MSA: Cupeventyret ender i 1.runde

Postet av Alexander Bendiksen den 12. Apr 2024

Avdelingskollega Bærum var første hinder i Norgemesterskapet. Vi møtte Bærum også i 1.runde av OBOS Supercup siste helgen i januar og skal bli godt kjent med hverandre i løpet av sesongen😉

Ullern fra start:

1.omg

Kampen starter med at Ullern har mest ball og skaper noen halvsjanser før Thomas Støfring får hjemmelaget største helt aleine med Bærum sin gode keeperspiller. Det blir dessverre ingen uttelling og det ser ut som det skal gå mot 0-0 til pause. Et grovt balltap på egen 30m gir likevel skåring for Bærum 1 minutt før pause og en verst tenkelig slutt på omgangen for Ullern.

Hjemmelaget med mest ball, men Bærum var småfarlige på overganger, likefullt seigt å slippe inn rett før hvilen.

2008 modell, Philip Fjellman, med debut fra start for Ullern A-lag

2.omg

Der første omgang bar preg av mye spill mot etablert blir det en overgangsbonanza i den andre. Begge lag angriper med flere spillere, det blir stor strekk i lagene og Bærum får en god del muligheter til å overliste Jesper Wold uten hell. "En ulykke kommer sjelden alene" er et velkjent uttrykk og det skal dessverre også gjelde i denne kampen da vi igjen pådrar oss et stygt balltap på egen halvdel og Lasse Bransdal gjør som han pleier når han får slike sjanser - skåre mål.

Ullern får en feit trippelsjanse på slutten, men cupen går videre uten hjemmelaget i potten til neste runde.

Gule kort Ullern: Ingen