Ullern Fotball søker keepertrener til A-lag herrer og trenere ungdomsfotball.

Postet av Ullern Fotball den 23. Nov 2021

Ullern er en stor breddeklubb beliggende like ved Bjørnsletta T-banestopp på Oslos verste vest. Her har en gruppe fotballtrenere fått mulighet til å jobbe over tid med en sjelden kontinuitet i denne bransjen. Sammen med de mest erfarne trenerne i klubben har vi selvsagt også mange som har kommet til i senere tid. I sum blir det et spennende utviklingsmiljø for oss alle. Med stadig oppgraderte fasiliteter ligger alt til rette for å fortsette å utvikle oss.

I 2021 klarte vårt A-lag herrer å rykke opp til Post Nord-Ligaen. Til den gruppa søker vi nå en engasjert keepertrener for 2022-sesongen. Engasjement og personlige egenskaper vektlegges foran erfaringsmengde, så ikke nøl med å ta kontakt om du tror dette kunne vært spennende - selv om du er ung og/eller mindre erfaren i keepertrenerrollen. Erfaring og fagkompetanse er selvsagt et pluss.

For de aldersbestemte trinnene tar vi mål av oss om å legge til rette for at spillere kan utvikle seg til de aller høyeste nivåer samtidig som vi skal ivareta vår rolle som breddeklubb med et godt tilbud til ALLE. Med store årskull og mange treningsivrige jenter og gutter, har vi fortsatt roller å fylle i vår ungdomsfotball.

Interessert? 
Ta kontakt med sportslig leder, Magne Aarvik, på 47 26 59 66 eller magne@ullern.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.