G12 - sesongen starter nå!!😁

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2020

Da er vi endelig i gang som G12 og vi kjører på med både futsal og treningskamper allerede kommende helg!!😍

Vi fortsetter ordningen med dommer- og kampvert ansvarlig utover høst og vinter. 

UKE 45

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: Forvarsspill – soneforsvar (lavt press)

Mandag:

Trening kl 15:00 (14:50): Skadeforebyggende, sprints, pasningsøvelse (stenge midten), spill liten bane + samling til slutt

Tirsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Keepertrening kl 14:15 

Onsdag:

Trening kl 16:30 (16:20): Konkurranse, leddøvelse, spill større bane + samling til slutt

Torsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50): Rolletrening, 1v1 øvelser, spill liten bane + samling til slutt

Lørdag:

Futsal!

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Søndag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Nivå 1 vs Snarøya kl 14:00 (13:30): Andreas H, Christian V, Ferdinand SH, Gustav S, Jacob S, Jakob SA, Arn A, Bastian M, Jon AS, Jonas LD, Lyder BV, Marius F, Nicholas VT, 

Dommer: Vidar Haugstøl

Kampvert: Jørgen Andresen + Jim Langnes

Nivå 3 vs Snarøya kl 14:00 (13:30): Aleander K, August B, Eirik G, Filip P, Isak O, Jayden SS, Linus MK, Per HR, Petter L, Scott GL, Thomas G

Dommer: Frederic Gaussen

Kampvert: Stian Omli + Kjersti Risberg

Nivå 2 vs Frigg kl 15:15 (14:45): Adam L, Anders O, Andreas I, Jesper SB, Christian FB, Edvard N, David U, Eirik MB, Martin KF, Morten H, Oscar HS

Dommer: Jørgen Oksum

Kampvert: Martin N + Gaute K

 


Togheter

Everyone

Achieves             

More


0 Kommentar

Sesongen 2021 starter nå - uke 45!

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2020

DA er vi endelig i gang igjen etter 2 ukers pause og vi gleder oss stort!😁

Aktivitetsplanen: https://fotball.ullern.no/p/45127/aktivitetsplan

Les dere opp der slik at dere kan planlegge god tid i forveien. Merk at små endringer vil forekomme. 

UKE 45

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Mikkel S, Gustav H, Olav S

Ordensmenn denne uken TG2: Simeon, Due, Kasper

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut 12 hvite og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Overgang A-F

§Vinne ballen tilbake innen 7 sekund
   ▪Stenge progresjon (pasning/dribling) sentralt før bredt og bakover
   ▪Nærmeste mann presse ballfører
   ▪Nest nærmeste sikre 1.f og dekke pasningslinjer nærme ball
   ▪Spillere lengst unna dekke rom og pasningslinjer
   ▪Spillere foran ball presse fra andre siden/stenge støttepasninger


Søndag:

TG1 kl 11:00 (10:45): Ekstensiv oppvarming + EPE, soneøvelse m/fokus på gjenvinning, spill 5v5 (2,5 min kamper), skadeforebyggende (4 øvelser 2x6 reps) + nedjogg 5 min

TG2 kl 19:00 (18:45) CC Vest Arena: Intensiv oppvarming m/prepp & skadeforebyggende, 15 min egentrening på eget rolilespesifikt tema, spill 7v7/8v8

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres"There’s no such thing as a ‘meaningless game.’ Doesn’t matter if it’s the first preseason event or the last game in a losing season...a professional shows up to make a difference"


0 Kommentar

Uke 44 - Siste serierunde og miniferie

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2020

Da går vi inn i den siste uka før vi tar en ukes pause og går over til en ny sesong. Vi er da tilbake på treningsfeltet onsdag 4. november.

Aktivitetsplanen har blitt oppdatert med alle aktiviteter vi har avtalt fra nov-mars, i tillegg til ferieoversikt. Flere treningskamper og andre aktiviteter oppdateres så fort vi får det på plass.
https://fotball.ullern.no/p/45126/aktivitetsplan
Vi forventer at alle prioriterer treninger og disse datoer gjennom vinterperioden, noe alle har vært veldig flinke til gjennom hele høstsesongen! :D

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Dødballer, hjørnespark og innkast. 

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 4 borte mot VIF på Valle Hovin kgress 3 7er. Tropp: Tobias, Adrian, Albert, Max, Elvis, Jens, Isak, Eirik, Alexander, Philip G, Mathias, Otto, Aksel H, Francke.  

Tirsdag

Egentrening med ball

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp

Kl. 18.30 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Frigg. Tropp: Otto, Tarald, Ola, Ankjell, Emil, Loly, Erik, Fjell, Amund, Max, Magnus, Iver.

Dommeransvarlig: Iver Jacobsen

Torsdag

Miniferie

Fredag

Miniferie

Lørdag

Miniferie

Søndag  

Miniferie


0 Kommentar

G16: 2004 modellene avsluttet sesongen helt i toppen med alle tre lag

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2020

G16 kullet har gjennomført en flott sesong på veldig mange måter. 2004 årgangen er en stor og solid gjeng og å gjennomføre ungdomstiden med totalt rundt 60 spillere skal vi være veldig stolte av. Årskullansvarlig Johan Egil Rudi skriver litt om det som har vært spesielt gledelig til tross for en meget spesiell sesong og år generelt for alle. 

To store grupper

Spesielt for TG.1 og lag 1 så er ofte det å ikke klare G16 IK kutten en utfordring, ofte en nedtur som henger sammen med at spillere ser seg etter andre klubber. Men vi etablerte tidlig et sportslig opplegg som gav tilstrekkelig med matching for alle og med et tett samarbeid med G19 gruppen så har vi kunnet hevde oss på hele 5 forskjellige arenaer gjennom sesongen. Victor Skilbred har sammen med Roar Smedsrud skapt en flott arena for TG.2erne der antallet spillere har økt jevnt og trutt gjennom sesongen, det vil jeg påstå er nokså unikt. 

Flere spillere tatt steget opp

Et klart mål for TG.1 har vært å skape et sportslig miljø som gjør at spillerne er klare for å først hospitere med G19 og så ta steget opp som fast medlem av vårt øverste aldersbestemte nivå. Det har vært spesielt gledelig å se så mange gjøre en ekstraordinær innsats både på fellesøkter, men kanskje spesielt på egenhånd, som har gitt et uforholdsmessig stort antall 2004 modeller plass i G19 stallen og de har ikke bare vært der for å gjøre opp et antall på trening. En unik kultur der flere møtes på banen i timesvis flere ganger i uken utenom fellestrening har dannet grobunn for denne utviklingen og viser for yngre spillere hva som faktisk må til for å nå opp til G19 nivået. Jacob Cleve Broch, Ferdinand Wien Algarheim, Mathias Enge Railo, Andreas Dahl Jørgensen, Ole Dokken Skrivervik og Bendik Foss Evensen har alle vært en fast del av G19 gruppen i 2020 sesongen. 

Spiss Bendik Foss Evensen er en av de som har lagt ned et enormt antall timer på Ullernbanen de siste årene. Resultatet av det er G19 plass, toppskårer for G19 og ikke minst treningsopphold i Sporting Club de Portugal. 

 Fra Ullern G16 til OBOS Ligaen

Ikke en normal setning å skrive, men for Mats Edwin Lindegaard så ble dette en realitet når han begynte på skole på NTG i Kongsvinger. Nevnte Bendik Foss Evensen sin partner i egentrening på Ullernbanen byttet i sommer klubb til Kongsvinger IL og etter bare noen dager var det rett på trening med A laget og inn på benken i OBOS Ligaen. En skade på førstekeeperen gjorde dette mulig og selv om sesongen for KIL ikke akkurat har gått på skinner har unge Lindegaard fått maksimalt ut av en ellers spesiell sesong. Det blir spennende å følge med på Mats sin videre karriere i toppfotballen i skogen på vinger. 

