MSA: Oppsal 1-2 Ullern

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2021


Gratulere så mye med debuten Jacob Cleve Broch og Daniel Smedsrud. Siste test før NM kampen mot Asker neste helg ble gjennomført på Trasop mot alltid tøffe Oppsal. Sterkt å vinne på Trasop og spesielt gledelig med flere unge som fikk sjansen. 2-1


Ullern fra start og bytter: 

Jesper N. Wold (60 min Tobias Røang)

Magnus Fosen (75 min Jacob Francke), Henrik S. Navarsete (75 min Heeirthan Shanthan), Isman (70 min Felix Smith Halle)

Harold B. Mufoncol (45 min Håkon Øverby ), Espen Lindøe (45 min Mikael Foss Andersen), Thomas Martinussen (60 min Alexander Nilsen), Lars Følstad (75 min Jacob Cleve Broch), Lars Austnes (75 min Daniel Smedsrud) 

Finn Badou Jor (75 min Bendik Foss Evensen), Benjamin Sunde (45 min Espen Tveter Andresen). 

Mål: 1-1 Thomas Martinussen (assist: frispark) 30.min og 2-1 Håkon Øverby (assist Mikael Foss Andersen) 80 min.


Tilskuere: 45

Kommentar fra Hovedtrener Didrik Bjella: 
I dag leverer vi en svært dårlig fotballkamp i 75minutter. All honnør til Oppsal som også bidrar til å gjøre det vanskelig for oss, men dette er en prestasjon som enkelt og greit ikke er godt nok. Det er alltid fint å vinne på dårlige dager, men skal vi være med på øvre halvdel av tabellen kan vi ikke ha for mange slike kamper. De siste 15 pluss tillegg er vi mye bedre. Da får mange unge og lovende juniorer innhopp, og noen har også sin senior debut for A laget. I denne perioden styrer vi litt mer spill og vi scorer også seiersmålet på en fin utført dødball.
Kampreferat:
Siste treningskamp før sesongen 2021 offisielt sparkes i gang neste søndag med NM kamp mot Asker. Nok en kamp under særdeles varme forhold som er med på å sette sitt preg på kampen. 
Ullern starter veldig svakt og de første 10 minuttene henger vi ikke med i det hele tatt og Oppsal går opp til 1-0. Som Kaptein Finn Badou Jor så fint sa "Det er midt på formiddagen, på tide å våkne". 
Sakte, men sikkert jobber vi oss gradvis inn i kampen igjen uten at vi klarer å få til noe spesielt overtak på Oppsal. Thomas scorer på et pent frispark fra 18-19m før han gjør et planlagt bytte med Alexander Nilsen. 
2.omgang er ikke ulik hvordan 1.omgang sluttet. Ullern sliter fortsatt med å etablere et spillemessig overtak mot et veldig hardt kjempende Oppsal. 
Forrige kamp mot Follo var det Jacob Francke som fikk sin debut for A-laget. Denne gangen var det to nye juniorer som fikk sine første minutter med A-lagsfotball. Etter ca 75 minutter kom Daniel Smedsrud og Jacob Cleve Broch innpå og begge to fikk absolutt godkjent i sin debut. 
Helt på tampen scorer Håkon Øverby vinnermålet og vi tar med oss en seier i en litt tung dag på Trasop. 
Vi håper så mange som mulig kommer og støtter opp om Ullern i første runde av cupen søndag 25.juni klokken 16.00 på CC Vest Arena. 

0 Kommentar

Uke 29 - Opptartsuke

Postet av Ullern Fotball den 15. Jul 2021

Endelig tilbake fra sommerferien! Trenerteamet gleder seg enormt til å begynne å jobbe mot tellende kamper igjen og vi skal gjøre alt vi kan for å være godt forberedt til den korte høstsesongen som vi har foran oss.
Som det ble nevnt før sommerferien forventer vi at alle er med på alt av trening fra mandag av, hvis du ikke er tilgjengelig si ifra så fort som mulig!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

KL. 11.00 Lagsmøte i det nye klubbhuset. Oppmøte utenfor hovedinngangen.

KL. 12:00-13:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + bøy og tøy + EPE
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Tirsdag
KL. 17:30-19:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Rondo
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Spill 

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Torsdag

Kl. 18.00 Videomøte i klubbhuset. 

KL. 19:00-20:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Possessionsøvelse
 • Spill 5v5/6v6

Fredag

KL. 11:00-12:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming + EPE
 • Rondo
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Spill

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Søndag

KL. 12:00-13:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + EPE
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Spill

Kl. 16.00 NM A-laget. Ullern - Asker på Ullern CC Vest Arena.


0 Kommentar

Bli med i målklubben 2021!

