Tap mot Gjelleråsen

Postet av Ullern Fotball den 30. Jan 2023

Ullern spilte sin første treningskamp for sesongen mot Gjelleråsen. Ullern hadde to forskjellige ellevere med seg som spilte hver sin omgang hvor flere unge spillere fikk sin debut.


Svak i første omgang, bedre i andre
Ullern slet i første omgang med å få satt noe spill mot et godt Gjelleråsen lag. Det var lite som stemte egentlig den første halvtimen og Gjelleråsen var farlig frempå ved flere anledninger. Men 1-0 målet til Gjelleråsen er det i bunn og grunn Ullern selv som serverer dem. En lang ball i bakrom som Ullern i utgangspunktet burde ha kontroll på ender opp med kommunikasjonssvikt og et sleivspark på 20 meter fra keeper Jesper Wold. Ballen havner rett i beina på en Gjelleråsen spiller og han har da lite problemer med å trille ballen inn i det åpne målet.
Ullern kommer seg noe på slutten av omgangen og Bendik Foss Evensen fikk en mulighet, men dessverre gikk avslutningen til side for mål. Selv om første omgangen var noe skuffende så var det allikevel et høydepunkt å ta med seg. Edonis Mulaj med fortid i Vålerenga og Ready viste seg frem på høyresiden ved flere anledninger og virker som en veldig spennende signering for Ullern.

Andre omgang var mange hakk bedre. Da var det bortelaget som styrte mer eller mindre alt. Akenaton Empa på topp skapte mye uro i Gjelleråsen forsvaret og kom seg til en ok mulighet med et skudd fra ca 18 meter. Dessverre for Empa så ble det bare med 15 minutter denne kampen. I en duell nede ved hjørneflagget får han en hånd i ansiktet som gjør at han sliter med synet på det ene øyet og han må derfor kaste inn håndkleet. 
Men Ullern fortsetter allikevel å dominere kampen og kommer til flere gode sjanser. En meget god Ellef Herstad (f.06) spilte sine første minutter for A-laget og på merkelig vis klarte dommer og ikke gi han straffespark når han blir meid ned innenfor 16-meteren. På dette tidspunkt hadde Ullern fortjent utligningen. 
Ullern presser på for en utligning, men helt på tampen er det istedenfor Gjelleråsen som går opp til 2-0 på et meget flott skudd fra hjørnet av 16 meteren. 

Grei gjennomkjøring 
Ullern trener Stian Børven var etter kampen ikke så opptatt av resultatet og mener det viktigste var å få spilletid i beina på mange av spillerne. 
Vi stiller i dag med to ellevere og med mange nye fjes mot et godt Gjelleråsen lag. Så at vi sliter litt i første omgang er ikke så overraskende. Andre omgangen er vi mer fornøyd med, da får vi langt bedre kontroll på kampen og vi produserer flere gode muligheter. Men det aller viktigste i dag var at vi fikk god matchtrening, avslutter Børven. 

Og flere unggutter fikk sine første minutter med A-laget mot Gjelleråsen. Marius Stensland (f.07), Herman Udnæs (f.05) og Ellef Herstad (f.06) fikk alle sin uoffisielle debut mot Gjelleråsen. Børven syns de klarte seg meget bra.
Jeg syns dem kommer godt fra det alle sammen. Stensland i første omgang får jo virkelig bryne seg på høyresiden og jeg syns han spiller seg godt inn i kampen. Får flere 1 mot 1 situasjoner som jeg syns han løser bra. Udnæs gjør også en god match i en litt uvant posisjon, men jeg syns han var sterkt delaktig til at vi fikk bedre kontroll på kampen i andre omgang. Og Ellef spiller jo en kjempeomgang på høyresiden rett og slett, så både vi og dem kan være godt fornøyd, sier Børven. 

Lagoppstillinger: 
1 omgang: 

12. Jesper Wold
27. Marius Stensland (debut) 
  2. Henrik Navarsete (c)
15. Magnus Fosen
17. Edonis Mulaj (debut)
21. Brage Tobiassen
16. Simen Nygaard (debut)
20. Jacob Cleve Broch
  8. Lars Følstad
23. Bendik Foss Evensen
25. Mads Bådsvik (debut)

2. omgang: 
30. Ingvald Benestad (debut)
  6. Espen Lindøe (c)
  3. Tomas Lopez Borgersen
19. Herman Udnæs (debut) 
28. Ellef Herstad (debut)
24. Jonas Aune Jorde (debut)
  9. Dreni Ademaj
18. Aksel Bay-Larsen
29. Akenaton Empa
22. Mikael Foss Andersen

(Jacob Cleve Broch og Edonis Mulaj spilte en halv omgang hver i 2.omgang).
Uke 5: Ham Kam U17 på besøk på søndag

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

Til tross for at Eidsvold Turn endte med å trekke seg fra kampen søndag, så fikk vi gjennomført ting på noenlunde vis på lørdagen og en konsekvens av det var to nye debuter fra vår gruppe til A-laget. Både Marius og Ellef med gode skussmål fra A-trenerne, så det er moro for oss - hvem neste blir er helt opp til deg. 

Vi fortsetter å jobbe med overgangen fra A til F, en utrolig viktig del av vårt spill og vårt prinsipp om å vinne tilbake ballen så tidlig som mulig og så sent som nødvendig. 

Husk ansvar for garderoben Fredrik Stavseth denne uken og at det fra onsdag er februar som gjelder på ansvar for utstyr. 

Søndag 5.feb

Kl.16.00 - Kamp vs Ham Kam U17 på CC Vest. Oppmøte kl.15.00. Tropp: Mikkel, Ludde, Lind, Ferdinand, Seb S, Theo, Tollef, Caspar, Cam, Sondre BH, Gustav Stach, Fjellman, Lopez og Teigen. 

Kl.20.30 - Trening (de som ikke spiller kampen: Proto, Gustav Stavs, Stens, Emil S, Edi, Olav, Sean, Nima?, Albert, Tran, Ellef, Storm, Railo, Dani og Oliver). Innhold: Kommer. Ferdige kl.22.00. Ukeplan uke 5

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

Etter en del gode kamper og prestasjoner, fikk vi en liten nesestyver søndag ettermiddag litt ute i periferien når vi var opp i mot Fet IL. Samtidig kjekt å få en liten indikasjon på hvor nivået ligger i divisjonen over vår, så må vi samtidig ta lærdom og unngå de feilene som ender opp i baklengs. 

Forsøker oss på en litt roligere uke med relativt middels belastende økt mandag, og noe i samme gate tirsdag, før vi får det litt tøffere igjen på torsdag. 

Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00. Husk fadderøkten for J2011/12 kl 1800 - 19.30!

 • Minispill 3v3 på 12x6 bane.
 • 1v1 føre over linja/score på småmål
 • Småbane. Boks for de som spilte i går. 
 • 8v8 på liten bane. 
 • Konkurranse

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30.

 • Boks
 • Frispilling
 • 3v3
 • 7v7 / 8v8

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Aktivisering + dynamisk
 • 2v2
 • 3v3
 • HIFen
 • 5v5
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Kamp, se Spond.

Søndag: Fri/egentrening. Uke 5 - Defending while in balance (continued)

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

TOPIC FOR THE WEEK: Defending while in balance

Noter at denne uka trener vi lørdag og ikke søndag. Det gjelder de som ikke har kamp. Kamp lørdag mot Asker2


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:00-19:30. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 13:00-14:30. Trening på CC Vest Arena (for de som ikke har kamp)

KL. 15:00 kamp mot Asker2 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte 14:00. Tropp: Teo R, Gaas, Utheim, Markus, Aksel, Peder, Alex, Steffen, Lucas, Sondre, Trym, Moe, Mathias, Tobias, Christian, Ardian, TekkenSøndag

*Egentrening/friUke 5 - Ny og spennende motstand!

Postet av Ullern Fotball den 29. Jan 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Uke 5

Så fornøyd er Erik med nye kamper til helgen! Det blir en «høydare», med ny og eksotisk motstand 😊
 

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Loly + Klem

Vester og kjegler TG1: Elias + Tarald

6 småmål til mini-spill TG1: Emil + Otto

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Omstilling fra A-F

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

*Spilldelen filmes på Spiideo

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 16:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.
 
 *Økta filmes i Spiideo

Søndag 

Kamp i Vallhall mot Grorud for lag 1, 09:00. Oppmøte senest 08:25. Tropp: Otto, Daniel, Loly, Magnus A, Tarald, Ankjell, Yousef, Max, Erik, William Eik, Elias, Emil og Sandro

Kamp borte mot Aurskog/Finstadbru for lag 2, 14:00. Oppmøte senest 13:05 (Aursmoen, 1930 AURSKOG). Tropp: Klem, Frank, Ler, Æræs, Christian E, Noah, Ola, Magnus S, Edvard N, Bastian M, Tian, Anders O og Matteo


Kamp borte mot ØHIL (Bispeveien 69) for lag 4, kl 15:00. Oppmøte senest 14:30. Tropp; Johan, Marcus, Aslak, Philip A, Sander, Henrik, Aleks, Eugen, Kristian, Iver, Lars, Fredrik og Elvis.Espen Lindøe forlenger med Ullern

Postet av Ullern Fotball den 26. Jan 2023

Spilleren med flest kamper for Ullern i dagens tropp forlenger avtalen ut 2023. Espen Lindøe står nå med 74 kamper og ferden mot 100 kan nå fortsette!

(Tidligere Ullern spiller Håkon Hoseth t.v og Espen Lindøe. Foto: Merethe Fosby)

Solid bidragsyter
Espen Lindøe kom til Ullern i 2018 og er per dags dato spilleren med flest kamper for klubben i dagens tropp. Nå tar han fatt på sitt 6 år i Ullern drakta. 
Jeg er klar for en ny sesong. Jeg trives godt her og syns vi har en veldig bra spillergruppe. Også syns jeg det er spennende med det nye trenerteamet så jeg ser frem til å fortsette her i Ullern, sier Lindøe. 

Lindøe kom til Ullern fra Bærum som en ung og lovende spiller, og nå er han å betegne som en av de erfarne spillerne. Og akkurat erfaringen hans er noe Stian Børven setter stor pris på med å ha med Lindøe.
Det er veldig viktig å ha med Espen videre. Han er en av dem som setter standarden og tar veldig mye ansvar. Nå har vi ikke spilt noen kamper enda, men vi ser hvor viktig han er på treningsøktene for å holde guttene skjerpet og han setter krav hele tiden til kvaliteten i det vi skal gjøre. Så vi er veldig fornøyd med at han blir her hos oss, sier Børven. 

Vi minner om første treningskamp førstkommende lørdag klokken 13:00 borte mot Gjelleråsen. 
Første nysignering i boks!

Postet av Ullern Fotball den 24. Jan 2023

Nye signeringer har latt vente på seg en stund, men nå er første spiller offisielt klar. Simen Nygaard går fra Grorud til Ullern foran kommende sesong, og skal vi tro hovedtrener Stian Børven så er det flere signeringer i vente. 

Vår nye signering
Simen Nygaard er 22 år og kommer fra Grorud hvor han har vært fast inventar på andrelaget som gjorde sine saker veldig bra i 3.divisjon. Han har også en rekke kamper for Lørenskog og Stovner i 3.divisjon, og nå er han altså blitt Ullern spiller. 
Hovedtrener Stian Børven er fornøyd med å få på plass Nygaard og har følgende beskrivelse av spilleren.
Han er en spillertype som nok passer best i 6er rollen og er veldig flink til å finne gode offensive løsninger med ball. Jeg vil si at han nok var en av de beste midtbanespillerne i 3.divisjon forrige sesong og vi tror han kan utvikle seg ytterligere her hos oss. I tillegg er han en veldig bra type som kommer til å passe fint inn i gruppen vår, sier Børven. 

Nye signeringer har latt vente på seg litt, men nå sier Børven at man kan forvente at det kommer noen flere signeringer i tillegg til Nygaard. 
Ja, vi har valgt å bruke litt tid med den troppen som var her når vi kom for å få en god oversikt over de spillerne vi har før vi valgte å hente noen nye.
Nå har vi et klarere bilde av posisjoner vi ønsker å forsterke før sesongen og er i dialog med flere aktuelle spillere. Så jeg regner med vi vil ha på plass noen flere signeringer de nærmeste ukene, sier Børven. 


Gleder seg 
Simen Nygaard selv sier han gleder seg veldig til kommende sesong og har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben. 
- Jeg har blitt tatt godt imot her og det virker som en veldig bra gjeng, så jeg ser frem til å bli en del av denne spillergruppen. Man merker at nivået på spillerne er høyt og at det er et steg opp fra den treningshverdagen jeg hadde i Grorud U-21, så jeg tror dette er veldig bra for meg og min utvikling, sier Nygaard. 