Alle lag med i toppen

Til tross for nesten et helt lag opp på G19 eller til OBOS, så har lag 1 hevdet seg helt i toppen av det øverste nivået i Oslofotballen på G16. Etterveksten bak de som er flyttet opp har vært solid og et nesten tosifret antall har gjennom sesongen vært innom G19 i trening eller G19-2 i seriekamp. Lag 1 kjempet helt inn med KFUM om KM tittelen og det var bare noen få poeng som skilte lagene når ferien ble ferdigspilt denne helgen. Det har vært gledelig å se nye spillere vokse frem og det blir spennende å se hvem som jobber steinhardt for å fortjene en plass i G19 gjennom vinteren. I OBOS Cup kom lag 1 helt til semifinalen der det ble stopp for BVH på golden goal. 

Lag 2 har hele høsten kjempet med Lyn 2 og Årvoll om seieren i sin avdeling, knepne tap mot begge gjorde at en havnet på 3.plass med to mål mindre skåret enn Årvoll. En enorm fordel for kullet å kunne stille med lag i både 1, 2 og 3.div, noe som gir et kamptilbud til alle. 

Lag 3 var fryktelig nærme avdelingsseier og endte på en flott 2.plass til slutt. Den enormt store gruppen har gjennom årets sesong muligens blitt så mange at en bør stille med to lag neste sesong. Siste kamp for året er muligens ikke spilt da siste runde ble avlyst pga covid i gruppen, så dette er skrevet med forbehold om at siste seriekamp hadde endt med seier. 

G17 serien satser på i Ullern Fotball

For den kommende sesongen skal kullet holde frem som et eget kull også på G17 og en skal spille i den stadig utviklende G17 serien som nå har to divisjoner og med langt mer seriøse lag enn en finner i G19 div 3 som hadde vært alternativet for mange. Vi håper flere G16 lag blir med der og satser på dette som det naturlige steget etter G16. 

Årskullansvarlig Rudi takker alle foreldre og medtrenere og oppmenn for et flott 2020 til tross for alle utfordringene en global pandemi har gitt oss. 0 Kommentar

Uke 44 - Siste serierunde!

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2020

Ja, da var vi snart ved veis ende. Neste - og siste - hinder er Heming. Uansett hvordan det måtte gå til slutt, så er dette en kamp å glede seg til og som bør være motiverende nok i seg selv. Nå er det slik at vi tar ferie etter kampen mot Heming, med en koseøkt på fredag som en liten avslutning. Dato for oppstart 2021-sesongen er 23. november. Dato for juleavslutning kommer senere - vi må finne ut litt hva vi kan få til der, i og med at det er en del restriksjoner å følge og sånt (som dere kanskje har registrert).

Uken før oppstart vil vi bruke til spillersamtaler og lignende. Vær forberedt på at det! Gjerne ha reflektert litt over sesongen og gjør dere opp noen tanker om egen og lagets prestasjoner og utvikling i 2020. 

Thor Skrindo og resten av juniorgutta er klare for å trøkke til i siste kamp, borte mot naboklubben Heming! Foto: Trude Dahl Jørgensen

 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

KL. 20:00-21:30 (klar på tida, ferdig skifta og med utstyret ute). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Intensiv firkant
 • Siste tredjedel-øvelse
 • Spill: 11v11, 3x10 min. Tema: Egen spillestil
 • Styrke bein etter trening

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighet

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Pasningsøvelse: Possession/rondo i formasjon
 • Possession: 4v4+3
 • Småbanespill

Torsdag

KAMP - Heming vs. Ullern, kl. 20:15 på Heming kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:30 i garderoben på Heming. Tropp: Wold, Ingu, Dani, Brudz, Adri, Ferdi, Oma, Ågi, Thor, Cas, Evan, Leik, Makko, Hagen, Sander, Railo, Andy

*styrke bein etter kamp

Fredag  

KL. 17:30-18:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med fotballgolf
 • Firkant egenstyrt
 • Triatlon: Albert-leiken, Jone-leiken og headeleiken!

Lørdag  

Ferie frem til og med 22.11! Takk for i år og på gjensyn til nye tak i 2021-sesongen :-D


0 Kommentar

Uke 44 og 45

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2020

Det ble plutselig endringer i planene da datoene for KM-sluttspillet ble endret. TG1 tar en liten pause (en god soldat hviler mens man kan), før det blir en rask oppkjøring inn mot kampene mot Nordstrand og Røa. TG2 og TG3 tar ferie nå. 

Planleggingen av vinteren er i full sving og datoer for det aller meste kommer ut på Spond i løpet av kort tid - om de ikke allerede ligger der. Vi håper dere foreldre kan bruke aktivitetsplanen vår til å planlegge så mye som mulig så tidlig som mulig, slik at gutta får vært med på så mange kamper som mulig :-) 


Lag 1 ble seriemester i 1. div. etter seieren mot Oppsal. Nå tar gruppa en liten pause, før de starter en minioppkjøring inn mot KM-kampene igjen.  


Ukens tema: KM-kamper for TG1

Ukeplan TG3: FRI! 

Mandag

TG1: FRI!

Tirsdag

TG1: FRI!

Onsdag

TG1: FRI!

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold TG1:

 • Oppvarming
 • Firkant/rondo
 • Pådragspossession
 • Spill: 4-lags på mellomstor bane

Kl. 18:15-20:30 SUP på Norges idrettshøyskole kunstgress for Mathias, Elias, Markus, Lucas, Martin Ø og Samuel.

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold TG1:

 • Oppvarming
 • Possession
 • Spill: Så stor bane som mulig

*fin dag for basistrening bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for egentrening på banen eller basis overkropp

Søndag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold TG1:

 • Oppvarming
 • Firkant (4v1/3v1)
 • 10-minuttern
 • Spill: Så stor bane som mulig (9-er)

*fin dag for basistrening bein etter økt

Mandag

TG2: Fri

TG1: Egentrening/fri

Tirsdag

TG2: Fri

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Spillere som møter her: Ludde, William, Sam, Steen, Markus, Seb, Lucas, Emil, Elias, Martin Ø, Oscar

 • Oppvarming
 • 2v1/3v2
 • Rolletrening
 • Spill: 4v4

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaDe som ikke trener på Hullebergmyra møter her til denne økta. 9v9 (som avtalt på søndag)

 • Oppvarming
 • Possession
 • Spill: 9v9

Onsdag

TG2: Fri

TG1: Kamp mot Nordstrand hjemme. Se Spond. 

Torsdag

TG2: Fri

TG1: Fri/egentrening (styrke overkropp)

Fredag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Rondo
 • Hiffen
 • Spill på mellomstor bane (firelags)

TG2: Fri

Lørdag

TG2: Fri

KL. 12:00-14:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Possession
 • 11v11  

Egentrening/fri

*fin dag for egentrening på banen eller basis overkropp

Søndag

TG2: Fri

TG1: Kamp mot Røa borte. Se spond.


0 Kommentar

Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2020

Hoi!

Ny uke, bak oss 7 dager med mer trening enn vi er vant til den siste tiden, i tillegg til 2 kamper, begge på bortebane. Møtte et sterkt Holmenlag som ble akkurat det, litt for sterke, mens vi søndag møtte et Hasle/Løren vi både skal, og tilslutt var bedre enn. Men vi gjorde det vrient for oss selv på bakgrunn av en 1 omgang vi ikke kan være bekjent av. Men flott at vi hever oss mange hakk og gjør en god 2 omgang som vi dominerer totalt. Nye muligheter denne uken, seriekamper på rekke og rad, følg med i spond. 

Mandag

Styrke med Anette. 3 grupper hhv 17.45, 18.30 og 19.30. Kommunikasjon rundt dette tas direkte med Anette. 

Tirsdag:

Trening, 19.30 på Ullern. 

Oppvarming m ball og prestasjonsfremmende, possession i 2 grupper alternativt småbane (avhengig av antall), 8v8/9v9. 

Onsdag

Seriekamp, 20.15 på Ullern mot Sagene. 

Torsdag: 

Seriekamp, 19.40 borte mot Skeid. Se Spond. 

Lørdag

Trening 12.30 på Ullern. Se Spond. 

Søndag

Seriekamp hjemme mot Heming, siste serierunde. Kommer i Spond. 


Kjøligere i været nå og fremover. Husk å kle dere deretter! 


0 Kommentar

Ukeplan uke 42

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2020

Mandag: Oppstart styrke

Tirsdag: Trening, 17.00 på Fossum

Onsdag: Seriekamp 3 div, Holmen away. Se spond. 

Lørdag: Trening, 10.30 på Ullern.

