G15: 2006 modellene klare for G16 Interkrets 2022

Postet av Ullern Fotball den 17. Nov 2021

Halvveis å høstens kvalifisering til G16 Interkrets så det slettes ikke så lovende ut for Ullerns gutter født 2006 i 1.div, noe knepne tap og en hadde havnet på etterskudd. Men etter en forløsende 6-2 seier mot Bækkelaget og ikke minst den formidable snuoperasjonen mot KFUM på Ekeberg der laget snudde 1-2 til 3-2 på få minutter så markerte de starten på en rekke med kamper uten tap som ble fullført tirsdag kveld mot Bærums Verk Hauger på Gommerud kunstgress. 

Vi har hele veien vært bevisste på at det er fokuset vårt på neste trening, neste øvelse, neste involvering, som vil avgjøre prestasjonen vår i kamp og dermed sjansen for å få resultatet vi ønsker. Det er ingen tvil om at G15 året er spesielt i Oslo, mange opplever kvaliken som et enten eller for sine videre fotballkarrierer, noe vi som jobber med dette såklart vet at det langt fra er. Jeg er veldig fornøyd med hvordan både vi som trenere rundt gutta og ikke minst gutta selv har taklet dette, tabellen har ikke vært et tema, IK ikke noe vi har snakket om, mens prestasjoner, utvikling og at vi driver med tross alt er en lek har vært tankegangen hele veien inn, sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 

Tabellen slik den endte etter 11 serierunde. 

 Alt skulle avgjøres i siste serierunde. De 3 øverste skulle til IK etter at Asker G16 havnet på nedrykksplass i årets G16 IK og Oslo dermed mistet en fjerde plass. Ullern avhengig av at serieleder Stabæk slo Asker og at de selv fikset biffen mot Bærums Verk Hauger. Det ble langt fra enkelt på Gommerud mot et godt organisert BVH lag som la seg lavt og var farlige på kontringer. Ullernsupporterne fikk en god start når Emil Schjesvold banket inn 1-0 fra nesten 30 meter etter bare 5 min. Men når Ullern ikke lenge etter gav fra seg et noe unødvendig frispark og muren var litt småredd ballen så stod det 1-1. Resten av kampen ble en test i kontrollerte angrep, ble en for utålmodig så var BVH der med sine giftige overganger og ble en forsiktig så var det vanskelig å finne noe ledige foran ball. Så det skulle bli et innøvd frisparktrekk som avgjorde det og Storm Sunder Luytkis kunne stange inn 2-1 på bakre stolpe. Når rapportene om Stabæk seier tikket inn og en rodde kampen i land på Gommerud så kunne jubelen runge. 

Å bygge en kultur, en gruppe og et lag som kan konkurrere i toppen av 1.div i Oslo er ikke bare bare. Det krever spillere som er villig til å legge ned timene med kvalitetstrening som trengs, støttende foreldregruppe og ikke minst en kjemi mellom alle parter som gjør at en trives sammen, kan være kritiske med hverandre og en finfin miks av kjærleik og respekt. Jeg må også rette en solid dose skryt til assistentrener Ingebrigt Skollerud som igjen har vært med på reisen mot Interkrets. Vi har utviklet et særs godt samarbeid etter alle disse årene og gutta kommer virkelig til å savne "Ingo" når han reiser bort en liten tur i vinter/vår, avslutter Rudi om veien fra småtasser på G13 og frem til G16 Interkrets. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.