Ukeplan uke 2

Postet av Ullern Fotball den 6. Jan 2024

Hoi, da er både vi og ukeplan tilbake igjen. Småkjølig for tiden, som forhåpentligvis bedrer seg i løpet av uka, men ekstra viktig i denne perioden at dere kler dere godt nok. Da er det mulig å både møte opp til økt og ikke minst ha forutsetninger for å gjøre sitt ytterste. Det er i disse månedene grunnlaget for seriespillet legges. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Minibane 3v3 og 4v4 + dynamisk
 • Angrepsøving 6v5
 • 9v9 3x8 min

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.30 - 21.00

 • Boks + dynamisk
 • 1v1 sprinter 15m med avslutning på småmål. 
 • 4 lags spill 5v5 / 7v7 3 lags, 4 min kamper a 6 stk pr lag, eller begge. 
 • Copenhagen + Nordic 1x6


Onsdag Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Boks + dynamisk (og evt flytting av mål ut av banen)
 • 11v11 1x15 min, alt. 2x10
 • 5v5 / 6v6 4 lags, 4 min kamper 3 kamper pr lag. 
 • 7v7 3 lags 5 min kamper, 3 kamper. 
 • Nordic + Copenhagen 1x6

Fredag - Søndag: FriDaniel Garcia er trener for damelaget i 2023

Postet av Ullern Fotball den 27. Okt 2022

Gratulerer med "ny" jobb! Hvordan har årets sesong vært for de to eldste jentelagene i Ullern Fotball? 

Takk takk, jeg har trent disse jentene en stund nå, så helt ny er den ikke, men det blir stas å for første gang på mange år kunne si at vi har en spillergruppe som vi kan kalle for damelaget. Ja vi har to lag påmeldt seriespillet, hhv 1 og 3 div J17. Begge avdelingene er relativt jevne, hvor vi i førstnevnte har vært involvert i veldig mange tette og jevne bataljer, men dessverre har vi i mange tilfeller endt opp med å tape disse kampene, gjerne med 1 mål. Men med tanke på at vi, sammen med Ski, har en tropp utelukkende bestående av spillere født 2006, hvor de andre klubbene i varierende grad har innslag av 2005 spillere, vil jeg si vi har gjort en ok sesong. Kan også legge til at vi endte på 1. plass i 3 div. 

Tanker om den kommende sesongen for damelaget? 

Vi planlegger å ta et år til i J17 serien, bl.a fordi vi tidligere i år fikk en liten smakebit på nivået i J19 serien, og fant ut at det ikke var noe vi var helt klare for enda. Neste år satser vi på å stille med 2 lag slik vi har gjort i år og forventningene må være å bikke alle disse jevne kampene i 1 div i vår favør, samtidig som målet for 3 div må være å gjenta årets bedrift. Om vi zoomer litt ut så er det store, overordnede målet er at alle skal trives så godt at vi beholder den stammen og troppen vi har på nåværende tidspunkt, og når jeg ser hvor sammensveiset de virker, tror jeg det skal gå helt fint. Dette er i praksis klubbens damelag som er slags ambassadører og forbilder for de yngre jentene i klubben og det er veldig viktig for oss å beholde disse i mange år fremover. Så skal vi samtidig underveis sørge for å ha det moro og forsøke å bli litt bedre i fotball for hver kamp som spilles.

Sportsleg leiar Magne Aarvik

Vi er veldig tilfreds med at Daniel vil utvikle Damelaget vårt videre. Han har arbeidet med disse jentene over flere sesonger og vi ser en meget positiv utvikling fra sesong til sesong. Kontinuitet er en nøkkel til suksess og det er nå godt ivaretatt her!

Vi ønsker Daniel og damelaget en god vintersesong og gleder oss til at vi har et damelag i seniorklassen om ikke alt for lenge.