Cleve Broch (f.04) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 20. Jan 2023

Rekordmange juniorer har tatt steget fra junior og opp i A-stallen foran kommende sesong, og nok en junior har imponert såpass at han også blir tatt opp. Jacob Cleve Broch har spilt fotball i Ullern siden barndommen og det er meget gledelig at han nå tar steget opp til øverste nivå i klubben, sier juniortrener Johan Egil Rudi. 


Jacob Cleve Broch har spilt fotball i Ullern siden han var liten gutt og nå tar den offensive venstrebacken steget opp i A-stallen. Cleve Broch har trent mer eller mindre fast med A-laget siden sesongslutt og har imponert hovedtrener Stian Børven såpass at han nå blir et fast medlem av seniorstallen.
- Jacob er jo en spiller vi ikke har fått sett så mye før vi kom til klubben, men han har trent med oss siden vi kom og vi syns han har gjort sakene sine veldig bra. Så vi føler det er riktig at han tar steget opp og blir en del av A-stallen. Nå får han knallhard matching på trening hver eneste dag og det blir spennende å følge utviklingen hans denne sesongen, sier Børven. 

Jacob Cleve Broch selv var veldig fornøyd når han fikk nyheten om at han var tatt opp og klarte ikke legge skjul på at han var lettet. 
Jeg ble utrolig glad når jeg fikk beskjeden. Skal ikke legge skjul på at jeg håpet veldig på dette foran denne sesongen og nå som det ble virkelighet er jeg bare enda mer motivert til å jobbe knallhardt fremover. 
Så nå er det bare å stå på så godt jeg kan og bli så godt forberedt foran sesongen som mulig. Forhåpentligvis klarer jeg å etablere meg på Ullern 2 i 3.divisjon denne sesongen, det er i alle fall målsetningen. Også er det jo lov å håpe at man klarer å snike seg inn i en kamptropp eller to i PostNord, smiler Cleve Broch. 

Jacob er en av mange unge spillere som har gått gradene i Ullern og blitt spillere på A-laget. Han mener mye trening på fritiden er en av årsakene til at de tidlig har tatt steget opp. 
Jeg tror vi har fått mye igjen for all tiden vi har brukt på å spille fotball utenom treningen. Både Francke, Bendik og Nilsen har jeg spilt veldig mye med på fritiden og det tror jeg har gitt resultater for oss alle sammen, sier Cleve Broch. 


Fornøyd juniortrener
Hovedtrener for junior, Johan Egil Rudi har fulgt med Jacob siden barnefotballen og selv om han mister en sentral spiller på sitt juniorlag, så syns han det er gøy at Jacob tar steget videre.
- Jeg syns det er ekstra artig når spillere som har gått gjennom alle gradene i klubben til slutt tar steget opp til A-stallen. Og Jacob er en som har stått på hele veien og alltid lagt ned maks innsats både på trening og egentrening. Han er også en type som også alltid gir full gass uansett hvem motstanderen er, så jeg tror han vil nyte godt av en tøffere treningshverdag og ikke minst en tøffere kamparena. Han er jo også venstrebent spiller og de vokser jo ikke akkurat på trær, så jeg tror med tiden at han kan bli en som blir en viktig brikke også i seniorfotballen for Ullern, sier Rudi.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.