Nå ser det mørkt ut!

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2023

Ullern trengte virkelig 3 poeng når de møtte tabellnabo Strømsgodset 2 på Marienlyst stadion. 
Men en tung sesong med bare en seier så langt ble forsterket med års verste når rekruttene til Godset kjørte over Ullern. 


Grusom start
Ullern hadde muligheten til restarte sesongen sin når de gjestet Strømsgodset 2 som lå bare tre poeng foran på tabellen før gårsdagens oppgjør. 
Drøye 30 Ullern supportere hadde tatt turen til Drammen i håp om tre poeng og en etterlengtet opptur. 

Men man har knapt fått satt seg ned på setene før konturene av hva man hadde i vente skulle utspille seg. Godset rekruttene går ut i et høyt tempo på det raske kunstgresset og bortelaget henger rett og slett ikke med i det hele tatt. 
Tre minutter er spilt når første ball smeller i kassa. Samuel Silalahi spilles gjennom i boksen og fra forholdsvis skrå vinkel fyrer han et skudd i lengste hjørnet som Christoffer Bugge i Ullern målet ikke får gjort noe med.

Men ungguttene fra Drammen var ikke ferdige og laget fra Oslo vest skal virkelig være glad for at ikke både 2 og 3 kom før kvarteret var spilt. Men etter 18 minutter dobler Godset ledelsen når de for endte gang bryter en pasning i god posisjon. Andreas Heredia-Randen lekte seg gjennom hele første omgang og han trer Marko Farji enkelt gjennom på venstresiden. Farji finner Ahmadzay på bakerste som bredsider inn 2-0 bak en totalt utspilt Bugge. 

Etter 36 minutter har Andreas Lubeck sett nok og gjør to bytter i tillegg til formasjonsendring. Inn kommer Følstad og Ademaj for Jorde og Foss Evensen. 
Og byttene gir Ullern mer stabilitet og kampbildet endrer seg en god del. Emil Jaf var til tider veldig usynlig utpå der, men når han vinner ballen og kan sette fart vet alle hvor farlig han kan være. Han drar seg nydelig inn i boksen og fra 10 meters hold har han alle muligheter til å redusere, men symptomatisk for årets sesong så blåser han ballen rimelig høyt over mål. 

Selv om Ullern skaper noen sjanser de siste minuttene av omgangen og fortvilelsen var stor over bommen til Jaf, så kan Ullernguttene være meget glad for at de fortsatt er med i denne kampen når lagene går til pause.


Game set match
Selv om andre omgangen er hakke bedre enn den første, så er det fortsatt hjemmelaget som virker farligst. Timen passeres når det som virker å være spikeren i kista spikres for godt. Ullern blir tatt på en overgang og etter litt klabb og babb i feltet lander ballen rett i beina på Marko Farji som banker ballen opp i nettaket. 

Fitim Azemi ble hentet i sommer for å hjelpe Ullern med å berge plassen i PostNord og han tenner et ørlite glimt av håp om noe som helst når han på nydelig vis styrer et flott innlegg fra Dreni Ademaj i mål. Og det gir en viss energi i Ullern laget uten at man klarer å legge det helt store presset på Godset. 

Ullern kaster folk fremover i sluttminuttene, men istedenfor redusering så ender det opp med to kjappe scoringer til hjemmelaget på overtid. Den ene av dem av det virkelig vakre slaget når Andreas Skjold bøyer ballen i vinkelen fra drøye 20 meter. Kampen ender med hele 5-1 til Godset og nå ser det virkelig mørkt ut for Ullern med hele 10 poeng opp til sikker plass. 

Slippe ned skuldrene 
Hovedtrener Anders Lubeck har ikke fått de resultatene han hadde håpet på når han overtok trenerjobben i Ullern og nå antyder han langt på vei at man kan forberede seg på spill i 3.divisjon neste sesong. 
Alle som kan lese tall og tekst forstår at veien opp til sikker plass er tilnærmet en umulig oppgave, så vi er fullt klar over situasjonen vi er i og at vi etter alle solemerker spiller i 3.divisjon neste sesong. Det betyr samtidig at vi kan slippe ned skuldrene litt og jeg håper det kan få ting til å løsne litt for oss. Jeg føler at vi har rett inngang til kamp i dag, stemningen er god og alle er skikkelig klare for match. Men når vi får det målet imot nesten med en gang så faller vi sammen fullstendig og de løper omtrent bare gjennom oss. Nå føler jeg at vi egentlig kan slippe ned skuldrene litt og vi kjemper ikke lengre om livsviktige poeng, så kan vi heller fokusere på å utvikle oss selv, sier Lubeck. 

Selv om det var en blytung dag i Drammen så var det allikevel noen positive ting å ta med seg etter kampen sier Lubeck. 
Vi har flere unge spillere som virkelig plukker opp hansken når de får muligheten. Brage Tobiassen er en av dem denne sesongen, men flere melder seg på. Jeg syns både Simen Nygaard og Herman Udnæs kommer inn og tilføyer laget energi og kvalitet og det skal vi ta med oss. I tillegg har vi flere unggutter som har vist gjennom sesongen at de har kvalitet og potensial til å bli gode fotballspillere, så vi vil nok ha litt mer fokus på spillerutvikling resten av sesongen, avslutter en skuffet, men fattet Ullern trener. 

Kampfakta
Strømsgodset 2 - Ullern: 5-1
Mål: Silalahi 3.min, Ahmadzay 18.min, Farji 63.min, Azemi 70.min, Skjold 90.min, Ardraa 90.min. 
Gule kort: Skjold, Waage, Holst-Larsen (Strømsgodset)
Tilskuere: ca 80

Poengbørsen
3.poeng: Fitim Azemi
Det er ikke den enkleste jobben å sette børs etter en slik kamp. Men poeng skal det bli og vi velger å gi 3.poengeren til Azemi i denne kampen. Bidrar med finfin scoring når han får muligheten og skulle nok gjerne sett flere legg i boks komme hans vei. 

2.poeng: Lars Følstad
Blir byttet inn etter 36 minutter spilt og gir inntrykk umiddelbart av at han kanskje burde vært med fra start. Kommer inn og gir laget stabilitet og energi på midten som gjør at pendelen heller litt mer mot bortelaget enn den første halvtimen. 

1.poeng: Simen Nygaard
Skade i første serierunde har holdt Stovner gutten ute av spill i lang tid, men nå fikk han endelig debuten sin på A-laget og viser seg frem på en meget god måte. Midtbaneterrieren kriger til seg baller og serverer den ene gode pasningen etter den andre. Ullerns beste de minuttene han spiller! Kanskje akkurat det laget trenger resten av sesongen? Uke 35: Kamper mot Ready, Nesodden og Holmlia

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2023


TOPIC: Established possession, playing against a low block 


Mandag

Fri/Styrke overkropp


Tirsdag

OBOS cup: 17:30 Ullern-Ready på CC Vest Arena 17:30. Oppmøte 16:45. Tropp: Arne, Teo R, Matta, Moe, Markus, Toby, Tekken, Luca, Skjæveland, Peder, Aksel, Ardian, Jone, Christian, Mathias, Lucas, Oscar, Niko


20:30 økt på CC Vest Arena (med meg & G15 TG1) for: Trym, Utheim, Didrik, Samuel, Steen, Sondre, Alex, Gaas, Marco


Onsdag

20:30 økt på KG2 (med G16 TG2) for: Trym, Utheim, Didrik, Samuel, Steen, Sondre, Alex, Gaas, Marco (dere får invitasjon i Spond)


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

18:30-19:30 på KG2 


Lørdag

17:00 1. Div vs Nesodden på KG2. Oppmøte 16:00. Tropp: Teo R, Toby, Markus, Skjæveland, Luca, Moe, Peder, Aksel, Jone, Oscar, Bo, Christian, Lucas, William (08), Ardian, Loly (08)

18:00 2. Div vs Holmlia på CC Vest Arena. Oppmøte 17:20. Tropp: Gaas, Trym, Tekken, Utheim, Elias, Samuel, Ardian, Alex, Steen, Mathias, Christian, Luca, Sondre, Didrik


Søndag

Fri/Egentrening/Styrke
Uke 35 - Gøy = bedre = gøy = bedre

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023

Uke 35
 
Det er utrolig gledelig å se andre glede seg over fotball utenom våre oppsatte og obligatoriske økter! Det skal fortsette å være gøy – noe det spesielt blir når ferdigheter forbedres 😊
 

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Loly + Spilde
 • Vester og kjegler: Ler
 • 6 småmål: Noah + Yousef
 • Garderobeansvar: Emil

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Høyt press (forsvar)

 

Mandag 

 • Trening TG1 (for de i tropp tirsdag), 18:30 (18:15) på nye KG. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag 

 • Trening TG1 (for de som IKKE er i tropp tirsdag), 20:30 (20:15) på CC Vest Arena. Ca. 70 min. Innhold på Facebook-siden.
 • Kamp borte mot Lyn for lag 2, 20:30. Oppmøte senest 19:35 (Sognsveien 210, 0860 OSLO). Tropp: Loly, Eimhjellen, Parsa, Tian, Ola, Frank, Æræs, Ler, Lars,  Bernhard, Sandro, Noah, Max, Albert, Matteo og Spilde
 • Kamp HJEMME for lag 3 mot ØHIL, 19:00. Oppmøte senest 18:25. Tropp: Miguel, Jacob, Cedric, Elvis, Joachim, Mateo, Oscar, Sander, Tobias, Kristian, Fredrik, Adrian og Aslak

 • Kamp BORTE for lag 4 mot Lindeberg (Strømvn 303, 1081 OSLO, Furuset kunstgress), 18:45. Oppmøte senest 18:10. Tropp: Aleks, Eugen, Eirik, Philip G, Henrik, Johan, Lars, Mathias, Philip A, Nityan, Marcus, Dugo og Ittay

Onsdag 

 • Kamp borte mot Hasle-Løren for lag 1, 20:15. Oppmøte senest 19:20 (Spireaveien 3, 0580 OSLO). Tropp: Otto, Loly, Magnus A, Tarald, Ludwig, Emil, Daniel, Sandro, Yousef, Elias, Leart, Fjellman, Eikheim, Erik, Matteo
 • Trening TG2, 17:00 (16:45) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold: Rondos, konkurranse og spill 9v9

Torsdag 

 • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.


 • Trening TG2, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold: Rondos, avslutningsøvelse og småbanespill

Fredag

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Trening TG1, 10:00 (09:45) på CC. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Søndag 

 • Kamp hjemme mot Holeværingen, 11:00. Oppmøte senest 10:05. Tropp: kommer!
 • Trening TG2, 13:00 på nye KG. Innhold: kommerUke 35: Skal ikke stå på mengden kamper nei

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023

Vi gratulerer både oss selv og G15 gjengen med seier over Skeid. 2008 modellene på god vei mot Interkrets, det betyr mye for oss siden spillere opp til oss såklart blir bedre av bedre matching. Fjellman avgjørende med sine to mål på tampen. Liten tvil om at våre yngre lag profiterer på at de fremste spillerne har en topp treningshverdag på høyt nivå sammen med oss på G19. 

Da skal vi inn i en meget spennende og utfordrende periode, dine søvn, mat og restitusjonsrutiner kommer til å bli satt på prøve. DU må sørge for at det du gjør på skolen ikke ødelegger for DEG. Så er det min jobb å sørge for at alt blir tilpasset her i Ullern. 

Garderobeansvar: Olav

Siste uke med gjeldende ansvarsfordeling, nye roller fra uke 36. 

Man 28.aug

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp og annet som ikke tar på bena. 

** Bussen til Drammen kjører fra Ullernbanen kl.17.00 med retur så snart spillerne har dusjet etterpå. Meld fra til Rudi om du skal være med, de med tommel opp på FB chatten er regnet med. 

Tirs 29.aug

Kl.19.00 - MSB vs Gjelleråsen borte. 

Kl.20.30 - Trening. Innhold: Oppvarming + prepp og 1v1, spilløvelse (tema: innlegg fra ulike avstander og forsvar av boks) og spill 9v9/11v11 3X8 min, 2 min pause. Ferdige kl.22.00. 

