Espen Lindøe forlenger med Ullern

Postet av Ullern Fotball den 26. Jan 2023

Spilleren med flest kamper for Ullern i dagens tropp forlenger avtalen ut 2023. Espen Lindøe står nå med 74 kamper og ferden mot 100 kan nå fortsette!

(Tidligere Ullern spiller Håkon Hoseth t.v og Espen Lindøe. Foto: Merethe Fosby)

Solid bidragsyter
Espen Lindøe kom til Ullern i 2018 og er per dags dato spilleren med flest kamper for klubben i dagens tropp. Nå tar han fatt på sitt 6 år i Ullern drakta. 
Jeg er klar for en ny sesong. Jeg trives godt her og syns vi har en veldig bra spillergruppe. Også syns jeg det er spennende med det nye trenerteamet så jeg ser frem til å fortsette her i Ullern, sier Lindøe. 

Lindøe kom til Ullern fra Bærum som en ung og lovende spiller, og nå er han å betegne som en av de erfarne spillerne. Og akkurat erfaringen hans er noe Stian Børven setter stor pris på med å ha med Lindøe.
Det er veldig viktig å ha med Espen videre. Han er en av dem som setter standarden og tar veldig mye ansvar. Nå har vi ikke spilt noen kamper enda, men vi ser hvor viktig han er på treningsøktene for å holde guttene skjerpet og han setter krav hele tiden til kvaliteten i det vi skal gjøre. Så vi er veldig fornøyd med at han blir her hos oss, sier Børven. 

Vi minner om første treningskamp førstkommende lørdag klokken 13:00 borte mot Gjelleråsen. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.