Ukeplan uke 44

Postet av Ullern Fotball den 31. Okt 2022

Da var siste uke av 2022 over oss. Forrige uke inneholdt litt av hvert, bl.a en smådramatisk kamp i tåkehavet på Korsvoll, litt mer tåke og dunkel belysning ute hos Ski. Førstnevnte kamp skulle likevel ikke få betydning for utfallet av sluttabellen, der troner fortsatt RUFO på topp :) Så får vi også avsluttet med poeng ute hos Ski i en helt jevn kamp hvor vi like godt kunne tatt alle 3 poengene. 

Det hangles hos flere, som gjør at vi tar det litt roligere denne uken slik at de som skal i aksjon på søndag er så godt som 100% utvhilte. Så bruker vi lørdagen til å myse på cupfinale + sosialisering. 


Mandag: Video + trening på Ullern, oppmøte i 3 etg kl 18.00

Tirsdag: Fri/egentrening

Onsdag: Trening i Vallhall, 16.30 - 18.00

Torsdag: Mulig økt

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Cupfinale og sosialt. Se Spond.

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 44 - FINALE OBOS-cup!!!

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2022


Uke 44

Da entrer vi Vallhall denne uka, og skal forberede oss godt til det. Det er bare å glede seg til direktesending på direktesport.no, naboklubb som motstander og festfotball! Siste innspurt nå, før vi har avslutning tirsdag 8. november. Etter det blir det 2 uker ferie, før vi starter opp igjen 😊
 
 PS: Se tidspunkt for spillersamtaler!

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Johannes A + Olav S

Vester og kjegler: Ludvig L + Theo HV

4 småmål til mini-kamp: Casper S + Ludvik M


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Oppbyggende spill (angrep) mot høyt presMandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 18:00 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Pasningsøvelse 4v2
 • Posisjonsøvelse 7v6 + avslutningsøvelse 3v3
 • Spill 5v5, 4-lags

Spillersamtaler: 

 • 17:00 - Casper S og Faustas F
 • 17:30 - Johannes A og Magnus G
 • 19:30 - Simen S og Jonas E
 • 20:00 - Ludvik M og Salim L

Onsdag 

Trening TG1, 18:00 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Avslutningsøvelse 4v4
 • Maksimale fotballaksjoner med maksimal rest.
 • Spill opp mot 11v11

Spillersamtaler:

 • 17:00 - Samuel J 
 • 17:30 - Henrik R og Theo HV
 • 19:30 - Tiam F 
 • 20:00 - Fredrik R 

Torsdag

Egentrening/fri

Spillersamtaler:

 • 18:00 - Marcus BF 
 • 18:30 - Ludvig L 

Fredag

Trening TG1, 16:30 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Omstillingsspill 3v3 
 • Posisjonsøvelse 11v8
 • Spill opp mot 11v11

Spillersamtaler: 

 • 18:00 - Adrian V og Ludvig L

Lørdag

 • OBOS-cup, finale mot Stabæk, 17:50. Oppmøte senest 16:50 i Vallhall (Innspurten 16, 0663 Oslo). Tropp: Mauritz M, Simeon HC, Sondre BH, Rafael S, Faustas F, Johannes A, Jonas E, Tiam F, Marcus BF, Olav S, Adrian V, Ludvig L, Caspar H, Fredrik R, Salim L, Theo HV. Lagledere: Sean BA, Casper S, Ludvik M, Simen S og Samuel J. 


Spillersamtaler: 

 • 13:00: Sean BA


Søndag

Egentrening/ferie

Mandag

Egentrening/ferie

Tirsdag

Avslutning 18:05 på gamle klubbhus! Pizza, quiz og premieutdeling😁
G16 IK: Avsluttet sesongen med 2-1 seier mot Kongsvinger i de dype skoger

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2022

Avspark kl.10.00 en lørdag borte mot Kongsvinger, perfekt start på en deilig varm senhøstes dag. Begivenheten var siste serierunde i Interkrets og målet var å levere en sterk nok prestasjon til å få et resultat som gjorde at Oslo får enda en ny plass i IK neste år. 

Åpnet best, men KIL tok mer og mer over

Ullernlaget tok tak i kampen fra start av mot KIL sitt relativt lave press og fikk styre spillet de første minuttene. Men litt dårlig presisjon på siste tredjedel gav KIL noen småfarlige kontringer som vi kunne blitt straffet på. Etterhvert i omgangen løftet KIL presset sitt høyere og høyere, noe som gav oss solide utfordringer i etablert angrep fra egen 5m. Men før den tid, i det 23 spilleminutt, angriper vi ned langs vår høyre side og et flott innlegg ender til slutt hos Nima Sharifi på bakerste som setter inn 1-0. KIL har en del avslutninger fra avstand, men det blir først skikkelig farlig når en ball i bakrom ikke blir håndtert og Protosevic må lete frem en sterk redning for å sikre oss ledelsen inn til pause. 

Skaper mer i 2.omg

Etter pause får Ullern mer kontroll over kampen og kjører den i større deler enn de første 40 min der KIL totalt sett var det beste laget. Flere gode brudd høyt i banen og flere gode angrep blir ikke utnyttet og når kampen entrer siste del så står det fortsatt 1-0. Men storskårer Storm Sundet Luytkis var frempå sist bortekamp mot Ull Kisa og var igjen på jakt etter flere mål. I det 67 minutt får han en fin ball i bakrom og smeller den i lengste, stolpe inn og 2-0. Noe vi syntes var nokså fortjent på det tidspunktet. Men KIL var aldri ufarlige og med bare 5 min igjen får de danse seg litt enkelt fri og smelle ballen i mål fra inne i 16m. Men Ullernlaget holder stand og kan innkassere en ny seier i Interkrets. 

Kjekt å avslutte sesongen med seier 

Med en alt annet enn morgenfugl som trener var det godt å se at spillerne var våkne når kampen ble sparket i gang kl.10.00. Mye å glede seg over for oss på slutten av sesongen med 5 stk på banen samtidig i sist B kamp, mange spillere som får tilbud om G19 plass og vi avslutter sesongen på en sterk 6 plass og har vært med å prege årets G16 Interkrets. Jeg gleder meg til å se enda flere pushe mot G19 spill og seniorspiller i 2023. Vi har koset oss i Interkrets på tur rundt omkring denne sesongen og syntes vi fortjente det etter å ha fått ungdomsfotballen delvis redusert pga en pandemi. Tusen takk til alle foreldrene som har kjørt meg, Marius og spillerne sene kvelder til Lillehammer og nå tidlige morgener til Kongsvinger. Uke 44 - siste uke av 2022 sesongen😊

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2022

Da går vi inn i siste uke av 2022 sesongen. Vi tar en 3 ukers pause etter søndagens internkamper og gleder oss til å komme i gang for fullt med 11'er fotball når oppkjøringen starter igjen!

Cupfinale: Fredag 19:45 i Valhall er det dags for OBOS cup finalen. Her håper vi å se store deler av kullet, foreldre, onkler, tanter, besteforeldre osv!

UKE 44

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige: Alle som er på økten tar ut 3 ballnett, 3x10 vester og 2x15 hatter i to ulike farger. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema: Høyt press + oppbyggende v høyt press

Mandag:

Fri

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16.20) på Ullern

Onsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på Ullern

Torsdag:

Fri

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50) for alle som ikke spiller kamp i kveld på Ullernbanen

OBOS CUP FINALE mot Holmen 19:45 (oppmøte i egen garderobe i Valhall kl 19:00)

Lørdag:

Fri

Søndag:

Internkamper på Ullern 11:30 og 13:00 – info i Spond


’Det var fascinerende å studere han, og se hvor utrolig proff han var. Han pleide å komme lenge før alle andre på trening, og jobbet grundig med ankler og knær. Han tok ekstremt godt vare på seg selv, og i tillegg var han veldig gjennomført når han snakket. Å se Van Persie i det daglige arbeidet er noe av det jeg har lært mest av’

 • Mats Møller Dæhli om Robin van Persie


Daniel Garcia er trener for damelaget i 2023

Postet av Ullern Fotball den 27. Okt 2022

Gratulerer med "ny" jobb! Hvordan har årets sesong vært for de to eldste jentelagene i Ullern Fotball? 

Takk takk, jeg har trent disse jentene en stund nå, så helt ny er den ikke, men det blir stas å for første gang på mange år kunne si at vi har en spillergruppe som vi kan kalle for damelaget. Ja vi har to lag påmeldt seriespillet, hhv 1 og 3 div J17. Begge avdelingene er relativt jevne, hvor vi i førstnevnte har vært involvert i veldig mange tette og jevne bataljer, men dessverre har vi i mange tilfeller endt opp med å tape disse kampene, gjerne med 1 mål. Men med tanke på at vi, sammen med Ski, har en tropp utelukkende bestående av spillere født 2006, hvor de andre klubbene i varierende grad har innslag av 2005 spillere, vil jeg si vi har gjort en ok sesong. Kan også legge til at vi endte på 1. plass i 3 div. 

Tanker om den kommende sesongen for damelaget? 

Vi planlegger å ta et år til i J17 serien, bl.a fordi vi tidligere i år fikk en liten smakebit på nivået i J19 serien, og fant ut at det ikke var noe vi var helt klare for enda. Neste år satser vi på å stille med 2 lag slik vi har gjort i år og forventningene må være å bikke alle disse jevne kampene i 1 div i vår favør, samtidig som målet for 3 div må være å gjenta årets bedrift. Om vi zoomer litt ut så er det store, overordnede målet er at alle skal trives så godt at vi beholder den stammen og troppen vi har på nåværende tidspunkt, og når jeg ser hvor sammensveiset de virker, tror jeg det skal gå helt fint. Dette er i praksis klubbens damelag som er slags ambassadører og forbilder for de yngre jentene i klubben og det er veldig viktig for oss å beholde disse i mange år fremover. Så skal vi samtidig underveis sørge for å ha det moro og forsøke å bli litt bedre i fotball for hver kamp som spilles.

Sportsleg leiar Magne Aarvik

Vi er veldig tilfreds med at Daniel vil utvikle Damelaget vårt videre. Han har arbeidet med disse jentene over flere sesonger og vi ser en meget positiv utvikling fra sesong til sesong. Kontinuitet er en nøkkel til suksess og det er nå godt ivaretatt her!

Vi ønsker Daniel og damelaget en god vintersesong og gleder oss til at vi har et damelag i seniorklassen om ikke alt for lenge.Jentefotballens dag - lørdag 29. oktober!

Postet av Ullern Fotball den 26. Okt 2022

Jentefotballdagen er rett rundt hjørnet! 29. oktober inviteres alle fotballspillende jenter i Ullern til å delta i en 5er-cupkonkurranse som spiller eller trener. Dette er en årlig tradisjon du ikke bør gå glipp av! 

I år representerer vi blant annet Brasil, Norge og Frankrike. Hvem blir kåret til mester?

Som alltid vil det være en innholdsrik kiosk for alle deltakere og tilskuere. Vi gleder oss til å se deg der!

Hva er jentefotballdagen?

Jentefotballdagen er en årlig begivenhet som finner sted på Ullernbanen. Det er en 5-er fotballcupkonkurranse åpen for alle jenter som spiller i Ullern! Dette er skikkelig Girl power! 

Hvorfor er jentefotballdagen viktig?

Jentefotballdagen er viktig fordi den gir en mulighet for Ullern jenter som elsker fotball til å komme sammen og å spille på tvers av lag og alder. At de eldre jentene er trenere bidrar til å gi inspirasjon og glede til de yngre jentene som er Ullern Fotball sin fremtid.MSB: Kronet opprykket med seier mot Holmlia

Postet av Ullern Fotball den 26. Okt 2022

Ullern 2 var som kjent allerede seriemester før siste runde mot Holmlia, men bydde opp til en (nest) siste dans i det som har vært en fantastisk sesong for rekruttene. Nok en gang fikk vi se flott angrepsfotball og ikke minst flotte scoringer når Ullern 2 slo Holmlia 5-3 på CC Vest Arena. Nå venter det KM-finale den 12.november mot KFUM 2 før guttene endelig tar ferie.
Foto: Merethe FosbyFeiende flott angrepsfotball
Ullern 2 hadde før gårsdagens kamp scoret 66 mål på 21 kamper, og mot Holmlia skulle målsnittet forbedres ytterligere.
Hjemmelaget gikk som vanlig offensivt til verks og etter bare 10 minutter sitter første ball i nettet. Et innlegg fra Sereba fra høyre siden finner Bendik Foss Evensen på bakerste som får en enkel jobb med å styre ballen i et åpent Holmlia mål.
Og det skal ikke gå mange sekundene før ballen igjen ligger i Holmlia nettet. Akenathon Empa snapper opp ballen og sender den videre til en meget god Joacim Sereba som chipper ballen nydelig over en utrusende målvakt. Også hersker det tvil om Bendik Foss Evensen som den måltyven han er faktisk rakk å styre ballen i mål før den passerte mållinjen. Uansett så er det 2-0 til Ullern.

Arkivfoto: Sindre Grytnes (Foto: Merethe Fosby)

 Så skal kaptein Sindre Grytnes dra frem et virkelig C-moment i årets siste seriekamp. En corner til Ullern klareres først ut av Holmlia forsvaret. Klareringen heades tilbake inn i feltet av Jacob Francke, og i ren Berbatov stil tar Grytnes ballen på brystet og klinker den i mål med en utsøkt volley.

Jacob Cleve Broch (Foto: Merethe Fosby)

Ullern rekruttene var ikke ferdige med å levere flotte mål. Jacob Cleve Broch fikk sjansen fra start og tok godt vare på den muligheten. Og 5 minutt før pause er det hans tur til å levere en strålende scoring.

Litt klabb og babb først før ballen havner hos den unge venstrebacken på 17-18 meter, og med sin utsøkte venstrefot fyrer han en avslutning som går i en lekker bue over en sjanseløs Holmlia keeper.

