Endelig satt den!

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2023

Ullern klarte ikke før ferien å skaffe seg noen seiere, men første kamp etter ferien startet på best mulig vis. 3 poeng mot Bærum og kontakt med lagene over nedrykksstreken gir igjen Ullern tro på at man skal overleve i PostNord denne sesongen, selv med den dårlige starten på sesongen.

Bilde: Henrik Solvoll Navarsete kan slippe jubelen løs etter å ha gitt Ullern ledelsen. FOTO: Merethe Fosby

Sjanserikt på CC Vest Arena
Hjemmelaget Ullern var i desperat jakt på seier mot naboen i Bærum. Og med nyervervelsen Fitim Azemi på topp fra start var det et Ullern lag fulle av selvtillit.
Etter gode sjanser til begge lag så tar Ullern ledelsen i det 27 minutt. Ullern slår en corner som i første omgang klareres ut, men i returrommet ligger Lars Følstad som får slått ballen inn i feltet igjen. Ballen forsøkes igjen klarert ut av en Bærum spiller, men denne gangen klareres den perfekt ned til Henrik Navarsete som får stå helt alene i boksen og kan enkelt banke ballen i mål og 1-0 til hjemmelaget Ullern.

Gleden av å lede blir dessverre av det kortvarige slaget. Bare 4 minutter etterpå er det sløv markering av hjemmelaget på en corner og August Frobenius på Bærum får lov til å styre ballen enkelt i mål fra kloss hold og dermed er det likestilling igjen.

Før ferien viste unggutten Emil Jaf at han virkelig har begynt å finne seg til rette i Ullern. Og Jaf viste flere ganger i første omgang at han har holdt formen vedlike i ferien. 40 minutter er spilt når han på nydelig vis drar seg forbi en Bærum spiller og finner Mads Bådsvik på 16 meter. Bådsvik vender seg nydelig rundt og plasserer ballen ned i lengste hjørnet, og dermed 2-1 til Ullern. Dette var Bådsvik sitt første mål i Ullern trøya.

3 poeng i boks
Der første omgang bydde på mye sjanser til begge lag så var det et Ullern lag som kom ut til andre omgang og virket fast bestemt på å tette igjen bak å bevare ledelsen.
Omgangen bar i større grad preg av bytter og oppstykket spill og bortelaget Bærum klarte aldri å legge ordentlig trykk på Ullern.
Bærum fikk ballen over streken ved en anledning, men dommer dømmer frispark etter en kort samtale med linjemann.
Dermed ender det med hjemmeseier og 3 deilige poeng på CC Vest Arena!

Kampfakta
Ullern - Bærum: 2-1
Mål: Navarsete 27.min, Frobenius 31.min, Bådsvik 40.min (Jaf).
Gule kort: Austnes, Wold (Ullern), Frobenius (Bærum)
Tilskuere: 170

Poengbørsen
3.poeng: Jonas Aune Jorde
Løper utrettelig på midten sammen med Lars Følstad. Råsterk i duellene og er også meget trygg og god med ballen. Virker som unggutten bare blir bedre og bedre for hver uke som går.

2.poeng: Lars Følstad
I likhet med Jorde legger han ned et solid stykke arbeid på midten og har i tillegg kvaliteten til å dra av en mann når det er behov.

1.poeng: Emil Orheim Jaf
Unggutten fortsetter der han slapp før ferien. En konstant trussel på venstresiden og leverer igjen målpoeng når han serverer Mads Bådsvik.