MSA: Uavgjort mot Strømmen!

Postet av Ullern Fotball den 10. Okt 2022

Strømmen var før kampen mer eller mindre sikret plass i neste års PostNord liga, mens Ullern derimot fortsatt kjemper en kamp om overlevelse. 
Med seier ville Ullern ta et sjumilssteg mot overlevelse, men som mot Vard så ble det bare uavgjort igjen og fortsatt stor spenning foran de siste 3 kampene. 

Arkivfoto: Jens Aslaksrud

God kontroll i 85 minutter. 
Ullern tok tak i kampen umiddelbart etter avspark og var langt mer direkte i sin spillestil enn vi har vært vandt med å se dem tidligere. Og etter 16 minutter får Ullern betalt. En lang ball opp stusses av Lars Følstad og som så mange ganger før denne sesongen er det Jens Aslaksrud som rekker ballen først. Han tar med seg ballen forbi keeper og setter ballen i det åpne målet.

Og Ullern skaper flere gode muligheter og virker egentlig å ha god kontroll bakover. Lite eller ingenting blir skapt fra Strømmen sin side helt til det står 85 minutter på tavla. Et langt oppspill som det ser ut som Ullern skal ha god kontroll på ender med at både Dizdar og Fosen går i samme duell og plutselig er Strømmen gjennom.
Fosen forsøker å rekke tilbake i tide, men ender opp med å lage straffespark. Straffen setter Callaku sikkert i mål, en enorm nedtur for hjemmelaget.

Men Ullern mobiliserer og kommer så nært som det går an omtrent å få inn seiersmålet. Etter mye frem og tilbake i Strømmen sin sekstenmeter ender ballen til slutt i tverrliggeren etter at Jens Aslaksrud får kastet frem en fot og avsluttet fra drøye 5 meter. Men marginene er ikke på Aslaksrud og Ullern sin side og kampen ender dessverre med poengdeling.

Synd at vi ikke ror det i land
Ullern trener Didrik Bjella mener laget hans hadde fortjent alle poengene denne kampen.
- Ja, vi skaper nok sjanser til å score mer enn ett mål. I tillegg så skaper Strømmen egentlig ingenting på oss før vi selv setter oss i en vanskelig situasjon 5 minutter før slutt. Straffen er nok litt billig, men samtidig så gir vi dommeren en grunn til å blåse på den, så det er vel fair nok det. Vi burde uansett håndtert den situasjonen bedre, sier Bjella. 

3 kamper igjen av sesongen og den første kommer allerede på onsdag, vil seier der være godt nok?
- Ja, det kommer jo selvfølgelig veldig an på resultater i de andre kampene. Men Vard har bare en kamp igjen av sesongen og det er en veldig tøff bortekamp mot Moss som jager opprykk. Hvis de taper den så vil vi klare oss med bare en seier til. I beste fall vil også uavgjort være nok, men da blir målforskjellen avgjørende. Det jeg føler som ganske sikkert er at vi i alle fall ikke klarer oss med de poengene vi har nå, så vi må få med oss noe fra de siste 3 matchene, avslutter Bjella. 

Kampfakta: 
Ullern - Strømmen: 1-1 (1-0)
Mål: Aslaksrud 16.min (Følstad), Callaku 84.min (str).
Gule kort: Ademaj (Ullern), Solberg (Strømmen).
Tilskuere: 120

Poengbørsen
3.poeng: Lars Følstad
Er overalt i første omgangen. I det som ble en fotballkamp med mye kriging, så var Følstad ofte den som kom vinnende ut med ballen i beina. Forsvinner litt etter pausen, men leverer nok en veldig god kamp.

2.poeng: Jens Aslaksrud
Scorer et ganske typisk Aslaksrud mål i første omgangen. Er en mester på å akkurat komme på rett sted til rett tid og er et uromoment for motstander hele kampen gjennom. Centimetere ved to anledninger fra å sette inn sin scoring nummer to.

1.poeng: Tomas Lopez Boye Borgersen
Er en del av et Ullern forsvar som har god kontroll nesten hele veien. Får ting til å se lett ut til tider og leverer nok en solid match. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.