J2012 på cup

Postet av Daniel Garcia den 7. Apr 2024


Laget som skal spille J12 på øverste nivå i seriespillet i går tok i påskehelgen, i likhet med G2011, turen til Gøteborg og Future Cup. Og, i likhet med nevnte gjeng, ble turen også for jentenes del gjenomført uten innslag av mobiltelefon. 


-Men det er jo veldig praktisk at de har med mobiltelefon?

Det er det. Samtidig var det denne gangen med et anstendig antall voksne utstyrt med mobil som kunne nyttes ved behov. Og gevinsten og utbytte jentene har av å tilbringe tid sammen uten å stirre ned i hver sin skjerm utveier alle fordeler det evt måtte ha å ta med mobilen flere ganger over. 

Og mystisk nok opplever jentene det nesten som befriende å ikke sitte å stirre ned i skjermen til alle døgnets tider. Hvem hadde trodd det? :) 

(Uten mobil "tvinger" man frem dialog og samtale som ikke er basert rundt det som foregår på skjermen man holder i hver sin hånd).

Sportslig

Det deltok totalt 8 lag på 12 års trinnet på pikesiden. Det skulle vise seg at 4 av disse sorterte innunder alt fra øvet til voldsomt øvet. Bl.a havnet vi i pulje med det som kan sammenlignes med Sveriges versjon av ØHIL, Jitex. Disse kom seg helt til finalen, hvor et annet ikke helt ukjent lag for de som følger fotball og talentuvikling med et halvt øye eller mer, Midtjylland, påmeldt som Guldminen, stod på motsatt halvdel. Sistnevnte stod igjen som vinner av både finale og dermed turnering, og med det faktum at tapende finalist var flere knepp bedre enn våre piker, får man en ganske god indikasjon og referanse på hvor nivået på et aller beste ligger. Som jo er veldig fint og nyttig å få. Men mot motstand som er forventet å være mer lik det vi vil møte i hjemlig serie gikk det vesentlig bedre og man fikk avsluttet oppholdet med to gode prestasjoner ute på banen. Kombinert med det sosiale utenfor banen, ble det alt i alt en veldig fin tur på en veldig fin og godt organisert cup, som frister til gjentakelse ved en senere anledning. 

                   (En spent gjeng forbereder seg til oppholdets og cupens første oppgjør mot ÖIS) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Daniel Garcia

Ukeplan uke 18

27.04.2024

Ukeplan uke 17

20.04.2024

Ukeplan uke 16

14.04.2024

Ukeplan uke 15

07.04.2024