Poengdeling mot Godset 2

Postet av Ullern Fotball den 28. Jun 2023

Både Ullern og Strømsgodset 2 kjemper en knallhard kamp for å unngå nedrykk fra PostNord ligaen. Derfor var det ekstremt viktige 3 poeng som stod på spill når dommeren blåste kampen i gang mens regnet bokstavelig talt bøttet ned over CC Vest Arena.

Jaf scoret igjen
Strømsgodset var utvilsomt det beste laget de første 10 minuttene. Hjemmelaget virket usikre å kanskje noe preget av alvoret.
Men etter hvert jobbet Ullern seg mer og mer inn i kampen og skapte flere gode muligheter til å sette ballen i mål, men dessverre for Ullern var både stolper og bein i veien i Strømsgodset boksen.
Like før pause skal endelig uttellingen komme for hjemmelaget. Mads Bådsvik vinner ballen på mesterlig vis høyt i banen og får ballen forbi siste Godset spiller, men faller i det han passerer han. Heldigvis har han Emil Orheim Jaf på venstresiden sin og Jaf bruker farten sin og rekker ballen like før keeper og tupper ballen i mål og dermed 1-0 til Ullern!

Bilde: Like før Emil Orheim Jaf setter inn scoringen. FOTO: Merethe Fosby

Grusom start på andre omgang
Man har knapt rukket å sette seg på CC Vest Arena etter besøk i kiosken før Strømsgodset 2 utligner. Akkurat i det klokken tikker til 46 minutter så sitter utligningen for Godset etter et flott angrep. Angrepet avsluttes flott fra drøye 17 meter av Silalahi.

Andre omgangen er langt mer jevnspilt enn den første og begge lag har sine muligheter til å sikre seg alle poengene.
Aller nærmest var nok Mads Bådsvik med en stuss fra 5 meter. Dessverre blir treffet på ballen litt for hardt og ballen lander dermed oppå nettaket.
Like før slutt skal også Ullern bli redusert til 10 mann når innbytter Brage Tobiassen får se det røde kortet etter en røff takling. Men Strømsgodset klarer ikke å utnytte fordelen med 1 mann mer de siste minuttene og kampen ender dermed med poengdeling på CC Vest Arena.

Ola Nikolai Rye (f.05) fikk sin debut fra start i PostNord-ligaen og gjorde sine saker meget godt.

Kampfakta
Ullern - Strømsgodset 2: 1-1
Mål: Jaf 45.min (Bådsvik), Silalahi 46.min.
Gule kort: Holst-Larsen (Godset), Bådsvik, Austnes (Ullern)
Rødt kort: Brage Tobiassen (Ullern)
Tilskuere: CA 100 i regnværet.

Poengbørsen
3.poeng: Mads Bådsvik
Har vist gryende form under Lubeck sin ledelse. Er sterkt delaktig i de fleste farligheter som skapes og leverer nok en assist til Emil Jaf. Strålende 1 mot 1 og er langt flinkere til å time når han skal slippe ballen og ikke.

2.poeng: Jonas Jorde
Kommer inn for en skadd Thomas Martinussen allerede etter 8 minutter. Kriger som vanlig hele kampen gjennom og gjør en god jobb sammen med Lars Følstad på midten.

1.poeng: Ola Nikolai Rye
Litt shaky de første minuttene, men for vært minutt som går så blir han bare bedre og bedre. Tilfører laget mye med sitt venstrebein og står godt i duellene. Utvilsomt en god søknad om mer spilletid fremover.