Uke 31 - Endelig i gang igjen!

Postet av Ullern Fotball den 31. Jul 2022

 

Uke 31

Det er først når mennesker har vært uten det en stund at de forstår hvor flott det er. Nettopp slik er det med fotballen, som nå ruller i gang igjen! Den 21. august starter serien igjen, og vi har mange økter med gode forberedelser fremfor oss. Så skal vi øke mulighetene for øyeblikk som på bildet over 😊

 

“If you present yourself as defeated, then people will react to you as if you are losing”

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar (sjekk luft!): Caspar H + Marcus BF

Vester og kjegler (2x12 og 3x12): Olav S + Tiam F

4 småmål til mini-kamp: Theo HV + Johannes A


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).


Tema: Oppbyggende spill vs høyt press


 Mandag 

Trening TG1, 11:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse
 • Pasningsøvelse 4v3
 • Spill 5v5/6v6

Tirsdag

Fri/egentrening

Onsdag 

Trening TG1, 11:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • EPE
 • Pasningsøvelse 4v2
 • Avslutningsøvelse 4v4
 • 4v4, 3-lags

Torsdag 

Trening TG1, 11:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

 • Minispill + dynamisk
 • EPE
 • 2v2/3v3 avslutningsøvelse
 • Spill opp mot 7v7
 • Skadeforebyggende 2x8

Fredag 

Egentrening/fri

Lørdag 

Kamp mot Gjøa SC Brooklyn på Ekeberg (bane 35), 15:30. Oppmøte senest 15:00. Tropp: Alle!

Søndag 

- Møte på nye klubbhus,10:05. Tema: "oss fremfor meg". 

Trening TG1, 11:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold:

 • Egenfirkant
 • Konkurranse
 • Kongespill
 • Fotballtennis-turnering


G15: Kjempeinnsats på Dana cup

Postet av Ullern Fotball den 31. Jul 2022


 

G15 (G2007) har denne uka vært i Hjørring på Dana cup. Hele 45 Ullern-spillere tok ferga fra Larvik til Hirtshals mandag ettermiddag, og til sammen har de spilt 18 kamper fordelt på tre lag. 

- Det har vært en fantastisk uke. Gutta har vist et godt samhold og vært eksemplarisk flinke til å inkludere hverandre. Vi har klart å ha det bra sammen både på og utenfor banen, og med 45 15-åringer med ulike ambisjonsnivå er ikke det bare enkelt. Her skal de alle ha kudos for å vise hensyn til hverandres behov, slik at alle fikk en fin tur, oppsummerer hovedtrener for G07 TG1, Anders Johansson. 

Internasjonal motstand

I G15-klassen var det hele 103 lag påmeldt i årets utgave av den 39 år gamle turneringen. Deriblant 32 ikke-norske lag fra 14 forskjellige land. Ullern-gutta fikk gleden av å møte lag fra både Kosovo, USA, Mexico, Danmark og Tyskland. Lag 3 fikk det litt tøft og tapte alle sine kamper, men trener Nico Colucci var godt fornøyd med innsatsen de viste mot vesentlig bedre motstand enn de vanligvis møter i hjemlig serie. 

- Vi spiller gradvis bedre og de to siste kampene er vi gode. Da gjør gutta alt, og da er vi fornøyde, sier han til Ullern.no

Ullern 2 tapte også alle sine kamper i gruppespillet. Men da det virkelig gjaldt, i utslagsrundene, hadde de visstnok et ekstra gir eller to å gå på. Hirtshals ble feid av banen 5-0, og deretter slo de Staal-Jørpeland 5-4 etter straffekonk i en svært spennende kamp der rogalendingene ledet til siste spark på ballen. Deretter vant de 1/8-finalen 1-0 mot trondheimslaget Tiller, før det til slutt ble stopp i kvarten mot Ørsta (2-3). 

Kvartfinale

Lag 1 (bildet øverst) fikk en langt mykere start på turneringen med 9-0 over Madla og 12-0 over danske Vrå-Børglum-Skallerup-Vennebjerg. Gruppeseieren skulle avgjøres i kampen mot Dallas Texans Soccer Club, men der var amerikanerne hakket sterkere og vant 3-0. Disse skulle faktisk gå helt til topps i turneringen. 