Jevnere etter pause
Ullern 2 trener Anders Johansson gjør mange bytter i andre omgang og det setter nok litt preg på kampen. Men flere unge spillere får verdifull spilletid og blant annet 06-gutt Albert Aleksanjan fikk ved flere anledninger vist seg frem med flere gode offensive bidrag.

En annen 06-gutt som virkelig har satt sitt preg på Ullern 2 denne sesongen og som er tatt opp i A-stallen til kommende sesong er Brage Tobiassen. Man skulle kanskje ikke tro det ved første øyekast, men dem som har sett han før vet at hodespillet hans faktisk er en av hans styrker i spillet sitt. Og det skulle han vise frem i det 60.minutt, kort tid etter at Holmlia fikk en heldig redusering etter litt rot mellom Lindøe og Benestad som endte med at Ismail Gul kunne sette ballen i åpent mål.

Brage Tobiassen stiger til værs mellom to Holmlia stoppere og styrer innlegget fra Støfring glimrende med pannebrasken tilbake i hjørnet hvor innlegget kom fra og dermed 5-1 Ullern 2.

Holmlia skal få to reduseringer før kampen er over og dermed ender det til slutt med 5-3 til Ullern 2.

Ullern 2 sender innpå to nye debutanter det siste kvarteret. Emil Protosevich og Edi Hockic (begge 06) fikk dermed sine første minutter med seniorfotballen helt på tampen av sesongen.


Arkivfoto: Anders Johansson fremst. (Foto: Merethe Fosby)

All honnør til spillerne
Hovedtrener Anders Johansson kunne innkassere nok en 3 poenger i sesongens siste match og valgte etter kampen å nedtone sin egen rolle og heller gi all honnør til spillerne.
- Som trener på et rekruttlag så er du 100% prisgitt spillerne du har tilgjengelig og innstillingen dem har til kampen. Vi har jo ikke treninger sammen og det er bare så så mye du da kan gjøre med en kampplan. Så selv om vi alle som er rundt laget spiller en rolle så er det fortsatt spillerne som står for denne prestasjonen. 
 
To nye debutanter igjen i dag får sine første seniorminutter i karrieren og veldig mange før dem har fått sin debut denne sesongen. Hvor gledelig er det for deg som trener å gi disse sjansen?
- det er selvfølgelig alltid gledelig. Å debutere i seniorfotballen husker man for alltid. Det har vært en utrolig fin arena for de unge spillerne våre og som du sier så har mange fått debuten sin denne sesongen. Og vi har møtt mange gode lag denne sesongen, så du møter ordentlig god motstand. Kampene mot Årvoll og Holmlia spesielt, der møter vi to skikkelig gode fotballag som jeg tror vi vil se i 3.divisjon igjen i løpet av kort tid. 
 
Hva tenker du om neste sesong hvor nivået kneppes opp et hakk i 3.divisjon?
- Ja, det kneppes opp mer enn bare et hakk, så vi må forberede oss på at det blir mange tøffe kamper. Men vi har fortjent dette opprykket og vinner serien med 6 poeng, og spillerne våre blir ett år eldre som vil ha mye å si. Så jeg tror absolutt vi har gode muligheter for å prestere godt neste sesong, sier Johansson.

Kampfakta
Ullern 2 - Holmlia: 5-3
Mål: Foss Evensen 10.min (Sereba), 11.min (Sereba), Grytnes 26.min (Francke), Cleve Broch 40.min, Gul 57.min, Tobiassen 60.min (Støfring), Diallo 73.min, Gaas 84.min.
Gult kort: Grytnes
Tilskuere: 35
 
Poengbørsen
3.poeng: Sindre Storhaug Grytnes
Sentralt på midten denne kampen og viser at han også der fungerer utmerket. Står frem nok en gang som en bauta i det defensive, men viser også mye godt offensivt. En utsøkt scoring må selvfølgelig også nevnes. Har vært avgjørende for Ullern 2 sin suksess denne sesongen, og viser i går hvorfor.
 
2.poeng: Jacob Francke
Har vært en veldig god sesongavslutning for Francke som igjen leverer en meget god kamp. Må nok ta ansvaret for Holmlia sitt tredje mål når han mister ballen, men leverer ellers en meget god 90.minutter.
Lover godt for kommende sesong hvor han forhåpentligvis er kvitt skadeproblemene.
 
1.poeng: Jacob Cleve Broch 
Dette var en meget god kamp av Cleve Broch. Har ikke fått altfor mye spilletid tidligere denne sesongen, men tar virkelig vare på muligheten mot Holmlia og leverer en solid kamp. Venstrebacken fikk også vist frem venstrefoten sin med en utsøkt dupper på 4-0 scoringen.
 Johan Egil Rudi - ny hovedtrener for våre juniorgutter

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2022

Foto: Merethe Forsby

 Etter to år ute av juniormanesjen er Johan Egil Rudi nå tilbake rundt våre juniorer, denne gangen i rollen som hovedtrener for gruppen. Rudi har vært en del av G19 trenergruppen i mange av de siste 10 årene, men aldri som hovedtrener og vi håper han skal bygge videre på den gode jobben som er gjort med gruppen i 2022 av trenerduoen Alexander Bendiksen og Nicolas Gajardo. 

Vi har tatt en liten prat med Rudi om hans nye rolle og hvordan han ser på den. 

Gratulerer med ny rolle!

Takk for det. Det er en ære å få lov å ta over vår juniorgruppe med så mange spennende kull både allerede inne i loopen, og ikke minst med så mange sterke kull på rekke og rad nedover i ungdomsfotballen. Det blir unektelig en spennende oppgave der en skal kombinere å få spillere klare for seniorfotball samtidig som det å få laget tilbake i Interkrets helt klart er noe som jeg merker er en utfordring jeg gleder meg til.

Bra folk som bidrar til EN bra gjeng  

For meg er det helt klart viktigst at vi skaper en sammensveiset gruppe der vi fyller den til randen med bra folk som ønsker å bidra til at vi blir EN bra gjeng. All den tid jeg har vært involvert i denne aldersgruppen i mange år tidligere så har jeg sett hvor utfordrende det er å skape en sterk VI følelse når det er fire ulike kull som skal spleises sammen, bli gode lagkamerater og helst gode venner både på og utenfor banen. 

Rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen en unik arena for våre unge spillere 

Det som blir ekstra spennende i 2023 sesongen er at vi for første gang på mange mange år har en arena som få klubber vi kan sammenligne oss med kan skilte med. Vi skal utvikle spillere gode nok til å bidra betydelig på et solid nivå opp, bidra nok til at laget forblir i en knalltøff divisjon der vårt eget A lag spilte i så sent som for et par år siden. Dette er såklart en enorm motivasjon for meg og for gruppen, og noe som vi har sett fruktene av i årets sesong der flere juniorer har tatt store steg gjennom å stadig bli utfordret i seniorfotballen både gjennom hospitering med A gruppen og spill i 4.div med B laget. 

Fortsette den gode trenden av egne gutter inn i A-stallen

En juniortrener sin suksess bør aldri vurderes ut fra kun resultatet til laget. For om det er mange som tar steget opp på B laget og senere inn i A stallen så vil naturlig nok resultatet til laget variere mer og mer, i år tok stadig flere spillere steget opp i rekkene og da ble naturlig nok høstsesongen preget av det. Det er på sin klare plass å skryte av både trenerne og klubben for å stå støtt i prioriteringen av hva som er beste arena for spilleren og ikke prøve å ri to hester. Så får vi som klubb ha som mål i fremtiden at vi har så mange sterke kull på rad at vi kan oppnå både å få enkeltspillere opp på det nivået de trenger OG oppnå de resultatene vi ønsker med våre, i flertall, juniorlag. 

Sportslig leder Magne Aarvik

Etter å ha utviklet flere meget gode årskull gjennom ungdomstiden blir det spennende nå å ha Rudi som jr-trener der flere gode årskull skal foredles og forhåpentligvis produsere enda flere A-lagsspillere fra egne rekker i årene fremover. 
Uke 43 - BVH borte og mulig champagne!

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2022

                 

Uke 43

Vi går inn i de siste to ukene for sesongen, hvor det er kamp i alle ukene! Vi går for gode forberedelser til finalen i OBOS-cup, og tar derfor noen grep til helga (les: 2 økter). Det blir også en avslutning den 6. november med mat og leskedrikk +++. 14 dager to go!

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Jonas E + Magnus G

Vester og kjegler: Fredrik R 

4 småmål til mini-kamp: Samuel J + Faustas F


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Oppbyggende spill (angrep)Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:00 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Dødballkamp 
 • Posisjonsøvelse 11v6(8)
 • Spill opp mot 10v10

Onsdag 

Kamp borte mot BVH, 20:15. Oppmøte senest 19:20 (Paal Bergsvei 126, 1348 RYKKINN). Tropp: Magnus G, Johannes A, Casper S, Marcus BF, Tiam F, Olav S, Faustas F, Adrian V, Simen S, Caspar H, Theo HV, Ludvig L, Ludvik M, Fredrik R, Samuel J, Henrik R, Sondre LR

Torsdag 

Trening TG1, 16:30 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Kongespill
 • Fotballtennis-turnering 

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 12:00 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Pasningsøvelse 5v3
 • Posisjonsøvelse 7v6
 • Spill 5v5, 3-lags


Søndag 

Trening TG1, 15:30 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Avslutningsøvelse 3v3
 • Maksimale fotballhandlinger med min. rest
 • Spill opp mot 10v10


Moss sikret opprykket mot Ullern

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2022

Ullern klarte ikke å hamle opp med Moss og dermed kunne Moss feire opprykket på CC Vest Arena etter å ha vunnet 1-3. 
Ullern på sin side ender dermed som nummer 9 i årets PostNord liga, noe man kan si seg godt fornøyd med. 

FOTO: Merethe Fosby

Skremmeskudd og gavepakke
Ullern kunne fått en pangstart på kampen når Jens Aslaksrud i kjent stil jager en ball i bakrom. Avslutningen ser god ut og ruller forbi Ranmark i Moss buret, men skuddet går i stolpen og klareres unna av en Moss spiller. Like før denne situasjonen så var også Borgersen nære på å styre inn en dødball når han får stå helt umarkert i feltet. En pangåpning av Ullern de første minuttene.

Og Ullern har god kontroll på kampen og er det farligste laget helt til Ullerns kaptein Ismar Dizdar serverer Claudio Braga en gavepakke når han header en ball rett i beina på Moss spissen som enkelt kan sette den i åpent mål.
Og nå forandret kampen litt karakter og Moss virker som dem kan senke skuldrene litt. Og like før pause er det klart for 0-2 når Ali blir spilt gjennom i bakrom og vinner duellen med Borgersen. Avslutningen er god og nå ser det unektelig lyst ut for Moss.

Jens Aslaksrud i en av mange dueller. Foto: Merethe Fosby

Tidlig scoring

Ullern forstod nok at en tidlig scoring for dem ville skape nervøsitet hos Moss, men istedenfor en Ullern scoring så er det bortelaget som kan juble etter bare noen få minutter av andre omgang. Hjemmelaget har et fryktelig balltap på midten som Moss kan kontre på, og når Claudio Braga blir servert alene med Olsvoll så gjør spissen ingen feil og dermed 0-3 på tavla.

Og nå virker kampen i stor grad kjørt for hjemmelaget. Moss legger seg bakpå og venter på kontringsmuligheter, noe de også får en del av uten at det materialiserer seg i flere scoringer.


Ullern får seg et trøstemål når det gjenstår 13 minutter av kampen. Et utsøkt frispark fra 18 meter signert Lars Austnes gir kampen en viss form for spenning, men flere scoringer blir det ikke å Moss skal spille Obos liga neste sesong.


Thomas Støfring fikk sin debut mot Moss. Foto: Merethe Fosby

Kampfakta
Ullern - Moss: 1-3
Mål: Braga 23.min, Ali 44.min, Braga 49.min, Austnes 79.min.
Gule kort: Skårn
Tilskuere: 1050

Poengbørsen
3.poeng: Andreas Olsvoll
I sin foreløpig siste kamp for Ullern så viser sisteskansen igjen at han er en meget god keeper. Kan ikke lastes for baklengsmålene og varter opp med flere gode involveringer. Byr på en aldeles strålende redning når Moss kommer alene med han. Vi takker for hans bidrag denne sesongen og ønsker han lykke til videre i Jerv.

2.poeng: Jens Aslaksrud
Ender opp med 15 scoringer denne sesongen og blir dermed toppscorer i ligaen sammen med Stensrud Ness i Kvik Halden. Er millimetere fra å score etter bare minuttet spilt, men dessverre for spissen så har han ikke marginene med seg. Er alltid på løp og er vanskelig å forholde seg til for Moss forsvaret.

1.poeng: Lars Austnes
En kamp på det jevne av Austnes, men frisparket var langt over det jevne. Flott scoring og Austnes leverer totalt sett en god sesong for Ullern. 
Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 23. Okt 2022

Da var nest siste uke av sesongen 2022 over oss. 

 Uken 42 ble rundet av med nabo oppgjør litt lengre opp i veien, mens vi denne uken får 2 nye bortekamper i hhv 1. og 3. div. I sistnevnte ligger vi attpåtil meget gunstig plassert rent tabellmessig og med poeng i siste kamp er det både diplom, heder og ære på vei i vår retning. 


Mandag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00. Fin dag for styrke overkropp. Dere som ikke skal spille kamp dagen etter kan gjennomføre styrke bein. 

-Gjøglerier 

-Spill for de som ikke spilte i går. 

Tirsdag: Kamp, se Spond. 

Onsdag: Video + mulighet for styrke. Fin dag for styrke overkropp. 

Torsdag: Trening på Ullern, 18.00 - 19.30. 

 • Boks
 • 3v3
 • 7v7
 • Dødball

Fredag: Trening på Ullern, 18.00 - 19.30. Fin dag for styrke overkropp. Dere som ikke skal spille søndag kan gjennomføre styrke bein. 