Søndag: Seriekamp 1 div, Hasle/Løren away. Se Spond. 


0 Kommentar

Uke 43 - OBOS semi på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Vel blåst og godt gjennomført 2.div sesong for lag 2. En liten ekstra takk til Ole som har blitt med og stått i mål de fleste kampene, liten tvil om hvem som har den beste keeperen med ball i bena i 2.div. 

Vi er heldige som har flere kamper å se frem mot, så en litt hektisk uke med to kamper. Viktig at vi restituerer skikkelig og sørger for nok søvn, mat og drikke gjennom uken. 

Lør 24.okt

Kl.15.00 - Lag 1 vs Kjelsås på Grefsen. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Maks, Lynne, Sletten, Tor, Jonas, Johan, Peter B, Talstad, Stinus, MJ, Seb, Didrik, Jonatan, August, Samuel, Ivers, Johannes og Ludvik. 

Søn 25.okt

Kl.12.30 - Trening. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 8v2, fotballtennis for de som spilte mye i går og spill 3v3/4v4 for de som spilte under en omgang. Ferdige kl.14.00.


0 Kommentar

Uke 43 - Fortsatt et par seriekamper igjen :D

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Lave temperaturer er allerede et faktum og vi må kle oss godt for å unngå sykdom. Anbefaler alle å starte treningen med genser, bukse og jakke. Så kan man heller ta dem av dersom man synes det er for varmt. Dette er da en enkel grep som alle kan gjøre for å unngå sykdom og holde oss friske ute på fotballbanen.

Vi har meldt på to lag i futsalserien som foregår fra november til mars. Dere melder dere på via Spond på de ulike kampene, event legges ut to uker i forkant. Kampdag, tider og sted finner dere under linken: https://www.fotball.no/turneringer/?s=97&club=Ullern+IF&d=4&c=220&a=7&g=2

Vi tar en ukes pause som markerer slutten på høstsesongen. Siste treningen er onsdag 28.oktober og første trening er onsdag 4.november.
I de neste ukene kommer vi til å ha spillersamtaler, hvor vi setter av ca 30 min per spiller. Foreldrene kan være med på samtalene dersom spilleren synes det er greit. 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Førsteforsvar

Mandag

KL. 15.00 – 16.30 Trening 

Tirsdag

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 4 hjemme mot Lyn. Kampen spilles på Hullebergmyra!!. Tropp: Tobias, Adrian, Albert, Max, Elvis, Jens, Isak, Eirik, Alexander, Philip G, Mathias, Otto, Aksel H, Francke. 

Dommeransvarlig: Tobias Poulsen 

Onsdag
 KL. 15.00 – 16.30 Trening 

Torsdag

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 borte mot Heming på Heming kgress (Gulleråsveien 5, 0779 Oslo) Tropp: Adrian, Joachim, Ler, Johannes, Mateo, Tian, Cedric, Noah BS, Bernhard, Eimhjellen, Aslak, Aksel AW, Martin AØ.

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball 

Søndag  

Kl. 12.30 – 14.00 Trening på Hullebergmyra for de som ikke spiller kamp.

Kl. 16.00 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Haslum. Tropp: Otto, Tarald, Ola, Ankjell, Emil, Loly, Erik, Fjell, Amund, Max, Magnus, Iver.

Dommeransvarlig: Ola Thoner


0 Kommentar

Uke 43 - siste som G15

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Da er vi ved veis ende av årets sesong! Det har først og fremst vært utrolig gøy å være trener for denne gjengen og både Mads og eg gleder oss til fortsettelsen inn i 2021!


Vi ønsker samtidig å takke en hel foreldregruppe som har levert varene og vel så det - vi har kunnet gjennomføre det opplegget vi har ønsket så å si til punkt og prikke og der er dere har dere vært helt uvurderlig❤

Fotball handler først og fremst om øyeblikkene som skapes og er langt mer enn 3 poeng en søndag. Vi har skapt et flott miljø hvor alle går godt overens og ønsker hverandre vel og det er det ALLER VIKTIGSTE!! Samtidig blir vi stadig litt bedre i fotball, men det er nå jobbe for alvor begynner, når dere er i ferd med å gå fra gutter til menn. Nå når kropper begynner for alvor å vokse og andre interesser begynner å melde seg. Nå er det mange fotballspillere rundt i dette land som velger å slutte med fotball, men ikke vi! Mulighetene fremover er store for de som er villig til å legge ned den jobben som kreves for å ta nye steg i sin fotballkarriere. I Ullern skal du få de mulighetene du fortjener og trenger for å nå dine mål og det ser eg frem til å hjelpe dere med også kommende år.

Vi avslutter 2020 sesongen for TG1 med fotballtennis konkurranse og spillermøte i morgen, mandag, kl 17:00 (16.45) på Ullern!Togheter

Everyone

Achieves             

More     


0 Kommentar

Uke 43 - siste som G11

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2020

Da er vi ved veis ende av årets sesong og ser veldig frem til G12 sesongen hvor vi kommer til å bære frukter av den gode og tøffe matchingen vi har fått gjennom høsten 2020!

Alle treningskamper frem til og med mars ligger nå i Spond og vi håper det bidrar til å gi dere den forutsigbarheten dere trenger til å kunne planlegge godt rundt fotballen. 

Spiller-/foreldresamtaler: Vi starter kommende uke med samtaler og skal komme oss gjennom alle før vi tar juleferie - vi kontakter dere direkte og avtaler😊 Lurt å ha tenkt litt gjennom eventuelle spørsmål, innspill, ris, ros, etc i forkant av møte. 

UKE 43

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, fotballsprinter, overtallsøvelse, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Tirsdag:

Lag 2 borte mot Sterling kl 19:00 (oppmøte 18:30 på Caltexløkka 9’er - Adresse: Finnmarks gata 27, 0563 OSLO) Tropp: Jonas LD, Erik MB, Oscar HS, Martin KF, Jesper SB, Jakob SA, Bastian M, Arn A, Edvard E, Max RL, Noah L, Christian FB

Trener: 

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Keepertrening kl 14:15 

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på CC Vest – Konkurranse, avslutninger, spill 5v5.

Torsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på CC Vest – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2/3v3, spill 5v5 + bevegelighet og samling

*vi holder som regel på til ca. 17:00 på fredager

Lørdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Søndag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball


“I think it’s important to have discipline and patience. You should focus on the goal and you should not let go of it, no matter what it is – and you should not listen to anyone who says you cannot do it. You just have to make up your mind, think about what you want to do and make sure you don’t lose the vision of your goal”

 • Felix Baumgartner (første mennesket til å bryte lydmuren uten motor)

0 Kommentar

Uke 43 - Lag 3 kjemper om avdelingsseier på torsdag

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2020

Da er serien over for lag 1 og 2 som endte på 4.plass i sine avdelinger, men lag 3 er ikke ferdige og de møter Lyn 3 i siste serierunde på torsdag kveld på CC Vest Arena. 

Lag 1 er klare for semifinale i OBOS Cup og den spilles onsdag på Valle. 

Med andre ord fortsatt mye å se frem til. 

Fre 23.okt

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 3v3+1, possession og spill 5v5. Ferdige kl.18.00.

Kl. 17.00 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarmning, kampgenomgång, spel och head/vollykonk. Hulleberg

Lør 24.okt

Kl.10.45 - Trening TG.1. Vi er objekter på trenerkurs i Vallhall. Forfall meldes til meg som vanlig. 

Søn 25.okt

Kl.14.00 - Trening TG.1. Innhold: Gruppe og profil fotografering. Pasningsøvelse 3v3v3, 1v1/2v2 øvelse og spill. Ferdige kl.16.00. 


0 Kommentar

Uke 43 - Felles avslutning for samtlige

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2020

Vi går inn i sesongens nest siste uke med fotball. For et morsomt halvår det har vært, til tross for en trå start på 2020! For å "avslutte" sesongen, skal vi ha en siste felles samling i regi av sosialkomiteen vår. For å få til en dag som passer for alle tre treningsgrupper, tar vi denne samlingen etter trening på torsdag. Det betyr at TG3 trener torsdag, ikke onsdag, som de gjør til vanlig. 