Simen Nygaard er klar på at han ønsker å konkurrere om plassene i PostNord selv om han mener konkurransen er tøff. 
Er ikke noe tvil om at konkurransen om plassene her er veldig tøff, det er mange gode spillere her. Men jeg håper så mye spilletid som mulig og er klar for å gi 100% alltid, avslutter Nygaard. G19: Årets første kamper spilt i helgen

Postet av Ullern Fotball den 23. Jan 2023

Søndag var våre juniorer på herresiden endelig i gang med sine treningskamper og det var Ull Kisa X2 som stod for tur på CC Vest Arena. Første kampen endte 2-2 etter to mål av storskårer Storm Sundet Luytkis (bildet over) og i kamp 2 ble det tap 6-2 etter mål av Magnus Moe (f.07) og Nima Sharifi. 

Et bevisst lag å møte sterk motstand på vinterstid

Vi har tatt et helt bevisst valgt på vinterstid, for å gi spillerne så god matching som mulig, ved å møte mange motstandere fra både en og to hyller over der vi selv er i seriespillet i Oslo. Det er også fint å krydre hverdagen på denne tiden av året med motstandere fra litt utenfor Oslo. Så vi møter stort sett Interkretslag eller lag som spiller i den nasjonale serien mellom serieslutt og seriestart, sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 

Henger absolutt med på nivået 

Vår juniorgruppe er av den yngre varianten i 2023 og for mange er det viktig å få kjenne på nivået vi skal jobbe med så fort som mulig. Mange fra denne gruppen både har som mål og skal være bidragsytere i Norsk Tipping-ligaen og da har vi ingen tid å miste i å eksponere de for et langt tøffere nivå enn mange av de er vandt med. Så langt har vi møtte Interkretsmotstand i alle 3 kamper og det er liten tvil om at vi henger veldig godt med. I Notodden fikk vi tidlig erfare at her kan en ikke stå med luen i hånden, det gikk litt fort for oss i starten men vi lærte fort og mot Moss FK i neste kamp var vi så på nivå at vi tok med oss en seier inn i det nye året. 

2-2 mot Ull Kisa 1

I helgen var det Ull Kisa som var på besøk og det skulle bli en meget målrik første omgang i kampen mot deres førstelag. Allerede etter et par minutter kunne det stått 1v1 når Ull Kisa smalt ballen i stolpen etter 20 sekund og 15 sekund senere var Ellef H. Oldevik gjennom alene med keeper uten å få ballen i mål. Ullern var så det førende laget en lengre periode og skapte en del gode muligheter uten å få ballen i mål. Så gir hjemmelaget bort ballen litt ute av balanse på siden og på en godt utført overgang er ikke Ullerngutta kyniske nok og Ull Kisa tar ledelsen 1-0. 

Toppskårer fra fjorårets sesong i G16 Interkrets for Ullern, Storm Sundet Luytkis, har ingen planer om å løpe og presse mindre i 2023 og bare minutter senere jager han en ball til keeper som stresser og Luytkis kan sette ballen i åpent mål fra kort hold. Dessverre skal Ull Kisa få flere overganger og når Marius Lund Stensland må lage frispark på 18m så skrus ballen over muren og i mål. Men Sundet Luytkis er ikke ferdig, en ball i bakrom fra Marius S. Teigen ender hos spissen som runder keeper og setter den i åpent mål med venstrefoten fra en litt vanskelig vinkel. Dermed 2-2 til pause, ikke noe å si på ut fra antall sjanser begge lag skapte. 

De siste 45 minuttene gikk langt roligere for seg, begge lag litt mindre åpne defensivt og antall målsjanser betraktelig lavere. En meget fin og god matching mot et godt fotballag ender med 2-2. 

Fokuset siste uken har vært på omstillingene våre fra angrep til forsvar når vi mister ballen høyt i banen, en del momenter i den fasen ser vi igjen i dag, spesielt det å raskere få spillere fra "feil" side av ballfører på riktig side. Men vi ser også at vi har en vei å gå før vi er råe nok på å stupe i ballvinner så fort at de ikke har sjansen til å ta oss i ubalanse. På motstanders halvdel skal vi være ekstreme på å jakte ballen når vi mister den, hele tiden fair men det skal være litt enten vinne ball eller frispark over hvordan vi ønsker det skal være, utdyper Rudi. 

6-2 tap for et meget ungt Jr 2

Dessverre er det mye sykdom i våre kretser for tiden og det gjort også at laget i neste kamp mot Ull Kisa 2 etterhvert ble en tøff, men lærerik for mange, erfaring. Ull Kisa er det ledende laget i åpningen og kampen og tar også ledelsen 1-0. Men Ullern er fullt på høyde og når Magnus Moe setter 1-1 er det slettes ikke ufortjent. Nima Sharifi er frempå en retur og setter inn 2-1 ledelse for hjemmelaget. Bortelaget var nok noen år eldre enn vår 11er i snitt og det kom mer og mer frem utover kampen at der var en viss forskjell i fysikk. Inn mot pause har Ull Kisa snudd kampen til 4-2 i sin favør. 

Pausepraten handler i stor grad om å by mer på seg selv, både gjennom verbal og non-verbal kommunikasjon, på dette området var det litt skuffende å se at vi ikke hjelper hverandre mer når motgangen begynte å melde seg utover i omgangen, sier Rudi. 

Det er ingenting å si på innsatsen i 2.omg, mange 2007 modeller får sin debut på nivået og får unikt god matching mot et solid juniorlag. Det ser lenge ut til at innsatsen skal ende i 0-0 siste 45 minuttene, men UK får seg to raske mål helt på tampen og den ender med 6-2 tap for det unge og hardtarbeidende Ullern 2 denne ettermiddagen på CC Vest Arena. 

Vi får mange gjennom både 90 minutter og sine første minutter for året og ser frem til å bygge videre på de erfaringene vi gjør oss denne helgen gjennom kommende treningsuke og inn mot nye kamper neste helg. Da håper vi på mindre feber og sykdom slik at vi får alle i stallen i gang, avslutter Rudi. DSA: Godt i gang med sesongoppkjøringen.

Postet av Ullern Fotball den 23. Jan 2023Damelaget, fortsatt RUFO (Ullern/Ready), i all hovedsak bestående av jenter født 2006, er godt i gang med forberedelsene til ny sesong, som man på papiret gikk over til 1.11.22, med et lite opphold rundt juletider, og har i skrivende stund vært igjennom hele 3 kamper på denne siden av nyttår. 


Vi er i gang.

Første kamp fant sted på Ferd Arena på Hosle hvor ØHIL var motstander. 

Dette er et lag vi har møtt ved flere anledninger før, og kamper vi sjeldent går seirende ut av. Men det skulle bli annerledes denne gangen. 