- De var veldig gode, og vi fikk en referanse på hva som kreves av tempo og fysikk og duellkraft for å ta det neste steget som lag og enkeltspillere, kommenterer Anders Johansson. 

A-sluttspill ble det likevel, og første hinder var Viking FK. Der ble det seier på straffekonk - noe som også var helt fortjent basert på hvordan kampen var. Mjøndalen ble slått komfortabelt i 1/16-finalen, og i 1/8-finalen leverte guttene en bunnsolid match mot et godt Askøy-lag og vant 1-0.

I kvarten ventet FC Malisheva fra Kosovo. De skulle - i likhet med texanerne - vise seg å være svært solide. Ullern tapte 0-3 og dermed var eventyret over for denne gangen, men trener Johansson er langt fra misfornøyd med innsatsen til de hvite og røde fra Oslo vest. 

- Vi gjør alt vi kan i hver kamp, og spiller noe av den beste fotballen vi har spilt. Laget har aldri vært så gode før, og det viser vi særlig i kampen mot Askøy. Vi taper til slutt for et godt lag, og når vi kommer til kvartfinale i en turnering med 103 lag så kan vi ikke være misfornøyd. Og når vi både spiller bra og har innsatsen i bunn, kan gutta være stolte av det de har gjort. Jeg er i alle fall stolte av dem, konkluderer Johansson. Gjengen fra G07 som deltok på Dana cup (minus et par som dro hjem før bildetakningen grunnet sykdom). Totalt var 45 spillere fra G07 på Dana cup. 

 

Uke 32 - Seriestart Høsten 2022!

Postet av Ullern Fotball den 31. Jul 2022

Mandag

KL. 18:30-20:00: Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte ferdig skiftet senest 10 minutter før. Innhold: 

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Possession med retning (endespill)
 • Spilløvelse: Smalbanespill
 • Spill på mellomstor bane (5v5-7v7)

Tirsdag

KL. 18:30-20:00: Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte ferdig skiftet senest 10 minutter før. Innhold: 

 • Oppvarming
 • Bølgeøvelse
 • Angrep vs. forsvar
 • Storbanespill

Onsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Torsdag

KL. 15:00-16:30: Trening for TG1 på Hullebergmyra. Oppmøte ferdig skiftet senest 10 minutter før. Innhold: 

 • Oppvarming
 • Dobbeltrondo
 • Langballsøvelse
 • Spill på mellomstor bane: 5v5-7v7

Fredag

KL. 18:30-20:00: Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte ferdig skiftet senest 10 minutter før. Innhold: 

 • Oppvarming
 • Rolletrening B4 / liten possession
 • Dødballsspill
 • Spill: 11v11

Lørdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Søndag

15:00 (14:20) Lag 2 bortekamp mot Holmen på Holmen kunstgress:  https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946335. Tropp: Matta, Trym, Nicco, Mikkel B, Utheim, Elias, Steen,  Alex,  Lucas, Stefan, Gaas, Paul,  Jokke, Theodor, Myhre, Sondre

18:45 (18:00) Lag1 bortekamp mot Ski på Ski kunstgress 2: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946207. Tropp: Teo, Markus, Seb, Luca, Albert, Peder, Sam, Oscar, Jone, Aksel, Moe, Lucas, Stefan, AlexUllern Fotball klare for verdens største fotballturnering

Postet av Ullern Fotball den 30. Jul 2022

Enten du er med som spiller eller ikke, alle bør oppleve Ekebergsletta i løpet av en Norway Cup uke en eller gang i løpet av livet. Ingen andre cuper i hele verden kan vise til et så fantastisk stort mangfold, fellesskap og idrettsglede som når Ekebergsletta endelig kan brukes til cup igjen etter to år uten cup. 

Ullern Fotball stiller med flere lag denne uken og vi kan glede oss over å kunne se alle i aksjon på sletta, men også mange av kampene kan en få med seg via strømming. Vi har med lag i klassene Gutter 13, 14 og 16 år, samt jenter i klassen 16 år. 

