G19 tar sin 10. strake seier i vårsesongens siste kamp!

Postet av Alexander Bendiksen den 24. Jun 2022

Kampen på Lørenbanen starter og slutter med et stort ballinnehav til bortelaget Ullern. Det skapes relativt få målsjanser i første halvdel av omgangen. Derimot er det siste 60 minuttene en sjanebonanza av en annen verden uten at det blir noen ketchup effekt ut av det på noe tidspunkt.

Bortelaget styrer kampen fra start til slutt og tar med seg nok en 3 poenger - den 10. på rad og alt ligger nå til rette for en superspennende høst for G19 gruppen.

Kort kommentar fra Alexander Bendiksen: Vi møter en underlegen motstander, og det betyr at vi har ballen så å si hele kampen. Utfordringen er at vi stort sett må angripe mot 11 spillere som ligger fryktelig lavt. Det behersker vi helt middels i starten av kampen og det tar for lang tid før vi klarer må skape kontrollerte gjennombrudd på siste 3.del av banen. For få spillere foran ballfører følger sine individuelle intensjoner og vi skaper derfor lite. Fra 30. min (1-0) og utover er det derimot et hav av små, store og enorme målsjanser - tipper vi har 20-25 målsjanser ila kampen - så uttellingen var så som så. Uansett, gruppen har levert en bunnsolid vårsesong og vi ser hva treningskvalitet betyr i form av utvikling. Forståelse og evne til å utføre spillestilen vår gjennom 90 minutter har utviklet seg voldsomt. Mange trenger en solid dose ferie nå og den kom på et perfekt tidspunkt.