0-0 mot tabelltoer Os Fotball

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2023

Vårsesongen ble avsluttet med første høstkamp når våre rekrutter tok i mot Os Fotball på CC Vest Arena. I det motsatte oppgjøret tidligere i år så kom en tidlig under og det ble et målrikt oppgjør som endte med 4-1 tap for våre gutter. Denne gangen ble det resultatmessig langt jevnere.

Begge lags start 11ere og innbyttere.

Lenge sjansefattig i første omgang

Det var veldig tett og jevnt de første 30 min uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Os var om noe nærmest noe som kan kalles en sjanser når de etter 31 min skyter utenfor fra en ok posisjon. Men så våkner kampen til live inn mot pause. Os får tidenes sjanser når en ball går forbi alt og alle og målet er nærmest åpent, men Tomas Boye Lopez Borgersen spurtet tilbake for å dekke målet og heldigvis for oss så satte Os spilleren ballen tilbake mot hjørnet som Tomas kunne rekke og han fikk klarert ballen på utrolig vis. Vi kan med sikkerhet si at Tomas er frisk og klar for å kjempe om spilletid i PostNord ligaen igjen. Så var det vår tur å komme nærme, en corner blir headet mot krysset av Bendik Foss Evensen, men også Os hadde folk som kunne blokkere på streken og headingen går via tverra og til corner. Uavgjort var greit nok til pause, men kunne fort vært 1-1 og ikke 0-0.

Litt mer action siste 45 min

10 min er gått av andre omgang når Os får omgangens første sjanse, men ballen sniker seg utenfor. Os Fotball skaper mest i første delen av omgangen, 70 min er spilt når de får frispark på 18m, Wold redder og fanger ballen etter en liten retur. I det 75 min leter Foss Evensen frem serveringsbrettet når han legger ballen på et fat til Tobiassen som dessverre ikke treffer rent og ballen går løst på keeper. Etter 80 min slår Os ett godt innlegg som 2-3 på rad er millimeter fra å rekke frem på. Os får et par solide sjanser på slutten, en heading som Wold forlenger over og til corner, samt en avslutning fra inne i 16m som ender midt på Wold. Blir en del dødballer for begge lag mot slutten, men det ender målløst på CC Vest Arena i siste kampen før Norsk Tipping ligaen tar en liten pause for vår del før neste kamp er mot Loket 14.august.

Slik ser nedre halvdel ut med 12 kamper igjen å spille. Vi har alt i egne hender og god kontakt med lagene over.

Poengbørsen

3 - Jesper Nesbakk Wold. 4-5 høyt kvalifiserte redninger. Stenger buret i en kritisk fase av kampen med mye trykk mot målet. Har 2-3 meget gode igangsettinger og er ellers trygg og god i feltarbeidet sitt. En involvering med beina som ikke var optimal, men ellers feilfri.

2 - Bendi Foss Evensen. Sterk som oppspillspunkt, kommer først på alt og serverer andre i gode situasjoner ved flere anledninger. Aktiv og fin i bakrom og kunne blitt brukt enda oftere. Jobber godt def, drar på seg et kynisk gult kort og viser at han er klar for å kjempe om spilletid i PostNord. Kun et målpoeng fra en topp topp kamp av den høyreiste spissen.

1 - Tomas Boye Lopez Borgersen.  65 gode minutter. God til å bryte foran, rolig med ball i beina og viste lederskap i egen boks. Har en spinnvill blokk i 1 omg og forsvarer seg godt hele kampen mot hurtige Os-spillere. En glipp med et litt vågalt dribleraid, ellers mye fine bidrag med ballen i beina. Gir trenerteamet hodebry inn mot Søndag når laget skal tas ut.