MSA: 5-1 vs Åskollen��

Postet av Alexander Bendiksen den 7. Jul 2024

Hjemmelaget var klar for å slå tilbake etter fadesen borte mot Åssiden for en drøy uke siden. Det skulle hvit-trøyene klare også, til slutt.

Ullern fra start:

1.omg

Ullern skyter ut fra startblokkene og tar ledelsen 1-0 allerede etter et par minutter og burde doblet like etterpå på en enorm mulighet. Deretter ble dette en omgang preget av eksepsjonelt mange balltap fra begge lag, men om en skal se objektivt på det var Åskollen det beste laget siste 30 minutter av omgangen og var nærme 2-1 ved flere anledninger. Lagene gikk derimot til pause med like mange mål i protokollen og et hjemmelag som neppe var spesielt fornøyd med egen prestasjon.

2.omg

Hva som ble sagt og gjort i pausen vites ikke, men det var et helt annet Ullernlag som spilte fotball i 2.omgang. Det var en annen tilstedeværelse, mer kommunikasjon, flere som ønsket å få ballen i gode posisjoner og ikke minst et helt annet presspill. Det førte til en bråte med målsjanser og mange brudd nærme Åskollen sitt mål. Tror også publikum koste seg siste 45 og håper å se laget fortsette slik ved neste anledning.