Og så håper vi at vi får en flott avslutning på sesongen med høyt oppmøte på trening for alle grupper, til tross for at det ikke er særlig med kamper igjen. Går an å ha det gøy med fotball sammen for det, og trener man godt nå så får man kanskje igjen for det i 2021-sesongen?


På torsdag er det klart for et nytt arrangement i regi av soskom! Vi håper å se mange der :-) 


Ukens tema: Omstillinger begge veier

Ukeplan TG3: Trener TORSDAG, IKKE ONSDAG sammen med TG2. 

Mandag

KAMP - 5.div.: Kolbotn vs Ullern, kl 20:15 på Sofiemyr kunstgress. Oppmøte senest 19:45 på banen. Tropp: Se Spond.

*Fin dag for basis overkropp

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • 2v1/3v1/3v2-øvelse
 • Spilløvelse
 • Spill på liten bane

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • 2v2+1/3v3+1-possession
 • Overtallsøvelse mot mål
 • Spilløvelse

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Firkant
 • Overtallsøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for ALLE (TG1, TG2 OG TG3) på HullebergmyraInnhold TG1:

 • Oppvarming: Fotballgolf
 • Rask runde med firkant
 • Spill: Firelags
 • Konkurranser: Headeleiken, Albert-leikten og Jone- eller Max-leiken.

Innhold TG2:

 • Oppvarming: Fotballgolf
 • 2v2 omstillingsspill
 • Spill på liten bane
 • Konkurranser

SOSIALT ARRANGEMENT ETTER TRENING! Ta med tørt ombytte og nok klær :-) 

Kl. 18:15-20:30 SUP på Norges idrettshøyskole kunstgress for Mathias, Steen, Elias, Markus, Lucas, Martin Ø og Samuel.

*fin dag for basistrening

Fredag

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

Egentrening/fri


0 Kommentar

Uke 43 - Nest siste serierunde

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2020


To runder igjen! Holmen og Heming er lagene som gjenstår. Det er to oppgjør å glede seg til, samme hva ståa på tabellen er. Først ut er hjemmekampen mot Holmen, på torsdag. Det er da siste hjemmekamp for sesongen, så la oss møte mannsterke på tribunen! Ta med foreldre og alt av bekjente for å skape den siste kvelden med fantastiske fotballopplevelser på CC Vest Arena for store og små. 


Månedens juniorspiller for september, Mathias "Twist N' Turn" Railo, og resten av juniorlaget er på sin nest siste uke for fotballåret 2020. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


Lag 2 er nå ferdigspilt, og det vil antakelig være vanskelig å få til treningskamper i løpet av de to siste ukene (pga. mangel på baneplass). Vi kan gi det et forsøk, men jeg skal ikke love noe.  


“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

Egentrening/fri*

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 19:30-21:00 (klar fem minutter før ute på banen - unntak pga. Anders på A-trening). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Fotballtennis/konkurranse
 • Tilbakemeldinger fra forrige ukes kamper

Onsdag

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: Possession
 • Rolletrening med avslutning / firkant
 • Småbanespill

Torsdag

KAMP - Ullern vs. Holmen, kl. 20:15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 19:30 i garderobe 2. Tropp: Wold, Ingvald, Evan, Makko, Sander, Ågi, Railo, Andy, Hagen, Leik, Cas, Dani, Skrindo, Oma, Ben, Adri, Ferdi, Trym 

*styrke bein etter kamp, for de som ikke er på kamp er det en fin dag for styrke overkropp og bevegelighet

Fredag  

KL. 16:30-18:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • 1v1-2v2 / fotballtennis
 • Spill på så stor bane som mulig
 • Styrke bein etter trening for dem som IKKE har har restituert

Lørdag  

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp eller bevegelighet 

Søndag 

KL. 17:15-18:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Rolletrening
 • Spilløvelse: Forsvar vs. angrep
 • Spill: Firelags

0 Kommentar

Ullern Fotball søker trenere

Postet av Ullern Fotball den 15. Okt 2020


Vi vokser stadig og reposter således denne fra i sommer. Vi regner neste sesong fra 1. november og innen den tid vil vi gjerne ha med oss et par nye, engasjerte trenere!


Er du en trener som brenner for spillerutvikling, ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst, er opptatt av egenutvikling, og drømmer om å bidra til utvikling av toppspillere? Om svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Ullern klubben for deg!

Vi etterstreber et optimalt spillerutviklingstilbud for samtlige alderstrinn fra 5 år og oppover. Gjennom alderstrinnenes organisering, og ikke minst aktivitetsinnhold, strekker vi oss alltid mot denne målsettingen. Det gir et engasjert, nysgjerrig og endringsvillig trenerteam som jobber sammen mot felles mål.

Som vår bydels største fritidstilbud for barn og ungdom, handler Ullern likevel om mer enn spillerutvikling. Vi forsøker å bevise at et ambisiøst opplegg for spillerutvikling kan gå hånd i hånd med et arbeid for å ha flest mulig barn og ungdom aktive i fotballen. Ferdigheter skal ikke ekskludere deg fra et ønsket treningstilbud i Ullern, og vi tar alle spillernes fotballtilbud på alvor. Vi har tro på at uansett hvor mye tid du ønsker å investere i ditt fotballtilbud, finner du glede i å utvikle deg og oppleve mestring i idretten din.

Med stadig økende aktivitet både for jenter og gutter i klubben, er muligheten tilstede for å bli en del av et utviklende og trivelig trenerkollegium i Ullern. Vi er en stor klubb med mye aktivitet fra senior til 5-åringer med mulighet for å tilby både små og store deltidsstillinger avhengig av hvor mye tid du vil og kan bruke på trenergjerningen. Ullern holder til rett ved Bjørnsletta T-banestasjon og er enkelt å komme seg til fra hele Oslo.

Ta kontakt med sportslig leder på magne@ullern.no eller 47 26 59 66


0 Kommentar

Uke 41 - Bortekamp mot Asker

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold, samt tropp til kampen på mandag.

Jeg har eksamen denne hele denne uka, og derfor blir det ikke økt før fredag etter kampen. 

Jeg håper jeg ser dere alle til uka! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

Kamp hjemme mot Asker kl. 20:15, oppmøte 19:30. Adresse: Brages Vei 4, 1387 Asker  Tropp: Brage, Halla, Jesper, William, Lucas, Daniel, Elias, Petter, Emil, Thomps, Bastian, Gresko, Sindre, Bakke 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

Egentrening/fri

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag  

Kl. 17:30-19:00. Trening på CC vest. Innhold:

 • Oppvarming
 • Overtallsøvelse på mål
 • Spill

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag

Kl. 17:00-18:00. Trening på Hulleberg. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • Firkanter
 • Spill

0 Kommentar

Uke 42 - Treninger og kamper på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2020

Den korte høstsesongen er snart over! Heldigvis har vi noen kamper igjen før vi tar en liten pause.
Vi tar en ukes pause som markerer slutten på høstsesongen. Siste treningen er onsdag 28.oktober og første trening er onsdag 4.november. 

Fra og med denne uka kommer vi til å ha alle våre treninger og kamper på CC Vest Arena, siden det skal legges is på gamlebanen til bandysesongen.
Kampen for lag 3 mot "Ullern 7" utgår.

Stjerne Cup i år er avlyst. Vi reserverer plassene vi har (to lag) og cupen blir da flyttet til mai 2021.  

Utstyrsansvarlige
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Førsteforsvar.

Mandag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 4 borte mot Frigg på Frogner kgress. Tropp: Elvis, Francke, Leon, Jacob, Johan, Henrik, Sander, Noah, Albert, Bjørklund, Marcus.

Tirsdag

Kl. 19.00 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 hjemme mot Ready. Tropp: Aksel H, Tian, Magnus, Eimhjellen, Noah BS, Bernhard, Ler, Martin, Thomas, Joachim.

Dommeransvarlig: Johannes Karlsson

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 borte mot Asker på Borgen kgress. Tropp: Otto, Tarald, Ola, Ankjell, Emil, Loly, Erik, Amund, Oustad, Iver. 

