Seiersrekken brutt mot Årvoll!

Postet av Ullern Fotball den 5. Okt 2022

Ullern 2 kunne sikre seriemesterskapet i 4.divisjon med seier mot Årvoll og et Holmlia tap mot Lyn 2. Men Årvoll har gjort det tøft for Ullern 2 tidligere i sesongen og det skulle ikke bli noe lettere når Ullern 2 gjestet Årvoll Kunstgress. 

Historien gjentok seg
Sist lagene møttes tok Årvoll ledelsen og gjorde det vanskelig for Ullern 2 ved å legge seg lavt i banen. Og historien skulle gjenta seg på Årvoll Kunstgress. Ullern 2 produserer noen muligheter, men det er Årvoll som tar ledelsen etter 23 minutter. Og scoringen kommer ut av intet når hjemmelagets spiss, Bror Karsten Dyrnes registrerer at Ullern keeper Jesper Wold står litt langt ute. Og fra 45 meter fyrer han av et skudd som går i en perfekt bue over Ullern keeperen og rett i mål.

Etter scoringen forsvinner momentet Ullern 2 hadde og kampen bølger litt mer frem og tilbake. Begge lag har et par gode sjanser uten at det blir uttelling på tavlen. Med noen få minutter igjen av kampen så jakter Ullern 2 febrilsk utligningen. Men istedenfor utligning så får hjemmelaget en overgang som de utnytter maksimalt og innbytter Noah Wahlstrøm kan punktere kampen med sin 2-0 scoring.


En kamp under pari for Ullern 2, men trener Anders Johansson tok tapet mot Årvoll med fatning. - Vi har hatt en fantastisk rekke med seiere frem til i dag, og det sier mye om kvaliteten vi har i laget. Men det som er sikkert med seiersrekker er at de blir brutt en gang. Nå skal vi evaluere kampen i morgen også ser vi frem til kampen mot Christiania hvor vi får en ny mulighet til å ta 3 poeng, sier Johansson. 

Hva var det som ikke fungerte i dag?
- Nei vi møter jo et godt fotballag som gjør det vanskelig for oss. Spesielt etter at de får den scoringen litt ut av det blå. Da legger de seg dypt og gjør det vanskelig for oss å bryte igjennom. Så jeg vil egentlig gi Årvoll honnør for måten de forsvarte seg på. 

Flere navn manglet i troppen din til dagens kamp?
- Ja, vi kjemper i toppen på flere fronter og juniorlaget hadde en meget viktig kamp i går som vi måtte prioritere. Derfor var flere av spillerne som vanligvis ville vært med her ikke med i troppen. 

Kampfakta
Årvoll - Ullern 2: 2-0
Mål: Dyrnes 23.min, Wahlstrøm 87.min.
Tilskuere: 40

Poengbørsen
3.poeng: Jacob Francke
Unggutten viser i denne kampen at han begynner å komme tilbake igjen etter 9 måneder på sidelinjen. Litt ruskete start, men spiller seg opp i løpet av kampen.

2.poeng: Christian Ågnes
02-gutten som egentlig har lagt skoene på hylla tok et aldri så lite comeback i denne kampen. Og unggutten viser at han fortsatt holder et godt nivå.

1.poeng: Mikael Foss Andersen
En av få som klarer å skape litt farligheter. Er nære på å skape tellende resultat ved et par anledninger, men marginene var ikke helt med han. Uansett en godkjent kamp av Foss Andersen. 

MSA: Poengdeling i nedrykkskampen

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2022

Både Ullern og Vard Haugesund kjemper en kamp om å holde seg over nedrykksstreken og fornyet kontrakt i PostNord-ligaen for neste år. 
Det var derfor knyttet stor spenning til lørdagens kamp på CC Vest Arena, men ingen av lagene klarte å avgjøre det til sin fordel. 
- Vi må i alle fall vinne en kamp til for å klare oss, sier Bjella. 