Selve kampen tar vi tidlig initiativet i, og selv om det er tett og jevnt har man alltid en følelse av at mulighetene er gode for å score og eventuelt score flere mål enn motstanderen. Lagene følger hverandre hele veien, både i banespill og i målprotokollen, men det er våre jenter som kan strekke armene i været etter 80 spilte minutter, etter å ha satt 3 baller bak ØHILs keeper, ett av de allerede kandidat til årets målgivende, signert Amalie, mot ØHILs 2.


En strålende gjennomført kamp! 

Noen få dager senere var det Stabæk som var motstander på Nadderud og Tobbebanen. Et ungt Stabæk lag bestående av 07ere, som såvidt vi har fått med oss stakk av med pokalen under fjorårets utgave av Norway Cup. Vi fikk også bekreftet at det var et meget godt lag vi var satt opp mot. Stabæk har og hadde også med en stor stall med over 20 veldig gode spillere som presset oss høyt og konstant i samfulle 80 minutter, og selv om resultatet også er gledelig i seg selv, er det enda mer gledelig at det kommer etter en god prestasjon. For med 1-0 til våre når dommeren blåste i gang den andre omgangen, var det et Stabæk som tok initiativet i kampen og satte oss under et voldsomt press, men vi forsvarte oss og håndterte det på eksemplarisk vis, og tok etterhvert tilbake en slags kontroll over kampen. Strålende levert av samtlige. 


Alle i gang. 

Tilslutt skulle også de som ikke har kommet i gang med kampsesongen etter nyttår også få spilt kamp mot andre enn seg selv på trening. Røa var sporty og steppet inn for Frigg som man egentlig skulle møtt.
Tett og jevnt i første omgang og 1-1, mens Røa fikk litt for mye plass og tid med ballen sentralt i banen mellom vårt midtre og bakre ledd, da ble det trått og Røa vant tilslutt 3-1.


Men hovedtrener Garcia sier seg alt i alt veldig fornøyd så langt:

-Jeg synes vi har tatt ganske brukbare steg i både angreps- og forsvarsspillet vårt på disse månedene siden seriespillet ble avsluttet høsten som var. Vi har spesielt blitt flinkere til å spille av et høyt press, vi tar bedre valg og utfører de også veldig bra, mens vi bakover er flinkere til å ha gode (som regel små og korte nok) avstander innad i leddene og mellom leddene, som gir motstanderen lite rom, i tillegg til at vi blir flinkere 1v1 og i duellspillet bl.a i innleggssituasjoner. Det har vært moro å se på jentene spille så langt denne vinteren og jeg, og jentene, gleder oss til fortsettelsen.


Neste kamp for damelaget er forøvrig søndag 29.1 borte mot Fet IL. Reisebrev fra Rigacup G14 2023

Postet av Ullern Fotball den 23. Jan 2023

Bildetekst: G09 tok bronse i Rigacup 2023

Teksten under er skrevet av spillerne, Luka Thyness-Larsen, Leon Zahl og Magnus Hjelle.

Hele turen startet på Lysaker stasjon hvor gjengen satte seg på flytoget til Gardemoen. Etter flytoget ble det en trist affære gjennom taxfreen siden dette tross alt var en sukkerfri reise. Vi kommer til hotellet på ettermiddagen spente på morgendagen.

Etter en god natt søvn venter F.C Futura fra Finland som turens første motstander. Kampen mot Futura var en thriller med mange sjanser til begge lag. Det ender til slutt med en stilling på 2-2 etter en overbevisende prestasjon av gutta! Men det var ingen tid til å hvile, for neste motstander var NF Academy. 5 timer senere etter mat og hvile, vinner vi komfortabelt med 4-1 mot et sterkt lag.

Bildetekst: Gustav Stachowski ble kåret til turneringens beste angresspiller

I siste kamp i gruppespillet, mot F.C. Tiigres fra Estland, var det sluttspill som sto på spill. Hvis vi vant kom vi til A-sluttspill, hvis vi tapte kom vi til B-sluttspill. Vi dominerte kampen og det endte med 3-1 etter mange store målsjanser til Ullern. Nå var vi videre til A-sluttspill etter å ha toppet gruppa med 7 poeng.

I semifinalen møter et tøft og fysisk Brann lag. Det står 1-1 til pause og spillet bikker i vår favør. Dessverre gikk ikke alt vår vei foran eget og Brann sitt mål, og vi tapte 2-1 etter en sen skåring av Brann. Men vi gjør en sterk prestasjon og vi kunne like gjerne vunnet mot et utrolig sterkt Brann-lag. Skuffet går gutta tilbake til hotellet, men med et mål, og det er å vinne bronsefinalen og komme på pallen.''

Vi gjenforenes med F.C Futura i kampen om 3. plass etter en jevn kamp i gruppespillet som endte 2-2. F.C Futura går opp i tidlig ledelse, men gutta kjempet på og til slutt ender resultatet fortjent 3-1 til Ullern. Takket være en solid laginnsats og hardt arbeid, kunne vi ta med oss medalje hjem fra Riga cup som det første Ullern kullet.

Bildetekst: Leon Ommundsen ble kåret til "MVP" mot NF Academy

Det har vært en fantastisk helg sportslig, men det beste har vært å være sammen en hel helg som lag. Spise, sove, spille og ha det morsomt sammen. Alle har blitt bedre kjent med hverandre og blitt enda bedre venner.

Vi gratulerer med en kruttsterk bronse i Rigacup!Ukeplan uke 4

Postet av Ullern Fotball den 22. Jan 2023

Peisa på, som Grindhaug sier. Det akter vi også å gjøre. Strålende forestilling på Bekkestua torsdag, og avsluttet uka med nabooppgjør. Moro med kamp! :) 
Kamp blir det også kommende uke, så håper vi at temperaturene vi avsluttet uken med holder seg på armlengdes avstand. Husk uansett å kle dere som om det er så kaldt. Heller for mye enn for lite. Så holder vi oss friske og får gode forutsetninger for å prestere 100%. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Konkurranse:

       -Legge ballen på nakken og løpe sikksakk 

       -Ballen i lufta, kan ikke være borti armer, hender og må være synlig. 

       -Sprint med 1 sprett

       -Sikksakk så få ballen inn i avgrenset område. 

       -Hive over bazooka, hel volley i mål. 

