G19 - 2022 sesongen kan ikke komme tidlig nok!

Postet av Ullern Fotball den 9. Nov 2021

G19 avsluttet en sterk seriesesong med 6-3 seier over Lyn, men noen få feilskjær gjorde at opprykket uteble. Det betyr bare at vi må bli enda litt bedre kommende sesong dersom vi skal ta et nytt steg og spise kirsebær med bedre klubber!

Planen for G19 sesongen er klar og opplegget ble presentert for en sulten spillergruppe for litt siden og det er liten tvil om at vi nå skrur til kravene for hva en G19 spiller i Ullern skal være. Like fullt, det å ha det morsomt sammen er prioritet 1!

Nicolas Gajardo og Alexander Bendiksen blir hovedtrenere kommende sesong. Johan Egil Rudi blir spillerutvikler og ansvarlig for keeperspillerne blir Dennis Smalsundmo. Et slagkraftig trenerapparat som er brennende opptatt av å skape en kultur som gjør det mulig å ta steget opp til vårt A-lag (nyopprykket 2.div lag) og videre derfra på sikt. 

Nicolas Gajardo blir med videre inn i en spennende sesong for G19 gruppen

                   Alexander Bendiksen kommer fra G16 og blir med mange spillere videre til G19

Treningsleir: I vinterferien setter G19 seg på flyet til Barcelona for en hel uke med tipp topp treningsforhold på gress. Det blir en unik mulighet til å videreutvikle det sportslige, men også å styrke samholdet på kullet som rommer tre ulike alderstrinn. 

Unge norske spillere får sjelden naturgress under knottene, men det blir det orden på i uke 8!

Spillerutvikling: Nå er det naturligvis ikke slik at hovedtrenerne ikke er spillerutviklere, men med "Rudi" inn vil hver enkelt kunne bli fulgt opp tettere på og utenfor banen og ta tak i små detaljer som kan være vanskelig for trenerne som har et lagsansvar. Dette blir et stort løft og vil øke profesjonaliteten rundt gruppen flere hakk!


I Ullern er vi opptatt av at keeperspillerne er en del av lagstreningen og ikke blir stuet bort i et hjørne slik det er stort sett overalt i hele fotballverden. Kommunikasjon/relasjoner er plassert øverst i fotball hierarkiet og da må keeperne lære seg å samarbeide med resten av laget i alle spillets faser. Derfor har vi også en svært kompetent trener, som sammen med de andre trenerne skal bidra til akkurat dette, i Dennis. 
Vi ser frem til å komme i gang med 2022 sesongen og oppkjøringen for G19 gruppen starter allerede mandag 22. november.

Vi kommer tilbake med hyppige oppdateringer gjennom vinterhalvåret både på nett og i sosiale medier!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.