MSB - tap mot et veldig godt Grüner

Postet av Alexander Bendiksen den 17. Apr 2024


Føste bortekamp i 4.div og topplaget Grüner ventet. Dette er et lag som var helt i toppen i fjor og det samme vil de nok være i år også. I tillegg hadde de 3 gamle ullernhelter i Erlend Vangdal, Nyeamh Brownell og Tobias Asbjørnsen som leverte varene for oss en gang i tiden. 

Ullern fra start:



1.omg

Kampen starter jevnt og begge lag har en del fine angrep og nestemuligheter. Banen er kortere og smalere enn vi er vant til og det gjør det mer utfordrende å bygge opp spillet mot et godt høyt press fra Grüner. Det resulterer til slutt i et stygt brudd på egen 5m og det står 1-0 til hjemmelaget. Utover i omgangen er hjemmelaget veldig hissig på å komme inn i bakrommet vårt. Vi faller for seint ofte samtidig som at vi er litt for langt unna ballfører. Grüner går til pause med 2-0 ledelse. 


2.omg

Vi gjør noen justeringer i pausen og frem til 3-0 kommer er Ullern det beste laget og på full fart inn i kampen mot et hjemmelag som begynner å bli litt slitne og faller nærmere og nærmere eget mål. Det sagt er de livsfarlige på overganger og straffer oss et par ganger til og kampen ebber ut med 5 i sekken. Meget god matching for et ungt Ullernlag, men vi kan ikkje si oss helt fornøyd med denne prestasjonen.


Gule kort Ullern: Nikolay Bryn

Tilskuere: 50


Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Ingvald Benestad

⭐⭐Olav Eiksund Sæthre

⭐Hallvard Falch


Neste kamp: Hjemme mot Holmlia tirsdag 23. april kl 20:15 


Vi takk publikum, dommere og meget hyggelige Grüner trenere, ledere og publikum som skapte en fin ramme en sein tirsdagskveld. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.