 • 1v1 — « ——
 • 2v2 m 5er mål eller føre over linja
 • 5v5 m vegger


Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

 • Boks + dynamisk
 • 5v5v5 possession
 • HIFen
 • 3 lags spill. 
 • Nordic og Copenhagen 1x8

Onsdag. Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Ballmestring + dynamisk
 • 1v1 avslutningsøvelse
 • 4v3 frispillingsøvelse
 • 3v3, 3 lags
 • Nordic og Copenhagen 1x8

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 4: Kamp både lørdag og søndag

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2023

Voldsomt med sykdom og rusk i maskinen vår om dagen, viktig at vi alle tar våre forhåndsregler for å unngå både å bli syk selv og å smitte andre. De aller enkleste tiltakene: 

 • Ta tran og ekstra D vitaminer (som vi får fra solen og dermed lite å hente derifra i disse tider)
 • Minimum 8, helst 9 timer med søvn av god kvalitet - det betyr bort fra skjermer og mobil i god tid før leggetid, temperert og godt luftet rom og digg seng
 • Kle seg godt nok til og fra hit og dit når en må ut, starte økten med nok klær så en unngår å fryse
 • Dusje og skifte i garderoben rett etter en er ferdig med økt eller ekstra ute/bua
 • Minske tett sosialt samvær i de verste sykdomsperiodene på skolen
 • Gode tiltak gir en også troen på at en ikke skal bli syk, placebo kanskje - men tro kan flytte fjell og bakterier og virus ;) 

Når du leser denne ukeplanen er nok våre første kamper med uttak gjennomført, gradvis skal vi få alle opp til 100% kampklar fysisk form for 90 min med turbo rock and roll fotball. Uttakene vil i stadig mindre grad bli preget av å "gi folk sjansen", her må du sørge for at du "fortjener sjansen" gjennom dine prestasjoner, innsats, bidrag og engasjement gjennom treningsuken. Er du ikke i den troppen du ønsker, enten der er A, B, G19-1 eller G19-2, ja da er det i hverdagen og på kampdag du må vise oss trenere at du er klar for å danke ut den som har plassen foran deg i løypen. 

Fredag 27.jan

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Generell oppvarming + skadeforebyggende hink, hopp og dytt, pasningsøvelse med motstand stort område i store grupper med fokus på omstilling fra A til F, spilløvelse mot ett mål med fokus på et par momenter mot 4-4-2 struktur og spill 11v11 2X6 min. Ferdig kl.21.00. God plass til egentrening etter økten for de som vil det.  

*God plass til ekstra etter økten for alle. 

** Sende mål for kampen lørdag til trenere. 

Lørdag 28.jan

Kl.13.00 - MSA vs Gjelleråsen på Gjelleråsen for de som vil reise litt tidlig å se den. 

Kl.15.00 - Kamp vs Gjelleråsen på Gjelleråsen. Oppmøte kl.14.00. Tropp: Proto, Mikkel, Gustav Stavseng, Ludde, Emil S, Luca, Lind, Olav, Tran, Tollef, Ellef, Fjellman, Caspar, Albert, Dani og Teigen. 

* Styrke ben umiddelbart etter kampslutt på banen eller i et lokale vi får låne. 

** Sende mål for kampen søndag de som spiller der. 

Søndag 29.jan

Fri/egentreningUke 4 - Defending while in balance

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2023

Deilig med seier mot Stabæk! Kjelsås next!


TOPIC FOR THE WEEK: Defending while in balance


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:00-19:30. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 16:30 kamp mot Kjelsås på Grefsen Stadion. Oppmøte 15:30. Tropp: Teo R, Utheim, Jørgen, Trym, Sondre, Gaas, Steffen, Mathias, Alex, Jone, Moe, Sam, Ardien, Lucas

(resten har frihelg)


Søndag

*Egentrening/friUke 4 - frihelg og frivillig futsal😁

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2023

Et bilde som inneholder gress, utendørs, gruppe, personer
Automatisk generert beskrivelse

Uke 4 

En av de beste typene egentrening er spill. Alt fra 1v1 til 11v11. Dette blir gode muligheter til å gjøre denne helga, da TG1 tar årets første frihelg (lørdag og søndag). Først: gode treninger når januar nærmer seg slutten 😊
 
Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Yousef + Erik

Vester og kjegler TG1: Magnus AE + William Eik

6 småmål til mini-spill TG1: Max + Sandro

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Oppbyggende spill (angrep) mot høyt press

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 
* HØYDEMÅLING før økta i 3. etasje. Møt opp senest 19:05 der.

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Spilldelen filmes på Spiideo

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

Fredag

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.
 
 *Økta filmes i Spiideo

Lørdag 

Frihelg for TG1

Søndag 

Frihelg for TG1

 *Frivillig futsalturnering (se Spond for påmelding)

 Cleve Broch (f.04) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 20. Jan 2023

Rekordmange juniorer har tatt steget fra junior og opp i A-stallen foran kommende sesong, og nok en junior har imponert såpass at han også blir tatt opp. Jacob Cleve Broch har spilt fotball i Ullern siden barndommen og det er meget gledelig at han nå tar steget opp til øverste nivå i klubben, sier juniortrener Johan Egil Rudi. 


Jacob Cleve Broch har spilt fotball i Ullern siden han var liten gutt og nå tar den offensive venstrebacken steget opp i A-stallen. Cleve Broch har trent mer eller mindre fast med A-laget siden sesongslutt og har imponert hovedtrener Stian Børven såpass at han nå blir et fast medlem av seniorstallen.
- Jacob er jo en spiller vi ikke har fått sett så mye før vi kom til klubben, men han har trent med oss siden vi kom og vi syns han har gjort sakene sine veldig bra. Så vi føler det er riktig at han tar steget opp og blir en del av A-stallen. Nå får han knallhard matching på trening hver eneste dag og det blir spennende å følge utviklingen hans denne sesongen, sier Børven. 

Jacob Cleve Broch selv var veldig fornøyd når han fikk nyheten om at han var tatt opp og klarte ikke legge skjul på at han var lettet. 
Jeg ble utrolig glad når jeg fikk beskjeden. Skal ikke legge skjul på at jeg håpet veldig på dette foran denne sesongen og nå som det ble virkelighet er jeg bare enda mer motivert til å jobbe knallhardt fremover. 
Så nå er det bare å stå på så godt jeg kan og bli så godt forberedt foran sesongen som mulig. Forhåpentligvis klarer jeg å etablere meg på Ullern 2 i 3.divisjon denne sesongen, det er i alle fall målsetningen. Også er det jo lov å håpe at man klarer å snike seg inn i en kamptropp eller to i PostNord, smiler Cleve Broch. 

Jacob er en av mange unge spillere som har gått gradene i Ullern og blitt spillere på A-laget. Han mener mye trening på fritiden er en av årsakene til at de tidlig har tatt steget opp. 
Jeg tror vi har fått mye igjen for all tiden vi har brukt på å spille fotball utenom treningen. Både Francke, Bendik og Nilsen har jeg spilt veldig mye med på fritiden og det tror jeg har gitt resultater for oss alle sammen, sier Cleve Broch. 


