MSA: Bittert tap borte mot Åskollen😒

Postet av Alexander Bendiksen den 28. Apr 2024

Åskollen var motstander i sesongens andre bortekamp i fine omgivelser like utenfor Drammen. Musikken som ljomet utover anlegget var noe Ullern sitt støtteapparat nikket anerkjennende til 😊

Ullern fra start:

1.omg

Det blir en drømmestart for laget fra Oslos vestkant etter bare 2 minutter når Thomas Støfring header fra 10m og det står 1-0. Etter skåringen har Ullern en del nesten muligheter til å gjøre skåre flere mål. Deretter tar hjemmelaget mer over og spesielt på sin venstreside er de flink til å skape og utnytte overtall og den tidligere landslagsspilleren fra 99-kullet Hasan Huseyin Duman smeller inn to vakre mål  hvor et på frispark helt oppe i vinkelen bak en sprellende Jesper Wold. 2-1 kommer på verst tenkelig tidspunkt, rett før pause.

2.omg

Som de fleste andre omganger denne sesongen blir den langt mer åpen og mange overganger til begge lag. Ullern er bedre i omstillingsspillet sitt fra angrep til forsvar og skaper et større trykk på Åskollen enn de klarte i 1.omgang. Det resulterer i 2-2 5 min før slutt ved Bendik Foss Evensen og det unge laget lukter 3 poeng og pøser på fremover inn i overtiden. Dessverre ender det med at hjemmelaget skårer 3-2 etter en grov misforståelse på et innkast dypt inne på egen halvdel og hjemmelaget kan feire med sine unge, men svært engasjerte supportere. Disse supporterne skapte god stemning med trommer, røyk og bluss - all ære til de for det😊

Gule kort Ullern: Bendiksen