J2007 - Første sesong gjennomført som Ullern/Ready

Postet av Ullern Fotball den 17. Des 2021

J2007 har nå gjennomført sin første sesong som Ullern/Ready. Etter hektiske måneder med seriespill i 2 divisjoner + OBOS-cup ser nå disse jentene tilbake på en vel gjennomført sesong og en god start på samarbeidet mellom Ullern og Ready.

En ny treningshverdag

De trives bedre i treningshverdagen nå enn før samarbeidet kom i gang. Blant annet på grunn av økt mengde, men også at antallet spillere har doblet seg. Videre sier de at kullet som enhet passet veldig godt sammen da det som har manglet tidligere kom fra motsatt klubb, dette gjelder begge veier.

Nye venner

Det å skulle møte opp på trening med 15-20 nye spillere som du ikke kjenner fra før var nytt og kjentes litt skummelt til å begynne med. Dette gikk overaskende fort over og nå er vi en sammensveiset gjeng som har det moro med fotball sammen.

Sesongen 2021

For jentene endte det med opprykk til 1.divisjon, etter en 2.plass årets seriespill. Det mener de selv forklares av mye trening og stor forbedring utover sesongen. Kampene de husker best var mot Røa og Heming, som var de største utfordringene denne sesongen. Kampene som huskes best er de som ble tapt, men selv sier de at erfaringene fra de kampene har hjulpet dem og kommer til å hjelpe dem i framtiden.

I OBOS-cup ble det stopp mot KFUM i semifinalen. Før det var det spennende runder mot Årvoll og Vålerenga. Begge kampene endte 2-2, men vi gikk heldgivis videre etter straffesparkkonkurranse begge gangene. Det var første gang vi opplevde straffesparkkonkurranse og det var stressende. Men, en erfaring rikere.

Oppfordring til andre kull som nå er Ullern/Ready

Kristine Askim har en klar oppfordring og sier at det handler om å møte opp på trening, være åpen og ha et ønske om å bli kjent nye jenter. De har fotball som felles interesse, ha det gøy med fotball sammen, så har dere mange morsomme år i vente!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.