 • Boks
 • 1v1
 • HIFen
 • Spill

Lørdag: Jentefotballdagen. Dere er lagledere. 

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 43: Siste uken av sesongen 2022

Postet av Ullern Fotball den 22. Okt 2022

Magnus Fosen med tommel opp for menn senior A i 2.div og menn senior B i 3.div i 2023. I andre nyheter så tar jeg/Rudi over G19 som hovedtrener der fra 1.nov. Spillersamtaler med alle begynner så smått til uken i forhold til G19-1 og G19-2. Vår TG.2 fortsetter videre i samme sporet, neste året som G17 og 12 stk påmeldt treningsleir i Spania. Etter denne uken blir det minst 2 uker pause for alle før sesongen 2023 starter opp, mer om det kommer. 

Tors 27.okt

TG.1 - Testing på NIH for de som er med på det forskningsprosjektet. Oppmøte kl.17.00. Varer i 3timer +. 

Kl.20.45 - Trening TG.2. Innhold: 4v2, skuddøvelse og spill. Ferdige kl.22.00.

Fre 28.okt

TG.1 - Fri/egentrening 

Lør 29.okt

Kl.10.00 - Interkrets vs Kongsvinger på Kogsvinger i storhallen. Oppmøte kl.09.15. Tropp: Proto, Meland, Fredrik, Francke, Emil S, Edi, Lind, Theo, Tollef, Nima, Albert, Teigen, Brage, Noah, Storm.  Pizza og litt lesk etter kampen. 

Kl. 15.00 - 2.div vs Stabæk på Nadderud kg2. Oppmøte kl.14.15. Tropp: TG.2.

Søn 30.okt

Kl.13.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, rondo, poss og spill med vegger. Bollefest etterpå. Ferdige kl.15.00. Uke 43 - Siste treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 22. Okt 2022

Det var en god prestasjon mot Follo på lørdag, mange som ikke hadde spilt G19 1.div i år gjorde en god kamp mot en motstander som til vanlig spiller ett nivå over oss. Bra jobba!

Vi trener til og med onsdag, så tar vi ferie i noen dager før vi peiser på med ny sesong. 

UKE 43

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Maks J, Mikkel S

Ordensmenn hatter og vester: Jacob CB, Noah G, Emil S

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Lagsfunksjon: 

Mandag:

Trening kl 17:00 (16:45) - Egenstyrt firkant, ekstensiv oppvarming, pasningsøvelse 8v5, spill 6v6. 

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

B-kamp hjemme mot Holmlia kl 20.15

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (16:15) – Uke 43 - Siste uke av sesongen

Postet av Ullern Fotball den 22. Okt 2022

Dette er jaggu 2022-sesongens siste ukeplan. Det går altså mot slutten. Vi skal avslutte med et smell: På vår siste dag før ferie har vi to kamper. Mot Røa og mot Rustad. Blir ikke det to artige kamper, så vet ikke jeg!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp + video av kampen i helga (+avtale/sende evaluering). 

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på KG2 Oppmøte senest før tida i gamle klubbhus.
 • Videomøte
 • Firkant og oppvarming
 • Teknikk og pasningsøvelse
 • Trang possession/spilløvelse

*også en fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.
 • Oppvarming
 • Possession
 • Bølgeøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

*Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp.

Fredag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Større possession/spilløvelse
 • Angrep vs. forsvar
 • 11v11

*Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for egentrening på banen eller styrke overkropp

Søndag

KAMP 2. div. - Ullern vs. Rustad Abildsø kl. 17:15 på KG2. Oppmøte senest kl. 16:30 i garderobe 7.  https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946397. Tropp: Matta, Gaas, Trym, Elias, Albert, Sam, Sondre, Lucas, Steen, Alex, Jone, Moe, Nicco, Tekken, Myhre, Paul, Jokke

KAMP 1. div. - Ullern vs. Røa kl. 18:45 på KG2. Oppmøte senest kl. 17:55 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946267. Tropp: Teo, Markus, Luca, Marius, Seb, Jone, Peder, Sam, Aksel, Osci, Stefan, Tran, Ludde, Steen, Albert, Lucas, Moe

AVSLUTNING I 3. ETG. ETTER RØA-KAMPEN. VARER MAKS TIL 22:00. ALLE DELTAR. Uke 43 - Siste uke som G14 spillere

Postet av Ullern Fotball den 20. Okt 2022

Denne uken spiller lag 1 og 2 sine siste seriekamper for sesongen.

Nå som alle lag har spilt ferdig sine serier, tar vi en felles avslutning med begge treningsgrupper på fredag med trening på Ullernbanen først og så litt mat oppe i klubbhuset :) 

Etter fredagen tar vi fri et par uker før vi starter opp igjen. Dato på når vi starter opp igjen blir kommunisert så fort vi får det på plass :) 

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 16:30 - 18:00 TG2 trening på Ullernbanen 

Innhold: Oppvarming, firkant, spill. 

Kl. 19:30 - 21:00 TG1 trening på Ullernbanen 2

Innhold: Oppvarming + tøy og bøy, 2v2 omstilling, spill 7v7.

Tirsdag

Kl. 16.30 (oppmøte 16.20) NiH testing for de som var der i fjor. 

Onsdag

Kl 17:30 - 18:30 TG1 trening på Ullernbanen.

Innhold: Pasningsøvelse, 1v1 , spill 9v9/7v7.

Kl. 16:30 - 17:30 TG2 trening på Ullernbanen 2 7-bane.

Innhold: Oppvarming, 2v2 omstilling, spill 7v7. 

Torsdag

Kl. 20.00 Kamp for lag 1 hjemme mot Asker på Ullernbanen 2. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Emil, Loly, Fjell, LT, Ola, Matteo, Frank, Noah, Eimhjellen, Ankjell, Max, William, Erik, Tarald. 

Kl. 20.15 Kamp for lag 2 borte mot Skeid 2 på Nordre Åsen kgress 2. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Magnus, Mateo, Bernhard, Joachim, Oscar, Thomas, Elvis, Tian, Ler, Klem, Johan, Henrik, Marcus og Jacob.

Fredag

Kl. 18.00 - 19.00 Trening for alle

Mat oppe i 3. etasje for alle. 

Lørdag

Fri

Søndag

FriMSB: SERIEMESTER!

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2022

Ullern 2 har hatt en strålende sesong i 4.divisjon og kronet den på mandag med seriemesterskapet etter seieren borte mot Fagerborg. Et stort antall "Fagerborg" og Ullern supportere hadde møtt opp og de laget en fantastisk ramme rundt kampen på Marienlyst.
To glade gutter: Mikael Foss Andersen og Jesper Nesbakk Wold

Jevn kamp
Forrige kamp mot Fagerborg hadde Ullern 2 full kontroll og vant 5-2. Men løftet frem av et stort antall Fagerborg / Holmlia supportere, så ga Fagerborg Ullern 2 kamp helt til døren denne gangen. Selv om bortelaget nok hadde de største sjansene så viste Fagerborg at de slettes ikke var ufarlige.

Thomas Støfring har hatt en strålende sesong i 4.divisjon og stod før denne matchen med 12 mål på 11 kamper. Og det er akkurat han som skal sende Ullern supporterne til himmels når han i det 80.minutt runder keeper og setter inn 1-0 til bortelaget. Og nå gjaldt det bare for Ullern og holde buret rent så var seriemesterskapet sikret.
Fagerborg presser på for utligningen, men Ullern spiller klokt og godt og sikrer i land seriemesterskapet 1 serierunde før slutt!


Fullroser alle involverte
Hovedtrener Anders Johansson var en meget glad mann etter at seriemesterskapet var sikret og var full av lovord om lagprestasjonen.
- Jeg er utrolig stolt over det spillerne har fått til denne sesongen og alle som har vært med rundt laget. Det å gå hen å vinne 4 divisjon er en stor prestasjon som vi virkelig skal være stolte av. Dette er spillere som vanligvis ikke trener sammen. Noen er på A-laget, noen er juniorspillere og vi har til og med hatt flere spillere fra både 06 og 07-kullet til Ullern. Kjapt regnet så er det over 40 spillere som har spilleminutter for Ullern 2 denne sesongen, det sier litt om kvaliteten på spillerne som er i klubben, sier Johansson. 


Hva tenker du om mulighetene for laget i 3.divisjon neste sesong?

- Først og fremst så blir det en fantastisk bra utviklingsarena for våre yngre spillere. Å spille i 3.divisjon i junioralder er en enestående mulighet for å utvikle seg som spiller. Så må vi selvfølgelig forberede oss på at det blir veldig tøft. Både Grei og Kjelsås 2 rykker ned til 4.div denne sesongen og de var nyopprykket. Ready også som har vært i 3.divisjon lenge rykker også ned til 4.div, så det er ikke tvil om at det er en tøff oppgave som venter neste sesong. Men så får unggutta våre ett år til på baken og kan ta ytterligere steg frem til neste sesong, avslutter Johansson. Imponerende prestasjon
Sportslig leder i klubben, Magne Aarvik var meget fornøyd etter at opprykket var sikret og trekker frem mange årsaker til suksessen denne sesongen.
- Først må jeg gratulere alle som har vært med å bidratt til at denne sesongen til slutt endte med opprykk. Vi kan vel trygt si at vårt rekruttlag aldri har vært sterkere enn de er nå. Den innsatsen som er blitt lagt ned av de A-spillerne som har kommet ned har vært formidabel og det har gitt de yngre spillerne et enormt løft og som igjen har gitt resultater. Også må støtteapparatet med Anders i spissen også få masse honnør får den jobben de har lagt ned, samt at dette også er en seier for alle de som driver med spillerutvikling i klubben, avslutter Aarvik.  

To sterke bidragsytere: Håkon Mælumsæter Øverby og kaptein Sindre Grytnes

Kampfakta
Fagerborg - Ullern 2: 0-1
Mål: Støfring 80.min
Tilskuere: Ca 150

Poengbørsen
3.poeng: LAGETG08 på "Camp Kolbu"

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2022

22 spillere fra 08-kullet tok turen til Kolbu, ei bygd og tettsted i Østre Toten kommune i Innlandet.
På fredag tok gutta og trenere bussen fra Ullernbanen, og kjørte i ca. 1t 40 min før vi kom til "KK-plassen". Vi sov sammen i et stort klubbhus med tilgang til kjøkken, toalett og garderobe, alt på ett sted. Klubbhuset lå rett ved siden av to naturgressbaner som vi hadde tilgang til under oppholdet. 

Med god planlegging fra Johan Egil Rudi, som sto for mesteparten av organiseringen, så var det bare å komme seg til Kolbu og kose seg med fotball! 

Kvalitetstreninger på en flott naturgressbane

Vi fikk trene på en fantastisk bane både fredag og lørdag, og vi fikk også tid til å gå gjennom video av seriekampene vi hadde spilt onsdag og torsdag. Å dra på en slik "camp" er en unik mulighet til å ha spillere og trenere tilgjengelig 24/7 og utvikle oss videre som gruppe.
På feltet fikk vi mulighet til å trene 11v11 på lørdag og det var ekstra morsomt, for både store og små, å trene på naturgress, noe man veldig sjelden har mulighet til her i Norge. 

Sterkere bånd mellom spillere

Under helgen var gjengen sammen hele tiden, i tillegg hadde vi en mobilfri helg noe som førte til at gutta brukte enda mer tid med de som var rundt dem. Diverse kortspill og Ludo var veldig populære når vi ikke spilte fotball, og konkurranseinstinktet var tilstede i like stor grad som på fotballbanen.

På søndag var det tid for internkamp, der delte vi oss i to lag og spilte for heder og ære. Etter mange sklitaklinger på en våt naturgressbane og mange fine mål, var det hvitt lag som tok seieren. 

Kommentar fra Nicolas Gajardo: Vi er veldig fornøyd med turen på alle måter. Sett med sportslig øyne fikk vi mulighet til å trene i fred og ro på en fantastisk bane og brukt tid til å jobbe i storskala. 
Gutta fikk masse fritid der de fikk gjøre som de ville, og det var topp stemning hele turen. Så allerede nå ser vi etter muligheten til å dra på en slik tur neste år.

Vi takker Kolbu KK for muligheten til å komme på besøk!G16: Sterk seier mot Ull/Kisa i Interkrets på tampen av sesongen

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2022

Sesongen i G16 Interkrets ruller videre og på søndag ettermiddag var det duket for tøff bortekamp mot Ull/Kisa på Jessheim stadion for våre gutter i G16 Interkrets. Det skulle bli en kamp med svingninger frem og tilbake med mange mål, gule kort og til slutt Ullernseier. 

God kontroll i første omgang 

Mot UK sin 4-4-2 formasjon starter Ullern med å utnytte rommene mellom deres midtbanespillere og kom ofte rettvendt i mellomrom. Etter 16.min utnytter Ullern at UK har en ute med gult kort og Albert Aleksanjan setter sitt åttende mål for sesongen. Drøye halvtimen er gått når Aleksanjan, som har fått sin debut både for G19 og MSB i år, setter sitt andre for dagen og sitt niende for sesongen. Ullern går til pause med ledelse 2-0. 

Langt mer innholdsrik 2.omg

Det er knapt spilt minuttet når UK reduserer like etter pause og etter 7 min står det likt og 2-2 på Jessheim. Men dette er dagen da Ullern får fordel av den tullete 5 min utvisning for gult kort regelen og med en mer er det toppskårer Storm Sundet Luytkis som er frempå med sitt 17 mål for sesongen. Når Ullern så får straffe og UK nytt gult kort i det 60 minutt så skulle en tro at Marius K. Teigen sitt straffemål skulle punktere kampen, men slik var det ikke og 66 min er spilt når UK reduserer til 3-4. I hektiske sluttminutter får Danial Khoshpayam rødt kort for Ullern, men seieren hales i land og Ullern tar en sterk seier på bortebane mot et godt fotballag. 