Ons 30.aug

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp og annet. 

** Lett lett egenøkt med ball er greit. 

Tors 31.aug

Kl.20.15 - 1.div vs BVH på Gommerudi. Oppmøte kl.19.15. Tropp på FB siden. 

Fre 1.sept

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende, rondovarient felles, delt økt videre med ulik belastning. Ferdige kl.18.30. 

* Styrke ben kan gjennomføres etter økten. Kort og intens, 15-20 min. 

Lør 2.sept

Kl.15.00 - MSA vs Stjørdals Blink på CC Vest Arena. Vi stiller opp og viser vår støtte til A gutta!! 

Søn 3.sept

Kl.14.30 - MSB i Bergen mot Lysekloster. 

Kl.18.30 - 2.div vs Stovner på Ullern. 

* De som ikke er i tropp til noen av kampene møter til oppmøte 2.div, blir med på full oppvarming og spiller så på 7ern når felles oppvarming er ferdig. 
Ukeplan uke 35

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023

Tiden flyr visst, allerede på uke 3 etter oppstarten, og i enden av en travel periode med mange kamper på kort tid. Nye muligheter også denne uken, i det som blir nok en travel uke.  


Mandag: Seriekamp, se Spond. Ny dato 21.9. kl 18.45 

Tirsdag: Trening på Ullern på 7eren, 20.15 - 21.30. 

 • Boks + dynamisk, 1v1 på bazookamål og småbane 4v4, 3 lags, korte kamper med lange pauser. 

Onsdag: Trening på Ullern, 17.15 - 18.45

 • Oppvarming med ball + dynamisk
 • 2v1, 2 forsvarsspillere v 1 angriper, ca 30 m sprint. 
 • 3v3 på lite område, 3 stk forsvarer et åpent 5er mål. Baller fra siden. 30 sek runder. 
 • 8v8 / 7v7 på liten bane, 2x10 min, 60/50 x 35/30m bane
 • Nordic + Copenhagen 2x5 

Torsdag: Trening på Ullern, 17.30 - 18.45

 • Minibane 3v3 og 2v2
 • 5v3 forsvar av boks, innlegg + «etablert».
 • HIFen
 • 6v6 / 7v7 2x8 min, 45x25/50x30 bane

Fredag: Kamp, se Spond.

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Spond. 


Utstyr: Hanna, Hermine, Ida (er du ikke på økt, utnevner du en erstatter selv). 
G15: Sterk seier og tabelltopp etter 4-3 seier mot Skeid

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023

Ullern G15 inntok tabelltoppen i 1. divisjon etter en sterk seier mot Skeid onsdag kveld på Ullernbanen. Det skulle vise seg å bli en meget tett og jevn kamp, med spenning helt inn. Ullern startet kampen godt og tok ledelsen etter 16 minutter ved Alexander Loly på en dødball. Det varte imidlertid ikke lenge før Skeid utlignet til 1-1. Like etter det var Ullern frempå igjen og tok tilbake ledelsen etter en god prestasjon av Leart Mehaj. Stillingen holdt seg frem til pause, og vurderingen fra Ullern-benken var at det var en solid gjennomført omgang. Samtidig fremstod det som en kamp hvor spillet bølget mye frem og tilbake, og hvor det gjennom å være litt flinkere til å vurdere når man skulle spille direkte fremover og når man burde ta vare på ballen, kunne være mulig å ta enda mer kontroll over kampen.

Fjellman avgjorde på slutten

Etter at dommeren blåste i gang andre omgang tok det ikke lang tid før Skeid nok en gang utlignet. I minuttene som fulgte fikk også Ullern et gult kort, og måtte dermed klare seg med ti spillere en periode. Kampen fortsatte å være tett og jevn hvor det virket å kunne vippe begge veier helt til Philip Fjellman tre minutter før full tid dukket opp og tok Ullern tilbake i føringen. På overtid var Fjellman frempå igjen til 4-2, men det hele ble ulidelig spennende i sluttsekundene etter at Skeid like etter kontret inn 4-3. Ullern holdt likevel unna og kunne juble for tre poeng og en foreløpig tabelltopp. Til uken venter Hasle/Løren som neste test for våre G15-gutter.
G19: Fortjent, men knapp seier mot Skeid

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023

Oliver Fitzgerald (bildet) sin silkemyke venstrefot skulle bli avgjørende når G19 tok tre nye poeng i 1.div. I en kamp der Ullern styrte det meste var det ikke avgjort før dommer blåste for siste gang. 

God kontroll uten å skape all verdens 

De første 45 min var preget av lange Ullernangrep mot et skeidlag med en klar plan om å ligge lavt og kontre når sjansen bød seg. Våre gutter slet med å komme helt gjennom og når en kom til muligheter var det en solid skeidkeeper som stod i veien. 

Vi ble litt statiske i fremre ledd mot et lag som knapt gav fra seg bakrom eller mellomrom, og med 5-6 spillere på samme linje gjorde vi jobben til Skeid litt enkel. Uten dybde i spillet vårt kunne de strengt tatt bare stå der å ta i mot. Når vi heller ikke har kvaliteten i lengre spillvendinger ble det behagelige 45 min for Skeid. Praten i pausen gikk mye på dette, lokke de ut av sin struktur for å skape rom både mellom og bak de, sier hovedtrener Johan Egil Rudi. 

Skaper mer i 2.omg og vinner fortjent 

Skeid ble etterhvert slitne, Ullern la om formasjonen og kom oftere både gjennom de som et resultat av flere bevegelser inn bak de. Sjansene ble større og større og til slutt var det en justert dødball av dødballansvarlig Nicolas Gajardo som skulle bli avgjørende. Oliver Fitzgerald svingte den inn mot keeper og der gikk den rett i mål og 1-0 i det 74 minutt. Nå måtte Skeidlaget frem og det gav oss enorme overganger, vi var både 2 og 3 så å si alene gjennom, men middels utnyttelse av enorme sjanser gjorde at kampen levde hele veien inn. Men smultring og 90 min med god kontroll gav fortjent seier til slutt. 

Det lever hele veien inn når vi ikke helt får stokket bena i noen situasjoner der kampen strengt tatt burde vært avgjort. Det er ikke enkelt å bryte ned lag som legger seg så lavt og så lenge det er 0-0 og en må ta større og større sjanser så renner en alltid en viss risiko for å bli litt uforsiktige i offensiv markering og tillate den ene overgangen som gjør at du plutselig får en i sekken selv. Men jevnt over var gode i gjenvinningspresset som har vært et tema for oss siste uken, vi faller tidlig nok av med bakre ledd og så kunne vi vært hakket bedre i første omgang på å være tidligere på plass med vårt midtbaneledd når ballen går over oss så midtstoppere hadde noen å heade ballen til. Men vi slipper til veldig lite i 90 min +, skaper mer enn nok til å vinne klart og får alle gjennom kampen uten skader før vi går inn i høstens tøffeste periode. Det blir en spennende utfordring for oss når det kommer til restitusjon og mobilisering til mange kamper på kort tid. Vi gleder oss!, avslutter en godt fornøyd Rudi. 

Toppkamp G19 2.div på Gressbanen mot Ready søndag kveld kl.20.15. 
Rye forlater Ullern

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023


Ting skjer fort i fotballen. Idag ble det klart at Ola Nikolai Rye forlater Ullern med umiddelbar virkning. Midstopperen har signert for Grorud.

Etter planen skulle Rye vært med for Ullern i den viktige bunnkampen mot Strømsgodset 2 på mandag. Nå blir han istedenfor å se på Grorud når de gule og blå tar i mot Notodden denne helgen. 

Unggutten har spilt i Ullern siden sine første fotballår. Nå går turen videre til Grorud. 

Hovedtrener Anders Lübeck syntes naturligvis det er synd å miste en av sine mest betrodde spillere midt i sesongavslutningen. 

- Jeg gledet meg til å utvikle Ola videre og håpet og trodde at vi skulle jobbe sammen fremover for å sørge for at han var klar til å ta steget til en større og bedre klubb når tiden var inne for det. Han hadde tilbud om en proffkontrakt hos oss men velger nå Grorud istedenfor. Det får vi bare akseptere, forteller Ullerns hovedtrener.

Rye har startet de seks siste kampene for A-laget i PostNord-ligaen. Lübeck mister allikevel ikke nattesøvnen over tapet av midtstopperen. 

- Det er litt sursøt saus. Han har prestert godt, men vi har andre spennende unggutter i samme posisjon som nå rykker frem i køen. I tillegg har vi kvalitet og rutine på stopperplass som jeg tror håndterer kampene som kommer minst like godt på kort sikt, avslutter Lübeck.

Overgangen utløser også en utdanningskompensasjon som tilfaller Ullern.

Viktige kroner som fortjent kommer inn til klubben etter å ha utviklet en spiller gjennom hele utviklingsavdelingen og opp til eget seniorlag.

Vi ønsker Ola lykke til i Grorud og takker for innsatsen i rødt og hvitt gjennom mange år.
Bli med på Elveløpet 2023!

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2023

Onsdag 6. september går Elveløpet av stabelen, langs vakre Lysakerelven. Siden 2002 har dette løpet blitt arrangert i regi av Ullern Fotball og med CC Vest som stolt samarbeidspartner, støttespiller og sponsor.Elveløpet er for alle

Elveløpet skal være en god opplevelse for alle. Her vil du finne likesinnede enten du er eliteløper, turgåer, barn, pensjonist, eller en hel familie som skal ha en hyggelig opplevelse i flotte omgivelser. Elveløpet tilbyr både 2, 5 og 10-kilometersløype – Her er det noe for alle uansett form og fysisk nivå.


Løp for en god sak

Påmeldingsavgiften går til å drifte arrangementet og til Ullern Fotball som sørger for et aktivt og godt tilbud til alle barn og unge i nærmiljøet.

MELD DEG PÅ NÅ!


Priser

 • 2 km uten tidtaking koster kr 250,- for alle klasser
 • 5 km med tidtaking koster kr 300,- for alle klasser
 • 10 km med tidtaking koster kr 400,- for alle klasser

Det er mulig å melde seg på helt frem til løpsstart, men prisen øker med 100 kr på løpsdagen.

Alle distanser har sin start på baksiden av CC Vest med målgang på Ullernbanen.


Familierabatt

Dersom du har meldt på for kr 700,- eller mer for din husstand, kan du motta en gratis kode for påmelding av flere i din husstand. Kontakt tage@ullern.no og oppgi både hvem som er påmeldt, og hvem som skal meldes på via gratiskoden. Denne muligheten gjelder ut dagen 5.september.

PS! Det er ikke mulig å refundere i etterkant, dersom du allerede har foretatt alle påmeldinger.


Starttidspunkt

 • Bedriftsklassen starter 18.00
 • 10-km-løperne starter fra kl 18:05
 • 5-km-løpere med ambisjon om svært høy fart starter fra kl 18:10
 • 5-km-løpere med antatt lavere fart starter fra kl 18:12
 • 2-km-løperne starter fra kl 18:15


Fotografering

Våre eminente fotografer vil publisere bilder av løpere på Facebook/Instagram. Påmelding betyr at du godkjenner slik publisering.


Løypetrase

Løypene starter utenfor Statkrafts kontorer i Lilleakerveien 6 og ender på Ullernbanen. Traséen går i kupert og noe ulendt terreng, delvis på skogssti, grus og noe asfalt. Den er merket med røde og hvite bånd. Løypevakter viser vei.


For praktisk informasjon om gjennomføringen se www.ccvest.no/artikler/bli-med-pa-elvelopet


Spørsmål?

For alle spørsmål vedrørende Elveløpet, kontakt Nils Einar på nisse1972@live.no
Uke 34: Den deilige hverdagen er tilbake

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2023

En uke med to seier for vår del og enormt verdifull matching i 3.div for mange. Da skal vi tilbake i normal rytme med skole og jobb for mange, hverdagen er over oss. 

Garderobeansvarlig: Jon

Fre 25.aug

Kl.17.30 - Trening. Innhold: Oppvarming og så delt innhold for de som spilte mye i går og de som spilte mindre. Nøyaktig plan ut fra antall kommer på FB gruppen. Ferdige kl.19.00. 

