ønske om å snu kampen. Alle spillere, både på og utenfor banen, bidrar til at snuoperasjonen gjennomføres på en god måte og hvordan vi snur denne kampen mot en god motstand er fantastisk!

Poengbørsen

3. poeng
 Andreas Dahl Jørgensen: Andreas løp heroisk opp og ned langs venstre side så lenge han var ute på banen og var med på å skape store sjanser i første omgang. Han utlinker til 2-2 i andre omgang og gir laget en boost til å snu kampen.

2. poeng
 Erik Oma: Stopperen vår redder oss i flere tilfeller i første omgang hvor Nordstrand spillere klarer å komme til et par skuddsituasjoner. I andre omgang gjør han (og våre bakerste spillere) en solid jobb uten ball som fører til 0 baklengsmål, i tillegg er han god til å sette opp spillere høyere i gode posisjoner til å skape målsjanser.

1. poeng
 Thomas Støfring: Spissen vår dukker opp når laget trenger han mest. Han setter inn vår første og siste scoring i kampen og er en meget viktig brikke i snuoperasjonen. 
Uke 42 - nye muligheter til å bli litt bedre

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2021

Kjekt å være i en posisjon hvor en kan vinne ligaen, men skal det bli en realitet må vi konsentrere oss om prosessen og sørge for å bli litt bedre hver gang vi knyter lissene på fotballskoene og trår over den hvite streken! 

UKE 42

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Joakim S, Mikkel S, Magnus G, Martin G

Ordensmenn denne uken TG2: Ibrahim, Filip, Mehus

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Skape målsjanser og skåre mål (bruke medspillernes styrker)

Mandag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Egenfirkant + EPE 80x40m (80%, 40 sek pause), posisjonsøvelse siste 1/3, konkurranse (tvella), spill opp til 9v9 (3x10 min)

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:15 (16:00): Egenfirkant, prepp (landing 1 fot), avslutningsøvelse, spill 4v4 (4-lags) 12x1min kamper 1 min pause + skadeforebyggende (4 øvelser på 10 reps)

TG2 kl 20:30 (19:50) G16 2. Div Haslum-Ullern på Haslum kunstgress 2. Tropp: Gulbrandsen, Gus, Erlend, Ibra, Mehus, Leo, Aasen, Trym, Rongve, Filip, Shane, Kasper, Haakon, William, Peter, Sakki, Varden, Due

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

Fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

TG1 kl 18:15 (18:00): Egenfirkant, 1v1, spill 9v9 (2x6 min), dødballer (8m inn) + volleykonk 2x5 min

Lørdag:

TG2 kl 10:30 (09:50) G16 2. Div Ullern-ØHIL på CC Vest Arena. Oppmøte 09:50 i Garderobe 6. Tropp: Martin, Gantz, Gus, Erlend, Aasen, Trym, Mehus, Gaas, Kasper, Shane, Haakon, Varden, Due, William, Filip, Leo, Ibrahim, Peter

Huk v 05.1 kl 15:00 (oppmøte 14:15 på Bygdøyhus). Tropp: Mikkel S, Johannes A, Sondre LR, Adrian V, Andreas S, Sean BA, Julian VL, Joakim S, Caspar H, Fredrik T, Theo HV, Tiam F, Markus H, Fabian G

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

TG1 kl 11:00 (10:45): Egenfirkant, pasningsøvelse 5v2, fotbaltennis/spill avhengig av kampen i går

*Styrke overkropp kan gjennomføres


"STOP WAITING around for a specific moment, achievement, or accolade to be happy! There is no PERFECT time! Every moment you wait is a moment wasted. Win or lose, in life and in death, there is SOMETHING you can find gratitude in... and GRATITUDE is the gateway to happiness."
Uke 42 - vi nærmer oss G13😊

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2021

Da nærmer vi oss G13 oppstart. Treningen fredag 29. oktober blir siste trening som G12 og oppstart G13 blir mandag 15. november. Kommer tilbake med en fyldig plan for kommende sesong ila oktober. De aller fleste arrangement er spikret og ligger allerede i Spond. Vi går fra 3 faste aktiviteter i uken til 4 (hvor en av de blir helg og mest sannsynlig søndag ettermiddag/kveld dersom trening og enten lørdag eller søndag dersom kamp). Legger ut innlegg så snart ting er klappet og klart.