Torsdag

Egentrening med ball / basisprogrammet

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Egentrening med ball 

Søndag  

Kl. 11.30 -13.00 Trening


0 Kommentar

Uke 42 - Serieslutt for lag 1 og 2

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2020

Da går sesongen 2020, kanskje den rareste sesongen i vår tid, mot slutten og det er ikke mange kampene igjen. Men noen er det heldigvis og de skal vi forberede oss maksimalt til før det blir en litt roligere periode etter sesongslutt. 

Fre 16.okt

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse med og uten motstand, Rolletrening og spill 3v3/4v4 med vegger. Ferdige kl.18.00. 

Kl.16.30 - Trening TG.2 på CC Vest. Innhold: Oppvarming, skadeforebyggende, pasningsøvelse, headekonkurranse og fotballtennis. Ferdige kl.17.30. 

Lør 17.okt

Kl.15.00 - Lag 1 vs Hasle Løren på Løren kunstgress. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Proto, Jonas GP, Ellef, Jacob, Emil, Gustav, Theo, Storm, Dani, Brage, Jon, Ken Ole, Estin, Andreas og Fredrik. 

Kl.17.30 - Lag 2 vs Høvik på CC Vest. Oppmøte kl.16.45 (17.00 for de som har vært på lag 1 kampen). Tropp: Jonas GP, Seb, Philip, Adrian, Ken Ole, Teo, Estin, Benni, Fredrik, Thomas, Noah, Henrik W. 

Søn 18.okt

Kl.11.30 - Trening TG.2 på CC Vest. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 4v2, 2v2 øvelse og spill liten bane. 

Kl.17.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 8v2, Fotballtennis og innlegg avslutning konkurranse. Boller levert av: Storm, Marius, Seb, Frithjof og Emil S. Ferdige kl.18.30. 


0 Kommentar

Uke 42 - veldig mange kamper!

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2020

Da er seriesesongen 2020 snart over, men 2021 sesongen er rett rundt hjørnet og vi skal i gang med foreldre-/spillersamtaler så fort som mulig. I tillegg kommer det ut en aktivitetsplan som gjelder fremt til april/seriestart. Det kommer fyldig info om dette til uken allerede!

UKE 42

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, fotballsprinter, overtallsøvelse, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Tirsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Keepertrening kl 14:15 

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på CC Vest – For de som ikke har kamp!

Lag 1 borte mot ØHIL kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Hosle kgb 9’er - Adresse: Bispeveien 69, 1362 HOSLE). Tropp: Håkon H, Noah L, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Sebastian S, Lyder BV, Jacob S, Nicholas VT, Jon AS, Andreas H

Trener: Bendiksen

Lag 4 hjemme mot Snarøya kl 19:15 (oppmøte 18:45 på Ullern)Tropp: Oscar I (keeper) Aleander K, Gabriel S, Thomas G, Mikkel KS, Filip P, Markus OT, Andreas I, Linus MK, Eirik G, Fabian H, Per AW, Petter L, Adam L

Dommer: Stein Roger Olsen

Kampvert: Frederic Gaussen + Pavel Paus

Trener: Dennis

Lag 5 borte mot Kjelsås kl 19:10 (oppmøte 18:40 Grefsen skole 7’er - Adresse: Kapellvn 69, 0487 OSLO). Tropp: Vemund LO (keeper) Albert M, Didrik H, August AB, Victor J, Jakob SB, Halvor M, Jayden SS, Fabian H, Per HR, Scott GL

Trener: Herman Tangen

Torsdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Lag 3 borte mot Ready kl 20:15 (oppmøte 19:45 på Ready) Tropp: Jonas LD, Erik MB, Oscar HS, Martin KF, Anders O, Edvard N, Isak O, J, Bastian M, Jesper SB, Jakob SA,  Arn A, Morten H, Markus OT

Trener: Dennis

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på CC Vest – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2/3v3, spill 5v5 + bevegelighet og samling

*vi holder som regel på til ca. 17:00 på fredager

Lørdag:

Lag 2 hjemme mot Røa kl 15:30 (oppmøte 15:00 på Ullern). Jonas L, Edvard E, Max LR, Jakob NSA, Arn A, Bastian M, Noah L, Erik MB, Oscar HS, Christian FB, Isak O, Leon Z

Dommer: Nilas Einar E

Kampvert: Jørgen Strøm-Andresen + Synne Myhre

Trener: Dennis + Bendiksen

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Søndag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Lag 3 hjemme mot Heming kl 11:30 (oppmøte 11:00 på Ullern) Tropp: Jonas LD, Erik MB, Oscar HS, Martin KF, Anders O, Edvard N, Isak O,  Morten H, Jakob SA og Arn A

Dommer: Jørgen Oksum

Kampvert: Roger MB + Birgitte H

Trener: Dennis 

Lag 1 hjemme mot Stabæk kl 15:30 (oppmøte 15:00 på CC Vest). Tropp: Håkon H, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Sebastian S, Lyder BV, Jacob S, Nicholas VT, Jon AS, Andreas H, Gustav S

Trener: Bendiksen

Dommer: Kristoffer Solberg

Kampvert: Håkon F + Andrzej S


"Success is never final. Failure is never fatal”

 • John Wooden (tidenes mest suksessrike baskettrener)

0 Kommentar

Uke 42 - Siste kampuke for lag 1, 2 og 3

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2020

Denne sesongen har jaggu gått fort, dere! Ja, den har vært kort, men det har vært gøy også. Nå skal vi inn i siste kampuke for tre av fire lag. Lag 4 har en kamp mandag neste uke også, men ellers går sesongen mot slutten altså. De som spiller på lag 1: Om resultatene forrige uke gikk vår vei, samt de gjenværende kampene i siste runde i 1. div., så kan det hende det blir spill om kretsmesterskapet. Her er i så fall datoene kretsen foreløpig har lagt frem: Mulige spilldatoer
G13 år 1. div. 

Sluttspill

Kamp nr. 1

 

Kamp nr. 2

 

Kamp nr. 3


 

 

21.okt

 

25.okt

 

29.10.2020   **


Ukens tema: Omstillinger begge veier

Ukeplan TG3: Trener onsdag sammen med TG2. 

Mandag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Spill på liten bane

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Firkant
 • Possession
 • Spill på liten-mellomstor bane for de som spilte 1 omgang på søndag. + tilbakemeldinger fra Anders/Mads

KAMP - 3.div.: Ullern vs Vestre Aker, kl 20:20 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 19:45 på banen. Tropp: Se Spond.

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • 2v2+1/3v3+1-possession
 • 2v1 og 3v2
 • Spill: 4-lags

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 og TG3 på HullebergmyraInnhold:

 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Torsdag

Egentrening/fri

Kl. 18:15-20:30 SUP på Norges idrettshøyskole kunstgress for Mathias, Elias, Markus, Lucas, Martin Ø og Samuel.

*fin dag for basistrening

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Rondo
 • Possession/spilløvelse
 • Spill

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

KAMP - 1.div.: Ullern vs. Oppsal, kl. 12:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 11:20 i garderobe 2 (gamle bygget). Tropp: Se Spond. 

KL. 14:00-15:30. Trening for TG1 på Hullebergmyra. (for alle som ikke er med i Oppsal kampen + de som spiller en omgang eller mindre) Innhold:

 • Oppvarming 2 og 2 (avtal i par)
 • 10-minuttern
 • Overtall mot mål
 • Spill på så stor bane som mulig

Søndag

KAMP - 2. div.: Lommedalen vs. Ullern, kl. 14:00 på Helset kunstgress. Oppmøte senest 13:20. Tropp: Se Spond.

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for basistrening bein for TG1


0 Kommentar

Uke 42 - Siste serierunde for lag 2

Postet av Ullern Fotball den 10. Okt 2020

Vi går inn i de to siste ukene av årets sesong og vi har mye å spille om. Både en topplassering med lag 2 og ikke minst OBOS semi med lag 1. Så to uker med fullt fokus står foran oss før vi tar oss en velfortjent pause etter tidenes mest hektiske og komprimerte høstsesong. 

Selv om det ble alt annet enn det vi hadde sett for oss mot KFUM så skal de to siste kampene spilles og ingenting er mer kjedelig enn at vi selv avgir flere poeng om de skulle glippe. 

Fre 16.okt

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, possession 4v4+3 på stort område, overtall/undertall øvelse og spill 11v11. Ferdige kl.19.15. 

