Første nysignering i boks!

Postet av Ullern Fotball den 24. Jan 2023

Nye signeringer har latt vente på seg en stund, men nå er første spiller offisielt klar. Simen Nygaard går fra Grorud til Ullern foran kommende sesong, og skal vi tro hovedtrener Stian Børven så er det flere signeringer i vente. 

Vår nye signering
Simen Nygaard er 22 år og kommer fra Grorud hvor han har vært fast inventar på andrelaget som gjorde sine saker veldig bra i 3.divisjon. Han har også en rekke kamper for Lørenskog og Stovner i 3.divisjon, og nå er han altså blitt Ullern spiller. 
Hovedtrener Stian Børven er fornøyd med å få på plass Nygaard og har følgende beskrivelse av spilleren.
Han er en spillertype som nok passer best i 6er rollen og er veldig flink til å finne gode offensive løsninger med ball. Jeg vil si at han nok var en av de beste midtbanespillerne i 3.divisjon forrige sesong og vi tror han kan utvikle seg ytterligere her hos oss. I tillegg er han en veldig bra type som kommer til å passe fint inn i gruppen vår, sier Børven. 

Nye signeringer har latt vente på seg litt, men nå sier Børven at man kan forvente at det kommer noen flere signeringer i tillegg til Nygaard. 
Ja, vi har valgt å bruke litt tid med den troppen som var her når vi kom for å få en god oversikt over de spillerne vi har før vi valgte å hente noen nye.
Nå har vi et klarere bilde av posisjoner vi ønsker å forsterke før sesongen og er i dialog med flere aktuelle spillere. Så jeg regner med vi vil ha på plass noen flere signeringer de nærmeste ukene, sier Børven. 


Gleder seg 
Simen Nygaard selv sier han gleder seg veldig til kommende sesong og har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben. 
- Jeg har blitt tatt godt imot her og det virker som en veldig bra gjeng, så jeg ser frem til å bli en del av denne spillergruppen. Man merker at nivået på spillerne er høyt og at det er et steg opp fra den treningshverdagen jeg hadde i Grorud U-21, så jeg tror dette er veldig bra for meg og min utvikling, sier Nygaard. 

Simen Nygaard er klar på at han ønsker å konkurrere om plassene i PostNord selv om han mener konkurransen er tøff. 
Er ikke noe tvil om at konkurransen om plassene her er veldig tøff, det er mange gode spillere her. Men jeg håper så mye spilletid som mulig og er klar for å gi 100% alltid, avslutter Nygaard. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.