Uke 9 - Tilbake fra vinterdvale!

Postet av Ullern Fotball den 26. Feb 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Uke 9

Endelig tilbake fra vinterferie! Aktivitetsplanen er oppdatert for Tg1, og vi tar fatt på siste innspurt før sesongen 😊 Den siste tiden har treningskvaliteten vært utrolig god, og gitt oss et godt grunnlag for å ta enda flere steg. Nå skal ballen i mål.


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Max + Klem

Vester og kjegler TG1: Otto + Yousef

6 småmål til mini-spill TG1: Sandro + Albert 

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

Egentrening/fri


Tirsdag 

Trening TG1, 20:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 20:00 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7


Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Fredag

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo


Lørdag 
Treningskamper for TG2 borte mot Grüner.

Adresse: Seilduksgata 30, 0553 Oslo


Kamp lag 4 kl 10:00, oppmøte senest 09:30. Tropp: Marcus, Johan, Philip A, Henrik, Aleks, Eirik, Kristian, Eugen, Lars, Dugo, Ittay. 

Kamp lag 3 kl 12:00, oppmøte senest 11:30. Tropp: Bernhard, Joachim, Cedric, Thomas, Jacob, Sander, Miguel, Fredrik, Elvis, Otto, Loly.


Egentrening/fri

Søndag 

Trening TG1, 20:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.
Ukeplan uke 9

Postet av Ullern Fotball den 26. Feb 2023

Da var vi tilbake på norsk jord med "norsk" underlag under beina. Vi går straks inn i den første vårmåneden, med lysere tider og høyere temperaturer, og ikke minst, seriespillet som er noen uker unna. 
Innen den tid fortsetter vi som før, trener godt og gjør det vi kan for å være forberedte på det som kommer. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Boks + dynamisk
 • 3v3 overgang, angripe på siste 1/3
 • Småbane 4v4 / 5v5 på 40x30m bane.
 • 9v9 på 60x45m bane. 

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

 • Boks + dynamisk
 • 3v3 angrep siste 1/3
 • Spill
 • Copenhagen + nordic 2x5

Onsdag: Egentrening/fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Aktivisering + dynamisk
 • Possession 4v4+3 / 2v2
 • HIFen
 • Spill
 • Nordic + Copenhagen

Fredag: Egenterning/fri

Lørdag: Kamp, se Spond

Søndag: Egentrening/friUke 9: Kamp mot Nordstrand søndag

Postet av Ullern Fotball den 26. Feb 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Transitions


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

Egentrening/fri


Søndag

KL. 0900 kamp mot Nordstrand i Vallhall. Oppmøte 0830. Tropp: Teo R, Moe, Markus, Luca, Tobias, Peder, Axel, Aksel, Christian, Oscar, Lucas, Stefan, Arne, Steffen, Sam, Skjæveland, Utheim, Ardian
Uke 9: Første B kamp til helgen

Postet av Ullern Fotball den 26. Feb 2023

Tid sammen på tur er alltid nyttig, dessverre skulle vi gjerne sett at tiden vår på treningsfeltet ikke ble påvirket av så mange eksterne faktorer som den ble. Samtidig er det ofte mye god læring i motgang og på tampen av turen så fikk vi en aldri så liten bonus i flott referansekamp mot det danske U17 Topplaget Køge. At vi hadde Jon tilbake i trening og Sean tilbake i kamp var også gledelig, snart er stallen 100% frisk og rask. Kommende uke blir det både spillermøte og første rene treningskamp for MSB. 

Lør 4.mars

Kl.12.00 - MSA vs Grorud på CC Vest Arena. Oppmøte kl.10.30. Tropp: Olav og Edi. 

Kl.15.00 - MSB vs Fram Larvik på CC Vest Arena. Oppmøte kl.13.30. Tropp: Olav, Stensland, Emil S, Ludde, Dani, Teigen, Ferdinand. 