Hovedtrener Rudi: En høstsesong med spillere på mange arenaer 

Når vi nå nærmer oss slutten av sesongen så er det liten tvil om at vi har lykkes veldig godt med å serve flere arenaer fra vår treningsgruppe. Enten det er "ned" på G15 eller opp til G17, G19, MSB og MSA så har vi levert sterke prestasjoner i Interkrets og gitt mange muligheter for den utrolige gode matchingen som det er å reise rundt i vår region og møte alle topplagene. Spesielt stolte er vi over at to av våre gutter nå er en del av A-stallen, flere har spilt sentrale roller på MSB og G19, kjempet i toppen i G17 div.1, nådd OBOS Cup finale G17 og ikke minst at vi ligger godt plassert langt unna nedrykk i Interkrets slik at Oslo får enda en plass i den serien til neste sesong. Sånn sett er vi i ferd med å oppnå alle målene vi satte oss før sesongen på vegne av treningsgruppen. To kamper igjen av sesongen i Interkrets og finalen i OBOS for G17, vi har fortsatt ting å se frem mot og peiser på de siste ukene av sesongen. 
MSA: Ullern sikret plassen mot Ørn, nå kan Ullern 2 rykke opp!

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2022

Ullern berget plassen helt på tampen av nest siste serierunde. I og med at Moss scoret på overtid å slo Vard 3-2, så holdt det med uavgjort mot Ørn Horten. Dermed sikret Ullern plassen i PostNord 1 serierunde før slutt. Det betyr også at Ullern 2 har alle muligheter for opprykk til 3.divisjon foran kveldens kamp mot Fagerborg på Marienlyst. 

Arkivfoto: Lars Austnes


Spenning til siste fløytesignal

Ørn Horten startet kampen best på Lystlunden stadion. Ullern som bare hadde fått et par dagers hvile etter kampen mot Odd 2 virket litt slitne og var ofte den ene meteren for sent ute i duellene. 19 minutter er spilt når et innlegg finner en umarkert Nuno Soares på bakerste stolpe og han sender Ørn Horten i ledelsen.


Men etter dette våkner Ullern til liv og tar i stor grad over kampen. En corner fra Lars Austnes faller rett i beina på Jens Aslaksrud, og han setter ballen kontant i mål. Aslaksrud var i fyr og flamme denne kampen og var nære å sette inn 1-2 før pausesignalet, men skuddet hans blokkeres til corner av en Ørn spiller.


2 omgangen er lik den første med sjanser til begge lag. Ørn er nære ledelsen når Gustav kommer til avslutning, men skuddet blokkeres på streken av Tomas Borgersen. Og det var ikke siste gang denne kampen at Borgersen berget ballen på streken.

Så er vi passert 70 minutter spilt. Ullern får frispark fra 30 meter og Lars Austnes stiller seg opp. Alle på Lystlunden bortsett fra Austnes forventer et innlegg, men Austnes velger skuddet. Solberg i Ørn buret var forberedt på å gå ut i feltet og rekker dermed ikke ut til hjørnet hvor ballen havner. Frekk og freidig avslutning av sunnmøringen.


Og nå skjer det mye på Lystlunden. Olsvoll kommer ut og plukker ballen, men dommer mener han har vært utenfor sekstenmeter og dømmer frispark til Ørn og gult kort til Olsvoll til store protester fra keeperen. Heldigvis er fargen ikke rød og Olsvoll får fortsette i Ullern buret. Påfølgende frispark redder Olsvoll, men først på returen er en mistenkelig plassert Falchener og setter inn 2-2. Ullern spillerne vil ha offside, men dommer er uenig.

Det som så så lyst ut for Ullern skal altså snu i løpet av veldig kort tid. Kun 3 minutter etter utligningen til Ørn så tar de ledelsen ved Adrian Rogulj på en heading fra kloss hold. Og på dette tidspunktet står det 2-2 mellom Moss og Vard og ting ser bekmørkt ut for Ullern.


Arkivfoto: Jens Aslaksrud

Så skal plutselig alt flyte Ullern sin vei. En dødball sendes mot bakre stolpe og Magnus Fosen får headet den tilbake i feltet. Og hvem andre enn Jens Aslaksrud står der og prikker inn utligningen til enorm jubel fra bortebenken. Et par minutter etterpå er Ørn centimetere fra å score vinnermålet når først Olsvoll redder flott på en heading fra Thomas Knutsen. Ballen klareres av Espen Lindøe, men rett ut i feltet til Falchener som fyrer skuddet mot det åpne målet. Men der er igjen Borgersen og redder på streken.

Og på overtid så scorer Moss vinnermålet mot Vard som betyr at Ullern bare trenger dette uavgjort resultatet. En siste sluttspurt fra Ørn hjelper ikke å Ullern kan streke hendene i været å juble for fornyet kontrakt i PostNord etter en makeløs spennende kamp.


Arkivfoto: Didrik Bjella

Sterk prestasjon
Hovedtrener Didrik Bjella var veldig fornøyd med guttene etter at de sikret plassen en runde før slutt.
- Nå er vi først og fremst veldig glad for at vi har klart å beholde plassen som var vårt hovedmål før denne sesongen. Som nyopprykket er det alltid litt vanskelig å si hvor man står før sesongen, og med alle skadeproblemene vi hadde på sentrale spillere i vårsesongen, så syns jeg dette er en veldig sterk prestasjon. 

Nå venter et opprykksjagende Moss i siste runde, en runde som er av mindre betydning for Ullern. Hva tenker du om den kampen?
- Det er en kamp vi ser veldig frem til. Og av respekt for alle lagene i divisjonen så kommer vi til å stille med vårt sterkeste mannskap å gjøre det vi kan for å vinne den kampen, sier Bjella.

Ullern 2 kan også rykke opp til 3.divisjon i kveld, hva tenker du om den kampen?
- Helt uavhengig av resultatet i kveldens kamp mot Fagerborg så sier det masse om den jobben som er gjort for å sette oss i denne situasjonen. Vårt 2.lag kan rykke opp i divisjonen vi var i med A-laget i 2021 og det er en enorm prestasjon av alle involverte spillere som støtteapparat. 

Arkivfoto: Anders Romsøy Johansson, Hovedtrener Ullern 2

Ullern 2 kan rykke opp i kveld

Med to kamper igjen i 4.divisjon så leder Ullern 2 med 4 poeng ned til Holmlia, og nettopp disse to lagene møter hverandre i siste serierunde på CC Vest Arena. 

Men Ullern 2 kan ta livet av spenningen i divisjonen allerede i kveld når de møter Fagerborg borte på Marienlyst Kunstgress klokken 20:15.
Og Hovedtrener Anders Johansson ser frem til kveldens kamp mot laget som ligger på 5.plass på tabellen før denne runden.
- Ja, vi ser frem virkelig frem til kampen. Vi har satt oss selv i en god posisjon og vi har vært det beste laget så langt denne sesongen, så vi fortjener å ligge der vi ligger. Nå møter vi et Fagerborg lag vi hadde god kontroll på sist, så hvis vi klarer å prestere mot vårt beste så ligger mye til rette for at vi skal vinne denne kampen, sier Johansson.

Hvordan er forberedelsene til denne kampen, føler dere litt ekstra på omstendighetene?
- At vi føler på det litt ekstra er helt naturlig, noe annet ville vært rart. Men det betyr ikke at det er negativt, tvert imot. Det vil skjerpe oss ekstra foran oppgaven som ligger foran oss. Vi stiller også en sterk tropp i kveld, Ola Rye som måtte av sist med skade er tilbake og Brage Tobiassen som har vært viktig for oss i år er også klar, sier Johansson. 

Forrige sesong spilte dere også meget viktige kamper på denne tiden, men da i andre enden av tabellen. Nå kjemper dere om opprykk, hva er årsaken?
- Ja, det har vært en kjempeutvikling siden forrige sesong. Vi har mange unge spillere som nyter godt av erfaringen fra forrige sesong samt at vi rett og slett har hatt et bedre lag denne sesongen. De spillerne som har kommet fra A-stallen har lagt ned en enorm innsats i hver eneste kamp og vært like ærgjerrig for å vinne som de er i 2.divisjon. Så det resultatfokuset vi har hatt har betalt seg i form av poeng, sier Johansson. 

Kampfakta
Ørn Horten - UIlern: 3-3
Mål: Soares 19.min, Aslaksrud 33.min (Austnes), Austnes 72.min, Falchener 77.min, Rogulj 80.min, Aslaksrud 86.min (Fosen).
Gule kort: Olsvoll (Ullern), Kadriu, Tørnby, Rogulj (Ørn Horten)
Tilskuere: 150

Poengbørsen
3.poeng: Lars Austnes
Legger ned en enorm innsats denne kampen og er et eksempel til etterfølge. Serverer strålende dødballer hvor en havner i beina til Aslaksrud som fører til mål, samt et sylfrekt frispark fra 30 meter som sendte Ullern i ledelsen. I kamp med veldig mange gode så kårer vi Lars til den beste.

2.poeng: Jens Bonde Aslaksrud 
Jakter toppscorer tittelen i 2.divisjon og fyller på to kasser til som fører han opp i 15 mål så langt. Lukter mål hele tiden av Jens og med litt marginer hadde han puttet nok et hat trick.

1.poeng: Tomas Boye Lopez Borgersen 
En solid signering, har vært strålende i hver eneste kamp han har spilt siden ankomsten og denne kampen er intet unntak. Gjør to helt avgjørende redninger på streken som berger poenget mot Ørn. 

Uke 42: G17 klare for Obos Cup finale ;)

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2022

Da er vi klare for finalen i G17 Obos Cup, A laget er klare for 2.div også i 2023 og mandag kan rekruttlaget ta seg til et fantastisk opprykk til 3.div. I Interkrets tok vi en meget sterk borteseier mot Ull/Kisa. Vi er så heldige å ha mye mer å se frem mot de neste ukene før vi tar litt fri. 

Fre 21.okt

TG.1 - Fri/egentrening

Kl.18.00 - Trening TG.2 på 7er feltet. Innhold: 3v2, possession og spill + konk. Ferdige kl.19.30.

Lør 22.okt

Kl.14.00 - MSA vs Moss på CC Vest Arena. 

Kl.17.00 - Interkrets vs Ham Kam på Nybanen. Oppmøte kl.16.00 i gard 8. Møte i 3 etasje kl.16.15. Tropp: Meland, Proto, Gustav, Stensland, Lind, Ellef, Tran, Fredrik, Noah, Oscar, Teigen, Albert, Nima og Storm. 

Kl.14.00 - TG.1 som ikke er i IK tropp trener med G17. 

Søn 23.okt

Kl.17.00 - Trening TG.1. Innhold: Video i 3 etasje, oppvarming+rondo, possessionøvelse og spill liten bane. Ferdige kl.18.30. 

Kl.13.00 - 2.div vs Ski på CC Vest Arena. Oppmøte kl.12.15. JA til Sunn idrett!

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2022


Lørdag 15. oktober var rundt 50 spillere og foresatte fra Ullerns eldste jentelag samlet for å høre foredrag om god ernæring for unge spillere.


Foredraget ble holdt av Silje Hønneland fra Sunn idrett - et satsingsområde i Norges idrettsforbund med mål om å spre kunnskap om idrettsernæring og fremme gode holdninger og verdier knyttet til mat, kropp, helse og prestasjon. Hønneland har selv vært aktiv fotballspiller og er i tillegg til å være ernæringsrådgiver og foredragsholder for Sunn idrett, også sportslig leder og trener for kvinnelaget i Lier IL. 

Tenk enkelt!

Et av hovedbudskapene i foredraget var viktigheten av fokus på det grunnleggende matinntaket i form av fire gode hovedmåltider om dagen. Det er denne maten som danner grunnlaget for god og riktig ernæring, og som skal sørge for det Hønneland kalte de tre B’ene; bensin, byggeklosser og beskyttelse. Maten skal inneholde en tredjedel karbohydrater som gir energi (mer hvis man trener mye), en tredjedel proteiner (og kalsium) som bygger opp, reparerer og vedlikeholder cellene, og en tredjedel frukt og grønt med viktige næringsstoffer som beskytter mot sykdom og skader. 

Alle ungdommer trenger forskjellig mengde mat, og dette kan endre seg raskt i denne vekst og utviklingsperioden. Med gode rutiner og litt planlegging bør det likevel være fullt mulig å møte behovet med et variert inntak av helt vanlige matvarer uten å måtte benytte seg av tilskudd og spesialkost (unntaket er selvfølgelig hvis dette er anbefalt av legen).

Veien til målet kan være kronglete og krever tålmodighet

 

Ulikhet og sårbarhet

Hønneland la mye vekt på at både kropp og ferdigheter utvikles ulikt og i rykk og napp. Ungdommer i vekst er både svært ulike, sårbare og selvkritiske, og kan fort ønske seg enkle løsninger hvis de føler at de skiller seg ut eller ikke strekker til.

Man skal hverken sammenlikne seg for mye med andre jevnaldrende eller med toppidrettsutøvere som har svært krevende treningsopplegg med skreddersydde program med tilpasset spesialkost og tilskudd. Juniorspillere kan og bør ikke kopiere seniorutøvere som både er ferdig utvokst og konkurrerer på et helt annet nivå med et helt annet støtteapparat rundt seg. 

Hun oppfordret ungdomsspillerne til å være tålmodige og ikke begynne å tukle med hverken mat eller treningsopplegg selv om man legger på seg noen kilo, gjerne skulle hatt mer muskler eller står litt på stedet hvil i spillerutviklingen. Dette er helt naturlig – hold blikket rettet mot målet, hold deg til planen, snakk med treneren din og vær kildekritisk til ernærings- og/eller treningsråd fra nettet og sosiale medier. Husk at det ikke finnes noen snarveier eller quick fix når det gjelder kropp og ernæring.

De individuelle ulikhetene er store, og for jenter i puberteten kan hormonsvingningene rundt eggløsning og menstruasjon utgjøre en ekstra utfordring. Overskudd, utholdenhet og belastningsevne kan for den enkelte spiller variere mye fra en uke til en annen, og jentene ble derfor oppfordret til å lytte til kroppen og snakke med treneren om dette, slik at man ikke presser kroppen for hardt.