* De som spilte mye i går kan kjøre styrke ben tidlig på dag i dag. 

Lør 26.aug

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp. 

Søn 27.aug

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende, pos øvelse, spilløvelse og spill 6v6/8v8 4X5-6 min. Ferdige kl.19.30. 

Kl.20.15 - 2.div vs Ready 2 på Gressbanen. 
Uke 34: Kamper mot Holmen og Grorud

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2023


TOPIC: Established possession, playing against a low block 


Mandag

Fri/Styrke overkropp


Tirsdag

18:00-19:30 på CC Vest Arena


Onsdag

16:15-17:45 på CC Vest Arena


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

17:30-19:00 på CC Vest Arena


Lørdag

15:00 2. Div. Holmen-Ullern2 på Holmen Kunstgress. Oppmøte 14:20. Tropp: Matta, Tekken, Trym, Markus, Gaas, Mikkel B, Elias, Samuel, Ardian, Alex, Christian, Sondre, Garcia, Bo


Søndag

15:00 1. Div. Ullern-Grorud på KG2. Oppmøte 14:00. Tropp: Arne, Matta, Moe, Tobias, Luca, Skjæveland, Peder, Jone, Aksel, Bo, Oscar, Mathias, Garcia, Christian 
Uke 34 - Alle lag i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2023

Kan være et bilde av 14 personer, folk som spiller fotball, folk som spiller fotball og tekst
 

Uke 34
 

 Lag 1 fikk en god start på høstsesongen. Nå kan det gledes til at både lag 2, 3 og 4 skal i aksjon!

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Otto + Eimhjellen
 • Vester og kjegler: Eikheim + Æræs
 • 6 småmål: Leart + Bernhard
 • Garderobeansvar: Magnus A

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Høyt press (forsvar)

 

Mandag 

 • Trening TG1 (for de i tropp tirsdag), 20:30 (20:15) på 7’er-banen. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden. 

 • Trening TG2, 16:30 (16:15) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold: Rondo, 1v1 og 2v2, spill 

Tirsdag 

 • Trening TG1 (for de som ikke er i tropp mot Korsvoll), 18:00 (17:45) på CC Vest Arena. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden

 • Kamp hjemme mot Korsvoll for lag 2, 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Jonas L, Emil, Ler, Tian, Frank, Æræs, Noah, Bernhard, Sandro, Yousef, Matteo, Albert, Lars og Spilde

 • Kamp BORTE for lag 3 mot Monolitten (Ferd stadion Bygdøy), 20.30. Oppmøte senest 19:55. Tropp: Miguel, Adrian, Jacob, Cedric, Elvis, Joachim, Mateo, Oscar, Sander, Tobias og Nikodem

 • Kamp HJEMME for lag 4 mot Årvoll , 20:30. Oppmøte senest 19:55. Tropp: Nityan, Philip G, Johan, Eirik, Lars, Iver, Henrik, Dugo, Ittay, Kristian, Oscar (09´er) og Niklas (09´er).

Onsdag 

 • Kamp hjemme mot Skeid for lag 1, 20:15. Oppmøte senest 19:20. Tropp: Otto, Emil, Tarald, Ludde, Magnus A, Loly, Ankjell, Fjellman, Yousef, Elias, Matteo, Leart, Eikheim og Erik

Torsdag 

 • Trening TG1, 19:00 (18:45) på CC Vest Arena. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

 • Trening TG2, 15:30 (15:15) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold: Rondo, 3v3 avslutningsøvelse, spill 9v9.

Fredag

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Trening TG1, 13:00 (12:45) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Søndag 

 • Trening TG2, TIDSPUNKT KOMMER!Ukeplan uke 34

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2023

En lang og innholdsrik helg er over, og markerer samtidig starten på høstsesongen som virkelig tar til i morgen mandag med seriekamp. 2 økter og ytterligere 2 kamper skal gjennomføres før vi setter strek over turbouke 34. 


Mandag: Kamp, se spond

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullernbanen, 20.30 - 22.00, vi trener på 7eren på kg2. 

 • Boks + dynamisk tøying 20 min
 • Frispilling 4v3 med start hos keeper, 15-20 min
 • Spill 4 lags 5v5 / 6v6, 10-12 kamper a 4 min, 5-6 kamper pr lag. 

Torsdag: Trening på Ullernbanen, 18.30 - 20.00

 • Dynamisk tøying etterfulgt av minibanespill 3v3, 3 baner 12x8m, 20 min
 • 2v2 bakromsballvariant + keeper, starter fra 35-40m. I utgangspunktet 8 løp på hver.
 • 9v9 2x12 min, 3 min pause.
 • Nordic og Copenhagen på de som IKKE skal spille i morgen.

Fredag: Kamp, se Spond

Lørdag: Fri

Søndag:Kamp, se Spond. 


Utstyr: Aurora, Elise, Frida
G19: Tap og seier i serieåpning høstsesong

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2023

Ingen kamper er enkle i 1.div G19 Oslo, og hverken mot et blodtoppet Frigglag eller et opprykksjagene Årvoll skulle det bli noe annerledes. Tette, tøffe og jevne kamper der utfallet lenge stod å vippet. En av de gikk mot oss og den andre med. Slik var G19 sine to første kamper i høstsesongen 2023. 

Drama og kollaps mot nabo Frigg i første høstkampen 

Sommerferie, naboduell og toppkamp når Frigg kom på besøk med halve A laget sitt til dyst på Ullernbanen. Masse publikum og to gode lag skulle duellere. At lagene hadde veldig ulike styrker gjorde at ingen av lagene helt klarte å ha kontroll på kampen og det skulle bli enormt sjanserikt. Mens Frigg var sterke fremover i banen og hadde et kombinasjonsspill på høyt G19 nivå og skapte mye gjennom det, var de ditto svake bakerst i banen og godt Ullernpress skapte mange brudd som førte til mange sjanser. Det var knapt gått 10 min før Frigg tok ledelsen, begge lag hadde som sagt så plenty med sjanser før Herman Udnæs utlignet i det 39 min, men Frigg skulle likevel få gå til pause når de gikk rett opp i ny ledelse 2-1. 

I 2.omg skulle det bli dramatikk på flere måter. Etter et drøyt kvarter fikk en Friggspiller en alvorlig skade, brudd i leggen og ambulanse måtte til for å få fraktet han til sykehus der han har gjennomgått det som etter rapportene tilsier er velykket operasjon. Vi ønsker han alt godt i sin vei tilbake på fotballbanen. Like etter kampen startet igjen så utligner vi til 2-2, igjen er det Udnæs som er frempå. Dessverre gis det bort et av for mange unødvendige dødballer mot i årets serie og via via får Frigg kranglet ballen i mål. Synd fordi i denne perioden var vi i ferd med å få et visst overtak i kampen, Frigg naturlig nok litt preget av den stygge skaden på egen spiller. Når kampen bikker 80 min må vi frem i banen, endringer gjøres, men det ender i nytt Frigg mål og dermed går luften litt ut av ballongen. Avslutningen på kampen er overhode ikke godkjent og det blir hele 6-2 til Frigg før lyset går og dommeren blåser av kampen. 

Vi møter ett veldig godt Frigglag som holder svært høyt G19 nivå, det er kult med masse publikum og det er lærerikt for gutta å møte spillere som spiller fast på et solid Norsk Tipping lag for Frigg A. Utfordringen for oss er at vi ender med å ikke henge helt sammen defensivt når Frigg er i etablerte angrep, deres gode kombinasjonsspill blir seende voldsomt flott ut når vi ikke gjør jobben vår alle man tidlig nok. Da må noen hele tiden reparere for andre og det blir voldsomt slitsomt i lengden. Liten tvil om at enkelte blir avslørt når en møter såpass god motstand, vi lærer mye og så skulle jeg naturlig nok sett at vi ikke rakner såpass på slutten. Uansett ble fotballen ikke helt like viktig denne kvelden etter den stygge skaden på Friggspilleren, vi ønsker han god bedring og har sendt han en liten hilsen fra oss, deler hovedtrener Rudi med oss. 

Avgjorde på slutten Årvoll 

Ny toppkamp og helt annet kampbilde enn mot Frigg. Årvoll la seg stort sett lavt og lot oss ha ballen. Kontringer med påfølgende dødballer var virkemiddel som skulle slå oss denne dagen på en noe slitt Årvoll kunstgress. Kampen følger følgende spor. Vi har ballen, skaper masse gode situasjoner og sjanser, Årvoll kontrer og får en del dødballer de er småfarlige på. 0-0 til pause, vi burde ledet med et par mål. 

I andre omgang skulle det vel å merke bli mer action. Ny dødball, corner denne gangen, Årvoll er tøffest i feltet og 1-0. Heldigvis responderer vi på beste vis, Danial Khoshpayam og 1-1 rett etter på en rask avslutning mellom bena på keeper. Vi pusher mer og mer på, antall berøringer i Årvoll sin 16m må ha vært nær rekord i årets serie for vår del, men ballen ville ikke i mål. Så skulle vi vise dødballstyrke offensivt, toppskårer Albert Aleksanjan stiger opp og header ballen rett på keeper, men er først på returen og 2-1 er et faktum med knappe 10 min igjen. Årvoll må ofre alt fremover, det gir oss rom for overganger og når Marius Teigen gjør en flott jobb så finner han 2008 modell Philip Fjellman som bredsider ballen i mål alene med keeper. 3-1, game over og 3 poeng. 

3-1 fra Philip Fjellman, det feires på skikkelig vis. 

Vi dominerer kampen i store perioder, men har en tendens til å mangle litt på valgene våre når vi kommer til gode situasjoner nærme motstanders mål. Pasninger som slås litt for tidlig, litt for sent, litt for hardt eller litt for svakt, timing og styrke avgjør ofte i tette situasjoner. At vi må gjøre en del endringer underveis i kampen, både pga skade og planlagte bytter, viser at vi har en bunnsolid stall og benken vår er sterk. Flere kommer innpå og gjør sterke bidrag til at vi haler i land 3 poeng på en vanskelig bortebane. Årvoll hadde kun avgitt poeng i en hjemmekamp før de møtte oss. Kult å se flere guttespillere f.08 og 07 komme innpå med viktige bidrag, det gror godt under junioralder og flere banker på døren. Rekruttkamp allerede i morgen lørdag og vi ser frem til en hektisk høst med masse gode utfordringer, avslutter Rudi før han tar helg. 

Brage Tobiassen signerer proffkontrakt med Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2023

Et av årets store gjennombrudd bærer navnet Brage Tobiassen. Etter flere gode prestasjoner i PostNord-ligaen denne sesongen belønnes nå 16-åringen med proffkontrakt i Ullern. 


Bilde: Hovedtrener Anders Lubeck og Brage Tobiassen

Signerer 2-års avtale
Brage Tobiassen knytter seg til Ullern de to neste årene, men både klubb og spiller har ambisjoner om at han skal spille på høyere nivå etter hvert. 
- Vi er veldig glad for å både kunne tilby, men også komme til enighet med Brage om en proffavtale. Dette er velfortjent for hans del, men også viktig for oss som klubb at vi sikrer en avtale med en ung spiller i stadig utvikling. Det gir oss arbeidsro og vi kan fokusere fullt ut på å utvikle han som spiller videre og ambisjonen her til både klubb og spiller er jo at han skal ta steget videre når tiden er rett for det og riktig klubb melder sin interesse, sier hovedtrener Anders Lubeck. 

Bilde: Brage Tobiassen som kretsmester for G13 og 4.divisjon i 2022. 

Alle muligheter

Hans trener gjennom flere år Johan Egil Rudi forteller om en gutt som har alle muligheter for å nå langt, Bilde bildetekstmen maner til at det er veldig mye arbeid som gjenstår og at han er avhengig av å gjøre mange rette valg for og lykkes på høyt nivå.

 

- Han har hatt en kjempefin utvikling denne sesongen og jeg er imponert over hvordan han har taklet nivået, spesielt den fysiske biten. Alt det taktiske, tekniske og slikt visste vi at han holdt et meget høyt 2.divisjons nivå, men vi var mest usikker på den fysiske delen av spillet. Men så er han ganske fryktløs i duellene og ender ofte opp med å vinne dem.

