MSA: Drama og 3 poeng i Tønsberg!

Postet av Alexander Bendiksen den 14. Apr 2024

Flint fra Tønsberg stod på motsatt banehalvdel i sesongens første bortekamp. De kom fra et seigt 0-6 tap i cupen mot byrival, Eik. Ullern på sin side har opplevd å tape en del fotballkamper i år som de har vært fullt på høyde med spillemessig. Spørsmålet før kampen var om det skulle snu nå.

Ullern fra start:

1.omg

Flint virker som de fortsatt var litt i sjokk etter det tunge tapet i cupen og lar Ullern styre det meste utpå der, foruten en gigasjanse som havner i tverrliggeren fra 6m. Etter det er det kun ett lag på banen og UIlern spiller ball i hatt med Flint og gir seg ikkje før det står 3-0 etter mål fra alle i det fremre ledd. Presset fungerer godt og en får mange brudd på Flint sin halvdel og det kunne fort endt i enda flere mål.

2.omg

Nå er fotball en gang slik at det svarer seg å tenke minst mulig og bare spille. Det er lettere sagt enn gjort og vipps får Flint et straffespark og da snur kampen fullstendig. Der første omgang bar preg av mye spill mot etablert blir det en overgangsbonanza i den andre. Ullern klarer ikke lenger bygge opp angrepene sine med kontroll og gir fra seg ballen etter ett til to trekk i store deler av omgangen. Det gjør at Flint får mange dødballer og innlegg som pumpes inn i boksen. Det unge Ullernlaget står derimot godt inni boksen og forsvarer hjem seieren og sesongens første seier🎉