Proffkontrakt i hånda og klar for A-stallen!

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2024

Unggutten Philip Fjellman tas opp i Ullerns A-stall og signerer samtidig sin første profesjonelle kontrakt med klubben.

Ikke mange måneder er gått siden guttens femtende bursdag, men utviklingen har gått raskt i høst og vinter. Sportslig leder, Magne Aarvik, ser frem til å følge Philips utvikling videre i Ullerndrakta:
- Både på klubbens aktiviteter med junior og A-lag og kretslagsaktivitet, har Philip vist at han stadig tar nye steg. Med gjennombruddskraft, 1v1-ferdigheter og en utsøkt venstrefot er det mange som allerede følger Philips utvikling med argusøyne. Vi er således glad og stolt over at Philip ønsker å fortsette samarbeidet for hans videre utvikling. Med hardt arbeid fremover har vi tro på at Philip skal bli spennende å følge for Ullernpublikummet på A-kamper allerede denne sesongen, og med tiden bli klar for enda høyere nivåer i fotballpyramiden. Philip har slitt ut fotballknotter på Ullernbanen siden han var 5 år. For alle involvert i klubben betyr det mye å se han ta steget opp i A-stallen. 

Det er mange fotballtrenere i Ullern som har bidratt til Philips utvikling gjennom det drøye tiåret hans i klubben. En av disse er faktisk ikke A-lagstrener, Alexander Bendiksen som tilfeldigvis ikke har vært involvert i Philips lag (i hvert fall ikke direkte):

- Jeg kjenner Philip først og fremst gjennom diskusjoner på trenerkontoret der hans navn har dukket opp helt siden han begynte med fotball, da han hele tiden har ligget langt fremme ferdighetsmessig. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med gutten, og jobbe direkte med hans utvikling fremover. Det er veldig stas å kunne ta en Ullerngutt opp i A-stallen. I Ullern er utvikling et nøkkelord, og om både vi og Philip klarer å holde fullt fokus på nettopp det, ligger en lys fremtid tilgjengelig.


Vi gratulerer både spiller og klubben, og gleder oss til fortsettelsen!


PS: Om danseskoa sitter like godt som fotballskoa, vites ikke, men hovedpersonen selv hastet videre fra signeringen til skoleball🕺


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.