MSA: Seier mot Asker i OSC

Postet av Ullern Fotball den 11. Feb 2024

På hjemmebane til naboen

Vår 3. kamp i OBOS Super Cup var mot Asker, i det som ble en målfest fra start til slutt. Etter to tap, var vi interesserte i å vise vår progresjon som vi har tatt siden oppstart. Selv om Røabanen manglet det som gjør banen myk,var vi likevel glade for å kunne spille nettopp der som vår hjemmebane.

Målrik 1. omgang

I det som skulle være gruppens sterkeste motstander (til nå), møtte vi et lag som minnet om Frigg. Med back som breddeholder, smale kanter og brede stoppere, var vi forberedt på løsning i presset. Det skulle lønne seg x2, hvor vi nokså tidlig går opp i ledelsen med 2 mål. Asker reduserer, før vi skårer enda et mål. Før pause klarer Asker å skape mirakel nummer 2, i noe som kunne oppleves som nettopp det.

Endringer i lagene

Det ble nokså tidlig klart for oss på sidelinjen at Asker hadde gjort flere endringer i pausen. Asker hadde ballen i lenger perioder, og vi får en skikkelig test på å opprettholde fart i presset. Et resultat av utfordringen, ble et lavere Ullernlag. Likevel følger vi intensjoner oftere enn mot Frigg, og hoder Asker unna enda et mål. Med noen bytter og en god dose Toddy, oppnår vi et brudd høyt i banen som endelig leder til mål. 4-2 blir også sluttresultatet, og vi kan se tilbake på en god opplevelse og videre progresjon.

Målskårere: Jonathan A, Thomas S og Bendik FE x2

Takk for kampen!
Takk for kampen til Asker. Vi ses i sesongen da det betyr enda mer med 3 poeng! Forhåpentligvis er vår egen hjemmebane klar da, uten is og humper.

Følg med på SoMe for mer innsyn i MSA sin hverdag!