Søn 5.mars

Kl.14.00 - Kamp vs Sagene på CC Vest Arena. Oppmøte kl.13.00. Tropp: Mikkel, Fredrik, Gustav, Melvin, Sean, Lind, Sondre BH, Tollef, Nima, Tran, Caspar, LR, Storm, Noah Cam, Fjellman ++ Årsmøte Ullern Fotball 9. mars kl. 19

Postet av Ullern Fotball den 24. Feb 2023

OBS! Årsmøtet holdes torsdag 9. mars kl. 19.00 i 3. etasje Ullern Flerbrukshall. Velkommen!

Dagsorden

1. Godkjenning av innkalling og møtedeltakere, valg av ordstyrer og referent, valg av to personer til å underskrive protokollen

2. Årsberetning 2022

3. Regnskap 2022

5. Ev. innkomne forslag

6. Fastsettelse budsjett 2023 og treningsavgifter for 2024.

7. Valg 

 

Evt. forslag som ønskes fremmet for årsmøtet må oversendes skriftlig pr. e-post til tage@ullern.no innen 6. mars 2023.Bedre takter mot Frigg

Postet av Ullern Fotball den 18. Feb 2023

Etter to kamper i oppkjøringen under pari fikk vi se tendenser til at Ullern laget begynner å finne formen under Stian Børven sin ledelse. En god første omgang hvor flere av nykommerne viste seg frem fra en meget god side ga 2-0 til pause. Etter pause ble det mange bytter og omrokkeringer som satte sitt preg på omgangen som gjorde at kampen til slutt endte 2-2

ARKIVFOTO: Dreni Ademaj

Første kamp på CC Vest Arena 2023
I det som var årets første kamp på hjemmebane for vårt A-lag fikk de drøyt 50 oppmøtte se et Ullern lag i første omgang som viste pro på at formen begynner å nærme seg. Der Ullern har slitt i press og i etablert spill så virket Ullern og ha hevet seg mange hakk siden kampen mot Nordstrand for drøye to uker siden. 

Og sammen med Dreni Ademaj som var kaptein for anledningen, så var det flere av nykommerne i årets Ullern lag som viste seg frem for første gang foran hjemmepublikummet. 
Edonis Mulaj med fortid i Vålerenga og Ready har vært en av de som kanskje har kommet best ut av de to første treningskampene, og i dag var intet unntak. Jobber godt defensivt og vinner nærdueller, og krydrer det med flere gode offensive bidrag på høyresiden. Veldig god 1 mot 1 og 20-åringen er en mann å se opp for kommende sesong. 
To andre som også utmerket seg var Jonas Holthe og Mads Bådsvik. Holthe på midten er strålende med ball og dekker store rom defensivt. Målet kommer på et skudd fra drøyt 20 meter som nok keeper burde tatt, men mål er mål. 
Mads Bådsvik er en annen spennende nysignering. Spissen viser at han er enormt kvikk og driblesterk. Og etter 33.min dribler han seg fri på venstresiden og har mulighet for å fyre med høyrebeinet, men istedenfor finner han en enda bedre plassert spisskollega, Bendik Foss Evensen som på sedvanlig Bendik vis plasserer ballen utagbart nede i høyre hjørnet. 

ARKIVOTO: Bendik Foss Evensen

Rotete andre omgang
Som så ofte før så bærer treningskamper preg av mange bytter og omgangene kan være helt forskjellige. Ullern gjør totalt 8 bytter i omgangen, mens bortelaget Frigg nøyer seg med totalt 4 gjør at det momentet Ullern hadde i første omgang gradvis forsvinner. 
Reduseringen kommer etter en corner fra høyre, svak markering i boksen gir Frigg en fri heading som er vanskelig å gjøre noe med for Sondre Solås (prøvespiller fra Start). 

Så kommer en situasjon som nok viser at det ikke bare er spillerne som har behov for preseason. Aksel Bay-Larsen blir soleklart felt inne i straffefeltet, dommer setter som forventet fløyta til munnen, men i mangel på oksygen eller en annen ukjent årsak så kommer det ingen lyd fra fløyta og spillet går videre... 

Og i denne perioden burde Ullern mer eller mindre punktert kampen. Akenaton Empa kommer helt alene med keeper, tråkler seg forbi en utrusende Frigg keeper, men klarer aldri å komme til avslutning. Legger den til slutt tilbake til Jonas Jordet, men avslutningen hans går til side for mål. 

Så kommer nok en omdiskutert situasjon som dommer denne gang velger å blåse for. Dommer dømmer for tilbakespill, mens Solås argumenterer for at det ikke var en pasning til keeper, men et pasningsbrudd. Skribenten er usikker, men uansett burde nok Solås ikke plukket opp ballen for å være på den sikre siden. 
Indirekte frispark er dømt, første ball reddes på strek, men returen bankes opp i nettaket og stillingen er
2-2 som også ble sluttresultatet.


Assistent trener Sigve Ravnåmo er enig i at første omgang er et godt steg i riktig retning og at mye var bra, men at laget fortsatt har en del å gå på offensivt. 
Første omgangen er ganske bra, vi vinner ofte ball i høyt press og er veldig solide i lavt. Så er det fortsatt en del som må bli bedre, spesielt offensivt. Nå er vi et nytt trenerteam som jobber inn en litt ny spillestil, så det er derfor ikke helt unaturlig at det tar litt tid og kommer til å ta enda litt tid før ting begynner å sitte skikkelig. Men vi ser i dag at mye av det vi ønsker å se kommer til syne og vi skal jobbe godt de neste 7 ukene frem til seriestart, sier Ravnåmo. 

Sigve Ravnåmo var også fornøyd med hvordan nykommerne presterte i dag og sier det er viktig at de etablerer seg så kjapt som mulig. Og snart vil flere av de etablerte spillerne være tilbake fra skade. 
De vi har fått inn har kommet inn og tilført laget ulikeferdigheter som vi har hatt behov for i troppen. Mange av dem presterer på godt allerede og det er viktig at de kommer inn og bidrar med en gang. Så vil vi få flere og flere viktige spillere tilbake fra skade i de kommende ukene og slik ting ser ut nå så vil alle rekke seriestart, avslutter Ravnåmo. 

Skadelisten
Ullern har hatt flere som ikke har kommet skikkelig i gang med preseason, men som forventes og returnere til treningsfeltet i løpet av de kommende ukene. 
Disse er foreløpig ute med skade:
Christoffer Skårn
Thomas Skog Martinussen 
Ismar Dizdar 
Henrik Navarsete
Alexander Nilsen
Jacob Francke 
Thomas Støfring 
Ola Rye
Francklyn W. Goulehi
Holthe er hvit og rød!

Postet av Ullern Fotball den 17. Feb 2023

Jonas Holthe kommer fra en meget solid sesong i 2.divisjon med Træff og nå er han klar for Ullern. 
En god signering som vil styrke oss umiddelbart skal vi tro hovedtrener Stian Børven. 

Vår nye midtbanespiller
Jonas Holthe er 20 år og kommer opprinnelig fra Drammen hvor han har spilt i Strømsgodset og Mjøndalen. Holthe debuterte i 3.divisjon for Mjøndalen 2 allerede i 2019 og var et fast innslag for laget i 2021 sesongen. 
I 2022 ble han hentet til Træff som hadde rykket opp til 2.divisjon. Der spilte han 24 av 26 kamper og var en viktig brikke i en meget sterk førstesesong for Træff i 2.divisjon. 

Holthe er en venstrebent midtbanespiller som kan bekle flere roller og hovedtrener Stian Børven er fornøyd med å ha fått på plass Holthe. 
Jonas er en spiller vi tidlig ønsket å få på plass til årets sesong. Han har trent med oss i flere uker og vi har jobbet med å få på plass en avtale med han og hans tidligere klubber. Her har vi fått en spiller som har mange gode ferdigheter som kommer til å passe perfekt inn hos oss. Han har et veldig godt blikk og finner ofte gode offensive løsninger i pasningsspillet. I tillegg dekker han mye rom defensivt og med litt arbeid så kan denne ferdigheten fort bli en av hans sterkeste sider. Jeg tror mange vil få øynene opp for han på CC Vest Arena kommende sesong, avslutter Børven. Uke 7 - Siste uke før avreise til Salou, Barcelona!

