G16: Tøff matching for 2006 modellene i Kristiansand mot Agder kretslag

Postet av Ullern Fotball den 1. Des 2021

Tidligere Ullerntrener Alexander P. Øren har de siste årene jobbet for IK Start i Kristiansund og siste helgen i november var G06 trener Johan Egil Rudi og hans disipler klare for tur til sørlandet for kamper mot Agder kretslag 2006. 

Hovedtrener Johan Egil Rudi om å komme seg litt bort utenfor sesong

Vi ønsker utenfor sesong å komme oss litt ut av Oslogryta og møte andre lag enn de vi vanligvis møter i serien. Så når vi fikk muligheten til å komme sørover på tur så var det en ekstra utfordring for oss å skulle møte ett kretslag med hele spillergruppen. IK Start tok oss godt i mot og lånte bort stadion for oss til den kampforberedende økten dagen i forveien. 

Etter en nokså strabasiøs busstur der vinteren skapte en del forsinkelser kom den 30 mann store gruppen frem til Scandic Bystranda Hotel som var base for helgen. 

Det var ikke bare fotball som stod i fokus for gutta denne helgen, men det sosiale som vanlig også viktig på tur. Spillermøter med ulike tema, styrketrening på den lokale gymmen, bading i badeland og OBOS kamp på Sør Arena. 

Men høydepunktet for turen var kampene mot Agder kretslag i Sørlandshallen. De skulle egentlig gå på Sør Arena, men tvilsomme værmeldinger gjorde at de ble flyttet inn på nytt kunstgress. Det var like greit så surt været var ute. 

Knalltøffe kamper

Vi møter to veldig gode fotballag, og når vi har to av våre egne gutter på kretslag hjemme i Oslo så ble ikke oppgaven noe mindre. Men vi skal alltid være på jakt etter å skape referanser for spillerne og for mange er ikke det aktuelt via kretsaktivitet i egen krets i Oslo. Derfor er slike tiltak viktige for mange. I den ene kampen er vi fullt på høyde med Agder og det er bare litt uflaks foran begge mål som gjør at vi ikke går seirende ut av den. I den andre kampen gjør litt skader og sykdom at vi fra start av får store utfordringer mot et Agderlag uten svakheter hverken fysisk eller fotballmessig og i den kampen får vi oss en skikkelig referanse på hvor listen ligger. Alt i alt en solid referanse for alle som ble med, vi ser at vi er nærme kretsnivå på noen områder også har vi en vei å gå på andre. Så hjem å øve bedre. 

Vi takker IK Start for gjestfriheten og Øren for hjelpen med å sette i stand trening og kamper.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.