Uke 6: Strømsgodset onsdag og Grorud U17 på lørdag

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023

Det grunnleggende her nå fort. 

Man 6.feb

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Video + generell oppvarming inkl konkurranse, dødballer repetisjon korridor + straffer, så deler vi oss i to der de som trente i går har intensiv omstillingsøvelse og de som spilte har vanlig possession, deretter er de som spilte i går ferdige for dagen mens øvrige spiller 5v5/6v6 6-8 kamper av 2-3 min. Ferdige kl.22.00. 

Tirs 7.feb

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet

** Video og analyse blir besvart 

Ons 8.feb

Kl.17.15 - Kamp vs Strømsgodset U19 Nasjonal på Årbogen. Oppmøte kl.16.30. Tropp: Protosevic, Cleve Broch, Olav, Gustav Stavseng, Emil S, Stensland, Edi, Ellef, Udnæs, Teigen, Albert, Dani, Ferdinand og Magnus Lopez. 

Kl.20.00 - Trening (for de som ikke spiller kampen). Innhold: Kommer + styrke ben. Ferdige kl.22.00. 

Tors 9.feb

Fri/egentrening/restitusjon 

Fre 10.feb

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Kommer + 11v11 spill. Ferdige kl.21.30. 

Lør 11.feb

Kl.14.00 - Kamp vs Grorud U17. Oppmøte kl.13.00. Tropp: 

Søn 12.feb

Kl.15.30 - Trening. Innhold: Kommer + 11v11 spill. Ferdig kl.17.00. Ukeplan uke 6

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023

Merker at det er midtvinters når vi ser på oppmøte på øktene denne uken, i tillegg til status fredag formiddag, dagen før vår planlagte kamp mot Asker. Dessverre (eller?) ble denne avlyst, så da får vi gi det et nytt forsøk kommende helg. 

Uansett veldig viktig at alle gjør hva de kan for å holde seg friske og raske, spis fornuftig, sov nok, drikk nok og vær uthvilt til hver økt og før starten av hver skoledag, så øker mulighetene for å få til ovenfornevnte, i tillegg til at vi kan prestere bedre på økt og i kamp, som igjen gir mer positive opplevelser. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

  • Småspill
  • Konkurranse
  • 4 lags 3v3 
  • 7v7

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 6 - Defending while in balance

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Defending while in balance


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 16:30 kamp mot Asker i Vallhall. Oppmøte 15:30. Tropp: Kommer!


Søndag

KL. 18:00-1930. Trening på CC Vest Arena for de som ikke har kamp lørdag.

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 Uke 6 - Innholdsrik treningsuke!

Postet av Ullern Fotball den 5. Feb 2023

Kan være et bilde av 6 personer og folk som står

Uke 6

Det ble ikke flere mål til lag 1 og lag 2 enn motstanderne klarte i kampene sine, men vi tar med oss en utrolig fin kamphelg med både Vallhall og nydelige Aurskog. Nå må vi bli litt flinkere, og det skal vi absolutt bli til søndagen er over.

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Æræs + Matteo

Vester og kjegler TG1: Tian + Ankjell

6 småmål til mini-spill TG1: Christian E + Noah

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Omstilling fra A-F

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 3v3 omstilling, Spill 9v9

 

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill10v10

 

Fredag

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo


Lørdag 

Trening TG1, 17:45 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.
 
 *Økta filmes i Spiideo

Søndag 

Kamp borte for TG1 mot NF Academy, 12:00. Oppmøte senest 11:05 (Ridder Flemmingsvei 41, 1397 NESØYA). Tropp: alle på TG1.


Trening TG2, TIDSPUNKT KOMMER!

Innhold: Oppvarming, konkurranse og spille på så stor bane som muligTap mot Gjelleråsen

Postet av Ullern Fotball den 30. Jan 2023

Ullern spilte sin første treningskamp for sesongen mot Gjelleråsen. Ullern hadde to forskjellige ellevere med seg som spilte hver sin omgang hvor flere unge spillere fikk sin debut.