Postet av Ullern Fotball den 12. Feb 2023TOPIC FOR THE WEEK: Defending from the front (pressing)


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:00-19:30. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

Avreise Salou!Ukeplan uke 7

Postet av Ullern Fotball den 12. Feb 2023

Der var vi, siste treningsuke før vi tar turen til varmere strøk, sol og gressbaner. Det blir strålende! Strålende var det også å avslutte uken med treningskamp mot Hønefoss, hvor vi til tider presterer bra. Tålmodige i det oppbyggende angrepsspillet og skaper brukbart med muligheter, bl.a ved å utnytte bakrommet kombinert med kvalitative fordeler (hurtig kant). 

Så er det for egen del kjekt å få et eksempel på hvordan man som trener kan fremstå om man lar spontane reaksjoner og følelser ta fullstendig overhånd. Gjør det enklere å fremstå roligere og telle til 10 før man sier noe (man kanskje kan komme til å angre på). 

Varmere i været enn det har vært, men det betyr ikke at vinteren er over. Ta alt av forhåndsregler, kle dere godt, spis fornuftig, ta tran og vitaminer, så får vi trent godt og på 100% før vi tar til Spanien :) 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 -22.00

 • Boks + dynamisk 
 • Konkurranse
 • 2v3 føre over linja/småmål
 • Småbane
 • 9v9 på 7er bane

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 21.30

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
 • Boks + dynamisk
 • 2v2 kaiserspiel
 • HIFen
 • 5v5 3 lags
 • Copenhagen + Nordic

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
 • Boks
 • Sprinter m holding
 • 1v1 jage
 • Turnering 4 lags
 • 9v9
 • Nordic + Copenhagen

Fredag: Fri

Lørdag: Vi tar til Spanien. Avreise 16.35 fra Gardermoen. Oppmøte 14.35. 

Søndag: Trening 11.30 - 13.00. Husk sko med lange knotter til gress :) Uke 7: Treningsleir :)

Postet av Ullern Fotball den 12. Feb 2023

Et bilde sier mer enn tusen ord, på lørdag skal vi til ekte gress, shortsvær og grønske på knærne. Vi tar hensyn inn i uken og vi tar hensyn ut av uken for å unngå trøbbel, så skal vi maksimere uken i Spania etter beste evne. 

Garderobeansvar uke 7: Sean. 

Fre 17.feb

Kl.19.30 - Kamp vs Grorud på CC Vest Arena. Oppmøte kl.18.30. Tropp: Fra start: Mikkel, Gustav, Emil S, Stens, Ferdi, Edi, Oliver, Teigen, Albert, Dani, Lopez. Oppmøte til kampstart og innpå til pause eller etter 60 min: Ingvald (45 min), Tran (60 min), Melvin (60 min), Lind (60 min), Theo (60 min), Tollef (60 min), Nima/Lucas 07 (60 min)/LR (75 min), Ludde (60 min), Sondre BH (60 min), Fjellman (60 min) og Christian Eide 07 (60 min).  

* Pakke og sjekke at dere har alt klart. 

** Spør om det er noe. 

Lør 18.feb

Kl.11.27 - Flytoget fra Lysaker med trenerne for de som vil bli med der. 

Kl.12.00 - Oppmøte på Gardermoen MED pass og tilbehør.  

Kl.13.55 - Take off :) 

Plan for hele uken kommer i egen intern sak. Uke 7 - Siste før vinterferie

Postet av Ullern Fotball den 12. Feb 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Uke 7

Ny ferie nærmer seg, men det betyr ikke at vi skal ligge på lat-siden! Send Dennis eller Tobias en melding om dere trenger noen tips til egentrening, sånn at formen kan holdes vedlike. Det vil også bli noen frivillige treninger som kommer på Spond. Før den tid tar vi fatt på nytt tema, og nye gode treninger😁


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Ankjell + Frank

Vester og kjegler TG1: Ola + William Eik

6 småmål til mini-spill TG1: Magnus S + Erik

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill9v9

Onsdag 

Trening TG2, 19:00 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Fredag

Trening TG1, 18:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Spilldelen filmes i Spiideo


Lørdag 

Vinterferie!

Søndag 

Vinterferie!Nye signeringer på plass!