Lør 17.okt

Kl.15.00 - Lag 2 vs Frisk Asker på Risenga. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Ole (k), Ludvik, Casper, Sletten, Johan, Viktor, Risan, Seb, OP, Johannes, Jo, Ivers, Tor Ed og Samuel. 

Søn 18.okt

Kl.13.00 - Lag 1 vs Ski på CC Vest. Oppmøte kl.12.15. Tropp: Maks, Lynne, August, Talstad, Jonatan, Slåstad, Peter, Ole, Stinus, Jonas, Didrik, Jordet + 1-2 fra troppen lørdag. 


0 Kommentar

Uke 42 - 2020 sesongens siste

Postet av Ullern Fotball den 10. Okt 2020

Da er vi kommet til 2020 sesongens siste uke før vi tar en liten pause og blir G16!

UKE 42

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Martin E, Louis MC, Caspar H

Ordensmenn denne uken TG2: Bela, Aasen og Ole Martin

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut 12 hvite og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Høyt press + kommunikasjon

Tema TG2: 

Mandag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse, fotballtennis + nedjogg 5 min

TG2 kl 20:30 (20:15) Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende & konkurranse, 4v4+3 posession, spill 7v7/8v8 (3x8 min).

*styrke overkropp etter trening i treningsrommet

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming m/konkurranse og skadeforebyggende, soneøvelse på mål, spill stor bane (3x7 min) + nedjogg 5 min

18:45 2. Div. Lyn-Ullern, Kringsjå kunstgress. Oppmøte 1800.

Tropp: Shane, Otto, Kasper, Simeon, Ole Martin, Due, Gustav, Dugstad, Martin, Ludvig, Markus, Gaas, Fredrik R, Bela

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 19:15 (19:00) Overload: Intensiv oppvarming m/prepp, maksimale fotballsprinter min pause (3x7 15m, 10 sek pause) spill 6v6 (4x8 min) + skadeforebyggende og nedjogg 8 min. Restitusjonsøkt for de som spilte kamp i går.

TG2 kl 20:30 (20:15): Fotballtennis turnering (double eller 2v2 om du vil), spill 8v8 (3x8 min), pizza etter økta :)

*Styrke overkropp og bein i treningsrommet etter økten

Fredag:

Fri/egentrening

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 09:30 (09:15): Intensiv oppvarming m/konkurranse, 2v2 omstillingsøvelse (2x5 mål), spill stor bane (2x8 min) + dødballer.

Søndag:

KFUM vs 05.1 kl 18:30 (oppmøte 17:30 ved 7'er banen ved siden av hovedbanen). Tropp: Mikkel S, Gustav H, Theo HV, Martin E, Olav S, Ola R, Caspar H, Fabian G, Fredrik T, Sean BA, Johannes A, Herman V, Thomas S, Louis MC, Andreas S, Markus F, Herman U

* Styrke bein og overkropp i bua


"Success is never final. Failure is never fatal”

 • John Wooden (tidenes mest suksessrike baskettrener)

0 Kommentar

Uke 42 - Serieavslutning i 2. div.

Postet av Ullern Fotball den 10. Okt 2020

Da går sesongen mot slutten, gitt! I 2. div. er dette faktisk den siste uka vi har kamp, mens vi som kjent har fire runder igjen med fotball i 1. div. Selv om dette skrives før Frisk Asker-kampen, må jeg si vi har hatt en veldig god sesong i 2. div., og jeg håper vi klarer å avslutte med stil hjemme mot Haslum. 

Ellers er det duket for en tøff bortekamp mot Holmlia i 1. div, og deretter en ny, tøff bortekamp mot Sagene bare noen dager senere. Det er aldri enkelt å vinne på Lusetjern eller Bjølsen, så her må vi være godt forberedt og påskrudd fra første treningsøkt til siste fløyteblås. 

Siden vi nå har mistet gamlebanen, er det mindre baneplass i klubben totalt sett. Det medfører veldig varierende treningstider fra uke til uke ut uke 44. 


August Haug Bjerknæs og resten av G19-gruppa er klare til å fullføre med stil i 2. div. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Rondo/possession
 • Angrep vs. forsvar (Tema: Spill mot lavere press)
 • Fritt, vanlig spill på så stor bane som mulig

Tirsdag

Egentrening/fri*

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: 2v2+1/3v3+1
 • Liketall eller overtall mot mål (f.eks. 2v2 eller 3v2)
 • Småbanespill

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming individuelt
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Possession
 • 1v1-2v2 i roller

KAMP - Holmlia vs. Ullern, kl. 20:15 på Lusetjern kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:30 på banen på Lusetjern. Tropp: Kommer!

*styrke bein trening, ikke kamp

Fredag  

Egentrening/fri*

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening 

Lørdag  

KL. 14:00-15:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med bøy og tøy
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • 10-minuttern 
 • Spill

Søndag 

KAMP - Sagene vs. Ullern, kl. 17:00 på Bjølsen kunstgress. Oppmøte senest kl. 16:15 på banen på Bjølsen. Tropp: Wold, Dani, Cas, Thor, Ferdi, Oma, Leik, Hagen, Ingvald, Ben, Brudz, Adri, Makko, Sander, Ågi, Railo, Andy

KAMP - Ullern vs. Haslum, kl. 20:15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 19:30 på banen. Tropp: Ingvald, Sig, Trym, Ferdi, Andy, Railo, Ågi, Evan, Emre, August, Lode, Snorre, Fred, Slåtsve, Gjerde


0 Kommentar

G19-2: Kalasseier mot ØHIL

Postet av Ullern Fotball den 5. Okt 2020


Ullerns juniorlag i 2. divisjon har fått mye å juble for den siste tiden. I helga slo de ØHIL 6-1 på hjemmebane. Foto: Trude Dahl Jørgensen 

 


Det var duket for nok et lokaloppgjør i 2. div. G19 søndag. Denne gangen var det naboene fra Bærum og Jarmyra som kom på besøk, nemlig Øvrevoll Hosle IL. I fjor var det nettopp ØHIL som konkurrerte med Ullern 2 om tabelltoppen, og siste kamp mellom lagene - faktisk på CC Vest Arena rundt samme tid i fjor - endte med hele 4-1 til ØHIL. Men denne gang fikk Ullern revansj, og slo gjestene med tennissifrene 6-1. 

- Gutta leverer nok en kjempekamp og er gode i alle spillets faser. Vi skaper fullt av sjanser og vingspillet vårt er tidvis en nytelse å se på. Nå skal vi gjøre alt vi kan for å fullføre en så langt veldig god sesong med å opprettholde nivået vårt i de to gjenværende kampene, sier Anders Johansson, trener for Ullern G19. 

God kjemi

Kaptein for kvelden og en av årets mest solide spillere på G19 i andredivisjon, Sigurd Davidsen, har følgende å si etter oppgjøret mot hvit- og grønntrøyene.

- Jeg synes vi lyktes godt med å komme til gode innleggssituasjoner på begge sider av banen denne kampen. Vi spiller oss fint ut bakfra og tar vare på ball omtrent hver gang vi får innkast. Jeg synes vi er flinke til å spille opp midtbanespillere i mellomrom, og får de til å vende opp ved å være tydelige i kommunikasjon. I pausen ble vi enige om at vi kunne vri spillet oftere. Vi ble flinkere til å vri spill i andre omgang, og dermed kom vi oss enda kjappere til store målsjanser, oppsummerer kapteinen til Ullern.no.

- Jeg synes det er kult å se hvor sultne og engasjerte samtlige spillere spillere ute på banen er. Dette bidrar til å gi et godt  resultat i denne kampen, men også i tidligere kamper har vi fått til gode resultater på grunn av dette. I tillegg mener jeg det gode forholdet mellom spillerne generelt kan være med på å skape god kjemi mellom spillerne på banen. Dette gir god flyt i spillet og gode resultater, legger Davidsen til. 


Sigurd Davidsen, høyreback og kaptein mot ØHIL. Foto: Trude Dahl Jørgensen

 


Toppkamp i helga

Ullern leder fremdeles andredivisjonsavdelingen sin med to kamper igjen å spille. Til helga venter bortekamp mot Frisk Asker, som i skrivende stund ligger på andreplass. Vinner Ullern den, er det gode muligheter for at det er de hvite og røde som vinner ligaen - i så fall for tredje år på rad. 