Fornøyd juniortrener
Hovedtrener for junior, Johan Egil Rudi har fulgt med Jacob siden barnefotballen og selv om han mister en sentral spiller på sitt juniorlag, så syns han det er gøy at Jacob tar steget videre.
- Jeg syns det er ekstra artig når spillere som har gått gjennom alle gradene i klubben til slutt tar steget opp til A-stallen. Og Jacob er en som har stått på hele veien og alltid lagt ned maks innsats både på trening og egentrening. Han er også en type som også alltid gir full gass uansett hvem motstanderen er, så jeg tror han vil nyte godt av en tøffere treningshverdag og ikke minst en tøffere kamparena. Han er jo også venstrebent spiller og de vokser jo ikke akkurat på trær, så jeg tror med tiden at han kan bli en som blir en viktig brikke også i seniorfotballen for Ullern, sier Rudi.

Thomas Martinussen klar for sitt 5 år i Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 16. Jan 2023


Midtbanemaestro Thomas Skog Martinussen tar fatt på sitt femte år i Ullern. Fjoråret ble preget av skade, men en nyoperert Martinussen er nå klar for å ta fatt på nok en sesong i hvitt og rødt!

Hovedtrener Stian Børven er veldig fornøyd med at Martinussen er med videre.
- Thomas er en viktig nøkkelspiller for oss. Han bidrar med en kvalitet og rutine som er veldig viktig for laget vårt, og kommer til å være en nøkkelfaktor for måten vi ønsker å spille på. Så det var viktig for oss å forlenge avtalen med Thomas. Nå har han vært ute noen måneder etter en operasjon og det går nok fortsatt noen uker før han kan trene for fullt, men vi ser veldig frem til å få han tilbake, sier Børven. 

Thomas Martinussen selv sier det kribler i beina og han ser veldig frem til å komme tilbake i trening.
- Jeg har sett flere av øktene og kjenner at det kribler greit i beina med å komme i gang igjen. Jeg starter nå med lett opptrening også satser jeg på å være 100% tilbake på feltet i midten av februar, sier Martinussen. 

Du tar altså fatt på ditt femte år i Ullern, hva er det som gjør at du trives så godt her?
- Jeg følte meg veldig ønska videre av både trenerteamet og spillergruppa. Jeg fikk prata med Børven i løpet av ferien og har troa på det han og trenerteamet vil få til i Ullern. Vi har også hatt god kontinuitet i spillergruppa, det var viktig for meg at så mange valgte og fortsette. For det er en veldig fin gjeng å dele garderobe med, noe som alltid har vært tilfelle i mine sesonger i Ullern. Vi som spillergruppe for MSA og MSB er veldig privilegerte med tanke på hvor godt det blir lagt til rette for oss både til kamp og trening. At det blir mitt femte år i Ullern betyr at det går veldig fort! Men jeg trives godt i Ullern, vi har hatt gode resultater med MSA og MSB og vi har alltid hatt en fin spillergruppe og apparat rundt spillergruppa de årene jeg har vært her, avslutter Martinussen. MSA: Christoffer Skårn klar for 2023!

Postet av Ullern Fotball den 16. Jan 2023


Ullern har sikret at CC Vest Arena også i 2023-sesongen inneholder en ekstra attraksjon. Mannen med den fryktede høyreslegga og fart de færreste kan måle seg med har signert ny avtale. Christoffer Skårn kom fra Moss til Ullern før 2022-sesongen og serverte virkelig noen ordentlige høydepunkter.

Christoffer Skårn er en av de mest erfarne spillerne i klubben med over 100 kamper i 2.divisjon og han ser frem til en ny sesong i Ullern. 
- Jeg er veldig fornøyd med å forlenge avtalen her. Jeg har trivdes veldig godt og jeg er veldig motivert for å gjøre det enda bedre enn vi gjorde forrige sesong, sier Skårn. 

Nytt trenerteam er på plass denne sesongen, hva er førsteinntrykket? 
Jeg syns det virker spennende og det er også derfor jeg ønsket å forlenge avtalen. De ønsker å spille på en måte som jeg tror vil passe mine ferdigheter veldig bra, så jeg er spent på hva vi kan få til kommende sesong. Får vi satt vårt spill tidlig så tror jeg vi kan ta ytterligere steg oppover på tabellen sammenlignet med fjoråret, sier Skårn. Uke 3 - Egne baller 😁

Postet av Ullern Fotball den 15. Jan 2023

 


Uke 3

TG1 har fått egne ballbur med EGNE baller – det er gledelig! Ballansvarlige blir informert, og disse skal da sjekke alle for luft før de går ut! Om det er lite luft så skal de pumpes (og selvfølgelig telles). Ellers er det litt lavere belastning for TG1 denne uka, og vi legger til rette for treningskamp for alle, førstkommende søndag 😊 Det blir kjempe-kjekt!

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar TG1: Magnus S + Ola 

Vester og kjegler TG1: Tian + Noah

6 småmål til mini-spill TG1: Ankjell + Frank


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

Tema: Oppbyggende spill (angrep) mot høyt press


Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

*Mange skal i treningsrommet for styrke overkropp, samlet. Liste kommer.


Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes på Spiideo

 


Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurransev, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 17:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo

Søndag 

Kamp borte for TG1 mot Bækkelaget på Ekeberg kunstgress 2 (Ekebergveien 101, 1178 OSLO):
 
Lag 1, 13:30. Oppmøte senest 12:35. Tropp: Æræs, Sandro, Otto, Frank, Magnus AE, Tarald, Loly, Emil, Ankjell, Max, Yousef, Erik, William Eik og Elias 

Lag 2, 15:30. Oppmøte senest 14:35. Tropp: Æræs, Sandro, Otto, Frank, Klem, Tian, Christian E, Ler, Noah, Ola, William Eng, Magnus S, Matteo Ø


Kamp borte for TG2 mot ØHIL (Bispeveien 69, 1362 Hosle)

Lag 3, 18:00. Oppmøte senest 17:15. Tropp: Tobias. Mateo, Bernhard, Joachim, Cedric, Aslak, Thomas, Oscar, Jacob, Sander, Elvis, Miguel og Fredrik.Ukeplan uke 3

Postet av Ullern Fotball den 15. Jan 2023

Da var vi for alvor i gang, moro å avslutte uken med kamp mot høyst oppegående motstand og ikke minst hvordan vi gjennomfører. Det lover godt for fortsettelsen. Ny travel uke foran oss, som blir litt ulik vanlig rytme, med kamp både torsdag og søndag. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Konkurranse (2 og 2/3 og 3, stafett med ball), småbane + dynamisk og pasninger
 • HIFen
 • 4v4 og 5v5 m vegger og 5er mål.
 • 9v9 på liten bane

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
 • Boks + dynamisk
 • Possession 3v3 + 4
 • Småbane 3v3 og 4v4
 • Konkurranse
 • Skadeforebyggende 

Onsdag: Fri

Torsdag: Kamp, se Spond.