Postet av Ullern Fotball den 15. Jul 2021

Målklubben gjelder for vårt A-lag. Konseptet går ut på at enkeltpersoner eller bedrifter bidrar med et valgfritt antall kroner pr. mål som Ullern scorer i serie- og cupspill sesongen 2021.

Slik blir man med: Send en mail til tage@ullern.no eller sms til 91152541 og si hvor mye du ønsker å bidra med per mål. Ingen øvre eller nedre grense!
I 2019-sesongen ble det scoret 61 mål i seriespillet og 5 i ordinære NM-runder. Siden det er halv serie i 2021, kan vi forvente drøyt 30 mål.


0 Kommentar

Jacob Francke (f.06) signerer proffkontrakt med Ullern Fotball

Postet av Ullern Fotball den 12. Jul 2021

Ullern Fotball ved sportslig leder Magne Aarvik og Jacob Francke (f.06) har kommet til enighet om en 2 års proffkontrakt som ble signert søndag kveld. Begge parter er fornøyde med å skape forutsigbarhet og trygghet for Jacob å utvikle seg i de neste årene. 

Jacob binder seg til Ullern Fotball de neste to årene. 

 Sportslig leder Magne Aarvik var godt fornøyd med å komme til enighet med en av klubbens mange lovende spillere. 

Ingenting er artigere enn når spillere man har kunnet følge helt fra den spede fotballstarten på Ullernbanen når et høyt nivå. Jacob er på en god vei der, og den gleder vi oss til å fortsette på sammen med han.

Kontrakt skaper forutsigbarhet

Jacob er en gutt som tiltrekker seg mye oppmerksomhet fra diverse interessenter. I den situasjonen er det hensiktsmessig for oss med en profesjonell kontrakt som skaper forutsigbarhet for både spiller og klubb.

Andre saker om Jacob

Imponerte på prøvespill i Portugal  

Klar for landslagssamling  


0 Kommentar

Jacob Francke (f.06) imponerte på treningsopphold i Portugal

Postet av Ullern Fotball den 10. Jul 2021

Grunnlaget for utviklingen blir lagt på Ullernbanen der Jacob siste perioden har trent med våre beste menn på MSA. På bilde i kamp for G19. Foto: Trude Dahl Jørgensen. 

 Med opplevelsene på rekke og rad har Jacob Francke hatt litt av en sommer så langt. Både treningsopphold i Sporting Club de Portugal, landslagsplass og MSA debut på en og samme uke. Ingen tvil om at unggutten har hatt en eksplosiv utvikling siste året, men bena er godt plantet på jorden både hos gutten selv og hos de rundt han. 

Jacob har fått en unik sjanse hos Sporting Club de Portugal. Foto: Joao Plantier.  

 I fotsporene til Nani, Figo og Christiano Ronaldo 

Jeg visste godt at Sporting akademiet er et av de fremste akademiene når å utvikle unge talenter, Ronaldo og Figo blant annet, så jeg forventet et ekstremt  høyt nivå hvor det var ett konkurransemiljø hvor alle ville være best.

Uten mat, søvn og drikke presterer en ikke

Jeg passa veldig på å ikke være ute i sola på dagen før trening og drakk vann jevnlig gjennom dagen. Spiste riktig også.

Et veldig proft opplegg 

Den største forskjellen var nok nivået. Merka allerede på første trening at de var teknisk på et veldig høyt nivå og kom seg ut av situasjoner som mange ville slitt med i Ullern. Ellers så fikk man også følelsen der at det var et veldig proft opplegg med at du fikk nyvasket tøy før hver trening og før første trening måtte jeg dra til lege og ta medisinsk sjekk. Treningene også var litt annerledes enn i Norge og Ullern. I sporting hadde vi litt oppvarming, så spill og spilte så og si resten av treningen.

Høyt nivå, men fortsatt nivåer å mestre i Ullern 

Som sagt så var det et veldig høyt nivå der, men jeg føler at jeg har mer læring i å strekke meg etter for eksempel A-laget eller Juniorlaget her på Ullernbanen.

Klarte meg bra

Jeg syns jeg klarte meg veldig bra. Jeg var meg selv og var god til å prøve å snakke med medspillerne mine selvom de ikke kunne språket. Jeg var også god med ballen og fikk vist trenerne ferdighetene mine både defensivt og offensivt.

Nytt opphold etter sesongen

Jeg har hørt nå etter oppholdet at de var veldig fornøyde med oppholdet mitt der nede. Jeg har ikke hørt helt hva de var fornøyde med, men de var såpass fornøyde at de ville ha meg ned dit en gang til etter sesongen.


0 Kommentar

Powered by: Bloc