MSB: Seiersrekken brutt mot Årvoll!

Postet av Ullern Fotball den 5. Okt 2022

Ullern 2 kunne sikre seriemesterskapet i 4.divisjon med seier mot Årvoll og et Holmlia tap mot Lyn 2. Men Årvoll har gjort det tøft for Ullern 2 tidligere i sesongen og det skulle ikke bli noe lettere når Ullern 2 gjestet Årvoll Kunstgress. 

Historien gjentok seg
Sist lagene møttes tok Årvoll ledelsen og gjorde det vanskelig for Ullern 2 ved å legge seg lavt i banen. Og historien skulle gjenta seg på Årvoll Kunstgress. Ullern 2 produserer noen muligheter, men det er Årvoll som tar ledelsen etter 23 minutter. Og scoringen kommer ut av intet når hjemmelagets spiss, Bror Karsten Dyrnes registrerer at Ullern keeper Jesper Wold står litt langt ute. Og fra 45 meter fyrer han av et skudd som går i en perfekt bue over Ullern keeperen og rett i mål.

Etter scoringen forsvinner momentet Ullern 2 hadde og kampen bølger litt mer frem og tilbake. Begge lag har et par gode sjanser uten at det blir uttelling på tavlen. Med noen få minutter igjen av kampen så jakter Ullern 2 febrilsk utligningen. Men istedenfor utligning så får hjemmelaget en overgang som de utnytter maksimalt og innbytter Noah Wahlstrøm kan punktere kampen med sin 2-0 scoring.


En kamp under pari for Ullern 2, men trener Anders Johansson tok tapet mot Årvoll med fatning. - Vi har hatt en fantastisk rekke med seiere frem til i dag, og det sier mye om kvaliteten vi har i laget. Men det som er sikkert med seiersrekker er at de blir brutt en gang. Nå skal vi evaluere kampen i morgen også ser vi frem til kampen mot Christiania hvor vi får en ny mulighet til å ta 3 poeng, sier Johansson. 

Hva var det som ikke fungerte i dag?
- Nei vi møter jo et godt fotballag som gjør det vanskelig for oss. Spesielt etter at de får den scoringen litt ut av det blå. Da legger de seg dypt og gjør det vanskelig for oss å bryte igjennom. Så jeg vil egentlig gi Årvoll honnør for måten de forsvarte seg på. 

Flere navn manglet i troppen din til dagens kamp?
- Ja, vi kjemper i toppen på flere fronter og juniorlaget hadde en meget viktig kamp i går som vi måtte prioritere. Derfor var flere av spillerne som vanligvis ville vært med her ikke med i troppen. 

Kampfakta
Årvoll - Ullern 2: 2-0
Mål: Dyrnes 23.min, Wahlstrøm 87.min.
Tilskuere: 40

Poengbørsen
3.poeng: Jacob Francke
Unggutten viser i denne kampen at han begynner å komme tilbake igjen etter 9 måneder på sidelinjen. Litt ruskete start, men spiller seg opp i løpet av kampen.

2.poeng: Christian Ågnes
02-gutten som egentlig har lagt skoene på hylla tok et aldri så lite comeback i denne kampen. Og unggutten viser at han fortsatt holder et godt nivå.

1.poeng: Mikael Foss Andersen
En av få som klarer å skape litt farligheter. Er nære på å skape tellende resultat ved et par anledninger, men marginene var ikke helt med han. Uansett en godkjent kamp av Foss Andersen. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.