Den fryktløsheten er en stor styrke han har selv om den også har medført en del harde smeller, men det gjør også at han fint takler den delen av spillet også.   

Så er det nok ting jeg tror han kan bli enda flinkere på fremover, i den alderen er det fryktelig viktig at han klarer å være en 24 timers utøver, passe på nok søvn, spise riktig og slike ting. Nå begynner skolen igjen også så ekstra viktig at han passer på energien sin. 

Men han har definitiv alle muligheter og det er egentlig veldig opp til han hvor langt han kan nå innen fotballen. Gjør han ting riktig og har den nødvendige flaksen så kan han nå så langt han vil, avslutter Johan Egil Rudi. 


Unggutten selv er fornøyd med sesongen så langt og glad for tilbudet om proffkontrakt, men er klar på at ingenting forandrer seg selv om han nå er på proffkontrakt. 

- Det er selvfølgelig veldig kult å signere sin første proffkontrakt, men det viktigste for meg nå er å utvikle meg videre og ha fullt fokus på å gjøre det så bra som mulig på trening og i kamp. Jeg har jo ambisjoner om å spille på høyere nivå når tiden er inne for det, men akkurat nå som sagt er det viktigst å fokusere på Ullern og å utvikle meg som spiller, sier en fornøyd Brage Tobiassen. 
Lopez gir seg med fotballen!

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2023

Thomas Boye Lopez Borgersen har bestemt seg for å legge opp som fotballspiller og informerte spillergruppen om avgjørelsen sin tidligere denne uken. 


Lopez Borgersen var en solid signering når han kom fra spill med Skeid i Obos ligaen på denne tiden forrige sesong. Han var en sterk bidragsyter til at Ullern leverte en sterk 9.plass i sin debutsesong i PostNord. 
Og på tampen av forrige sesong valgte han å forlenge kontrakten sin ut 2023, men nå velger han å legge skoene på den berømte hylla.
Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg med fotball etter forrige sesong, det var den egentlige planen. Men så kom jeg til Ullern og merket at jeg fikk tilbake litt av den gnisten som skal til, og valgte derfor å signere for ett år til.
Dessverre så har jeg følt på en mangel på motivasjon dette året og da føler jeg at det eneste riktige ovenfor meg selv og spillergruppen er å gi seg nå. Vi er i en tøff tabellsituasjon nå og da trenger man 100% dedikerte spillere på trening og i kamp, sier Lopez. 

Blandede følelser 
Lopez innrømmer at han har tenkt på dette lenge og at han føler på en lettelse nå som det er bestemt, men at avgjørelsen har vært tung. 
- Mye av årsaken til at jeg valgte en sesong til var på grunn av den fantastiske spillergruppen som er her. Det er et utrolig fint miljø og jeg kommer virkelig til å savne det. Selv om jeg nå føler litt på en lettelse etter å ha informert spillergruppen, så merker jeg at jeg kommer til å savne denne garderoben veldig. Nå skal jeg heie fra sidelinjen og både håper og tror gutta skal klare dette. 
Også må jeg gi en stor takk til alle sammen rundt laget og i klubben. Det er virkelig mange flotte folk som bryr seg om klubben og står på og hjelper til for spillerne som er her, avslutter Lopez. 

Vi i Ullern Fotball syns selvfølgelig det er trist når en av våre sentrale spillere gir seg med fotballen, men vi har samtidig forståelse for avgjørelsen til Lopez og takker for alt han har gjort det året han har vært her. Og som siste ord gjelder det bare å si "det er bare en Tobias Lopez", sier Christian Strømme med ett smil. 
Ullern 2: Knepent tap mot Lokomotiv Oslo

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2023

Lokomotiv Oslo har kanskje ikke hatt helt den vårsesongen de hadde håpet, og "hjemme" på Frogner Stadion var det derfor ekstremt viktig med 3 poeng for å klatre ut av nedrykksstriden i Norsk Tipping ligaen, avdeling 1. 
Og for Ullern 2 var kampen vel så viktig for å holde kontakten med lagene over nedrykksstreken. Men som på CC Vest Arena i sesongens første kamp, så var det igjen Loket som tok alle poengene med knappest margin. 

Benestad stengte buret før pause
Ullern 2 stilte utvilsomt en første ellever hvor de offensive kvalitetene var hovedattributt til de fleste av spillerne utpå der. Men hva gjør vel det når man har en keeper som ved flere anledninger reparerer svakt forsvarsspill med noen ordentlige feberredninger. 

Men de offensive kvalitetene skapte også mange gode muligheter for Ullern 2, og det var en meget underholdende kamp for de drøyt 30 oppmøtte og det uvisst antall seere som fikk med seg kampen via Direktesport. 
Og en som virkelig var i slaget var nummer 23, Bendik Foss Evensen. Spissen har vist stigende form den siste tiden og han lot seg ikke be to ganger når han flikkes nydelig gjennom på blankt mål av Emil Jaf. Med venstre foten plasserer han ballen enkelt til høyre for keeper og dermed ledelse til bortelaget. 

Og den ledelsen klarer Ullern 2 å holde inn til pause, mye takket være Ingvald Benestad som varter opp med 3 helt nydelige redninger som strengt tatt burde vært mål. 

Gammel kjenning straffet Ullern 2
Andre omgangen er ikke mange minutter gammel når Ullerns Abdel-Hedi Ali er i det gavmilde hjørnet. Først så spiller han ballen rett i en Loket spiller etter egen 5 meter, og i påfølgende situasjon hvor ballen ender opp i bena igjen til Ali, så surrer han det til for seg selv og mister kontroll på både ball og motstander. Det ender opp med felling av Erlend Storseth og straffespark til Loket. 

Benestad går riktig vei på straffen, men straffen er såpass hard og velplassert av Ulrik Bjerke og dermed er utligningen et faktum. 

Inn til 2.omgang så entret tidligere Ullern spiller Kasper Hoftvedt banen. Etter å ha vært ute hele 2022 med korsbåndskade så er det gledelig å se at spissen begynner å finne formen selv om det var synd han skulle finne den mot nettopp Ullern. 
Hoftvedt putter først 2-1 i det 70.minutt før han øker ledelsen i det 79.min og dermed 3-1 ledelse til Loket. 

Håpet om poeng tennes når klokken har passert 85.min. Cleve Broch bryter en pasning høyt i banen og finner Dreni Ademaj på 20 meter. Ademaj som bommet på straffespark noen minutter før finner Bendik Foss Evensen i boksen, han legger ballen til rette for seg selv med ett touch før han kontrollert plasserer ballen til høyre for keeper. Den type scoring har han scoret mange av i sitt liv. 

Men dessverre så blir det ikke flere mål på Frogner stadion og Ullern 2 må for åttende gang denne sesongen gå av banen med 1 måls tap. 

Kampfakta
Lokomotiv Oslo - Ullern 2: 3-2
Mål: Foss Evensen 16.min (Jaf), Bjerke 52.min (Str), Hoftvedt 70.min, 79.min, Foss Evensen 86.min (Ademaj). Gult kort: Myhre (Lokomotiv Oslo), Udnæs (Ullern 2). 
Tilskuere: 30 

Lagoppstilling
Benestad, Bay-Larsen, Ali, Udnæs, Cleve Broch, Hockic (Stensland 77.min), Holthe, Ademaj, Jaf (Aleksanjan 85.min), Støfring (Francke 58.min), Foss Evensen

Poengbørsen
3.poeng: Ingvald Benestad
Med sin enorme 1.omgang så er det vanskelig å komme unna 3 poeng til han. Må se 3 mål i nettet i andre omgang, men kan vel strengt tatt ikke lastes for det. 

2.poeng: Bendik Foss Evensen
Meget god kamp av Foss Evensen. Deilig å se at målene også er tilbake i tillegg til at han er råsterk på topp og god med ballen i beina. Lukter PostNord-ligaen av han nå! 

1.poeng: Aksel Bay-Larsen
Gjøres ingen tjenester når han blir satt i en uvant posisjon på høyreback. Men Bay viser at han også i denne posisjonen duger meget godt. Såpass godt at vi syns han fortjener å komme på poengbørsen også denne gang. 
Bærum fikk revansje på hjemmebane

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2023

Som det eneste laget som har tapt for Ullern i PostNord-ligaen 2023 var et formsvakt Bærum trolig på jakt etter revansje når de tok oss i mot på "Kadda". Og revansje for det bitre 1-2 tapet på Ullern KG fikk de så til de grader etter en oppvisning i effektivitet foran mål.


God start på kampen

Et Ullern-lag for dagen ledet av assistenttrener Sigve Ravnåmo og keepertrener Dennis Smalsundmo gikk fortumlet i garderoben med 0-3 i sekken etter det som er en av årets mest spesielle omganger. 

Før pausesignalet derimot, var det Ullern som styrte det meste av spillet.

Men fotball avgjøres som kjent i begge de to lagenes sekstenmetere, og her var det liten tvil om hvilket lag som hadde møtt opp til helgvakt på arbeidsplassen denne lørdagen.

De første 15 minuttene var derimot et stort lyspunkt på det som til slutt ble en (gul og) sort dag. En av suksessfaktorene til Ullern i det motsatte oppgjøret, nemlig hurtig vendingsspill og flittig bruk av vingbackene Lindøe og Austnes, ga oss både ro med ball og tilløp til farlige sjanser. 

Både Mads Bådsvik og Fitim Azemi var farlig frempå ved et par anledninger men det var hjemmelaget som skulle nette først.

Manglende stolthet i egen boks

I likhet med sist gang lagene møttes tok Bærum ledelsen på et hjørnespark. Peder Vogt rev seg løs inne i feltet og klarte på finurlig vis å heade ballen i mål til tross for at han var på vei ut av boksen. 1-0 litt mot spillets gang.

Ullern Fotball kan nok se langt etter dugnadsjobber som sikkerhetsvakt hos vaktselskapet Pro-Sec i nærmeste fremtid. 

Få minutter senere doblet hjemmelaget ledelsen etter det som må betegnes som særs passivt forsvarsspill.

får lov til å ta ned, kontrollere og spille seg inn i 5-meteren vår, og Kristoffer Sørensen får en enkel jobb med å sette inn 2-0.

Nok en gang setter vi tredemølla på full motbakke i en kamp vi i utgangspunktet er helt på høyde med motstanderen.

Bedre blir det heller ikke av at vi fortsetter å brenne sjanser i motsatt ende av banen. En duggfrisk Christoffer Skårn var tilbake på Ullerns høyrekant og skapte mye kvalme sammen med resten av topptrioen. 

Men der hvor det fortsatt er kladdeføre i Ullern-angrepet har Bærums offensive kvalitetsspillere speilblank is å kjøre på. 

Målsniken Lasse Bransdal er ikke en mann du slipper ut av dødvinklene i PostNord-ligaen, og etter nok en oppvisning i passivt forsvarsspill får Bærums toppscorer heade inn 3-0 like før pause. 

Ullern-gutta måtte dermed rusle slukøret inn til hvilen, med den viktige påminnelsen om at mål preger kamper lengst frem på netthinnen.

Få men viktige lyspunkter å ta med seg

Den andre omgangen startet omtrent der den første slapp. Rasmus Løvseth vil ikke være noe dårligere enn sine rekkekamerater i front hos de gule.

Altfor upresset får han prikke inn 4-0 bak Bugge, og en kamp som virket relativt kjørt var nå fullstendig parkert på dynga. 

Derfor tar vi med oss noen få gledelige oppturer mot slutten av kampen. 

Først reduserer vi på straffespark ved Fitim Azemi. Etter mange gode offensive bidrag fikk endelig nysigneringen sin første scoring i Ullern-drakt. La oss håpe det er starten på en real streak. 

Deretter fikk en ny Ullern-unggutt debuten sin i PostNord-ligaen. Jacob Cleve-Broch fikk de siste 7-8 minuttene på banen og rakk både å vise frem sin gode venstrefot og sin gode innstilling på den korte tiden. 

Før den tid hadde Bærum puttet på et par mål til, mens Ullern nok en gang hadde flere store sjanser til å score et par til.

