G16: Solid start på sesongen i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2024

Etter tre serierunder i G16 Interkrets har våre gutter kommet godt i gang. 6 poeng av 9 mulige og mange debutanter hos G19 i div 1 vitner om en spillergruppe i utvikling. 

1. Serierunde Ullern 2-0 Gjelleråsen (L. Mehaj og P. Johannessen) 

En kamp vi fullstendig dominerer, Gjelleråsen har knapt en pasning på vår halvdel i 1.omg, og vi skaper et hav av sjanser. Full kontroll bakover og bare enkelt og greit solide i alle spillets faser. 

2. Serierunde Lørenskog 4-2 Ullern (Y. Karimi og W. Øyen) 

Inngangen til kampen preget av for lavt tenningsnivå og det tok vi dessverre med oss inn i selve kampen. Stille og forsiktig mot bestemte og tente Lørenskogsspillere gikk som det måtte gå. Når vi mot slutten tar mer tak i kampen er det for sent og vi taper fullt fortjent 4-2. 

3. Serierunde Ullern 6-2 Ullensaker Kisa (Y. Karimi X2, W. Øyen, W. Eikheim, S. Puzic og P. Johannessen)

Som en tilfeldig trener som passerte vår oppvarming sa, det var åpenbart at dere kom til å starte kampen bra. God inngang gir mulighet for god prestasjon, og vi åpner med å fullstendig rulle over Ull Kisa. Etter 10 min er det allerede 3-0 og kampen nærmest avgjort. Selv om UK har sine perioder og sine muligheter vinner vi full fortjent 6-2. 

Øke nivået på trening og utvikle oss på et par områder for å kontrollere kampene i større grad 

Vi er fortsatt litt for ustabile i nivået vi trener på, noen økter (og innganger til kampene) er veldig bra, mens noen er litt middels på fokus og stemning. Balanse mellom god og seriøs stemning og god og litt for løs stemning er hårfin. Der har vi litt å hente som gruppe før vi finner balansen. I spillet vårt er og blir fokuset på hva vi gjør med ballen feilvendt og under press, samt når forholdene ligger til rette for å angripe raskere. Skal vi kunne dominere enda større deler av kampene så må vi bli flinkere til å vurdere når det er tid for å ta store sjanser og når det er tid for å gjøre det veldig enkelt med en rask støttepasning eller ny spillvending. 

En ekstra bonus for denne gjengen er helt klart å få muligheten til å matche seg på et høyere nivå i G19 div 1. Der har flere fått muligheten og vist seg frem for juniortrenerne. At det gror godt nå under G19 er det ingen tvil om. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.