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 3: Ull Kisa X 2 til helgen!

Postet av Ullern Fotball den 14. Jan 2023

Alltid kjedelig når en motstander trekker seg dagen før kamp, men vi gjennomførte internkampen på utmerket vis og fikk alle gjennom 45 minutter uten problemer. Status i troppen begynner virkelig å se bra ut, Sean mer og mer med på feltet og Jon straks tilbake med fotballsko sammen med oss. Kommende helg blir første dobbelkamp når Ull Kisa forhåpentligvis kommer på besøk til CC Vest Arena (så sant banen er fikset og klar for kamp, viss ikke blir det mest sannsynlig Røa på lørdagen). 

Lør 21.jan

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

** Sende dine mål for kampen til oss trenere. 

Søn 22.jan 

Kl.12.00 - Lag 1 vs Ull kisa 1. Oppmøte kl.11.00. Tropp: Proto, Gustav Stavseng, Stensland, Emil S, Olav, Edi, Ellef, Tran, Teigen, Albert, Dani, Storm. 

Kl.14.00 - Lag 2 vs Ull kisa 2. Oppmøte kl.13.00. Tropp: Mikkel, Meland, Sondre BH, Sondre LR, Lind, Theo, Tollef, Nima, Noah Cam, Jone, SebU, Aksel, Moe, Lucas, Jørgen Langnes og Trym Næss. 

* Styrke ben i treningsrommet sammen i lagene etter kampen. Uke 3 - Combination play in the final third/Finishing the attack

Postet av Ullern Fotball den 13. Jan 2023TOPIC FOR THE WEEK: Combination play in the final third/Finishing the attack


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 15:30 Kamp mot Stabæk på Nadderud KG1. Oppmøte 14:30. Tropp: Matta, Teo R, Tobias, Luca, Skjæveland, Ludwig, Peder, Steen, Aksel, Fjellman, Moe, Jone, Oscar, Lucas, Samuel, Christian, Markus


(resten har frihelg og spiller mot Kjelsås neste helg 28/1 16:00 på Grefsen Stadion. Tropp: Arne, Markus, Utheim, Jørgen, Trym, Elias, Sondre, Gaas, Steffen, Stefan, Mathias, Tekken, Alex +1-2 fra troppen mot Stabæk)


Søndag

*Egentrening/friMSA: Oversikt treningskamper Ullern

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2023

Sesongforberedelsene er i gang og her er oversikten over treningskamper som skal spilles før sesongstarten sparkes i gang med hjemmekamp mot Kvik Halden den 10.april.


Treningskamper 2023: 

28.01.23. Gjelleråsen - Ullern: Gjelleråsen Kunstgress 13:00

03.02.23. Nordstrand - Ullern: Nordstrand Kunstgress 19:30

11.02.23. Strømmen - Ullern: Strømmen Stadion 13:00

18.02.23. Ullern - Frigg: CC Vest Arena 12:00

04.03.23. Ullern - Grorud: CC Vest Arena 12:00

04.03.23. Ullern - Fram Larvik: CC Vest Arena 15:00

11.03.23. Ullern - Asker: CC Vest Arena 11:00

12.03.23. Ullern - Ready: CC Vest Arena 11:00

18.03.23. Bærum - Ullern: Sandvika Stadion 12:00

01.04.23. Ullern - Kjelsås: CC Vest Arena 12:00

01.04.23. Ullern - Grorud 2: CC Vest Arena 15:00

MSA: Thomas Støfring (f.05) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 9. Jan 2023

Thomas Støfring har hospitert jevnlig med A-laget i 2022 og etter imponerende spill i 4.divisjon så blir han den 5 spilleren som tas opp fra egen junioravdeling foran kommende sesong.

Thomas Støfring og hovedtrener Stian Børven

Målfarlig

Thomas Støfring har scoret 69 mål på 58 kamper i aldersbestemt fotball og viste forrige sesong at han også kan levere scoringer på seniornivå når han noterte seg for 13 mål på 14 kamper i 4.divisjon og var en sterk bidragsyter til at Ullern 2 rykket opp til Norsk Tipping ligaen.

Støfring kom til Ullern fra Lommedalen i 2019 og har utviklet seg jevnt og trutt siden han kom til Ullern, og spilleren selv roser oppfølgingen man får som ung spiller i klubben.

Jeg valgte jo å dra til Ullern for å utvikle meg mer som spiller. Her fikk jeg bedre motstand på trening og et veldig profesjonelt opplegg med tett oppfølging fra trenerne. I starten var det en liten overgang for meg med tanke på utvikling, både Bendiksen og Mads var veldig tett på med å stille spørsmål som tvinger deg til å tenke. I Ullern så er de flinke til å tvinge spillerne til å reflektere mye selv istedenfor at det kun er trenerne som prater. 

Overgangen til A-lag

Støfring innrømmer at han hadde et håp om at prestasjonene i 2022 skulle føre til en kontrakt med A-laget og ser nå frem til å trene fast på et høyt nivå, selv om det også kan være en utfordring.

Jeg tror det er veldig bra for min utvikling å få trene på et nivå som jeg virkelig må strekke meg for å henge med. Nå spiller jeg mot spillere som er både eldre, større og bedre enn meg hver eneste dag og da må jeg virkelig være skjerpet hver eneste økt. I starten så var det litt tøft å håndtere når man er vant til å være god å score mye mål på trening, men jeg føler det går bedre og bedre.