Svak i første omgang, bedre i andre
Ullern slet i første omgang med å få satt noe spill mot et godt Gjelleråsen lag. Det var lite som stemte egentlig den første halvtimen og Gjelleråsen var farlig frempå ved flere anledninger. Men 1-0 målet til Gjelleråsen er det i bunn og grunn Ullern selv som serverer dem. En lang ball i bakrom som Ullern i utgangspunktet burde ha kontroll på ender opp med kommunikasjonssvikt og et sleivspark på 20 meter fra keeper Jesper Wold. Ballen havner rett i beina på en Gjelleråsen spiller og han har da lite problemer med å trille ballen inn i det åpne målet.
Ullern kommer seg noe på slutten av omgangen og Bendik Foss Evensen fikk en mulighet, men dessverre gikk avslutningen til side for mål. Selv om første omgangen var noe skuffende så var det allikevel et høydepunkt å ta med seg. Edonis Mulaj med fortid i Vålerenga og Ready viste seg frem på høyresiden ved flere anledninger og virker som en veldig spennende signering for Ullern.

Andre omgang var mange hakk bedre. Da var det bortelaget som styrte mer eller mindre alt. Akenaton Empa på topp skapte mye uro i Gjelleråsen forsvaret og kom seg til en ok mulighet med et skudd fra ca 18 meter. Dessverre for Empa så ble det bare med 15 minutter denne kampen. I en duell nede ved hjørneflagget får han en hånd i ansiktet som gjør at han sliter med synet på det ene øyet og han må derfor kaste inn håndkleet. 
Men Ullern fortsetter allikevel å dominere kampen og kommer til flere gode sjanser. En meget god Ellef Herstad (f.06) spilte sine første minutter for A-laget og på merkelig vis klarte dommer og ikke gi han straffespark når han blir meid ned innenfor 16-meteren. På dette tidspunkt hadde Ullern fortjent utligningen. 
Ullern presser på for en utligning, men helt på tampen er det istedenfor Gjelleråsen som går opp til 2-0 på et meget flott skudd fra hjørnet av 16 meteren. 

Grei gjennomkjøring 
Ullern trener Stian Børven var etter kampen ikke så opptatt av resultatet og mener det viktigste var å få spilletid i beina på mange av spillerne. 
Vi stiller i dag med to ellevere og med mange nye fjes mot et godt Gjelleråsen lag. Så at vi sliter litt i første omgang er ikke så overraskende. Andre omgangen er vi mer fornøyd med, da får vi langt bedre kontroll på kampen og vi produserer flere gode muligheter. Men det aller viktigste i dag var at vi fikk god matchtrening, avslutter Børven. 

Og flere unggutter fikk sine første minutter med A-laget mot Gjelleråsen. Marius Stensland (f.07), Herman Udnæs (f.05) og Ellef Herstad (f.06) fikk alle sin uoffisielle debut mot Gjelleråsen. Børven syns de klarte seg meget bra.
Jeg syns dem kommer godt fra det alle sammen. Stensland i første omgang får jo virkelig bryne seg på høyresiden og jeg syns han spiller seg godt inn i kampen. Får flere 1 mot 1 situasjoner som jeg syns han løser bra. Udnæs gjør også en god match i en litt uvant posisjon, men jeg syns han var sterkt delaktig til at vi fikk bedre kontroll på kampen i andre omgang. Og Ellef spiller jo en kjempeomgang på høyresiden rett og slett, så både vi og dem kan være godt fornøyd, sier Børven. 

Lagoppstillinger: 
1 omgang: 

12. Jesper Wold
27. Marius Stensland (debut) 
  2. Henrik Navarsete (c)
15. Magnus Fosen
17. Edonis Mulaj (debut)
21. Brage Tobiassen
16. Simen Nygaard (debut)
20. Jacob Cleve Broch
  8. Lars Følstad
23. Bendik Foss Evensen
25. Mads Bådsvik (debut)

2. omgang: 
30. Ingvald Benestad (debut)
  6. Espen Lindøe (c)
  3. Tomas Lopez Borgersen
19. Herman Udnæs (debut) 
28. Ellef Herstad (debut)
24. Jonas Aune Jorde (debut)
  9. Dreni Ademaj
18. Aksel Bay-Larsen
29. Akenaton Empa
22. Mikael Foss Andersen

(Jacob Cleve Broch og Edonis Mulaj spilte en halv omgang hver i 2.omgang).