Blant annet fikk dagens matchball et nytt liv som fisk etter å ha blitt blåst over mål og ut i Oslofjorden av Mads Bådsvik. 

På tavla til slutt blir det uansett stygt, og det er få steder å gjemme seg når man seks i sekken av et lag som Bærum.

Det positive er at de andre lagene i bunnen også avgir poeng i hver eneste runde, og dermed har man fortsatt noen uker til med spenning i vente. 

På Søndag kommer TUIL på besøk til Ullern KG og der får vi en ypperlig mulighet til å revansjere både 0-4 tapet i nord for noen uker siden og helgens pinlige 6-1 tap. 


Jacob Cleve-Broch (f.2004) fikk fortjent debuten i PostNord-ligaen for Ullern sitt A-lag mot Bærum. 

Kampfakta

Ullern: Bugge, Austnes, Fosen, Navarsete, Rye, Tobiassen, Jorde, Lindøe, Bådsvik, Skårn, Azemi

Benyttede innbyttere: Følstad (64), Bay Larsen (74), Foss Evensen (74), Cleve Broch (85), Holthe (85)

Bærum: Skretteberg, Vogt, Frobenius, Østvold, Øya, Arvesen (K), Haugen, Myrmo, Bransdal, Løvseth, Sørensen

Mål:  1-0 Vogt (10.), 2-0 Sørensen (15.), 3-0 Bransdal (44.), 4-0 Løvseth (46), 4-1  Azemi (48), 5-1 Myrmo (56.), 6-1 Bransdal (88.)


Poengbørsen
3.poeng: Espen Lindøe

Som alltid 100% innsats fra den rutinerte backen mot gamle lagkamerater. Vant de fleste av sine kamper defensivt og hadde også en rekke offensive bidrag. Skaffer oss straffe og er en av få som kan se seg i bilspeilet med god samvittighet på vei ut av parkeringsplassen på Kadda.

2.poeng: Christoffer Skårn

Et friskt pust tilbake i 11eren. Full av energi og får vist glimt av hvor viktig han er på sitt beste. God i kontringsfasen, serverer flere gode innlegg og har nok sjanser til å sette et par i kassa selv. Kan bli viktig en viktig mann utover høsten.

1.poeng: Brage Tobiassen
Ny god kamp av midtbanejuvelen. Fungerer som boksåpner i frispillingen og er god til å sette opp folk spesielt fremover i banen. Vinner i tillegg mye dueller i lufta og viser at han har etablert seg på et stabilt godt PostNord-liga nivå, til tross for at han såvidt har rukket å bli konfirmert. 

Ukeplan uke 33

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2023

Da er vi (godt) i gang, med en uke med både fotball og dugnad bak og foran oss. Trivelig avslutning på uken på Marienlyst, så avslører kampen samtidig at vi fortsatt er en anelse i feriemodus. Men det går fort over :) Litt kortere uke denne uken pga Hamar til helgen, hvor det blir voldsomt med kamper og dermed mye belastning. Som vi jo har erfart tidligere. 

Mandag: Fri

Tirsdag: Trening på Ullern, 19.00 - 20.15 (på CC Vest Arena)

 • Boks + dynamisk tøying, 15 min.
 • 1v1 på minibane 10x4 bane, bazookamål, 5 og 6 stk pr bane. 
 • 25m sprinter, 2 stk, 60 min hvile.
 • 8v8, 70x50m, 2x10 min, 2 min hvile

Trenger 6 bazookamål, 8-9 vester i samme farge, nok hatter og pads. 

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00 (KG2 AB)

 • Minibanespill på bazookamål + dynamisk
 • Frispilling 5v4/4v3 25x15m bane. 
 • Spill 7v7 / 8v8 2x11 min, 3 min pause.
 • Dødballer + konkurranse
 • Nordic + Copenhagen 1x5

Fredag: Avreise Hamar. 


Utstyr: Joner, Solheim, Eidsvig. 
Uke 33: Kamper mot Oppsal og Nordstrand

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2023

TOPIC: TRANSITIONS


Mandag

Fri/Styrke overkropp


Tirsdag

18:30-20:00 på KG2


Onsdag

15:00-16:30 på KG2


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

15:30-17:00 på KG2


Lørdag

11:00 2. Div. Ullern2 - Oppsal på KG2. Oppmøte 10:20. Tropp: Teo R, Gaas, Utheim, Skjæveland, Trym, Elias, Ardian, Steen, Bo, Samueel, Sondre, Tekken, Mikkel K, Tjøstheim

15:00 1. Div. Nordstrand - Ullern på Nordstrand Kunstgress. Oppmøte 14:00. Tropp: Arne, Moe, Markus, Luca, Tobias, Peder, Nermoen, Jone, Lucas, Christian, Mathias, Oscar, Bo, Skjæveland, ArdianSøndag

Fri/Egentrening/Styrke

Uke 33: Full rulle!

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2023

Da er det meste tilbake i full rulle fra kommende uke, enkelte begynner til og med på skolen. Vekk med telefonen i god tid før leggetid, snu døgnet tilbake gradvis siste uken, sove bedre og da slippe å stappe i seg det møkket som er avbildet over. Gode rutiner er gratis og helt klart det beste alternativet. 

To kamper i Norsk Tipping denne uken, så dermed er restitusjon av topp kvalitet avgjørende. Heldigvis er dugnaden av den meget rolige sorten. Husk å være til å stole på når du skal jobbe for andre, da får en fort større tillit senere. 

Ansvar garderobe: Rydde og holde orden - Marius Stensland. 

Lør 19.aug 

Kl.13.00 - Norsk Tipping vs Sandviken på CC Vest. 

* Fin dag for styrke overkropp. 

Søn 20.aug

Kl.18.30 - Trening for de som ikke spiller kamp. Innhold: Avhenger av antall, så kommer senere. Ferdig kl.20.00. 

Kl.20.15 - 2.div vs Frigg 2 på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.15. Tropp: Meland, BH, Niko, Sean, Gustav, Jon, Nima, Caspar, Tollef, Tran, Teigen ++. 
Uke 33 - Flott høst i vente

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2023

 


 

Uke 33

Snart er alle lagene i gang med høstsesongen! Mange kamper for alle på 08, noe som blir både gøy og spennende. Minner også alle på at dere representerer Ullern i alt dere gjør, og det er derfor fint å rydde opp litago-kartonger etter seg + generelt ta vare på klubbhus og lokaler.

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Frank + Ola
 • Vester og kjegler: Parsa
 • 6 småmål: Leart + Bernhard
 • Garderobeansvar: Magnus A

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Oppbyggende spill (angrep)

 

Mandag 

Trening TG1, 15:00 (14:45) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag 

Egentrening/fri

Onsdag 

Trening TG1, 15:00 (14:45) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.


Trenings TG2, 16:30 (16:15) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold: Rondo, 2v2 omstilling, spell 

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 (18:15) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.


Trenings TG2, 15:30 (15:15) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold: Rondo, 2v2 omstilling, spell  

Fredag

Egentrening/fri
Lørdag 
 
 Trening TG1, 15:00 (14:45) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Søndag 

Kamp borte mot Frigg for lag 1, 18:30. Oppmøte senest 17:35 (Apalveien 8, 0371 OSLO). Tropp: Otto, Daniel S, Tarald, Emil, Ludwig, Loly, Magnus A, Ankjell, Yousef, Sandro, Fjellman, Elias, Leart, Eikheim og Erik


Trenings TG2, 12:30!

Innhold: Mye spill

 
Sterk utvikling for juniorene som ble tatt opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 10. Aug 2023

Rekordmange juniorer ble tatt opp i A-stallen til Ullern foran 2023-sesongen hvor vi i tillegg til førstelaget i PostNord også er representert i 3.divisjon med Ullern 2. 
Vi har tatt en prat med dem og hørt litt om hva de synes om sesongen så langt og ikke minst hva de tenker om den meget spennende høstsesongen som ligger foran dem. 

Ingvald Grønseth Benestad (f.03), Jacob Cleve Broch (f.04), Ola Nikolai Rye (f.05), Herman Udnæs (f.05), Thomas Støfring (f.05) og Brage Tobiassen (f.06) ble alle tatt opp fra egen juniorstall foran denne sesongen. Og hele fire av av dem har fått spilletid i andre divisjon i tillegg til at alle har vært representert i 3.divisjon for Ullern 2. 

Vi møtte en ambisiøs gjeng og tok en liten prat med hver og en av dem for å høre litt om hvordan livet på A-laget har vært så langt. 

Peder Herman Jorsett Udnæs er født i 2005 og har spilt fotball i Ullern og har gått gradene  i ungdomsfotballen i klubben. Og nettopp Herman er virkelig en av dem som har imponert i sin første sesong som fullverdig seniorspiller. 
Jeg ble veldig godt tatt imot i gruppen og syns at jeg har klart å tilpasse meg nivået bedre og bedre egentlig hele veien. Jeg føler i alle fall at jeg har hatt en ganske god sesong personlig og utviklet meg bra som fotballspiller. Jeg har holdt meg skadefri og frisk, så har så og si vært på hver eneste trening. Også har jeg hatt klare fokusmål på hva jeg vil bli bedre på, spesielt som sidestopper og det føler jeg har gitt resultater. 

Udnæs ble opprinnelig tatt opp som midtbanespiller fra junior, men underveis i vinter utmerket han seg spesielt godt som sidestopper. Og når sesongen var i gang var han fast innslag i den posisjonen i 3.divisjon. Og den nye posisjonen er Herman godt fornøyd med selv. 
Ja jeg liker egentlig den posisjonen godt. Er jo litt annerledes enn å spille midtbane, som sidestopper har jeg stort sett alltid spillet foran meg, så det gjør at jeg må kommunisere mer og finne nye løsninger på situasjoner som oppstår. Men jeg tenker jo at det er en posisjon som kler meg som spiller, sier Udnæs. 

Herman Udnæs har spilt samtlige av de 14 kampene som er spilt i 3.divisjon og har også rukket å få sin debut i PostNord. Nå er han klar til å ta fatt på høstsesongen med et klart mål om å berge plassen i både 2 og 3 divisjon. 
Vi ligger helt der vi skulle ønsket, så vi har en jobb foran oss denne høsten. Men vi er bare halvveis og det er mange poeng å spille om enda. Gutta virker veldig motiverte for å snu skuta og jeg tror vi skal klare å holde oss i begge divisjonene, avslutter Udnæs.


En annen spiller med strøken venstrefot som også har gjort sine saker meget godt denne sesongen er 04-modellen Jacob Cleve Broch. Cleve Broch har spilt i Ullern i hele sitt liv og har i likhet med Udnæs spilt alle kampene i 3.divisjon så langt denne sesongen. Såpass bra har han gjort det at hovedtrener Anders Lubeck har valgt han i troppen i PostNord de to siste hjemmekampene. Men selv om debuten i PostNord enda har latt vente på seg, så er Cleve Broch fornøyd med egne prestasjoner så langt og klar for en meget viktig høstsesong. 
- Jeg har full tiltro til at vi klarer oss i begge divisjonene. Vi er mye mer "med" i kampene i PostNord og jeg føler vi utfordrer motstanderne i langt større grad enn tidligere i sesongen. Med tanke på at vi stort sett har tapt med 1 mål i PostNord så forteller det meg at det skal veldig lite til før vi bikker de tette kampene i vår favør. Jeg føler også signeringen av Fitim (Azemi red.anm) kan hjelpe oss nettopp med det. Han har kommet inn som en skikkelig figur for alle sammen. Det er få jeg har sett i min korte karriere som er like rå som han. 
Jeg føler også Anders Lubeck har kommet inn med masse energi og skikkelig tro på at dette skal vi klare. 

