MSA: Tap mot Gamle Oslo i serieåpningen

Postet av Alexander Bendiksen den 7. Apr 2024

Kick-off for hele klubben før kamp, masse folk på tribunen og fantastiske spilleforhold - alt lå til rette for en god opplevelse for A-laget i serieåpningen mot Gamle Oslo med den tidligere Strømsgodset og Vålerenga keeperspilleren Adam Larsen Kwarasay bak spakene.

Ullern fra start:

1.omg

Kampen starter med et lite spillemessig overtak fra Ullern og en kommer til et par halvsjanser tidlig. Når Vegard Holsæther kommer seg inn i bakrom aleine med keeper og blir revet i trøyen burde nok det resulteter i straffe og en drømmestart for hjemmelaget. Den gang ei og Gamle Oslo tar litt mer over banespillet med et hjemmelag som er giftige på overganger og Thomas Støfring har blant annet to store sjanser før dommeren blåser av for pause på stillingen 0-1 etter et stygt balltap fra Ullern på egen halvdel.

2.omg

Kampen blir i realiteten avgjort fra det 60. til det 70. spilleminutt hvor Ullern slipper inn tre mål og det står hele 0-4 på resultattavlen. Hjemmelaget tar grep, bytter inn to nye kanter og gjør noen posisjonsendringer og vipps står det 2-4. 3-4 kommer litt for seint til at det skal bli virkelig fyr i teltet, men hadde denne fotballkampen vart i fem minutter til er sjansen for at lystavlen hadde vist 5-4 ganske stor i skribentens øyne.

⭐Bendik Foss Evensen

Neste kamp: 1.runde i NM hjemme mot Bærum torsdag 11.april kl 18:00 på Ullernbanen

Vi takk publikum, dommere og Gamle Oslo for en underholdende og etter hvert spennende fotballkamp!