Krever planlegging å få i seg nok energi

Når treningsmengden øker, må også matinntaket øke. Hvis man skal trene flere timer hver dag, er det viktig at man har en god plan for hvordan man skal få i seg nok næring. Hovedutfordringen til mange unge utøvere i vekst er å få i seg nok energi slik at tanken til enhver tid er full for å kunne yte maksimalt både på skole, i fritid, i kamp og på trening. 

Nok energi vil bidra til overskudd, vekst, god søvn, bedre konsentrasjon og færre skader. Har man derimot et energiunderskudd vil kroppen kunne gå i krisemodus og nedprioritere viktige funksjoner som kan føre til lavere forbrenning, tretthet, hodepine, lavere hormonproduksjon, depresjon, redusert vekst, dårligere immunforsvar og økt risiko for skader. Forskning viser at nok søvn og riktig ernæring kan redusere forekomsten av unødvendige skader med så mye som 50%. 

Så lenge man ikke trener mer enn en gang om dagen bør fire gode hovedmåltider være nok, men mange kan ha behov for påfyll både før og etter trening. Små restitusjonsmåltider i treningsbagen kan være en god rutine hvis man ikke er sikker på at hovedmåltidene møter energibehovet. 

Skap gode matopplevelser

Målet med foredraget var å øke bevisstheten rundt mat og ernæring, uten å la matinntak bli en plikt og få en overdreven plass i hverdagen. Hønneland påpekte at ingen mat er feil, at det er viktig at man gleder seg til hvert måltid, og at det absolutt er love å kose seg iblant. Det er viktig å ta vare på matgleden, og de beste øyeblikkene skapes ofte rundt matbordet med de du er glad i – det gjelder både familien og laget. Delte matopplevelser kan være en viktig del teambuildingen, og felleslunsjer, pizzatreff eller kveldsmat etter trening er et positivt bidrag i treningshverdagen.

Foreldrene fikk en ekstra oppfordring til å tenke på egne vaner og hva slags forbilder man er for barna sine. Husk at barna gjør som du gjør, og ikke som du sier! Det hjelper lite å fortelle ungdommen alle de riktige tingene, hvis man selv har et anstrengt forhold til mat eller kropp. I en undersøkelse svarte hele 68% av de unge at de stoler på foreldrene når det gjelder hva som er sunn og usunn mat, og foreldrene er en av de sterkeste påvirkerne til gode holdninger og rutiner. 

Takk til Silje Hønneland og Sunn idrett for et svært interessant foredrag, og takk til foreldrene som bidro til jentenes pizza bake-off i etterkant av foredraget!

 


Har du spørsmål om ernæring og/eller er bekymret for eget eller andres barns matvaner?

Sunn idrett er tilgjengelig på chat hver mandag fra kl. 1930 – 2130

Du kan også sende henvendelse til post@sunnidrett.no

www.sunnidrett.no finner du også mer informasjon, webinarer, inspirasjon og oppskrifter Uke 42 - Asker hjemme

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2022

                 

Uke 42

Det ble til slutt en kvalifisert gjeng til Vallhall, og vi har derfor enda mer å glede oss til fremover! Først skal vi oppnå vår gruppeintensjon: vinne G19 2. divisjon, og det grunnlaget legges frem mot (og selvfølgelig mot) Asker førstkommende søndag. 

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Adrian V + Caspar H

Vester og kjegler: Henrik R + Marcus BF

4 småmål til mini-kamp: Tiam F


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Beskytte slottet (etablert forsvar – lavt press)


Mandag 

Trening TG1, 17:00 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Kongespill
 • Fotballtennis-turnering + spill 4v4 for noen

Tirsdag 

Egentrening/fri

Onsdag 

Trening TG1, 16:30 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 80 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • Pasningsøvelse 4v3
 • Avslutningsøvelse (2 varianter, kast og innlegg), 5v4
 • 6v6

Torsdag 

Trening TG1, 20:00 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • Avslutningsøvelse 2v3
 • Maksimale fotballaksjoner med minimum rest
 • 4v4, 4 lags

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 10:30 på KG2 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Omstillingsspill 2v2 
 • Posisjonsøvelse 8v6
 • Spill opp mot 7v7

Søndag 

Kamp hjemme mot Asker, 20:15. Oppmøte senest 19:20. Tropp: Magnus G, Johannes A, Theo HV, Marcus BF, Tiam F, Ludvik M, Faustas F, Simen S, Caspar H, Ludvig L, Jonas E, Henrik R, Samuel J, Salim L og Adrian V. 
Uke 42 - Viktige kamper for våre seniorlag, møt opp og støtt gutta!

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2022

Vi hadde et par fantastiske dager i Kolbu, der vi fikk tilbringe tid sammen og spilt på naturgress hver dag :D
En veldig fin tur både sportslig og sosialt for oss. 

November og spurten på sesongen kommer i høy fart, så det er bare å bite tennene sammen og fullføre sesongen med stil!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Opprykkskamp til 3.div senior for Ullern 2 borte mot Fagerborg på Marienlyst kgress. Møt opp!

Kl. 17:00 - 18:30 TG2 trening på Ullernbanen

Innhold: Oppvarming, 2v2 omstilling, spill 7v7

Tirsdag

Fri / Egentrening med ball

Onsdag

Kl. 19.00 Kamp for lag 1 borte mot Bækkelaget på Sportsplassen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Daniel, Jacob, Andy, Emil, Frank, Ankjell, William, Ola, Matteo, Erik, Noah, Tian, Ler, Tarald, Eimhjellen. 

kl 16:30 - 18:00 TG2 trening på Ullernbanen.

Innhold: Rondos, 1v1 omstilling, spill 9v9.

Torsdag

kl 17:00 - 18:00 Trening for de som spilte onsdag, på Ullernbanen 2

Innhold: Egenstyrt firkant, pasningsøvelse 6v4, fotballtennis. 

Kl. 18.55 Kamp for lag 3 hjemme mot Grüner 2 på Ullernbanen 2. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Jacob, Adrian, Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Eirik, Philip G, Philip H, Mathias, Kristian, Eugen og Iver.

Fredag

Kl. 16.30 - 18.00 TG2 trening på Ullernbanen 2
Innhold: Oppvarming + turneringsspill.

Lørdag

Kl. 14.00 A-kamp mot Moss på hjemmebane, kom og støtt gutta!

Kl. 15.00 Kamp for lag 1 borte mot Fornebu på Nesøya kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Klem, Loly, Max, Fjell, Emil, Frank, Ankjell, William, Ola, Matteo, Erik, Noah, Tarald, Eimhjellen. 

Søndag

Fri / Egentrening med ballUkeplan uke 42

Postet av Ullern Fotball den 15. Okt 2022

Kun 1 kamp i uken som gikk, hvor vi innkasserte 3 nye poeng i 3 div, mens denne uken er kamp i hhv OBOS cup, 3 div og, etter 5 ukers opphold, ny kamp i 1 div mot våre venner oppe i Vækerøveien :) 


Mandag: Trening på Ullern, 19.00 - 20.30 

-Boks

-Frispilling

-11v11 e.l

-Småbane og/eller dødballer. 

Tirsdag: Kamper, se Spond.

Onsdag: Video + styrke

Torsdag: Trening på Ullern, 18.00 - 19.30

 • Ballmestring
 • 3v3 med utgangsposisjoner 
 • 7v7 / 8v8
 • Dødballer

Fredag: Trening på Ullern, 17.00 - 18.15

 • Boks
 • Possession
 • 1v1
 • 2v2
 • 5v5

Lørdag: Fri. A-lagets siste kamp for sesongen hjemme mot Moss. Kom å se! 

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 42 - Lunsj og A-kamp lørdag😁

Postet av Ullern Fotball den 15. Okt 2022

Da har vi gledelig nok den nye banen i 2 nye uker fordi vanning er utsatt. Det betyr fortsatt god plass på trening og mye plass til egentrening for de som ønsker. Nå gleder vi oss til å fortsette innspurten av 2022 sesongen og ser frem til lunsj og A-kamp på lørdag😊

Husk også at vi etter hver fredagsøkt kan samles i 3.etg for playstation og annen moro!

UKE 42

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige: Alle som er på økten tar ut 3 ballnett, 3x10 vester og 2x15 hatter i to ulike farger. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema: Høyt press + oppbyggende v høyt press

Mandag:

Fri

Tirsdag:

Trening kl 16:30 (16.20) på Ullern

Onsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) på Ullern

Torsdag:

Fri

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50) for alle på Ullernbanen

Sosialt i 3.etg etter økten!

Lørdag:

Lunsj + A-kamp – se arrangement i Spond

1.div A: Snarøya v Ullern kl 15:00 på Hundsund kgb (oppmøte seinest 14:20)

Søndag:

1.div B: Sagene v Ullern kl 15:30 på Bjølsen kgb (oppmøte seinest 15:00)

Trening kl 13:00 (12:50) på 7’er banen for de som ikke spiller kamp lørdag eller søndag


‘Mental toughness means you don't buy into the hype when you win, and you don't fall apart when you lose’

 • Tim Grover


Uke 42 - MSB mandag, Follo lørdag!

Postet av Ullern Fotball den 15. Okt 2022

Da nærmer vi oss en konklusjon på 2022 sesongen og selv om den ikke endte slik vi hadde mål om har det blitt gjort veldig mye bra. Vi har hatt det gøy sammen både på og utenfor banen, vi har vært på to turer til utlandet - både Spania og Bergen😉. Vi har også hatt utallige spillere innom B-laget og nå en håndfull som allerede er flyttet opp i A-stallen (flere følger forhåpentligvis etter). 

Nå er det dags for å avslutte med stil og vise at vi har tatt noen steg på motgangsmestring også og har stolthet til å trene så godt som mulig ut de neste to ukene!

‘Mental toughness means you don't buy into the hype when you win, and you don't fall apart when you lose’

Lørdag venter Follo i treningskamp og deretter ser vi A-laget mot Moss fra tribuneplass!

UKE 42

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Maks J, Mikkel S

Ordensmenn hatter og vester: Jacob CB, Noah G, Emil S

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Lagsfunksjon: Avslutningsfasen/hindre mål

Mandag:

Trening kl 16:45 (16:30) - Intensiv oppvarming, 1v1/sprints/avslutninger, spill 4v4 (12x1,5 min kamper) + skadeforebyggende

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 18:00 (18:15) – Intensiv oppvarming,

Torsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

Trening kl 16:30 (16:15) – Kampforberedende økt

*styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Kamp hjemme v Follo kl 12:00 (oppmøte 11:00)

A-kamp v Moss etter kampen!

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

*styrke overkropp kan gjennomUke 42 - To uker igjen

Postet av Ullern Fotball den 15. Okt 2022

Vi går da inn i fotballsesongens to siste uker. Vi har altså igjen bare fire kamper og seks treningsøkter (pluss masse egentrening, så klart). Det er med andre ord ingenting å spare på. Vi håper samtidig at publikum kjenner sin besøkelsestid og benytter muligheten til å få med seg de gjenværende kampene. Ellers må vi jo si at vi har vært inne i en fin periode nå på slutten av sesongen. La oss avslutte G15-året med stil, alle sammen!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp + video av kampen i helga (+avtale/sende evaluering). 

Tirsdag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar.
 • Tirsdagsfirkant
 • Spilløvelse
 • Spill 

*også en fin dag for styrke overkropp

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.
 • Oppvarming
 • Possession
 • Bølgeøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

*Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp.

Fredag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Større possession/spilløvelse
 • Angrep vs. forsvar
 • 11v11

*Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for egentrening på banen eller styrke overkropp

A-laget spiller hjemme kl. 14:00 mot Moss. 

Søndag

KAMP 1. div. - Ullern vs. Ready kl. 18:45 på KG2. Oppmøte senest kl. 17:55 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946261. Tropp: Teo, Jone, Markus, Seb, Luca, Albert, Peder, Samuel, Aksel, Oscar, Stefan, Ludde, Steen (de som spiller en omgang eller mindre spiller en omgang mot Kjelsås)

KAMP 2. div. - Kjelsås vs. Ullern kl. 20:15 på Grefsen stadion. Oppmøte senest kl. 19:45 i garderoben på Grefsen. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946389. Tropp: Matta, Trym, Nicco, Gaas, Tekken, Elias, Sondre, Lucas, Moe, Alex, Jokke, Paul + de som spiller en omgang eller mindre mot ReadyG19 - Tap mot Kåffa i siste seriekamp

Postet av Ullern Fotball den 14. Okt 2022

Siste seriekamp i år på bortebane var ikke et høydepunkt for oss.
Som de fleste kampene våre denne sesongen styrer vi det meste i åpent spill og skaper et par målsjanser i første omgang som burde ha blitt mål. Et tvilsomt straffespark ble dømt noen minutter før pausen, men det preget ikke kampbilde i noe særlig grad. 

Andre omgang var ganske likt som første, vi skaper et par sjanser her og der men klarer ikke å skyte ballen bak keeperen og inn i mål. Når vi jager mål og flytter flere spillere høyt i banen, så får KFUM store kontringsmuligheter og får to scoringer på det. 

Nicolas Gajardo sier følgende om kampen: Vi håpet på en bedre avslutning på en god sesong vi hadde med dette laget, så vi drar hjem litt skuffet etter å ikke ta med poeng hjem. Men vi ser tilbake til en god sesong med mye bra fotball og masse læring som vi tar med oss til neste år. 
I tillegg var det fint for oss å se 06 og 07 figurer som spiller en god kamp med oss i dag, og som er klare for å ta nivået og løfte laget neste sesong. 

Kampfakta: 

KFUM vs Ullern 3-0 (1-0) 

Gule kort: Andreas Dahl Jørgensen og Ingvald Benestad

Tilskuere: 24

Vi takker KFUM, dommere og tilskuere for kampen.MSA: Uavgjort i kampen ingen kunne tape!

