Jacob Francke (f.06) imponerte på treningsopphold i Portugal

Postet av Ullern Fotball den 10. Jul 2021

Grunnlaget for utviklingen blir lagt på Ullernbanen der Jacob siste perioden har trent med våre beste menn på MSA. På bilde i kamp for G19. Foto: Trude Dahl Jørgensen. 

 Med opplevelsene på rekke og rad har Jacob Francke hatt litt av en sommer så langt. Både treningsopphold i Sporting Club de Portugal, landslagsplass og MSA debut på en og samme uke. Ingen tvil om at unggutten har hatt en eksplosiv utvikling siste året, men bena er godt plantet på jorden både hos gutten selv og hos de rundt han. 

Jacob har fått en unik sjanse hos Sporting Club de Portugal. Foto: Joao Plantier.  

 I fotsporene til Nani, Figo og Christiano Ronaldo 

Jeg visste godt at Sporting akademiet er et av de fremste akademiene når å utvikle unge talenter, Ronaldo og Figo blant annet, så jeg forventet et ekstremt  høyt nivå hvor det var ett konkurransemiljø hvor alle ville være best.

Uten mat, søvn og drikke presterer en ikke

Jeg passa veldig på å ikke være ute i sola på dagen før trening og drakk vann jevnlig gjennom dagen. Spiste riktig også.

Et veldig proft opplegg 

Den største forskjellen var nok nivået. Merka allerede på første trening at de var teknisk på et veldig høyt nivå og kom seg ut av situasjoner som mange ville slitt med i Ullern. Ellers så fikk man også følelsen der at det var et veldig proft opplegg med at du fikk nyvasket tøy før hver trening og før første trening måtte jeg dra til lege og ta medisinsk sjekk. Treningene også var litt annerledes enn i Norge og Ullern. I sporting hadde vi litt oppvarming, så spill og spilte så og si resten av treningen.

Høyt nivå, men fortsatt nivåer å mestre i Ullern 

Som sagt så var det et veldig høyt nivå der, men jeg føler at jeg har mer læring i å strekke meg etter for eksempel A-laget eller Juniorlaget her på Ullernbanen.

Klarte meg bra

Jeg syns jeg klarte meg veldig bra. Jeg var meg selv og var god til å prøve å snakke med medspillerne mine selvom de ikke kunne språket. Jeg var også god med ballen og fikk vist trenerne ferdighetene mine både defensivt og offensivt.

Nytt opphold etter sesongen

Jeg har hørt nå etter oppholdet at de var veldig fornøyde med oppholdet mitt der nede. Jeg har ikke hørt helt hva de var fornøyde med, men de var såpass fornøyde at de ville ha meg ned dit en gang til etter sesongen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc