G12 - sesongen starter nå!!😁

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2020

Da er vi endelig i gang som G12 og vi kjører på med både futsal og treningskamper allerede kommende helg!!😍

Vi fortsetter ordningen med dommer- og kampvert ansvarlig utover høst og vinter. 

UKE 45

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: Forvarsspill – soneforsvar (lavt press)

Mandag:

Trening kl 15:00 (14:50): Skadeforebyggende, sprints, pasningsøvelse (stenge midten), spill liten bane + samling til slutt

Tirsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Keepertrening kl 14:15 

Onsdag:

Trening kl 16:30 (16:20): Konkurranse, leddøvelse, spill større bane + samling til slutt

Torsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50): Rolletrening, 1v1 øvelser, spill liten bane + samling til slutt

Lørdag:

Futsal!

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Søndag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Nivå 1 vs Snarøya kl 14:00 (13:30): Andreas H, Christian V, Ferdinand SH, Gustav S, Jacob S, Jakob SA, Arn A, Bastian M, Jon AS, Jonas LD, Lyder BV, Marius F, Nicholas VT, 

Dommer: Vidar Haugstøl

Kampvert: Jørgen Andresen + Jim Langnes

Nivå 3 vs Snarøya kl 14:00 (13:30): Aleander K, August B, Eirik G, Filip P, Isak O, Jayden SS, Linus MK, Per HR, Petter L, Scott GL, Thomas G

Dommer: Frederic Gaussen

Kampvert: Stian Omli + Kjersti Risberg

Nivå 2 vs Frigg kl 15:15 (14:45): Adam L, Anders O, Andreas I, Jesper SB, Christian FB, Edvard N, David U, Eirik MB, Martin KF, Morten H, Oscar HS

Dommer: Jørgen Oksum

Kampvert: Martin N + Gaute K

 


Togheter

Everyone

Achieves             

More


0 Kommentar

Sesongen 2021 starter nå - uke 45!

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2020

DA er vi endelig i gang igjen etter 2 ukers pause og vi gleder oss stort!😁

Aktivitetsplanen: https://fotball.ullern.no/p/45127/aktivitetsplan

Les dere opp der slik at dere kan planlegge god tid i forveien. Merk at små endringer vil forekomme. 

UKE 45

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Mikkel S, Gustav H, Olav S

Ordensmenn denne uken TG2: Simeon, Due, Kasper

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut 12 hvite og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Overgang A-F

Tema TG2: Overgang A-F

Mandag:

TG2 kl 19:00 (18:45) CC Vest Arena: Ekstensiv oppvarming m/konkurranse, 2v2 omstillingsspill, spill 7v7/8v8

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming m/konkurranse + EPE, pasningsøvelse 5v2, spill 11v11 (3x5 min) + nedjogg 5 min 

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

SPILLERMØTE I GARDEROBEN FØR ØKT KL 19:00

TG1 kl 20:00 (19:45): Intensiv oppvarming m/konkurranse + EPE, deløvelse, spill 11v11 (3x7 min) + skadeforebyggende og nedjogg 5 min

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

TG2 kl 19:00 (18:45) CC Vest Arena: Intensiv oppvarming m/prepp & skadeforebyggende, 4v4+3 posession, spill 7v7/8v8

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming + EPE, deløvelse, spill mellomstor bane (4-lags 4x3 min) + nedjogg 5 min

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Lørdag:

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

TG1 kl 11:00 (10:45): Ekstensiv oppvarming + EPE, deløvelse, spill stor bane (3x7 min) + nedjogg 5 min

TG2 kl 19:00 (18:45) CC Vest Arena: Intensiv oppvarming m/prepp & skadeforebyggende, 15 min egentrening på eget tema, spill 7v7/8v8

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres"There’s no such thing as a ‘meaningless game.’ Doesn’t matter if it’s the first preseason event or the last game in a losing season...a professional shows up to make a difference"


0 Kommentar

Uke 44 - Siste serierunde og miniferie

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2020

Da går vi inn i den siste uka før vi tar en ukes pause og går over til en ny sesong. Vi er da tilbake på treningsfeltet onsdag 4. november.

