G19: Tøffe tak i seier mot Kløfta i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2024

Etter noen kamper der innsats og banespill ikke helt har samsvart med resultatene, så var det godt å få smake på seier igjen i siste vårkampen før ferien når Kløfta måtte dra hjem fra Oslo Vest med 4-2 tap i sekken.

Kunne vært avgjort etter 10 min

Ullern tok kommandoen fra start av og Kløfta fikk ikke til all verdens. Storskårer Luytkis gliste før kampen, skulle glise noe mindre i 1.omg, men så kom storgliset i 2.omg. For etter knappe 10 min hadde Antoni Ghali satt et innlegg rett i mål, mens nevnte Luytkis hadde satt en ball i tverra og vært alene med keeper. Kløfta i sitt særs høye press og fysisk spill var slettes ikke ufarlige og Skretting i Ullernmålet måtte være på vakt etter lange baller i bakrommet. Hjemmelaget øker senere til 2-0 ved Daniel Khoshpayam som kriger ballen inn på bakre. Ledelse til pause og da var spørsmålet om det lot seg håndtere noe bedre enn tidligere.

Fortjent seier

Laget har slitt med å takle kontroll inn til pause og dermed blitt noe "sløve" i starten av 2.omg. Men det så ut som trener Rudi endelig hadde nådd frem med sitt budskap og starten av 2.omg foregikk stort sett på Kløfta sin halvdel til tross for motvind. Det var lite å si på at 3-0 kom i denne perioden når Khoshpayam får tid og rom til å prikke innlegg på fot til Luytkis som på flott vis satte ballen inn på første stolpe.

Så ble det drama når Skretting kolliderte med en Kløftaspiller. Vår man måtte av og rett på legevakten, heldigvis ikke brudd er rapportene. Så vi får satse på at Skretting er tilbake om ikke alt for lenge. Ikke lenge etter får Kløfta et frispark som løftes inn, keeper på halvdistanse og målet er åpent 3-1 og litt spenning. Men med et desperat Kløfta så får Luytkis rom å boltre seg i, alene med keeper gjør han ingen feil, runder og setter ballen i åpent mål. Dårlig kommunikasjon hos oss fører til et veldig unødvendig selvmål helt på tampen. Men alt i alt en fortjent seier til oss før ferien.

Hallvard og Magnus takker av

To som spilte sin siste kamp for Ullern i denne omgang var Hallvard og Magnus som begge skal over dammen til USA fra høsten av for å kombinere fotball med studier.

To flotte gutter som har vært viktige i vår første sesong på lenge i G19 Interkrets, begge kom med erfaring fra nivået fra Skeid i vinter og har vært med på å sikre at vi tidlig hadde referanser på hvor nivået ligger. Vi ønsker de lykke til med studier borti Amerika og så ser vi de kanskje innom oss igjen til neste sommer på ferie tilbake i gamlelandet, sier hovedtrener Rudi.