MSA: Poengdeling i nedrykkskampen

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2022

Både Ullern og Vard Haugesund kjemper en kamp om å holde seg over nedrykksstreken og fornyet kontrakt i PostNord-ligaen for neste år. 
Det var derfor knyttet stor spenning til lørdagens kamp på CC Vest Arena, men ingen av lagene klarte å avgjøre det til sin fordel. 
- Vi må i alle fall vinne en kamp til for å klare oss, sier Bjella. 

FOTO: Solfrid Therese Nordbakk, Akersposten

Jevnt og tett
De to lagene følger hverandre tett på tabellen hvor Ullern stod med 20 poeng og Vard med 22 poeng, men Ullern hadde to kamper mindre spilt.
Og det ble også tett i kampen på CC Vest Arena. I en forholdsvis sjansefattig og ikke veldig fint spillende kamp, så var det allikevel en nerve helt til siste blås i fløyten. Ullern har noen gode muligheter ved Jens Aslaksrud, men dessverre satt ikke avslutningene denne dagen. Vard hadde også 2-3 gode muligheter, men der ryddet Ullerns solide sisteskanse Andreas Olsvoll opp. Olsvoll som fortsatt har til gode å slippe inn mål på CC Vest Arena etter at han kom på lån fra Jerv.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Kampen ender i poengdeling og etter at Notodden sikret seieren på overtid mot Egersund, så tetner det seg virkelig til i bunnstriden.

Og trener Didrik Bjella tror nå at Notodden som tidligere så helt fortapt ut nå kan klare seg.

- Med en meget sterk seier mot Egersund så tror jeg mye ligger til rette for at Notodden klarer seg. De tre siste kampene deres kan de fort ende med 9 poeng og da vil de klare seg. 


Hva tenker du om Ullern sine muligheter?

- Jeg tenker vi kan klare oss med 1 seier til, da er vi foran Vard Haugesund som har to veldig tøffe kamper foran seg i Arendal og Moss som begge kjemper om opprykk. Men slår vi Strømmen neste helg, så betyr det absolutt ikke at vi har berget plassen, så dette blir en kamp hele veien inn. 


Det ble tett og tøft mot Vard uten de store sjansene, hva syns du om kampen?

- Litt skuffende at vi ikke får til å følge den kampplanen vi hadde til denne kampen. Jeg mener bestemt at vi ville skapt mer farligheter hvis vi hadde gjort mer av det vi var enige om på forhånd. Samtidig er vi solide defensivt igjen på hjemmebane og det og det ene poenget tar vi med oss, også retter vi fullt fokus mot Strømmen neste runde, avslutter Didrik Bjella. 


Tabell
Kampfakta: 
Ullern - Vard Haugesund: 0-0
Gult kort: Bjordal (Vard)
Tilskuere: 50 stk som trosset vær og høstferie

Poengbørsen
3.poeng: Andreas Olsvoll
Holder nullen nok en gang hjemme på CC Vest Arena. Har vært solid siden han kom og varter opp med et par solide inngripener i tillegg til å være sikker i alt han gjør. Ullerns beste spiller denne kampen!

2.poeng: Dreni Ademaj
Ullern skaper ikke veldig mye denne kampen, men igjen er det ofte farligst når Ademaj er involvert. Kommer seg til et par avslutninger fra ok hold og med litt mer effektivitet på topp så hadde han også kunne signert en aldeles nydelig assist når han på KDB vis finner Aslaksrud i feltet.

1.poeng: Tomas Lopez Boye Borgersen
Er ikke den største stopperen i ligaen, men tar virkelig for seg i luftrommet. Vinner det meste av dueller og som vanlig flink med ballen i beina.
God kamp igjen av BorgersenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.