G19: Ny seier i 1.div

Postet av Ullern Fotball den 14. Sep 2023

Sean Bonaventure Andreassen med sitt 6 mål for året mot Lyn i 1.div. Foto: Jon Oldevik (arkiv fra kamp mot Korsvoll)

I tussmørket på Kringsjå nedi skauen var det duket for noe så sjelden som en onsdagskamp i 1.div G19. I helsort var det Lyn som stod for motstanden, veldig dyptliggende motstand skulle det vise seg.

Tidlig ledelse

Vi tar tak i kampen fra starten av og allerede etter 3 minutter har vi både rundet keeper og hatt en solid sjanse uten å ta ledelsen. Men når Danial "Iceman" Khoshpayam får ballen inne i 16m, drar av en og setter ballen mellom bena på Lyns gode keeper så var det 1-0 og kun 5 minutter spilt. Et lynlag som hadde åpnet kampen med å parkere både buss og biler foran mål skulle likevel ikke la seg lokke frem. Våre gutter har mye ball og skaper flere sjanser uten å få dagens andre mål. Dermed lever kampen når vi går til pause med bare 1-0.

Luftens baron punkterte kampen

Andre omgang er ikke noe annerledes, men mot slutten er det alltid litt sånn at laget som har ledet og ført kampen begynner å føle at de har noe å tape mens laget som har vært underlegne ser at det skal bare en liten tilfeldighet til for å komme fra kampen med et resultat. Men vi er ryddige bakover og når vi endelig treffer skikkelig på en corner så er Sean Bonaventure Andreassen der igjen og stanger inn kampens siste mål til 2-0.

"Vi møter et lag som ligger veldig lavt, er disiplinerte og gjør det veldig vanskelig for oss. Lange angrep ble nøkkelen for å slite de ut og dermed få skapt overtall på sidene etter å gå fra lavt balltempo til hurtig i spillvendingene. Trodde kanskje at et tidlig mål skulle lokke de frem, men slik ble det ikke og der er en nerve hele veien for at vi skal glippe. Noen dødballer mot blir det, men vi står godt i mot og helt på tampen er Sean igjen frempå med pannebrasken og stanger inn det avgjørende målet. Ellers ikke all verdens å melde, smultring bakover, god kontroll, ingen skader og tre poeng. For min egen del må eg nok innse at det er på tide å leite frem langbukser nå ;)", sier hovedtrener Rudi mens han rusler gjennom gamle trakter i studentbyen på NIH som har endret seg en anelse siden han og Bendiksen observerte Lyn økter med Atta Aneke som fast følgesvenn for 15 år siden.