Postet av Ullern Fotball den 13. Okt 2022

Før match var premissene ganske enkle, det laget som vinner ville vært mer eller mindre helt klare for spill i neste års PostNord liga. Taper du så får du kniven på strupen og nedrykksspøkelset henger over deg foran de siste to rundene. 
Det var dermed en solid nerve i kampen og mye som stod på spill på Skagerak Arena når Odd 2 tok imot tabellnabo Ullern. 

ARKIVFOTO: Ismar Dizdar (Merete Fosby)

Olsvoll greit fornøyd med poenget
Keeper Andreas Olsvoll har gjort sine saker meget bra siden han kom til klubben på lån fra Jerv. Og etter nok en solid prestasjon fra sisteskansen så var han greit fornøyd med å ta med seg det ene poenget fra Skagerak Arena.
- Jeg syns det er helt greit resultat for vår del. Det poenget er viktig for oss i innspurten, det fører oss foran Vard på tabellen og vi har en kamp mer igjen. Vi leverer en ganske god kamp, spesielt defensivt er vi igjen veldig trygg. Vi skulle selvfølgelig gjerne tatt alle poengene, men alt i alt er vi fornøyd med prestasjonen, sier Olsvoll. 

ARKIVFOTO: Andreas Olsvoll (Merete Fosby)

Odd 2 best før pause 
Hjemmelaget stilte et sterkt mannskap mot Ullern med hele 14 spillere fra Eliteserielaget i troppen. Odd står i fare for nedrykk og det var ingen tvil om at denne kampen var særs viktig, det kunne man blant annet merke godt på Odd 2 treneren som virket meget stresset i samtlige 90 minutter.
Men det er hans lag som er farligst før pause. De har ikke de store sjansene, men det ligger noe i luften kan man merke. Og like før pause kommer til da kampens største mulighet når Odd spissen Abel Stensrud spilles gjennom med en jagende Borgersen rett i hæl. Stensrud rekker ballen først og blir lagt i bakken av Borgersen. Odd spissen skriker på straffe, men dommeren vinker spillet videre. Lagene går minuttet etter til pause med en fortsatt skrikende Stensrud som kan høres hele veien inn i garderobeanlegget.

Martinussen inn til andre omgang 
Ullern trener gjør noen justeringer og setter inn Thomas Martinussen til andre omgang. Og bortelaget får et langt bedre grep om kampen etter hvilen. Nå er det Ullern som tar føringen og nevnte Martinussen presenterer seg tidlig i omgangen når han trer Dreni Ademaj nydelig gjennom i bakrom. Ademaj rekker ballen før keeper, men sklir dessverre og dermed klarer Odd forsvaret å rydde opp.

Ullern viser langt bedre takter og får satt opp flere angrep med gode tendenser. Christoffer Skårn blant annet var farlig ved flere anledninger langs sin venstrekant.
En time er spilt når Ullern får sin største mulighet i kampen. Ismar Dizdar som for øvrig spilte en aldeles strålende kamp i forsvaret viser at han også har offensive kvaliteter. Fra dypt i banen slår han en nydelig pasning gjennom til Jens Aslaksrud som fyrer på direkten rett innenfor sekstenmeter. En god avslutning tvinger frem en meget god redning fra Odd keeper Klausen.
Den påfølgende corneren brytes av Odd og de kan kontre, men Lars Følstad klarer å løpe opp Odd spilleren med ballen og utfører en strålende takling som faktisk medfører overgang for Ullern igjen. Følstad fører ballen helt opp til 20 meter før han slipper ballen til Fosen som får til et skudd som går en meter over mål. Strålende av Følstad det der.

Så er det Ullern sin tur å vise at også de har en god keeper. Abel Stensrud kommer seg til avslutning fra kloss hold, men en eventyrlig god redning av Olsvoll hindrer Stensrud fra scoring.
Noen minutter etterpå får Odd frispark fra drøye 25 meter. Frisparket slås på bakerste og Odd header tilbake i feltet, der står innbytter Zulechner helt alene og setter ballen i mål. Men til stor lettelse hos Ullern står linjemann med flagget i været og vi er fortsatt like langt. Dette får Odd treneren til å miste det ganske greit på linjen og det hagler vannflasker.


Andre omgang er langt mer innholdsrik enn den første og nå er det Ullern sin tur å angripe. Et langt gjennomspill finner Ademaj på litt skrått hold. Ademaj fyrer på volley, men dessverre en halvmeter utenfor lengste stolpe.
Så kommer det et par farlige dødballsituasjoner for Ullern hvor Følstad i returrom får testet Klausen. Men ved begge anledninger redder Klausen meget godt.
Etter 85 minutter crosser Austnes fra sin høyreback posisjon helt over til motsatt back Skårn som med en god første touch får muligheten til å føre ballen inn i sekstenmeteren til Odd. Han trekker seg innover i banen og fyrer med høyrefoten, men dessverre blokkes skuddet. En god mulighet igjen for bortelaget.

Kampen ender til slutt 0-0 og lagene tar med seg ett poeng hver, noe ass.trener Anders Johansson var greit fornøyd med.

Arkivfoto: Anders Johansson

- Først og fremst vil jeg trekke frem innsatsen gutta legger ned her. Samtlige mann gir virkelig alt utpå der gjennom hele kampen. Også syns jeg den sportslige prestasjonen vi leverer i andre omgang er veldig god. Vi møter et veldig godt Odd lag med mange spillere som er i deres A-stall og dem hadde sett seg ut denne kampen for å sikre plassen. Allikevel syns jeg det er vi som hadde fortjent å ta med oss seieren, så vi skal være godt fornøyd med det vi leverer, sier Johansson.
Nå venter Ørn Horten i neste runde og vi står fortsatt uten seier på bortebane i år, kommer den til helgen?
- Jeg tenker ikke noe på borte og hjemmebane. Tror til dels det er litt tilfeldig også at vi ikke har vunnet på bortebane i år. Det er flere kamper borte som vi har vært det beste laget og fortjent alle poengene, og kampen i dag er også et eksempel på at vi like gjerne kan vinne bortekamper. Så vi har stor tro på at vi skal kunne ta Ørn Horten til helgen, avslutter Johansson.


Kampfakta

Odd 2 - Ullern: 0-0

Gule kort: Mufoncol, Stensrud

Tilskuere: 150


Poengbørsen

3.poeng: Ismar Dizdar

Kanskje årsbeste fra Ullern kapteinen. Header unna ballen utallige ganger på Odd sine dødballer og setter inn flere viktige taklinger. Rett og slett plettfri kamp. I en kamp hvor egentlig alle spillerne fortjener honnør så stikker han seg ut som den beste.


2.poeng: Christoffer Skårn 

Livlig på sin venstre side og er en offensiv trussel ved flere anledninger. Gjør også en sterk jobb bakover med flere gode involveringer.


1.poeng: Andreas Olsvoll

Det er veldig mange gode aktører som fortjener poeng i denne kampen, men vi velger å gi det siste poenget til Olsvoll som er trygg og god i alt han gjør. Så varter han også opp med en avgjørende redning på Stensrud sitt skudd som var avgjørende for at Ullern får med seg poeng i denne kampen.
MSB: Dro i land seieren med 10 mann!

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2022

Et Ullern 2 lag som jakter seriemesterskapet i 4.divisjon tok imot Christiania Ballklubb på CC Vest Arena, laget som de tapte hele 4-0 mot tidligere i sommer. 
Og det skulle bli litt av et oppgjør og spenning til siste spark på ballen. 


Ullern best i første omgang
Det var et offensivt Ullern lag som tok tak i kampen umiddelbart. Thomas Støfring har to gode muligheter tidlig i kampen uten tellende resultat før Ullern 2 tar ledelsen etter 17.minutter, signert Adnan Dudic.
Han får ballen fra Sereba og på utsøkt vis plasserer han ballen kontrollert oppe ved krysset fra ca 18 meter.

Og Ullern 2 burde nok ha ledet med mer enn ett mål når lagene gikk til pause. Akenaton Empa blant annet svir en stor mulighet når han blir spilt flott gjennom av en god Dudic.

Dudic så rødt
Etter pause ligner kampbildet i stor grad det man så i første omgang. Ullern 2 virker farligst uten at de helt store sjansene kommer. Men etter en time spilt så Adnan Dudic bokstavelig talt rødt. En altfor voldsom takling med strakt bein og knotter i knehøyde resulterte naturlig nok i direkte rødt, og nå skifter kampen fullstendig karakter.
Ullern legger seg klink dypt den siste halvtimen og bytter innpå Marius Stensland for å få inn en ekstra stopper, og 15-åringen gjorde virkelig en god figur i innhoppet sitt. Han kaster seg rett inn i krigen og står veldig godt i duellene.
80 minutter er spilt når CBK tror de har utlignet når de er først på en retur. Men linjedommeren vinker for offside, noe som i ettertid viser seg å være en feil avgjørelse. Uansett, Ullern 2 kan puste lettet ut og klarer å dra i land en sterk seier med en mann mindre.

Kampfakta
Ullern 2 - Christiania BK: 1-0
Mål: Dudic 17.min (Sereba)
Gule kort : Sereba, Foss Andersen (Ullern), Korsvold (CBK)
Rødt kort: Dudic 61.min
Tilskuere: 45

Poengbørsen
3.poeng: Håkon Øverby
For en innsats av odelsgutten fra Ridabu. Han løper og kriger, roper og skriker i samtlige 90 minutter og maner virkelig laget sitt til kamp. Spilleren som har spilt mye i 2.divisjon denne sesongen viser en enorm vinnervilje uansett om det er andre eller fjerde divisjon. Strålende!

2.poeng: Sindre Grytnes
I likhet med Øverby så legger A-lagsspilleren ned en voldsom innsats. Stanger unna alt i lufta og takler alt langs bakken. Bunnsolid nok en gang av Grytnes.

1.poeng: Jacob Francke 
Danner en solid stoppertrio sammen med Grytnes og Rye. Spiller sin beste kamp siden skaden og ser ut til å være på toppnivå igjen. Deilig å ha 06-gutten tilbake igjen! G19->MSA: Ola Nikolai Rye (f.05) tar også steget opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2022


Rye tar steget opp
Ola Nikolai Rye har vært Ullern spiller siden han var en liten gutt. Nå tar også han steget opp i seniorfotballen når han innlemmes i A-stallen til Ullern.
- Han har gjort sine saker veldig bra i år for Ullern 2 samt gjort en god figur på trening, så dette er et naturlig steg for han nå, sier Bjella. 
Hva vil du trekke frem som hans styrker?
- Først og fremst legger man jo merke til hans tilstedeværelse. Han kommer opp som en ledertype på junior og er ikke redd for å ta sin plass verken på banen eller i garderoben. Også har han et veldig godt venstrebein og er sterk i duellspillet så vi gleder oss til å følge utviklingen hans videre. Som med Brage så ønsker vi å gi dem best mulig forutsetninger for å utvikle seg som spillere, og når de er kommet til det nivået de er nå så er tiden inne for at de burde trene jevnlig med A-laget og kjempe om plassene der, sier Bjella. 

Ser frem til neste steg
Ola selv er meget fornøyd med å ha signert kontrakt med A-laget og innrømmer at han hadde et håp om at han fra høsten av skulle få sjansen.
- Ja, jeg håpet jo litt på det, det skal jeg ikke legge skjul. Jeg syns jeg har prestert bra når jeg har fått muligheten, så jeg hadde et lite håp ja. Men samtidig så var jeg litt usikker fordi det allerede er veldig mange gode i stallen i min posisjon. Jeg har jo vært på Ullern kamper siden jeg var liten og har jo hatt det som et mål hele veien, så det var utrolig deilig å få den beskjeden, sier Rye. 

Og Rye ser frem til tiden som kommer og utfordringene som ligger foran han.
- Dette er jo et stort steg opp for min del, og for meg så er det veldig positivt med gode spillere rundt meg. Det setter større forventninger til meg og jeg kan ikke slippe meg nedpå. Da blir man fort avkledd på dette nivået. Så jeg ser veldig frem til å trene jevnlig på dette nivået, det tror jeg er bra for min utvikling som spiller, sier Rye. 

Hva er dine målsetninger for neste sesong?
- Først og fremst er det enda noen uker igjen av denne sesongen, så det viktigste er at vi fullfører den på en god måte. Vi har en veldig viktig kamp mot Fagerborg i neste uke og vi må prøve å vinne den for å sikre oss seriemesterskapet i 4.divisjon. Klarer vi det og A-laget berger plassen i 2.divisjon så gir det oss spill i 3 divisjon neste år. Også håper jeg at jeg kan få flere spilleminutter for A-laget enn de 8 minuttene jeg har i år, sier Rye med et smil. 

Arkivfoto: Alexander Bendiksen

Får gode skussmål fra sin trener
Først vil jeg gratulere Ola med kontrakten med A-laget. Han har vært veldig dedikert, trent målrettet og med kvalitet hele veien. Så han fortjener absolutt denne muligheten.
Han har tatt store steg siden han var G14 spiller til der han er nå. Han har klart å snu noen av de tingene som var en svakhet til en av hans sterke sider. For eksempel det med mentalitet, tidligere kunne hans ønske om å prestere føre til sinne og frustrasjon både på seg selv og lagkamerater, mens nå er han blitt en tydelig lederfigur som alle hører på og støtter seg på.
Så har han i tillegg veldig gode offensive ferdigheter som midtstopper og tar ofte gode valg med ballen. Så har han selvfølgelig mye han må utvikle videre for å komme seg opp på nivået, men jeg er helt sikker på at dette er riktig tid for han til å ta neste steg, sier Bendiksen. 

