Sommertrening 2016


Bli med på Gutter 2016s sommeruker med fotball og moro!I Ullern Fotball benytter vi starten og slutten av sommerferien både til å ha mye moro, få enda flere og nærmere venner, og bli enda litt flinkere i fotball. 


G2016 Sommertrening vil være uke 26, 32 og 33. Vi har altså endret litt på tidligere års "fotballskoler", selv om det meste i praksis vil være ganske gjenkjennbart.

Invitasjon for hver uke går ut til alle årskullets aktive som arrangement i overordnet Spondgruppe for kullet. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.

Priser er 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16. Utover treningsgjennomføring i rammer som er godt kjent for barna fra sin hverdag i klubben, innebærer sommerukene:

- Mye spill i oppblåsbare 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802
- Turneringsspill på slutten av hver dag. Finalespill fredag etter lunsj. I denne aller yngste gruppa er det nye lag hver dag, og alle kampene fredag er "den store finalen".
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk med kun sunne alternativer hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset der vi studerer hvordan noen av de beste i verden utfører ferdigheter vi skal ut å øve på etterpå.


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!