G19: Storseier mot Holmlia

Postet av Ullern Fotball den 11. Jun 2023

I forrige serierunde i G19 div.1 ble det storseier for våre gutter på Lusetjern mot Holmlia. Vertene fikk et noe strengt rødt kort tidlig i kampen og selv om det da allerede stod 2-0 så var nok det utslagsgivende for at det rant inn mål på slutten. Dermed henger vi med i toppen når de siste 3 kampene før sommerpausen skal spilles. To av kampene er mot topplagene KFUM og Haslum.

Ekra-Reistad fortsetter å bøtte inn mål - ble dessverre skadet

Holmlia kom ut fra start med masse energi og gav oss skikkelig fight om initiativet i kampen fra start av. Mens vi produserte et par sjanser, hadde de allerede etter 4 min hatt et par dødballer. Men så skulle målmaskinen fra Snarøya vise seg frem igjen, Lage Ekra-Reistad har øst inn mål i 2.div og viste igjen at han vet hvor målet står når han bredsidet inn 1-0 etter bare 5 minutter. Vi jobber oss gradvis mer og mer inn i kampen og tar gradvis mer og mer over banespillet. Men Holmlia er alltid farlige på overganger med masse fart og finesser på topp. Midtveis i omgangen må Ekra-Reistad av etter en solid flyvetur som endte i en smell i kneet. 27 min er gått når vi fester grepet om kampen, en flott pasning i bakrom blir ekspedert i mål av Albert Aleksanjan som lekent kjipper ballen over keeper. Like før pause får Holmlia to raske gule og dermed rødt kort. 2-0 ledelsen står seg inn til pause.

Kampen avgjøres tidlig i 2.omg

Med en mann mer blir det plankekjøring i andre omgang for våre gutter. To tidlige mål av Danial Khoshpayam og Oliver Fitzgerald gjør at Holmlia mister all tro. Aleksanjan står for to mål til, Emil Schjesvold og Olav Eiksund fikser det slik at det ender 8-0 og dermed en komfortabel reise.

Ny smultring og åtte riktig vei kan vi ikke klage over

Fem mål sist mot Kolbotn og nå hele åtte mot Holmlia viser at våre relasjoner fremover i banen begynner å sitte bedre og bedre. At vi også holder nullen to kamper på rad er gledelig. Kjedelig at Lage fikk seg en smell når han vel fortjent fikk sjansen fra start i 1.div, vi krysser fingrene for at det ikke er alt for ille. Dermed er det tre kampen igjen av denne kamparenaen før vi tar fri, mens Norsk Tipping Ligaen dundrer videre til langt uti juli. Så vi har mye å glede oss til gjennom sommeren, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.

Albert Aleksanjan med 3 nye mål for G19 i 1.div.