UKE 42

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Tema: Skape målsjanser og skåre mål

Mandag:

Trening kl 16:30 på Ullernbanen: Konkurranse, fotballsprinter, 1v1/avslutninger, spill 4v4/5v5 + rydding og samling

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på HULLEBERGMYRA: Konkurranse, pasnings-/posisjonsøvelse, spill 5’er + rydding og samling

Onsdag:

Kamp borte mot Try kl 18:55 (oppmøte seinest 18:25 på Voksen kunstgress - Arnebråtveien 120, 0771 Oslo). Tropp: Morten H, Oscar I, Aleander K, Petter L, Markus OT, Gabriel S, Benjamin V, Thomas G, Jayden SS, Per HR, Age K, Victor J, Per AW, Nikolai BR, Vemund LO

Trener: Nicklas

Kamp borte mot ØHIL kl 19:10 (oppmøte seinest 18:40 på Jarmyra – Jarmyra 2, 1358 Jar). Tropp: Arn A, Andreas H, Gustav S, Leon O, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Seb S, Lyder BV, Nicholas, VT, Noah L, Jon AS, Robin F, Jesper SB

Trener: Dennis

Torsdag:

Kamp borte mot Fossum 18:55 (Oppmøte seinest 18:25 på Fossum idrettsanlegg - Ankerveien 245, 1359 Eiksmarka) Tropp: Erik MB, Edvard N, Mikkel KS, Linus MK, Andreas I, Filip P, Fabian H, Scott GL, August B, Magnus B, Leo L, Jakob B, Anders O

Trener: Dawid og Kristian

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50) på Ullern: Egenfirkant, fotballtennis-mesterskap, skadeforebyggende + rydding og samling

*Sosialt rett etter trening, inne på nye klubbhus! ��

Lørdag:

Fri

Søndag:

Cup inne i Vallhall. Se info i Spond!


“Don't show up to prove, show up to improve”

 • Simon SinekUke 42 - Sesongavslutningen nærmer seg

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2021

Vi går straks inn i de siste ukene for alle våre lag. Det er stor sannsynlighet for at Heming-kampen til lag 1 blir flyttet bakover i tid. For å få flest mulig gode opplevelser for alle mann, er det viktig at man er nøye med å "stå løpet ut" - at man gjør ting like skikkelig og så bra som mulig uavhengig av hvordan tabellen ser ut. Du har alltid alt å spille for, og det må gjenspeiles i prestasjonene dine. 

Gladgutten Magnus Moe gir en tommel opp for ei ny, flott uke. 

 

Mandag

KL. 16:30-18:00. Videomøte + trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Possession på lite område (3v3+3/4v4+3/4v4+3/4v4+2)
 • Spilløvelse
 • Spill
 • Videomøte etter økt

KL. 18:00-19:30. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Fotballsprinter
 • Spill

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med rondo
 • 1v1 i roller
 • Skråpossession
 • Spill på så stor bane som mulig

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på Gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

TG1 økt 1600-1700 (for de som ikke har kamp og ikke var på Landslagsskolen eller 06 økt onsdag). 

 • Oppvarming m/konk
 • Stor possession 5v5+4
 • 2v2 omstillingsspill
 • Spill 5v5 (6x1.5 min)
 • Skadeforebyggende

KAMP 3. div - Asker SKK vs Ullern kl. 20:15 på Borgen kunstgress. Oppmøte 19:35. Tropp: Kommer i Spond.

KAMP 4. div - Kjelsås vs Ullern kl. 20:15 på Myrerfeltet kunstgress. Oppmøte 19:35. Tropp: Kommer i Spond. 

Fredag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming med rondo
 • Battleship
 • Avslutningstrening/bølgeøvelse
 • Spill: Kampforberedende
 • Konkurranse

Lørdag

Kamp MSA: Hjemme mot Melbo kl. 13:00. 

KAMP 1. div. - Ready vs. Ullern kl. 16:30 på Voksen kunstgress (oppmøte senest kl. 15:50 i garderoben på Voksen). Tropp: Kommer!

Søndag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • SpillUkeplan uke 41

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2021

Hoi, da var vi tilbake igjen, og fikk tjuvstartet uken som kommer med kamp ute på Holmen i går. God prestasjon og en fortjent seier, og selv om det ikke alltid er enkelt å sitte på benken og forholde seg rolig og kun tenke arbeidsoppgaver, så er det jo slike øyeblikk, som når Anna setter 3-2 i kampens siste spilleminutt man trener for å oppleve :) 

Vi legger opp til en litt mer normal treningsuke denne gangen, så får vi håpe at det går sånn høvelig etter planen. Kamper både torsdag og lørdag, så håper jeg at vi klarer å få flyttet på sistnevnte. 