FOTO: Solfrid Therese Nordbakk, Akersposten

Jevnt og tett
De to lagene følger hverandre tett på tabellen hvor Ullern stod med 20 poeng og Vard med 22 poeng, men Ullern hadde to kamper mindre spilt.
Og det ble også tett i kampen på CC Vest Arena. I en forholdsvis sjansefattig og ikke veldig fint spillende kamp, så var det allikevel en nerve helt til siste blås i fløyten. Ullern har noen gode muligheter ved Jens Aslaksrud, men dessverre satt ikke avslutningene denne dagen. Vard hadde også 2-3 gode muligheter, men der ryddet Ullerns solide sisteskanse Andreas Olsvoll opp. Olsvoll som fortsatt har til gode å slippe inn mål på CC Vest Arena etter at han kom på lån fra Jerv.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Kampen ender i poengdeling og etter at Notodden sikret seieren på overtid mot Egersund, så tetner det seg virkelig til i bunnstriden.

Og trener Didrik Bjella tror nå at Notodden som tidligere så helt fortapt ut nå kan klare seg.

- Med en meget sterk seier mot Egersund så tror jeg mye ligger til rette for at Notodden klarer seg. De tre siste kampene deres kan de fort ende med 9 poeng og da vil de klare seg. 


Hva tenker du om Ullern sine muligheter?

- Jeg tenker vi kan klare oss med 1 seier til, da er vi foran Vard Haugesund som har to veldig tøffe kamper foran seg i Arendal og Moss som begge kjemper om opprykk. Men slår vi Strømmen neste helg, så betyr det absolutt ikke at vi har berget plassen, så dette blir en kamp hele veien inn. 


Det ble tett og tøft mot Vard uten de store sjansene, hva syns du om kampen?

- Litt skuffende at vi ikke får til å følge den kampplanen vi hadde til denne kampen. Jeg mener bestemt at vi ville skapt mer farligheter hvis vi hadde gjort mer av det vi var enige om på forhånd. Samtidig er vi solide defensivt igjen på hjemmebane og det og det ene poenget tar vi med oss, også retter vi fullt fokus mot Strømmen neste runde, avslutter Didrik Bjella. 


Tabell
Kampfakta: 
Ullern - Vard Haugesund: 0-0
Gult kort: Bjordal (Vard)
Tilskuere: 50 stk som trosset vær og høstferie

Poengbørsen
3.poeng: Andreas Olsvoll
Holder nullen nok en gang hjemme på CC Vest Arena. Har vært solid siden han kom og varter opp med et par solide inngripener i tillegg til å være sikker i alt han gjør. Ullerns beste spiller denne kampen!

2.poeng: Dreni Ademaj
Ullern skaper ikke veldig mye denne kampen, men igjen er det ofte farligst når Ademaj er involvert. Kommer seg til et par avslutninger fra ok hold og med litt mer effektivitet på topp så hadde han også kunne signert en aldeles nydelig assist når han på KDB vis finner Aslaksrud i feltet.

1.poeng: Tomas Lopez Boye Borgersen
Er ikke den største stopperen i ligaen, men tar virkelig for seg i luftrommet. Vinner det meste av dueller og som vanlig flink med ballen i beina.
God kamp igjen av Borgersen
G19 - Tilbake på toppnivå

Postet av Ullern Fotball den 1. Okt 2022

Etter en middels prestasjon mot Korsvoll, var det store forventninger til hvordan G19 laget skulle slå tilbake på Sofiemyr kunstgress.

Kolbotn legger seg lavt de første minuttene og vi dominerer det meste som skjer, vi skårer etter bare 4 minutter og trodde dette skulle gå vår vei. Men Kolbotn er livsfarlige på de få kontringer de har og skårer 2 mål rett etter hverandre. Vi svarer umiddelbart og utlikner til 2-2. Fra utlikning til pause var det Ullern som dominerte det meste og som skapte store nok sjanser til å ta ledelsen, men lagene tok pause med stilling 2-2. 

Det var bare snakk om tid på når det første Ullern mål skulle komme i andre omgang, og det tok bare 2 minutter før Ola Rye sendte oss i ledelsen etter en corner. Andreas Dahl Jørgensen øker ledelsen til 2-4, og det var dermed ingen tvil på hvem som skulle ta 3 poeng i den kampen. 