- Vi vet at Frisk Asker er et godt lag og en motstander vi må ta på alvor. Klarer vi å holde nivået vi har hatt den siste perioden, vinner vi. Det er jeg sikker på, sier trener Anders Johansson. 


0 Kommentar

Uke 41 - Hjemmekamp mot Fossum

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold, samt tropp til kampen på mandag.

Jeg håper jeg ser dere alle til uka! Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

Kamp hjemme mot Fossum kl. 20:15, oppmøte 19:30 ved benkene utenfor klubbhuset. Tropp: Brage, Halla, Peder, Jesper, William, Lucas, Daniel, Elias, Petter, Emil, Thomps, Bastian, Gresko, Sindre, Bakke 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

Kl. 18:30-20:00. Trening på CC vest. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Overtallsøvelse
 • Spill

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag

Kl. 16:00-17:00. Trening på Hulleberg. Innhold: 

 • Oppvarming 
 • Firkanter
 • Spill

0 Kommentar

Ukeplan uke 41

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2020

Høsten er over oss, etter noe så sjeldent som en uke uten fotball, som ble sparket i gang igjen en regnfull søndag ettermiddag på Langhus. Håper alle har fått ladet batteriene og er klare for en travel måned. 

Trening tirsdag, før nye kamper onsdag og søndag. 

Tirsdag. UFO økt, 18.45 - 20-30

Onsdag. Seriekamp 3 div hjemme mot Høvik. Info i Spond

Søndag. Seriekamp 1 div hjemme mot Ski. Info i Spond. 


0 Kommentar

Uke 41- OBOS Cup 1/4 finale onsdag

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2020

Da har vi hatt oss en aldri så liten pause, så håper alle har ladet batteriene og er klare for innspurten i tidenes korteste seriesesong. 

Onsdag er det spennende Obos Cup kvartfinale mot KFUM. 

Fre 9.okt

Kl.18.00 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse uten motstand/oppvarming, rolletrening, 11v11 taktisk trening og spill 7v7 3 lag. Ferdige kl.20.00.

Kl. 17.00 - Trening TG. 2. Innhold: Genomgång av kamp, Angrepp vs försvar, spel

Lør 10.okt

Kl.15.00 - Lag 2 vs Jardar på Bjørnegård. Oppmøte kl.14.15. Tropp: Jonas GP, Gustav, Seb, Philip, Adrian, Ken Ole, Jon, Teo, Benni, Estin, Storm, Thomas, Noah, Henrik W og Fredrik. 

Søn 11.okt

Kl.10.30 - Trening TG.1. Innhold: Restitusjon for de som spilte lørdag. Oppvarming, skadeforebyggende, pas 8v2, spilløvelse - oppbyggende angrepsspill (prinsipper når ballen i bakre ledd mot etablert angrep) og spill 7v7. Ferdige kl.12.00. 


0 Kommentar

Uke 41 sesongen 2020

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2020

UKE 41

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Fabian G, Herman V, Thomas S

Ordensmenn denne uken TG2: Shane, Gantzel, Peter

Oppgaver: Pumpe 28 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Høyt press + kommunikasjon

Tema TG2: 

Mandag:

TG1 kl 18:30(18:15): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse + nedjogg 5 min

TG2 kl 20:30 (20:15) CC Vest Arena: Intensiv oppvarming m/ prepp & skadeforebyggende, 2v2 omstillingsspill, spill 7v7 & nedjogg.

*styrke overkropp etter trening i treningsrommet

Tirsdag:

3. Div. Ullern-Sagene 20:30 på Gamlebanen. Oppmøte 19:50. Tropp: Gantzel, Erlend, Aasen, Leo, Otto, Haakon, Shane, Ole Martin, Bela, William, Peter, Victor, Nour, Due

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 17:00 (16:45): Ekstensiv oppvarming m/konkurranse og skadeforebyggende, 1v1 deløvelse, spill 4v4 (4-lags) (2x3,5 min), spill 9v9 (2x8 min) + nedjogg 5 min

*Spillermøte etter økten i garderoben

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 18:15 (18:00) Overload: Intensiv oppvarming m/prepp, EPE 9x30m (90%, 3m brems, 30 sek pause), struktur høyt press, spill 9v9-11v11 (3x12 min) + skadeforebyggende og nedjogg 6 min

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Fri/egentrening

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:45): Intensiv oppvarming, 20 min partrening/gruppetrening hvor du jobber med utviklingsmål, spill stor bane (2x8 min) + nedjogg 5 min

TG2 kl 11:00 (10:45): Intensiv oppvarming m/prepp & skadeforebyggende, 15 min trening på eget utviklingsmål (2&2/3&3), spill 7v7/8v8 (3x8 min) + nedjogg

Søndag:

05.1 v Oppsal kl 16:00 (oppmøte 15:00 på Ullern). Tropp: Thomas S, Martin E, Ola R, Johannes A, Herman V, Fabian G, Fredrik T, Gustav H, Theo HV, Caspar H, Ludvig L, Mikkel S, Markus F, Olav S, Herman U, Andreas S, Sean BA

TG1 trening kl 17:30 (17:15) for alle som ikkje er i kamptroppen rett etter kampen

* Styrke bein og overkropp i bua


Shaquille O’Neal was 17. He had just finished basketball camp. He was a talented player but coasting. When he got home, his mum urged him to try harder. To give more of himself. But O’Neal responded: “I can’t do that right now. Maybe later.” It was his mother’s response that changed everything. “Later doesn’t always come to everybody”


0 Kommentar

Uke 41 - seriekamper igjen😊

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2020

Etter en uke uten kamper er vi i gang med nye seriekamper. Les planen nøye slik at du får med deg hvor og når du skal være på plass. 

UKE 41

Mandag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, fotballsprinter, overtallsøvelse, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Tirsdag:

Lag 1 hjemme mot Høvik 19:10 (oppmøte 18:40 på gamle kunstgress) Tropp: Håkon H, Gustav S, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Sebastian S, Lyder BV, Jacob S, Nicholas VT, Jon AS, Andreas H og Leon Z

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Keepertrening kl 14:15 

Onsdag:

Trening (sats) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, fotballsprinter, overtallsøvelse, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

Lag 5 hjemme mot Ready kl 18:30 (oppmøte 18:00 på gamle kunstgress): Vemund LO (keeper) Albert M, Didrik H, Per AW, August AB, Victor J, Jakob SB, Halvor M, Jayden SS, Fabian H, Per HR, Aleander K, Gabriel S, Thomas G og Petter L

Lag 4 borte mot Lommedalen kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Lommedalen kgb nedre 9’er A - Adresse: Skolegata 30, 1350 LOMMEDALEN): Tropp: Oscar I (keeper), Erik MB, Edvard N, Anders O, Martin KF, Morten H, Markus OT, Andreas I, Mikkel KS, Eirik G, Andreas I, Filip P, Linus MK og Scott GL

Torsdag:

Lag 2 borte mot Nordstrand kl 19:10 (oppmøte 18:40 på Hallager kgb 9’er B Adresse: Herregårdsvn 34, 1168 OSLO) Jonas L, Edvard E, Max LR, Jakob NSA, Arn A, Bastian M, Noah L, Jesper SB, Christian FB, Isak O og Oscar HS

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Fredag:

Trening (alle) kl 15:00 (14:50) på Gamlebanen – Konkurranse, 1v1/2v1/2v2/3v3, spill 9v9/7v7/5v5 + bevegelighet og samling

*vi holder som regel på til ca. 17:00 på fredager

Lørdag:

Basisprogram, styrkeprogram og/eller lek med ball

Søndag:


Lag 1 hjemme mot Snarøya kl 18:00 (oppmøte 17:30 på gamle kunstgress) Tropp: Håkon H, Gustav S, Ferdinand SH, Christian V, Marius F, Sebastian S, Lyder BV, Jacob S, Nicholas VT, Jon AS, Andreas H 

Kampvert: Solveig Lysne + Andrzej S 

Dommeransvarlig: Saverio V 

Trener: Dennis

"Adversity doesn't stop the greats. It elevates them. Fuel, not failure"


0 Kommentar

Uke 41 - Minicup og internkamp

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2020

Vi har blitt invitert på cup av våre venner fra Hasle-Løren, hvor lag 1 og 2 skal få god matching mot gode lag fra Oslo-kresten. Dette er en fin sportslig utfordring hvor vi får møte god lag som vi vanligvis ikke møter i vårt seriespill.Seriekamp for lag 1 mot Frigg, som skulle spilles på søndag, flyttes til onsdag 28.okt kl. 18.30.Kampen på onsdag for lag 2 er flyttet til 17.45! Opprinnelig klokkeslett var 19.10.

