Gode tendenser mot topplaget!

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2023

Ullern tok imot topplaget Ull/Kisa til dyst på CC Vest Arena i Anders Lubeck sin første kamp som Ullern trener.
Og det var virkelig et hjemmelag med ny energi som virkelig ga Ull/Kisa kamp til døren, men dessverre sånn som tidligere i sesongen så ender det med ettmåls tap for hjemmelaget.

Tett i oppgjøret mellom topp og bunn
Ull/Kisa har klare opprykksambisjoner denne sesongen, men et strålende Levanger har så langt virkelig tatt grepet om direkte opprykk. Men det er ingen tvil om at Ull/Kisa er et topplag, mens hjemmelaget har slitt overraskende mye så langt i sesongen.
Det ble et tett oppgjør på CC Vest Arena når et Ullern lag med helt ny giv virkelig ga Kisa kamp til døren i dette oppgjøret.

Bortelaget startet best og hadde et par gode muligheter før Ullern jobbet seg mer og mer inn i kampen. Og i store deler av kampen så er det faktisk hjemmelaget som har mest ball, kanskje litt overraskende.
Første omgangen hadde ikke de største sjansene, men de gangene bortelaget var på visitt var Christoffer Bugge i Ullern målet solid og avverget forsøkene.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 hvor Ullern for alvor var med i kampen om alle poengene.

Hjemmelaget best etter pause
Ullern virket veldig inspirert av første omgangen og fortsetter å bli bedre og bedre i andre omgangen. Etter et par skremmeskudd fra Kisa i starten av andre omgangen hvor blant annet ballen havnet i nettet, men annullert for offside, så er det hjemmelaget som er best på CC Vest Arena.
Og etter 52 minutter spilt for Christoffer Skårn alle sjansers mor når han blir spilt fullstendig alene med keeper. Dessverre så er avslutningen av det svake slaget og treffer midt på keeper.
Og nå svinger det virkelig av Ullern. Emil Jaf blir satt opp på venstresiden etter nydelig spill av hjemmelaget. Jaf danser seg imellom Kisa spillerne i kjent stil og kommer seg helt inn i boksen, men avslutningen blokkes til slutt av bortelaget.

I en god Ullern periode så er det bortelaget som får muligheten på en overgang etter en Ullern corner. Det ender opp med en 5 mot 2 situasjon til fordel Kisa. Første avslutning går i stolpen, men på retur er Kvernstuen først og har en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Noe voldsomt stormløp mot Kisa buret klarer ikke Ullern helt å etablere, men hjemmelaget har absolutt noen fine sjanser som kunne endt opp med utligning. Dessverre så klarer man ikke å få utligningen selv om bortelaget blir redusert til 10 mann når de får en skade og har brukt opp alle byttene sine.
Uansett, her tar Ullern med seg en solid prestasjon mot et av de beste lagene i avdelingen og det lukter absolutt seire igjen av Ullern.