Postet av Ullern Fotball den 10. Feb 2023

f.v: Jonas Aune Jorde, Francklyn Wollum Goulehi, Edonis Mulaj. 
Jonas Aune Jorde
Franklyn Wollum Goulehi
Edonis Mulaj
Posisjon: Midtbane
Posisjon: Venstre back
Posisjon: Høyre back
Alder: 21 år
Alder: 20 år
Alder: 20 år
Tidligere klubber: Oppsal, Abildsø
Tidligere klubb: Skeid, Lørenskog, Vålerenga
Tidligere klubb: Ready, Vålerenga

Spennende spillere
Trener Stian Børven er veldig fornøyd med sine nye signeringer og mener disse kan utvikle seg masse i tiden som kommer.
- Dette er unge spillere som har et høyt nivå inne allerede nå, men som vi tror kan fortsette å utvikle seg som fotballspillere. Også har alle tre noen særskilte ferdigheter vi var på jakt etter som vil styrke oss som lag i årets sesong, sier Børven.Uke 6: Strømsgodset onsdag og Grorud U17 på lørdag

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023

Lør 11.feb

Kl.14.00 - Kamp vs Grorud U17. Oppmøte kl.13.00. Tropp: Mikkel, Gustav, Lind, Tran, Teigen, Oliver, Caspar, Edi, Sondre BH, Olav og fra 07 Moe, Trym, Sondre, Gaaserud. 

Søn 12.feb

Fri/egentrening for alle. Ukeplan uke 6

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023

Merker at det er midtvinters når vi ser på oppmøte på øktene denne uken, i tillegg til status fredag formiddag, dagen før vår planlagte kamp mot Asker. Dessverre (eller?) ble denne avlyst, så da får vi gi det et nytt forsøk kommende helg. 

Uansett veldig viktig at alle gjør hva de kan for å holde seg friske og raske, spis fornuftig, sov nok, drikk nok og vær uthvilt til hver økt og før starten av hver skoledag, så øker mulighetene for å få til ovenfornevnte, i tillegg til at vi kan prestere bedre på økt og i kamp, som igjen gir mer positive opplevelser. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Småspill
 • Konkurranse
 • 4 lags 3v3 
 • 7v7

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

 • Boks + dynamisk
 • Possession
 • Frispilling 6v3
 • 10v10 / 11v11
 • Nordic + Copenhagen 1x8

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
 • Dynamisk + konkurranse sprinter med holding
 • 2v2
 • 5v4
 • Spill
 • Copenhagen + Nordic 1x8

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond.  Uke 6 - Defending while in balance

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Defending while in balance


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 16:30 kamp mot Asker i Vallhall. Oppmøte 15:30. Tropp: Teo R, Ardi, Skjæveland, Luca, Tobias, Peder, Sam, Jone, Oscar, Christian, Markus, Aksel, Steffen, Lucas, Utheim, Mathias.

De som ikke er i troppen har frihelg, men vi håper selvsagt at dere kommer på kampen :)


Søndag

Egentrening/friUke 6 - Innholdsrik treningsuke!

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023

Kan være et bilde av 6 personer og folk som står

Uke 6

Det ble ikke flere mål til lag 1 og lag 2 enn motstanderne klarte i kampene sine, men vi tar med oss en utrolig fin kamphelg med både Vallhall og nydelige Aurskog. Nå må vi bli litt flinkere, og det skal vi absolutt bli til søndagen er over.

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Æræs + Matteo

Vester og kjegler TG1: Tian + Ankjell

6 småmål til mini-spill TG1: Christian E + Noah

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Omstilling fra A-F

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 3v3 omstilling, Spill 9v9

 

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill10v10

 

Fredag

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo


Lørdag 

Trening TG1, 16:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.
 
 *Økta filmes i Spiideo

Søndag 

Kamp borte for TG1 mot NF Academy, 12:00. Oppmøte senest 11:05 (Ankervn. 245, 1359 EIKSMARA). Tropp: Alle på TG1.

Trening TG2 18:00

Innhold: Oppvarming, konkurranse og spille på så stor bane som mulig