J16 trener Daniel Garcia sier følgende om forventningene til årets cup 

J06 deltar for 3. gang i sin eksistens på Norway Cup, hvor vi stiller under navnet Ullern/Ready, som også er tilfellet i seriespillet. Vi har med ett lag og ca 20 spillere. Turneringen starter for vår del på søndag kl 16.50 når Vang FL står på motsatt halvdel på Lambertseter Stadion. Deretter møter man i tur og orden Haramsøy/Nordøy FK på mandag og en gammel kjenning i Frogner IL, som man forøvrig møtte i finalen i Sør Cup, på tirsdag. De to sistnevnte kampene finner sted på Vallefeltet. Man håper selvsagt å gå hele veien til finalen, men vi har ikke satt oss noe mål utover å ha en strålende uke med forhåpentligvis gode opplevelser både på og utenfor banen med alt Norway Cup har å by på.

G16 hovedtrener Johan Egil Rudi sender gutta på cup på egenhånd

Vi deltok også som G13 året før pandemien, og da gikk det ikke helt som vi hadde forventet. Denne gangen har vi forberedt oss litt på gress og gutta gleder seg til en sosial og spennende uke uten sine vanlige trenere. Vi gir spillerne ansvaret selv denne gangen og har flotte foreldre som har tatt på seg rollene som oppmenn. 

G14 Nicolas Gajardo: Vi skal kose oss! 

08ere drar for første gang til Norway Cup, og vi stiller med to lag denne gangen. Over 30 spillere skal få kjenne hvordan det er å spille på den største fotballcupen som arrangeres i Norge, så det blir en opplevelse for alle involverte. Vi ønsker å komme så langt som mulig i cupen, samtidig som vi spiller bra Ullernfotball og kommer oss tilbake til det nivå vi var på før vi tok ferie. Når det er sagt så skal vi bruke Norway Cup til å få bedre relasjoner i laget, få nye venner og kose oss masse utenfor banen!

Les egen sak om G13

Gruppespillkampene for Ullerns lag i gutteklassene

Jentenes gruppespill 
G19: Fantastisk start på høstsesongen i Bergen

Postet av Ullern Fotball den 30. Jul 2022

Det ble en vellykket tur til Bergen, der vi fikk verdifull tid sammen som et lag og kunne bygge relasjoner på tvers av alder.

Turen startet med et besøk til Brann stadion, der Brann hadde hjemmekamp mot Kongsvinger. Hjemmelaget hadde full kontroll gjennom hele kampen og det endte 3-0 til de røde. Vi fikk også sett tidligere Ullernspiller Felix Horn Myhre i aksjon og det hele ble avsluttet med et mål fra den tidligere Ullernspilleren.

Vi fikk mulighet til å trene på Åsane Arena, et flott treningsanlegg med fotballhall, topp kunstgress med vanning og ellers gode fasiliteter som vi nyttet oss av. Åsane Arena lå ca. 10 min med buss fra hotellet vi bodde på, midt i sentrum, logistikken var med andre ord utmerket. 
Etter treninger spiste vi lunsj sammen på treningsanlegget før vi tok bussen tilbake til hotellet, der fikk gutta mulighet til å bruke fritiden som de ønsket og de fikk tilbrakt mye tid sammen.  

Kommentar fra Jacob Cleve Broch: Bergen turen med G19 var en suksess. Vi får en nydelig treningsbane som vi utnytter til det fulle. Jeg mener vi tar steg bare den korte tiden vi har vært der. Sosialt også har vi kommet enda nærmere hverandre. Vi blir bedre og bedre venner og ligner mer og mer på et lag etter sånne turer som dette her. 

Før vi reiste hjem på torsdag spilte vi kamp mot Åsane U23, som spiller til vanlig i 4. divisjon senior.
Vi spiller en jevn første omgang, der begge lag hadde ballen en del og skapte store sjanser. Hjemmelaget scorer 2 mål i første omgang som vi kunne ha unngått, samtidig som vi ikke klarer å score på de store sjansene vi skaper. 

