G19: Bunnsolid seier borte mot Bærums Verk Hauger

Postet av Ullern Fotball den 4. Sep 2023

Tidlig ledelse, tidlig økt ledelse, smultring, flotte mål og ingen skader. I en hektisk periode med kamper for våre juniorer på herresiden så er det ikke så mye mer en kan be om en tidlig høstkveld på Gommerud kunstgress når Bærums Verk Hauger ble slått 5-0 i G19 div 1.

To mål på to minutt

Våre gutter gikk ut i hundre og allerede etter 2,5 spilte minutter stod det 2-0. Først var det Ellef Oldevik Herstad som fant kaptein Olav Eiksund i bakrom, et rapt skudd og ledelsen var etablert. Knappe minuttet senere var Herstad atter engang servitør, denne gangen innlegg til Danial Khoshpayam som satte inn 2-0 fra kort hold. Ullern kontrollerte den første omgangen, skapte mye og slapp til lite. Etter litt kriging i feltet skulle Khoshpayam sette sitt andre og vårt tredje for dagen og dermed en trygg 3-0 ledelse til pause.

Vi har alltid en ambisjon om å dominere våre kamper, om å presse og jage motstanderen på deres halvdel, og tvinge de til å følge vår rytme. I denne perioden der vi spiller enormt med kamper, flere har kamp hver tredje dag med Norsk Tipping i helgen og G19 i midtuken så skal det skapes en gnist og en tenning som sørger for at vi presterer så tett på vårt høyeste nivå som mulig. Der skal gutta ha skryt for å nullstille og komme ut med en kollektiv kraft som BVH aldri var i nærheten av å matche, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.

Full kontroll kampen ut

Selv om målene ikke rant inn så hadde Ullern god kontroll på kampen, planlagte bytter ble gjort og prestasjonen totalt sett var rett og slett solid. Kampens store spiller Oliver Fitzgerald viste frem flere eksempler på sin kreativitet på siste tredjedel kombinert med en venstrefot av ypperste klasse. Etter å ha satt opp og skapt mye skulle det til slutt ende med en finfin assist til Marius K. Teigen som banket inn 4-0 med sin venstrefot. Ikke lenge før slutt var Fitzgerald frempå igjen når hans corner fant hodet på Jon Røen Bjørge og dermed sluttresultatet 5-0.

For oss som har vært trenere på G19 i mange år så følger sesongen en kjent og kjær rytme, på våren er det mye nytt og mange relasjoner som skal settes. Utover høsten så merker vi at disse relasjonene blir sterkere, både mellom spillerne ute på banen, men også mellom spillerne og de prinsippene vi ønsker å forme vårt spill etter. At mange er i ferd med å etablere seg på et høyere nivå gjennom plenty med spilletid i Norsk Tipping ligaen hersker det heller ingen tvil om, vi går en spennende tid i møte og flere begynner å sikte seg inn mot en plass i A stallen for 2024. Vi tar med oss en bunnsolid prestasjon både off og def fra en høstkveld på Gommerud, ikke helt rainy Night in Stoke, men nesten ;), avslutter Rudi.