For de som trener på søndag kjører vi en internkamp hvor vi prøver å få til 9er fotball, kampen vil foregå på hullebergmyra. 


Utstyrsansvarlige
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Ukens tema: Oppbyggende spill fra keeper

Mandag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.
Kl. 18.55 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 3 hjemme mot Ready. Tropp: Albert, Johan WJ, Jacob, Thomas, Bjørklund, Oscar S, Martin, Philip A, Martinus, Sander, Marcus, Noah, Nityan, Henrik. 

Dommeransvarlig: Martin Østbye Aasen

Tirsdag
Kl. 19.10 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Skeid. Tropp: Otto, Tarald, Noah BS, Ankjell, Emil, Loly, Fjell, Amund, Oustad, Magnus, Iver.

Dommeransvarlig: Tarald Høyer-Trollnes

Onsdag
KL. 15.00 – 16.30 Trening for de som ikke spiller kamp.
Kl. 17.45 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for lag 2 borte mot Koll på Kringsjå 2 (banen rett ved siden av Lyn sin hjemmebane). Tropp: Otto, Martin AØ, Thomas, Johannes, Mateo, Tian, Aslak, Cedric, Even, Bernhard, Eimhjellen.

Torsdag

Egentrening med ball / basisprogrammet

Fredag

KL. 15.00 - 16.30 Trening

Lørdag

Lag 1 spiller sine kamper på Lørenbanen. Oppmøte senest 20 min før kampstart, kamper varer i 2x25 minutter.
Tropp: Otto, Tarald, Ola, Ankjell, Emil, Loly, Erik, Fjell, Amund, Oustad, Magnus, Iver.
Kl. 12:00 Bane B. Ullern – Frigg.
Kl. 14.00 Bane A+B. Hasle-Løren – Ullern.
Kl. 18.00 Bane B. Korsvoll – Ullern.

Lag 2 spiller sine kamper på Muselunden. Oppmøte senest 20 min før kampstart, kamper varer i 2x25 minutter.
Tropp: Aksel H, Ler, Johannes, Mateo, Tian, Cedric, Even, Noah BS, Bernhard, Eimhjellen, Aslak.
Kl. 09:00 Bane B. Ullern 2 – Frigg 2.
Kl. 11.00 Bane A. Hasle-Løren 2– Ullern 2.
Kl. 13.00 Bane B. Vålerenga UB – Ullern 2.

Søndag  

Kl. 12.00 – 13.30 Trening på Hullebergmyra. Internkamp.
Lag i hvitt: Adrian, Max, Leon, Martin, Jens, Thomas, Henrik, Philip A, Albert, Francke, Bjørklund, Johan
Lag i rødt: Tobias, Nityan, Marcus, Martinus, Elvis, Noah, Eirik, Isak, Mathias, Joachim, Jacob, Sander

Cup for lag 1:

Første kamp kl 09.00 mot Skeid (oppmøte 20 min før) på Lørenbanen. 

Kamp nr 2 kl 13.00 ELLER kl 14.00.

Cup lag 2:

Første kamp kl 10.00 mot Skeid (oppmøte 20 min før) på Muselunden. 

Kamp nr 2 kl 13.00 ELLER 14.00


0 Kommentar

Uke 41 - Sluttspurten er i gang

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2020

Med høstferien over så er det ikke mye igjen av 2020-sesongen. La oss sørge for at vi får klemt ut det siste som er igjen av saft i appelsinen, og at vi får nådd vårt potensiale i dette så langt merkelige fotballåret. Som opplyst på Spond blir det treningsfri et par uker etter sesongslutt, fra og med 2. november til og med 15. november. Men heldigvis er det en del fotball igjen før det! :-D 

Ukens tema: Spill i begge bokser + dødballer

Ukeplan TG3: Trener onsdag sammen med TG2. 

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Firkant
 • Possession
 • Spill på liten bane (med vegger eller overtall). Tema: Blokkeringer og avslutninger. 

Onsdag

KAMP - 1.div.: Klemetsrud vs. Ullern, kl. 19:00 på Mortensrud kunstgress. Oppmøte senest 18:20 ute på banen på Mortensrud. Tropp: Se Spond. 

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 (de som ikke er på kamp) på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Rondo
 • Possession
 • Spilløvelse

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 og TG3 på GamlebanenInnhold:

 • Firkant
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på Gamlebanen. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • 1v1/2v2
 • Spill på liten bane

*fin dag for basistrening bein etter trening

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Possession
 • Spill på mellomstor-stor bane / fotballtennis

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på GamlebanenInnhold:

 • Oppvarming med ball
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

KL. 13:00-14:30. Trening for TG1 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming 2 og 2 (avtal i par)
 • 10-minuttern
 • 1v1 i roller
 • Småbanespill 

Søndag

KAMP - 1.div.: Stabæk vs. Ullern, kl. 11:00 på Nadderud kunstgress 2. Oppmøte senest 10:20 ute på banen på Nadderud. Tropp: Se Spond. 

KAMP - 2. div.: Ullern vs. Haslum, kl. 13:00 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 12:30. Tropp: Se Spond.

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på GamlebanenInnhold:

 • Oppvarming med ball
 • Firkant
 • Spill på så stor bane som mulig

0 Kommentar

Uke 41 - Mulighet til å reise seg

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2020

Det gikk ikke som vi hadde håpet mot Kjelsås. Men sånn er livet og sånn er fotballen. Alt vi kan gjøre nå, er å sørge for å få mest mulig ut av kampene som gjenstår. Resultater og deretter tabell får så bli det det blir. Det er viktig at dere skjønner at dette er langt fra over, og - om dere ikke har fått det med dere - så er fotball antakelig verdens rareste og sykeste idrett. Alt kan skje. Hver kamp som Kjelsås skal spille nå, er et potensielt bananskall og en potensiell mulighet for oss til å ta innpå dem. Vi trenerne skal gjøre det vi kan for å gi dere best mulige forutsetninger, så jeg håper dere står løpet ut og gjør det samme. 

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Ukens tema:

Fra forrige ukes kamper 

Mandag

Egentrening/fri*

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening 

Tirsdag

KL. 18:45-20:15. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: Rondo/possession
 • Pressøvelse (possession for dem som spilte mot ØHIL)
 • Spill: 5v5-7v7 med joker. Tema: Oppbyggende spill og bearbeiding

Onsdag

KL. 18:00-19:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse: 4v2
 • Possession
 • Småbanespill

Torsdag

KAMP - Ullern vs. KFUM 2, kl. 20:15 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 19:30 på banen. Tropp: Wold, Ingvald, Dani, Makko, Cas, Thor, Ferdi, Oma, Hagen, Leikvoll, Brudz, Mik, Nilsen, Adri, Ben, Ågi, Railo, Evan

*styrke bein etter kamp og trening

Fredag  

KL. 17:30-18:30. Trening. Innhold:

 • Når treninga starter skal alle være varme og klare til å kjøre på!
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Småbanespill 6x1 min.

Lørdag  

KL. 15:30-17:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med bøy og tøy
 • Pasningsøvelse: Rondo
 • Possession
 • Spill / fotballtennis

Søndag 

KL. 17:30-18:30. Trening. Innhold:

 • Oppvarming i grupper/individuelt
 • Pasningsøvelse: Intensiv firkant/rondo
 • 10-minuttern
 • Spilløvelse/spill på liten bane

KAMP - Frisk Asker vs. Ullern, kl. 20:15 på Risenga kunstgress. Oppmøte senest kl. 19:30 på banen. Tropp: Ingvald, Brauti (om klar), Dani, Sigg, Ferdi, Andy, Trym, Emre, Sander, Fred, Snorre, Hagen, Lode, August, Evan, Railo, Ben


0 Kommentar

Powered by: Bloc