Sommertrening G2016


Bli med på sommeruker med fotball og moro!I Ullern Fotball benytter vi starten og slutten av sommerferien både til å ha mye moro, få enda flere og nærmere venner, og bli enda litt flinkere i fotball. G2016 Sommertrening er uke 26, 32 og 33. 

Invitasjon for hver uke går ut til alle årskullets aktive som arrangement i overordnet Hoopitgruppe for kullet. Påmelding til hver enkelt uke gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta" og samtidig betale deltageravgiften på kr 1500+adm.gebyr. Dersom du ikke har mulighet til å betale beløpet, ta kontakt med magne@ullern.no. Vi minner om at økonomi aldri skal være en ekskluderende faktor for et treningstilbud i Ullern Fotball. Dersom en påmeldt deltager ikke får vært med, skal vi klare å ordne refusjon.

Aktivitet er kl 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16. Utover treningsgjennomføring i rammer som er godt kjent for barna fra sin hverdag i klubben, innebærer sommerukene:

- Mye spill i oppblåsbare 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802
- Turneringsspill på slutten av hver dag alle ukene, med lag som holdes gjennom hele uka. Finalespill fredag etter lunsj.
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk med kun sunne alternativer hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset knyttet til temaer vi jobber med. Det er inspirerende å se hvordan de beste i bransjen utfører det vi skal ut å øve på!

Vi håper mange blir med oss på noen supre sommeruker også i år!