Nicolas Gajardo sier følgende om kampen: Vi er veldig fornøyd med å komme tilbake til vårt toppnivå som vi hadde i vår, det har vi savnet veldig etter sommerpausen. Vi finner en god struktur offensivt som gjør at vi kan skape mange målsjanser, og i tillegg er vi gode på overganger fra A-F, og vi kunne derfor ha ballen i motstanderens halvdel mesteparten av kampen. 
Vi skal gjøre det vi kan for å være best mulig forberedt til mandag og henge med i toppen av tabellen. 

Kampfakta: 

Kolbotn - Ullern 2-4 (2-2) Ullern mål av Herman Udnæs (4.), Jacob Francke (24.), Ola Rye (47.) og Andreas Dahl Jørgensen (49.)

Gule kort: Andreas Dahl Jørgensen

Tilskuere: 54

Vi takker Kolbotn, dommere og tilskuere for kampen!
Uke 40 - Høstferien er her!

Postet av Ullern Fotball den 1. Okt 2022

Vi tar et par dager høstferie, men er tilbake med både treninger og kamper fra og med torsdag. Lad batteriene og kos dere!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag og tirsdag

Egentrening/fri

*Fine dager for egentrening på banen :-)

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.
  • Oppvarming
  • Possession
  • Angrep vs. forsvar
  • Spill på så stor bane som mulig

*Styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

  • Oppvarming
  • Kontringsøvelse
  • Dødballspill
  • 11v11

*Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for egentrening på banen eller styrke overkropp

Søndag

KAMP 2. div. - Hasle-Løren vs. Ullern kl. 13:00 på Løren kunstgress. Oppmøte seinest kl. 12:30 i garderoben på Løren. Info: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946378. Tropp: Kommer!

KAMP 1. div. - Ullern vs. KFUM kl. 18:45 på CC Vest Arena. Oppmøte seinest kl. 17:55 i garderobe 8. Info: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946249. Tropp: Kommer!Uke 40 & 41 - Høstferie + spurten på sesongen

Postet av Ullern Fotball den 30. Sep 2022

Hvis dere ikke er opptatt med å plukke poteter under høstferien og tilfeldigvis er hjemme, så er det muligheter for å bli med på frivillige økter :)

Lag 3 har kampfri i uke 41, så da er det lag 1 og lag 2 som skal kjempe om poeng på hjemmebane!
La oss gjennomføre sesongen på best mulig vis, både på treningsfeltet og på kamp!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Høstferie

Tirsdag

Høstferie

Onsdag

Kl. 19.00 - 20.30 Frivillig økt på Ullernbanen

Torsdag

Høstferie

Fredag

Kl. 18.30 - 20.00 Frivillig økt på Ullernbanen

Lørdag

Høstferie

Søndag

Kl. 18.00 - 19.30 TG1 trening på Ullernbanen.
Innhold: Oppvarming + konk, spilløvelse, spill på så stor bane som mulig.

Uke 41

Mandag

Kl. 19.00 - 20.30 TG1 & TG2 trening på Ullernbanen.
Innhold: Oppvarming + konk, spilløvelse, spill 7v7.

Tirsdag

Fri/Egentrening med ball

*Fin dag for å kjøre styrkeprogrammet

Onsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 hjemme mot Oppsal på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Kommer.

Torsdag

Kl. 19.40 Kamp for lag 2 hjemme mot Lyn 2 på Ullernbanen 2. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Kommer.

Fredag

Avreise Camp Kolbu for TG1

Kl. 18.00 - 19.30 TG2 trening på Ullernbanen.
Innhold: Oppvarming + konk, spilløvelse, spill 7v7.

Lørdag

Camp Kolbu for TG1

Søndag

Camp Kolbu for TG1

Kl. 17.30 - 19.00 TG2 trening på Ullernbanen.
Innhold: Oppvarming + konk, spilløvelse, spill 7v7.