BLI FRIVILLIG I ULLERN FOTBALL

Ullern Fotball har mange tillitsvalgte og frivillige, som gjør en veldig viktig jobb og som vi setter veldig stor pris på! Uten dere hadde vi ikke hatt noen klubb!

Størst antall frivilligtimer blir utført av alle foresatte som gjør en uvurderlig innsats i og rundt laget til sin sønn/datter, enten det er som foreldretrener, lagleder, sosialkomitémedlem, sjåfør eller lagkasseansvarlig. I tillegg kommer alle de som gir av sin tid for at vi skal få utført viktige oppgaver på øvrige områder, som f.eks kiosk, vedlikehold av anlegg og A-laget. 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å bidra i og rundt klubben vår, med det og i den grad man måtte ønske. Til gjengjeld får man være en del av et trivelig miljø med flotte folk vel vitende om at man gjør en viktig innsats for barn og unge i lokalmiljøet. 

Kunne du tenke deg å være en del av oss? I såfall, ikke nøl, bare ta kontakt med daglig leder (tage@ullern.no (911 52 541)), eller en av våre trenere eller tillitsvalgte som du møter på feltet. 

Under er en liste med eksempler på områder man kan bidra innenfor:

  • Barne- og ungdomslag: Foreldretrener, lagleder, sosialkomité, lagkasse
  • Kiosk
  • «Handyman» oppgaver for den som like å fikse og ordne saker og ting
  • Dugnader på anlegget
  • A-laget: Vil du være en del av teamet rundt det trivelige A-laget? Her kan man gjøre en viktig forskjell for gutta og trenerteamet! Kanskje du har lyst til å sette fram kveldsmat etter trening for gutta innimellom? Eller hjelpe til med praktiske ting før, under og etter trening/kamp?
  • A-kamper: Kampvert, billettsalg, kiosk, media, sekretariat, speaker
  • Media: Liker du å ta bilder eller filme? Liker du å skrive korte eller lange tekster? Kanskje du snuser på journalistyrket, eller ønsker praksis i forbindelse med mediefag?
  • Speaker: Bor det en speaker i deg? I den nye hallen vår har vi fått en tipp topp moderne speakerbod med panoramautsikt over banen. Herfra vil man sammen med resten av sekretariatet bidra til god stemning under kampene våre.