I både andre og tredje omgang (vi spilte 3x30 min) er det Ullerngutta som styrer mer og mer av kampen, og vi skaper nok sjanser til å vinne hele kampen. Brage Tobiassen skårer vår eneste mål i den kampen og det hele endte 2-1 til Åsane. 

Kommentar fra Nicolas Gajardo om kampen: Vi kom til Bergen for å møte et godt Åsane lag og vi synes vi fikk god matching i denne kampen. Vi ble hardt straffet de gangene Åsane spilte seg gjennom oss i første omgang, og det tok lang tid før vi fikk ballen i mål etter mange store sjanser vi skapte gjennom hele kampen. Hvis vi ser bort fra resultatet så kan vi være fornøyd med det vi presterer i Bergen (både på treninger og kampen) og det lover godt med tanke på høstsesongen. 

Vi ser frem til en spennende høstsesong, men først kan dere se G19 i aksjon i en treningskamp mot Stabæk G19 lørdag 6.aug kl 11.00 på Ullernbanen. Uke 30/31 - Norway cup!

Postet av Ullern Fotball den 22. Jul 2022

Snart Norway Cup!
Legger ut ukeplan for uke 30 og 31 sammen, så det blir forhåpentligvis enklere å få med seg hva som skjer rundt NC.
Først må vi komme i gang med et par treninger, disse treninger er for både TG1 og TG2. Husk å gi beskjed til treneren din dersom du er borte!

Vi har to lag som deltar på cupen denne gangen, troppene ser dere under søndagen. Dere kan følge lagene og resultater via denne linken. 

Ullern 1: https://results.cupmanager.net/6339495,2022,nb/division/33902616

Ullern 2: https://results.cupmanager.net/6339495,2022,nb/division/33902518

Vi oppdaterer slutten av uke 31 når vi får vite hvor langt vi har kommet i cupen. Vi tar uansett 2-3 dager fri etter cupen for å hente oss inn før sesongen starter. 

Vi gleder oss! :D 

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl 18:30-20:00 Trening på CC Vest Arena

Innhold: Pasningsøvelse + skadefor., spilløvelse, spill på storbane.

Tirsdag

Fri/Egentrening med ball

Onsdag

Kl 19:30-21:00 Trening på CC Vest Arena

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill på storbane. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl 13:00-14:30 Trening på CC Vest Arena for TG2

Kl. 18.00 Lagsmøte for TG1 i 3. etasje. 

Kl 18:30-19:30 Trening på CC Vest Arena for TG1

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill på storbane.

Lørdag

Fri

Søndag

Ullern 1: Otto, Christian, William, Tian, Tarald, Fjell, Ola, Noah, Max, Matteo, Ler, Ankjell, Frank, Erik, Emil, Eimhjellen, Loly. 

Ullern 2: Thomas, Fredrik, Kristian J, Oscar, Jacob, Elvis, Mathias, Nityan, Philip A, Tobias, Julian, Henrik, Bernhard, Cedric, Mateo, Sander. 

Kl. 09.30 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 2 vs Storm BK / Siljian på Bane 01 Abildsø. Adresse: Smedbergveien 25, Oslo 

Kl. 14.55 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 1 vs Gui SK på Bane 01 Abildsø. Adresse: Smedbergveien 25, Oslo 


Uke 31 


Mandag

Kl. 14.35 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 2 vs Tertnes på Bane 26 Ekeberg. Adresse: Ekebergveien 101, 1178, Oslo 

Kl. 20.00 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 1 vs MSIL på Bane 29 Ekeberg. Adresse: Ekebergveien 101, 1178, Oslo 

Tirsdag

Kl. 08.55 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 1 vs Ølen IL på Bane 27 Ekeberg. Adresse: Ekebergveien 101, 1178, Oslo 

Kl. 09.00 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 2 vs SIF/Hessa IL på Bane 1 Rustad. Adresse: Paal Bergs vei 30, Oslo 

Onsdag

Kl. 12.30 (oppmøte senest 30 min før) Kamp for Ullern 2 vs UKJENT på Bane 29 Ekeberg. Adresse: Ekebergveien 101, 1178, Oslo 

Kl. 15.45 (oppmøte senest 30 min før) 1/32 finale for Ullern 1 vs Lørenskog på Bane FU11 Furuset. Adresse: Tevlingveien 5. 