Og i 3 divisjon er det egentlig ingen lag vi ikke kan slå. Vi har spilt jevnt mot de som topper tabellen og det handler bare om å være skjerpa på hver kamp å spille vårt spill så kommer vi til å vinne mange kamper, sier Cleve Broch


Overgangen til senior har vært veldig lærerik i følge Cleve Broch, og han har også måttet forandre på noen ting fra tidligere. 
Overgangen til senior er definitivt et par steg opp både med ball, men også fysisk. Alle er større og sterkere så det å få ting til er mye vanskeligere. Så jeg har måttet kutte litt på egentrening for å være 100% til hver eneste økt i og med at det koster mer å prestere godt på senior nivå enn det gjorde når jeg spilte junior.
Men det har vært ekstremt lærerikt og gøy. Jeg liker veldig godt at det står enda mer på spill enn på junior, og det ekstra presset motiverer meg veldig. Jeg blir også ekstra inspirert av vår kaptein Ismar Dizdar. Han er en som virkelig kriger for hver eneste ball og er ikke redd for å peke fingre hvis noe ikke blir gjort ordentlig. En skikkelig god kaptein for Ullern og meg og det liker jeg, sier Cleve Broch. 

Og selv om sesongen har vært bra for Cleve Broch sin del så langt, så er han klar på at han ønsker å bidra enda mer i tiden fremover. 
De første kampene syns jeg var vanskelig, men etterhvert som man blir vandt til tempoet så har ting gått bedre og bedre. Jeg har klart å utrykke meg mer utover i sesongen også håper jeg at neste del av sesongen inneholder enda flere mål og assister, avslutter Cleve Broch. 


Brage Tobiassen fikk sin debut i PostNord ligaen forrige sesong etter flere gode kamper for Ullern 2. Og denne sesongen har han fortsatt den gode utviklingen og etterhvert blitt fast inventar i PostNord for Ullern. 2006-modellen er fornøyd med sesongen sin så langt, men er klar på at det viktigste er at Ullern berger plassen i PostNord. 
- Ja, jeg er ganske fornøyd med min egen utvikling i år og at jeg har fått såpass mye spilletid som jeg har fått. Men nå gjelder det å snu skuta å vinne allerede kommende lørdag mot Bærum. Gutta er fit for fight og innstilt på at vi skal holde plassen denne sesongen, nå er det bare jobben som gjenstår, sier Tobiassen. 

Skader og suspensjon har gjort at han ikke har fått spilt alle kampene i PostNord denne sesongen, men med 3 mål på 9 kamper har midtbanespilleren absolutt gjort seg bemerket. Og unggutten er sulten på mer resten av sesongen. 
- Det å spille med bedre spillere å trene på et høyere nivå har utviklet meg til en mye bedre spiller. Vi har mange gode spillere som er til inspirasjon for oss unge spillere. Spesielt Fitim Azemi inspirerer meg til å bli en bedre spiller. Man merker det på hver eneste trening at han holder et høyere nivå. Og måten han også hjelper meg på trening til å bli en bedre spiller ve å gi meg tips og råd setter jeg stor pris på. Nå jobber jeg hardt for å utvikle meg videre og målet er at jeg starter de resterende kampene i PostNord, avslutter Tobiassen. 


Ola Nikolai Rye er også en spiller som alltid har vært i Ullern. 2005-modellen var sterkt delaktig til opprykket med Ullern 2 forrige sesong med sine 22 kamper og det var ingen overraskelse når han ble flyttet permanent opp fra junior. Etter en litt skadeplaget vinter har han etterhvert virkelig funnet formen og har startet de siste 3 kampene i PostNord. Og unggutten selv er klar på at muligheten til å trene jevnt på et høyere nivå har forbedret han mye som spiller. 
- Spillet er mye mer fysisk og enda raskere enn juniorfotball og 4.divisjon. Allikevel syns jeg ikke nivåforskjellen har vært noe sjokk i og med at jeg har trent ganske mye de siste to sesongene med 2.divisjonsspillere. 
Det som kanskje tok lengre tid enn jeg trodde er kulturen og en annen måte å forholde seg til mennesker enn det jeg har vært vant med. Det er et tydelig hierarki i seniorgarderober på godt og vondt, men føler jeg har tilpasset meg kravene som stilles.
 
Jeg liker å se på hva andre spillere gjør bedre enn meg å ta lærdom av det. Spesielt har jeg lært mye av hvordan Hedi og Ismar forsvarer mål og dominerer i duellspillet. Som midtstopper selv er slike egenskaper veldig viktig å bli god på. 
Også må jeg si at Fitim setter et veldig godt eksempel for resten av laget på hvordan profesjonalitet skal se ut. Han setter virkelig standarden på hver eneste trening som også hjelper meg og de andre mye, sier Rye. 

Ola Rye mener Ullern har prestert bedre enn man kanskje har fått betalt for, og fremhever viktigheten av å avgjøre tette kamper til sin fordel. 
Vi har en tøff utfordring foran oss, men jeg har stor tro på at spillergruppen vi har skal klare å plukke mye poeng denne høsten. Jeg føler vi har hatt litt stang ut denne sesongen, så skal vi holde plassen må vi vippe tilfeldighetene oftere vår egen vei, avslutter Rye. 


Ingvald Grønseth Benestad var siste års junior forrige sesong og 20-åringen trente mer eller mindre fast med A-laget i 2022 før han ble flyttet opp foran denne sesongen. Keeperen som kom fra Frigg i 2020 har hatt en litt vanskeligere posisjon som 3.valg til nå og dermed har det blitt mindre spilletid enn han selv hadde ønsket. Men 3 kamper i 3.divisjon har det allikevel blitt og ambisjonen om mer spilletid er absolutt tilstede.
- For min egen del har første halvdel av sesongen vært ganske tung på grunn av den begrensede spilletiden jeg har fått. Men jeg har trent så godt og så mye som mulig for at jeg skal kunne prestere når jeg får sjansen. Og etter at Lubeck kom inn som hovedtrener synes jeg at jeg har prestert godt på trening. Han virker å gi unge spillere muligheter, det ser man feks på Brage og Rye som har tatt vare på muligheten når dem har fått den. 
Nå er målsetningen for min egen del å få mer regelmessig spilletid, spesielt i 3.divisjon. Men jeg har også ambisjoner om å gi kamp om keeperplassen i PostNord-ligaen. Også er det det selvfølgelig viktig at vi klarer å beholde plassen i både 2 og 3 divisjon, noe jeg mener vi har gode muligheter til å klare, avslutter Benestad. Keepertrener Dennis Berg Smalsundmo er fornøyd med utviklingen til sin elev, og mener hans lærevillighet kommer til å gi han god utvikling videre fremover. 
Først og fremst så må jeg si at Ingvald er en utrolig bra fyr som er meget godt likt av alle. I tillegg så har han en annen meget viktig egenskap som ligger i bunn, og det er hans evne til å ta til seg lærdom. De tingene som ikke er hans styrker jobber han aktivt med og man ser bedring fra uke til uke. Også har han noen egenskaper hvor han er veldig veldig god som vi jobber med å gjøre enda bedre. Skudd fra kloss hold og frispilling er egenskaper han er meget sterk på, sier den nybakte barnefaren Smalsundmo. 


Thomas Støfring har allerede før han ble tatt opp i A-stallen rukket å score mye mål på seniornivå. Spissen som er født i 2005 og opprinnelig fra Lommedalen scoret 13 mål på 14 kamper for Ullern 2 i 4.divisjon forrige sesong. Og gutten som omtales som det beste som har kommet ut av Lommedalen siden Magnus Carlsen har vist at han også i 3.divisjon vet å sette ballen i mål. 
Først og fremst syns jeg det har vært veldig gøy og spennende å være en del av seniorstallen til Ullern. Det er veldig lærerikt og morsomt med nye og større utfordringer. Nå har jeg spilt mest 3.divisjon i år og det har fungert veldig bra der syns jeg. I 4.divisjon er det mye mer duellspill og motstandere som nok er litt tyngre og dårlig trente, mens 3.divisjon er en langt mer fotbalsmart og taktisk divisjon. Men det har vist seg å være mulig å score en god del mål der også. 

Også Thomas har fått tillit i 2.divisjon denne sesongen. Fire innhopp og en start har foreløpig ikke resultert i mål, men det virker som bare et tidsspørsmål før målkontoen også der åpnes. Og han ønsker virkelig å gjøre sitt for at Ullern skal nå sine mål denne sesongen. 
Det handler om å gi alt nå fremover, både på og utenfor banen. Vi må ha 11 spillere på banen som er tilstede i 90 minutter og innbyttere som er utålmodige på benken for å komme inn å gjøre en forskjell. Moralen og lagmiljøet vårt kommer til å bli viktig fremover. Det er alltid hyggelig å komme på trening å bli møtt av smilet til Magnus Fosen og energien til Skårn og Bugge. Slike ting kommer til å være ekstra viktig resten av sesongen, avslutter Støfring. 


Hovedtrener Anders Lubeck kom inn som ny hovedtrener i Ullern etter at Ullern hadde hatt en trå start på sesongen. Og selv om han viste litt om disse spillerne fra før så har han latt seg imponere over nivået de har vist på trening og i kamp siden han kom. 
- De er først og fremst veldig dedikerte alle sammen til å bli bedre fotballspillere, og det er kanskje den aller viktigste egenskapen man må ha for å bli god i denne sporten. 


Ingvald Benestad er den som har fått minst spilletid denne sesongen, men er uansett alltid like hardtarbeidende og har flere økter etter ferien vært best på trening av keeperne. Veldig reaskjonssterk, god rekkevidde og fullstendig uredd. Så han er jeg sikker på vil fortsette å vokse jo mer han får jobbet med Smalsundmo. 

Jacob Cleve Broch er en spiller jeg liker veldig godt å jobbe med. Ydmyk, lærevillig og alltid 100% innsats. Må bli enda tøffere med seg selv og tro enda mer på egne ferdigheter for de er det mange av. Klassisk back/kant med venstrefor like følsom som sin fars filmkarakterer. Har vist stor utvikling de siste ukene og fortsetter han slik så lukter det fort PostNord debut denne høsten. 

Thomas Støfring kjente jeg godt til fra før av og en av dem jeg virkelig gledet meg til å jobbe med. "Støf" har et utrolig stort potensiale, men har også en stor jobb å gjøre for å få det ut. Toppnivået hans er kanskje best i spillergruppa, men utfordringen hans er å stabilisere dette over tid. Nese for mål får man ikke operert inn i Tyrkia, så det er noe vi sammen må jobbe med, kombinert med Støfrings sult, vilje og ønske om å jobbe hardt sammen for å gjøre han til Ullerns neste toppscorer. 

Herman Udnæs er en kraftpakke som deler mange av de samme utfordringene som sine unge lagkamerater. Toppnivået er meget bra og tidvis har han levert topp prestasjoner i 3.divisjon, spesielt i vårsesongen før jeg kom. Da fikk han også velfortjent debut mot Alta i PostNord. 
Udnæs spiller derimot ofte helt på grensen, derfor har han også endel barnefeil i spillet sitt som må lukes bort.
I konkurranse med Francke og Rye som har vært foran i løypa tidligere, så har han dog vist at han er fullt på høyde når konsenstrasjon, timing og valg sitter. Og fysisk ligner han allerede på en seniorspiller. Har mange gode egenskaper som gjør at han kan løse flere roller, men jeg tror han har størst potensiale som midtstopper. Blir veldig spennende å følge utviklingen hans videre. 

Ola Rye har det blitt pratet varmt om i gangene på Ullern og de siste ukene har han vist hvorfor. En av de som har respondert på endringene som har vært gjort og som har tatt stort eierskap til både egen og lagets utvikling. 
Rye er en naturlig ledertype som stepper frem der andre gjemmer seg. Legg på en god venstrefot, plenty med duellkraft og 100% innsats i alle situasjoner så har du en meget spennende mann for fremtiden. 

Brage Tobiassen er en spiller jeg studerte nøye i dagene før min først økt med laget. En spiller jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke kjente så godt fra før, men som jeg har latt meg begeistre av. Ser ut som en guttunge, men spiller som en mann.
God duellspiller, enda bedre ballspiller. Må jobbe med å utnytte de gode ferdighetene sine enda oftere. 
Er faktisk Ullern sin toppscorer med tre mål, noe som dessverre sier litt om Ullern, men også mye om en ung midtbanespiller med mye målpoeng i seg. 