Brage Tobiassen (f.06) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2022


Gror godt i junioravdelingen
Brage Tobiassen har vært fast inventar på Ullern 2 denne sesongen og har gjort sakene sine veldig bra. Så bra at Didrik Bjella nå tar han opp som et fast medlem av A-stallen, dermed blir Brage Tobiassen den andre spilleren som er født i 2006 som tas opp i A-stallen i tillegg til Jacob Francke som ble tatt opp i 2021. Og Bjella mener det gror veldig godt i Ullern sine yngre rekker.
- Ja, Brage føyer seg inn i rekken av flere lovende spillere vi har tatt opp de siste årene. Han har hospitert en del på trening med oss i sommer og gjort tingene sine bra på Ullern 2. Han har også rukket å få debuten sin i 2.divisjon i sommer og vi mener det er et riktig tidspunkt for han nå å ta steget opp i A-stallen. Der vil han få trent jevnlig på et høyt nivå å tilpasse seg mer til det. 

Ser du for deg at han kan bli en del av førstelaget allerede kommende sesong?
- Det tenker vi ikke noe på nå i det hele tatt. Han har vist at han har masse kvaliteter i spillet sitt, spesielt offensivt, men samtidig har han masse å lære. Og det og prestere jevnt på dette nivået er mye av årsaken til at han tas opp nå slik at han får tid til å venne seg til det. 
Også er det ingen grunn til å legge noe som helst press på han. Han må få utvikle seg i sitt tempo og det varierer veldig fra spiller til spiller. Han har jo som sagt allerede fått debuten sin og også vært en del av kamptropp i 2.divisjon ved flere anledninger, så han jo så klart muligheter, men det viktigste nå er at han får en bedre trenings hverdag så får vi se når den tid kommer, sier Bjella. 

Gått fort denne sesongen
Hovedpersonen selv var både glad og stolt når han fikk beskjed om at han blir et permanent medlem av A-stallen.
- Det var veldig gøy å få den beskjeden. Jeg har jo hatt dette som et mål hele tiden at jeg skal bli en del av A-laget til Ullern, så det var selvfølgelig utrolig deilig når det nå er en realitet, sier Tobiassen.

Og Tobiassen syns selv det har gått fort denne sesongen fra å starte sesongen på benk på junior til nå ta steget opp i A-stallen.
- Ja, jeg hadde kanskje ikke trodd jeg skulle sitte her når sesongen startet. Da var jeg på benken på G19, men så fikk vi noen skader og da fikk jeg muligheten. Også føler jeg at det gikk veldig bra og at jeg tok noen steg som spiller, så det har gått veldig fort denne sesongen, sier Tobiassen. 

Du hadde en målsetning om å bli en del av A-laget som du nå har oppnådd, hva er da neste mål?
- Først og fremst er det å fortsette å utvikle meg på trening gjennom vinteren. Så håper jeg jo at vi klarer å rykke opp med Ullern 2 slik at vi får spilt 3.divisjon neste sesong med det laget. Også hadde det vært gøy om jeg får spilletid i 2.divisjon også. Uansett så vil jeg få en veldig bra trenings hverdag og en god kamparena, så jeg tror det er bra for min utvikling, avslutter Tobiassen.

Vi gratulerer Brage Tobiassen så mye og ønsker han lykke til med sesongavslutningen! 
MSA: Uavgjort mot Strømmen!

Postet av Ullern Fotball den 10. Okt 2022

Strømmen var før kampen mer eller mindre sikret plass i neste års PostNord liga, mens Ullern derimot fortsatt kjemper en kamp om overlevelse. 
Med seier ville Ullern ta et sjumilssteg mot overlevelse, men som mot Vard så ble det bare uavgjort igjen og fortsatt stor spenning foran de siste 3 kampene. 

Arkivfoto: Jens Aslaksrud

God kontroll i 85 minutter. 
Ullern tok tak i kampen umiddelbart etter avspark og var langt mer direkte i sin spillestil enn vi har vært vandt med å se dem tidligere. Og etter 16 minutter får Ullern betalt. En lang ball opp stusses av Lars Følstad og som så mange ganger før denne sesongen er det Jens Aslaksrud som rekker ballen først. Han tar med seg ballen forbi keeper og setter ballen i det åpne målet.

Og Ullern skaper flere gode muligheter og virker egentlig å ha god kontroll bakover. Lite eller ingenting blir skapt fra Strømmen sin side helt til det står 85 minutter på tavla. Et langt oppspill som det ser ut som Ullern skal ha god kontroll på ender med at både Dizdar og Fosen går i samme duell og plutselig er Strømmen gjennom.
Fosen forsøker å rekke tilbake i tide, men ender opp med å lage straffespark. Straffen setter Callaku sikkert i mål, en enorm nedtur for hjemmelaget.

Men Ullern mobiliserer og kommer så nært som det går an omtrent å få inn seiersmålet. Etter mye frem og tilbake i Strømmen sin sekstenmeter ender ballen til slutt i tverrliggeren etter at Jens Aslaksrud får kastet frem en fot og avsluttet fra drøye 5 meter. Men marginene er ikke på Aslaksrud og Ullern sin side og kampen ender dessverre med poengdeling.

Synd at vi ikke ror det i land
Ullern trener Didrik Bjella mener laget hans hadde fortjent alle poengene denne kampen.
- Ja, vi skaper nok sjanser til å score mer enn ett mål. I tillegg så skaper Strømmen egentlig ingenting på oss før vi selv setter oss i en vanskelig situasjon 5 minutter før slutt. Straffen er nok litt billig, men samtidig så gir vi dommeren en grunn til å blåse på den, så det er vel fair nok det. Vi burde uansett håndtert den situasjonen bedre, sier Bjella. 

3 kamper igjen av sesongen og den første kommer allerede på onsdag, vil seier der være godt nok?
- Ja, det kommer jo selvfølgelig veldig an på resultater i de andre kampene. Men Vard har bare en kamp igjen av sesongen og det er en veldig tøff bortekamp mot Moss som jager opprykk. Hvis de taper den så vil vi klare oss med bare en seier til. I beste fall vil også uavgjort være nok, men da blir målforskjellen avgjørende. Det jeg føler som ganske sikkert er at vi i alle fall ikke klarer oss med de poengene vi har nå, så vi må få med oss noe fra de siste 3 matchene, avslutter Bjella. 

Kampfakta: 
Ullern - Strømmen: 1-1 (1-0)
Mål: Aslaksrud 16.min (Følstad), Callaku 84.min (str).
Gule kort: Ademaj (Ullern), Solberg (Strømmen).
Tilskuere: 120

Poengbørsen
3.poeng: Lars Følstad
Er overalt i første omgangen. I det som ble en fotballkamp med mye kriging, så var Følstad ofte den som kom vinnende ut med ballen i beina. Forsvinner litt etter pausen, men leverer nok en veldig god kamp.

2.poeng: Jens Aslaksrud
Scorer et ganske typisk Aslaksrud mål i første omgangen. Er en mester på å akkurat komme på rett sted til rett tid og er et uromoment for motstander hele kampen gjennom. Centimetere ved to anledninger fra å sette inn sin scoring nummer to.

1.poeng: Tomas Lopez Boye Borgersen
Er en del av et Ullern forsvar som har god kontroll nesten hele veien. Får ting til å se lett ut til tider og leverer nok en solid match. 
Ukeplan uke 41

Postet av Ullern Fotball den 9. Okt 2022

Da var ferien over. Fikk likevel skviset inn to økter i løpet av uken, så håper jeg samtidig at dere har fått restituert, ladet batteriene og er klar til den siste lille innspurten før november og sesongslutt er her. 


Mandag: Trening på Ullern, 19.00 - 20.30

 • Boks
 • 7v7 angrep v forsvar
 • Småbane
 • Dødballer

Tirsdag: Kamp, se spond.

Onsdag: Video + styrke.

Torsdag: Trening på Ullern, 17.00 - 18.30

 • Ballmestring
 • Possession 4v4+3
 • 1v1
 • Spill

Fredag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00

 • Oppvarming
 • 3v3 angrepsvariant
 • Spill

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Fri/egentrening. 
Uke 41: Tilbake i normale rutiner

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2022

Slik er ståa for vårt A lag med 3 kamper igjen av sesongen etter helgens 1-1 mot Strømmen. Det betyr at nedrykksspøkelset levert i beste velgående en stund til og på onsdag møter vi Odd 2 i Skien. Vi går en særs spennende avslutning på sesongen og jeg håper alle støtter opp om laget i kampen for videre spill i Post Nord-ligaen. For vår egen del så er potetene vel i havn og vi kan se frem mot den siste bolken av sesongen, både i Interkrets og 2.div har vi plenty med kamper igjen. 

Lør 15.okt

TG.1 - Fri/egentrening

Kl.15.00 - 2.div vs Årvoll på Årvoll kunstgress. Oppmøte kl.14.15. Tropp: TG.2.

Søn 16.okt

Kl.12.00 - G17 Obos Cup semifinale vs Kolbotn på Sofiemyr kunstgress. Oppmøte kl.11.00. Tropp: Mauritz, Oscar, Simeon, Sondre, Rafael + G05. 

Kl.18.00 - Interkrets vs Ull Kisa på Jessheim Stadion. Oppmøte kl.17.00. Tropp: Proto (?), Meland, Fredrik (?), Emil S, Edi, Stensland, Lind, Gustav, Theo, Tran, Noah, Teigen, Ellef, Albert, Dani og Storm. Uke 41 - Veien til Vallhall x2

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2022

OBOS Cup Oslomesterskapet

Uke 41

I uke 41 får vi en dobbel mulighet til å komme oss inn i Vallhall for finaler i OBOS cup. Både Ready og Kolbotn står for tur, og vi tar sikte på direktesending via Avisa Oslo i november. Vinn-eller-forsvinn er et gøyalt prinsipp, og vi skal gjøre det vi kan for å være godt forberedt. 

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Casper S + Theo HV

Vester og kjegler: Simen S + Salim L

4 småmål til mini-kamp: Ludvig L + Ludvik M


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Beskytte slottet (etablert forsvar – lavt press)

Søndag 

Trening TG1, 10:00 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Dødballkamp
 • Posisjonsøvelse 10v8
 • Spill opp mot 10v10

Mandag 

OBOS-semifinale G19 borte mot Ready, 20:15. Oppmøte senest 19:20 (Stasjonsveien 24, 0773 OSLO). Tropp: Magnus G, Faustas F, Marcus BF, Casper S, Tiam F, Olav S, Johannes A, Simen S, Theodor HV, Caspar H, Ludvig L, Jonas E, Salim L, Ludvik M, Samuel J, Fredrik R og Sondre LR

Tirsdag 

Trening TG1, 17:30 på nye KG (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Kongespill
 • Fotballtennis-turnering

Onsdag 

Egentrening/fri

Torsdag 

Trening TG1, 17:30 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • Avslutningsøvelse 6v4
 • Posisjonsøvelse 8v6
 • Spill opp mot 8v8

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Trening TG1, 09:00 på CC (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Minispill + dynamisk
 • Omstillingsspill 3v3
 • Posisjonsøvelse 11v8
 • Spill opp mot 11v11

*Økta filmes i Spiideo

**Videomøte rett etter økta!

Søndag 

OBOS-semifinale G17 borte mot Kolbotn, 12:00. Oppmøte senest 11:05 (Kongeveien 60, 1412 SOFIEMYR). Tropp: Olav S, Johannes A, Marcus BF, Tiam F, Ludvig L, Caspar H, Theodor HV, Jonas E, Salim L, Fredrik R, Magnus G, Faustas F, Sondre LR, Mauritz M, Simeon HC, Oscar H, Sondre BH og Rafael. 
Uke 41 - mange kamper😁

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2022

Da er den korte ferien over og vi ser frem mot innspurten av 2022 sesongen. Vi trener som nevnt frem til søndag 6.11 og tar deretter noen uker fri før vi starter oppkjøringen til den spennenden  2023 sesongen. Ila neste uke kommer det ut fyldige planer for kommende sesong så bare å følge med!

UKE 41

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige: Alle som er på økten tar ut 3 ballnett, 3x10 vester og 2x15 hatter i to ulike farger. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema: Høyt press + etablert angrep v høyt press

Mandag:

Fri

Tirsdag:

Trening kl 16:30 på Ullern (seinest 16:20)

11’er møte etter økten (åpent for alle)

3.div: Ullern v Huk kl 19:10 på Ullern (oppmøte seinest 18:40)

Onsdag:

Trening kl 18:30 (18:20) på 7’er banen for alle (- de som spilte kamp i går og som spiller i dag)

Treningskamp for lag 1 v KFUM (11’er) kl 19:00 på Ullernbanen (oppmøte 18:20 i møterommet i 3.etg)

Torsdag:

Trening kl 16:30 (16:20) kun for de som spilte kamp tirsdag 

Lag 4: Bortekamp v Frigg på Tørteberg kl 19:15 (oppmøte seinest 18:45)

Innhold: + rydding og samling

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50) for alle på Ullernbanen

Sosialt samvær med playstation, matpakke, osv i 3.etg etter økten😁

Lørdag:

Fri

DØMMING: OBOS MINILIGA (SE SPOND FOR INFO!)

Søndag:

1.div B: Ullern v Røa kl 12:00 på Ullern (oppmøte seinest 11:30)

1.div A: Oppsal v Ullern kl 17:15 på Trasop kgb (oppmøte seinest 16:35)

Trening kl 13:00 (12:50) på Hullebergmyra for de som ikke spiller kamp"Fear is like fire. If you learn to control it, you let it work for you."

 • Mike Tyson


Uke 41 - MSB tirsdag og KFUM torsdag

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2022

Da skal seriesesongen avsluttes så altfor tidlig med KFUM borte torsdag. Vi kommer som nevnt til å trene ut siste uken i oktober før vi tar 3 ukers ferie. 

Nå skal vi avslutte sesongen med stil og sørge for at vi går inn i en liten ferie med en god følelse av å ha gjort alt vi kunne!