Det blir stadig kjøligere ute, spesielt når dere går til skolen er temperaturen fort nærmere frysepunktet enn et to-sifferet antall varmegrader, så husk å kle dere godt, så unngår vi at man blir unødvendig syk fordi man f.eks ikke hadde på nok klær. 


Mandag: Fri

Tirsdag: Trening på Ullern, 18.00 - 19.30. 

-Prestasjonsfremmende og boks, possession/spill på siste 1/3, spill 7v7/8v8. 

Onsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 20.30. Kort økt med prestasjonsfremmende + styrke og spill. 

Torsdag: Kamp hjemme på Fossum mot Snarøya. Se Spond. 

Fredag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00. Boks, prestasjonsfremmende, småbane + tennis for de som spilte i går. 

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp mot Ready på "Gressbanen". Se Spond. 
MSA: Stort steg mot seriemesterskap og PostNord!

Postet av Ullern Fotball den 10. Okt 2021


Med uavgjort i kampen mellom Skjervøy og Junkeren så var scenen satt for hjemmelaget Ullern, seier mot Tromsø 2 ville langt på vei sikre opprykket til PostNord med syv poengs forsprang og bare 3 kamper igjen å spille. Men trener Didrik Bjella var allikevel krystallklar før kamp om at de tar en kamp av gangen og at de selv har en jobb å gjøre.
Bjella så ingen grunn til å forandre på laget som slo Skånland 5-0 forrige helg.                                                                                                                                                               


Kampfakta
Ullern - Tromsø 2:  4-1
Mål: Aslaksrud 8.min (Austnes), Henriksen 15.min, Kristiansen 34.min, Dizdar 38.min (Austnes), Følstad 66.min (Aslaksrud)

Gule kort: Lamark, Winther (TIL2), Mufoncol (Ullern)
Bytter Ullern: Foss Evensen 69.min (Følstad), Nilsen 74.min (Martinussen), Mufoncol 77.min (Kristiansen)
Tilskuere: 80Drømmemål igjen på CC Vest Arena
Ullern gikk offensivt til verks å forsøkte å legge press umiddelbart på Tromsø 2 og får betalt etter 8 minutter spill når en god Lars Austnes klarer å krige seg fri fra to mann på høyrekanten og legger ballen perfekt på pannebrasken til Jens B. Aslaksrud som med et flott hodestøt header inn 1-0 til Ullern.
Men Tromsø 2 var ikke ufarlige i første del av førsteomgangen og får utligningen sin etter et kvarter når Simen Henriksen får fyrtav et skudd inne i boksen som keeper Terje Kirsebom ikke kan gjøre noe med.

Selv om det ikke er spilt så veldig mange kamper denne sesongen så har vi allikevel fått noen virkelige kremmerhus på CC Vest Arena denne sesongen. Tidligere har vi sett både Lars Følstad og Ismar Dizdar levere noen kanoner og denne gang var det Nicholas Kristiansen som skulle by på en minneverdig scoring.
Etter et langt kast som blir klarert ut så regelrett banker "Nicho" ballen i krysset fra 20 meter og 2-1 til hjemmelaget.

Ismar Dizdar ble hovedsakelig hentet til Ullern for å forsvare eget mål, men har jo vist seg som en målscorer av rang også og etter 38 minutter spill så setter han inn mål nummer 4 denne sesongen på 9 kamper (!).
Nok en gang er det Lars Austnes som serverer og denne gangen kommer det på et innøvd cornertrekk. Corneren slås fra høyre, Kristiansen blokker for Dizdar som får stå helt alene og bredsider inn 3-1 til hjemmelaget.

Full kontroll i 2.omgang
Ullern ser mer og mer ut som en seriemester. De lar egentlig aldri Tromsø komme i nærheten av en redusering og har full kontroll på kampen. I likhet med første omgangen så produserer hjemmelaget veldig mange gode sjanser og spesielt Aslaksrud burde nok hatt et par mål til denne dagen.
Men scoring ble det også i 2.omgang når Lars Følstad spiller en flott vegg inne i boksen med Aslaksrud. Avslutning nummer 1 reddes av keeper, men returen setter Følstad sikkert i mål og den endelige spikeren i kista er satt.
Et lite skår i gleden var det at midtbane general Thomas Martinussen måtte gå av med skade etter drøye 70 minutter, men forhåpentligvis er det ikke en skade som setter han ut de siste kampene.

Ullern har nå 7 poengs forsprang til tabelltoer Junkeren med 3 kamper igjen å spille. Det betyr at de kun trenger 1