Torsdag

Sluttspill - info legges ut når vi har spilt ferdig kampene på onsdag

Fredag

Kommer

Lørdag

Kommer

Søndag

KommerUke 30: Oppkjøring til Norway Cup

Postet av Ullern Fotball den 20. Jul 2022

Vi får satse på det blir god stemning på Ekebergsletta i neste uke, men først må vi få trent litt så vi takler å spille cup uten å bli skadet. Dere som ikke er hjemme før rett FØR cupen starter må sørge for å få spilt fotball minst 5v5 der dere er. Øvelser alene og egentrening holder ikke. 

Det kan bli endringer her, prøver å få en økt eller to på naturgress på Jarmyra om værmeldingen viser klink regn en dag og der er klipt. 

Lagleder og kampleder blir Tor Anton (far til Jon) + 1-2 andre foreldre, jeg/Rudi tar ut laget og avtalte bytter. Så ordner dere dette i stor grad selv. 

Fredag 29.juli 

Kl.19.00 - Trening TG.1 på JARMYRA GRESS. Innhold: Oppvarming/prepp + EPE, 1v1 øvelse og spill stor bane. Ferdige kl.20.30. 

Lørdag 30.juli

TG.1 - Fri/egentrening

Søndag 31.juli 

Kl.13.55 - NC vs Nore Neset IL på Rustad bane 3 (naturgress). Oppmøte kl.13.15 ved banen ferdig skiftet. Vi spiller alle gruppekampene i hvitt. UIF t-skjorte ved oppmøte. 

https://results.cupmanager.net/6339495,2022,nb/team/30668146/matches

Mandag 1.aug

Kl.20.00 - NC vs Brattvåg IL på Ekeberg bane 27 (naturgress). Oppmøte kl.19.15 ved banen ferdig skiftet. 

Tirsdag 2.aug

Kl.13.25 - NC vs Sunndal IL på Rustad bane 1 (kunstgress). Oppmøte kl.12.45 ved banen ferdig skiftet. 

Muligens grilling og bading sammen med J06 på Sollerud. Mer info kommer. 

Onsdag 3.juni

Om det blir en eller to kamper på onsdag avgjøres av plassering etter gruppespillet. 
Hjemmetap mot Egersund

Postet av Ullern Fotball den 11. Jul 2022

Etter å ha gått gjennom hele juni uten tap i serien så står Ullern med to strake tap i juli måned. Selv om hjemmelaget presset på mot slutten så klarte dem ikke å få inn utligningen mot Egersund. 
- Jeg er veldig skuffet, syns virkelig guttene fortjente å få noe ut av denne kampen, sier trener Didrik Bjella. 


Jevnspilt kamp
Egersund er et av lagene som kjemper om opprykk til Obosligaen og når lagene møttes tidligere i år så var Egersund overlegne og vant 5-2. I returoppgjøret på CC Vest Arena skulle det bli langt jevnere.
Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 hvor bortelaget Egersund hadde mest ball og hadde noen farlige dødballer, mens Ullern var farlige på noen overganger. Like før pause var blant annet Jens Aslaksrud bare en skostørrelse unna å pirke inn 1-0 ledelse, kampens største sjanse til nå.

Egersund tar ledelsen etter 53.minutter. Lindøe mister ballen til Heine Larsen på Egersund, Larsen finner Adrian Bergersen i feltet som setter ballen flott i mål via stolpen.
Og i denne perioden sliter hjemmelaget mot et aggressivt bortelag og det tar ikke mange minuttene før Egersund dobler ledelsen.
En lang ball i bakrom til Heine Larsen som vinner løpsduellen mot Sindre Grytnes og alene med keeper Wold setter han ballen sikkert til venstre for keeper.