UKE 41

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Maks J, Mikkel S, Ingvald B

Ordensmenn hatter og vester: Jacob CB, Noah G, Emil S

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Lagsfunksjon: 

Mandag:

Trening kl 16:30 (16:15)

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (16:15 - lagsintensjoner) – Intensiv oppvarming,

Torsdag:

Kamp borte mot KFUM 20:15 (oppmøte 19:15)

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Trening kl 16:30 (16:15) – Restøkt for de fleste og litt spill for enkelte

*styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

Trening kl 14:30 (14:15 - lagsintensjoner) - 

*styrke overkropp kan gjennomføres


"Success doesn't come to you - you go to it."

-Marva Collins

Uke 41 - Internkamp

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2022

Vi er tilbake fra høstferie og får en relativt rolig restart på fotballfronten. Ingen av lagene har kamp i helga som kommer. Men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn: Da arrangerer vi internkamp i stedet. Det pleier å bli bra trøkk, jevnt og veldig moro for både deltakere, arrangører og tilskuere, så dette blir gøy. 

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp + video av kampen i helga (+avtale/sende evaluering). 

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte på tida i gamle klubbhus.
 • Videomøte
 • Tirsdagsfirkant
 • Teknikktrening og pasningsøvelse
 • Possession/spilløvelse

*også en fin dag for styrke overkropp

MSB spiller hjemme mot Christiania BK kl. 20:15.

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.
 • Oppvarming
 • Possession
 • Bølgeøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

*Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp.

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Possession: 5v5+3 endespill med småmål
 • Superomstillingsspill
 • 7v7/6v6

*Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for egentrening på banen eller styrke overkropp

A-laget spiller kl. 14:00 borte mot Ørn Horten. Kampen går på direktesport.no.

Søndag

Internkamp kl. 16:50. Oppmøte kl. 16:10 i garderobe 7 eller 8 (avhengig av hvilket lag du er på), ute på felt kl. 16:30 ferdig skiftet og klar med utstyr ute på banen. Begge lagene har ansvar for kampprat, taktikk, oppvarming og pauseprat. Vi spiller 2x30 minutter (pluss/minus). Etter kamp blir det boller og kakao.
G19 - fortjent tap mot Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 6. Okt 2022

Etter en meget god prestasjon borte mot Korsvoll var G19 klare for å følge opp med å slå Kjelsås og befeste posisjonen øverst på tabellen og holde liv i opprykksdrømmen. 

Kampen starter litt kaotisk og med mange overganger frem og tilbake og til dels stillingskrig. Utover omgangen veksler lagene med å ha ballen mot en motstander som ligger lavt. Kjelsås løser dette best og tar med seg en 2-0 ledelse inn til pause. Pausepraten må ha hatt noe fornuftig over seg og Ullern reduserer nesten umiddelbart ved Gluch og fornyet håp brer seg i laget. 

Dessverre blir det 1-3 på en tvilsom straffe og utover dør kampen litt hen, selv om Ullern prøver og prøver. Kjelsås viser seg som sterke og vil nok selv hevde at de hadde god kontroll de siste 30 minuttene av kampen. 

Bendiksen sier følgende om kampen: Vi visste på forhånd at dette kom til å bli en tøff kamp mot et betydelige sterkere Kjelsås lag enn det vi møtte i vår. Samtidig var vi noe svekket og da trengte vi en maksprestasjon over 90 minutter. Det fikk vi dessverre ikke selv om ingen skal si at vi ikke prøvde. I dag møter vi et lag som er hakket bedre enn oss og da er det helt greit å tape. Vi legger, snart, bak oss en sesong med veldig mange gode prestasjoner og gode opplevelser. Vi hadde alle inderlig lyst på det opprykket, men det kommer når vi er gode nok så ingen grunn til å svartmale noe som helst. 

Kampfakta: 

Ullern vs Kjelsås 1-3 (0-2) Ullern mål av Fabian M. Gluch (48.)

Gule kort: Jacob Cleve Broch

Tilskuere: 49

Vi takker Kjelsås, dommere og tilskuere for kampenMSB: Seiersrekken brutt mot Årvoll!

Postet av Ullern Fotball den 5. Okt 2022

Ullern 2 kunne sikre seriemesterskapet i 4.divisjon med seier mot Årvoll og et Holmlia tap mot Lyn 2. Men Årvoll har gjort det tøft for Ullern 2 tidligere i sesongen og det skulle ikke bli noe lettere når Ullern 2 gjestet Årvoll Kunstgress. 

Historien gjentok seg
Sist lagene møttes tok Årvoll ledelsen og gjorde det vanskelig for Ullern 2 ved å legge seg lavt i banen. Og historien skulle gjenta seg på Årvoll Kunstgress. Ullern 2 produserer noen muligheter, men det er Årvoll som tar ledelsen etter 23 minutter. Og scoringen kommer ut av intet når hjemmelagets spiss, Bror Karsten Dyrnes registrerer at Ullern keeper Jesper Wold står litt langt ute. Og fra 45 meter fyrer han av et skudd som går i en perfekt bue over Ullern keeperen og rett i mål.

Etter scoringen forsvinner momentet Ullern 2 hadde og kampen bølger litt mer frem og tilbake. Begge lag har et par gode sjanser uten at det blir uttelling på tavlen. Med noen få minutter igjen av kampen så jakter Ullern 2 febrilsk utligningen. Men istedenfor utligning så får hjemmelaget en overgang som de utnytter maksimalt og innbytter Noah Wahlstrøm kan punktere kampen med sin 2-0 scoring.


En kamp under pari for Ullern 2, men trener Anders Johansson tok tapet mot Årvoll med fatning. - Vi har hatt en fantastisk rekke med seiere frem til i dag, og det sier mye om kvaliteten vi har i laget. Men det som er sikkert med seiersrekker er at de blir brutt en gang. Nå skal vi evaluere kampen i morgen også ser vi frem til kampen mot Christiania hvor vi får en ny mulighet til å ta 3 poeng, sier Johansson. 

Hva var det som ikke fungerte i dag?
- Nei vi møter jo et godt fotballag som gjør det vanskelig for oss. Spesielt etter at de får den scoringen litt ut av det blå. Da legger de seg dypt og gjør det vanskelig for oss å bryte igjennom. Så jeg vil egentlig gi Årvoll honnør for måten de forsvarte seg på. 

Flere navn manglet i troppen din til dagens kamp?
- Ja, vi kjemper i toppen på flere fronter og juniorlaget hadde en meget viktig kamp i går som vi måtte prioritere. Derfor var flere av spillerne som vanligvis ville vært med her ikke med i troppen. 

Kampfakta
Årvoll - Ullern 2: 2-0
Mål: Dyrnes 23.min, Wahlstrøm 87.min.
Tilskuere: 40

Poengbørsen
3.poeng: Jacob Francke
Unggutten viser i denne kampen at han begynner å komme tilbake igjen etter 9 måneder på sidelinjen. Litt ruskete start, men spiller seg opp i løpet av kampen.

2.poeng: Christian Ågnes
02-gutten som egentlig har lagt skoene på hylla tok et aldri så lite comeback i denne kampen. Og unggutten viser at han fortsatt holder et godt nivå.

1.poeng: Mikael Foss Andersen
En av få som klarer å skape litt farligheter. Er nære på å skape tellende resultat ved et par anledninger, men marginene var ikke helt med han. Uansett en godkjent kamp av Foss Andersen. 

MSA: Poengdeling i nedrykkskampen

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2022

Både Ullern og Vard Haugesund kjemper en kamp om å holde seg over nedrykksstreken og fornyet kontrakt i PostNord-ligaen for neste år. 
Det var derfor knyttet stor spenning til lørdagens kamp på CC Vest Arena, men ingen av lagene klarte å avgjøre det til sin fordel. 
- Vi må i alle fall vinne en kamp til for å klare oss, sier Bjella. 

FOTO: Solfrid Therese Nordbakk, Akersposten

Jevnt og tett
De to lagene følger hverandre tett på tabellen hvor Ullern stod med 20 poeng og Vard med 22 poeng, men Ullern hadde to kamper mindre spilt.
Og det ble også tett i kampen på CC Vest Arena. I en forholdsvis sjansefattig og ikke veldig fint spillende kamp, så var det allikevel en nerve helt til siste blås i fløyten. Ullern har noen gode muligheter ved Jens Aslaksrud, men dessverre satt ikke avslutningene denne dagen. Vard hadde også 2-3 gode muligheter, men der ryddet Ullerns solide sisteskanse Andreas Olsvoll opp. Olsvoll som fortsatt har til gode å slippe inn mål på CC Vest Arena etter at han kom på lån fra Jerv.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Kampen ender i poengdeling og etter at Notodden sikret seieren på overtid mot Egersund, så tetner det seg virkelig til i bunnstriden.

Og trener Didrik Bjella tror nå at Notodden som tidligere så helt fortapt ut nå kan klare seg.

- Med en meget sterk seier mot Egersund så tror jeg mye ligger til rette for at Notodden klarer seg. De tre siste kampene deres kan de fort ende med 9 poeng og da vil de klare seg. 


Hva tenker du om Ullern sine muligheter?

- Jeg tenker vi kan klare oss med 1 seier til, da er vi foran Vard Haugesund som har to veldig tøffe kamper foran seg i Arendal og Moss som begge kjemper om opprykk. Men slår vi Strømmen neste helg, så betyr det absolutt ikke at vi har berget plassen, så dette blir en kamp hele veien inn. 


Det ble tett og tøft mot Vard uten de store sjansene, hva syns du om kampen?

- Litt skuffende at vi ikke får til å følge den kampplanen vi hadde til denne kampen. Jeg mener bestemt at vi ville skapt mer farligheter hvis vi hadde gjort mer av det vi var enige om på forhånd. Samtidig er vi solide defensivt igjen på hjemmebane og det og det ene poenget tar vi med oss, også retter vi fullt fokus mot Strømmen neste runde, avslutter Didrik Bjella. 


Tabell
Kampfakta: 
Ullern - Vard Haugesund: 0-0
Gult kort: Bjordal (Vard)
Tilskuere: 50 stk som trosset vær og høstferie

Poengbørsen
3.poeng: Andreas Olsvoll
Holder nullen nok en gang hjemme på CC Vest Arena. Har vært solid siden han kom og varter opp med et par solide inngripener i tillegg til å være sikker i alt han gjør. Ullerns beste spiller denne kampen!

2.poeng: Dreni Ademaj
Ullern skaper ikke veldig mye denne kampen, men igjen er det ofte farligst når Ademaj er involvert. Kommer seg til et par avslutninger fra ok hold og med litt mer effektivitet på topp så hadde han også kunne signert en aldeles nydelig assist når han på KDB vis finner Aslaksrud i feltet.

1.poeng: Tomas Lopez Boye Borgersen
Er ikke den største stopperen i ligaen, men tar virkelig for seg i luftrommet. Vinner det meste av dueller og som vanlig flink med ballen i beina.
God kamp igjen av Borgersen
G19 - Tilbake på toppnivå

Postet av Ullern Fotball den 1. Okt 2022

Etter en middels prestasjon mot Korsvoll, var det store forventninger til hvordan G19 laget skulle slå tilbake på Sofiemyr kunstgress.

Kolbotn legger seg lavt de første minuttene og vi dominerer det meste som skjer, vi skårer etter bare 4 minutter og trodde dette skulle gå vår vei. Men Kolbotn er livsfarlige på de få kontringer de har og skårer 2 mål rett etter hverandre. Vi svarer umiddelbart og utlikner til 2-2. Fra utlikning til pause var det Ullern som dominerte det meste og som skapte store nok sjanser til å ta ledelsen, men lagene tok pause med stilling 2-2. 

Det var bare snakk om tid på når det første Ullern mål skulle komme i andre omgang, og det tok bare 2 minutter før Ola Rye sendte oss i ledelsen etter en corner. Andreas Dahl Jørgensen øker ledelsen til 2-4, og det var dermed ingen tvil på hvem som skulle ta 3 poeng i den kampen. 

Nicolas Gajardo sier følgende om kampen: Vi er veldig fornøyd med å komme tilbake til vårt toppnivå som vi hadde i vår, det har vi savnet veldig etter sommerpausen. Vi finner en god struktur offensivt som gjør at vi kan skape mange målsjanser, og i tillegg er vi gode på overganger fra A-F, og vi kunne derfor ha ballen i motstanderens halvdel mesteparten av kampen. 
Vi skal gjøre det vi kan for å være best mulig forberedt til mandag og henge med i toppen av tabellen. 

Kampfakta: 

Kolbotn - Ullern 2-4 (2-2) Ullern mål av Herman Udnæs (4.), Jacob Francke (24.), Ola Rye (47.) og Andreas Dahl Jørgensen (49.)

Gule kort: Andreas Dahl Jørgensen

Tilskuere: 54

Vi takker Kolbotn, dommere og tilskuere for kampen!
Uke 40 - Høstferien er her!

Postet av Ullern Fotball den 1. Okt 2022

Vi tar et par dager høstferie, men er tilbake med både treninger og kamper fra og med torsdag. Lad batteriene og kos dere!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag og tirsdag

Egentrening/fri

*Fine dager for egentrening på banen :-)

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.
 • Oppvarming
 • Possession
 • Angrep vs. forsvar
 • Spill på så stor bane som mulig

*Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

 • Oppvarming
 • Kontringsøvelse
 • Dødballspill
 • 11v11

*Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for egentrening på banen eller styrke overkropp

Søndag

KAMP 2. div. - Hasle-Løren vs. Ullern kl. 13:00 på Løren kunstgress. Oppmøte seinest kl. 12:20 i garderoben på Løren. Info: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946378. Tropp: Matta, Trym, Mikkel B, Utheim, Nicco, Elias, Samuel, Sondre, Lucas, Alex, Moe, Gaas, Steen, Jokke

KAMP 1. div. - Ullern vs. KFUM kl. 18:45 på CC Vest Arena. Oppmøte seinest kl. 17:55 i garderobe 8. Info: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946249. Tropp: Teo, Marius, Seb, Luca, Markus, Peder, Tran, Gustav S, Jone, Aksel, Oscar, Albert, Fjell, Sam, Steen, Stefan