Ny hovedtrener klar for Ullern

Postet av Magne Aarvik den 10. Jun 2023

Etter noen hektiske dager på klubbhuset er det klart at Anders Borovski Lübeck tar rollen som ny hovedtrener for Ullerns A-lag. 31-åringen fra Son leder også laget i kampen mot Ull/Kisa kl 1500 i dag. Avgjørelsen ble tatt tidligere denne uka da Ullern avsluttet samarbeidet med Stian Børven etter en tøff innledning på sesongen.

Lübeck kommer fra fire år i trenerteamet til KFUM der han har hatt rollen som assistenttrener på A-laget og hovedtrener på junior og rekruttlag. 

Ullern er meget fornøyd med å ha kommet til enighet med  en ny hovedtrener såpass kjapt og ser med spente øyne på det som skal skje fremover. «Lübeck var en vi hadde dialog med også i forkant av årets sesong og er sånn sett en trenertype vi kjente godt til. Vi mener han har mange av de kvalitetene en trener trenger for å skape resultater i den situasjonen vi er i nå, og dermed ønsket vi å få på plass dette så fort som mulig. Derfor er vi glad for at alle parter var løsningsorienterte og at vi kan stille forberedt inn mot dagens kamp. Vi har fått inn en trener som har vært med å utvikle flere toppspillere på Ekeberg samtidig som han kan vise til gode resultater som hovedtrener.

Den nyansatte hovedtreneren har fått tre dager sammen med laget og sin nye klubb. Han gleder seg til det som skal skje fremover.

«De tre første dagene har vært ekstremt positive med tanke på hvilken utfordring vi står ovenfor. Jeg opplever å komme til en samlet og revansjelysten spillergruppe som står klare til å snu motgangen man har møtt så langt i årets sesong. Det gjør det enkelt for meg å komme inn med entusiasmen, positivitet og ny energi» forteller den ferske Ullerntreneren. 

Første mulighet til å ta tre poeng kommer allerede i dag når Ull/Kisa kommer til Ullern CC Vest Arena kl 1500. Møt opp for å få med deg det som kan bli årets første trepoenger!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.