Vi takker for praten med både spillere og hovedtrener Anders Lubeck også minner vi om morgendagens kamp (lørdag) mot Bærum på AJ Arena klokken 15:00. Bittert tap mot Alta

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2023

Selv om man forrige kamp mot Tromsdalen var svak så har Ullern laget under Anders Lubeck sin ledelse absolutt vist god progresjon den siste tiden. Og tre poeng mot Alta var absolutt i sikte når de gjestet CC Vest Arena. 
Men en unødvendig utvisning og straffebom gjorde jobben særdeles vanskelig. 

ARKIVFOTO: Emil Orheim Jaf så det røde kortet mot Alta. FOTO: Merethe Fosby

Ut av startblokka
Ullern var kanskje ikke på papiret oddsfavoritt før denne kampen, men troen på 3 poeng var meget sterk når de tok imot Alta på sin egen hjemmebane. 
Og Ullern åpner kampen virkelig sterkt. Mads Bådsvik får to store sjanser allerede etter et par minutter, men dessverre sitter ikke avslutningene helt for han. Bortelaget sliter virkelig den første halvtimen, spesielt på venstresiden hvor Emil Jaf i kjent stil flere ganger klarer å passere sin oppasser, men uten tellende resultat på måltavlen. 

Men der hjemmelaget sliter med å sette ballen i mål, så er ringreven Christian Reginiussen langt bedre når han får muligheten etter 31 minutter. Han er sikker på laben og sender bortelaget i føringen i regnet på CC Vest Arena.

Gleden skal imidlertid vise seg å være kortvarig for laget fra nord. Jubelen fra bortelaget har knapt nok lagt seg før Fitim Azemi viser enorm kvalitet når han er sterk feilvendt og klarer å holde i ballen. Han dribler seg fri fra to spillere og serverer Lars Austnes på høyresiden. Austnes bruker sin eminente høyrefot til å svinge ballen inn i feltet og der sitter den endelig for Bådsvik når han setter pannebrasken nydelig til ballen og styrer ballen i hjørnet. 

ARKIVFOTO: Mads Bådsvik scoret igjen på CC Vest Arena. FOTO: Merethe Fosby

Hodemist

Det nærmer seg pause når Ullern og Emil Jaf skal gi seg selv veldig vanskelig forutsetning foran andre omgangen. Etter noen tette dueller så mister unggutten Jaf hodet et ørlite sekund og slenger ut en hånd i retning en Alta spiller. Selv om treffet nok ikke var det hardeste så gir det uansett ikke dommer noen alternativ annet enn å vise han det røde kortet. Dermed må Ullern spille med en mann mindre i en hel omgang. 


Tett og jevnt, selv med 10 mann

Utgangspunktet før andre omgang var meget vanskelig, men Ullern hadde absolutt ikke tenkt å legge seg bakpå for å berge ett poeng. 

Hjemmelaget bytter til to stoppere bak og setter innpå Christoffer Skårn og signalet er tydelig. Her skal vi gå for alle poengene. Og det hadde ikke vært helt ufortjent om det hadde blitt resultatet. 
Nevnte Skårn blir spilt nydelig fri på høyrekanten av Brage Tobiassen og stormer inn i feltet. Der må Alta ty til ulovlige midler for å stoppe han og dermed ender det hele med straffespark til Ullern. Årets første for ordens skyld. 

Og nå ligger det meste til rette for at nysigneringen Fitim Azemi skal sette sitt første mål for Ullern. Azemi løper selvsikkert mot ballen og sender den ned mot venstre hjørnet. Dessverre for Azemi og Ullern redder Alta keeper Mats Trige mesterlig med et tigersprang og som i motsatt oppgjør blir han avgjørende.

Vi hopper til minutt 83 og igjen er det Christian Reginiussen som skal straffe Ullern når han setter inn 2-1 til bortelaget og sitt niende mål denne sesongen. Og mannen som spilte sin 330 kamp for Alta i dette oppgjøret har virkelig vært en Ullern nemesis denne sesongen. 

Og Ullern klarer aldri å svare, selv om de heroisk forsøker å angripe bortelaget de siste minuttene. Istedenfor som det så ofte skjer, så er det motstanderen som får muligheten til å kontre. Og på overtid sitter den definitive spikeren i kisten når innbytter Peder Brekke kommer alene med keeper og kan enkelt lobbe den over en utrusende Bugge i Ullern buret, og dermed game set match. 

ARKIVFOTO: Ullern trener Anders Lubeck. FOTO: Merethe Fosby

"Man får som fortjent"
Ullern trener Anders Lubeck var skuffet etter kampen og mener laget hans må klare å holde hodet kaldt i avgjørende situasjoner. 
- Føler du at man gir vekk poengene i dag med både utvisning og straffebom? 
Man får som regel som fortjent, både i fotball og i livet ellers. Gutta jobba og slet det de kunne, spesielt med 10 mann så gir vekk blir feil. Men vi må holde hodet kaldt i stressende og avgjørende situasjoner, og der sviktet vi dessverre igjen i de få men avgjørende nøkkelsituasjonene som oppsto i løpet av en jevn og intens kamp, sier Lubeck. 

- Neste runde er det borte mot Bærum som dere slo for et par uker siden. Hvor viktig blir det med tre poeng i den kampen?
Jeg er ikke så opptatt av hvem vi møter og hvor vi skal hente poeng. De er like mye verdt oppe i Levanger som hjemme på Ullern. Det som er sikkert er at vi må ha trepoengere og det helst litt kjapt. Det er et press vi må og vil leve med. Taper vi de neste kampene er det fort over for i år. Skulle vi få fart på ting derimot, kan det gå fort. De som har sett Formel 1 vet hvor fort man kan avansere bakerst i feltet hvis kjerra først får fart!

- Selv om det har tynt med poeng denne sesongen så må det være gledelig å se unge spillere som Ola Rye starte sin tredje kamp på rad å prestere så bra som han har gjort? 

I en sesong som uansett er langt unna det man håpet på resultatmessig er det en del lyspunkter når det kommer til spillerutvikling. Et av lyspunktene heter Ola Rye. Han har ikke fått spilletid i velkomstgave av meg, han har gjort seg fortjent til hvert eneste minutt han har spilt i konkurranse med flere veldig sterke og mer erfarne alternativer på stopperplass. Han er en av de som gir aller mest av seg selv og som jeg opplever tåler kravene som blir stilt. Jeg er generelt veldig optimistisk med tanke på unggutta som kommer opp fra egen stall. Brage Tobiassen var kanskje banens beste mot Alta, Bendik Foss Evensen har respondert ekstremt bra på tilbakemeldingene han fikk etter jeg kom.  I tillegg viser Jacob Cleve Broch, Herman Udnæs og Thomas Støfring den nødvendige sulten og dedikasjonen i hverdagen som trengs for å ta nivået på sikt. Her har det blitt jobbet veldig godt i utviklingsavdelingen de siste årene, sier Lubeck. 


Kampfakta
Ullern - Alta: 1-3
Mål: Reginiussen 31.min, Bådsvik 32.min (Austnes), Reginiussen 83.min, Brekke 90.min.
Gule kort: Jorde, Austnes (Ullern), Skum, Andersen, Jacobsen, Reginiussen, Trige, Suhr-Stamnes (Alta)
Rødt kort: Emil Orheim Jaf (Ullern)
Tilskuere: 135

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
Unggutten var tilbake igjen etter suspensjonen etter det røde kortet før ferien mot Godset 2. Han viser at han har tatt med seg den gode formen fra i vår og gjør sine saker meget bra på midtbanen til Ullern. Alltid spillbar og full oversikt hvor han har med og motspillere. 

2.poeng: Ola Nikolai Rye
Man blir kanskje ekstra blendet av disse ungguttene når de presterer. Men de fortjener absolutt hyllest når de kommer inn i laget og viser at de kan spille god fotball på dette nivået. Rye spiller bare sin fjerde kamp i PostNord, men viser trygghet og autoritet som normalt skulle tilsi en haug med kamper på dette nivået. 

1.poeng: Fitim Azemi
Fortvilende bom når han får mulighet fra krittmerket. Men ellers i kampen er han råsterk på topp og sterkt delaktig i scoringen i første omgang. Ingen tvil om kvaliteten hans og at han blir meget viktig for Ullern denne høstsesongen. 
Uke 32: Seriestart 1.div

Postet av Ullern Fotball den 6. Aug 2023

Vi er godt i gang etter ferien og på torsdag er det duket for seriespill igjen når vi skal revansjere tapet mot Frigg fra i vår. Ellers blir det treningskamp mot Holmen på søndag for de som spiller lite på torsdag. 

3 måneder, 90 dager, men full rulle og masse moro har vi foran oss. Vi skal angripe perioden med positiv lidenskap, med energisk glede og et sterkt VI der vi bryr oss om hverandre alle sammen hver gang vi møtes. Klarer vi det er alt mulig, og var det ikke mulig så har vi gjort det vi kunne gjøre. 

Garderobeansvarlig: Emil Schjesvold

Ballansvarlige: Sean, Tran og Albert. ALLE ballene må sjekkes og pumpes til HVER økt. 

Lør 12.aug

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp

Kl.15.00 - MSA vs Bærum på Kadda

Søn 13.aug - Øya dugnaden begynner!!! Se chat for hvem som møter hvor. 

Kl.19.00/15 (så fort alle rekker) - Trening. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende, possession og spill 4v4/5v5 8X2 min. Ferdige kl.20.30. 

Kl.20.00 - Treningskamp mot Holmen. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Meland, Proto, Sean, BH, Olav, Antoni, Gustav, Jon, Tollef, Caspar, Teigen, Nima (30 min), Storm (15 min), Ellef, Tran og Hermon om han rekker. 

* Styrke ben i bua sammen etter kampen. 
G19: 6-3 seier mot Follo i generalprøven før høstsesongen sparkes i gang

Postet av Ullern Fotball den 5. Aug 2023

Det var endelig duket for kamp igjen for våre juniorer når Follo kom på sommervisit til Ullernbanen torsdag kveld. Vi stilte med en 11er for hver omgang, så i praksis ble det som to kamper på 45 min for oss. 

4-2 seier i 1.omg

Follo har levert en sterk vårsesong i Interkrets B og ligger som nr 2 der bak relativt suverne Skeid på topp. Så vi visste det var en sterk motstander vi skulle bryne oss på. Med høyt aggressivt press setter vi umiddelbart press på Follo som etter 5 min må takle til corner. Der er Jacob Cleve Broch presis på labben og finner Herman Udnæs på bakre stolpe som header ballen vakkert helt i motsatt hjørne og i mål. 1-0. Kampen jevner seg ut og det er to gode lag som kjemper om å skaffe seg overtak i kampen. Corner er mål sies det ofte fra tribunen, det er sjelden riktig, men i dag var det oftere riktig enn normalt. 15 min er spilt når Follo har corner, vi klarer ikke få bort ballen og til slutt blir den hamret inn via nærmeste stolpe til 1-1.

26 min spilt når en ball i bakrom uten adresse blir jaget av Thomas Støfring, flere blir med i presset og vi vinner ballen i gunstig posisjon ved Jon Røen Bjørge som spiller Udnæs gjennom alene med keeper og dermed 2-1 etter en rolig innside til side for keeper. 33 min er det på nytt bunnsolid omstilling av våre gutter, Udnæs jager bakfra og Røen Bjørge takler til seg ballen før han leter frem sin indre Dennis Bergkamp (den med utsiden til Viera på White Hart Lane for en del år siden) og finner Ellef Oldevik Herstad på vei inn i bakrommet, Herstad prøver å runde keeper som gir retur og der er Støfring og kan sette ball i det åpnet målet til 3-1. Rett før pause skal det bli to mål til. Først er det Follo som spiller en pasning til sin egen keeper, han bruker alt for lang tid med ballen og i en rasende fart kommer Støfring som snapper fra han ballen og 4-1 er et faktum. Siste som skjer i omgangen er frispark i nesten cornerposisjon for Follo, elendig markering av oss og dermed 4-2 inn til pause. En sjanserik 1.omg, vi må øve på dødball mot. 

