MSA - Status 6 uker før seriestart

Postet av Alexander Bendiksen den 18. Feb 2024

Med seriestarten mot Gamle Oslo bare 6 uker unna er det på tide å informere folket om status på A-lag herrer. Laget har nå trent i 6 uker og spilt 4 kamper i OBOS Supercup. Tross tre tap og en seier har gruppen vist fin progresjon og ligger i rute til seriestarten i Norsk-Tipping Ligaen.

Nykommer og indreløper Vegard Holsæther sier følgende når han blir spurt om å beskrive status; "Statusen på troppen peker i riktig retning. Vi har hatt noen gode progressive uker hvor man merker at relasjonene sitter bedre og bedre. Er en helt ny gjeng som skal sammensveises og det tar selvfølgelig litt tid. Laget er ungt, men gutta sitter i samme båt og den jevne alderen gjør det enklere å finne kjemien både på og utenfor banen".


Trener Dennis Berg Smalsundmo sier følgende om oppstarten og hva vi kan forvente oss fremover mot seriestart; "Gruppen har fått mange gode tilskudd som vil bidra godt både på og utenfor banen, noe som vil bidra til å skape relasjoner publikum vil oppleve allerede fra første seriekamp. I tillegg har vi spilt en del kamper i vinter og opplever fin progresjon som vi håper og tror vil være enda sterkere når vi skal spille om poeng fra 6.april!".

Stallen er i ferd med å spikres og den blir en del yngre enn hva den har vært de siste årene og samtidig vil den ha et større innslag av lokale spillere. Det er viktig for Ullern at A-laget er noe resten av klubbens spillere kan se opp til og strekke seg etter. Vi har et klart mål om å skape større interesse rundt A-laget vårt og sørge for at det blir naturlig for spillere og foreldre i klubbens barne- og ungdomsavdeling også sitter på tribunen når A-laget spiller hjemmekamp. 


Keeperspiller Jesper Nesbakk Wold har følgende å melde halvannen måned før seriestart;

 "Oppstarten har vært bra! Det nye regimet og retningslinjene som fulgte dette har krevet en tilvenningsprosess. Likevel har vi stadig tatt steg på treningskvalitet, og samtidig har relasjoner innad i laget blitt bedre og bedre. Vi har mange nye og positive tilskudd i troppen, og det er en svært annerledes tropp fra fjoråret. Dette er en utfordring, men samtidig noe vi alle vokser mye på! Vi har ett nytt og tydelig fokus på at samhold innad i gruppen styrker prestasjoner på banen, og dette har blitt tydelig hittil i sesongen. Vi vokser som sagt stadig som gruppe, relasjonelt og fotball-faglig. Jeg gleder meg til sesongen, og tror vi kan overraskende mange, med en ung, men samtidig kunnskapsrik tropp!"

Spydspiss, Bendik Foss Evensen har følgende tanker om starten på oppkjøringen; " Jeg føler vi har hatt en

god progresjon, og blitt bedre og bedre for hver uke og kamp som går. Folk begynner å få mer forståelse for rollene sine, samtidig som relasjonene kommer seg. Jeg tror vi kommer til å fortsette å forbedre oss som lag, og kommer til å ende opp med å spille underholdende fotball for alle som møter opp og støtter oss denne sesongen."

Hovedtrener Bendiksen er også fornøyd med mye; "Først og fremst er i vi i ferd med å få på plass en gjeng som trives i hverandres selskap og da blir alt utpå banen mye lettere. Det høye presset begynner å gi resulteter i form av flere ballvinning nærme motstanderens mål. Offensivt har vi en god del å utvikle og spesielt i etablert angrep. Vi skal bruke ukene frem mot seriestart så godt vi kan slik at vi er godt rustet til seriestarten". 

Vi ønsker A-laget lykke til og ser frem mot kick-off for hele klubben 6.april når Gamle Oslo gjester Ullernbanen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.