Aktivitetsplanen har blitt oppdatert med alle aktiviteter vi har avtalt fra nov-mars, i tillegg til ferieoversikt. Flere treningskamper og andre aktiviteter oppdateres så fort vi får det på plass.
https://fotball.ullern.no/p/45126/aktivitetsplan
Vi forventer at alle prioriterer treninger og disse datoer gjennom vinterperioden, noe alle har vært veldig flinke til gjennom hele høstsesongen! :D

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Dødballer, hjørnespark og innkast. 

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 4 borte mot VIF på Valle Hovin kgress 3 7er. Tropp: Tobias, Adrian, Albert, Max, Elvis, Jens, Isak, Eirik, Alexander, Philip G, Mathias, Otto, Aksel H, Francke.  

Tirsdag

Egentrening med ball

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp

Kl. 18.30 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Frigg. Tropp: Otto, Tarald, Ola, Ankjell, Emil, Loly, Erik, Fjell, Amund, Max, Magnus, Iver.

Dommeransvarlig: Iver Jacobsen

Torsdag

Miniferie

Fredag

Miniferie

Lørdag

Miniferie

Søndag  

Miniferie


0 Kommentar

G16: 2004 modellene avsluttet sesongen helt i toppen med alle tre lag

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2020

G16 kullet har gjennomført en flott sesong på veldig mange måter. 2004 årgangen er en stor og solid gjeng og å gjennomføre ungdomstiden med totalt rundt 60 spillere skal vi være veldig stolte av. Årskullansvarlig Johan Egil Rudi skriver litt om det som har vært spesielt gledelig til tross for en meget spesiell sesong og år generelt for alle. 

To store grupper

Spesielt for TG.1 og lag 1 så er ofte det å ikke klare G16 IK kutten en utfordring, ofte en nedtur som henger sammen med at spillere ser seg etter andre klubber. Men vi etablerte tidlig et sportslig opplegg som gav tilstrekkelig med matching for alle og med et tett samarbeid med G19 gruppen så har vi kunnet hevde oss på hele 5 forskjellige arenaer gjennom sesongen. Victor Skilbred har sammen med Roar Smedsrud skapt en flott arena for TG.2erne der antallet spillere har økt jevnt og trutt gjennom sesongen, det vil jeg påstå er nokså unikt. 

Flere spillere tatt steget opp

Et klart mål for TG.1 har vært å skape et sportslig miljø som gjør at spillerne er klare for å først hospitere med G19 og så ta steget opp som fast medlem av vårt øverste aldersbestemte nivå. Det har vært spesielt gledelig å se så mange gjøre en ekstraordinær innsats både på fellesøkter, men kanskje spesielt på egenhånd, som har gitt et uforholdsmessig stort antall 2004 modeller plass i G19 stallen og de har ikke bare vært der for å gjøre opp et antall på trening. En unik kultur der flere møtes på banen i timesvis flere ganger i uken utenom fellestrening har dannet grobunn for denne utviklingen og viser for yngre spillere hva som faktisk må til for å nå opp til G19 nivået. Jacob Cleve Broch, Ferdinand Wien Algarheim, Mathias Enge Railo, Andreas Dahl Jørgensen, Ole Dokken Skrivervik og Bendik Foss Evensen har alle vært en fast del av G19 gruppen i 2020 sesongen. 

Spiss Bendik Foss Evensen er en av de som har lagt ned et enormt antall timer på Ullernbanen de siste årene. Resultatet av det er G19 plass, toppskårer for G19 og ikke minst treningsopphold i Sporting Club de Portugal. 

 Fra Ullern G16 til OBOS Ligaen

Ikke en normal setning å skrive, men for Mats Edwin Lindegaard så ble dette en realitet når han begynte på skole på NTG i Kongsvinger. Nevnte Bendik Foss Evensen sin partner i egentrening på Ullernbanen byttet i sommer klubb til Kongsvinger IL og etter bare noen dager var det rett på trening med A laget og inn på benken i OBOS Ligaen. En skade på førstekeeperen gjorde dette mulig og selv om sesongen for KIL ikke akkurat har gått på skinner har unge Lindegaard fått maksimalt ut av en ellers spesiell sesong. Det blir spennende å følge med på Mats sin videre karriere i toppfotballen i skogen på vinger. 