2-1 seier i 2.omg

11 mann av og 11 nye på til andre omgang. Corner mot, puslete opptreden og Follo reduserer til 4-3 etter bare få minutter. Dagens tredje mål mot på dødball. Men heldigvis er vi ikke så verst på offensive dødballer. 55 min spilt når vi får frispark på perfekt skuddhold. Aleksanjan trengte ikke lete, hullet i muren var enormt, ball rett gjennom og 5-3. 65 min er gått når det settes et godt høyt press, keeper til Follo spiller til en medspiller som får en noe lang berøring og der er Martin Tran. 2007 modellen kommer alene med keeper, spiller ballen på tvers til Marius K. Teigen som kan sette 6-3 i det åpne målet. Resten av omgangen forløper uten de store sjansene, Ullern med god kontroll, Sean B. Andreassen kommer på etter sitt kragebensbrudd i våres og en solid forestilling av våre gutter. 
Hovedtrener Rudi om generalprøven 

Vi får alle gjennom en solid økt mot en god motstander, alle får spilt den mengden vi hadde planlagt med. Moro å ha med juniorer fra A stallen som bidrar på den måten som Thomas, Herman og Jacob gjør her i dag. Vi unngår skader, får smake på nettsus, må jobbe med mentaliteten vår på dødballer mot og ser relativt bra ut etter ferien. Så jeg er fornøyd, neste torsdag er det klart for seriespill og nabo Frigg venter på Ullernbanen. Vi gleder oss til en spennende høstsesong. 
Uke 32 - La høstsesongen begynne!

Postet av Ullern Fotball den 5. Aug 2023

Kan være et bilde av 6 personer

Uke 32
 

Sommerens gode opplevelser er snart historie. Nå skal vi lage enda flere gode opplevelser!


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrs- og garderobeansvar TG1:

 • Ballansvar: Albert + Parsa
 • Vester og kjegler: Ankjell
 • 6 småmål: Tarald + Leart
 • Garderobe: Elias

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 


Tema: Oppbyggende spill (angrep)

Søndag

Møte og høydemåling TG1, 17:00 (16:55) på nye klubbhus. Kamptrening rett etter. 

Mandag 

Kamptrening TG1, 15:00 (14:45) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag 

Egentrening/fri

Onsdag 

Kamptrening TG1, 18:30 (18:15) på CC Vest Arena. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

Kamptrening TG1, 15:00 (14:45) på nye KG. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Fredag

Egentrening/fri
Lørdag

Kamptrening TG1, 12:00 (11:45) på nye KG. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden. 

Søndag

Kamp hjemme mot Nordstrand for lag 1, 18:30. Oppmøte senest 17:35. Tropp: Otto, Tarald, Emil, Magnus A, Loly, Ludwig, Daniel, Ankjell, Noah, Elias, Yousef, Fjellman, Leart, Matteo, Eikheim og Erik
Ukeplan uke 32

Postet av Ullern Fotball den 4. Aug 2023

Jøss, der var vi igjen. En lang ferie går mot slutten, håper alle har hatt en strålende fri periode og at samtlige er klare for å ta fatt på resten av sesongen. 


Mandag: Trening på Ullern, rolig økt fra 17.00.- 18.00

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 17.00 - 18.15

 • Boks og dynamisk tøying, 20 min
 • Småbanespill 4v4,  6 kamper a 1 min på 30x18m bane. 
 • Spill 8v8 2x10 min, 2 min pause. 70x50m bane.
 • Skadeforebyggende

Trenger 16 pads, 20 hatter i samme farge, vester til 4 lagsspill (3 sorter) og 8 i samme farge til 8v8. 

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Dynamisk tøying og minibanespill 3v3 + evt joker, 10x6m bane. 20 min
 • 4v4, 3 lag, 1 min kamper, 6 kamper pr lag, 2.5 min hvile.  30 min
 • 6v6, 4 kamper a 4 min, 2 min pause 20 min
 • Skadeforebyggende 

Trenger hatter til minispill, 4v4 og 6v6. 20 stk i samme farge. Vester til spill (3 farger). 4 bazookamål. 

Fredag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Boks + dynamisk
 • 4v4 + 3 1.5 min runder, 6 runder, 1.5 min pause mellom rundene.
 • 6v6 / 5v5 1.5 min kamper, 1.5 min pause. 8 kamper.
 • Konkurranse + skadeforebyggende (nordic og copenhagen 1x5)

Pads til boks, vester i 3 farger til possession og spill, hatter til bane(r). Nok baller. 

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Spond


Utstyr: Amalie, Dokken, Joner. 
Uke 32: Høstsesongen starter! Kamper mot VIF og Klemetsrud

Postet av Ullern Fotball den 3. Aug 2023

TOPIC: TRANSITIONS


Mandag

Fri/Styrke overkropp


Tirsdag

15:00-16:30 på KG2


Onsdag

15:00-16:30 på KG2


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

15:00-16:30 på KG2


Lørdag

15:00 2. Div. VIF-Ullern på Valle Hovin KG2. Oppmøte 14:20. Tropp: UTSATT TIL 30/9

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8221125


Søndag

15:00 1. Div. Ullern-Klemetsrud på KG2. Oppmøte 14:00. Tropp: Teo, Matta, Moe, Tobias, Luca, Markus, Peder, Aksel, Axel, Jone, Lucas, Mathias, Christian, Gaas, Elias, Oscar

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188604

Kapteinen: "Være en man kan stole på"

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2023

Foto: Merethe Fosby.

 

Vårsesongen var en trå affære, seier mot Bærum gav tro på at det umulige kan være mulig likevel, veien oppover er kortere enn en skulle tro etter nesten en halv sesong uten seier. Vi har tatt en prat med kaptein Ismar Dizdar om vårsesongen, trenerbytte, hans rolle som kaptein og troen på fornyet kontrakt og vel så det når vi entrer andre halvdel av sesongen. 

Lys i enden av tunellen 

Slik situasjonen var tror jeg det ville blitt vanskelig uten noen endringer. Trenerskifte midt i sesong var noe nytt for meg, så åpenbart var jeg spent på hvordan det skulle bli. Etter introduksjonen til Anders i garderoben var jeg solgt. Plutselig var lyset i enden av tunnelen tilbake. Det er vanskelig å peke ut noen få ting han har kommet inn med, men passion, tro på oss og tydelighet på hva han ønsker er faktorer som kan trekkes frem. For de spesielt interesserte er det bare å komme på trening en dag så skjønner man ganske fort hva jeg mener.

Ser et godt stykke oppover på tabellen

Vanligvis ville jeg kanskje vært litt politisk korrekt og sagt at vi ikke må ta av helt etter første seier, men akkurat nå føler jeg troen og stemningen i gruppa er så bra at vi kan sikte litt høyere enn å bare sikre plassen.

Vi må bygge videre på det vi har satt i gang med. Vi så hvor mye det kostet å vinne mot Bærum, og vi var kanskje litt heldige i enkelte situasjoner. Når man er der vi er på tabellen for øyeblikket kan man til tider ha litt høye skuldre og gå for den «enkle» løsningen ved å bare kvitte seg med ballen for å ikke gjøre noe feil. Jeg tror akkurat det å tørre å beholde roen i det oppbyggende spillet blir meget viktig i kampene fremover. Vi har allerede blitt bedre på det de siste ukene, så jeg har kjempetro på at utviklingen vil fortsette.

Azemi et forbilde på alt

Fitim er en knakanes god kar som mildt sagt har kommet inn i gruppa som et friskt pust. En ting er hvor sinnsykt god han er, men han er virkelig et forbilde på alt. Tror ikke vi helt forstår hvor heldige vi er, så alle burde benytte seg av muligheten til å lære av en så rutinert og erfaren spiller. Det lukter mål bare du ser på fyr!

Vi har en ganske ung tropp så det å holde styr på Rye og gjengen er i seg selv en heltidsjobb. Neida! Jeg ønsker å være en stabil spiller som står frem i vanskelige øyeblikk. Rett og slett være en man kan stole på og en som bidrar til at dette momentumet vedvarer. Nå syns jeg veldig mange tar ansvar på ulike måter så heldigvis jobber vi sammen om dette.

Mr Espen 100% Lindøe viser vei 

Espen Lindøe er for meg soleklar der (å sette standarden på trening). Å ikke gi 100% er rett og slett ikke et alternativ for han. Alle lag burde ha en Espinho, i hvert fall i tunge perioder. Jeg vil også nevne hele kollektivet, for det å tape så mye som vi har gjort tidligere i år er ikke lett.

Foto: Merethe Fosby. Vi satser på mer jubel for Dizdar og co på lørdag mot Alta kl.17.00 på CC Vest Arena. 

 

Det ble trått oppe i det høye nord mot Tromsdalen i helgen som var. I morgen tirsdag kl.17.00 starter forberedelsene som skal lede til 3 nye poeng for kaptein Dizdar og hans lagkamerater. Lørdag kl.17.00 venter Alta på CC Vest Arena. Vi trenger deg på tribunen, den ekstra energien fra publikum er fort avgjørende i disse tette og jevne kampene. 
Trå dag i nord

Postet av Ullern Fotball den 1. Aug 2023

Det ble en trå dag på Romssa Arena når tabelltoer Tromsdalen UIL var motstander lørdag tidlig ettermiddag. Et tidlig baklengs gjorde at vi måtte frem å jage og da ble det mye rom for TUIL å kontre i. 

Tidlig under

Publikum hadde knapt rukket å sette seg før dagens første mål skulle presentere seg på det som for tiden er TUIL sin midlertidige hjemmebane mens de skifter plastikk inni Tromsdalen. Like før 5 min på klokken taper vi et par dueller på midten og TUIL utnytter bruddet rått. Spiller til toppskårer Marius Larsen som drar av Ola Rye og planter ballen helt ute ved stolpen utenfor Wold sin rekkevidde. Verst tenkelig start for oss mot et lag som vet å kontre når sjansene byr seg. 

Vi skaper ikke all verdens, nærmest er vi på et innlegg fra Lars Austnes som finner Azemi på første stolpe, men keeper er på plass og avverger. Ellers var Jaf frisk og den som så ut til å kunne skape trøbbel for TUIL. Men de helt store sjansene uteble og i det 35 min får TUIL en av sine mange cornere i første omgang. Ballen klareres først, men ikke godt nok, den blir lempet inn i feltet og ender hos Larsen som setter sitt andre for dagen og 2-0. Det resultatet står seg til pause og det så ikke lovende ut. 

Egentlig ikke nærme poeng 

TUIL har god kontroll på kampen i andre omgang, vi sliter med å komme til klare sjanser og TUIL har både ball i stolpen og andre målsjanser før du avgjør kampen på slutten når vi må frem. I det 81 min får TUIL enda en corner, henges opp og de knuser oss rett og slett i duellen og ballen går i mål. Wold vil nok kanskje tenke at den kunne vært reddet. Bare drøye minuttet etter misser vi på en pasning på midten, overgang er nevnt, de ender 1v1 nærme mål og setter ballen kontrollert i lengste. 4-0 og null poeng med hjem fra Tromsø. 

Kampfakta
Tromsdalen - Ullern: 4-0 (2-0)
Mål: 1-0 Larsen (5.min), 2-0 Larsen (35 min), 3-0 Eliassen (81 min) og 4-0 Skogvoll (83 min)
Gule kort: Ademaj (Ullern) 
Tilskuere: 220

Poengbørs

3.poeng: Emil O. Jaf

Viser 1v1 ferdigheter både fysisk og teknisk som holder høyt PostNord nivå. Har et raid rett etter 2-0 målet der han drar av motspiller på egen halvdel, slår tunell på neste og rykker forbi den tredje før innlegget blir slått inn. Dessverre løp for få lagkamerater fort nok til å fylle opp boksen der. Fremstår som vår klart største trussel mot TUIL. Pluss også for en del viktige returløp. 

2.poeng: J. Aarenes

Står ikke på innsatsen fra gutten på vår venstreside. Vi har ok kontroll defensivt på den siden, skaper litt fremover. Konkurransen om poengene ikke den helt store i denne kampen, såpass ærlige må vi være. 

1.poeng: Jonas A. Jorde

Jobber og sliter hele veien inn, men det er liten tvil om at midtbanekampen tapte vi i denne kampen.