Hovedtrener Stian Børven er fornøyd med at så mange juniorspillere har tatt steget opp og mener Støfring har potensialet til å bli en god spiss også på seniornivå.
Vi har tatt opp mange juniorer foran årets sesong og det viser at det gror veldig godt i klubbens yngre rekker. Alle de vi har tatt opp er spillere som vi tror vil utvikle seg til å bli gode a-lags spillere med tiden og Thomas er ikke noe unntak. Han er en typisk målscorer med gode offensive ferdigheter, også er det fortsatt en del han må jobbe med for å ta steget opp i 2.divisjon. Men det er også derfor han er tatt opp nå slik at han kan få tøffere motstand både på trening og i kamp slik at han kan utvikle seg videre. Nå får han uansett en veldig bra kamparena i 3.divisjon og hvis han fortsetter å utvikle seg der så kan han godt ta steget videre opp til 2.divisjon, sier Børven. Uke 2

Postet av Ullern Fotball den 8. Jan 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Combination play in the final third/Finishing the attack


Mandag

Fri/Egeentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

*Egentrening/fri


Søndag

KL. 17:00-19:00 - Fellesmåltid + Videomøte 3. etasje
KL. 19:00-20:30. Trening på CC Vest Arena


Uke 2: Årets første kamp på søndag mot Strømmen!

Postet av Ullern Fotball den 8. Jan 2023

Det går mot varmere tider og lysere dager, bildet fra 2012 der vi måtte ty til ishakker for å hjelpe isen bort fra banen. Håper vi slipper det i år. Etter en uke med "komme i gang" fokus skal vi nå heve listen helt opp dit vi aldri har vært over før og fra tirsdag er det ingenting annet enn 100% tilstedeværelse, energi og innsats som gjelder fra alt og alle. Etter økten fredag blir årets første lag tatt ut og det vil gi dere en klar pekepinn på hvor dere står per dags dato. 45 min skal alle gjennom. Det blir spennende og utfordrende. 

Garderobeansvarlig: Proto

Lør 14.jan

Kl.11.45 - Internkamp på Røa. Oppmøte kl.11.00: Alle møter her. Vi spiller 1X45 min. Lagene kommer senere i kveld fredag. 

** Styrke ben som på onsdag gjennomføres rett etter kampslutt. 

*** Evaluere kampen ut fra dine mål satt i forkant. 

Søn 15.jan

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 
Ukeplan uke 2

Postet av Ullern Fotball den 8. Jan 2023

Heisann! Fikk gjennomført årets første treningsuke på fornuftig vis og avsluttet med en veldig god økt på torsdag. Såpass brukbar at vi gjentar innholdet denne uken :) 

Tenk samtidig litt over alt som utgjør helheten, som også ble tatt opp i forkant av nevnte økt. Forberedelser innebærer også å møte opp i tide, også ute på banen, fremfor å komme luntende ut av garderoben et par sekunder før oppsatt tid. Kommende uke er det meldt et vær som tilsier at det skal la seg gjøre å gå ut på banen 5 min før øktstart.

Ellers avslutter vi kommende uke med det festligste som finnes, som også er det vi øver på på hver økt, som er kamp. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00


 • Småbane + dymanisk
 • Pasningsøvelse 6v3
 • Småbanespill 
 • 9v9 2x5 min

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

 • Boks 
 • Possession 5v5+3
 • Spill 11v11
 • Skadeforebyggende 1x6

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Aktivisering
 • 1v1 omstilling
 • Avslutninger
 • Spill
 • Dødballer
 • Skadeforebyggende 1x6

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Kamp, se Spond.

Søndag: Fri/egentreningUke 2 - G08 har startet 2023!

Postet av Ullern Fotball den 8. Jan 2023

Uke 2

2023 er godt i gang, og begge treningsgruppene har fått en godt start på året. Dette selv med et vær som ligner på Nord-Norge. Det vi har erfart er at været ikke setter noen stopper for at vår visjon om "glede i dag, bedre i morgen og læring for livet" kan øves på 😊 Tran og gode klær gjør alt mulig!

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1:  Philip F + Christian E

Vester og kjegler TG1: Matteo + Ludwig

6 småmål til mini-spill TG1: Æræs + Ler

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: beskytte mål (forsvar) - lavt press

 

Mandag 

Egentrening/fri 

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk tøying
 • Konkurranse/artighet med ball
 • Pasningsøvelse 4v3
 • Posisjonsøvelse 8v7
 • Spill 9v9


Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Posisjonsøvekse spill 5v5 (7v7)


Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk tøying
 • Avslutningsøvelse 4v4
 • Posisjonsøvelse 8v7
 • Spill opp mot 11v11
 • Skadeforebyggende 1x6

*Spiideo filmer

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, spill 9v9

Fredag

Egentrening/Fri

Lørdag 

Egentrening/Fri

Søndag 

Trening TG2, 19:00 Ullernbanen

Innhold: Oppvarming + spill 9v9
Ukeplan uke 1

Postet av Ullern Fotball den 1. Jan 2023

Godt nyttår! Håper alle har hatt en strålende jul og ser like mye frem til å ta fatt på aktiviteten igjen som jeg gjør. Forsøker oss på en myk restart med kampfri de to første ukene som utgangspunkt, før vi også får gang i det. 

De første som ankommer banen går i ballboden og både sjekker baller og tar utstyret (sjekk hva vi trenger ut ifra øktplanen) med ut på banen. Vær klar ute på banen minst 5 min før økten starter. Mens vi venter på nye baller fra Nike har vi i mellomtiden fått et parti fra Adidas. 


Mandag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Småbane + dymanisk
 • Pasningsøvelse 6v3
 • Småbanespill 
 • 9v9 2x5 min

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

 • Boks + dynamisk
 • Possession
 • 11v11 om mulig, evt så stort som mulig. 
 • Skadeforebyggende 1x6

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Aktivisering 
 • Sprinter
 • Omstillingsøvelse 2v1 -> 3v2
 • Spill på så stor bane som mulig
 • Skadeforebyggende 1x6

Fredag: Egentrening/fri

Lørdag: Egentrening/fri

Søndag: Egentrening/fri Uke 1 - Velkommen til det gøye!

Postet av Ullern Fotball den 1. Jan 2023

Uke 1

                 

Takk for det gamle, og velkommen til alt det nye! Endelig er vi inne i året som kommer til å bli utrolig gøy og innholdsrik. Det er bare å glede seg til sesongen, som nærmer seg med stormskritt. Aktivitetsplanen for TG1 er oppdatert ut februar, for de som lurer på tidspunkt for treningskamper. Mulig vi også starter det nye året med nye baller. Vi gleder oss!

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag!


Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass.


Ballansvar TG1: Otto + Klem

Vester og kjegler TG1: Æræs + Emil 

6 småmål til mini-spill TG1: Loly + Tarald


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).


Tema: beskytte mål (forsvar) i lavt presSøndag 

Trening TG1, 16:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk tøying
 • Posisjonsøvelse 10v8
 • Spill 9v9
 • Avslutningsøvelse 6v4
 • Skadeforebyggende 1x6

*Økta filmes i Spiideo


Trening TG2, 19:00 Ullernbanen

Innhold: Oppvarming + spill 9v9