Ullern gjør et grep og setter inn Abdel-Hedi Ali på topp etter 70 minutter spilt. Og det skal umiddelbart betale seg når Ali på lekkert vis finner Aslaksrud med et hælspark og han curler ballen nydelig opp i hjørnet.
Hjemmelaget har fått blod på tann og presser på for utligningen og de skaper flere gode muligheter. Den største kommer på overtid når Øverby fra 5 meter får avsluttet etter et innlegg fra Austnes, men dessverre for hjemmelaget så redder Anders Klemensson forsøket fra Ullerns nummer 7.

Utligningen kommer aldri og når dommer blåser for full tid er det et meget skuffet hjemmelag som må konstatere at det ble en poengløs dag på CC Vest Arena.

ARKIVFOTO: Merethe Fosby

Hovedtrener Didrik Bjella sa jeg rimelig fornøyd med prestasjonen og mente guttene fortjene mer enn de fikk.
- Prestasjonen vår og innsatsen vi legger ned her skal vi være fornøyd med. Vi roter det litt til for oss selv på begge baklengsmålene og mot et godt lag som Egersund så blir man ofte straffet på det, men ellers skaper de ikke så mye som er veldig farlig. Også har vi jo flere gode muligheter som med litt mer marginer på vår side hadde gitt oss minimum uavgjort her. Jeg syns vi fortjente mer ut i fra spill og sjanser, men det hjelper ikke så mye nå. Nå venter Fløy neste helg og vi reiser dit med god tro på at vi skal kunne ta med oss alle poengene hjem hvis vi spiller som vi gjør i dag, avslutter Bjella. 

Kampfakta: 
Ullern - Egersund: 1-2
Mål. Bergersen 53.min, Larsen 58.min, Aslaksrud 71.min (Ali).
Gule kort: Stigedal, Følstad, Hallstensen, Ademaj
Tilskuere: 80

Poengbørsen
3.poeng: Lars Jensen Austnes
Tilbake fra start igjen og er som vanlig sentral i mye av det som Ullern skaper. Flere gode muligheter skapes fra innleggsfoten til Austnes. Fikk seg en trykk tidlig i kampen som satte han ut noen minutter, men kommer seg godt inn i kampen igjen. Forsøker seg også på et skudd fra egen banehalvdel som faktisk ikke er veldig langt unna å gå inn.

2.poeng: Magnus Fosen
Presterer på et stabilt høyt nivå og varter opp med et par sugende raid fra sin stopperplass. Sterk i luften og god med ball.

1.poeng: Harold Biata Mufoncol
Slike kamper kler midtbaneankeret godt. Er råsterk i kroppen og vinner tilbake ball gang på gang. Er kanskje ikke den mest kreative spilleren utpå der, men gjør en særdeles viktig ryddejobb (igjen). Poenget glapp på tampen mot Vard Haugesund

Postet av Ullern Fotball den 4. Jul 2022

Etter å ha kjempet seg tilbake to ganger, så måtte Ullern gi tapt helt på tampen av kampen. Et utrolig billig straffespark med påfølgende rødt kort til Henrik Navarsete ble spikeren i kisten for Ullern.

Henrik Navarsete i fokus
Navarsete startet kampen med en passiv tilværelse på benken, men måtte inn når Ismar Dizdar måtte kaste inn håndkleet i det 18.minutt.
Førsteomgangen var lite innholdsrik og begge lag hadde hver sin gode mulighet, men ingen av lagene imponerte noen av de drøye 200 oppmøte på Haugesund Sparebank 1 Arena.

2.omgangen derimot inneholdt alt det 1.omgang ikke hadde selv om det skulle ta 25 minutt av 2.omgangen også før det tok fyr.
 
Vard Haugesund bryter på midten og går rett i angrep. Eric Ndayisenga kommer seg fri på venstresiden og fra litt skrått hold alene med Jesper Wold finner han et ørlite rom helt nede ved lengste stolpe og ledelse til hjemmelaget.

Dette var starten på en særdeles innholdsrik avslutning på kampen. Ullern utligner bare 3 minutter etterpå etter en dødball. Ballen stusses ned til Jens Aslaksrud som finner midtstopper Henrik Navarsete som har gjort en bevegelse i boks som selv Brauten ville vært fornøyd med og Navarsete kan bredside inn 1-1.