Alle lag med i toppen

Til tross for nesten et helt lag opp på G19 eller til OBOS, så har lag 1 hevdet seg helt i toppen av det øverste nivået i Oslofotballen på G16. Etterveksten bak de som er flyttet opp har vært solid og et nesten tosifret antall har gjennom sesongen vært innom G19 i trening eller G19-2 i seriekamp. Lag 1 kjempet helt inn med KFUM om KM tittelen og det var bare noen få poeng som skilte lagene når ferien ble ferdigspilt denne helgen. Det har vært gledelig å se nye spillere vokse frem og det blir spennende å se hvem som jobber steinhardt for å fortjene en plass i G19 gjennom vinteren. I OBOS Cup kom lag 1 helt til semifinalen der det ble stopp for BVH på golden goal. 

Lag 2 har hele høsten kjempet med Lyn 2 og Årvoll om seieren i sin avdeling, knepne tap mot begge gjorde at en havnet på 3.plass med to mål mindre skåret enn Årvoll. En enorm fordel for kullet å kunne stille med lag i både 1, 2 og 3.div, noe som gir et kamptilbud til alle. 

Lag 3 var fryktelig nærme avdelingsseier og endte på en flott 2.plass til slutt. Den enormt store gruppen har gjennom årets sesong muligens blitt så mange at en bør stille med to lag neste sesong. Siste kamp for året er muligens ikke spilt da siste runde ble avlyst pga covid i gruppen, så dette er skrevet med forbehold om at siste seriekamp hadde endt med seier. 

G17 serien satser på i Ullern Fotball

For den kommende sesongen skal kullet holde frem som et eget kull også på G17 og en skal spille i den stadig utviklende G17 serien som nå har to divisjoner og med langt mer seriøse lag enn en finner i G19 div 3 som hadde vært alternativet for mange. Vi håper flere G16 lag blir med der og satser på dette som det naturlige steget etter G16. 

Årskullansvarlig Rudi takker alle foreldre og medtrenere og oppmenn for et flott 2020 til tross for alle utfordringene en global pandemi har gitt oss. 0 Kommentar

Uke 44 - Siste serierunde!

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2020

Ja, da var vi snart ved veis ende. Neste - og siste - hinder er Heming. Uansett hvordan det måtte gå til slutt, så er dette en kamp å glede seg til og som bør være motiverende nok i seg selv. Nå er det slik at vi tar ferie etter kampen mot Heming, med en koseøkt på fredag som en liten avslutning. Dato for oppstart 2021-sesongen er 23. november. Dato for juleavslutning kommer senere - vi må finne ut litt hva vi kan få til der, i og med at det er en del restriksjoner å følge og sånt (som dere kanskje har registrert).

Uken før oppstart vil vi bruke til spillersamtaler og lignende. Vær forberedt på at det! Gjerne ha reflektert litt over sesongen og gjør dere opp noen tanker om egen og lagets prestasjoner og utvikling i 2020. 

Thor Skrindo og resten av juniorgutta er klare for å trøkke til i siste kamp, borte mot naboklubben Heming! Foto: Trude Dahl Jørgensen

 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

KL. 20:00-21:30 (klar på tida, ferdig skifta og med utstyret ute). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Intensiv firkant
 • Siste tredjedel-øvelse
 • Spill: 11v11, 3x10 min. Tema: Egen spillestil
 • Styrke bein etter trening

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighet

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Pasningsøvelse: Possession/rondo i formasjon
 • Possession: 4v4+3
 • Småbanespill

Torsdag

KAMP - Heming vs. Ullern, kl. 20:15 på Heming kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:30 i garderoben på Heming. Tropp: Wold, Ingu, Dani, Brudz, Adri, Ferdi, Oma, Ågi, Thor, Cas, Evan, Leik, Makko, Hagen, Sander, Railo, Andy

*styrke bein etter kamp

Fredag  

KL. 17:30-18:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med fotballgolf
 • Firkant egenstyrt
 • Triatlon: Albert-leiken, Jone-leiken og headeleiken!

Lørdag  

Ferie frem til og med 22.11! Takk for i år og på gjensyn til nye tak i 2021-sesongen :-D


0 Kommentar

Powered by: Bloc