I det 79.minutt roter Ullern bort ballen utenfor egen 16 meter og Roy Andre Miljeteig setter ballen meget flott nede i hjørnet til venstre for keeper.
Ullern gir derimot ikke opp og flytter frem mye folk i boksen. Espen Lindøe slår en lang ball opp som stusses av en Vard spiller rett til Henrik Navarsete som header inn nok en utligning.

Dessverre for Ullern og Navarsete så får han sitt andre gule kort når dommer mener han handser i muren på et frispark fra 20 meter og det dømmes straffespark til Vard når det gjenstår 2 minutter av kampen. Dommer selv måtte innrømme at straffen var av det softe slaget når han fikk se den selv i reprise etter kampen.
Men ingenting å gjøre med det der og da, det er dømt straffe og Roy Andre Miljeteig gjør ingen feil og setter inn sitt andre og Vard Haugesund sitt tredje mål for dagen.

I jakten på nok en utligning får Vard Haugesund en overgang helt på tampen og alene med keeper setter Dion Osdautaj inn den endelige spikeren i Ullern kisten, og bortelaget må reise tomhendt hjem igjen til Oslo.
Og kampen sett som en helhet så var det ikke ufortjent at det ikke ble poengfangst borte mot Vard Haugesund. Ullern står fortsatt uten seier på bortebane og spesielt på naturgress har laget slitt med å prestere.
Og trener Didrik Bjella hadde ikke noe godt svar etter kampen på hvorfor laget har slitt så mye på bortebane og spesielt på naturgress denne sesongen.


- Nei, det har vi ikke noe klart svar på. Vi har spilt et par kamper på naturgress tidligere i sesongen hvor underlaget var så som så og litt vanskelig å spille den type fotball vi ønsker, men slik som i dag hvor vi spiller på en kanonfin eliteserie gressmatte så burde forholdene absolutt ligge til rette for å spille bra fotball. Så det er absolutt ingen unnskyldning. Og være god på bortebane er en egenskap det også og så langt i år har vi ikke hatt den egenskapen, sier Didrik Bjella. 

Kampfakta
Vard Haugesund - Ullern: 4-2
Mål: Ndayisenga 72.min, Navarsete 75.min, Miljeteig 79.min, Navarsete 85.min, Miljeteig 88.min (str), Osdautaj 90.min.
Gule kort: Dizdar, Nordtveit, Navarsete x2, Osdautaj,
Rødt kort: Henrik Navarsete
Tilskuere: ca 200

Poengbørsen 
3.poeng: Henrik Solvoll Navarsete
Kommer inn etter 18 minutter å lå an til å berge poeng for Ullern med sine to utligninger. Men en uheldig avgjørelse fra dommer så endte han opp med sitt andre gule kort og dermed rødt. Har scoret sene mål før og viser at han er meget flink i motstanders boks.

2.poeng: Magnus Fosen
En av få Ullern spillere som spiller en meget godt kamp totalt sett. Er uheldig og mister ballen på første målet til Vard Haugesund, men er bunnsolid ellers. Viser stadig tegn på at han blir bedre og bedre for hver kamp som går.

1.poeng: Espen Lindøe
Leverer stabile prestasjoner og man vet hva man får. I en kamp hvor mange av spillerne sliter så gjør Espen en ganske god kamp. Anlegg: Det skjer endelig saker og ting på sletta

Postet av Ullern Fotball den 1. Jul 2022

Etter at det viste seg at kablene under kunstgresset som sørger for at det blir kaldt nok til å ha flott is der hele vinteren hadde tatt turen vel langt oppover og flere steder var helt oppe i dagen, måtte det tiltak til før nytt gress kunne legges. Det arbeidet er nå endelig i gang og som dere kan se på bildet så er snart hele banen dekket av et nytt tynt lag med grus. 

Vi håper at alt går etter planen og at vi kan se grønt gress på plass nokså tidlig i høstsesongen. 

Arealet bak hovedtribunen på CC Vest Arena skal også etter planen være ferdig i de tider. Vi kommer med flere bilder og oppdateringer etterhvert som prosjektene skrider frem.